-
دوستان فعال وب هاستینگ تالک درمورد دیتا سنتر datashack نظر بدید
با سلام
لطفا نظر بدید
به اسپم و دیداس گیر میده
پورت خوبی داره
پشتیبانی خوبی داره
-
پاسخ : دوستان فعال وب هاستینگ تالک درمورد دیتا سنتر datashack نظر بدید
یکی از دوستان از اینجا سرور اختصاصی گرفته بود میگفت زیاد جالب نیست
-
-
http://www.webhostingtalk.ir/f34/73042/
این لینکی که گذاشتم را ببینید
خدای ناکرده ابیوز نیاد که ...
-
فعلا که یه 15 روزی میشه ایمیل زدیم جواب نگرفتیم 8-| تو wht انگلیسی ظاهرا یکی از هموطنان هم چنین مشکلاتی رو داشته و خارجی ها هم همینطور :71:
-
از نظر کیفیت پورت و ... مشکل داشته دوست من
-
دوست عزی شما از سرورهای 39 دلاری چه انتظاری دارید ؟؟؟
در دیتاسنترهای درجه 1 هزینه کولوکیشن که شما space + power + port + cooling هست که البته پهنای باند شاید در حد 2 تا 5 ترابیت باشه ماهانه حدود 90 دلار قیمت داره...
تو این دیتاسنتر با این قیمت اگر سرورت روشن بود باید خدا رو شکر کنید
-
سلام
من هم یه ایمیل زدم واسه خرید اصلا جواب نمیدن
-
فکر کنم چون ای پی ایرانی هستی
-
19 سرور داریم تا الان هیچ مشکلی نداشتیم
همکاری که بلد نیست پورتهای اسپم رو روی سرورهاش بببنده باید بره سوپرمارکت باز کنه.همه دیتاسنتر های دنیا به دیداس و اسپم حساس هستند دیتاسنتر های امریکا هم حساس تر
شما اگه راجبه بهترین دیتاسنتر دنیا هم تحقیق کنید می بینید که تاپیک هایی پیدا می کنید که ازشون شاکی هستند.برای مثال دیتاسنتر XLhost که واقعت سرورهای باکیفیتی داره و از اون بالاتر پشتیبانی بسیار قویشون هست توس wht.com چند تا تاپیک انتقاد مفصل داره که یکی از اون ها هم ایرانی و از یوزر های همین سایت هستش
شما هر چفدر که پول بدید همونقدر هم سرویس باکیفیت تری می گیرید.این دیتاسنتر هم با توجه به قیمت هاش کیفیت و پورت مناسبی داره
در کل همیشه این رو مدنظر داشته باشید که تو هر کاری هیچ وقت نمیشه تمامی مشتریان رو راضی نگه داشت و همیشه کسانی پیدا میشه تو بهترین وضعیت هم باهاتون مشکل پیدا می کنن
با ارزوی موفقیت برای همه
-
به نظرم از نظر پورت کیفیت خوبی ندارند و میشه از 10 بهش 6 داد و جواب گویی به تیکت تاخیر زیادی دارند و از 10 بهش 5 میدم
-
سلام
ممکنه ایراداتی داشته باشه ولی فراموش نکنید که قیمتش هم ارزانه
به نظر من نسبت به قیمتی که داره خیلی خوبه .
-
درسته ارزان هست ولی نباید مسئولیت خود را در قبال مشتری ها فراموش کند .
من در آمریکا فقط ایکس ال هاست را قبول دارم و نمیشه به دیتاشک اطمینان کرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
درسته ارزان هست ولی نباید مسئولیت خود را در قبال مشتری ها فراموش کند .
