گویا از دیروز این خبر روی سایت هاست دی ال قرار گرفته
من الان نمیتونم دو تا از سرویس هایی رو که گرفتم حتی تمدید کنم !
دوستان کسی نمیدونه چه مشکلی پیش اومده
یعنی مثل پارساله که باید جمع کنیم بریم یا نه
نمایش نسخه قابل چاپ
گویا از دیروز این خبر روی سایت هاست دی ال قرار گرفته
من الان نمیتونم دو تا از سرویس هایی رو که گرفتم حتی تمدید کنم !
دوستان کسی نمیدونه چه مشکلی پیش اومده
یعنی مثل پارساله که باید جمع کنیم بریم یا نه
سلام دوستان،
متن زیر در خبر ها درج شده:
نقل قول:
با سلامضمن عرض پوزش، بدلیل پارهای مشکلات شخصی، موقتاً از ارائه خدمات پشتیبانی و فروش معذوریم.لازم به ذکر است که کلیه سرویسها اعم از خدمات هاست سایت، هاست دانلود (محدود و نامحدود)، سرور اختصاصی و VPS کمافیالسابق در دسترسی بوده و مشتریان گرامی میتوانند از این خدمات استفاده کنند.طی روزهای آتی و پس از برگزاری جلسه هیأت مدیره، تصمیمات نهایی اتخاذ، و متعاقباً اعلام خواهد شد.بدیهی است درخواستهای پشتیبانی و فروش تا اطلاع ثانوی پاسخ داده نخواهد شد، لذا از ارسال درخواست خودداری نمائید. با احتراممدیریت HostDL
با این تفاسیر فکر نمیکنم در هر صورت اتفاقی برای اطلاعات کاربران بیافتد.
الان سایت من که رو همین هاسته بالا نمیاد !!!!!
سایتایی مثل میهن دانلود و ایران فیلم و اونس که رو سرور های سایت من بودن هم همینطور !!
بدون پشتیبانی چه کنیم !؟
این مشکلات شخصی یعنی چی دقیقا ؟
بله سایت های منم از دسترس خارج شده
سایت بنده روی سرورهاشون هست و بالا میاد
انشالا که مشکلشون بزودی برطرف بشه.
نقل قول:
موقتاً از ارائه خدمات پشتیبانی و فروش معذوریم.
این یعنی چند روز باید صبر کنیم ؟؟ :oنقل قول:
طی روزهای آتی و پس از برگزاری جلسه هیأت مدیره، تصمیمات نهایی اتخاذ، و متعاقباً اعلام خواهد شد.
عکس خودش توضیح میده!
http://uploadtak.com/images/e6567_20121128_102221_.jpg
پ.ن:وقتی سایت قطع میشه که شور کاره آدمه یا مثل الان که قراره از پست ببینند!
وقتی نت آدم قطع میشه که قراره انتخاب واحد کنی!
وقتی جی میل بسته میشه که قراره هاست ت رو انتقال بدی!
شما هم بدبختی های منو دارید عایا!
درود
دوستان مطمئن باشین هاست دی ال مثل شرکتایی نیس که یدفه جم میکنن و میرن
بالاخره مشکل واسه هرشرکتی پیش میاد
از متن خبرشون نمیشه برداشت کرد که میخوان کلا جم و جور کنن
شاید منظورشون این باشه که یکسری آپشن هارو از بین سرویس هاشون حذف یا اضافه کنن
بهرحال واسه خودشون و تمام مشتریاشون آرزوی موفقیت دارم
بدرود
من 6 تا سایت روی سرورهاشون دارم که فعلا یکیش بالا نمیاد
خداکنه مشکل خاصی پیش نیاد
سلام سایت منم از امروز صبح اینطوری شده و بالا نمیاد
سایت دانلود بازان
http://downloadbazan.ir/
شما طوری صحبت می کنید گویا اطلاع ندارید تقریبا یک سال قبل چه اتفاقی رخ داد؟نقل قول:
دوستان مطمئن باشین هاست دی ال مثل شرکتایی نیس که یدفه جم میکنن و میرن
در کمتر از 24 ساعت اطلاعات چند صد سایت نابود شد !( به هر دلیلی که من و شما مشتری ربطی ندارد !) سایت هایی با سابقه 5-6 ساله نیز در این لیست وجود داشتند که کل زحمات آنها نابود شد و جالب اینکه با بهانه های واهی بک آپ بسیاری از مشتریان تحویل داده نشد !
