-
مرکز آموزش آنلاین سرور (آموزش می خواهی؟بگو بگذاریم)
سلام و درود بر تمامی کاربران اینترنت کشور عزیزمان ایران
ما بخش مرکز آموزش انلاین سرور رو راه اندازی کردیم تا هر کس هر اموزشی می خواهد بگه تا براش بگذاریم
اگه بخشی نیازه اضافه بشود بگوید تا اضافه کنیم و اگه کمکی میتوانید بکنید ما مشتاقیم
البته این رو بگم که نگین بعدا و اون این که مطالب خیلی ها ترجمه شده ، کپی شده هستند که منبعش رو ذکر نکردیم
بخش های مربوطه:
ویندوز
هاستینگ
سرور مجازی
سرور اختصاصی
دامنه
WHMCS
اطلاعات عمومی و پایه
در پایین بخش ها رو بهش موضوعاتش رو هم مینوسم البته خودتون میتوانید مشاهده کنید
سوال هایی که پس از ارسال مقاله براتون پیش میاد رو از طریق پیام خصوصی ، یاهو ، گفت و گوی انلاین در سایت انلاین سرور و یا تیکت بپرسین چون نمی خواهیم مطالب اسپم زیاد بشود
هر کس هر چیزی می خواهد بگین تا قرار بدهیم همین جا براش(البته در حد توان و قوانین )
متاسفانه با توجه به حجم بالای کار شرکت دیگر نمیتونم مثل قبل موارد را انجام بدهم پس انتظار آموزش بیشتر را نداشته باشید متاسفانه دیگر نمیتونم زیاد روی چنین مواردی کار بکنم
-
پاسخ : مرکز آموزش آنلاین سرور (آموزش می خواهی؟بگو بگذاریم)
اگر اينطوري باشه خيلي خيلي عالي ميشه اگر همه حمايت كنند يك منبع خوب درباره هاستينگ و سرور مجازي داخل اين قرار بديم واقعا عالي ميشه پس همه دست به دست هم بدن يك منبع خوب براي عزيزان درست كنيم تا جايي كه ما هم بتونيم به دوست عزيز مون كمك ميكنيم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman00
اگر اينطوري باشه خيلي خيلي عالي ميشه اگر همه حمايت كنند يك منبع خوب درباره هاستينگ و سرور مجازي داخل اين قرار بديم واقعا عالي ميشه پس همه دست به دست هم بدن يك منبع خوب براي عزيزان درست كنيم تا جايي كه ما هم بتونيم به دوست عزيز مون كمك ميكنيم
ممنون از شما
ما که مشتاقیم یاد بدهیم به خدا خیلی وقت ها همش سعی میکنم یک تاپیک گیر بیارم و جواب بدهم اما پیدا نمیشه چیزی که بتونم کمک کنم
-
اقا دستتون درد نکنه واقعا عالیه... اگه میشه و براتون مقدوره لطفا طریقه کانفیگ و نصب مجازی ساز از لحظه تحویل گرفتن سرور اختصاصی از دیتا سنتر رو در چند بخش توضیح بدین خیلی عالی میشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khazarnet
اقا دستتون درد نکنه واقعا عالیه... اگه میشه و براتون مقدوره لطفا طریقه کانفیگ و نصب مجازی ساز از لحظه تحویل گرفتن سرور اختصاصی از دیتا سنتر رو در چند بخش توضیح بدین خیلی عالی میشه!
نصب وی ام ویر خوبه؟
البته الان دیتا سنتر ها خودشون نصب میکنند نیازی به این کار نیست اما اگه بخواهین براتون آموزشش رو قرار میدهیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
نصب وی ام ویر خوبه؟
البته الان دیتا سنتر ها خودشون نصب میکنند نیازی به این کار نیست اما اگه بخواهین براتون آموزشش رو قرار میدهیم
اگه میشه slsolus vm رو توضیح بدین ...ممنون.
-
سلام
ممنون میشم روی مباحث امنیتی بیشتر مانور بدید .
همچنین آموزشها به زبان خودمانی باشد :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khazarnet
اگه میشه slsolus vm رو توضیح بدین ...ممنون.
