اگر شما اجاره نامه ندارید و یا جواز کسب ندارید و یا وقت ندارید برای دریافت درگاهای پرداخت ما مراحل اداری دریافت درگاه را برای شما انجام میدهیم و درگاه را به شما تحویل خواهیم داد.با ما تماس بگیرید.
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر شما اجاره نامه ندارید و یا جواز کسب ندارید و یا وقت ندارید برای دریافت درگاهای پرداخت ما مراحل اداری دریافت درگاه را برای شما انجام میدهیم و درگاه را به شما تحویل خواهیم داد.با ما تماس بگیرید.
سلام
بعنی چی؟
نمیشه که درگاه به نام کس دیگه ای باشه
امکان داره 100 تا مشکل بوجود بیاد
یکم بیشتر توضیح بدید
درگاه به نام خود شخص میباشد و متصل به حساب شخص.ما فقط مراحل اداری را انجام میدیم.
سلام مثلا از یانک ملت هم میتونید بگیرید . اگه پاسخ مثبته سرجمع چه قد میشه مبلغ ؟
ملت بدون هچ مواردی به سادگی و سرعت درگاه می دهد و کارمزدی ندارد
نه عزیز ملت همچنان بدون جواز میده.ولی نیاز به اجاره نامه داره.بله از بانک ملت هم میتونیم براتون دریافت کنیم.البته اگه خودتون اجاره نامه دارید به راحتی میتونید درخواست بدین و دریافت کنین درگاه رو.
شرایط کاری ما به این صورته:
شمایه حساب تو بانک مورد نیاز باز میکنید (اگه حساب دارین که هیچی)من مدارک شما را از شما دریافت میکنم کارها را انجام میدم. هزییه رو کنار میام باهاتون.زمان هم حدود 7 تا 10 روز.
بانک ملت دیگه به سادگی مثل قبل درگاه نمی ده همین دیروز ایمیل دادند به کا فقط شرکت ثبت شده باشی حقیقی نمی دند
همونطور که میبینید همچنان تو سایتش زده به حقیقی هم میدن.این لینکش.
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک
اگه میخواستند ندن حتما سایت رو تغییر میدادند.
مدارک هموناست که داخل سایت خودش زده.خیر همه ی مراحل قانونی انجام میشه.
دوست عزیز من تنها کپی مدارک شما رو از شما دریافت میکنم.به نظر شما چه سوء استفاده ای میشه مثلا از کپی کارت ملی کرد؟ :d
اقا حق با شماست ،شما حق دارید سوال کنید و مطئین شوید، ولی واقعا برای گرفتن درگاه با حساب شخصی خودتون و کپی کارت ملی و جای نگرانی نیست.
نگران نباشید من نمیتونم با کپی کارت ملی شما حسابتون رو خالی کنم!!! :p
فقط دوستان یه نکته:اینجا باید ذکر کنم که ما بسته به شراط شما و شرایط بانک ها، بانکی که بشه ازش درگاه بگیریم رو انتخاب و به شما پیشناد میدیم و شما از بین بانک هایی که پیشنهاد میدیم میتونید انتخاب کنید.نمیتونم بگم که حتما از بانک ملت با بانک ... درگاه رو برای شما میگیریم.باید شراییط تون بررسی بشه.
سلام
به نظر من خودتون انجام بدین.کار سختی نیست.
به اشخاص حقیقی هم درگاه رو میدن.:67:
درود
این کار بسیار پسندیده و خوبی هست و این همه اعتماد به افراد مختلف میشه ایشان هم مثل بقیه ، بنده خدا کاری نکرده هنوز و مثل این فرانتورک کلاه این همه آدم را برنداشته که نشه بهش اعتماد کرد .
فقط چیزی که من ندیدم میزان هزینه ای هست که بابت زحمت کارها دریافت میکنید
بعد مدارکی مثل جواز کسب و کپی سند محل کار را چیکار میکنید ؟ اونها را نداشته باشه فردی باز هم میتونید درگاه پرداخت را بگیرید ؟
ممنون از اعتمادتون.بله دوست عزیز.ما بدون سندو جواز برای شما میگیریم.هزینه هم توافقی هست میتونیم حتی با هم معامله کاری هم بکنیم.مثلا شما اگه خدماتی دارید ما از خدماتتون استفاده کنیم.در ضمن اصلا هزینش مهم نیست شما بیا من کارتو انجام میدم هزینه هم نده داداش.بلاخره ما ها که با هم تقریبا تو یه محیط (اینترنت)کار میکنیم یه جورایی همکار حساب میشیم.اگه ما هوای هم رو نداشته باشیم پس کی میخواد هوای ما رو داشته باشه.بلاخره آدم باید یکم وجدان و مرام کاری داشته باشه.
بعد یه مسئله هم اینکه اعتقاد خودم به شخصه اینه که کلاه برداری یه بار سود داره و ادامه دار نیست.هیچ کس از این جور کلاه برداری ها به جای خاصی نرسیده و خودش دو بد نام کرده.کار درسته که اعتماد میآره و اعتماده که سود میاره.