-
مشکل با شرکت هاستی که بک آپ و دامین منو نمیده
سلام دوستان
من یه سایت خریدم که رو هاست **** بود. بعد از مدتی هم سر سال شد و تمدید کردمش. البته متاسفانه کیفیت هاستشون اصلا خوب نبود و مرتب داون میشد. چند روز مونده به پایان ماه میلادی گفتن پهنای باندتون تموم شده من چون یه هاست قوی تو نت افزار داشتم گفتم بک آپ منو بدین که سایت رو منتقل کنم اونور. این شرکت سرویس منو قطع کرده و نه بک آپ و نه دامین منو بهم میده در صورتی که سرویس من بیش از 6 ماه دیگه هنوز اعتبار داره. و میگه اگه میتونی شکایت کن. دوستان اگه راهی دارین ممنون میشم راهنمایی کنید
-
پاسخ : مشکل با شرکت هاستی که بک آپ و دامین منو نمیده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
مستندات قرار بدین
این تیکت آخر هست
مشاهده درخواست
مشاهده درخواست #573235
بخش |
تاریخ |
موضوع |
وضعیت |
اهمیت |
سرور مجازی لینوکس |
(1391/09/29 14:16) |
بک آپ |
بسته شده |
مهم |
IP Address:: |
1111111111111 |
Root Password:: |
1111111111111 |
|
واقعا برای من عجیبه
این چه طرز پاسخگویی هست؟
شما بدون دلیل و با دلایل واهی سرویس رو معلق کردین؟
بدبختی مملکت همینه که هر کی به اندازه نوک سوزن اختیار میاد دستش فکر میکنه خداست
شما بابت سرویس یک ساله از من پول گرفتین
اون سرویس هم پیشکش
بک آپ سایتم رو بدین میبرم جای دیگه
----------------------------
IP Address: 77.104.119.176
کارمندان |
(1391/09/29 14:20) |
با عرض سلام و ادب
طبق بند پنجم و هشتم قوانین ، در صورت ایجاد مجدد مزاحمت سرویس شما نیز حذف خواهد شد
در صورتی که هر مشکلی دارید میتوانید از طریق پلیس فتا و دادسرای جرائم رایانه ای پیگیر باشید
-
با سلام
دوست عزیز در این بخش تاپیک خود را ایجاد کنید http://www.webhostingtalk.ir/f129
همینجوری نمیشه سایت مسدود بشه
حتما دلیلی داشته ( استفاده بیش از حد از منابع یا غیر مجاز بودن وب سایت )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barfhost
با سلام
دوست عزیز در این بخض تاپیک خود را ایجاد کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f129
همینجوری نمیشه سایت مسدود بشه
حتما دلیلی داشته ( استفاده بیش از حد از منابع یا غیر مجاز بودن وب سایت )
چشم الان میرم اونجا تاپیک رو ایجاد میکنم. ولی در مورد مسدود شدن سایت.
سایت کاملا مجاز هست و در ساماندهی ثبت شده. بر فرض هم که استفاده بیش از حد منابع باشه. خب ما میگیم بک آپ سایتمونو + دامینمونو بدن. و هزینه اجرت رو هم دریافت کنند. همین
متاسفانه طبق قوانین من نمیتونم تو اون بخش پست تاپیک بزنم
-
خیلی عجیبه
حق با شماست
نمیخوام از شخص یا شرکت خاصی بد بگم ولی باید بک آپ بدن
حالا چرا این کارو انجام نمیدن خدا میدونه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barfhost
خیلی عجیبه
حق با شماست
نمیخوام از شخص یا شرکت خاصی بد بگم ولی باید بک آپ بدن
حالا چرا این کارو انجام نمیدن خدا میدونه
واقعا برای من هم عجیبه. به نظر شرکت موجهی میومد. ولی کیفیت سیستمش پایین بود. الان هم که کلا زده زیر همه چیز.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
دامنه چی هست؟
دامنه دات کام هست. منظورتون اسمشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_ssp
واقعا برای من هم عجیبه. به نظر شرکت موجهی میومد. ولی کیفیت سیستمش پایین بود. الان هم که کلا زده زیر همه چیز.
