-
درخواست معرفی بهترین سرویس دهنده وی پی اس
سلام دوستان...
بعد از کمی تحقیق و گرفتن نظرات دیگران و هم چنین توجه به بودجه خودم تصمیم گرفتم از یکی از سرویس دهنده های زیر سرویس وی پی اس تهیه کنم :
پارامترهایی که برای من در تهیه وی پی اس از این سرویس دهنده ها مهم بودند عبارتند از :
1. اقتصادی بودن سرویس برای شروع به کار.
2. عدم مشکل ریپورت Abuse از دیتا سنترهایشان . ( داشتن دیتاسنتر Offshore )
3. نظرات دیگر کاربران .
4. سابقه شرکت .
با توجه به پارامترهایی که ذکر کردم از فروشندگان و کاربران محترم این انجمن خواهشمندم که با توجه به تجربیات خود از این سرویس دهنده ها ، یکی را به من معرفی کنند :
لیست فروشنده های وی پی اس :
1. novinvps.net
2. پارسا وی پی اس
3. وی پی اس فارس
4. لاگین وی پی اس
5. آیوا نـیــــک سرور
-
پاسخ : درخواست معرفی بهترین سرویس دهنده وی پی اس
رای اول را به لاگین وی پی اس میدم
پشتیبانی خیلی خوبی داشتند البته الان نمیدونم که همون طور موندند یا خیر
ولی وقتی که از ایشون سرویس گرفته بودم بدون چشم داشت مادی و یا مالی خیلی به بنده کم کردند
-
اینجا 90 درصد سرویس دهنده هستند و رای ها براساس رفاقت و دوستی هست . پس زیاد روی نتیجه نظر سنجی تکیه نکنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
اینجا 90 درصد سرویس دهنده هستند و رای ها براساس رفاقت و دوستی هست . پس زیاد روی نتیجه نظر سنجی تکیه نکنید.
چشم دوست عزیز
اما به هر حال این فیدبک گرفتن از دیگران هم میتونه مفید باشه...
-
با سلام بنده از آیوانیک سرور یک سرور خریداری کردم و از نظر من ایشان مورد تایید میباشند و از نظر پیشتبانی و کیفیت سرور دیگه حرف ندارن واقعا دستشون درد نکنه من که راضی هستم
-
سلام به نظر من ایوانیک بهتره من ازش سرویس دارم قیمتش مناسب تره من قبلا از تراهاست وی پی اس داشتم با رم 512 اولش ماهی 15 تومن بود بعد شد 17 بعد شد 19 بعد شد 21 بعد 23 حالا شده ماهی 32000 تومن ای خدا !!!!!!!!!!
ما هم دیدیم اینجوری نمیصرفه آخه من ازش برای سرور آپدیت استفاده میکنم www.20setup.ir یه سایت زدیم برای لایسنس اختصاصی نود 32 و Avast Internet Security تنها چیزی که لازم دارم یه وی پی اس حتی با رم 256 بود چون فقط یه اپدیت 30 مگی قراره یوزرها دریافت کنند
خلاصه اینکه از چندجا پرس و جو کردم و یکی از دوستام گفت که من الان از یه جا گرفتم قطعی هم نداره تو این 1 ماهی که سرور گرفتم ازش باهاش صحبت میکنم معرفیت مینم
ما هم رفتیم جابهجا کردیم سرور رو
الان ماهی 15 تومن میدم برای رم 512 تو ناحیه کاربریش هم برای ریست دادن سرور ، خاموش و روشن کردن و .. اینها ماژولش رو گذشاته البته تراهاست هم دشاتش این قابلیت رو ولی خب 15 تومن کجا 32 تومن کجا !!! سرعتش هم بد نیست برای دانلود و .. به نظرم هم اقتصادیه هم با کیفیت سایتهای دیگه رو تا حالا ندشاتم
موفق باشید پ;)
-
با سلام
من یه مدت تجربه کار با این عزیزان vps فروش!! رو داشتم
تقریبا کیفیت همشون در یه سطح بود.فقط کیفیت پشتیبانیشون بود که اون هارو از هم متمایز میکرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paarsvps
با سلام
من یه مدت تجربه کار با این عزیزان vps فروش!! رو داشتم
