-
ثبت دامنه با پنل اختصاصی ارزان تر از همه جا ir = 3500 و org = 15800 و in = 13000 و...
با سلام خدمت دوستان ،
کلیه دامنه های ملی و بین المللی در میزبان پلاس تا پایان فروردین با قیمت های ویژه زیر به ثبت می رسند :
تا 10 آبان تمدید شد !!!
TLD |
مدت |
هزینه |
com |
یکساله |
27000 تومان |
net |
یکساله |
17400 تومان |
info |
یکساله |
29000 تومان |
me |
یکساله |
16800 تومان |
co |
یکساله |
87000 تومان |
in
|
یکساله |
13000 تومان |
us |
یکساله |
22700 تومان |
org |
یکساله |
19000 تومان |
biz |
یکساله |
10800 تومان |
asia |
یکساله |
12300 تومان |
ir |
یکساله |
4000 تومان |
به کلیه کاربرانی که دامنه های بین المللی ثبت می کنند ، پنل مستقیم دایرکت آی اختصاص داده می شود و کاربران قادر خواهند بود دامنه های خود را به صورت کامل مدیریت کنند.
آدرس پنل دامنه های بین المللی : http://domains.mizbanplus.com/customer
جهت جست و جو و ثبت انواع دامنه از لینک زیر استفاده فرمایید :
- دامنه ها پس از پرداخت و به صورت آنی ثبت خواهند شد و قابل استفاده و مدیریت کامل خواهند بود
- امکان انتقال دامنه ها از طریق پنل و بدون دخالت ما و بدون دریافت هیچ هزینه ای وجود دارد
-
پاسخ : ثبت دامنه با پنل اختصاصی ارزان تر از همه جا ir = 3500 و org = 15800 و in = 13000 و...
چرا دامنه هایی مثل asia رو از فردا با تخفیف ثبت میکنید؟
-
پاسخ : ثبت دامنه با پنل اختصاصی ارزان تر از همه جا ir = 3500 و org = 15800 و in = 13000 و...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tikweb
چرا دامنه هایی مثل asia رو از فردا با تخفیف ثبت میکنید؟
تخفیف های ما برای 3 دامنه asia و in و co از فردا آغاز می شوند ،
ولی مابقی دامنه ها هم اکنون با قیمت های درج شده قابل ثبت هستند
-
دامنه های .in .co . asia در رسلرکلاب از اول آپریل به صورت special offer خواهد بود
-
علاوه بر تخفیف های ریسلرکلاب ما خودمون هم داریم تخفیف ویژه اعمال میکنیم ،
واضحه که ما داریم کلیه دامنه ها رو زیر قیمت ثبت می کنیم و از اون طرف هم امکاناتی مثل پنل مستقیم و انتقال رایگان دامنه رو ارائه میدیم که اکثر شرکت ها یا ارائه نمیدن و یا در قبالش هزینه دریافت میکنن
-
ثبت دامنه آی-آر به صورت آنی هست یا کمی طول میکشه؟ (معمولا ریسلری های دامنه ای-ار با کمی تاخیر دامنه رو ثبت می کنند)
در صورت ثبت چند دامنه دات کام تخفیف لحاظ می کنید؟
مچکر :39:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saati
ثبت دامنه آی-آر به صورت آنی هست یا کمی طول میکشه؟ (معمولا ریسلری های دامنه ای-ار با کمی تاخیر دامنه رو ثبت می کنند)
در صورت ثبت چند دامنه دات کام تخفیف لحاظ می کنید؟
مچکر :39:
با سلام،
به طور کلی ثبت دامنه ir در هیچ جا آنی صورت نمیگیره چون باید ایرنیک اون رو به صورت دستی تایید کنه (این که خلاف قوانین نباشه و ...) و بعد از تایید ایرنیک هست که دامنه ثبت نهایی میشه و قابل استفاده هست
برای تعداد بیشتر هم تخفیف بیشتری لحاظ نمیشه ، تا جایی که ممکن بوده تخفیف رو لحاظ کردیم ،
ارادتمند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanplus
با سلام،
به طور کلی ثبت دامنه ir در هیچ جا آنی صورت نمیگیره چون باید ایرنیک اون رو به صورت دستی تایید کنه (این که خلاف قوانین نباشه و ...) و بعد از تایید ایرنیک هست که دامنه ثبت نهایی میشه و قابل استفاده هست
برای تعداد بیشتر هم تخفیف بیشتری لحاظ نمیشه ، تا جایی که ممکن بوده تخفیف رو لحاظ کردیم ،
ارادتمند
ببینید منظورم تایید آنی نیست. فقط ثبت آنیه.
