نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: ♥♥♥♥ درخواست کمک برای انتخاب حرفه ی آینده دار [ همه نظراتشون رو بگن ] ♥♥♥♥

عضو جدید behnam_rs232 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    102
    تشکر تشکر شده 
    79
    تشکر شده در
    51 پست

5 ♥♥♥♥ درخواست کمک برای انتخاب حرفه ی آینده دار [ همه نظراتشون رو بگن ] ♥♥♥♥

سلام به همه دوستای عزیزم

به تازگی تصمیم گرفتم یه حرفه رو به صورت تخصصی دنبال کنم و می خوام برم توی اون زمینهآموزش های لازم رو ببینم و پایه و اساس زندگیم رو روی اون زمینه بزارم می دونم که خیلی ها مثل بنده

سر درگم هستن و هنوز راه زندگیشون رو پیدا نکردن امیدوارم این تاپیک به اون ها هم کمک کنه

حرفه هایی که خودم مد نظرم هست اینا هستن لطفا از نظر میزان درآمد ، آینده شغلی ، مشکلات احتمالی که امکان داره برام به وجود بیاد راهنماییم کنید توی این انجمن کسایی رو دیدم که واقعا متبحر هستن توی

حرفه ی خودشون از همه خواهش می کنم که بیان و نظر بدن و اگه حرفه ی بهتری رو سراغ دارن اینجا بیان کنن

زمینه هایی که خودم در نظر گرفتم و خیلی کلی عنوان می کنم چون هر کدوم زیرمجموعه هایی دارن و بقیه راهنمایی ها رو میسپارم به شما که مثلا فلان بخش از فلان حرفه خیلی مناسبتره یا ...

قبل از همه از علاقه ی خودم هم بگم ، چون خودش شرط مهمیه ، من خودم به شخصه علاقه ی زیادی به حرفه های گرافیکی دارم خیلی علاقه ای به برنامه نویسی ندارم ولی خوب شما در کل نظر خودتون رو بگید و صرفا به علاقه شخصی من اکتفا نکنید

هک و امنیت ، گرافیک کامپیوتری ( طراحی لوگو و کلا حرفه های از این قبیل ، انیمیشن سازی ( دو و سه بعدی) ، جلوه های ویژه ،و... ) ، طراحی سایت ( کد نویسی ، طراحی قالب ، سئو و.... ) برنامه

نویسی (java , C ,php و...
    یا هر حرفه ای که به نظر شما آینده خوبی داره و پول خوبی توش هست

با سپاس از همتون

2. تعداد تشکر ها از behnam_rs232 به دلیل پست مفید

3. # ADS

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض پاسخ : ♥♥♥♥ درخواست کمک برای انتخاب حرفه ی آینده دار [ همه نظراتشون رو بگن ] ♥♥♥♥

یک تاپیک دیگر برای تبدیل شدن به اسپم سرا !

در چند روز اخیر همه یا به دنبال شغل هستند و یا شریک
    البته جسارت نباشد .منظور بنده با شما نیست. ولی در انجمن تاپیک درخواست کار . شریک در چند روز گذشته چندین بار تکرار شده. هر چند تاپیک شما درخواست کار نیست. درخواست راهنمایی است !

با توجه به اینکه شما به طراحی سایت و گرافیک علاقه دارید. اگ همین راه را ادامه دهید و بتوانید به صورت حرفه ای هم کار طراحی و هم کدنویسی را انجام دهید و اگر خلاقیت داشته باشید و طرح های جدید خلق کنید بدون الهام گرفتن از طرح های تکراری موجود موفقیت زیادی خواهید داشت!
    اولین مورد اینکه یک کار را انتخاب کنید و با جدیت ادامه دهید. به این صورت نباشد که امروز مثلا برنامه نویسی کار کنید، فردا پیشمان شوید و نصب و کانفیگ سرور ، پس فردا طراحی قالب ! این روش = شکست است. در ابتدا فکر کنید ! تصمیم بگیرید و انجام دهید !

گرافیک و طراحی یک هنر است. هنرمند کسی است که خلاقیت داشته باشد. تکرار هنر ها قبلی را هنرمندی نام گذاری نمی کنند ! برای طراحی قالب و سایت و ... همه به دنبال طرح های تک و جدید هستند. ایده های نو !

پ.ن: از دوستان خواهشمندم لطفا این تاپیک را نیز به حاشیه نبرید و با ارسال پست های مزاح و شغل ها کاذب و ...... زمینه ارسال اسپم کل کل را فراهم نکنید !

5. تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید

عضو جدید behnam_rs232 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    102
    تشکر تشکر شده 
    79
    تشکر شده در
    51 پست

پیش فرض پاسخ : ♥♥♥♥ درخواست کمک برای انتخاب حرفه ی آینده دار [ همه نظراتشون رو بگن ] ♥♥♥♥

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    یک تاپیک دیگر برای تبدیل شدن به اسپم سرا !

در چند روز اخیر همه یا به دنبال شغل هستند و یا شریک
    البته جسارت نباشد .منظور بنده با شما نیست. ولی در انجمن تاپیک درخواست کار . شریک در چند روز گذشته چندین بار تکرار شده. هر چند تاپیک شما درخواست کار نیست. درخواست راهنمایی است !
    حق با شماست تاپیک های زیادی هستن که توی زمینه کاریابی و شریک و ... هست ، و قصد من هم فقط شخصی نیست ، بلکه خواستم عده ی زیادی را نیز از سر در گمی در بیارم یا به گونه ای کمک کرده باشم

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    با توجه به اینکه شما به طراحی سایت و گرافیک علاقه دارید. اگ همین راه را ادامه دهید و بتوانید به صورت حرفه ای هم کار طراحی و هم کدنویسی را انجام دهید و اگر خلاقیت داشته باشید و طرح های جدید خلق کنید بدون الهام گرفتن از طرح های تکراری موجود موفقیت زیادی خواهید داشت!
    اولین مورد اینکه یک کار را انتخاب کنید و با جدیت ادامه دهید. به این صورت نباشد که امروز مثلا برنامه نویسی کار کنید، فردا پیشمان شوید و نصب و کانفیگ سرور ، پس فردا طراحی قالب ! این روش = شکست است. در ابتدا فکر کنید ! تصمیم بگیرید و انجام دهید !

گرافیک و طراحی یک هنر است. هنرمند کسی است که خلاقیت داشته باشد. تکرار هنر ها قبلی را هنرمندی نام گذاری نمی کنند ! برای طراحی قالب و سایت و ... همه به دنبال طرح های تک و جدید هستند. ایده های نو !
    خلاقیتم بدک نیست اگه توی یه زمینه تخصص داشته باشم بهتر می تونم حرفم رو ثابت کنم ، در زمینه ی اینکه فرمودین که بخوام هر روز شغل عوض کنم ، باید عرض کنم که خدا رو شکر همیشه توی کارهام مصمم بودم و هر کاری رو تا تموم نکنم سراغ کار دیگه ای نمیرم

فرض مثال شما فرمودین طراحی سایت از کجا باید شروع کنم که بتونم سریعتر رشد کنم و فقط به یادگیری از اینترنت اکتفا نمی کنم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)