تقریبا کیفیت همشون در یه سطح بود.فقط کیفیت پشتیبانیشون بود که اون هارو از هم متمایز میکرد
خوب دوست عزیز چرا اشاره ای نداشتی به اینکه پشتیبانی کدام بهتره ؟
-
من از 2 یا 3 تا از این عزیزان کار کردم ، و از نظر سرویس دهی هیچ کدام مشکلی نداشتن فقط پشتیبانی هر 3 به مرور سست میشد و خرج نمیکردن که کارمند اضافه کنند ، گاهی پیش میاد بعد از 24 ساعت جواب پشتیبانی به من (بعضی هاشون اسم نمیبرم) سلام بود :) (بدون اینکه کار انجام بشه)
اگر وضع وی پی اس فروش های مملکت ما اینطور پیش بره باید هر کس برای خودش یک سرور اختصاصی بخره :))
-
از هر کی میخری بخر از این جوان سرور نخر :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cutegames
من از 2 یا 3 تا از این عزیزان کار کردم ، و از نظر سرویس دهی هیچ کدام مشکلی نداشتن فقط پشتیبانی هر 3 به مرور سست میشد و خرج نمیکردن که کارمند اضافه کنند ، گاهی پیش میاد بعد از 24 ساعت جواب پشتیبانی به من (بعضی هاشون اسم نمیبرم) سلام بود :) (بدون اینکه کار انجام بشه)
اگر وضع وی پی اس فروش های مملکت ما اینطور پیش بره باید هر کس برای خودش یک سرور اختصاصی بخره :))
تا وقتی 99% کاربرای ایرانی دنبال سرویس اقتصادی هستن به مرور پشیبانی همه سرویس دهنده ها سست و سستر خواهد شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
دقیقا :71:
-
سلام
به دو دليل زياد به اين نظر سنجي توجه نكنيد
1- اكثرا سرويس دهنده هستند
2- كافيه يك دوستي به هر دليل منطقي و غير منطقي ناراضي باشه شده باشه با چند تا اكانتم بياد نظر منفي ميده .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arian_online
دقیقا :71:
چی چیو دقیقا ؟ شما یکی رو پیدا کن خودِ ایشون رو از رو رفاقت و دوستی تایید کنه !
-
استارتر جان شما حرفِ اینا رو که میگن به این نظر سنجی اهمیت نده رو جدی نگیر :71: اینا چشه دیدنِ بقیه رو ندارن
همین جوان سرور رو نگا :دی عقده ی تایید داره :71:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
تا وقتی 99% کاربرای ایرانی دنبال سرویس اقتصادی هستن به مرور پشیبانی همه سرویس دهنده ها سست و سستر خواهد شد
این حرفتون رو باید به صورت بلد زیر هدر سایت بنویسند.بیشتر مشتریانی که به سرویس خوب مورد نظرشون رسیدن حداقل 4 5 بار قول قیمت رو خوردن و ضرر کردن.:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
دوست عزیز ...
من سرم بیشتر از شما درد می کنه برای بحث منطقی :101:
باید خدمتتون عرض کنم که تا زمانی که بیشتر فروشنده ها به دنبال ماهی گیری از آبی گل آلود و بدون نظارت هستند و از عدم دانش فنی عموم مردم سوء استفاده می کنند ، امثال من یا بهتر خدمت تان عرض کنم : حرفه ای های کامپیوتر به هیچ عنوان تسلیم پروپاگاندای بعضی فروشنده ها نخواهند شد و از همان مفاهیمی که شما آن را نامتعارف قلمداد می کنید برای خرید موفق استفاده خواهند کرد.
همین جناب Scene Access که صحبت شما را در این تاپیک تایید می کنند ، در تاپیک زیر که یک تاپیک کاملا آموزشی بود قصد داشتند سرویس های غیر اقتصادی خودشان را به بنده معرفی کنند :
کد:
http://www.webhostingtalk.ir/f56/75722/
یک هم چنین رفتارهایی باعث می شود تا امثال من ، خیلی خوب در مورد بعضی مسائل قضاوت کنند.