لطفا از اول بگید چی شده نه اینکه فقط تیکت آخر رو بزارید!
مسلما وقتی با این قاطعیت گفته برید پلیس فتا پیگیری کنید شما هم یک اشکالی تو کارتون بوده ... دلیل اینکه میگن بکاپ نمیدن رو چی اعلام کردن؟؟ مسلما بعد از ساسپند کردنتون دلیلش رو براتون ایمیل کردن . اون ایمیل رو هم اینجا قرار بدید
با سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
compiler
لطفا از اول بگید چی شده نه اینکه فقط تیکت آخر رو بزارید!
مسلما وقتی با این قاطعیت گفته برید پلیس فتا پیگیری کنید شما هم یک اشکالی تو کارتون بوده ... دلیل اینکه میگن بکاپ نمیدن رو چی اعلام کردن؟؟ مسلما بعد از ساسپند کردنتون دلیلش رو براتون ایمیل کردن . اون ایمیل رو هم اینجا قرار بدید
با سپاس
داستان این بوده که بعد از داون شدن سایت ما تیکت زدیم داستان چیه. اونها گفتن پهنای باند تموم شده و ما موقتی براتون یه مقدار شارژ کردیم تا شما پهنای باند بخرید. ما گفتیم نیازی به شارز نیست شما به ما بک آپ بدین تا کلا سایت رو منتقل کنیم. اونها ما رو به سوء استفاده متهم کردن. . ما هم گفتیم خب پول پهنای باند رو میدیم. اونها هم به سرعت قوانین داخل سایتشون رو عوض کردن و گفتن طبق قانون ما چون شما به ما توهین کردی سرویستون قطع میشه. این مختصر ماجرا بود. البته منکر این نمیشم که من هم زیاده روی کردم. ولی وقتی سایت داون میشه اونها پاسخ هر تیکت رو با تاخیر خیلی زیاد میدن و تلفنی هم پاسخگو نیستند و همچین بهانه هایی میارن خب آدم عصبانی میشه. ضمنا اط لحاظ کیفیت هم سرورشون خیلی ضعیف بود و همش داون میشد
-
متن کامل تیکت ها بزارید بدون کم کاستی!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
متن کامل تیکت ها بزارید بدون کم کاستی!
با سلام
الان وقتی سایت را باز میکنیم به این پیغام برخورد میکنیم
و حتی به سی پنل نیز دسترسی نداریم
درخواست کمک
IP Address: 46.105.224.233
Mohsen Keshavarzian
کارمندان |
(1391/09/25 23:46) |
با عرض سلام و ادب
با توجه به اتمام پهنای باند شما در تقریبا نصف دوره ، شما نیاز به خرید حد اقل 40 گیگاباها پهنای باند اضافه برای هر ماه دارید.
هزینه ی این مقدار پهنای باند اضافه ، 25000 تومان به صورت سالیانه حساب میشه در صورت تمایل.
همچنین میتونید سرویستون رو به پلن های بالاتر ارتقاء بدید
فعلا 2 گیگابایت به پهنای باند سرویستون اضافه شد تا سرویس فعال بشه
لطفا هرچه سریعتر بفرمایید که چه تصمیمی دارید تا انجام بشه
موفق و پیروز باشید
=========
مدیر فنی & مالی شعبه اصفهان
دفتر مرکزی: اصفهان - خیابان طیب - روبروی خیابان میرداماد - مجتمع مهتاب 9 - طبقه سوم - واحد 19
تلفن: 03112201088 - 03112201076
مراجعه حضوری تنها با هماهنگی قبلی امکان پذیر می باشد.
علیرضا صالح صدقپور
کاربر |
(1391/09/28 23:20) |
با سلام
لطفا نیم سرور های من رو به حالت قبل برگردونین.
