-
جایگزینی برای ریسلر کلاب
سلام دوستان. باتوجّه به اینکه شکرت DirectI (ریسلر کلاب) به دلایلی ایران را مشمول تحریم خود قرار داده است،(برای اطلاعات بیشتر به تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f118/94161/ مراجعه فرمایید) و همچنین تقریبا بیش از نیمی از دامنههای ایرانی در این شرکت ثبت شده و بسیاری از شما و شرکتهای ایرانی از این شرکت نمایندگی دارند، به زودی مجبور به انتقال دامنههای خود به یک شرکت دیگر خواهیم بود. حتّی اگر تحریم از سوی این شرکت صورت نگیرد(بنا بر گفته برخی از دوستان، سخت گیری نشود)، بازهم به نظر میرسد که نباید اتّکای زیادی به این شرکت داشته باشیم و همه تخم مرغهایمان را در سبد این شرکت بچینیم. یکی از مزیتهای این شرکت، پذیرش وب مانی بود که تنها سیستم پرداخت اینترنتی است که با ایرانیان مشکلی ندارد. آیا شما شرکت یا شرکتهای دیگری را میشناسید که بتوانیم با توجّه به شرایط تحریم ایران با آن کار کنیم؟ سوال دوم من این است که همانطور که میدانید دولت آمریکا صادرات کالاهای IT و کامپیوتر و لپ تاپ و خدمات اینترنتی و نرم افزار و... را به ایران آزاد اعلام نمود. بر همین اساس شرکتهای بزرگی چون اپل و گوگل هم در قوانین کنترل صادرات محصولات خود به ایران بازنگری کردند(ریسلر کلاب که جای خود دارد) حال حتّی اگر این شرکت آمریکاییباشد، بر همین اساس و با ارجاع به دستورالعمل جدید OFAC(مرکز کنترل تحریم در آمریکا و صادر کننده بخشنامه لغو تحریم کالاهای کامپیوتری و خدمات اینترنتی) و همچنین ارایه مثالهایی از شرکتهای بزرگ آمریکایی جون اپل و گوگل که تحریم فروشگاه اینترنتی و سخت افزارشان را لعو کردند) میتوان از آنها خواست در مورد قطع خدماتشان به ایرانیان تجدید نظر کنند. نظر شما در مورد سوال دوم چیست؟ به نظر من در صورت پیگیری حقوقی، با استناد به این بخشنامه صادره از سوی OFAC، میتوان بسیاری از شرکتها را به ارایه خدمات به ایرانیان ترغیب نمود و به آنها خاطر نشان کرد که این موضوع خطری برای آنها نخواهد داشت و موجب نقض تحریم از سوی آنها و عواقبش نخواهد بود. به هر حال در حال حاضر حتّی بانکهای ایرانی و شرکت کشتی رانی با پیگیری حقوقی در دادگاههای اروپا، توانستند تحریم را علیه خود لغو کنند. باید از ظرقیت قوانین حقوقی برای احقاق حقّمان و جلوگیری از اعمال تحریم استفاده کنیم.
-
پاسخ : جایگزینی برای ریسلر کلاب
سلام
در مورد ریسلرکلاب، خودشون انتقال می دهند به شرکت ثالثی که هلندی هست و مشکلی پیش نخواهد آمد.
در مورد تحریم های برخی کالاها و خدمات هم، فقط شامل موارد رایگان میشه. مثلا خدمات رایگان گوگل. و خدماتی که در مورد اونها باید هزینه ای پرداخت بشه، هنوز هم شامل تحریم هست.
-
باز من رفتم مسافرت رسما کوفتم شد :|
/:):107::66:
الان برای من اخطاری نیومده
حدود 5 هزار تا دامنه تو پنل من ثبت هست ، چندین نمایندگی دارم
تکلیف چیست عایا :|
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
باز من رفتم مسافرت رسما کوفتم شد :|
/:):107::66:
الان برای من اخطاری نیومده
تکلیف چیست عایا :|
هنوز رسما هیچ اخطاری برای کسی نیامده و فقط هر کسی سوال کرده چنین حوابی گرفته!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
ب
فقط عملیات چنین انتقالی 3 ماه طول میکشه! از همین رو باید در مرحله اول به انتقال اتوماتیک و بدون دردسر به real time register که پیشنهاد خود ریسلر کلاب هست رضایت داد.