بهتره کمی منصف باشیم و در صحبت های خودمان منطق و عقلانیت بیشتری به خرج دهیم...
با تشکر از شما
نظر سنجی کماکان ادامه دارد...
-
با کمال احترام شما باید از خداتونم باشه که از ما و امثالمون سرویس داشته باشید;;)جدیدا سروسی هم که اورسل نشده باشه با عنوان غیراقتصادی مطرح میشه:71:دوستان یادبگیرید
تایپیک هم هرچه بنویسید دیگه ادامه نمیدم چون ارزش وقتشو ندارید
موفق باشید :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
با کمال احترام شما باید از خداتونم باشه که از ما و امثالمون سرویس داشته باشید;;)جدیدا سروسی هم که اورسل نشده باشه با عنوان غیراقتصادی مطرح میشه:71:دوستان یادبگیرید
تایپیک هم هرچه بنویسید دیگه ادامه نمیدم چون ارزش وقتشو ندارید
موفق باشید :53:
اصلا بحث من سر اورسل شدن یا نشدن و یا اقتصادی و غیراقتصادی بودن نبود...
من در یک تاپیک بخش آموزشی درخواست کمی اطلاعات دادم و شما اومدی گفتی که جواب سوالات رو من در یاهو میدم...
بعد شما در چت یاهو به عنوان اولین کلمه اعلام میدارید که من چقدر می خوام هزینه کنم ؟
به نظر شما جواب من که در بخش آموزشی فقط به دنبال کمی اطلاعات بودم همین بود ؟
به نظرت این رویکرد امثال شما در چنین موقعیتی منطقی است ؟
-
دوستان لطف کنید به جای بحث و .. نظر خودتون رو ارائه بدید .
الان شما نگاه کن دیتاسنتر xlhost یک دونه آیپیش 6 - 7 تومن با ما در میاد .
الان یک سرور اختصاصی با هزینه پایین این دیتاسنتر بین 89 تا 149 دلار هست . شما این رو در قیمت روز دلار که الان 3750 تومان هست ضرب کن ببین چقدر هزینه درتمدید ماهیانه میشه .
اون شخصی که میاد وی پی اس 2 گیگ رم ایکس ال هاست رو 10 هزار تومن میده من حساب کردم هرچقدر هم اورسل کنه بازم نمیتونه از پس قیمت آیپی بر بیاد !
خب ، یکی بجای بحث بیاد این موضوع رو برای من توضیح بده :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
دوستان لطف کنید به جای بحث و .. نظر خودتون رو ارائه بدید .
الان شما نگاه کن دیتاسنتر xlhost یک دونه آیپیش 6 - 7 تومن با ما در میاد .
الان یک سرور اختصاصی با هزینه پایین این دیتاسنتر بین 89 تا 149 دلار هست . شما این رو در قیمت روز دلار که الان 3750 تومان هست ضرب کن ببین چقدر هزینه درتمدید ماهیانه میشه .
اون شخصی که میاد وی پی اس 2 گیگ رم ایکس ال هاست رو 10 هزار تومن میده من حساب کردم هرچقدر هم اورسل کنه بازم نمیتونه از پس قیمت آیپی بر بیاد !
خب ، یکی بجای بحث بیاد این موضوع رو برای من توضیح بده :|
همشهری عزیز من اینجا جاش نیست...اما اگر دوست داشتی بحث را ادامه بده...
بهتره به تاپیک جناب KingServer ( سلطان سرور ) سر بزنی و از خودش بپرسی...:71:
یادم میاد در یکی از مباحث اعلام کرده بود که رازی برای این کار دارد :71:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin fear
همشهری عزیز من اینجا جاش نیست...اما اگر دوست داشتی بحث را ادامه بده...
بهتره به تاپیک جناب KingServer ( سلطان سرور ) سر بزنی و از خودش بپرسی...:71:
یادم میاد در یکی از مباحث اعلام کرده بود که رازی برای این کار دارد :71:
ابتدا برای خودم متاسفم ... پست گذاشتن ارزش داره .. و هر تاپیکی ارزش پست نداره .