من یک هاست در جای دیگری دارم
و فقط نیاز به میزانی از پهنای باند دارم که بتونم اطلاعات رو از این هاست به اون هاست انتقال بدم
لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم از سی پنل به دایرکت ادمین ببرم بدون این که تغییری ایجاد بشه.
با تشکر
Mohsen Keshavarzian
کارمندان |
(1391/09/29 01:02) |
با عرض سلام و ادب
پهنای باند مجاز سرویس شما بیش از 3 روز پیش تموم شده و ما فقط سایت رو به این علت باز کردیم که پهنای باند اضافه رو خریداری کنید! نه اینکه قرار بشه به نوعی سوء استفاده انجام بشه
میزان مجاز پهنای باند شما به پایان رسیده و جهت باز شدن سایتتون میبایست پهنای باند اضافه خریداری کنید
موفق و پیروز باشید
=========
دفتر مرکزی: اصفهان - خیابان طیب - روبروی خیابان میرداماد - مجتمع مهتاب 9 - طبقه سوم - واحد 19
علیرضا صالح صدقپور
کاربر |
(1391/09/29 01:08) |
با سلام
با توجه به شرایطی که در هاست شما وجود داره و متاسفانه قطع شدن های بی دلیل
تصمیم به تغییر هاست گرفتیم
اینکه بیخوایم هاست رو عوض کنیم کجاست سوء استفاده هست؟
لطفا هزینه خرید پهنای بان اضافه تا آخر این ماه میلادی رو بفرمایید و فاکتور کنید. ضمنا این یه مقدار هم که تو این 2 روز اضافه کردین رو هم تو فاکتور حساب کنید که احیانا شرکتتون ورشکست نشه و حس اینکه سوء استفاده شده بهتون دست نده
منتظر فاکتور هستم
علیرضا صالح صدقپور
کاربر |
(1391/09/29 01:08) |
خب بک اپ سایتم رو میخوام،
بک اپ گرفتم
چند بار دانلود کردم ولی هر دفعه ارور داد.
بک اپ سایتم رو بهم بدین نیازی به پهنای باند اضافی ندارم.
و از طرفی هم لطفا راهنماییم کنید که چطوری میتونم از سی پنل به دایرکت ادمین انتقال بدم؟
Mohsen Keshavarzian
کارمندان |
(1391/09/29 01:14) |
با عرض سلام و ادب
بله بک آپ گرفتن و منتقل کردن پهنای باند لازم داره! (یک فایل بخواد دانلود بشه مگه پهنای باند لازم نداره؟) همینطور هاستتون در دسترستون هست! ما هاست رو از دسترس خارج نکردیم!
صبر کنید تا ماه میلادی تمام بشه و مجدد پهنای باندتون ریست بشه بک آپ بگیرید ببرید! ما وظیفه ای مبنی بر اینکه بک آپ به شما بدیم نداریم
همینطور آموزشی هم ارائه نمیشه
موفق و پیروز باشید
=========
علیرضا صالح صدقپور
کاربر |
(1391/09/29 01:20) |
نیاز به آموزشی از طرف شما نیست. صورتحساب خرید پهنای باند تا آخر این ماه میلادی رو تنظیم کنید و یک فایل بک آپ از کل سایت هم به ما بدین برای انتقال
علیرضا صالح صدقپور
کاربر |
(1391/09/29 01:38) |
سایت الان به دلیل تموم شدن پهنای باند بالا نمیاد. لطفا سریعتر فاکتور پهنای باند اضافه+ هزینه بک آپ گیری رو تنظیم کنید.
علیرضا صالح صدقپور
کاربر |
(1391/09/29 02:19) |
متاسفانه به دلیل عدم پاسخگویی شما رو به خوندن قئانین خودتون دعوت می کنم
لطفا به ساعت پاسخ من دقت کنید
..اپراتور متعهد میشود تا تیکت کاربر را در اسرع وقت پاسخ دهد. شایان ذکر است زمان پاسخگویی به تیکتها در زمان عادی از 1 ساعت تا 48 ساعت و در زمان بحران و مشکلات اساسی سرور 48 تا 72 ساعت میباشد.
