-
90 درصد تخفیف سرور مجازی (1gb رم = دو هزار تومان!!!)
درود
از این پس بسته اول سرور مجازی Ground.ir را با 90 درصد تخفیف (برای ماه اول) سفارش دهید!
هنگام خرید کد تخفیف زیر را وارد کنید تا تخفیف ماه اول اعمال شود.
مشخصات کلی بسته به شرح زیر میباشد
CPU : Share Dual Xeon E5-2620
RAM : 1GB DDR3 RAM
HDD : 50GB Hard Disk
Port : 1Gbps Share
BW : 500GB Premium Bandwidth
IP : 1 IP Address
First Month Price:
2,000Toman
Price: 20,000Toman
Order
-
پاسخ : 90 درصد تخفیف سرور مجازی (1gb رم = دو هزار تومان!!!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
glxx
دوست گرامی کانفیگ هم انجام میدهید؟ یا خام هستند ؟
خیر، نصب cPanel، Directadmin و... در صورت نیاز بدون هزینه انجام میشه
-
آیا اورسل میشه سرور ؟
منابع سرور اصلی رو بفرمائید و این که روی سرور اصلی چند سرور مجازی راه اندازی میشود ؟
-
سلام
دوست عزیز من یک وی پی اس میخوام که با پی پالم که از کانادا وریفای شده کار کنم. مشتریه یک ماه هم نیستم و وی پی اس تون خوب باشه بیش از یکی دو سال کار می کنم با شما
چند سوال زیر مطرحه :
1- آیا این قیمت شما فقط برای مدت محدود یعنی یکی دو ماه هست ( جهت جذب مشتری ) یا برای مشتریان فعلی همیشگی هست ؟ چون نمیخوام بعد از 2 ماه یهو رقم ها عحیب شه و اطلاعات من رو سرور و همچنین اکانت پی پالم از بین بره
2- با ایتکه قیمت اعلامیتون کاملا مناسبه ، آیا کیفیت خوبه و همیشه سرعت بالاست یا .... ؟
3- میشه اطلاعات رو روی هارد نگه داشت و پاک نشه ؟
4- برخی از اطلاعات من کپی رایتی هست. ممکنه پاک شه ؟
5- با همین درصد تحفیف سرور کانادا ندارید ؟
با تشکر
-
سلام
منابع سرور به صورت زیر است
Dual Xeon E5-2620
128GB DDR3 RAM
4x2TB WD RE4 SATA3
بیشترین تعداد 80 عدد خواهد بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rapian
آیا اورسل میشه سرور ؟
منابع سرور اصلی رو بفرمائید و این که روی سرور اصلی چند سرور مجازی راه اندازی میشود ؟
-
سلام
1. عزیز قیمت در اول تاپیک اعلام شده فقط برای ماه اول
2. ما همیشه تلاش کردیم و می کنیم که کیفیت ثابت بمونه
3. ما اطلاعات کسی رو پاک نمی کنیم
4. در صورت اعلام شکایت بایستی پاک کنید
5. خیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zaza2z
سلام
دوست عزیز من یک وی پی اس میخوام که با پی پالم که از کانادا وریفای شده کار کنم. مشتریه یک ماه هم نیستم و وی پی اس تون خوب باشه بیش از یکی دو سال کار می کنم با شما
چند سوال زیر مطرحه :
1- آیا این قیمت شما فقط برای مدت محدود یعنی یکی دو ماه هست ( جهت جذب مشتری ) یا برای مشتریان فعلی همیشگی هست ؟ چون نمیخوام بعد از 2 ماه یهو رقم ها عحیب شه و اطلاعات من رو سرور و همچنین اکانت پی پالم از بین بره
2- با ایتکه قیمت اعلامیتون کاملا مناسبه ، آیا کیفیت خوبه و همیشه سرعت بالاست یا .... ؟
3- میشه اطلاعات رو روی هارد نگه داشت و پاک نشه ؟
4- برخی از اطلاعات من کپی رایتی هست. ممکنه پاک شه ؟
5- با همین درصد تحفیف سرور کانادا ندارید ؟
با تشکر
-
سلام من برای راه اندازی وی پی ان میخوام
کانفیگ کامل اگر انجام بدین مشتری هستم
انشالله شما همیشه پاسخگو باشید
برای موبایل و کامپیوتر جواب بده
منتظر پاسخ هستم فقط کمی سریعتر
با تشکر
-
سلام
خیر خودتون باید انجام بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrjonoob
