-
June 10th, 2014, 13:47
سؤال درباره php - SSH و غیره
با سلام به همه
بنده چند تا سؤال دارم
قبل از اینکه بپرسم بگم یه vps دارم که روش دایرکت ادمین نصبه و Centos 6 از نوع 64 بیت
1- از طریق ssh یه فایلی رو از یه سرور دیگه به این سرور خودم انتقال دادم ولی نمی دونم کجا رفته یعنی با استفاده از دستور wget و در ادامه لینک، انتقال هم کامل شد ولی میخوام ببینم این فایل ها کجا ذخیره میشه و چه طوری بهش دسترسی داشته باشم؟
2- چه جوری نسخه php رو در دایرکت ادمین برای مثلاً یه دامین خاص از یکی از یوزر هام تغییر بدم؟
3- چه جوری یکی از ماژول های php رو فعال یا غیر فعال کنم؟ مثلاً میخوام برای یک دامین خاص در یکی از یوزر هام ماژول soap رو فعال کنم
توجه کنید سؤال 2 و3 کلی نیست و مثلاً برای دامین domain.com میخوام فعال کنم و برای کل سرور نیست
-
-
June 10th, 2014 13:47
# ADS
-
June 10th, 2014, 13:56
عضو جدید
پاسخ : سؤال درباره php - SSH و غیره
سلام؛
1- شما با دستور wget در همون دایرکتوری که هستید فایل رو دانلود می کنید روی سرور تون. البته اگر فایلی که می خواید منتقل کنید باید در سرور مبدأ در یک دایرکتوری باشه که دسترسی public داشته باشه (777) و همه بتونن دانلود کنن. پس قبل از دانلود در سرور مقصد؛ اول از طریق دستور cd به دایرکتوری مورد نظرتون در سرور مقصد برید و سپس دستور wget http://mydomain.com/myfile.zip رو بزنید. (به جای mydomain.com باید دامین خودتون رو بنویسید و به جای myfile.zip هم باید اسم فایل باشه)
2- با ایجاد کردن یک فایل به نام php.ini می تونید تنظیمات دلخواه برای هر هاست رو جدا تنظیم کنید. البته اگه با دستورات htaccess آشنا باشید. از طریق این فایل هم می تونید خیلی از موارد (مثل تغییر سایز آپلود) رو باهاش انجام بدید.
3- فکر نمی کنم بتونین این کار را انجام بدید. چون php باید با این ماژول کامپایل بشه.
رادمان هاست
خدمات میزبانی وب | سرور اختصاصی | سرور مجازی | گواهینامه دیجیتال SSL | دامنه های بین المللی و ایرانی
تلفن: 88977206 - 21 - 98 + |
radmanhost.ir
-
تعداد تشکر ها از radmanhost به دلیل پست مفید
-
June 10th, 2014, 14:02

نوشته اصلی توسط
radmanhost
سلام؛
1- شما با دستور wget در همون دایرکتوری که هستید فایل رو دانلود می کنید روی سرور تون. البته اگر فایلی که می خواید منتقل کنید باید در سرور مبدأ در یک دایرکتوری باشه که دسترسی public داشته باشه (777) و همه بتونن دانلود کنن. پس قبل از دانلود در سرور مقصد؛ اول از طریق دستور cd به دایرکتوری مورد نظرتون در سرور مقصد برید و سپس دستور wget
http://mydomain.com/myfile.zip رو بزنید. (به جای mydomain.com باید دامین خودتون رو بنویسید و به جای myfile.zip هم باید اسم فایل باشه)
2- با ایجاد کردن یک فایل به نام php.ini می تونید تنظیمات دلخواه برای هر هاست رو جدا تنظیم کنید. البته اگه با دستورات htaccess آشنا باشید. از طریق این فایل هم می تونید خیلی از موارد (مثل تغییر سایز آپلود) رو باهاش انجام بدید.
3- فکر نمی کنم بتونین این کار را انجام بدید. چون php باید با این ماژول کامپایل بشه.