چون خودم باهاش کار نکردم فقط تونستم بگردم مقالات مربوط به نصب رو پیدا کنم که توی آموزش ها منابع هم پایینش زدم تا بتوانید رجوع کنید و یا اگه نوشته ها به هم ریخته بود بتوانید اصلش رو پیدا کنید
البته باز هم میگم اکثر دیتا سنتر ها به صورت رایگان براتون نصب میکنند نیازی نیست شکا خودتان نصب کنید
به لینک های زیر مراجعه کنید:
Online Servers|ارائه سرور مجازی ، سرور اختصاصی ، هاستینگ ، دامنه ، هاست دانلود|آنلاین سرور
Online Servers|ارائه سرور مجازی ، سرور اختصاصی ، هاستینگ ، دامنه ، هاست دانلود|آنلاین سرور
اون 2تا آموزش اول که انگلیسی هست واضح هست چون با عکس هستش
کمکی بود که از دست ما بر می آمد
-
-
بخش ویندوز:
چگونگی فعال کردن Telnet در ویندوز 7
چگونگی اضافه کردن یک آدرس IP در ویندوز
تغییر DNS در ویندوز 7
ساخت فایل نصب بوسیله ویندوز XP
غیرفعال کردن ***** در مرورگر FireFox
آموزش هایی که می خواهین بگین تا در این بخش اضافه کنیم
شاید بگین چه ربطی به بخش هاستینگ داره باید خدمتتون عرض کنم که می خواهم یک مرجع کامل کامپیوتری بگذارم که توش هم خودم بیشتر یاد بگیریم هم کاربران بیشتر یاد بگیرند
-
-
سلام
من یه سرور مجازی دارم که روش پنل دایرکت ادمین نصب حالا میخوام یک دامنه مثلا navab.com رو ثبت کنم میشه dns رو مثلا بذارم ns1.navab.com
اگر نمیشه پس چطوری ثبت ش کنم .تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NAVAB.S
سلام
من یه سرور مجازی دارم که روش پنل دایرکت ادمین نصب حالا میخوام یک دامنه مثلا navab.com رو ثبت کنم میشه dns رو مثلا بذارم ns1.navab.com
اگر نمیشه پس چطوری ثبت ش کنم .تشکر
اموزش اینجا قرار گرفت
اگه مشکلی داشتین از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید و اگه متوجه نشدین اطلاع بدهید تصویری ساخته بشود
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NAVAB.S
عرض کردم اسپم ندین فقط پیام خصوصی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NAVAB.S
عکس های مربوطه هم در این لطنک موجود است میتوانید دانلود کنید
-
سلام
اين اموزش نحوه بستن پرت ها و غيره كه به امنيت سرور شما بدرد ميخوره مخصوص كساني كه زياد اتك ميشن و .... .
چون من به شخصه از حركت اقايmajidisaloo1 به شخصه حمايت ميكنم پس بزار دومي نفري باشم كه اين اموزش رو ميزاره
اموزش
براي بستن پرت ها روش هاي زيادي هست مثل يكي
1- از router (AL)access list
2-
CotrolPanel------>firewall------->advanced-------->LAC(local area connection)----------->settings
یا
ControlPanel----------->firewall--------->exceptions------->add port
3-
control Panel|Network|"connection"|Properties|Tcp/Ip|Properties|Advanced|Options
Tcp/Ip|filtering|Properties
يا اينه كه توي خود اين انجمن هستش
http://www.webhostingtalk.ir/f127/16843/
يا اين اموزش كه به شما زمينه ميكنم كه دانلود كنيد و تماشا كنيد از اينترنت تهيه شده
Download WinServer-Firewall-Port-100x.rar
lمي تونيد پرت هاي كه مهم نيستن ببنديد حالا ميخوايد بدونيد چه پرت هاي ببنيد كه بدردتون نمي خوره ميتونيد از اين وب سايت پرت ها رو ببنيد و ببنديد فقط يادتون باشه هر پرتي نبنديد اگر كسي توي اين انجمن هست كه بدونه چه پرت هاي ببنيدم و چه پرت هاي باز كينم دريق نكنه
وب سايت
List of TCP and UDP port numbers - Wikipedia, the free encyclopedia
اگر من اشتباه كردم به شخصه ببخشيد اگر جايي تحصيح داره بگين تا تحصيح كنم
با سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
ببخشید میتونم بپرسم ایت آموزش برای چه اموری است و چه کارهایی میکند و به چه درد میخورد ؟
ممنون
-
اموزش کانفیگ اولیه kloxo رو بزارید تا اونایی که بتونیم یه دامنه tk روش ست کنیم و یه سیستم محتوا نصب کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezaaalam
ببخشید میتونم بپرسم ایت آموزش برای چه اموری است و چه کارهایی میکند و به چه درد میخورد ؟
ممنون
برای نصب مجازی ساز هستش
شما هر سوالی داشته باشین میتوانینن بپرسین مشکلی وجود ندارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
اموزش کانفیگ اولیه kloxo رو بزارید تا اونایی که بتونیم یه دامنه tk روش ست کنیم و یه سیستم محتوا نصب کنیم
منظور از کانفیگ اولیه چیست؟
منظور نصب کلوکسو هستش؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman00
سلام
اين اموزش نحوه بستن پرت ها و غيره كه به امنيت سرور شما بدرد ميخوره مخصوص كساني كه زياد اتك ميشن و .... .