یعنی وقتی پرداخت رو انجام میده کاربر، دامنه دیگه از حالت availble در بیاد و کاربر دیگه ای نتونه ثبتش کنه.
من خودم از جاهای دیگه ثبت کردم که بعد پرداخت هم دامنه برای اشخاص متفرقه قابل ثبت بوده و این امکان وجود داشته که شخص دیگه ای با وجود اینکه من پرداخت دامنه رو انجام دادم. بیاد و اون دامنه رو از جای دیگه ای ثبت کنه! امیدوارم درست رسونده باشم منظورمو
البته قیمت های شما واقعا مناسب هست امیدوارم خوب بفروشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saati
ببینید منظورم تایید آنی نیست. فقط ثبت آنیه.
یعنی وقتی پرداخت رو انجام میده کاربر، دامنه دیگه از حالت availble در بیاد و کاربر دیگه ای نتونه ثبتش کنه.
من خودم از جاهای دیگه ثبت کردم که بعد پرداخت هم دامنه برای اشخاص متفرقه قابل ثبت بوده و این امکان وجود داشته که شخص دیگه ای با وجود اینکه من پرداخت دامنه رو انجام دادم. بیاد و اون دامنه رو از جای دیگه ای ثبت کنه! امیدوارم درست رسونده باشم منظورمو
البته قیمت های شما واقعا مناسب هست امیدوارم خوب بفروشید
بله منظورتون کاملا گویا هست ، الان متوجه شدم منظورتون رو .
بله دامنه هایی که به وسیله api ما ثبت می شن ، به صورت آنی در ایرنیک تثبیت میشن و به حالت رزرو در میان ، از این بابت خیالتون راحت باشه
-
یک تذکر مهم :
کاربران عزیزی که اقدام به ثبت دامنه می کنن ، اکیدا تاکید میکنم که اطلاعات کاربری شما برای ثبت کلیه دامنه ها باید با حروف انگلیسی وارد شوند (حتی آدرس و ...) ،
تو همین مدت تعدادی از کاربران به این مسئله دقت نکردن و ثبت دامنشون دچار خطا شد
-
قیمت ها به روز رسانی شدند ،
پیشنهاد ویژه ما : ثبت دامنه .in با قیمت استثنایی 13000 تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanplus
قیمت ها به روز رسانی شدند ،
پیشنهاد ویژه ما : ثبت دامنه .in با قیمت استثنایی 13000 تومان
تو سایتتون بروز نشده که؟ هنوز 34 هزار میزنه؟ در ضمن یک سوال.. من دایرکت آی پنل دارم خودم.. میتونید برام تو پنل خودم بخریدش؟ چطوری سفارش بدم؟
-
همه دامنه ها بدون مشکل دارن ثبت میشن ، ولی به صورت موقتی ثبت دامنه های .in در دایرکت آی دچار مشکل شده و فعلا نه ثبت میشه و نه تمدید میشه و نه ... برای همین ما قیمت دامنه .in رو برگردوندیم به حالت قبل تا کاربرا فعلا ثبت نکنن، البته ما پیگیر هستیم و به محض برطرف شدن مشکل دوباره جریان ثبت دامنه های .in برقرار میشه،
میتونید دامنه هاتون رو تو نمایندگی ما ثبت کنید و بعد خودتون منتقلشون کنید حالا یا از پنل قبلیتون به پنل جدید و یا بالعکس ، هر جور که ترجیح میدید...