سلام من برای راه اندازی وی پی ان میخوام
کانفیگ کامل اگر انجام بدین مشتری هستم
الان از ایوانیک سرور دارم پشتیبانی زیر 0
انشالله شما همیشه پاسخگو باشید
برای موبایل و کامپیوتر جواب بده
منتظر پاسخ هستم فقط کمی سریعتر
با تشکر
-
داداش بازم تخفیف ماه اول میدی ؟
-
متوجه نشدم !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad73
داداش بازم تخفیف ماه اول میدی ؟
-
با تشکر از پاسخ
- برای ماه های بعدی قیمت همین سرور چقدر میشود ؟
- آیا آی پی اختصاصی است چون برای پی پال میخوام
- به نظر شما اشتباه نیست برای پی پالی که با کانادا وریفای شده از امریکا وصل شم ؟
-
1. هزینه ماهانه 200,000 ريال
2. بله
3. در این مورد نمی تونم نظر بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zaza2z
با تشکر از پاسخ
- برای ماه های بعدی قیمت همین سرور چقدر میشود ؟
- آیا آی پی اختصاصی است چون برای پی پال میخوام
- به نظر شما اشتباه نیست برای پی پالی که با کانادا وریفای شده از امریکا وصل شم ؟
-
کدوم دیتاسنتره اینجوری دارید خیرات میکنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
کدوم دیتاسنتره اینجوری دارید خیرات میکنید ؟
Visperad
-
قصد به هم زدن تاپیک رو ندارم ولی اگه عضو 2013 - 2012 همیچین تاپیکی میزد میگفتم 100% مشکوکه ولی شما ها 2008-2009 :دی در نتیجه قضیه 50% مشکوکه .
سایت visperad هم که شبیه سایت دیتاسنتر نبود. اسمشم تا حالا به گوشم نخورده بود . دامین خودتون هم که کمتر از 1 ماه دیگه expire میشه . با این پولی که میگیرید هزینه ی آیپی هم فکر نکنم در بیاد .
اگه فضولی نیست یکم شفاف سازی کنید ببینیم قضیه چیه . :d یکی این وسط یکی داره آتیش میزنه به مالش حالا اون یه نفر یا شمایی یا datacenter یا ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
قصد به هم زدن تاپیک رو ندارم ولی اگه عضو 2013 - 2012 همیچین تاپیکی میزد میگفتم 100% مشکوکه ولی شما ها 2008-2009 :دی در نتیجه قضیه 50% مشکوکه .
سایت visperad هم که شبیه سایت دیتاسنتر نبود. اسمشم تا حالا به گوشم نخورده بود . دامین خودتون هم که کمتر از 1 ماه دیگه expire میشه . با این پولی که میگیرید هزینه ی آیپی هم فکر نکنم در بیاد .
اگه فضولی نیست یکم شفاف سازی کنید ببینیم قضیه چیه . :d یکی این وسط یکی داره آتیش میزنه به مالش حالا اون یه نفر یا شمایی یا datacenter یا ...
دوست گرامی تجربه و سابقه کاری ما برای همکاران قدیمی کاملا مشهود هست. سابقه فعالیت هم میتوانید چک کنید.
سابقه کاری ما با تاریخ ثبت این دامنه شروع نشده که با انقضاء آن تمام بشه
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
دوست گرامی تجربه و سابقه کاری ما برای همکاران قدیمی کاملا مشهود هست. سابقه فعالیت هم میتوانید چک کنید.
موفق باشید.
عزیز من نه همکار قدیمی هستم نه تو این دو صفحه همکار قدیمی اومده تایید کنه نه اینکه قراره همکار قدیمی از شما وی پی اس بخره .
سابقه ی فعالیت هم تنها چیزی که دارم میبینم یه دامنه ی .ir که 23 روز دیگه expire میشه + یه دامنه ی visperad.com که میگید ماله دیتاسنتر هست در صورتی که به اسم همین ground.ir ثبت شده با یه whmcs و سه تا تعرفه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
عزیز من نه همکار قدیمی هستم نه تو این دو صفحه همکار قدیمی اومده تایید کنه نه اینکه قراره همکار قدیمی از شما وی پی اس بخره .
