-
فروش سرور مجازی از کانادا [ تضمین آپتایم واقعی و پرداخت جریمه در صورت قطعی سرویس]
به نام خالق یکتا
با سلام خدمت تمامی دوستان و همکاران عزیز
با آفر فروش سری جدیدی از سرورهای مجازی گروه فناوری اطلاعات کاج هاست خدمت رسیدیم. تفاوت این سری از سرورها با انواع مشابه در خدمتی نوین است که به تازگی از سوی گروه فناوری اطلاعات کاج هاست به مشتریان محترم سرورهای مجازی ارائه می شود. برای اولین بار در ایران این گروه در جهت احترام به حقوق کاربران و اصل مشتری مداری اقدام به تضمین واقعی و عملی آپتایم و پرداخت جریمه در صورت قطعی سرورهای مجازی خود می نماید . این جریمه مطابق جدول ذیل برابر ضوابط مندرج در متن قوانین و شرایط استفاده سرویس ها که در وب سایت ما موجود می باشد قابل اجرا خواهد بود.
مدت زمان قطعی میزان جریمه
5 الی 10 دقیقه 2% از مبلغ قرارداد ماهیانه
10 الی 15 دقیقه 5 % از مبلغ قرارداد ماهیانه
15 الی 20 دقیقه 10 % از مبلغ قرارداد ماهیانه
20 الی 30 دقیقه 20 % از مبلغ قرارداد ماهیانه
30 الی 40 دقیقه 30 % از مبلغ قرارداد ماهیانه
40 الی 50 دقیقه 45 % از مبلغ قرارداد ماهیانه
50 الی 60 دقیقه 60 % از مبلغ قرارداد ماهیانه
ا الی 2 ساعت 75% از مبلغ قرارداد ماهیانه
بیش از 2 ساعت 100% مبلغ قرارداد
سرورهای ویندوز و لینوکس
*دسترسی کامل به روت سرور
* پنل ریبوت، روشن و خاموش کردن تحت وب
*پشتیبانی فنی ۲۴ ساعته از طریق تیکت و ایمیل
*پایداری ۱۰۰% شبکه و برق - uptime همیشگی را تجربه نمائید
* پهنای باند تا زمانی که پهنای باند اصلی سرور تمام نشود آزاد می باشد.
* کلیه قیمتها به تومان می باشد.
افزونه ها :
هزینه هر 10 گیگابایت هارد اضافه : 5000 تومان می باشد
هزینه هر 256 مگابایت رم اضافه : 8000 تومان می باشد.
هزینه هر عدد آی پی اضافه : 4000 تومان می باشد.
|
Plan 1 |
Plan 2 |
Plan 3 |
Plan 4 |
Plan 5 |
CPU |
Intel Xeon E3-1230 |
Intel Xeon E3-1230 |
Intel Xeon E3-1230 |
Intel Xeon E3-1230 |
Intel Xeon E3-1230 |
RAM |
256 |
512 |
1024 |
2048 |
4096 |
HDD |
15GB |
30GB |
60GB |
100GB |
200GB |
BandWidth |
500GB |
800GB |
1500GB |
2500GB |
4000GB |
Port |
1GB/s |
1GB/s |
1GB/s |
1GB/s |
1GB/s |
Virtualization |
Vmware ESXi 5 |
Vmware ESXi 5 |
Vmware ESXi 5 |
Vmware ESXi 5 |
Vmware ESXi 5 |
Location |
Synaptica Canada |
Synaptica Canada |
Synaptica Canada |
Synaptica Canada |
Synaptica Canada |
Monthly Price |
14000 |
21000 |
30000 |
50000 |
85000 |
|
|
|
|
|
|
مدت زمان تحویل سرورهایی که در ساعت اداری سفارش داده شوند بین 30 دقیقه تا 2 ساعت می باشد و سفارشات خارج از ساعت اداری حداکثر تا 8 ساعت تحویل داده خواهند شد.
لینک سفارش سرورهای لینوکس:
Kaaj Host
لینک سفارش سرورهای ویندوز:
Kaaj Host
لینک سفارش میکروتیک :
Kaaj Host
-
پاسخ : فروش سرور مجازی از کانادا [ تضمین آپتایم واقعی و پرداخت جریمه در صورت قطعی سرویس]
سلام 10000000000000000000000000درصد آقا آیدین گل تایید میشن.مرد شریف و گلی هستن از همه لحاظ.