بنده بیش از 10 ها مورد مشاهده کردم که به این صورت بوده و فرد خاصی مد نظرم نیست و من ایشون که شما میگیدو نمیشناسم .
و با هیچ کس هم دشمنی و یا .../ هم ندارم .
شما هم سعی نکن از آب گل آلود ماهی بگیری ;)
-
این تست سرعت بنده از یکی از سرورهای شلوغ و بدون رید آقای معلمی(نوین وی پی اس):
http://www.speedtest.net/result/2619098086.png
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
ابتدا برای خودم متاسفم ... پست گذاشتن ارزش داره .. و هر تاپیکی ارزش پست نداره .
بنده بیش از 10 ها مورد مشاهده کردم که به این صورت بوده و فرد خاصی مد نظرم نیست و من ایشون که شما میگیدو نمیشناسم .
و با هیچ کس هم دشمنی و یا .../ هم ندارم .
شما هم سعی نکن از آب گل آلود ماهی بگیری ;)
خیلی زود از کوره در میری همشهری...:101:
اینقدر سخت نگیر ، این من بودم که اسم ایشان را به زبان آوردم و مسئولیت آن را هم به طور 100% به عهده می گیرم ، هیچ کس هم با توجه به گفتگوی ما فکری راجب دشمنی شما با کسی نخواهد کرد.
مطمئن باش اینجا یک انجمن کاملا عمومی و Open هست و همانطور که فرصت مناسبی برای فروش های افسانه ای بعضی دوستان فراهم می کنه ، به همون نسبت شرایط نقد اونها رو هم فراهم می کنه...
من فقط و فقط با توجه به پارامترهایی که شما عنوان کردی ، یاد تاپیک فروش ایشان افتادم و به خاطر نمیارم آفر مشابهی را در انجمن... اما اگر بوده شما به بزرگواری خودتان ببخشید !;)
-
سلام
ممنون میشم بحث رو تموم کنید ، درسته انجمن هستش ولی قوانین خاص خودشو داره و از برخی محیط ها متمایز میکنه یک انجمن. قطعا نباید شاهد این باشیم که در این انجمن هر تاپیکی زده میشه به حاشیه کشیده میشه ! بزارید به راه خودش بره تاپیک تا هم برای استارتر مفید باشه و هم برای کسانی دیگه ای که نیاز به معرفی سرویس دهنده مناسب دارند
-
1 فایل پیوست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.R.a.sh
بدون شرح
سلام اقای مهدیان ;) امیدوارم انتظار نداشته باشید که سرویستون بدون دریافت هزینه باز بشه ;) و اگه اطلاعاتتون مهم بود الا گذشته از ظهر فکر کنم رو به شب هستش
http://axgig.com/images/92143933526874330452.jpg
یک بار که خودتون سرویستون رو خراب کردید و همکاران مشکلتون رو حل کردند در حالی که باید کنسول میدادند خودتون حلش میکردید :
http://axgig.com/images/12545981922356114738.jpg
و در این 2 ماه سرور میزبانی میزبانی شما مشکل شبکه داشت و سریعا حل شد: و اپتایم سرور میزبانی شما بر حسب از اخرین ریستارت :
http://axgig.com/images/51169666085263689077.jpg
در نهایت آمار دقیق از تایمینگ تیکت های شما که میانگین برخورد کردن شما به مشکل در سرویسهاتون طی این 6 ماهیی که مشتری ما هستید تقریبا هر 30 40 روز یک بار بوده
http://axgig.com/images/09206521659953235260.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
سرویس اقتصادی دلیل بر پشتیبانی ضعیف نیست
مگه شما اینترنت اقتصادی (برای مثال) میخری دیگه جوابتو نمیدن؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
این حرفتون رو باید به صورت بلد زیر هدر سایت بنویسند.بیشتر مشتریانی که به سرویس خوب مورد نظرشون رسیدن حداقل 4 5 بار قول قیمت رو خوردن و ضرر کردن.:53:
