صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: پیشنهادی برای سال جدید(اقایان مدیرچند نیرو جدید وتازه نفس سایت نیازداره)

عضو انجمن 007 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    681
    تشکر شده در
    545 پست

پیش فرض پیشنهادی برای سال جدید(اقایان مدیرچند نیرو جدید وتازه نفس سایت نیازداره)

س
    امروز حجم کاربران سایت واین انجمن به رقم
    82,479رسیده که این امار قبل از زدن این پست بوده است.
    شاید اکنون چند نفری بهش اضافه شده باشن.
    ایا این حجم کاربر رو با تعداد مدیری که هم اکنون انجمن داره کمتراز یک عدد دورقمی میشه کنترل کرد که اغلب نیستن و درگیر مشکلات شخصی روزانه خودشون هستن و به تخلفات نمیتوانن به سرعت رسیدگی کنن و وقتی هم زمان می گذره مشمول قانون گذر زمان میشه
    البته به این حجم باید کاربران جدیدی روکه به سایت هم روز به روز اضافه کرد که باعث افزایش میزان مشکلات و شلوغی بیشتر خواهد شد.
    بعدازسالها گذشت و گذار در انجمن تنها یک فرد رو لیاق کلمه ی مدیر می دونم که لازم هست همنیجا اول از زحماتش قدردانی کنم و اون کسی نیست به جز مدیر ارشد رامین
    که خیلی دوستانه صبورانه و............. به نظرم 99درصد مسیولیت ها رو یدک میکشه (البته ما علم غیب نداریم که شاید بقیه هم کارهایی بکنن ولی مدت حضورشون هیچکدوم به میزان فعالیت این مدیر برای رفع مشکلات کاربران و انجمن مسلما نیست)

بریم سر اصل مطلب:
    امروز بعداز سالها و ماهها و هفته ها هستن تخلفاتی که با گزارش کاربران حتی هنوز به آنها رسیدگی نشده است و لازم نمی بینم که مثالی در این باره بزنم زیرا آن تاپیک شامل خطای فردی خواهد بود
    که فکر میکنه ما بااهاش دشمنی داریم و ... که مسله ی اصلی ما این مورد نخواهد بود
    مورد اصلی و پیشنهاد من اینه از این حجم از نیروها استفاده بشه برای عکس العمل بهتر و قوی تر برای برخورد با شکایت کاربران رسیدگی به تخلفات ومشکلاتی که انجمن روزانه با انها دست به گریبان است توی همین ماه بارها و بارها مشاهده کردم که قبل از رسیدن یک مدیر تا سرشب صفحه ها ی اسپم یک تاپیک بی ادبی و کل کل کاربران جدید و قدیمی به دوازده صفحه هم رسیده است .

درضمن تقاضا دارم روند انتخاب مدیر رو هم در اون تجدید نظر کنین زیرا در انتخاب مدیرانی که تاکنون انجام داده این موارد و مشکلات و حرف و حدیث هایی وجود دارد که خود بهترازکاربران در جریان قرار دارین و فکر میکنم مدیریت چند کاربری که خودشون صبح و شب اینجا باشن حالا فروشنده هم باشن نظم و ترتیب بیشتری رو برای انجمن بدنبال خواهد داشت.
    واقعا فکر نمیکنم یک کاربر قدیمی با 7000 پست 2000 پست یا هرچی بخواد از خطاهای خودش چشم پوشی کنه و فقط بیخودی دوستشو بال بده و یا اینکه دشمنشو بیخودی تنبیه کنه چون میدونه با این روش از مسیولیتی بهش داده عزل میشه ودردسر بیشتری براش خواهد داشت پیشنهاد من این هست مدیریت سایت به چند کاربر قدیمی تر دیگه هم داده بشه تا روند نظم بخشیدن به سایت سریعتر شه حالا هرکسی موافقه ذکر کنه هر کی هم موافق نیست بگه.ارادت
    ویرایش توسط 007 : March 18th, 2015 در ساعت 20:16

2. تعداد تشکر ها از007 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

پیش فرض پاسخ : پیشنهادی برای سال جدید(اقایان مدیرچند نیرو جدید وتازه نفس سایت نیازداره)