Mohsen Keshavarzian
کارمندان |
(1391/09/29 13:17) |
سرویس شما به علت اتمام پهنای باند و همچنین عدم رعایت ادب ، طبق قوانین مسدود شد
تا اطلاع ثانوی نه سرویستون باز خواهد شد و نه پشتیبانی به شما ارائه میشه
موفق و پیروز باشید
=========
علیرضا صالح صدقپور
کاربر |
(1391/09/29 13:27) |
هیچ سرویسی از شما نمیخوام. اطلاعات سایت من رو بهم بدین سرویستون پیشکش.ضمنا شما تا پایان قرارداد هاست باید به من هاست بدین. چون پولشو گرفتین
ضمنا بی ادبی از جانب شما بوده که ما رو به سوء استفاده متهم میکنید
بک آپ سایت ما رو بدین . هاستتون پیشکش خودتون
علیرضا صالح صدقپور
کاربر |
(1391/09/29 14:04) |
من 2 بار تماس گرفتم که بتونیم تلفنی مذاکره کنیم.
شما طبق کدوم قانون سرویس رو معلق کردی؟
سرویسی که من از شما خرید هنوز اهتبار داره و شما نمی تونی سرویس رو معلق کنی
ضمنا تو اون سرویس بک آپ گیری روزانه وجود داره. و من بک آپ سایتم رو میخوام. پشتیبانی شما بسیار افتضاحه که تو قوانبن خودتون گفتین یک ساعته پاسخگو هستین ولی الان از دیشب تا الان فقط یک پاسخ
منتظر پاسخ شما هستم. البته ساعت 4 طبق گفته منشی شرکتتون در صورت عدم دریافت جواب تماس میگیرم
-
این همه تیکت آخر
من عجیبه
این چه طرز پاسخگویی هست؟
شما بدون دلیل و با دلایل واهی سرویس رو معلق کردین؟
بدبختی مملکت همینه که هر کی به اندازه نوک سوزن اختیار میاد دستش فکر میکنه خداست
شما بابت سرویس یک ساله از من پول گرفتین
اون سرویس هم پیشکش
بک آپ سایتم رو بدین میبرم جای دیگه
IP Address: 77.104.119.176
Mohsen Keshavarzian
کارمندان |
(1391/09/29 14:20) |
با عرض سلام و ادب
طبق بند پنجم و هشتم قوانین ، در صورت ایجاد مجدد مزاحمت سرویس شما نیز حذف خواهد شد
در صورتی که هر مشکلی دارید میتوانید از طریق پلیس فتا و دادسرای جرائم رایانه ای پیگیر باشید
موفق و پیروز باشید
=========
-
:) این روز ها داستان طنز زیاد نوشته میشه اگر تنها مشکل پهناباند هست اضافه کنند بحث دیگه ای نمیماند!
-
با سلام
از یه طرف میتونم به استارتر حق بدم در ضمینه این که چرا ترافیک اضافه نمیکنند با این که گفتید هزینه میدید.
از یه طرف تو یه موضوع خیر :
..اپراتور متعهد میشود تا تیکت کاربر را در اسرع وقت پاسخ دهد. شایان ذکر است زمان پاسخگویی به تیکتها در زمان عادی از 1 ساعت تا 48 ساعت و در زمان بحران و مشکلات اساسی سرور 48 تا 72 ساعت میباشد.