تنها مشکل این سرویس دهنده جدید نداشتن webmoney هست که بد نیست ما ایرانی ها درخواست هایی برای فعال کردن درگاه وب مانی براشون بفرستیم.
ریسلر کلاب به ما گفته که تا 31 اکتبر به هرجا می خواهید منتقل کنید ( که خب هزینه دارد ) و اگر هم نکردید اتوماتیک به این real time منتقل می کنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
فقط عملیات چنین انتقالی 3 ماه طول میکشه! از همین رو باید در مرحله اول به انتقال اتوماتیک و بدون دردسر به real time register که پیشنهاد خود ریسلر کلاب هست رضایت داد.
تنها مشکل این سرویس دهنده جدید نداشتن webmoney هست که بد نیست ما ایرانی ها درخواست هایی برای فعال کردن درگاه وب مانی براشون بفرستیم.
ریسلر کلاب به ما گفته که تا 31 اکتبر به هرجا می خواهید منتقل کنید ( که خب هزینه دارد ) و اگر هم نکردید اتوماتیک به این real time منتقل می کنیم.
دقیقاً به شما چنین جوابی دادن که کل دامنه های نمایندگی به صورت رایگان به Realtimeregister منتقل می شود ؟ اگر به این صورت باشد باز هم بد نیست !
دوستانی که همچنان این موضوع را تکذیب می کنند اشتباه متوجه شدند و قضیه کاملاً جدی هست. شما همین الان امکان Move ندارید به هیچ پنل Resellerclub دیگری.
ولی اگر برای انتقال دامنه هزینه دریافت کنند واقعاً فاجعه هست ! مثلاً شخصی که 1000 تا دامنه داشته باشد حدود 32 میلیون تومان باید هزینه انتقال بدهد.( هر دامنه یکسال اعتبار )
طبیعتاً این مورد از سوی ثبت کننده ها عملی نیست و باید مشتری ها هزینه کنند که این موضوع هم نارضایتی ها و موارد خاص خود را ایجاد می کند.
-
1-ولی بزرگترین مشکل Realtimeregister این است که با وب مانی همکاری نمیکند، بنابراین ما را به فروشندگان PayPal و کارت اعتباری وابسته خواهیم شد. باید از همین الان به فکر باشیم و حتّی قبل از انتقال دامینهایمان به این شرکت، با ارسال ایمیل از آنها بخواهیم که WebMoney و OkPay را هم بپذیرند.
راستی اینکه گفته اتوماتیک به RealTime منتقل میکنند، آیا باید قبل از آن خودمان در RealTime یک Account بسازیم و مشخصات آن را برای ResellerClub ارسال کنیم، یا اینکه خودشان با همان مشخصات اکانت Reseller یکی هم در RealTimeRegister برایمان میسازند؟ ضمنا این فرآیند انتقال خودکار چه زمانی انجام میشود؟ آیا بعد از 31 اکتبر خواهد بود؟
2-آیا شارژ پولی موجود در اکانتمان هم به RealTime منتقل میشود، تکلیف آن جیست؟ با توجّه به مساله تحریم، ResellerClub نخواهد توانست مبلغ شارژ را به ما از طریق سیستم برداشت و انتقال بانکی پس دهد، پس باید قبلا خودمان از آنها بخواهیم که مبلغ شارژ حساب را هم RealTime منتقل کنند.