سابقه ی فعالیت هم تنها چیزی که دارم میبینم یه دامنه ی .ir که 23 روز دیگه expire میشه + یه دامنه ی visperad.com که میگید ماله دیتاسنتر هست در صورتی که به اسم همین ground.ir ثبت شده با یه whmcs و سه تا تعرفه .
دوست گرامی سابقه فعالیت من را میتوانید از اینجا ببینید. در مورد دامنه ما هم نگران نباشید!
همانطور که از آفر معلوم هست این تخفیف مربوط به ماه اول هست. هر کسی میتونه سیاست کاری خودش رو داشته باشه. اگر سوالی در مورد این سرویس دارید من در خدمتم.
-
توجه داشته باشید
Visperad (یا Ground.ir) مالک سخت افزار - شبکه - IP ها - پهنای باند داخل فضای خودشون هستند.
اینطور که بنده با سابقه آقای حاجیانی آشنا هستم تمامی سرویس هاشون دارای کیفیت بسیار بالا هستند.
با چک کردن نتورکشون هم میتونید گستردگی کار ایشان را ببینید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
دوست گرامی سابقه فعالیت من را میتوانید از
اینجا ببینید. در مورد دامنه ما هم نگران نباشید!
همانطور که از آفر معلوم هست این تخفیف مربوط به ماه اول هست. هر کسی میتونه سیاست کاری خودش رو داشته باشه. اگر سوالی در مورد این سرویس دارید من در خدمتم.
دوست عزیز جسارت نباشه اما این ره که میروید به ناکجا آباد است .
باز هم میگم قصد جسارت ندارم اما این طرز فروش بیشتر شبیه کسانی هست که میان تو یاهو یک send to all میدن و قصد فروش سرور دارن . یعنی من با دیدن سایت شما و طرز تاپیک زدن شما مخم سوت کشید که دو نفر عضو 2008 - 2009 چرا باید همچین کاری کنن ؟ یک سایت که یک ایندکس درب و داغون هست با یک whmcs که حتی روی فارسی سازی اون هم کار نشده ! نه شماره تماسی در سایت نه قانونی نه چیزی !!! عملا فکر کردم 5 دقیقه هست که whmcs و سایت راه انداختین رفتم با google cache چک کردم ! منی که هیچ شناختی از شما ندارم وقتی میبینم اطلاعاتی که از شما دارم یک اکانت انجمن هست و یک سایت که دامنه اش رو به موت و هیچ شماره و چیزی در سایت قرار داده نشده باید شک کنم ! یکم روی سایت کار کنید و برای تاپیکی که میزنید وقت بذارید بهتر از فروش وی پی اس 2000 تومنی نتیجه میگیرید ! چه بسا افرادی که با 2000 تومن وی پی اس میگیرن شروع به اتک نکنن !
امیدوارم انتقاد سازنده حساب کنید نه چیز دیگه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
glxx
تاریخ عضویت دوست گرامی و تعداد پست ها نشان دهنده خیلی چیزها می باشد :77:
جهت اطلاع شما دوست بنده در pt که 10 برابره اینجاس با 250.000 تومن اکانت با تاریخ عضویت 2003 خریداری کردن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
چه بسا افرادی که با 2000 تومن وی پی اس میگیرن شروع به اتک نکنن !
.
دوست عزیز ایشون برای جلوگیری از این کار تمهیداتی اندیشه کردند. ضمن اینکه هر شخصی استفاده خودش رو میکنه همه که *** نیستند. همه که اتک نمیکنن.
یکم جنبه داشته باشید.
مشهوده منافع بعضی ها به خطر افتاده که ول کن این تاپیک نیستین.
-
حالا به نظر من باید بزاریم هرکسی هرجور که دوست داره سرویس بده و مشتری جذب کنه
حالا اگر تونست خوب سرویس بده یا نده و مدیوم مردم بشه دیگه با خودشه
یه بحث نرخ خیلی پایین هم پیش میاد که توی این مورد البته به شرط اینکه هدف فقط به دست آوردن یک پولی و بعد جمع کردن کار باشه....