با تشکر
-
پاسخ : فروش سرور مجازی از کانادا [ تضمین آپتایم واقعی و پرداخت جریمه در صورت قطعی سرویس]
خسته نباشید
پنهای باند رو چطور کاربر مشاهده می کنه ؟
یوزر برای استفاده از کنسول هم ارائه می دید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azaditafakor
خسته نباشید
پنهای باند رو چطور کاربر مشاهده می کنه ؟
یوزر برای استفاده از کنسول هم ارائه می دید ؟
با سلام
دسترسی به کنسول با درخواست کاربر داده خواهد شد. مسئله پهنای باند هم همانطور که ذکر کردیم تا پهنای باند اصلی سرور تمام نشود آزاد است و محدودیتی نداریم.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام
دسترسی به کنسول با درخواست کاربر داده خواهد شد. مسئله پهنای باند هم همانطور که ذکر کردیم تا پهنای باند اصلی سرور تمام نشود آزاد است و محدودیتی نداریم.
موفق باشید
مسئله ی پهنای باند یا روشن نیست ، یا محاسبه نمیشه ؟
بالاخره پهنای باند سرور اصلی رو مشخص کنید ، یا راهی برای نمایش میزان مصرف اون به کاربر باید باشه.
چون اینجوری من ِ کاربر می تونم برای سایت دانلود هم این سرورها رو استفاده کنم ، پورت کلا پر میشه و بقیه سرور ها هم که هیچی !
-----------
میزان محدودیت سی پی یو رو انگار اعلام نکردید ؟
محدودیتی وجود نداره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azaditafakor
مسئله ی پهنای باند یا روشن نیست ، یا محاسبه نمیشه ؟
بالاخره پهنای باند سرور اصلی رو مشخص کنید ، یا راهی برای نمایش میزان مصرف اون به کاربر باید باشه.
چون اینجوری من ِ کاربر می تونم برای سایت دانلود هم این سرورها رو استفاده کنم ، پورت کلا پر میشه و بقیه سرور ها هم که هیچی !
-----------
میزان محدودیت سی پی یو رو انگار اعلام نکردید ؟
محدودیتی وجود نداره؟
دوست عزیز
جایی برای دیدن پهنای باند برای کاربران تعبیه نشده است. پهنای باند اصلی سرور هم 20 ترابایت می باشد. البته ما بر اساس گراف های داخل وی ام ویر مقدار مصرف کاربران را کنترل می کنیم اگر بیش از حد معمول باشد سرویس را بعد از دادن اخطار ساسپند می کنیم که حق دیگر کاربران ضایع نشود. در مورد سی پی یو به هر وی پی اس تا رم 1 گیگ 1 هسته سی پی یو و بالاتر از آن 2 هسته اختصاص داده خواهد شد.
-
سلام
از کدام دیتاسنتر هست و آی پی نمونه در صورت امکان بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Optimus
سلام
از کدام دیتاسنتر هست و آی پی نمونه در صورت امکان بدید
با سلام
از دیتاسنتر Synaptica واقع در مونترال کانادا
IP : 199.201.121.98
-
2 فایل پیوست
-
من قبلا از پارس پرشیا سرویس داشتم که 6 ماه خوب بودن نسبتا... خوب بودن هم یعنی مشکل خاصی پیش نیومد که لازم به حلش باشه اما در اولین مشکل نسبتا بزرگ کلا جا زدن و سرویس کنسل شد بکاپ هم ندادن!!!
دیروز صبح وی پی اس میزبان سفارش دادم که خیلی با تاخیر جواب میدن و از همین الان از پشتیبانیشون خوشم نیومد و بی خیال سرویسم شدم
و چند دقیقه پیش هم از کاج هاست خرید کردم
امیدوارم که اینجا دیگه مشکل نداشته باشیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VPS
من قبلا از پارس پرشیا سرویس داشتم که 6 ماه خوب بودن نسبتا... خوب بودن هم یعنی مشکل خاصی پیش نیومد که لازم به حلش باشه اما در اولین مشکل نسبتا بزرگ کلا جا زدن و سرویس کنسل شد بکاپ هم ندادن!!!
