سلام،
از اساتید و عزیزانی که تجربه دارن توی این تاپیک لطفا با من شریک بسازید و رهنمایی کنید.
من میخوام آپلود سنتر رایگان راه بندازم و توی چند روزی که تحقیق کردم ovh رو برای سرور های دانلودم انتخاب کردم که البته اگه دوستان گزینه بهتری پیشنهاد میکنن که باهاش تجربه داشتن میشه بگن، برای شروع میخوام بدونم چند مورد که چطوری باید شروع کنم به ترتیب سوال میکنم:

1 - سرور اصلی سایت باید چه مشخصاتی داشته باشه که بتونه جواب گویی کنه برای شروع ؟ یعنی باید مشخصات بالایی داشته باشه یا نه؟ و اینکه اگه سرور سایت رو مثلا از هتزنر یا لیزوب بگیرم و سرور دانلود از ovh مشکلی نداره؟
2 - برای شروع سرور دانلود این سرور رو انتخاب کردم http://www.ovh.com/us/dedicated-serv...014-FS-12T.xml ، برای تنظیم هارد ها باید از رید استفاده کنم یا نیازی نیست؟
3- کسی که بتونه هردو سرور رو کانفیگ کنه و بصورت حرفه ای انجام بده هم از لحاظ امنیتی و هم اصولی بتونه هردو سرور رو کانفیگ کنه، و قبلا تجربه چنین کاری داشته باشه، لطفا برام معرفیشون کنید.
4- من تبلیغات google adsense رو دارم، برای شروع میخوام اصولی پیش برم، چه سیاستی رو پیاده کنم که گوگل تبلیغاتشو بسته نکنه رو سایت من، یعنی لینک فایل ها چطوری باید باشه؟ مثلا uploadboy و mediafire و ... دارن استفاده میکنن اینا دقیقا چیکار میکنن؟ یا گوگل با چنین سایت هایی مشکلی نداره؟

منتظر نظریات شما عزیزان هستم.

- - - Updated - - -

البته ذکر کنم که از اسکریپت xfilesharing استفاده میکنم! فراموش کردم بگم.

ظاهرا هیچکی مایل نیست جواب بنده رو بده و رهنماییم کنه؟