ضمنا این RealTimeRegister یک شرکت هلندی است. این یعنی اینکه این شرکت نه تنها تحت فشار تحریم آمریکا میباشد، بلکه چون هلند عضو اتّحادیه اروپا میباشد، ملزم به رعایت تحریم های اعمال شده از سوی این اتّحادیه نیز خواهد بود. این یعنی تحریمها دوبله میشود و احتمالاً در اینجا هم زیاد دوام نمیآوریم!!! بنابراین باید کنار این راهکارهای موقّتی مثل جایگزین کردن یک شرکت جدید(به غیر از RealTimeRegister) که حتما باید انجام شود. همانطور که در بالا گفتم از طریق اطلاع رسانی و مذاکره با شرکتها و ارئه راهکار حقوقی به آنها اطمینان دهیم که همکاری با ایران تبعات ناشی از تبیعیت نکردن از تحریم را برایشان نخواهد داشت وگرنه وضعیتمان با این شرکتها به کوچ نشینانی که ییلاق قشلاق میکنند شبیه خواهد شد و دائماً باید از شرکتی به شرکت دیگر کوچ کنیم که برای شرکتهایی که هزاران یا حتّی دهها دامنه را ثبت کردهاند دردسر زیادی ایجاد میکند!!
3-درکل زیاد به RealTime دل نبندید، فقط دامنهها را به این شرکت منتقل کنید امّا برای ثبت دامنه جدید و همچنین انتقال دامنه و یا حتّی در صورت امکان تمدید دامنهها از شرکت دیگر استفاده کنید. ضمن اینکه باید با چند شرکت از چند کشور کار کنیم و فقط به یک شرکت و یک کشور متّکی نباشیم. من این کار را تا حدودی کردهام و بلطبع نگرانیم کمتر است. مثلا من بسیاری از دامنههایم را در شرکتهای روسی ثبت کردهام. یا اینکه از طریق یک خرده فروشی روسی که با یک رجیستری کانادایی کار میکند ثبت کردهام. تازه اینکه قیمتش کمتر از ریسلر است و نیازی به مبلغ اولیه هم ندارد.:-o البتّه همه شرکتهای روسی اینگونه نیستند که قیمتشان کمتر باشد.
اصولاً در هر کشوری گران فروش هست و ارزان فروش هم هست. باید بگردید و قیمت مناسبش را بیابید. مثلا من با یک رجیستری(ثبت کننده عمده و نماینده مستقیم icann) از یک کشور جزیرهای کوچک صحبت کردم. بیچارهها اصلا نمیدونستن ایران کجای دنیا هست؟=)) چه برسه به اینکه بخواهند در مورد تحریم اطّلاعی داشته باشند/:) ضمنا برای اینکه یک شرکت زیاد حسّاس نشود، باید بی سرو صدا کار کنیم یعنی مثل ResellerClub یا PublicDomainRegistry نباشد که همه شرکتهای ایرانی در آن اکانت ریسلری داشته باشند و تعداد دامنههای ایرانی در آن سر به فلک میزند. باید هر دو سه فروشنده با یک شرکتی کار کنند. اینگونه تعداد دامنههای ثبت شده ایرانی در یک رجیستری(ثبت کننده عمده) بسیار کم خواهد بود و توجّهی به خود جلب نمیکند. برای جلوگیری از جلب توجّه حتّی میتوانید اصلا با اپراتور پشتیبانی یک شرکت در مورد اینکه با ایرانیان کار میکنند یا نه صحبت نکنید، و بی سرو صدا دامنه خود را ثبت کنید و پنلتان را بازکنید و با اپراتور فقط در مورد مشکلات فنّی صحبت کنید. ممکن است بگویید آمدیم دامنه را ثبت کردیم بدون پرسش، بعد آنها هم بدون پرسش به دلیل تحریم دامنه و پنل را حذف کنند!!! خوب چند دامنه کم اهمیّت در آن شرکت ثبت کنید و بگذارید چند ماهی بگذرد و سپس ببینید آیا دامنهها و پنلها حذف شدهاند یا نه؟!!!