اون ضرب المثل که میگه پول زیادی ندارم که جنس ارزون بخرم برای انگلیسه عزیز من
اینجا ایرانه
و جنس گرونتر دلیل بر کیفیت و پشتیبانی بهتر نیست
چون نظارتی وجود نداره و هر کی هر چی تیغش ببره میبره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cacodemon
sent from my ipad using tapatalk hd
با توجه به صنف کاریمون یعنی /سرور اختصاصی/ vps/هاستینگ اشتراکی
به نظر من کسی که میخواد اقتصادی کار کنه باید فکر همه جاشو کنه که فردا روز به مشکل بر نخوره به خصوص با افزایش تعداد مشترکینش ! بافزایش قیمت ارز ! و.... بتونه از عهده پشتیبانیشون بر بیاد و راضی کننده باشه براشون اینقدر که با حوصله ی کامل از عهده ی تعهداتی که دادند برای مشتری بر بیان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
با توجه به صنف کاریمون یعنی /سرور اختصاصی/ vps/هاستینگ اشتراکی
به نظر من کسی که میخواد اقتصادی کار کنه باید فکر همه جاشو کنه که فردا روز به مشکل بر نخوره به خصوص با افزایش تعداد مشترکینش ! بافزایش قیمت ارز ! و.... بتونه از عهده پشتیبانیشون بر بیاد و راضی کننده باشه براشون اینقدر که با حوصله ی کامل از عهده ی تعهداتی که دادند برای مشتری بر بیان
سلام
با اینکه مخالف این هستم که شما توی این تاپیک شرکت کنید
یعنی نظرم اینه که اصلا نباید توی بحث شرکت میکردید با توجه به اینکه اسم شما برای خرید سرور اومده بود
با این حال من تعیین کننده نیستم و خودتون صلاح خودتون و بهتر میدونید
بله با نظر شما موافقم
در مورد پشتیبانی شما انتقادی که دارم با توجه به اینکه چند ماهی مشتریتون بودم
اینه که در شیفت های کاری مختلف که کار میکنید باعث گسستگی میشه و کاربر باید برای هر فردی از اول مشکلو توضیح بده چون پشتیبانان شما باهم تعامل ندارن و زحمت خوندن یه پست بالاتر و هم به خودشون نمیدن و همچنین هیچ تصمیمی نمیگیرن و کسب تکلیف هم نمیکنن
ولی مشتریاتون اگر با اقای معلمی تماس بگیرن سریع به نتیجه میرسن
در مورد سرویس هاتون هم من راضی بودم تا اون جریان عدم تریس پیش اومد و شما توی یک ماه نتونستید مشکل برطرف کنید و من از جای دیگه سرور گرفتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cacodemon
سلام
با اینکه مخالف این هستم که شما توی این تاپیک شرکت کنید
یعنی نظرم اینه که اصلا نباید توی بحث شرکت میکردید با توجه به اینکه اسم شما برای خرید سرور اومده بود
با این حال من تعیین کننده نیستم و خودتون صلاح خودتون و بهتر میدونید
بله با نظر شما موافقم
در مورد پشتیبانی شما انتقادی که دارم با توجه به اینکه چند ماهی مشتریتون بودم
اینه که در شیفت های کاری مختلف که کار میکنید باعث گسستگی میشه و کاربر باید برای هر فردی از اول مشکلو توضیح بده چون پشتیبانان شما باهم تعامل ندارن و زحمت خوندن یه پست بالاتر و هم به خودشون نمیدن و همچنین هیچ تصمیمی نمیگیرن و کسب تکلیف هم نمیکنن
ولی مشتریاتون اگر با اقای معلمی تماس بگیرن سریع به نتیجه میرسن
در مورد سرویس هاتون هم من راضی بودم تا اون جریان عدم تریس پیش اومد و شما توی یک ماه نتونستید مشکل برطرف کنید و من از جای دیگه سرور گرفتم
sent from my ipad using tapatalk hd
فقط خواستم در این موضوع جوابتون رو بدم و اگر نه توجهی نداشتم به اینکه اسم ما هست داخل لیست یا نه .