من در آمریکا فقط ایکس ال هاست را قبول دارم و نمیشه به دیتاشک اطمینان کرد
شما امریکا با چه دیتاسنترهایی کار کردید که xlhost رو فقط قبول دارید ؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parsavps.com
سلام
من هم یه ایمیل زدم واسه خرید اصلا جواب نمیدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
19 سرور داریم تا الان هیچ مشکلی نداشتیم
همکاری که بلد نیست پورتهای اسپم رو روی سرورهاش بببنده باید بره سوپرمارکت باز کنه.همه دیتاسنتر های دنیا به دیداس و اسپم حساس هستند دیتاسنتر های امریکا هم حساس تر
شما اگه راجبه بهترین دیتاسنتر دنیا هم تحقیق کنید می بینید که تاپیک هایی پیدا می کنید که ازشون شاکی هستند.برای مثال دیتاسنتر XLhost که واقعت سرورهای باکیفیتی داره و از اون بالاتر پشتیبانی بسیار قویشون هست توس wht.com چند تا تاپیک انتقاد مفصل داره که یکی از اون ها هم ایرانی و از یوزر های همین سایت هستش
شما هر چفدر که پول بدید همونقدر هم سرویس باکیفیت تری می گیرید.این دیتاسنتر هم با توجه به قیمت هاش کیفیت و پورت مناسبی داره
در کل همیشه این رو مدنظر داشته باشید که تو هر کاری هیچ وقت نمیشه تمامی مشتریان رو راضی نگه داشت و همیشه کسانی پیدا میشه تو بهترین وضعیت هم باهاتون مشکل پیدا می کنن
با ارزوی موفقیت برای همه
ایشون جواب بدند ما با بهترین شکل ممکن مشتری میشیم بدون 1 ابیوز ! ولی وقتی جواب نمیدن حتی بخش فروش ... :
به قول یکی از بازدید کنندگان وب هاستینگ :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mikeambrose3
Don't worry, I sent in about five e-mails nearly a year and a half ago and they never responded to any of them. Yes, a year and a half ago, and I doubt these multiple pre-sale e-mails were "misplaced". From my experience, DataShack doesn't care about "potential business", they just care about "instant business" on people who order.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
شما امریکا با چه دیتاسنترهایی کار کردید که xlhost رو فقط قبول دارید ؟؟؟؟
می دونم که منظور شما این هست که من گفتم ایکس ال هاست خوبه و ... مثل سینگل هاپ و ... را نگفتم .
منظور من کلا دیتاسنتر هایی بود که بیشتر هاستینگ های ایرانی دنبالش میرند .
-
شما کی تیکت کردید که جواب نگرفتید؟ما تا الان تیکتی نداشتیم که کمتر از 4 ساعت جواب نگرفته باشیم.فقط بخش فروش روزهای شنبه و یکشنبه مثل دیتاسنتر هتزنر تعطیل هستش ولی پشتیبان و قسمت فنی جواب میدن و هیچ مشکلی نیست
همونطور هم که قبلا گفتم اگه قرار به تاپیک انتقاد بشه دیتاسنتر هایی مثل ovh و xlhost هم کم تاپیک انتقاد تو wht.com ندارن :71:
:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
می دونم که منظور شما این هست که من گفتم ایکس ال هاست خوبه و ... مثل سینگل هاپ و ... را نگفتم .
منظور من کلا دیتاسنتر هایی بود که بیشتر هاستینگ های ایرانی دنبالش میرند .
خیر ...
اما به صورت قاطع این برداشت از صحبت های شما میشه که انگار تمام دیتاسنترهای امریکا رو تست کردید .... همین دیتاسنتر گل سر سبد بوده ...
دیتاسنتری که برقش به هر دلیلی قطه بشه ...حتی بعد از 1 سال یا 2 سال ...یا اولین بار ...اسمش دیتاسنتر نیست !
دیگه ساده ترین چیز برای نگهداری دیتاسنتر تامین زیر ساخت هست ...
در حال حاضر اکثر دیتاسنترها sla 100% برای برق و شبکه میدن ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
خیر ...
اما به صورت قاطع این برداشت از صحبت های شما میشه که انگار تمام دیتاسنترهای امریکا رو تست کردید .... همین دیتاسنتر گل سر سبد بوده ...
دیتاسنتری که برقش به هر دلیلی قطه بشه ...حتی بعد از 1 سال یا 2 سال ...یا اولین بار ...اسمش دیتاسنتر نیست !
دیگه ساده ترین چیز برای نگهداری دیتاسنتر تامین زیر ساخت هست ...
در حال حاضر اکثر دیتاسنترها sla 100% برای برق و شبکه میدن ...
حرف شما درست است و من کاملا قبول دارم
-
ایرانی جماعت همیشه انتظار داره با کمترین قیمت صاحب همه چیز بشه!! دیتاشک هم سرورهاش با توجه به همان قیمتش واسه کارهایی جواب میده و برای بعضی کارها خیر... انتظار نداشته باشید با 40 دلار سرور هاست دانلود برای 50 تا سایت بزرگ بزنید!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
ایرانی جماعت همیشه انتظار داره با کمترین قیمت صاحب همه چیز بشه!! دیتاشک هم سرورهاش با توجه به همان قیمتش واسه کارهایی جواب میده و برای بعضی کارها خیر... انتظار نداشته باشید با 40 دلار سرور هاست دانلود برای 50 تا سایت بزرگ بزنید!!