4-راستی در هند به غیر از DirecI و ResellerClub رجیستریهای دیگری هم هستند. شما تاکنون صحبتی با آنها داشتهاید؟ آیا شرکت هندی دیگری سراغ دارید که با ایرانیان مشکل نداشته باشد؟
5-آیا برای انتقال دامنه باید به شرکت فرستنده(مثلا ریسلر کلاب) هزینه انتقال بدهیم، یا به شرکت پذیرنده؟ بسیاری از شرکتها نوشتهاند برای انتقال دامنه از شرکت دیگری(مثل ریسلر کلاب) به شرکت خودشان رایگان عمل میکنند. حدّاقل در مورد دامنههای اصلی این موضوع زیاد دیده میشود و این شیوه جذب مشتری است که نمیدانم آیا در این موقع میتواند برای ما مفید باشد و از هزینه انتقال دامنه که دوستان مطرح کردهاند بکاهد یا حتّی آن را صفر کند؟؟!!
6-دوستی که گفته لغو تحریم فقط برای محصولات رایگان میباشد، باید بگویم که چنین نیست. این موضوع حتّی شامل لپ تاپ و گوشی موبایل و قطعات کامپیوتر شخصی میشود. اینها هم رایگان نیستند و حتّی گران هم هستند. مثلا شرکت اپل با توجّه به این بخشنامه، با اصلاح سیاست کاری خود فروش مستقیم گوشی iPhone و سایر سخت افزارهای خود را به ایرانیان ممکن ساخت. امّا مشکل شرکتهای بازرگانی ایرانی در دو چیز است: 1-سودجویی(برخی از آنها میخواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند) 2-انتقال پول با توجّه با تحریم بانکی و عدم امکان انتقال پول که مهمترین بخش است.
-
از مدیر محترم این بخش، خواهشمندم با توجّه به اینکه این موضوع ممکن است برای بسیاری از اعضای انجمن مهم باشد، این تاپیک و تاپیک مربوط به خبر تحریم ریسلر کلاب که لینک آن را در پست اوّل دادهام، بصورت چسبناک درآورید.
-
وقت کلیه دوستان بخیر
به نظر ما باید راه حلی توسط کلیه شرکت هایی که در شرکت معظم ریسلر کلاب اقدام به ثبت دامنه میکنند به صورت فوری اندیشیده بشود .
از جمله این شرکت ها :
1- ******
2- هاست ایران
3- ای ار پاور وب
4- دیتااارقام
و بسیاری از دوستان و همکاران ما .
به نظر ما باید از این کار در درجه اول جلوگیری شه ، واقعا یک شرکت به همین راحنی نمیتونه این کار را انجام بده و بیش از 50 درصد دامنه های یک کشور نادیده بگیره ، به نظر ما حتی المقدور باید یک اتحادی در این مورد شکل بگیره که دیدی از این موضوع نداریم واقعا شرکت های دیگر چه کاری میخواند انجام بدند و به راحتی قصد این انتقال را میخواند انجام بدند ؟
ممنون
-
در راستای حرف جناب دیتا ارقام، باید همه شرکتهای بزرگ ایرانی ایمیل بزنیم و آنها را ارائه لینک خبر که در پست اول قرار دادهام در جریان قرار دهیم. شاید بسیاری از آنها هنوز ایمیل اخطاریه از سوی ریسلر کلاب دریافت نکردهاند.
-
بطور موقّت شاید TuCows(OpenSRS) بهترین جایگزین باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
فقط عملیات چنین انتقالی 3 ماه طول میکشه!
چرا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
حرف شما کاملا صحیح است. در همین رابطه به شما و سایر بازدید کنندگان این تاپیک پیشنهاد میکنم تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f172/92167/ را ببینید و در آن نظر بدهید و تجربیات خود را به اشتراک بگذارید.
-
تقریبا همین الان هم امکان انجام هیچ کاری را در پنل نمیدهند !
نه میزارن دامنه را move کنیم ... نه میزارن ساب ریسلر و اکانت اصلی را تغییری در اطلاعاتش بدیم ! کلا پنل ها تو یه حالت فریز هست متاسفانه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_zaman06
تقریبا همین الان هم امکان انجام هیچ کاری را در پنل نمیدهند !