خب طبق این نوشته 48 ساعت گذشته که پاسخ نداده باشن به شما؟ گفته یک ساعت تا 48 ساعت نگفته 1 ساعته حتما پاسخ داده میشه که:
نقل قول:
پشتیبانی شما بسیار افتضاحه که تو قوانبن خودتون گفتین یک ساعته پاسخگو هستین ولی الان از دیشب تا الان فقط یک پاسخ
سر این چیزها به هشون بر خورده خب. :-؟؟ چی بگم والله
به هر حال چند روزی بیشتر به اتمام ماه میلادی نمانده حدود 12 روز. :-| فکر کنم ناچارید صبر کنید یا یه جوری راضیشون بکنید با آرامش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام
از یه طرف میتونم به استارتر حق بدم از یه طرف تو یه موضوع خیر :
خب طبق این نوشته 48 ساعت گذشته که پاسخ نداده باشن به شما؟ گفته یک ساعت تا 48 ساعت نگفته 1 ساعته حتما پاسخ داده میشه که:
سر این چیزها به هشون بر خورده خب. :-؟؟ چی بگم والله
به هر حال چند روزی بیشتر به اتمام ماه میلادی نمانده حدود 12 روز. :-| فکر کنم ناچارید صبر کنید یا یه جوری راضیشون بکنید با آرامش.
دوست من
ایشون کلا سرویس منو حذف کرده و 100 تا ماه میلادی هم بیاد سرویس من فعال نمیشه.اگه با پایان ماه حل میشد که مشکلی نبود. ضمنا الان ماه میلادی عوض شده. ایشون کلا همه سرویس رو کنسل کردن و در مورد دامین کاری ازشون بر نمیومد و الا اونم حذف میکردن
-
چه شرکتا و پشتیبانی هایی که پیدا نمشن :)):)):)):))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
:) این روز ها داستان طنز زیاد نوشته میشه اگر تنها مشکل پهناباند هست اضافه کنند بحث دیگه ای نمیماند!
مشکل حذف کلی سرویس هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_ssp
دوست من
ایشون کلا سرویس منو حذف کرده و 100 تا ماه میلادی هم بیاد سرویس من فعال نمیشه.اگه با پایان ماه حل میشد که مشکلی نبود. ضمنا الان ماه میلادی عوض شده. ایشون کلا همه سرویس رو کنسل کردن و در مورد دامین کاری ازشون بر نمیومد و الا اونم حذف میکردن
:-|
نشد احساسم رو توی تایپ کردن نوشته بگم شکلک زدم.
تقریبا میشناسمشون ازشون انتظار بهتر از این ها بود ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
نشد احساسم رو توی تایپ کردن نوشته بگم شکلک زدم.
تقریبا میشناسمشون ازشون انتظار بهتر از این ها بود ...
عزیز اگه میشناسیشون بهشون بگو بیان سایت ما رو پس بدن سریسم که بیش از نصفش هم مونده برا خودشون. خداییش این سایت زیر 500 ایرانه
-
تا وقتی هاستینگ های ما از چیزی به اسم قانون نمیترسن اوضاع همینه .
تا به یه هاستینگ میگی بالا چشمت ابرو هست میگه برو شکایت کن :)
-
سلام
یک اصل در تجارت هست که میگه همیشه حق با مشتریه ، فکر میکنم همه بزرگان اینجا قبول داشته باشند ؟
مگر اینکه ، مشتری دیگه از حق و حقوق خودش تجاوز کنه و به سمت بی احترامی بره ، و یا به نحوی سو استفاده کنه ،
اما با مستنداتی که ایشون قرار دادند همچین مواردی مشاهده نمی شود ،
پیشنهادی که میشه کرد این هست که شما با مستندات ، مخصوصا برای دامنه ، به پلیس فتا مراجعه کنید ، البته موضوع سایت شما چی هست ؟
اگر سایتی به غیر از موضوعات موزیک و ... دارید که خلاف قوانین جاری نیست ، حتماً رسیدگی کنید .
متاسفانه هرکس میرسه به هر طریقی یک هاستینگ راه اندازی میکنه ، این دست برخوردها هم نشان دهنده تجربه کم و عدم ِ مشتری مداری هست که جز شکایت کار ِ دیگه ای هم نمیشه کرد ،
اینطور که در فرمایشات اوپراتور ِ شرکت ِ مربوطه مشخص هست ، چندان تمایل به همکاری ندارند، مخصوصا اینکه باید عرض کنم ، با این طرز برخورد بعید میدونم شخص اوپراتور ساده باشه ، شاید تمام دست اندرکاران و اوپراتور ها همون مدیر سرور هست که با چند شخصیت رسیدگی میکنه ؟ فکر نمی کنم یک کارمند { مگر با اختیارات بالا } به خودش اجازه بده که اینطوری با یوزر برخورد بکنه مگر اینکه پشتش گرم باشه :-؟
با پلیس فتا شهر ِ خودتون یک مشورت رو داشته باشید ، البته اگر مستندات دارید...