سلام
دوست عزیز دیتاسنتری که پشتیبانیش خوب نباشه به چه درد شما می خوره
من با ای پی ایران ایمیل زدم ۱۰ روزه که جوابی ندادن
با ای پی فرنسه ایمیل زدم بعد ۳ روز جواب دادن
-
درود
دوستان قانون دنیا اینجوریه نه فقط ایران
هر چقد پول بدی همونقد آش میگیری
بنده از دیتاشک سرور نداشتم، ولی واضحه همه چی
قبل از خرید هم وقتی شما قیمت رو میبینید باید انتظار این چیزا رو هم داشته باشین
چون وقتی اعتراض کنی اولین جوابی که میگیری همینه
-
من نمیدونم پس چرا ما این مشکلایی که شما میگید نداریم؟! :39: سه ماهه چند سرور از این دیتاسنتر داریم خدا شاهده تعریف الکی نباشه هیچ مشکلی نداشته ;) تیکت زیر 3 ساعت جواب میدن
-
عجبز!
ما هم الان 4 ماهه سرور داریم از این دیتاسنتر و تا الان هیچ تیکتی رو بدون جواب نذاشتند.
کیفیت سرورهاشون هم بد نیست اما سرورهایی نیست که روش خدا تا سایت رو ساپورت کنی ، به اندازه سخت افزار انتخابی جوابگو هست ولی حداقل میشه گفت از جاهایی مثل هتزنر خدایی بهتر بوده تا الان!
روی یکی از این سرور ها 4 ترابایت فایل یک سایت دانلود هست و در حال حاضر بدون مشکل ابیوز و این موارد بعد از چند ماه داره جواب میده.
در هر صورت خیلی از موارد دیگه ممکنه دخیل باشه توی این تیکت جواب ندادن ها که ارتباطی به کیفیت سرویس نداره ! بواسطه مورد تحریم ایران توی هر دیتاسنتر خارجی که پیرو این قوانین هست مشکلاتی برای ایرانی ها خواهد بود.
-
با سلام
من هم 3 ماهه که ازشون سرور دارم واقعا راضی بودم
اتفاقا سرعت پورتش عالیه.اون دوستانی که میگن پورتش خوب نیست میشه بفرمایند معنیه پورت چیه که ابن پورت رو بد میدونن؟
ولی خب سخت افزارهاش قدیمیه
-
این دیتاسنتر تو ایران نمایندگی داره ؟!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parsavps.com
سلام
دوست عزیز دیتاسنتری که پشتیبانیش خوب نباشه به چه درد شما می خوره
من با ای پی ایران ایمیل زدم ۱۰ روزه که جوابی ندادن
با ای پی فرنسه ایمیل زدم بعد ۳ روز جواب دادن
اگر اینی که شما میگی حقیقت داشته باشه و واقعا بعد از 3 و 10 روز جواب دادن حرفی نیست ولی میشه یه عکس از تیکت جواب داده نشده بزارید!؟
10 روز؟!!!
-
قطعی های مکرر شبکه
ابیوز های عجیب !
و در نهایت ترمیننت سرور
نتیجه ی همکاری با این مثلا دیتاسنتر !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dani0111
قطعی های مکرر شبکه
ابیوز های عجیب !
و در نهایت ترمیننت سرور
نتیجه ی همکاری با این مثلا دیتاسنتر !
ابیوز مشکل دیتاسنتر نیست مشکل مدیر سروره
میشه یکی از ابیوز های عجیب رو مثال بزنید؟
تو کشور x شما با ماشین به عابری بزنی که خودش مقصره اگر طرف بمیره که هیچ ، اگر زنده بمونه باید خسارت شما رو هم بده
تو ایران هر جوری بزنی باید دیه بدی...
یعنی باید اینجوری مثال زد تا متوجه بشید هر جایی قانون خودش رو داره؟!
شما به عنوان خریدار ، موظف هستید (یعنی وظیفتونه) قوانین اون دیتاسنتر رو رعایت کنید . اگر نکردید و ترمینیت شده فقط خودتون مقصر هستید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
compiler
ابیوز مشکل دیتاسنتر نیست مشکل مدیر سروره
میشه یکی از ابیوز های عجیب رو مثال بزنید؟
تو کشور x شما با ماشین به عابری بزنی که خودش مقصره اگر طرف بمیره که هیچ ، اگر زنده بمونه باید خسارت شما رو هم بده
تو ایران هر جوری بزنی باید دیه بدی...
یعنی باید اینجوری مثال زد تا متوجه بشید هر جایی قانون خودش رو داره؟!