چون من به شخصه از حركت اقاي
majidisaloo1 به شخصه حمايت ميكنم پس بزار دومي نفري باشم كه اين اموزش رو ميزاره
اموزش
براي بستن پرت ها روش هاي زيادي هست مثل يكي
1- از router (AL)access list
2-
CotrolPanel------>firewall------->advanced-------->LAC(local area connection)----------->settings
یا
ControlPanel----------->firewall--------->exceptions------->add port
3-
control Panel|Network|"connection"|Properties|Tcp/Ip|Properties|Advanced|Options
Tcp/Ip|filtering|Properties
يا اينه كه توي خود اين انجمن هستش
http://www.webhostingtalk.ir/f127/16843/
يا اين اموزش كه به شما زمينه ميكنم كه دانلود كنيد و تماشا كنيد از اينترنت تهيه شده
Download WinServer-Firewall-Port-100x.rar
lمي تونيد پرت هاي كه مهم نيستن ببنديد حالا ميخوايد بدونيد چه پرت هاي ببنيد كه بدردتون نمي خوره ميتونيد از اين وب سايت پرت ها رو ببنيد و ببنديد فقط يادتون باشه هر پرتي نبنديد اگر كسي توي اين انجمن هست كه بدونه چه پرت هاي ببنيدم و چه پرت هاي باز كينم دريق نكنه
وب سايت
List of TCP and UDP port numbers - Wikipedia, the free encyclopedia
اگر من اشتباه كردم به شخصه ببخشيد اگر جايي تحصيح داره بگين تا تحصيح كنم
با سپاس
ممنون از شما که ما را در این کار کمک میکنید
لیست پورت ها را کاربران میتوانند از این سایت مشاهده کنند و در صورت نیاز باز کنند و یا ببندند
TCP/UDP Port List
-
نقل قول:
منظور از کانفیگ اولیه چیست؟
منظور نصب کلوکسو هستش؟
نه نصب kloxo که زیاده اموزشش
تنظیمات اولیه شامل کانفیگه dns و ست کردن دامنه و طریقه ست کردن دامنه جدید و ارائه راه اندازی چند سایت شخصی در اون
و چند کانفیگ جزئی که بشه چند تا سایت باهاش اورد بالا
و نصب یک مدیریت محتوا مثل جوملا یا وردپرس توی اون
-
1 فایل پیوست
سلام
ببخشید می تونید در مورد هریک از این امکانات پلاگین زمفو که در تصویر ضمیمه شده خط قرمز کشیده شده است توضیح بدید
فایل پیوست 9731
ممنون
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
نه نصب kloxo که زیاده اموزشش
تنظیمات اولیه شامل کانفیگه dns و ست کردن دامنه و طریقه ست کردن دامنه جدید و ارائه راه اندازی چند سایت شخصی در اون
و چند کانفیگ جزئی که بشه چند تا سایت باهاش اورد بالا
و نصب یک مدیریت محتوا مثل جوملا یا وردپرس توی اون
کانفیگ دی ان اس ها که توی پست های بالا گفته شده است
ست کردن دامنه و ساخت کاربر رو میتوانید از لینک زیر که ویدیو یی هم هست مشاهده نمایید
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...415-qCoYKKmN1w
نصب مدیریت محتوا هم بستگی داره چی بخواهین نصب کنید
ورد پرس
و اگه چیز دیگه ای نیاز هست بازم بگین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
سلام
ضمن تشکر از راهنمائی شما
سوالات دیگر:
1-اولین اکانت از دست چپ به نام سوپر اکانت چه کرای انجام میدهد
2-طریقه اعطای این محصولات به مشتریان و نصب و کانفیگ این پلاگین زمفو به صورت کامل می توانید ذکر کنید؟(چگونه پلام الفا برای مشتری بسازیم و...)
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
سلام کار شما بیشتر کپی پیست هست تا اموزش شما در تایپیک نوشتید مرکز اموزش انلاین سرور یعنی اموزش هایی که خودتون میگید نه اینکه از بقیه جاها تکه تکه جمع کنید
به هر حال ممنون ولی من قصدم این بود که خودتون اموزشو اماده کنید
با سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezaaalam
سلام
ضمن تشکر از راهنمائی شما
سوالات دیگر:
1-اولین اکانت از دست چپ به نام سوپر اکانت چه کرای انجام میدهد
2-طریقه اعطای این محصولات به مشتریان و نصب و کانفیگ این پلاگین زمفو به صورت کامل می توانید ذکر کنید؟(چگونه پلام الفا برای مشتری بسازیم و...)