نه میزارن دامنه را move کنیم ... نه میزارن ساب ریسلر و اکانت اصلی را تغییری در اطلاعاتش بدیم ! کلا پنل ها تو یه حالت فریز هست متاسفانه .
شما با IP ایران وارد پنل میشوید؟ آیا با IP سایر کشورها امتحان کردهاید؟ اگر اینگونه باشد، یعنی یا به اجباراً همه دامنهها را به شرکت جدیدی که معرّفی کردهاند منتقل میکنند و قبل از این انتقال، هیچ کاری امکانپذیر نمیباشد. یا اینکه در بدترین حالت، همانند GoDaddy قصد دارند از خجالت همه دامنههای ایرانی درآیند و همه آنها ضمن آزاد سازی را به حراجی منتقل کنند!!!
-
مثل اینکه گفتن تا 5الی8 روز دیگه به تمام ریسلر ها ایمیل رسمی میدن
من فکر میکنم دارن با چندتا ریجسترار مذاکره میکنن(البته این فکر منه ها)
خیلی از شرکت های بزرگ اصلا روحشون هم خبر نداره که داره چه اتفاقی میفته
در مورد IFAC هم اگه اینجور بود name ایران اضافه میکرد چرا اون قبلا ایران رو داشت
-
در هدف های بلند مدت و در صنعت it ایران و با عنایت به التزام ایران به تکنولوژی های خارج از کشور، بهترین پیشنهاد برای شرکت های اجرایی خصوصی در ایران استفاده از هویت واقعی و رسمی خارج از ایران جهت خرید ها و مشارکت ها می باشد.
-
به نظر من realtimeregister.com یک برند از directi که با ملیت غیر آمریکایی کار میکنه و واسه همین می خواد همه رو ببره اونجا
-
دوستان در این تاپیک فقط در مورد موضوع تاپیک که یافتن یک جایگزین برای ResellerClub میباشد، بحث کنید. از ایجاد این تاپیک تاکنون همه گونه نظری دادهاید بجز نظرات مربوط به موضوع تاپیک. برای سایر نظرات به تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f118/94264/ مراجعه فرمایید.
معلوم نیست چرا هیچ کس چیزی را معرّفی نمیکند؟
-
-
دوستان، این امکان رو هم در نظر بگیریدکه به زودی ممکنه بقیه رجیستررها و ریسلرها هم مارو تحریم کنن. باید یه جوری به فکر دور زدن بود وگرنه تغییر رجیسترر شاید این مشکل رو موقتاً حل کنه ولی در بلند مدت باز دردسر ساز میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atryad
دوست عزیز سایتهایی که شما معرّفی کردهاید برای خرید و فروش و حراج دامین است. آنچه ما دنبالش هستیم، شرکت عمده فروش(نماینده رسمی آیکن) دامین است که بتوان از آن نمایندگی فروش(ریسلری) گرفت و یا در آن دامین ثبت نمود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atryad
این سایت ها برای خرید یا فروش دامنه های ثبت شده (پریمیوم دامین) هستن نه ثبت یا تمدید دامنه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
دوست عزیز سایتهایی که شما معرّفی کردهاید برای خرید و فروش و حراج دامین است. آنچه ما دنبالش هستیم، شرکت عمده فروش(نماینده رسمی آیکن) دامین است که بتوان از آن نمایندگی فروش(ریسلری) گرفت و یا در آن دامین ثبت نمود.
عملا وجود نداره.. یا اگه باشه با ایران مشکل داره..
-
برای حل این مشگل راه حل خاصی نداره ,خودشون گفتند که انتقال میدهند دیگه مشکلی نیست
اونها انتقال خواهند داد و مثل گذشته میتونید کار را البته در شرکت دیگر دنبال کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
دوستان، این امکان رو هم در نظر بگیریدکه به زودی ممکنه بقیه رجیستررها و ریسلرها هم مارو تحریم کنن. باید یه جوری به فکر دور زدن بود وگرنه تغییر رجیسترر شاید این مشکل رو موقتاً حل کنه ولی در بلند مدت باز دردسر ساز میشه
موافقم....