شما به عنوان خریدار ، موظف هستید (یعنی وظیفتونه) قوانین اون دیتاسنتر رو رعایت کنید . اگر نکردید و ترمینیت شده فقط خودتون مقصر هستید
ابیوز اگر درست باشه حرف شما 100 البته صحیح هست !
ولی دقیقا سرور های مجازی لوکیشن های دیگری رو با تمپلیت به این لوکیشن انتقال دادیم و مشتریانی که بعد 6 ماه حتی یه ابیوز هم نداشتن در این لوکیشن ابیوزهایی دی داس میومد !!
یه ابیوز دیداس هم از سرور شخصی خودم که استفاده میکردم اومده بوده که دیگه داشتم شاخ در میاوردم !
در کل تجربه ی عجیبی داشتیم با اینا !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
compiler
اگر اینی که شما میگی حقیقت داشته باشه و واقعا بعد از 3 و 10 روز جواب دادن حرفی نیست ولی میشه یه عکس از تیکت جواب داده نشده بزارید!؟
10 روز؟!!!
این یوزر parsavps اسپمره :71:
زیاد پیگیر نباش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
compiler
10 روز؟!!!
عزیز من خودم را از ایران معرفی کردم اصلا جوابم را ندادن تا حالا
گفتم از فرانسه هستم بعد از 3 روز جواب دادن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
leonr2
این یوزر parsavps اسپمره :71:
زیاد پیگیر نباش
این دوستمون هم چیزی واسه گفتن ندارند می خواهند به 100تا برسند یوزره دیگه را مسخره می کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parsavps.com
این دوستمون هم چیزی واسه گفتن ندارند می خواهند به 100تا برسند یوزره دیگه را مسخره می کنند
من اگه میخواستم به 100 تا برسم که تو این 1سالی که عضوم میرسیدم نه مثل شما که 1ماه نمیشه عضو شدی :))
من دیگه حرفی ندارم :-h
-
الان اینجا محل بحث شده ؟
+
در مورد این دیتاسنتر می تونم بگم که با زمان کمی که باهاشون کار کردم ولی مشکلی نبوده .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tak~vps
با سلام
لطفا نظر بدید
به اسپم و دیداس گیر میده
پورت خوبی داره
پشتیبانی خوبی داره
بعضی ها هستن خودشون رو نماینده ی این دیتاسنتر اعلام کردن . بهتره از اونا بپرسید بهتر جوابتون رو میدن .
البته فعلا که خبری ازشون نیست فقط بلدن هر کی از این دی سی تعریف میکنه براش لایک بزنن 8-}
-
بسیار ارزان و عالیست و سرورهای با کیفیتی دارند.... تنها مشکلش اینه که هر هفته یکی دو تا هاردش میسوزه :66: فقط همین!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
بسیار ارزان و عالیست و سرورهای با کیفیتی دارند.... تنها مشکلش اینه که هر هفته یکی دو تا هاردش میسوزه :66: فقط همین!!
دقیقا، قیمت فوق العاده خوبی داره، دیگه باید دیتاسنتر های گرون فروش مثل سینگ هاپ درشون تخته بشه
فقط غیر از سوختن هارد ابیوز اول هم بیاد سرور بای بای :-|
دلمون خوش بود هتزنر جمع کرده بازار ok میشه، خب نشد، هیچ گند زد به بازار!
http://www.webhostingtalk.ir/f34/73042/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
بعضی ها هستن خودشون رو نماینده ی این دیتاسنتر اعلام کردن . بهتره از اونا بپرسید بهتر جوابتون رو میدن .
البته فعلا که خبری ازشون نیست فقط بلدن هر کی از این دی سی تعریف میکنه براش لایک بزنن 8-}
ایرانی نمایندهی رسمی آمریکایی :-d
جل الخالق !!!
2 روز امدم توی انجمن خودم رو کشتم گفتم آقا نرید پشیمون میشید، به جای اینکه 2 نفر بیان از تجربه ای که به دست آوردم استفاده کنند (تجربه ای که بیش از 1 ملیون باعث ضرر بنده شد رو با اینکه مجونی دادم به افراد) هیچ، امدند کوبیدند تو سرم، هر چیم دهنشون در امد بارمون کردند ...
آلان خود کسی که این دیتاسنتر رو وارد بازار کردهُ 48 ساعت در حال طرف داری از این دیتاسنتر بوده آلان به من میگه تو حرف نزن که من مو سفید کردم با این دیتاسنتر 8-}
-
سلام
دیتاشک روی ابیوز خیلی گیره /:)