دیروز صبح وی پی اس میزبان سفارش دادم که خیلی با تاخیر جواب میدن و از همین الان از پشتیبانیشون خوشم نیومد و بی خیال سرویسم شدم
و چند دقیقه پیش هم از کاج هاست خرید کردم
امیدوارم که اینجا دیگه مشکل نداشته باشیم
با سلام
سرویس شما تحویل داده شد. امیدوارم که راضی باشید
موفق باشید
-
با سلام
تعدادی از دوستان از نحوه اجرای قانون پرداخت جریمه از ما سوال کردند که ما از چه طریق آپتایم را محاسبه می کنیم و در ازای دان تایم جریمه می دهیم؟
باید این مسئله را عرض کنم که سرورهای ما توسط سیستم های پایشگر ( مانیتورینگ ) هر 5 دقیقه تحت بررسی قرار می گیرد که به محض دریافت گزارش اشکال از طریق ایمیل و اس ام اس اطلاع رسانی خواهد کرد. این گزارش ها به عقیده ما می تواند منبع موثقی برای نشان دادن اپتایم البته نه در حد ایده آل باشد که در صورت اعتراض یا گزارش کاربران می توان به آن تکیه و قضاوت نمود. البته مبنای کار ما بدین صورت می باشد که هیچ گونه مشکلی با پایداری سرورها نخواهیم داشت و فقط این تمهیدات برای اطمینان بیشتر اندیشیده شده اند.
ارادتمند
-
با سلام
فروش همچنان ادامه دارد. تمامی سفارشات در کمتر از 1 ساعت تحویل داده شدند.
ارادتمند
-
با سلام
استفاده از سرویس ها برای لیچ و تورنت به خاطر قوانین کپی رایت در کانادا ممنوع می باشد و با کاربران خاطی برخورد می گردد.
----------------------------------
پست اول بروز رسانی شد.
-
با سلام
به مناسبت عید سعید غدیر خم کلیه سرویس های کاج هاست با 15% تخفیف ارائه خواهد شد.
کد تخفیف : off15
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام
به مناسبت عید سعید غدیر خم کلیه سرویس های کاج هاست با 15% تخفیف ارائه خواهد شد.
کد تخفیف : off15
با توجه به استقبال زیاد مشتریان عزیز تخفیف ها تا تاریخ 16 آبان ماه 1391 تمدید شد.
-
با سلام و عرض تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان
تا تکمیل شدن ظرفیت سرور تعداد محدودی سرور رم 512 مگابایت با قیمت 18000 تومان و 1 گیگابایت با قیمت 26000 تومان به فروش می رسد. عزیزانی که تمایل به سفارش و خرید دارند با مراجعه به وب سایت و استفاده از کد تخفیف های ذکر شده می توانند اقدام به ثبت سفارش نمایند:
کد تخفیف رم 512:
512
کد تخفیف رم 1:
1024
لازم به ذکر است کد تخفیف تنها برای رم های 512 و 1 گیگ معتبر است و بقیه پلنها با قیمتهای داخل سایت بفروش می رسد
Kaaj Host
-
با سلام
ip spoofing روی سرورهای ما ممنوع می باشد دوستانی که سرور را برای این منظور نیاز دارند لطفا درخواست ارسال ننمایند.
============================
فروش همچنان ادامه دارد
-
یک وی پی اس تهیه شد . در عرض 5 دقیقه تحویل دادند .
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام و عرض تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان
تا تکمیل شدن ظرفیت سرور تعداد محدودی سرور رم 512 مگابایت با قیمت 18000 تومان و 1 گیگابایت با قیمت 26000 تومان به فروش می رسد. عزیزانی که تمایل به سفارش و خرید دارند با مراجعه به وب سایت و استفاده از کد تخفیف های ذکر شده می توانند اقدام به ثبت سفارش نمایند:
کد تخفیف رم 512:
512
کد تخفیف رم 1:
1024
لازم به ذکر است کد تخفیف تنها برای رم های 512 و 1 گیگ معتبر است و بقیه پلنها با قیمتهای داخل سایت بفروش می رسد
Kaaj Host
با سلام
70% ظرفیت سرور تکمیل شده است و فروش ویژه سرورهای با رم 512 و 1 گیگ همچنان ادامه دارد.
-
سلام
از ایشون سرویس داشتیم و داریم و ان شاءالله ادامه هم خواهیم داد.
هم پشتیبانی خوبی دارند ، هم سرویس ها و قیمت های عالی.
موفق باشید
-
چند mhz سی پی یو پاور تعلق میگیره به هر پلن؟ مثلا پلن 1 گیگ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tarsiran
چند mhz سی پی یو پاور تعلق میگیره به هر پلن؟ مثلا پلن 1 گیگ
با سلام
در پلنهای 1 گیگ به بالا به هر وی پی اس دو هسته سی پی یو تعلق می گیرد
موفق باشید
-
با سلام
کلیه پلنهای سرورهای مجازی با 30% تخفیف به فروش می رسد برای سفارش به سایت مراجعه نمائید
Kaaj Host
کد تخفیف : vps-30
ارادتمند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام
کلیه پلنهای سرورهای مجازی با 30% تخفیف به فروش می رسد برای سفارش به سایت مراجعه نمائید
Kaaj Host
کد تخفیف : vps-30
ارادتمند
فروش ویژه همچنان ادامه دارد. تعداد محدودی سرور باقی مانده است.