سرور 100000000000 هسته ای چه سودی دارد وقتی مشتری اطمینان ندارد فردا صبح که از خواب بیدار می شود زحماتش نابود نشده باشد؟
اگر این بار نیز اتفاق گذشته رخ دهد با اطمینان می گویم حق تمام مشتریان حال حاضر است که اطلاعات آنها نابود شود . شرکتی که یک بار بدین شکل سابقه خود را خراب کرد اصلا قابل اطمینان نیست !
بعد از ان اتفاق بنده شخصا 4 سرویس خود را منتقل کردم در حالی که اطلاعاتی باقی نمانده بود . در آن زمان ماهیانه بیش از 250 تومان به این شرکت هزینه سرویس پرداخت می کردیم
چند تا از سرورساشون دان شده و کسی نیست که پشتیبانی کنه
من فکر میکنم مشکل شخصی براش یا براشون پیش اومده که مدتی به نت دسترسی ندارن و این اطلاعیه رو زدن وگرنه دلیلی نداره به یکباره پشتیبانی قطع بشه
دوست عزیز اول اینکه اطمینان به بک آپ این شرکت کاملا احمقانه است . بنده دچار این مشکل شده ام که حالا با این لحن در مورد این شرکت صحبت می کنم . تمام زحمات شبانه روزی بنده در 24 ساعت نابود شد و جالب اینکه تهدید هم شدیم !
بعد از این اتفاق تجربه شد شخصا همیشه بک آپ داشته باشم . در حال حاضر یک سرور بک تنها برای اطلاعات خود در وب دارم . 400 گیگ بک اپ . شما باید همیشه خودتان بک آپ روز و یا حداقل هفتگی در جایی دیگر داشته باشید . حتی اگر میزبان اطلاعات شما شرکتی مشهور و با سابقه مانند این شرکت باشد !
بنده نگفتم مشکل حادی وجود دارد در حال حاضر ! به صورت کلی عرض کردم . ممکن است همین امروز هم مشکل پشتیبانی برطرف شود ! اما رعایت احتیاط شرط عقل است !
اگر سی پنل باز می شود . فول بک اپ تهیه کنید . و یا از پنل ادمین اسکریپت از دیتابیس یک آپ تهیه کنید ( در صورت وجود این امکان )
با سلام
همه حرف های کاربران و شما درست فقط یک مورد عرض کنم که پریدن اطلاعات را به سرور 100000000000 هسته ای ربط دادید.
اطلاعات کاربرها دلیلش مشکل سرور 100000000000 هسته ای از نظر من نبوده و چیز دیگری بوده که بماند ... (خودشون شفاف سازی نکردن در فضای مجازی بنده در فضای حقیقی مشکلشون را فهمیدم تا حدودی)
ولی خب در مورد کلی بخوایم بگیم بله به قول پست های بعدی که زدید حتما باید سرور بکاب یا یه فضای کوچک بکاب به همراه داشته باشد هر کسی ، بالاخره سرور هم با برق کار میکند و یه روزی ممکن هست بسوزد یا حتی دیتاسنتر آتش سوزی اتفاق بیفتد و اطلاعات از بین برود (اگر قرار بود آتش سوزی نشه هیچ دیتاسنتری سیستم ضد حریق نداشت الان پس احتمال دادن چنین مشکلاتی باشه)
باید همه جوانب را رعایت کرد که امروزه 99% کسانی که از نت برای سایتشون فضا تهیه میکنند رعایت نمیکنند و فکر میکنند تمام کار پشتیبان گیری با میزبان هست. (اسمش خوبه میزبان هست بکاب گیر یا محافظ اطلاعات نیست وگرنه دیگه ...)