سپاس
اولین اکانت فکر کنم همونی هست که مستر رو هم میتوانه بسازه
این 2 راه برای نصبش وجود داره(اما فکر کنم این پلاگین نیاز به لایسنس داره کاملش)
Article: How to Install ZamFoo
Free Whm Reseller Alpha Master Reseller Software Script : install
برای اموزش هم این لینک ها رو مشاهده کنید چون نمیشه همه رو جزء به جز گفت چون خیلی جامع هستش:
Free Whm Reseller Alpha Master Reseller Software Script : kb
Pages
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
سلام کار شما بیشتر کپی پیست هست تا اموزش شما در تایپیک نوشتید مرکز اموزش انلاین سرور یعنی اموزش هایی که خودتون میگید نه اینکه از بقیه جاها تکه تکه جمع کنید
به هر حال ممنون ولی من قصدم این بود که خودتون اموزشو اماده کنید
با سپاس
من فکر میکنم اگه پست اول رو شما مطالعه میکردین و دقت میکردین بهتر بود:
اگه بخشی نیازه اضافه بشود بگوید تا اضافه کنیم و اگه کمکی میتوانید بکنید ما مشتاقیم
البته این رو بگم که نگین بعدا و اون این که مطالب خیلی ها ترجمه شده ، کپی شده هستند که منبعش رو ذکر نکردیم
ما خودمون که علامه دهر نیستیم ما هم در هنگام جست و جو یاد میگیریم خیلی اوقات
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
من فکر میکنم اگه پست اول رو شما مطالعه میکردین و دقت میکردین بهتر بود:
ما خودمون که علامه دهر نیستیم ما هم در هنگام جست و جو یاد میگیریم خیلی اوقات
خوب یاد بگیرید از طریق همون راه هایی که معرفی میکنید بعد برای ما بزارید شای روشی که میزارید جواب نده یا مشکلات جزئی که 100 درصد هست رو متوجه بشید و بزارید پس این نمیشه اموزش چون بقیه دوستان هم بلدن سرچ کنند و پیدا کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
خوب یاد بگیرید از طریق همون راه هایی که معرفی میکنید بعد برای ما بزارید شای روشی که میزارید جواب نده یا مشکلات جزئی که 100 درصد هست رو متوجه بشید و بزارید پس این نمیشه اموزش چون بقیه دوستان هم بلدن سرچ کنند و پیدا کنند
تمامی کاربران قدیمی میدونن که توی این انجمن کسی جست و جو نمیکنه و شاید هم راهش رو بلد نیست
ما این کار رو دوست داریم میکنیم و آموزش هایی که میدهیم بیشترش رو یا خودمون تست کردیم یا به کاربرانمون دادیم و همچنین اون هایی که تست نکردیم همه از سایت اصلی هستند
شما اگه با این نوع اموزش مشکلی دارین دیگه شرمنده ما در این حد میتوانیم اولش هم اعلام کردیم که کسی نیاد مدعی بشه
-
تشکر حرف من رو یه انتقاد یا یه پیشنهاد فرض بدونید
-
ممنون از آموزش ها استفاده کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
تشکر حرف من رو یه انتقاد یا یه پیشنهاد فرض بدونید
دلیل انجام این کار برای ما این بود که میخواستیم مرکز آموزشمون رو کامل کنیم اما نیاز به دونستن نیاز کاربران بودیم که این تصمیم رو گرفتیم
ممنون از پیشنهادتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzdata
ممنون از آموزش ها استفاده کردم
ممنون از شما
جمله بسیار زیبایی توی امضاتون بود گفتن حیف است اگه امضاتون رو پاک کنید جایی نباشه این جمله واسه همین اینجا کپی کردم(امید وارد ناراحت نشده باشید)
نه صدایش را "نازک" میکرد | نه دستانش را "آردی "
از کجا باید به گرگ بودنش شک میکردم !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
ممنون از شما
جمله بسیار زیبایی توی امضاتون بود گفتن حیف است اگه امضاتون رو پاک کنید جایی نباشه این جمله واسه همین اینجا کپی کردم(امید وارد ناراحت نشده باشید)
نه صدایش را "نازک" میکرد | نه دستانش را "آردی "
از کجا باید به گرگ بودنش شک میکردم !!!
نه دوست عزیز مشکلی نداره ! این جمله که خیلی روش فکر کردم دیدم بهترین جمله ای هست که در خور این انجمن میشه گفت !
-
خوب دوستان عزيز امروز دو تا pdf در مورد امنيت هاست وSSH مي زارم براي دانلود شايد بدردتون بخوره اگر اموزش ديگه خواستين بگين از اون ها
لينك دانلود
Download shateldownload.ir.zip
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman00
خوب دوستان عزيز امروز دو تا pdf در مورد امنيت هاست وSSH مي زارم براي دانلود شايد بدردتون بخوره اگر اموزش ديگه خواستين بگين از اون ها
لينك دانلود
عالی بود ایمان جان
ممنون به خاطر زحماتت
خیلی لطف کردی ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman00
لينك دانلود
مطالب جالبی بود
ممنون