موفق باشید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n2d
سلام
یک اصل در تجارت هست که میگه همیشه حق با مشتریه ، فکر میکنم همه بزرگان اینجا قبول داشته باشند ؟
مگر اینکه ، مشتری دیگه از حق و حقوق خودش تجاوز کنه و به سمت بی احترامی بره ، و یا به نحوی سو استفاده کنه ،
اما با مستنداتی که ایشون قرار دادند همچین مواردی مشاهده نمی شود ،
پیشنهادی که میشه کرد این هست که شما با مستندات ، مخصوصا برای دامنه ، به پلیس فتا مراجعه کنید ، البته موضوع سایت شما چی هست ؟
اگر سایتی به غیر از موضوعات موزیک و ... دارید که خلاف قوانین جاری نیست ، حتماً رسیدگی کنید .
متاسفانه هرکس میرسه به هر طریقی یک هاستینگ راه اندازی میکنه ، این دست برخوردها هم نشان دهنده تجربه کم و عدم ِ مشتری مداری هست که جز شکایت کار ِ دیگه ای هم نمیشه کرد ،
اینطور که در فرمایشات اوپراتور ِ شرکت ِ مربوطه مشخص هست ، چندان تمایل به همکاری ندارند، مخصوصا اینکه باید عرض کنم ، با این طرز برخورد بعید میدونم شخص اوپراتور ساده باشه ، شاید تمام دست اندرکاران و اوپراتور ها همون مدیر سرور هست که با چند شخصیت رسیدگی میکنه ؟ فکر نمی کنم یک کارمند { مگر با اختیارات بالا } به خودش اجازه بده که اینطوری با یوزر برخورد بکنه مگر اینکه پشتش گرم باشه :-؟
با پلیس فتا شهر ِ خودتون یک مشورت رو داشته باشید ، البته اگر مستندات دارید...
موفق باشید .
موضوع سایت تفریحیه و مشکلی از نظر قانونی نداره. خیلی دوست داشتم این موضوع دوستانه حل بشه چون پروسه قانونی زمان بره. ولی....
-
متاسفانه باید بگم که خلایق هرچه لایق !
البته بلا نسبت همکاران عزیز و متعهد بنده در انجمن .
این رفتار هموطن و هم زبان خودمون با خودمون هست ، که مثل یک درنده افتاده به جون مشتری . اگه از قانون (کدام قانون!) میترسید که نمیگفت برو شکایت کن!
همونطور که دوستمون گفتن پشتش به یه جایی گرمه و اون هم جایی نیست به جز بی قانونی
-
ببینید دوست من
با شکایت کاری انجام نمیشه
شما سعی کنید با مذاکره آخرین بک آپ ( حتی اگه برای هفته پیش بود ) بگیرید و کوچ کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barfhost
ببینید دوست من
با شکایت کاری انجام نمیشه
شما سعی کنید با مذاکره آخرین بک آپ ( حتی اگه برای هفته پیش بود ) بگیرید و کوچ کنید
من هر تیکتی میزنم اینها میبندند و این آخرین تیکتی هست که بهشون زدم و اونها هم بستن
خرین پیشنهاد دوستانه
بعد از بررسی فراوان یک نکته زیبا در سایت پلیس فتا پیدا کردم
اگه خواستین مشکل رو دوستانه حل می کنیم و اگه مایل به این کار نبودین. من به استناد همین نکته میتونم ازتون شکایت کنم و حداقل شما باید فول بک آپ سایت من رو در کمتر از 24 ساعت بهم بدین
به لینک زیر مراجعه کنید بند 9 رو بخونین
نکاتی در زمینه Host (قسمت دوم) | پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
-
الان درجواب آخرین تیکتی که جواب ندادن آدرس اینجا رو دادم که اگه حرفی دارن بیان اینجا بزنن
نمیدونم میان یا نه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
متاسفانه باید بگم که خلایق هرچه لایق !