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed-MC
تعداد تخفیف میخوره؟
درود،
برای تعداد بالا تخفیف بیشتر نداریم
-
فروش ویژه همچنان با قیمت های قبلی ادامه دارد ،
پیشنهادهای ویژه ما :
in = 13000
biz = 14000
org = 15800
ir = 3500
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fardahosting98
تخفیف ها تا کی هست؟
تا پایان فروردین ، ولی ممکنه با تغییر قیمت دلار ، قیمت ها کمی تغییر کنند
-
سلام
قیمت تمدید دامنه .in چقدر هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
قیمت تمدید دامنه .in چقدر هست ؟
سلام،
31800
-
اگر قصد انتقال دامنه خود و تمدید آن در سایت ما را دارید و با نحوه انجام آن آشنایی ندارید ، درخواست پشتیبانی ایجاد کنید و یا با همکاران ما به صورت آنلاین چت کنید تا شما را راهنمایی کنند :
-
با سلام خدمت دوستان ،
کلیه دامنه های ملی و بین المللی در میزبان پلاس تا پایان فروردین با قیمت های ویژه زیر به ثبت می رسند :
TLD |
مدت |
هزینه |
com |
یکساله |
34800 تومان |
net |
یکساله |
34800 تومان |
info |
یکساله |
34800 تومان |
me |
یکساله |
91200 تومان |
co |
یکساله |
34800 تومان |
in
|
یکساله |
13000 تومان |
us |
یکساله |
22800 تومان |
org |
یکساله |
15800 تومان |
biz |
یکساله |
14000 تومان |
asia |
یکساله |
15800 تومان |
ir |
یکساله |
3500 تومان |
به کلیه کاربرانی که دامنه های بین المللی ثبت می کنند ، پنل مستقیم دایرکت آی اختصاص داده می شود و کاربران قادر خواهند بود دامنه های خود را به صورت کامل مدیریت کنند.
- دامنه ها پس از پرداخت و به صورت آنی ثبت خواهند شد و قابل استفاده و مدیریت کامل خواهند بود
- امکان انتقال دامنه ها از طریق پنل و بدون دخالت ما و بدون دریافت هیچ هزینه ای وجود دارد
-
پیشنهاد ویژه ما دامنه های in , asia , biz هستند ، دامنه های پریمیوم و جذاب زیادی در این TLD ها وجود دارند ، فقط کافیه یک جست و جوی ساده انجام بدید تا متوجه منظور من بشید :
آدرس پنل مستقیم دایرکت آی :
تو این چند روز دامنه هایی تو سایت ما ثبت شدن که ما خودمون هم باورمون نمی شد این دامنه ها خالی باشن!
فقط تا پایان فروردین برای استفاده از این تخفیفات ویژه فرصت باقی هست.
-
مجددا تاکید میکنیم که هنگام ثبت دامنه ها ، اطلاعات خود را با حروف انگلیسی وارد کنید تا ثبت دامنه شما دچار خطا نگردد ،
در ضمن کلیه دامنه ها پس از پرداخت به صورت آنی ثبت می شوند و در پنل مسقتیم دایرکت آی شما قابل مدیریت خواهند بود :
-
پیشنهاد ویژه ما دامنه های in , asia , biz هستند ، دامنه های پریمیوم و جذاب زیادی در این TLD ها وجود دارند ، فقط کافیه یک جست و جوی ساده انجام بدید تا متوجه منظور من بشید :
تو این چند روز دامنه هایی تو سایت ما ثبت شدن که ما خودمون هم باورمون نمی شد این دامنه ها خالی باشن!
فقط تا پایان فروردین برای استفاده از این تخفیفات ویژه فرصت باقی هست.
-
همچنان پیشنهاد ویژه ما دامنه های org , in , asia , biz هست ، این فرصت را از دست ندهید :
-
سلام.شناسه کارگزاری شما در نیک چیه ؟تا به عنوان رابط مجاز معرفی کنم برای دامین هام.میخوام 4 تا دامین ای ار رو با قیمت هر کدوم 3600 برام تمدید کنید.راستی بعد از واریز هزینه چقدر طول میکشه تا دامین تمدید بشه ؟
-
سلام ،
رابط رو روی fa482-irnic ست کنید،
تمدید نیاز به تایید ایرنیک نداره و آنی صورت میگیره
-
یه عدد دامنه بین المللی سفارش داده شد و فورا ثبت و فعال شد با تشکر از ایشون
-
سلام،
قیمت روز .org چقدره الان؟
امکان move کردن بلافاصله هست؟ بعد از خرید و ثبت منظورمه.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alidini
یه عدد دامنه بین المللی سفارش داده شد و فورا ثبت و فعال شد با تشکر از ایشون
ممنون از شما ، انجام وظیفه بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shp1367
سلام،
قیمت روز .org چقدره الان؟
امکان move کردن بلافاصله هست؟ بعد از خرید و ثبت منظورمه.