در مورد نکاتی که عرض کردید
انتقادتون وارده و این مشکل حل شد در مورد پشتیبانی و الا کاملا با اضافه شدن نفرات جدید این تعامل به وجود اومده + به خصوص اعلام کردم که در صورتی که حتی نصفه کار مشتری رو انجام دادید برای شیفت بعدی note بالای تیکتش بزارید که خدارو شکر به این هماهنگی رسیدیم الا.
و در مورد مشکل شبکه ، بله متاسفانه برخی مشترکین داخل ایران اصلا نمی تونندس بدون وی چی ان به سرویس هاشون وصل بشن و دیتاسنتر اصلا پاسخگو هم نبود و اعلام میکردند که ا ایران اسیاتک و.. بسته شده در حالی که مشکل از جای دیگه بود ، ولی در نهایت حل شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.R.a.sh
کم کم داره یک سال میشه مشتریه novinvps هستیم و از همون اول وی پی اسی که ازشون خریدیم برای استفاده به عنوان هاست دانلود بود . تا الان قطعی نداشتیم و سرور در بهترین شرایط داره کار میکنه . مدتی قبل هم هارد و رم سرور رو دو برابر کردیم . و همین کیفیت خوب سرور دانلود تاثیر گذار بوده در رشدِ سایتمون.
جزو معدود کسانی بودند که واقعا به مشتری اعتماد داشتن . یادم میاد 2 بار حساب کتابمون به هم ریخته بود بهشون خبر دادیم که موضوع اینه در جواب گفتن هر کاری میگید ما همون کار رو انجام بدیم ! گفتم نمیخواین حسابتون رو چک کنید ؟ گفتن ما به مشتری اعتماد داریم !
این در حالیه که بودند سرویس دهنده هایی که تو روز روشن پولمون رو خوردن . ( تاپیک انتقادیشون موجوده )
به اضافه ی اینکه هیچ وقت طلب کارانه برخورد نمیکنند .
من از همه لحاظ تاییدشون میکنم . :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DATAFARM.IR
PING 2 ms...
تو همون دیتاسنتر بوده یا دیتاسنتر بقلی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
PING 2 ms...
تو همون دیتاسنتر بوده یا دیتاسنتر بقلی ؟
از یه سرورِ دیگه تو همون رک بوده
چطور ؟
-
منم همین سوال رو پرسیده بودم چند وقت قبل
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
از یه سرورِ دیگه تو همون رک بوده
چطور ؟
خوب اون وقت این نتیجه تست به نظرتون چه اطلاعاتی از پورت میرسونه ؟ اصلا کمکی میکنه ؟
تست سرعتی که شما از شبکه دیتاسنتر خارج نشدی ...ارزشی داره ؟
به جز عوام فریبی بنده نیت دیگه ای پشت این قضیه نمیبینیم ...چون خیلی ها هستند که به این مورد دقت نمیکنن و فقط یا دانی باز به تست خیره میشن !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin fear
دوست عزیز ...
من سرم بیشتر از شما درد می کنه برای بحث منطقی :101:
باید خدمتتون عرض کنم که تا زمانی که بیشتر فروشنده ها به دنبال ماهی گیری از آبی گل آلود و بدون نظارت هستند و از عدم دانش فنی عموم مردم سوء استفاده می کنند ، امثال من یا بهتر خدمت تان عرض کنم : حرفه ای های کامپیوتر به هیچ عنوان تسلیم
پروپاگاندای بعضی فروشنده ها نخواهند شد و از همان مفاهیمی که شما آن را
نامتعارف قلمداد می کنید برای خرید موفق استفاده خواهند کرد.
همین جناب Scene Access که صحبت شما را در این تاپیک تایید می کنند ، در تاپیک زیر که یک تاپیک کاملا آموزشی بود قصد داشتند سرویس های غیر اقتصادی خودشان را به بنده معرفی کنند :
کد:
http://www.webhostingtalk.ir/f56/75722/
یک هم چنین رفتارهایی باعث می شود تا امثال من ، خیلی خوب در مورد بعضی مسائل قضاوت کنند.
