-
March 30th, 2015, 20:55
عضو انجمن
راه های درآمد زا از اینترنت
سلام
خوبید ؟ دوستان میخواستم ببینم چه راه هایی درامد زایی از اینترنت به جز نویسندگی و زدن سایت وجود داره که بالای 300 هزارتومان در ماه درامد زا باشه ؟؟؟؟
من تو سایت های خارجی که میرم پاپ آپ هایی باز میشه که میگ روزانه بالای 1000 دلار درامد کسب کنید و امثال اینها
کسی چیزی اطلاعی داره ؟
-
-
March 30th, 2015 20:55
# ADS
-
March 30th, 2015, 20:58
عضو انجمن
پاسخ : راه های درآمد زا از اینترنت
عزیز خدمتتون بگم که توی فضای مجازی به سختی درآمد به دست میاید باید از لحاظ فنی و ... شاخ باشید.
به هر حال شما می تونید از بازاریابی هم خوب درآمد کسب کنید اگر کارتون خوب باشه مطمئن باشید این مقدار که فرمودید 300 تومان بیشتر هم به دست می آورید.
-
-
March 30th, 2015, 21:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
عزیز خدمتتون بگم که توی فضای مجازی به سختی درآمد به دست میاید باید از لحاظ فنی و ... شاخ باشید.
به هر حال شما می تونید از بازاریابی هم خوب درآمد کسب کنید اگر کارتون خوب باشه مطمئن باشید این مقدار که فرمودید 300 تومان بیشتر هم به دست می آورید.
به نظرتون شما بازاریابی هاستینگ های معروف رو به صورت قرار دادن تبلیغ بنری و .... در سایت های دیگه انجام دادن نتیجه بخش هست ؟
-
-
March 30th, 2015, 21:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrania
سلام
خوبید ؟ دوستان میخواستم ببینم چه راه هایی درامد زایی از اینترنت به جز نویسندگی و زدن سایت وجود داره که بالای 300 هزارتومان در ماه درامد زا باشه ؟؟؟؟
من تو سایت های خارجی که میرم پاپ آپ هایی باز میشه که میگ روزانه بالای 1000 دلار درامد کسب کنید و امثال اینها
کسی چیزی اطلاعی داره ؟
سلام ، در چه زمینه ای تخصص دارید ؟
-
-
March 30th, 2015, 21:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrania
سلام
کسی چیزی اطلاعی داره ؟
سایتای کلیکی!
مثل http://www.probux.com/
-
-
March 30th, 2015, 21:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sheagle
سلام ، در چه زمینه ای تخصص دارید ؟
با اکثر مدیریت محتوا ها اشنا هستم و توانایی ادیت قالب برای سیستم های مختلف دارم و تو کار انکودر فیلم هم تو سایت های خارجی هستم و خداشکر درامد خوبی در این زمینه دارم اما دوس داشتم که تو کار هاستینگ باشم و با شرکت های معروف کار کنم اما زیاد تخصص سرور و کانفیگ و ... نداشتم و میخواسم کار یاد بگیرم ازشون اما خیلیا قبول نکردن حتی پیشنهاد دادم بعد از یادگیری تا چند ماه رایگان با خودتون کار میکنم اما بی فایده بود ،
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
SamaN DL
بالا نمیاد
-
-
March 30th, 2015, 21:22
عزیز بزن به خط هاستینگ
-
-
March 30th, 2015, 21:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
newidea
عزیز بزن به خط هاستینگ

عزیز شما اول بخونید ایشون چی فرمودند بعد پیشنهاد بدید
بازاریابی راه های زیاد داره و فقط بنر و پاپ اپ نیست
اگه بتونید بازاریاب باشید می تویند در امد خوبی داشته باشید.
برای شروع کاری مثلا راهندازی سایت یا فروشگاه برای این که موفق باشید تنهایی شروع نکننید و به فکر شرید غیر مجازی باشید
-
-
March 30th, 2015, 21:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
se7en-host
عزیز شما اول بخونید ایشون چی فرمودند بعد پیشنهاد بدید
بازاریابی راه های زیاد داره و فقط بنر و پاپ اپ نیست
اگه بتونید بازاریاب باشید می تویند در امد خوبی داشته باشید.
برای شروع کاری مثلا راهندازی سایت یا فروشگاه برای این که موفق باشید تنهایی شروع نکننید و به فکر شرید غیر مجازی باشید
سایت داشتم اما چون به تنهایی شروع کردم اما صبر زیادی میخواس که از عهده اش برنیومدم ، فصدم اینه با یه تیم یا چندتایی که تو کاری ماهرن کار کنم اما نمیدونم چرا اینروزا هرکسی تا حدی تو کارش موفق میشه دیگ کسی به جز خودش قبول نداره و حاضر نیس به هیج عنوان راه بیاد
شما کسیو میشناسید ؟
-
-
March 30th, 2015, 22:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrania
سایت داشتم اما چون به تنهایی شروع کردم اما صبر زیادی میخواس که از عهده اش برنیومدم ، فصدم اینه با یه تیم یا چندتایی که تو کاری ماهرن کار کنم اما نمیدونم چرا اینروزا هرکسی تا حدی تو کارش موفق میشه دیگ کسی به جز خودش قبول نداره و حاضر نیس به هیج عنوان راه بیاد
شما کسیو میشناسید ؟
چه تیمی ؟ در چه کاری ؟
عزیز مشکل این نیست اعتماد در دنیای نت خیلی خیلی کم شده و کسی نمی تونه به کسی اعتماد کنه
-