-
امروز تهیه سرویس از کاج هاست انجام شد سرعت انتقال داده بین دو سرور بسیار خوب بود
پشتیبانی هم تا این لحظه عالی بود
امیدواریم این کیفیت همچنان ادامه داشته باشه و ما برای مدتی طولانی از این خدمات بهره مند باشیم
-
با سلام
تعداد محدودی سرور مجازی با رم 512 و 1024 مگابایت با تخفیف دائمی موجود می باشد. برای سفارش از کدهای زیر استفاده نمائید
کد تخفیف رم 512 : v-512 (تعداد 6 عدد)..... قیمت 15000 تومان در ماه
کد تخفیف رم 1024 : v-1024 (تعداد 3 عدد)......قیمت 23000 تومان در ماه
لینک سایت در امضا موجود می باشد
ارادتمند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام
تعداد محدودی سرور مجازی با رم 512 و 1024 مگابایت با تخفیف دائمی موجود می باشد. برای سفارش از کدهای زیر استفاده نمائید
کد تخفیف رم 512 : v-512 (تعداد 6 عدد)..... قیمت 15000 تومان در ماه
کد تخفیف رم 1024 : v-1024 (تعداد 3 عدد)......قیمت 23000 تومان در ماه
لینک سایت در امضا موجود می باشد
ارادتمند
با سلام
موجودی به روز رسانی شد.
-
من از مشتریان کااج هاست هستم 3 ماه میشه که سرویس دارم و راضی بودم تا امروز
همه چیز برای من اثبات شده هست در مورد ادعاهای این شرکت مبنی بر کیفیت و خدمات خوب
تنها موردی که هنوز اتفاق نیفتاده و بررسی نشده همین جبران خسارت در صورت قطعی سرویس است که خوب با توجه به شناختی که دارم می دونم پایبند هستند و برای اثبات این قضیه در فروم مطرح می کنم که دیگران هم بهشون ثابت بشه
الان سرویس من دقیقا از ساعت 11 و 37 دقیقه امروز داون هست و توی چت ایشون گفتن که مشکل از دیتاسنتره و ما هم نمی دونیم چرا و کی وصل میشه
تا همین لحظه بیش از 2 ساعت از داون بودن سرویس گذاشته و طبق جدول کاج هاست موظف به پرداخت خسارت به میزان 100٪ مبلغ پرداختی من در ماه جاری است که امیدوارم اتفاق بیفته
چرا که مشکل به دلیل قطعی سرویس بدون اطلاع قبلی و نه برای ارتقا سخت افزاری و انتقال و امثال آن که در قوانین ذکر شده اتفاق افتاده است
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsun
من از مشتریان کااج هاست هستم 3 ماه میشه که سرویس دارم و راضی بودم تا امروز
همه چیز برای من اثبات شده هست در مورد ادعاهای این شرکت مبنی بر کیفیت و خدمات خوب
تنها موردی که هنوز اتفاق نیفتاده و بررسی نشده همین جبران خسارت در صورت قطعی سرویس است که خوب با توجه به شناختی که دارم می دونم پایبند هستند و برای اثبات این قضیه در فروم مطرح می کنم که دیگران هم بهشون ثابت بشه
الان سرویس من دقیقا از ساعت 11 و 37 دقیقه امروز داون هست و توی چت ایشون گفتن که مشکل از دیتاسنتره و ما هم نمی دونیم چرا و کی وصل میشه
تا همین لحظه بیش از 2 ساعت از داون بودن سرویس گذاشته و طبق جدول کاج هاست موظف به پرداخت خسارت به میزان 100٪ مبلغ پرداختی من در ماه جاری است که امیدوارم اتفاق بیفته
چرا که مشکل به دلیل قطعی سرویس بدون اطلاع قبلی و نه برای ارتقا سخت افزاری و انتقال و امثال آن که در قوانین ذکر شده اتفاق افتاده است
با تشکر
با سلام
ممنون از این مطلبی که ایراد فرمودید. این مطلب برای شما تا به امروز اثبات نشده است چون تا بحال قطعی نداشتیم. اما امروز این مشکل بوجود آمده است و دوستانی هم که در این فروم از همین دیتاسنتر خدمات ارائه می دهند و همچنین Hostpolis و جناب راستگو عزیز هم می توانند این مورد را تایید کنند که مشکل از جانب خود سینپتیکا بوده است . به هر حال ما به تعهدی که داده ایم پایبند هستیم و خواهیم بود و به زودی در ناحیه کاربری خود این مطلب را مشاهده خواهید کرد.