باسلام
    در مورد این بخش از صبحتتون
    درضمن تقاضا دارم روند انتخاب مدیر رو هم در اون تجدید نظر کنین زیرا در انتخاب مدیرانی که تاکنون انجام داده این موارد و مشکلات و حرف و حدیث هایی وجود دارد که خود بهترازکاربران در جریان قرار دارین و فکر میکنم مدیریت چند کاربری که خودشون صبح و شب اینجا باشن حالا فروشنده هم باشن نظم و ترتیب بیشتری رو برای انجمن بدنبال خواهد داشت.
    واقعا فکر نمیکنم یک کاربر قدیمی با 7000 پست 2000 پست یا هرچی بخواد از خطاهای خودش چشم پوشی کنه و فقط بیخودی دوستشو بال بده و یا اینکه دشمنشو بیخودی تنبیه کنه چون میدونه با این روش از مسیولیتی بهش داده عزل میشه ودردسر بیشتری براش خواهد داشت پیشنهاد من این هست مدیریت سایت به چند کاربر قدیمی تر دیگه هم داده بشه تا روند نظم بخشیدن به سایت سریعتر شه حالا هرکسی موافقه ذکر کنه هر کی هم موافق نیست بگه.ارادت
    تا به امروز به تمامی مدیران این انجمن تهمت "همدستی یا به قول شما بال و پر دادن به کاربرانی که بعضا سواستفاده میکنند" زده شده. که باعث بروز تعداد زیادی از حرف و حدیث هایی که شما میفرمایید شده است. ولی در کنار این موضوع اکثر افرادی که تهمت زده اند زمانی که از ایشان مدرکی میخواهیم جهت تایید این تهمت "هیچ گونه مدرکی ندارند."
    حالا وای به حال مدیری که خودش در بازار هاستینگ باشد.

به دنبال سیستم جدید برای ثبت پستهای خلاف هستیم که راحتر و سریعتر رسیدگی شود.

با تشکر از نظر شما
    موفق باشید
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

5. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    980
    تشکر شده در
    668 پست

پیش فرض پاسخ : پیشنهادی برای سال جدید(اقایان مدیرچند نیرو جدید وتازه نفس سایت نیازداره)

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    باسلام

تا به امروز به تمامی مدیران این انجمن تهمت "همدستی یا به قول شما بال و پر دادن به کاربرانی که بعضا سواستفاده میکنند" زده شده. که باعث بروز تعداد زیادی از حرف و حدیث هایی که شما میفرمایید شده است. ولی در کنار این موضوع اکثر افرادی که تهمت زده اند زمانی که از ایشان مدرکی میخواهیم جهت تایید این تهمت "هیچ گونه مدرکی ندارند."

با تشکر از نظر شما
    موفق باشید
    هیچ سیستمی تا به حال مانند عقل و مغز انسان نیست و تا به حال اختراع نشده است و نخواهد شد.

-----------------------------

پیشنهادی دارم: برای یک بارم که شده چند نفر کاندید بشن و هر کس با رأی اکثریت کاربران انجمن مدیر شد اون انتخاب بشه (حالا چه یک نفر چه چند نفر)
    ویرایش توسط سرزمین : March 18th, 2015 در ساعت 21:02

7. تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط سرزمین نمایش پست ها
    هیچ سیستمی تا به حال مانند عقل و مغز انسان نیست و تا به حال اختراع نشده است و نخواهد شد.

-----------------------------

پیشنهادی دارم: برای یک بارم که شده چند نفر کاندید بشن و هر کس با رأی اکثریت کاربران انجمن مدیر شد اون انتخاب بشه (حالا چه یک نفر چه چند نفر)

ما اینجا راجع به تکنولوژی صحبت میکنیم. که از عقل انسان نشعت میگیره. ما به دنبال سیستمی هستیم که کاربران راحتر پست رو گزارش کنند و پست گزارشی برای کل مدیران راحتر قابل نمایش باشد نه فقط اینکه ایمیل از پست به ایمیل مدیران ارسال شود.