البته بلا نسبت همکاران عزیز و متعهد بنده در انجمن .
این رفتار هموطن و هم زبان خودمون با خودمون هست ، که مثل یک درنده افتاده به جون مشتری . اگه از قانون (کدام قانون!) میترسید که نمیگفت برو شکایت کن!
همونطور که دوستمون گفتن پشتش به یه جایی گرمه و اون هم جایی نیست به جز بی قانونی
اینکه کسی در ایران هنوز قوانین شکایت نمیدونه دلیل بر بی قانونی نیست
شما میتونین برای فحش دادن هم شکایت کنین ولی تاحالا یکبار انجام دادید؟
نمیدونم چرا همه از شکایت کردن می ترسند یا فکر میکنن کارشون به جایی بند نمیشه؟!
حداقل همین vbiran ماه قبل دید دامنه غیرفعال کردن البته یک سری افراد از اسم vbiran سو استفاده کردند و کلاهبردا ری کردند
هنوز اینقدر بی فانون نشدیم که بگن برید هرجا که دوست داشتید شکایت کنید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
حداقل همین vbiran ماه قبل دید دامنه غیرفعال کردن البته یک سری افراد از اسم vbiran سو استفاده کردند و کلاهبردا ری کردند
عزیز من که به دستور شما عین تیکت رو بی کم و کاست کپی کردم. دیدید که ایشون همین حرفو زده
واقعا اگه مراحل کار شکایت مشخص باشه. خب من نوعی سبک سنگین میکنم که اگه ببینم بصرفه زمان بزارم و شکایت کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_ssp
عزیز من که به دستور شما عین تیکت رو بی کم و کاست کپی کردم. دیدید که ایشون همین حرفو زده
واقعا اگه مراحل کار شکایت مشخص باشه. خب من نوعی سبک سنگین میکنم که اگه ببینم بصرفه زمان بزارم و شکایت کنم.
اگه سایت 500 ایران بوده دیتا های شما پاک کردند دلیل نمیبینم که سبک سنگین کنین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
اگه سایت 500 ایران بوده دیتا های شما پاک کردند دلیل نمیبینم که سبک سنگین کنین
عزیز من کلا مراحل کار شکایت رو نمیدونم. ضمنا یه بک آپ قدیمی تر داشتم و تونستم سایت رو راه بندازم. البته با باگ های فراوون. اگه مراحل کار رو میدونستم حتما این کارو میکردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_ssp
عزیز من کلا مراحل کار شکایت رو نمیدونم. ضمنا یه بک آپ قدیمی تر داشتم و تونستم سایت رو راه بندازم. البته با باگ های فراوون. اگه مراحل کار رو میدونستم حتما این کارو میکردم
مستندات ذخیره کنید - تیکت صورتحساب و ... برید دادسرا شهرتان شکایت! تو enamad.ir هم ثبت هستند میتونید پیگیر ماجرا باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
من قانون سرم نمیشه؟
شما مثل اینکه دادگاه و دادسرا نرفتی تا حالا !
اما بنده رفتم اونم نه واسه بکاپ یک سایت بلکه واسه چیزای خیلی مهم تر .
واسه تمام چیزهایی که شما میفرمایید میشه شکایت کرد بله ، چرا که نه اما آخرش خودت خسته میشی میگی بی خیال نخواستیم .
الانم کاری نداره دوست عزیزمون برن شکایت کن بگن بکاپم رو نمیدن بعد بیان نتیجه رو اینجا بگن دور هم میخندیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
من قانون سرم نمیشه؟
شما مثل اینکه دادگاه و دادسرا نرفتی تا حالا !