نرخ حرفه ای نیست اما از نظر من مانعی هم نداره - چون فقط برای ماه اول هست و در واقع ایشون می خوان به صورت غیر مستقیم یک ماه رایگان به کاربراشون سرویس بدن
اما اگر اعلام بشه رایگان سفارشات تقلبی و.... خودتون می دونید زیاد بشه - 2 هزار تومان هم مبلغ قابل توجه ای نیست اما برای ثبت یک سفارش کفایت میکنه
در مجموع الان نمیشه ارزیابی کرد که کارشون خوبه یا بد و یا اصلا این سرویس کیفیت مناسب و داره با توجه به این قیمت یا خیر
فراموشن هم نکنیم که این سرویس ها برای دو دسته از افراد مناسب هستم
دسته اول که فعالیت خاصی ندارن و استفاده زیادی هم ندارن از سرویس
و دسته دوم که دنبال یک فرصت تنفس میگردن که بعد از دریافت سرویس کاراشون و برنامه و فایل ها - کانفیگ ها و... سر و سامان بدن
که باز هم این مورد بد نیست برای اون دسته از عزیزان
اما برای استفاده های خیلی حرفه ایی بنده هم این پلن های وجود و پیشنهاد نمیکنم
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rapian
دوست عزیز ایشون برای جلوگیری از این کار تمهیداتی اندیشه کردند. ضمن اینکه هر شخصی استفاده خودش رو میکنه همه که *** نیستند. همه که اتک نمیکنن.
یکم جنبه داشته باشید.
مشهوده منافع بعضی ها به خطر افتاده که ول کن این تاپیک نیستین.
شما همکارشون هستین که میدونید تمهیداتی اندیشه کرده اند ؟! من هیچ منافعی این وسط ندارم هر چی هم گفتم به این خاطر بود که رفتارشون غیر حرفه ای بود چون اینقدر مشکوک شدم که با یکی از دوستان عضو شدم تا ببینم صفحه ی بانکی فیک هست یا نه !!!
-
الان کجاش عجیب هست که اینقد همکاران جبهه گرفتن نسبت به تاپیک ایشون؟!
سرور اصلی 128 گیگ رم داره و سی پی یو هم به اندازه کافی قوی هست و با 8 هدد هاردی که داره مشکل هارد هم نخواهند داشت و گفتن که فقط برای ماه اول این قیمت میدن و از ماه دوم 20 هزار تومن میشه
اتفاقا روش تبلیغاتی جالبی برای جذب مشتری انتخاب کردن و بنده هم روی یک سرور 96 گیگی این تجربه رو از مدتی قبل دارم
احتمال میدم سرورشون هم کولو هست و با یک حساب کتاب سر انگشتی خواهید فهمید که همه چی درست هست
-
-
با سلام
من از ایشون سرور گرفتم و تا اینجای کار پشتیبانی 20 بوده
و الان که نیمه های شب هست دارن من رو پشتیبانی میکنند
براشون ارزوی موفقیت دارم
موید باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrjonoob
با سلام
من از ایشون سرور گرفتم و تا اینجای کار پشتیبانی 20 بوده
و الان که نیمه های شب هست دارن من رو پشتیبانی میکنند
براشون ارزوی موفقیت دارم
موید باشید
شما رو پشتیبانی میکنند یا سرورت رو؟ همه اینها رو با 2000 تومان انجام دادند؟ :d .. داداش واسه منم نگه دار..خدا خیرت بده..معادلات هاستینگ کشور رو ریختی به هم امروز!
-
دوستان از دادن پست های اسپم و بدون محتوا در این تاپیک خودداری کنید.
این سرویس از سمت شرکت آقای حاجیانی (WGB ) داره ارائه میشه.که ایشون همون Visperad هستند.
که قابل توجه اون دسته از دوستان که اطلاع ندارند، سرورها اجاره ماهیانه نیستند.
سخت افزار + شبکه + ایپی و... همه در اختیار خود این شرکت هست و نیازی نیست که برای دادن همچین آفری عده ای از دوستان شاخ در بیارند.
بنده به ایشون و شرکتشون وابستگی ندارم و فقط برای روشن شدن موصوع عنوان کردم.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
دوستان از دادن پست های اسپم و بدون محتوا در این تاپیک خودداری کنید.
این سرویس از سمت شرکت آقای حاجیانی (WGB ) داره ارائه میشه.که ایشون همون Visperad هستند.
که قابل توجه اون دسته از دوستان که اطلاع ندارند، سرورها اجاره ماهیانه نیستند.
سخت افزار + شبکه + ایپی و... همه در اختیار خود این شرکت هست و نیازی نیست که برای دادن همچین آفری عده ای از دوستان شاخ در بیارند.
بنده به ایشون و شرکتشون وابستگی ندارم و فقط برای روشن شدن موصوع عنوان کردم.
