-
September 12th, 2022, 21:05
عضو انجمن
🔹🔹 20 درصد تخفیف دائمی سرور مجازی KVM Virtualizor با هارد NVMe سامسونگ 🔹🔹
ویرایش توسط ghasemy50 : October 7th, 2022 در ساعت 18:52
دلیل: افزایش قیمت پلن ها به دلیل اطلاعیه دیتاسنتر در مورد افزایش قیمت آیپی
-
تعداد تشکر ها ازghasemy50 به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2022 21:05
# ADS
-
February 23rd, 2023, 21:23
عضو انجمن
پاسخ : 🔹🔹 20 درصد تخفیف دائمی سرور مجازی KVM Virtualizor با هارد NVMe سامسونگ 🔹🔹

نوشته اصلی توسط
Nikihost
سلام.پنل مدیریت دارد ؟
os reload ?
سلام و عرض احترام.
کنترل پنل ارائه شده جزو کاملترینپنل هاست.
بله امکان نصب خودکار سیستم عامل هم میسر هست.

نوشته اصلی توسط
SamaN DL
سلام
هزیینه ای پی اضافه چقدر می باشد؟
سلام و عرض احترام.
با دریافت هزینه براتون مستقیما ایپی از دیتاسنتر تهیه و تقدیم میشه.

نوشته اصلی توسط
soroosh.gfx
سلام آی پی هاتون بلاک نیستن؟ درصورت تمایل به خرید میتوان آی پی بدید برای چک کردن؟
سلام و عرض احترام.
بصورت پیشفرض تضمینی از این بابت نداریم. اما حداکثر تا ۲۴ ساعت پس از پرداخت اگر مشکلی بود میبایست اعلام کنید.

نوشته اصلی توسط
laser1
ایشنون چند هفته ای هست که کلا سایت رو ول کرده و پشتیبانی هم در حالت خوشبینانه 24 ساعت دیر جواب میده
من هم متاسفانه فکر میکردم مثل قبل هستند و یه وی پی اس که خیلی مهم بود گرفتم حالا از کار افتاده
و قطعا طی 24 الی 48 ساعت آینده مشکلم رفع نمیشه
شدیدااااااا توصیه نمیشن دیگه
من هم سرویسم رو برمیدارم و از جای دیگه تهیه میکنم
سلام و عرض احترام.
خاطرم نیست هیچ سروری طی یکماه گذشته مشکل دیتالاست یا قطعی کامل داشته باشه.
اگر ممکنه شماره تیکت تون رو بفرمایید بنده حتما بررسی میکنم که چه مشکلی داشتین.
طی دو ماه گذشته پشتیبانی تلفنی تقریبا غیر فعال بوده ولی sms و تلگرام و تیکت کاملا فعال هست.
در مورد پاسخگویی تیکت کم لطفی میکنید. تیکت ها هم حداکثر طی ۲۴ ساعت پاسخ داده شده اند و میانگین مدت پاسخگویی به تیکت ها ۴ ساعت بوده. هر چند میدونیم ۴ ساعت هم زمان خوبی نیست و به همین دلیل راهکار های زو داریم پیاده سازی میکنیم.
در حال استخدام چند نیروی متخصص و راه اندازی سرویس تلفن گویا جهت ارائه پشتیبانی تلفنی هستیم.

نوشته اصلی توسط
parsian2host
من همین امروز مشکل داشتم ده دقیقه هم نشد جواب دادن کارمو ردیف کردن . نمیشه یه طرفه به قاضی رفت باید حرف ایشون هم بشنویم شما با این حرفتون دارید یه کسب و کار رو خراب میکنید درست نیست این کار
سلامت باشید. بله امروز یک مشکل سخت افزاری در یکی از سرور ها وجود داشت که به محض قطعی با پیگیری از دیتاسنتر برطرف شد.
بطور کلی ما یک روز و یکماه نیست که وارد این کار شده ایم. کسب و کارمون رو دوست داریم. مشتریانمون رو بیشتر دوست داریم. و رضایتمندی مشتریان اولین اولویت ما در کار هست.
اگر هر زمان هر موردی احساس کردین با جان و دل پذیرای انتقادات شما هستیم.
ارادتمند
-
تعداد تشکر ها از ghasemy50 به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2023, 15:31
پاسخ : 🔹🔹 20 درصد تخفیف دائمی سرور مجازی KVM Virtualizor با هارد NVMe سامسونگ 🔹🔹
درود
حدود 8 ماه پیش سرور یکساله خرید کردم از ایشون، تا این لحظه هم هیچ مشکلی نه بابت سرور و نه بابت پاسخگویی تیکت نداشتم
ضمنا درخولست ترافیک بیشتر هم داشتم که بدون دریافت مبلغی این کار برام انجام شده
-
-
March 3rd, 2023, 05:54
سلام به شدت توصیه میشه
در حال حاضر 6 عدد ماشین مجازی فعال دست این مجموعه دارم
-
-
March 8th, 2023, 11:44
درود
یک عدد خریداری شد منتظر تحویل هستم
فقط یادم رفت کد تخفیف خرید رو بزنم
-
-
March 25th, 2023, 23:37
با سپاس از سرور ایشون
من اول موقع خرید از کد 20درصدی استفاده نکردم امکانش هست الان برای فاکتورهای بعدی از کد تخفیف استفاده کنم ؟
-
-
April 6th, 2023, 03:04
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از SamaN DL به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2023, 12:16
سلام دوستان من نیاز دارم به یک سرور مجازی از دیتاسنترهای ایران که بتونم سایت های ایرانی با سرعت بالا باز کنم به دلیل کندی اینترنت و پهنای باند کمی که در این منطقه دارم بعضی سایتهای ایرانی با کندی برام باز میشه که خواستم با گرفتن یک سرور مجازی از دیتاسنترهای ایران و برای باز کردن سایتهای ایرانی استفاده کنم
حالا یاز هر طریقی با ریموت به سرور و یا پیشنهاد دوستان برای اتصال به سرور به هر طریقی که بدون ریموت و فقط کانکت شدن باشه برای باز کردن سایت های ثبت نامی از ایران
پیشنهادی اگر هست ممنون میشم دوستان و اساتید بفرمایید سپاس
ویرایش توسط amin885 : April 6th, 2023 در ساعت 12:17
-