بهتره کمی منصف باشیم و در صحبت های خودمان منطق و عقلانیت بیشتری به خرج دهیم...
با تشکر از شما
نظر سنجی کماکان ادامه دارد...
قبلا زیاد بحث میکردم اما وقتی دیدم هرکسی تا زمانی که یک موضوع رو تجربه نکنه به هیچ بحثی اعتنا نمیکنه سعی میکنم کمتر بحث کنم
من موافق با فوش گرون نیستم فروش به قیمت رو تایید میکنم
اقتصادی بودن یک محصول صرفا به نرخ قیمتش نیست حتما نباید یک محصول قیمت پایینی داشته باشه تا اقتصادی باشه
من با دروغ مخالفم کسی که میاد سرویس میده 10 هزار تومن بعد میگه رم 4 گیگ هارد فلان قدر 4 هسته سی پی یو خیلی ها فک میکنن چه آدمه خوبیه از نظر قیمت هم که خوب اقتصادی منابع هم که قربونش برم انگار سرورش نامحدوده کلا ، من نمیگم سرویس 10 تومن نباشه میگم نگید فلان قدر واقعیتش رو بگید بگید آقا رم 64 مگ 1 هسته سی پی یو 100 مگاهرتز قیمت 10 تومن تو این حالت دیگه تصمیم با کاربره که 10 تون بده اقتصادی تره یا 30 تومن بده یه رم 512 بگیره اقتصادی تره .
-
شک نکنید که نوین وی پی اس بهترینه، خیلی خوبه سرویساشون :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cacodemon
بحث در کار سرور با اینترنت فرق داره شما اینترنت اقتصادی که میخرید مثلا 128 کیلوبیت سرعتش هست و 1 گیگ حجم دنلود وقتی تموم میشه هم نتت قطع میشه باید دوباره بخری پشتیبانی هم نهایت یا زنگ میزنی شارژ کنی (که ماشالا دیگه آنلاین شده) یا زنگ میزنی مثلا نتت قطعه که تو اکثر اوقاتم جوابشون اینه = مودم رو خاموش کنید نیم ساعت دیگه روشن کنید وصل میشه ، مشکل از سمت ماست و رفع میشه ، باید یه کارشناس بیاد مشکلتونرو برسی کنه
اگر کارشناس بیاد که حداقل ه 20 تومنی ازتون میگیره (شرکتا انگشت شماری هستند که فقط یه هزینه ایب ذهاب میگیرن) خوب پس تا دو حالت اول که یه منشی ساده هم کارشونو راه میندازه
در حالت دوم هم اون کارمند خودش پول خودش رو در میاره (یا یه تعرفه مشخص دارن یا یه نصب برنامه ای یه فروش وسیله ای چیزی انجام میدن و میرن تو 5% اوقات پیش میاد که پشتیبان بیاد شما هیچ پولی ندی بره) پس عملا پشتیبانی برای یک شرکت اینترنتی سود خالصه (تجربه فعالیت داشتم و از این حرف 100% اطمینان دارم)
---
اما در مورد سرور و هاستینگ اینطوری نیست اولا که پشتیبانی باید رایگن انجام بشه دوما که یه منشی ساده با حقوق یک منشی نمیتونه کار پشتیبانی بکنه و باید شخصی باشه که کار بلده و شخصی هم که کار بلده بازیر ماهی 600 تومن جواب سلام من مدیر هاستینگم نمیده (از 400 تا 800 اقدام به استخدام کردیم از زیر 600 هیچ کس حتی رزومه هم نفرستاد یا اگه فرستاد از وضع رزومش معلوم بود اینکاره نیست) پس کار پشتیبانی تو حرفه ما فقط هزینست نه سود
شرکتی هم که سرویس اقتصادی میده با بالارفتن تعداد کاربر باید کارمند اضافه کنه پس یه میوفته تو یه چرخه ای که با هزینه های اقتصادی که داره از یوزرا میگیره براش نمیصرفه کارمند بگیره و این میشه که سرویس اقتصادی دادن باعث افت پشتیبانی میشه