فقط یک سوال :
من فقط ماندم رامین عزیز شما 250 پول چی میدادی ؟ : d(به نرخ دلار الان فکر کنم باید حدود 400 ماهانه میدادید هزینه یک سرور اختصاصی کامل.)
ارادتمند سجادیه
یا حق
خدا بخیر کنه
یه عده هاستهای بی مصرف همچون لاشخور و شغال در انتظار سایتهای پر بازدید هستن تا با پول بیشتر و امکانات صفر سایتها را با رنکشون با موخ به زمین بکوبند!!هاست دی ال اینهمه سایت پر بازدید را داره پشتیبانی میکنه اونوقت برای مشکلات شخصی از خدمت رسانی کناره گیری میکنه!!! مگه دکانه!!
هاست دی ال زمانی که واگذار نشده بود و مدیرش مهرداد بود هاست دی ال بود!
سلام دوستان
سایت منم بالا نمیاد
امیدوارم زود تر مشکل حل بشه
من فول بکاپ گرفتم !!
من از هاست دی ال خیلی تعریف شنیده بودم اما ....
با این مشکلات به نظر شما چه کنیم ؟!
دونه دونه همه ی مشتریاش دارن منتقال میکنن
سایت هاشون داره داون میشه
پیشنهاد شما چیه ؟ انتقال بدیم یا بمونیم ؟!
هاستینگی بهتر از هاست دی ال هست بهش اعتماد کنیم ؟!
ولی این کارشون خیلی غیر حرفه ایه که با یک خبر مبهم همرو سردرگم می کنن و هیچ توضیحی نمیدن!
همین الان سایت من بالا اومد
مشکل شخصی میتونه 1000 تا دلیل داشته باشه.
میتونه قیمت ارز باشه یا مسائل امنیتی.
قوانین جدید پلیس فتا خیلی سخت گیرانه شده. شاید اینطوری بهش گیر دادن
downloadha.com مگه رو سرور های هاست دی ال نیست ؟
بالا میاد که
فقط سم پاشی . حالا می بینید این تاپیک هم رکورد اون تاپیک فرانتورک رو هم خواهد زد . کی داره منتقل میکنه ؟
این از سایتهای من روی هاست دی ال که روی دو تا هاست جداست : jerjis.ir و upsara.com
این سایت همیار وردپرس روی هاست دی ال روی یه سرور دیگه : وردپرس
این وی بی ایران : vbiran.ir
حالا کی داون هست ؟ یه سرورشون امروز مشکل داشته بر طرف شده . هاست دی ال با این چیزا تخریب نمیشه .
ایتم میهن دانلود : دانلود رايگان نرم افزار
سایت من بالا اومد .
هاست دی ال یکی از خوب ها است دوستان شما احتمال میدهید که چه مشکلی براشون پیش امده باشه
اصلا این سایت دانلود ها دات آی آر وجود نداره . اون دانلودها دات کام هست : دانلود ها | نرم افزار, بازی, کتاب, موبایل, عکس که بدون مشکل داره باز میشه .
آدرسی که شما دادین اصلا یکی دیگست و اصلا روی هیچ سروری نیست . الکساش هم که خدا هست .
downloadha.ir یه سایت دیگست و با دانلودهای معروف و معتبر متفاوته دوست عزیز.
من سایت یکی ازدوستام الان روی هاست دی ال هست بدون مشکل داره کار میکنه الکی شایعه درست نکنید
من 6 تا سایت دارم که روی 4 تا سرور مختلفشون هست فعلا که بدون مشکل لود میشن ولی وقت پشتیبانی نیست ته دل آدم خالیه که اگه الان سرور دان بشه کسی نیست به داد سایت برسه
سایت ما هم درست شد الان بالا میاد