ممنون
سلام ،
16300 تومان،
به صورت آنی ثبت میشه و در همان لحظه میتونید انتقال بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanplus
ممنون از شما ، انجام وظیفه بود
سلام ،
16300 تومان،
به صورت آنی ثبت میشه و در همان لحظه میتونید انتقال بدید
سلام، نمیشه move داد که عزیز، میگه دوره باگشت وجه باید بگذره
Your domain cannot be moved since it is currently within its Money Back Guarantee period. You can move the domain after this period expires.
چه جوری شد؟ چند روزه دورش؟ :دی
-
سلام
.org را میشه به پنلتون move داد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shp1367
سلام، نمیشه move داد که عزیز، میگه دوره باگشت وجه باید بگذره
Your domain cannot be moved since it is currently within its Money Back Guarantee period. You can move the domain after this period expires.
چه جوری شد؟ چند روزه دورش؟ :دی
از جانب ما محدودیتی وجود نداره ،
اما طبق قوانین دایرکت آی ، برای برخی دامنه ها دوره 4 روزه مانی بک تعریف شده که باید بگذره و بعد میشه دامنه رو انتقال داد،
بعد از 4 روز ، هر زمان که مایل باشید بدون هزینه میتونید دامنه های org رو انتقال بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rz04
سلام
.org را میشه به پنلتون move داد؟
سلام ،
بله ، هر دامنه ای رو که بخواید میتونید به پنل ما انتقال بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanplus
از جانب ما محدودیتی وجود نداره ،
اما طبق قوانین دایرکت آی ، برای برخی دامنه ها دوره 4 روزه مانی بک تعریف شده که باید بگذره و بعد میشه دامنه رو انتقال داد،
بعد از 4 روز ، هر زمان که مایل باشید بدون هزینه میتونید دامنه های org رو انتقال بدید
آهان،
پس 4 روزه دوره مانی بک.
ممنون
-
4 دامنه .in ثبت کردم که در کمتر از 10 دقیقه تمام کارها انجام شد
در ابتدا مشخصات رو فارسی وارد کردم اما با پیگیری پشتیبانی سایت که بسیار محترمانه و دلسوزانه پیگیر کار هستند ظرف چند دقیقه تمامی دومین ها با امکان دسترسی کامل به ثبت رسیدند
mizbanplus تایید میشن
-
سلام.من 4 تا دامین ir داشتم که به وسیله ایشون ، به صورت آنی و بلافاصله بعد از واریز وجه تمدیدیشون کردم .با تشکر فراوان از ایشون.
و مورد دیگه اینکه من یه دامین in دارم که میخوام منتقل کنم به رسیلری شما. انتقال میدید با هزینه 13000 تومن دیگه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gidgid
4 دامنه .in ثبت کردم که در کمتر از 10 دقیقه تمام کارها انجام شد
در ابتدا مشخصات رو فارسی وارد کردم اما با پیگیری پشتیبانی سایت که بسیار محترمانه و دلسوزانه پیگیر کار هستند ظرف چند دقیقه تمامی دومین ها با امکان دسترسی کامل به ثبت رسیدند
mizbanplus تایید میشن
انجام وظیفه هست ،
ممنون از لطف شما دوست عزیز،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedafb
سلام.من 4 تا دامین ir داشتم که به وسیله ایشون ، به صورت آنی و بلافاصله بعد از واریز وجه تمدیدیشون کردم .با تشکر فراوان از ایشون.
و مورد دیگه اینکه من یه دامین in دارم که میخوام منتقل کنم به رسیلری شما. انتقال میدید با هزینه 13000 تومن دیگه ؟
ممنون وظیفه بود،
هزینه انتقال و تمدید با ثبت دامنه جدید متفاوت هست و همون طور که در قیمت های سایت خورده ، هزینه تمدید دامنه in = 31800 تومان می باشد
-
کلیه دامنه های ملی و بین المللی در میزبان پلاس با قیمت های ویژه زیر به ثبت می رسند :
TLD |
مدت |
هزینه |
com |
یکساله |
34800 تومان |
net |
یکساله |
34800 تومان |
info |
یکساله |
34800 تومان |
me |
یکساله |
91200 تومان |
co |
یکساله |
34800 تومان |
in
|
یکساله |
13000 تومان |
us |
یکساله |
22800 تومان |
org |
یکساله |
15800 تومان |
biz |
یکساله |
14000 تومان |
asia |
یکساله |
15800 تومان |
ir |
یکساله |
3500 تومان |