-
در همه زمینهای راه دور زدن وجود داره، بجز دامین. چون در مورد دامین اگر اطّلاعات WhoIs غلط باشه و بفهمن دیگه باید با دامینتون خداحافظی کنید. این یعنی نمیتوانید مانند سایر جاها مشخّصات Fake بدهید. اجباراً باید شرکتی را پیدا کنید که به ایران خدمات دهد.
چرا سایر شرکتهای هندی را در نظر نمیگیرید. ریسلر کلاب به آمریکاییها فروخته شده. بقیه شرکتها که فروخته نشدن!!! یا همشون که در آمریکا دفتر ندارند. همونها را پیگیری کنید.
-
سلام
نظرتون در خصوص OpenSRS چیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
اگر اطّلاعات WhoIs غلط باشه و بفهمن دیگه باید با دامینتون خداحافظی کنید. این یعنی نمیتوانید مانند سایر جاها مشخّصات Fake بدهید. اجباراً باید شرکتی را پیدا کنید که به ایران خدمات دهد.
دوستان یه سوال؟؟؟
چجوری متوجه غلط بودن(Fake) اطلاعات Whois می شوند؟؟؟
مثلا من برای دامنه ام اسم خودم را وارد میکنم، اما آدرسش را یک آدرس چرت و پرت در آمریکا می زنم، حالا این ها میرن آدرس و تلفن را چک می کنند؟؟؟
سپاسگزارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pakradm
دوستان یه سوال؟؟؟
چجوری متوجه غلط بودن(Fake) اطلاعات Whois می شوند؟؟؟
مثلا من برای دامنه ام اسم خودم را وارد میکنم، اما آدرسش را یک آدرس چرت و پرت در آمریکا می زنم، حالا این ها میرن آدرس و تلفن را چک می کنند؟؟؟
سپاسگزارم
فکر نمیکنم آدرس رو (البته اگر تابلو اشتباه نباشه)، بفهمن.
اما مثلا اگه اسم اشتباه باشه و از شانس بد ، یه هویی اکانت رو قفل کردند و میگن که عکس کارت شناسایی بفرست. و یا پاسپورت.
و اون موقعه که میفهمن که اسم واقعی شما با اسمی که ثبت کردید تفاوت داره.
ولی فکر نمیکنم در این صورت هم باید خدا حافظی کنیم. بلکه بعد از چند روز با نام واقعی خدمات میدهند. و مشکلی نباشه. مگر این که اطلاعات واقعی مغایرت با قوانین اون سایت داشته باشه.
مثل همین جریان ریسلر کلاب. که با زبون ادمی زاد میگه به ایرانی خدمات نمیدم. اون وقت اگر فهمیدن که ایرانی هستید، احتمال خدا حافظی زیاده.
-
طبق قوانین ICANN اگر مشخّصات WhoIs نادرست باشد، دامین از شما گرفته شده و کنسل(آزاد) میشود، که البتّه ممکن است پس از آن به دلیل اینکه سایتهای حراج دامنه و دلالان دامنه به دنبال دامنههای خوب میگردند، دامنه شما اگر ارزشمند باشد با قیمت چند هزار دلار سر از حراجیهای دامنه درمیاورد. ضمناً به دلیل همین قوانین ICANN، بسیاری از Registryها بخشی برای گزارش Abuse درباره مشخصّات نادرست WhoIs دارند، در آنصورت اگر کسی بخواهد شما را لو بدهد(به دلایل خودش)، به راحتی یک گزارش Fake بودن مشخصات WhoIs شما را به ثبت کننده میفرستد. پس از این موضوع ثبت کننده طبق قوانین ICANN از شما میخواهد با مدارک، آدرس و مشخصات خود را تایید کنید. اگر مدارک را نداشته باشید، گزارش مربوطه درست تشخیص داده میشود و دامنه شما Cancell میگردد، یا بدتر از آن مدّتی قفل میشود!! تنها یک راه وجود دارد، اگر مشخصات Fake دادید، WhoIs protect را فعال کنید، تا مشخصات شما در WhoIs نباشد که کسی ببیند و گزارش دهد. البتّه برخی از ثبت کنندهها خودشان حسّاس بوده و برای جلوگیری از درسرهای ICANN برخی دامنههای دارای مشخصات مشکوک را چک میکنند.