موفق باشید
دوست عزیز کسی به اعتماد و صداقت ایشون شکی نداره و به شخصه ایشون رو میشناسم و میدونم آدم درستی هستند اما خوب قیمتهای اینچنینی بازار دیگران رو خراب خواهد کرد و ذهن مشتری رو به مفت بودن هاستینگ و ارزانی و حتی اینکه هاست رایگان فراوان هست و نیازی به خرج نیست سوق میدهد..از فردا به هر کی بخواهیم سرویس بفروشیم مشتری میگه طرف داره میده 2 هزار تومان شما چرا میدی 200 هزار تومان!! کی میخواد جواب مشتریها رو بده؟ کی میتونه حالا اینا رو قانع کنه؟
بهتر بود ایشون یک محدودیتی چیزی تایین میکرد و تبلیغاتی بودن رو ذکر میکرد.. ایشون فقط فروشنده نیستند که..کلی فروشنده تو وب هاستینگ داریم که با این کارها دچار دردسر خواهند شد... عملا هر کی هر چی فرهنگ سازی کرده بود برای قیمت درست سرور ایشون همه رو به باد داد!!
-
من نگرانیِ تمام دوستان رو درک میکنم اما راه های بهتری برای انتقاد و پرسش وجود داشت.
با توجه به گستردگی کارها و محدودیت زمانی به مرور سوالات و انتقادات دوستان را پاسخ خواهیم داد.
از همه دوستانی که در تاپیک شرکت کرده اند سپاسگزارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
دوست عزیز کسی به اعتماد و صداقت ایشون شکی نداره و به شخصه ایشون رو میشناسم و میدونم آدم درستی هستند اما خوب قیمتهای اینچنینی بازار دیگران رو خراب خواهد کرد و ذهن مشتری رو به مفت بودن هاستینگ و ارزانی و حتی اینکه هاست رایگان فراوان هست و نیازی به خرج نیست سوق میدهد..از فردا به هر کی بخواهیم سرویس بفروشیم مشتری میگه طرف داره میده 2 هزار تومان شما چرا میدی 200 هزار تومان!! کی میخواد جواب مشتریها رو بده؟ کی میتونه حالا اینا رو قانع کنه؟
بهتر بود ایشون یک محدودیتی چیزی تایین میکرد و تبلیغاتی بودن رو ذکر میکرد.. ایشون فقط فروشنده نیستند که..کلی فروشنده تو وب هاستینگ داریم که با این کارها دچار دردسر خواهند شد... عملا هر کی هر چی فرهنگ سازی کرده بود برای قیمت درست سرور ایشون همه رو به باد داد!!
پس ناراحتی شما به خاطر ارزون بودن سرور ایشون هست. دوست عزیز اعلام شده فقط ماه اول 2000 تومان هست.
من خودم با چند شرکت دارم کار میکنم و هر کدوم یه قیمت و یه سیاست کاری داره . در ضمن سرور من تا 3 نیمه شب مشکل داشت که با صبر
و حوصله مسئول پشتیبانی که اجازه میخوام نام این بزرگوار رو ببرم ( آقای حیدری ) پاسخگوی سوالات بنده بودند .
موید باشید
-
این روش رو خیلی جاها پیاده سازی کردند که سیساست فروش ماه اول با حداقل هزینه و مشتری فرصت بی نطیری برای تست و اطمینان خواهد داشت و ماه بعدی هزینه اصلی رو خواهد پرداخت.