در مورد پیشنهاد شما هم متاسفانه نیمشه چون اون چند نفر دوره خواهند افتاد برای گرفتن رای ... و جنجالی مجدد ایجاد خواهد شد

موفق باشید
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

9. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

عضو جدید reza-sp آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    38 پست

نه اصلا ایده خوبی نیست
    فرا میزبان
    زمانی برای عوض شدن
    www.FaraMizban.Ir

11. تعداد تشکر ها از reza-sp به دلیل پست مفید

عضو جدید geniune آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    691
    تشکر تشکر شده 
    462
    تشکر شده در
    329 پست

پیشنهاد غیر قابل قبولیه
    ملاک پست کاربران و قدیمی بودنشون نیست ملاک بحث مسئولیتی و بی طرفی و همچنین سمت مدیریته که در سال های گذشته مشکلاتی بود که در امسال خداروشکر برطرف شده و مثل قبل اصلا نیست
    بنده چند سالی اینجا هستم و تغییرات رو کاملا در خاطرم هست چه بحث هایی بود و حل شد
    وبهاستینگ الان هیچ مشکلی برای مدیریت نداره
    ویرایش توسط geniune : March 18th, 2015 در ساعت 21:21
    اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
    آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
    پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست

13. تعداد تشکر ها ازgeniune به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    550
    تشکر تشکر شده 
    445
    تشکر شده در
    333 پست

اتفاقا کار مدیریت تا به امروز خوب بوده و به مشکلات خیلی سریع رسیدگی کردن
    برای نمونه: کسانی که میگن مدیریت ضعیفه کافیه یک تاپیک خلاف (مانند تاپیک استاد افتخاری معروف یا همین تاپیک دوست رپرمون که صبح زدن یا تاپیک چهارشنبه سوری آقا رضا) ایجاد کنن میبینید که در کمتر از چند ساعت تاپیک ها حذف میشه و اخطار هم دریافت میکنید
    جای بحث زیاده اما در کل ایده خوبی نیست و فقط جنجال ایجاد میکنه

15. تعداد تشکر ها ازgholamkale به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    7 پست

باسلام

با تشکر از نظر شما
    موفق باشید
    با سلام
    والا خیلی همکاری مدیرها با بعضی از فروشنده هارو دیدیدم
    که مثلا یک فروشنده میاد توی کار یک فروشنده دیگه دخالت می کنه بعد فروشنده گزارش میده ولی اصلا موردی پیش نمیاد برای فردی که تخلف کرده
    ودر بعضی موارد شاید لطف کنن و فقط پست های ایشون رو پاک کنن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    256
    تشکر تشکر شده 
    170
    تشکر شده در
    129 پست