اما بنده رفتم اونم نه واسه بکاپ یک سایت بلکه واسه چیزای خیلی مهم تر .
واسه تمام چیزهایی که شما میفرمایید میشه شکایت کرد بله ، چرا که نه اما آخرش خودت خسته میشی میگی بی خیال نخواستیم .
الانم کاری نداره دوست عزیزمون برن شکایت کن بگن بکاپم رو نمیدن بعد بیان نتیجه رو اینجا بگن دور هم میخندیم .
:) برای ما که مشکلی نبوده شما از چه بخشی خسته شدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_ssp
ما الان پرونده شکایت داریم (از کسی که آخرین بار روبینا را بر روی سرویس خارجی ...) بماند و از برج 7 تا امروز که طرف رو پیدا کردند و پرونده توی یه شهر دیگه باز شده. :-|
یوزر این عزیز در این انجمن m_dg_farari هست و دوستانی که قدیمی هستند میشناسنشون. (الان بن هستند ولی دوران اولیه بنده در انجمن بن نبودند و میشناختمشون)
امیدوارم اگر حق با ایشونه بیان اینجا و بگن.
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
:) برای ما که مشکلی نبوده شما از چه بخشی خسته شدید؟
اگر ادامه بدیم مدیر قطعا پاک خواهد کرد پست ها رو .
از دوستمون خواهش میکنم برن شکایت کنن بیان نتیجه رو اینجا بگن تا درس عبرتی بشه برای دیگران که از شرکت معتبر هاست تهیه کنند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
ما الان پرونده شکایت داریم (از کسی که آخرین بار روبینا را بر روی سرویس خارجی ...) بماند و از برج 7 تا امروز که طرف رو پیدا کردند و پرونده توی یه شهر دیگه باز شده. :-|
یوزر این عزیز در این انجمن m_dg_farari هست و دوستانی که قدیمی هستند میشناسنشون. (الان بن هستند ولی دوران اولیه بنده در انجمن بن نبودند و میشناختمشون)
امیدوارم اگر حق با ایشونه بیان اینجا و بگن.
یا حق
خدا خیرت بده. امیدوارم بیاد. من حتی بهش تیکت زدم و گفتم که اینجا بیاد و نظر بده. امیدوارم بیاد که مشکل حل شه. خدایی اصلا حوصله دادگاه ندارم. وقتش هم ندارم.ممنون که یوزر بن شده ایشون رو گفتی. ولی مثل اینکه ایشون اینجا هم سابقه درخشانی نداره که بن شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_ssp
خدا خیرت بده. امیدوارم بیاد. من حتی بهش تیکت زدم و گفتم که اینجا بیاد و نظر بده. امیدوارم بیاد که مشکل حل شه. خدایی اصلا حوصله دادگاه ندارم. وقتش هم ندارم.ممنون که یوزر بن شده ایشون رو گفتی. ولی مثل اینکه ایشون اینجا هم سابقه درخشانی نداره که بن شده
نه اتفاقا آدم خوبی بودند برای همین میگم انتظار نداشتم
بن شدن ایشون توسط مدیران اینجا بوده حالا دلیلش چی بوده در بخش اخراجی ها گشتم چیزی ندیدم یا پیدا نکردم احتمالا حرف بی موردی یا چیزی بوده اینجا سخت گیر هستند عزیز و چون بن شدند دلیل نمیشه ادم ... باشن :ی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
نه اتفاقا آدم خوبی بودند برای همین میگم انتظار نداشتم
بن شدن ایشون توسط مدیران اینجا بوده حالا دلیلش چی بوده در بخش اخراجی ها گشتم چیزی ندیدم یا پیدا نکردم احتمالا حرف بی موردی یا چیزی بوده اینجا سخت گیر هستند عزیز و چون بن شدند دلیل نمیشه ادم ... باشن :ی
انشاالله که طبق گفته شما آدم خوبی باشن وبیان که مشکل رو حل کنیم. به هر حال ممنون از لطف شما