ما قبلا مدتی این طرح رو روی سایت پیاده کردیم و اینجا تاپیکی نزدیم، ما 1 ماه هزینه سرور رو از سود کار دادیم و حدود 43% مشتریان ماه بعد با قیمت اصلی تمدید کردند این خوب بود منتها در همچین فرومی که مشتری اندیشه مفت باشه کوفت باشه رو داره تاپیک نزدیم که مشتری اسپمر و اتکر و .. به پستمون نخوره
ایشون سیساست کاریشون این هست و بحث قیمت گذاری و تمامی مسائل به خود ایشان مربوط هست، در رابطه با خراب شدن ذهن مشتری یا تاثیر روی بازار راستش من در این فروم بازار جالبی نمیبینم اینجا رو یک بار به دقت ببینید؟
به ندرت یک درخواست وی پی اس خوب میشه پیدا کرد که همکاران عزیز با انواع قیمتهای پایین و حتی به نرخ دروغ و ضرر همون لحظه اون تاپیک رو خراب میکنند
مثلا طرف درخواست هارد 500 داشته و رم 6، کسی اومده آفر داده ماهی 70 تومن که من میشناسم ایشون رو و سرور رو خودمون کانفیگ کردیم پس میدونم 1 ترابایت هارد داره خوب چطوری جرات کرده بیاد 500 گیگ و 6 گیگ رم سرورش رو 70 تومن بفروشه؟ سرور ماهی 450 تومن پرداخت شده!!! خوب همکارا عزیز با این قیمت که ورشکت میشی ماه اول در نمیاد پول سرورت، والا به خدا طرف میاد 500 گیگ رو پر میکنه ما دیدیم مشتریمون روی سرور 300 گیگ هارد رو 3 روزه پر کرده طرفم بوده 200 گیگ داره 6 ماه حجم مصرفی دیسک 65 گیگ بوده وقتی سرور میدیم فکر همه جارو میکنیم که مشتری هم بعدا ناراضی نباشه از دست نره سود ماهیانه ما تو جیب همین مشتری هست، و فقط با سرویس خوب میشه روزی چند سفارش گرفت و کاسبی کرد
خوب حالا ایشون شبکه و سرورها رو دارن و دستشون باز هست برای هر نوع فروش، همکاران عزیز بهتر هست اینطور راجع به همکار عزیز و قدیمی اینجا جبهه گیری نکنند خصوصا در تاپیک فروش ایشون
با تشکر و احترام به تمامی همکاران
-
این سیاست کاری مدتها ست توسط سرویس دهنده های خارجی پیاده میشه و مدتی هست تو ایران توسط چند سرویس دهنده معتبر اجرا میشه . نوعی تبلیغ هدف مند هست که بازدهی خوبی داره . ایشون به جای تبلیغ عمومی اومدند مستقیم تبلیغ کردند و به جای اینکه این هزینه رو صرف تبلیغ بنری و ... کنند اومدند صرف هزینه سرور کردند و ... به نظر من موردی نداره و نباید همکاران ناراحت بشن .سایر همکاران نیز می تونند این شیوه رو اتخاذ کنند و مشتری خودشون رو جذب کنند
-
کنترل پنل هم نصب میکنید بروی لینوکس و یه سری کانفینگ روی ویندوز (2تا سرور میخواستم)
یکم به این سایتتون هم برسید من قبل دیدن این تاپیک از تبلیغ بالای سایت رفتم تو سایتتون بعد دیدم اون شکلیه گفتم احتمال 90% کلاهبرداره بعد تاپیک رو اینجا دیدم از اونجایی که از قبل میشناختمتون دارم خرید میکنم ، بهتون پیشنهاد میکنم یه دست روی سایت بکشین...
-
مجازی ساز مورد استفاده تون چی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
مجازی ساز مورد استفاده تون چی هست؟
VMware ESXi 5.1
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
کنترل پنل هم نصب میکنید بروی لینوکس و یه سری کانفینگ روی ویندوز (2تا سرور میخواستم)
یکم به این سایتتون هم برسید من قبل دیدن این تاپیک از تبلیغ بالای سایت رفتم تو سایتتون بعد دیدم اون شکلیه گفتم احتمال 90% کلاهبرداره بعد تاپیک رو اینجا دیدم از اونجایی که از قبل میشناختمتون دارم خرید میکنم ، بهتون پیشنهاد میکنم یه دست روی سایت بکشین...
بله کنترل پنل نصب میکنیم اگر دقیق بگید چه کانفیگهایی میخواهید بهتر میتونم جواب بدم.
امیدوارم همیشه مورد اعتماد شما باشیم. چشم بزودی اینکار را انجام خواهیم داد.
-
توی تاپیک زدین 2000 تومان. ولی توی سایت 20.000 تومان هست. قضیه چیه ؟
-
یک سرور از ایشون خریداری شد
پشتیبانی و کیفیت سرویس هاشون حرف نداره
موفق باشید همیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مدیریت
توی تاپیک زدین 2000 تومان. ولی توی سایت 20.000 تومان هست. قضیه چیه ؟
دوست گرامی این بسته در حالت عادی بیست هزار تومان هست اما برای ماه اول 90 درصد تخفیف داره که دو هزار تومان خواهد شد. برای خرید اگر کد تخفیف را وارد کنید 18 هزار تومان به شما تخفیف تعلق میگیره (فقط ماه اول)