سلام دوستان خسته نباشید
من 100 میلیون سرمایه دارم و خودم دانشجویی it هستم چه کاری رو بهم پیشتهاد می کنید با این مبلغ؟؟؟
من خودم تو فکر کولوکیشن هستم!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان خسته نباشید
من 100 میلیون سرمایه دارم و خودم دانشجویی it هستم چه کاری رو بهم پیشتهاد می کنید با این مبلغ؟؟؟
من خودم تو فکر کولوکیشن هستم!
کاری به غیر از هاستینگ . . .
با سلام و وقت بخیر
دوست عزیز زبان های برنامه نویسی بلد هستید؟ با چه زبان هایی آشنایی کامل رو دارین؟
سلام
سرمایه گذاری در بانک و بورس پیشنهاد میشود
html چی؟
کار برنامه نویسی سایت انجام دادین؟ وقت آزاد دارید؟ چقدر؟
بزار بانک شهر، ماهی 1.660 بگیر و خرج کن و از زندگی لذت ببر
دوست عزیز پ.خ می کنم براتون
تو هر کاری میزنید ان شا...موفق باشید
سلام.
همون کاری که خودتون میخواینو انجام بدین.(کولو)
در ضمن به بانک و بورس تکیه نکنین فکر نکنم زیاد چیز خوبی در بیاد از آب
در هر صورت در هر کاری انشالله موفق باشید
موفق باشید
بانک های خصوصی که اعتمادی بهشون نیست .
اگر نزدیک 2.5 اینا سود بدن خوبه .
استارتر سنت رو نمیدونم ولی خوب دانشجو طبیعتا باید جوون باشه دیگه . اوله زندگیته تجربه هم نداری ! سرمایتو به باد میدی ! بذار بانک تا خوده سرمایه از دست نره بعد با سودش هر کاری میکنی بکن . اگه به فرض ماهی 2 تومن سود بدن با 3 - 4 ماه صبر میتونی سرور نقلی بگیری کولو کنی . البته چون دیدم دانشجوی ای تی هستی و علاقه داری گفتم کولو وگرنه راه های بهتریم هست . واسه اینکه وارد هاستینگ بشی هم لازم نیست حتما از کولو شروع کنی . از اجاره کردن سرور و نمایندگی شروع کن هم تجربه به دست میاد هم سود پولت جمع میشه هم خودت تا حدودی سود میکنی بعد میری به طرف کولو .
در ضمینه کولوکیشن به نظرتون خودم سرور مجازی کنم بفروشم بهتره یا اینکه سرور هارو اجاره بدم بهتره؟؟
ببین اول باید ببینی به چی علاقه داری؟ هر کاری بزنی که بهش علاقه نداشته باشی و از سر اجبار و درآمد باشه شکست میخوری..بشین فکر کن ببین به چه چیزی علاقه داری؟ بعد برو دفتر یا شرکتش رو بزن یا توش سرمایه گزاری کن..از من به تو نصیحت هیچوقت کل پولت رویکباره تو یک کار سرمایه گزاری یا ولخرجی نکن.همیشه ضرر رو هم در نظر داشته باش.تا اگر خدایی ناکرده مشکلی برات پیش آمد راه برگشت داشته باشی! در واقع پل های پشت سرت رو با یک کار خراب نکن!
کلوکیشن معایب و معحاسن خودش رو داره دوست عزیز
به نظرم سرمایه گذاری در بانک و بورس از هر جای دیگر بهتر است البته قبل از ورود به بورس با افراد کار کشته مشورت داشته باشید
وارد بازار شبکه بشید
خرید و فروش تجهیزات
قبلش توصیه میکنم یکی از موسسات معتبر که پیشنهادم سایبرتک هست آموزش ببینید
یه چیز حدود 3-4 میلیون هزینه آموزشتون میشه بعدش خودتون میتونید بهتر از هرکسی تصمیم بگیرید که چه میزان از سرمایه رو برای این کار تخصیص بدید
اما مطمئنا بازار کار خوبی در این زمینه شاهد خواهید بود
دوستان لازمه چند مورد ذکر کنم.
من کاملا به این رشته علاقه دارم و می خوام با اگاهی جلو برم
در ضمینه هاستینگ اطلاعات زیادی ندارم اما در طی 1 سالی که می خوام این کارو استارت کنم اطلاعات رو به دست میارم.
من بیشتر در زمینه امنیت شبکه اطلاعات دارم
دوست عزیز علاقه نداری؟
اگر تماس بگرید بنده راهنماییتون میکنم سایت رو دیدین؟
داداش من یک فکر دارم به اینترنتم ربطی نداره
همین الان پاشو وسایلتو جمع کن اگه سربازی رفتی که با هواپیما اگه هم که نه به صورت قاچاقی با کشتی چیزی میری امارات خوب بعدش یک مغازه ی ساندویچی چیزی کار میکنی حقوق بالا 2 -3 سال جون میگنی 500 میلیون میزنی به جیب میری usa حالشو میبری : دی
البته پیشنهاد بود هان !! : دی:113:
up....
هنوز اگه تصمیم نگرفتی بیا سر کوچه ما باهم فلافلی بزنیم:d
الان شما می خواهین کار هاستینگ راه بندازین ؟
بگین راهنمایی کنم اگر اینگونه اســــت . . .
دوست عزیز خودت چه فکری داری بگو شاید تونستیم راهنماییت کنیم که خوبه یا نه ؟
با 100 میلیونت زن بگیر
بعدشم همون کاریو بکن که باش همین 100 میلیونو دراوردی.
ببخشید سرور اختصاصی مد نظزتون هست؟
خرید سهام شرکت توسعه بین المللی صنعت گردشگری پدیده شاندیز که به زودی وارد بورس میشه و قیمتش بالا میره .