-
بچه ها نظرتون در مورد Gandi.net چی هست؟
به نظر میرسه گزینه ای خوبی باشه
در رده بندی رتبه 25 هست با حدود 468,202 دامنه و. بالاتر از onlinenic با بیس فرانسوی
مشکلی با ایران ندارند و احتمال با ورود دامنه های ایرانی به سایتتشون چند رتبه بالاتر میان
نظرتون رو در موردش بگید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wwwwwww
در رده بندی رتبه 25 هست با حدود 468,202 دامنه و. بالاتر از onlinenic با بیس فرانسوی
مشکلی با ایران ندارند و احتمال با ورود دامنه های ایرانی به سایتتشون چند رتبه بالاتر میان
نظرتون رو در موردش بگید؟
یه نگاه به قیمتاش بنداز ... کام را میده 17.8 دلار !!!!
-
ببینید من فکر میکنم مشکل با ریسلرهای ایرانی هست نه با دامنه های ایران، یعنی اگه ریسلر آدرس خارج زده باشه مشکلی نیست و نحواهد داشت
حتی اگه دامنه های زیر مجموعه هویز ایران رو داشته باشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wwwwwww
نظرتون رو در موردش بگید؟
قیمت هاش که وحشتناکه/
رتبه رو از کدوم سایت دیدی؟
-
دوستان عجله نکنید، جایگزین رو خودشون اعلام کردند، در لینک زیر شرایط هم بررسی شده
Important: Changes in ResellerClub’s Countries of Operation
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
کجاش معرفی کردن؟
من متوجه نشدم.
-
What we are doing to help you keep your business up and retain your clients:
In light of the current situation we are looking at migrating all our partners and clients from ONLY the above listed countries. We have worked tirelessly with Resello, an entity who can continue to offer services in these countries too and we will ensure that this move is as convenient as it can be for the affected partners and their clients.
Partnership with Resello
Resello, a new sister concern of RealTime Register, is a robust platform that can cater to the countries that we will no longer be able to support. They provide a similar system to ResellerClub, and they are eager to welcome you on board. We have partnered with them to help you continue your business and you can read more about Resello at www.resello.com.
We picked Resello because we found them to be a stable, secure and trust-worthy partner who will not only provide you with great service but will also help your business grow.
We will be automating the move to Resello for all affected accounts and orders on 28th of October. Rest assured that your domain orders will be transferred in bulk for free for most TLDs.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
What we are doing to help you keep your business up and retain your clients:
In light of the current situation we are looking at migrating all our partners and clients from ONLY the above listed countries. We have worked tirelessly with Resello, an entity who can continue to offer services in these countries too and we will ensure that this move is as convenient as it can be for the affected partners and their clients.
Partnership with Resello
Resello, a new sister concern of RealTime Register, is a robust platform that can cater to the countries that we will no longer be able to support. They provide a similar system to ResellerClub, and they are eager to welcome you on board. We have partnered with them to help you continue your business and you can read more about Resello at www.resello.com.
We picked Resello because we found them to be a stable, secure and trust-worthy partner who will not only provide you with great service but will also help your business grow.
We will be automating the move to Resello for all affected accounts and orders on 28th of October. Rest assured that your domain orders will be transferred in bulk for free for most TLDs.
سلام، دوستان انتقال خودکار انجام می شود و ایمیل می دهند که منتقل شده؟ (:|
یعنی کاری نیاز نیست انجام دهیم؟