درود
دوستانی که امکان خرید و ایجاد حساب کاربری (پنل کاربری) و وریفای (پروسه کامل خرید) از دیتاسنتر ذکر شده رو دارند ضمن قرار دادن قیمت دلار در همین پست اعلام بفرمایند
دوستانی که امکان خرید و ایجاد حساب کاربری (پنل کاربری) و وریفای (پروسه کامل خرید) از دیتاسنتر ذکر شده رو دارند ضمن قرار دادن قیمت دلار در همین پست اعلام بفرمایند
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
با سلام
مدت زیادی هست که با دیتاسنتر مذکور کار میکنیم...
قیمت دلار هم طبق نرخ صرافی جلالی با مقدار کمی کارمزد...
سوالی هست در خدمتیم
موفق باشید
امکان خرید هست.
یک پنل خالی هست که تا 3 ماه پیش 2 سرور در آن بود.
به دلیل خوب نبودن این دیتاسنتر سرور ها منتقل کردم.
به شما هم نوصیه می کنم خودتون درگیرش نکنید.
امکان خرید و تحویل هست .
اگر قصد فروش فقط سرور اختصاصی دارید کامزد خرید ما 20 هست از شما 10 دریافت خواهد شد. // اگر مصرف کننده هستید 20 تومان
موفق باشید.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
درود
پنل میبایست دست ما باشه چون بعد از مدت ذکر شده سرورها رو از دیتاسنتر خارج می کنیمبا سلام
مدت زیادی هست که با دیتاسنتر مذکور کار میکنیم...
قیمت دلار هم طبق نرخ صرافی جلالی با مقدار کمی کارمزد...
سوالی هست در خدمتیم
موفق باشید
90 دلار به همراه پنل و... قیمت را اعلام بفرمایید
درودامکان خرید هست.
یک پنل خالی هست که تا 3 ماه پیش 2 سرور در آن بود.
به دلیل خوب نبودن این دیتاسنتر سرور ها منتقل کردم.
به شما هم نوصیه می کنم خودتون درگیرش نکنید.
امکان خرید و تحویل هست .
اگر قصد فروش فقط سرور اختصاصی دارید کامزد خرید ما 20 هست از شما 10 دریافت خواهد شد. // اگر مصرف کننده هستید 20 تومان
موفق باشید.
مشکل این دیتاسنتر دقیقا چیه؟
قصد هم استفاده و هم خرید هست
ویرایش توسط softlayer : March 28th, 2014 در ساعت 11:22
WWW.MAHTAONLINE.IR
دوسته عزیز استارتر
بنده نمایندگی رسمی این دیتاسنتر هستم
دقت داشته باشید
تنها و تنها شخصی که حساب رو برای شما باز میکنه و وریفای میکنه میتونه براتون پرداخت هارو انجام بده در غیر اینصورت حسابتون بلاک میشه در صورتی که شخص ثالثی بیاد برای شما پرداخت رو انجام بده پنلتون طبق قوانین دیتاسنتر بسته میشه
بنده پنل وریفای شده از دیتاسنتر با مشخصات دقیق از دوبی میتونم براتون باز کنم با هزینه ی 50 تومان
مورد دوم
قیمت الان دلار پی پل : 3080 تومان
براتون بدونه ریالی کارمزد خرید میکنم
دروددوسته عزیز استارترتنها و تنها شخصی که حساب رو برای شما باز میکنه و وریفای میکنه میتونه براتون پرداخت هارو انجام بده در غیر اینصورت حسابتون بلاک میشه در صورتی که شخص ثالثی بیاد برای شما پرداخت رو انجام بده پنلتون طبق قوانین دیتاسنتر بسته میشه
بنده نمایندگی رسمی این دیتاسنتر هستم
دقت داشته باشید
بنده پنل وریفای شده از دیتاسنتر با مشخصات دقیق از دوبی میتونم براتون باز کنم با هزینه ی 50 تومان
مورد دوم
قیمت الان دلار پی پل : 3080 تومان
براتون بدونه ریالی کارمزد خرید میکنم
بله به همین صورته و بنده دنبال شخص مطمئنی هستم که پرداخت رو هرماه به صورت منظم انجام بده
البته خب هرینه ای که شما میگیرید بالاست درحال حاضر پیمنت24 با مبلغ 30هزارتومان این کار رو انجام میده
اما خب قیمت دلار معقولی ندارند
WWW.MAHTAONLINE.IR
بنده میتونم شخصی رو معرفی کنم با 30 تومان براتون حساب باز میکنن و همچنین براتون پرداخت هارو منظم انجام میدن و تایید شده هستن
نکران نباشید تنها فرق قیمت ایشون با بنده اینه که بنده حسابرو با مشخصات دقیق باز میکنم ولی ایشون خیر ولی باز مشکلی پیش نمیاد در صورت نیاز با بنده در ارتباط باشید
اصلا این دیتاسنتر ارزش درگیر شدن باهاش رو نداره مجانی حتی به من سرویس بده ازش سرویس نمیگیرم
که بعدش اعصاب خوردی ثانویه باهاش داشته باشم
دادش تا چندماه پیش پیام میدادی که این دیتاسنتر چطوره سی پیو که گرفتیم ازش چطوره بعد الان شدید نماینده ؟ دم این دیتاسنتر گرم که تو 2 ماه نماینده میده و در مورد سوال دوست مان من از این دیتاسنتر سرور خریدم برای فروش سرور مجازی با هارد اس اس دی و ساتا خب اول که اومدیم یک ایزو اپلود کنیم تو وی ام ور از سرور امریکا به امریکا 118 ساعت زمان اپلود زده بود بعد یک دفعه میدیدم که سرور کلا از جو اینترنت خارج می شد و با التماس و تیکت و این چیزها باز زندش میکردیم هنوز با زور 2 تا سرور مجازی روش اپ کردیم ولی شب خوابیدیم فردا بلند شدیم دیدم که هارد ها سوخته
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)