1. دسترسی 644 بود و فایل هم کامل منتقل شد فقط مخوام ببینم کجا رفته چون دایرکت ادمین یه مقداری از فضا رو پر نشون میده در حالی که من فقط اون فایل رو منتقل کردم
2. بیشتر توضیح بدید راه دیگه ای نیست؟
3. یعنی چی من یه ماژول نمیتونم فعال یا غیر فعال کنم؟
-
-
June 10th, 2014, 14:14
خیلی جالبه کسی نظری نداره؟
این همه مثلاً متخصص یکی نیست به ما یه جوابی بده
-
-
June 10th, 2014, 14:33
عضو جدید
1- اول به روت برید و بعد با دستور find . -name myFile.zip فایل خودتون رو جستجو کنید.
2- اول این دستور رو در ssh بنویسید: /usr/local/1h/bin/php_version.sh set [php4|php5|php51|php52|php52s|php53]
( ورژن های php مورد نظر خودتون بنویسید به جای ورژن هایی که من مثال زدم، بعدش توی فایل htaccess. این کد رو بنویسید:
<FilesMatch "\.(inc|php|php3|php4|php5|php6|phtml|phps)$">
AddHandler application/x-httpd-php53 .php .php5 .php4 .php3
</FilesMatch>
در این فایل هم می تونید ورژن دلخواه php رو بنویسید.
3- نه، یا برای همه باید فعال کنین یا هیچ کدوم. اون ماژول soap رو اگه می خواین اکتیو کنین که واسۀ پرداخت آنلاین معمولاً استفاده می کنن دوستان در وب هاستینگ تاک، مشکلی نداره و می توانید راحت فعال کنید.
رادمان هاست
خدمات میزبانی وب | سرور اختصاصی | سرور مجازی | گواهینامه دیجیتال SSL | دامنه های بین المللی و ایرانی
radmanhost.ir
-
-
June 10th, 2014, 14:46
زدم و فایل پیدا شد
خوب دوست عزیز ماژول soap رو مثال زدم ممکنه یکی از یوزر های من یا اصلاً یکی از دامین هام این ماژول بخواد غیر فعال باشه
برای مثال WHMCS معمولاً باید فعال باشه و ممکنه در یک سیستم دیگه این ماژول باید غیر فعال باشه اون موقع تکلیف چیه؟
-
-
June 10th, 2014, 15:45
عضو جدید
به دلیل اینکه ماژول های php به صورت server side اجرا می شوند، نمی شه اونها رو برای دامین اکتیو / دی اکتیو کرد. مگر اینکه یه سری ماژول های خاص هستند که خودشون این قابلیت رو اضافه کرده باشن.
که بعد از طریق vhost می تونید برای اون دامین فعال یا غیرفعال کنید.
الان چه ماژولی رو مشکل دارید؟!
رادمان هاست
radmanhost.ir
-
-
June 10th, 2014, 15:52

نوشته اصلی توسط
radmanhost
به دلیل اینکه ماژول های php به صورت server side اجرا می شوند، نمی شه اونها رو برای دامین اکتیو / دی اکتیو کرد. مگر اینکه یه سری ماژول های خاص هستند که خودشون این قابلیت رو اضافه کرده باشن.
که بعد از طریق vhost می تونید برای اون دامین فعال یا غیرفعال کنید.
الان چه ماژولی رو مشکل دارید؟!
بنده برای فعال سازی و غیر فعال سازی ماژول ها باید به کجا برم؟ چه دستوری رو باید بزنم به دلیل اینکه زیاد با سرور کار نکردم لطف کنید به صورت واضح توضیح بدین
برای مثال ماژولی رو بخوام برای یکی از یوزر هام فعال کنم باید چه کاری انجام بدم؟
-
-
June 10th, 2014, 18:32
اساتید کس دیگه ای نیست که پاسخ ایشون رو کامل کنه؟
-
-
June 10th, 2014, 18:46
عضو دائم
درود
دوست گرامی جهت پیدا کردن فایل از دستور locate استفاده کنید قبلش هم دستور updatedb را بزنید که سرور را ایندکس کند
در مورد سوال 2 و 3 برای اینکار نیاز دارید که php را تحت suphp کامپایل نمایید و سپس قابلیت php per user را در suphp فعال کنید که هر یوزر بتواند php.ini اختصاصی خودش را داشته باشد که توابع و extension های مورد نیازش را فعال کند که البته ریسک امنیتی دارد.
ارادت
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها ازnginxweb به دلیل پست مفید