به نام خدا
    عرض سلامو خسته نباشید

در مورد ارائه مدیریت به افراد مدیران ارشد صلاحیت افراد رو بهتر می تونن تشخیص بدن بالاخره درسته که یک مدیر ارشد شاید از تک تک اعضای انجمن بالا تر نباشه ! ولی مدیریت بر تمام اعضا کار هر کسی نیست دوستانی که فکر میکنن کار راحتی هست شخصا می شناسم از مدیران انجمن برنامه نویس اورگ رو که مدتی تیمو تشکیلاتی راه انداخت ولی دقیقا به خاطر تفرقه وحرف بین افرادی که واقعا تجربه نداشتن و ادای بهتر مدیر بودن رو می کردن مدیریت تیم رو رها کرد و به کلی تیم خوابید ! اگر بتونیم به راحتی نظر بدیم و بی احترامی نشه به افکار و عقایدم به نظرم مدیران کل و مدیران ارشد بهتر تشخیص میدن که چه کسی صلاحیت مدیریت داره ! چون این عزیزان از روزی که این انجمن ، انجمن نبوده ! و به قولی پر از خالی بوده از بسم الله شروع کردن از تمام سختی های کار در جریان هستن و برای کارشون و پیشرفت علم هاستینگ داخل ایران تلاش بهتری میتونن انجام بدن حالا شاید بعضی وقتا اختلافاتی صورت بگیره که اونم با صحبت منطقی حل میشه صحبت منطقی هم در سایه مدرک کافی منطقیه نه با پارتیو زدو بند مطمنا هیچ کسی دوست نداره پشت سرش حرف باشه که فولان مدیر فولان پول رو خورد یا فولان پارتی بازیو کرد شخصا خودم یکی از مدیران انجمن وردپرس فارسی هستم خیلی خیلی خیلی خیلی سختی کشیدم تا با قوانین و اجرائیات این انجمن کنار اومدم و متوجه شدم قانون برای همه یکسانه ! و درست زمانی که قانون رو میخواستم اجرا کنم یه عده ای می اومدن سنگ مینداختن که فولانی خیلی سخت میگیری چرا خودت داری تبلیغ می کنی در صورتی خدای من شاهد هست اون طرف برای راهنمایی به یک کاربر در صورتی که واقعا منطقم نمی کشید چی بگم در پاسخش از مدیران کل کسب تکلیف می کردم ! یعنی شما می فرمایید یک مدیر ارشد یا یک مدیر کل نمیدونه صلاح تو انجام یک کار چیه ؟ یا از خودش به عنوان مدیریت کل حق نداره بعضی مواقع برای خوابیدن شر تبصره هایی بزاره ! و فکر می کنید اگر یه جایی به یه بنده خدایی ارفاق کرد و گذشت این یعنی پارتی بازی ؟ در نهایت تصمیم گیرنده نهایی مدیر کل و بعد مدیر ارشد هست پس بهتره برای دل خوشی این دو عزیز که شاید خوشایند بعضی از دوستان نباشه که با القاب عزیز نام میبرم مقداری از توقعات نا به جا و توقعات خود خواه بینانه دست برداریم و اگر علمی تو چنته داریم رو کنیم تا باعث پیشرفت و آبادنی کشور بشیم ( سر صبحت من با کسانی که فکر می کنن زدن این انجمن راحته بسم الله اگر میتونن خودشون انجمن بزنن مدیریت کنن مدیر بگیرن ... ) با تشکر از تمام مدیران کل - مدیران ارشد و سایر مدیران انجمن و دوستان و همکاران و کاربران محترم انجمن وب هاستینگ تاک با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط newidea نمایش پست ها
    با سلام
    والا خیلی همکاری مدیرها با بعضی از فروشنده هارو دیدیدم
    که مثلا یک فروشنده میاد توی کار یک فروشنده دیگه دخالت می کنه بعد فروشنده گزارش میده ولی اصلا موردی پیش نمیاد برای فردی که تخلف کرده
    ودر بعضی موارد شاید لطف کنن و فقط پست های ایشون رو پاک کنن

شاید صلاح رو بهتر دونستن ؟ مگه نه ؟ شاید شخص اون فروشنده رفته جای دیگه دخالت کرده و شخص مورد دخالت کننده هم به خاطر همین مورد خواسته تلافی کنه حالا شاید شما ده هزار بار دیده باشی بهتره بحث رو ادامه ندیم دو روز به عیده خوبییت نداره صلوات بفرستیم بهتره داداش گلم با تشکر
    ارادتمند : مسلم فلاح نیت

18. تعداد تشکر ها از p30pdf به دلیل پست مفید

عضو دائم jahromweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,817
    تشکر تشکر شده 
    1,727
    تشکر شده در
    1,204 پست

ما اینجا راجع به تکنولوژی صحبت میکنیم. که از عقل انسان نشعت میگیره. ما به دنبال سیستمی هستیم که کاربران راحتر پست رو گزارش کنند و پست گزارشی برای کل مدیران راحتر قابل نمایش باشد نه فقط اینکه ایمیل از پست به ایمیل مدیران ارسال شود.

در مورد پیشنهاد شما هم متاسفانه نیمشه چون اون چند نفر دوره خواهند افتاد برای گرفتن رای ... و جنجالی مجدد ایجاد خواهد شد

موفق باشید
    باسلام
    اضافه کردن مدیر به انجمن (به هر روشی که خودتان مد نظر دارید) به خصوص بخش فروش چه مشکلی دارد؟
    همچین در انجمن نیز کاربرانی هستند که اصلا فعالیت تجاری خاصی ندارند و در کار هاستینگ نیستند میتوانید از ان ها نیز استفاده کنید(فقط یک پیشنهاد بود)
    باتشکر
    ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
    IRDirectAdmin:Hosting Solutions
    M.Tamadon:09172593746

20. تعداد تشکر ها ازjahromweb به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)