ارادتمند
-
مشکل سراسری در دیتاسنتر سینپتیکا بوجود آمده.
مسئولان دیتاسنتر در حال رسیدگی به مشکل هستند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام
ممنون از این مطلبی که ایراد فرمودید. این مطلب برای شما تا به امروز اثبات نشده است چون تا بحال قطعی نداشتیم. اما امروز این مشکل بوجود آمده است و دوستانی هم که در این فروم از همین دیتاسنتر خدمات ارائه می دهند و همچنین Hostpolis و جناب راستگو عزیز هم می توانند این مورد را تایید کنند که مشکل از جانب خود سینپتیکا بوده است . به هر حال ما به تعهدی که داده ایم پایبند هستیم و خواهیم بود و به زودی در ناحیه کاربری خود این مطلب را مشاهده خواهید کرد.
ارادتمند
سلام،
بله، بنده به نمایندگی از طرف تیم سینپتیکا مورد مطرح شده را تایید می کنم.
آقای راستگو همراه با تیم پشتیبانی سینپتیکا و سیسکو در دیتاسنتر در حال بررسی مشکل پیش آمده با روتینگ آی پی ها هستند.
این مورد طی 1.5 ساعت آینده برطرف خواهد شد.
از همکاری و همراهی شما صمیمانه سپاس گزاریم.
مریم همایونیه
-
با سلام
مشکل کلیه سرورهای Synaptica کانادا حل شده است و سرورها در دسترس می باشند.
60% از عملیات پرداخت جریمه ها به خاطر قطعی سرور هم انجام شده و به صورت افزایش اعتبار در ناحیه کاربری اعمال شده است. پوزش ما را به خاطر این مشکل پذیرا باشید. از صبر و شکیبایی شما عزیزان هم کمال تشکر و سپاس را داریم.
ارادتمند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام
ارادتمند
بله همونطور که گفته بودم و حدس می زدم این ادعا هم اثبات شد
با تشکر از شما
-
با سلام
طبق تعهدی که داده بودیم پرداخت جریمه ها به صورت اعتباری در پنل کاربران به طور کامل انجام شد. سرور جدید سفارش داده شد و آماده بهره برداری می باشد. کلیه پلنها مجددا قابل واگذاری می باشد.
ارادتمند
-
هزینه لایسنس Cpanel ماهیانه 15 دلار هست . درسته؟
حدودا میشه 45 تا 48 هزار تومان . درسته؟
فکرکنم باید قید سرور مجازی رو بزنم :-s
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirmahdi8573
هزینه لایسنس Cpanel ماهیانه 15 دلار هست . درسته؟
حدودا میشه 45 تا 48 هزار تومان . درسته؟
فکرکنم باید قید سرور مجازی رو بزنم :-s
با سلام
می توانید از دایرکت ادمین استفاده کنید که هزینه لایسنس کمتری دارد یا از کلکسو که رایگان است استفاده کنید.
موفق باشید
-
با سلام
به مدت محدودی پلن های سرور مجازی ویندوز و لینوکس با 25% تخفیف به صورت دائمی بفروش می رسد.
کد تخفیف : kaajvps
>> تضمین کیفیت و اپتایم واقعی
>> پنل ریبوت تحت وب و کنسول وی ام ویر برای مدیریت سرور مجازی
>> تحویل سریع
>> پشتیبانی آنلاین و پاسخگو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام
به مدت محدودی پلن های سرور مجازی ویندوز و لینوکس با 25% تخفیف به صورت دائمی بفروش می رسد.
کد تخفیف : kaajvps
>> تضمین کیفیت و اپتایم واقعی
>> پنل ریبوت تحت وب و کنسول وی ام ویر برای مدیریت سرور مجازی
>> تحویل سریع
>> پشتیبانی آنلاین و پاسخگو
فروش همچنان ادامه دارد .....
-
سلام
آقا دستتون درد نکنه.
همین 10 دقیقه پیش یه سرور سفارش دادم الان دارم روش کار میکنم:d
امیدوارم موفق باشینo:-)
با تشکر