دوستان به یک فارسی ساز قالب وردپرس نیاز داریم
که قالب WordPress - Made - Responsive Review/Magazine Theme | ThemeForest
را برای ما فارسی کنه .
نسخه لایسنس دار قالب خریداری شده .
دوستان باید زحمت تنضیماتشم بکشند .(تنظیمات پنل قالب توی وردپرس)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان به یک فارسی ساز قالب وردپرس نیاز داریم
که قالب WordPress - Made - Responsive Review/Magazine Theme | ThemeForest
را برای ما فارسی کنه .
نسخه لایسنس دار قالب خریداری شده .
دوستان باید زحمت تنضیماتشم بکشند .(تنظیمات پنل قالب توی وردپرس)
قالب بسیار پر کاری هست. براتون 50 هزار تومان فارسی می کنیم و 4-5 روز فرصت لازم داره.
دوستان تمام فایل های css و mo و po در اختیارتون قرار میگیره ولی دیگر فایل ها به دلیل لایسنس داده نمیشود .
و با هر گونه ویرایش فایل ها مخالفیم و باید فایل rtl.css بنویسید و فونت هم بهش اتچ کنید.
کل فایل ها به هیچ وجه در اختیار قرار داده نمیشود مگر در صورت نیاز .
دوست عزیز باید کل فایل رو بدید شاید بعضی جاها نیاز به ویرایش html هم باشه ، از بابت انتشار رایگان باید به یکی اعتماد کنید .
مشکلی نیست اصولش همینه .نقل قول:
فایل rtl.css
اگر با جناب شیوا هاست به توافق نرسیدید بنده براتون انجام میدم 60 تومن .
از نظر انتشار هم خیالتون راحت باشه چون پیابند یه سری اصولی هستم که اینکارو نکنم .
میتونید اینو از وبلاگم بفهمید .
اگر مایل بودید اعلام کنید
کارگاه رضا
info@rezaonline.net
ما از انجام این کار منصرف شدیم. می تونید با دیگر دوستان همکاری نمایید.
من برای این کار حاضرم مشخصات را که گفتید انجام بدم 100 تومن می گیرم
براتون با 60 هزار تومان انجام میدیم
درخدمتم گرچه درکنار اساتید به چشم نمیام
با سلام خدمت دوستان
لازم دیدم به ۳ نکته اشاره بکنم :
۱- در این تاپیک سوال نشده که کی بلد هست قالب فارسی کنه . از دوستانی که واقعا اهل عمل هستند دعوت به همکاری شده . ، ما به دنبال کسی هستیم که این کار رو برای ما "انجام بده" .
۲- لطفا فراموش نکنید که شما کود نویس گرانقدر به صورت freelance برای ما انجام کار خواهید کرد و ما کار فرما هستیم . لطفا اصول کار رو اشتباه نگیرید .
۳-شرایط کار به صورت واضح اعلام شده . فقط با شرایط فوق قادر به همکاری خواهیم بود .
با توجه به این ۳ مورد منتظر دوستانی هستیم که "میخواهند" این کار را "انجام دهند" .
دوستان متاسفانه شیواهاست قبول نکردند با رضاآنلاین به توافق نرسیدیم .
sazsaz هم خیلی دیر به دیر جواب ما رو دادند .
موفق به صحبت با php.online نشدیم .
پیشنهادات دیگه ای دارید بدید .
بحث بحث اعتماد نیست .
روال کار مشخص هست ، شما خودتون رو معرفی میکنید ، شمارهٔ حسابتون رو میدید ، ما پول رو واستون واریز میکنیم . شما شروع به کار میکنید ، کار تموم میشه ، باقی هزینهٔ زحماتتون رو دریافت میکنید و کار رو تحویل میدید .
قرار نیست فقط قسمت معرفی خودتون ۱ هفته طول بکشه . متأسفانه با این شرایط ما هم نمیتونیم کار بکنیم . چون زمان برای ما در مرحلهٔ اول اهمیّت هست .
در مورد هزینه مشکلی نیست ، در مورد زمان اگر شما همکاری بکنید میتونیم این کار رو به شما بسپاریم ، با توجه به این که جناب شیوا هاست هم تأیدتون کردند ، در حقیقت علاقه ماند بودیم با شما همکاری بکنیم . ولی به این روال خیر .
با سلام
درخدمتیم
جهت تماس از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید .
موفق و پیروز باشید
ببينيد سايت من يعني اطلاعات من
شما يك بار از طريق اون سايت يه تيكت هم نزدين فقط در ياهو من صحبت كردم
انتظار داريد چكار كنم
من مشخصم ولي شما هم بايد خودتون را توي اون تيكت معرفي مي كرديد
حالا پارسايي كه مشخص هست شما چي ؟
عزيزم قبول كن اشكال از شما بوده و ديگران را خراب نكنيد
بچه ها براتون فارسی کردن .پیشنهاد میکنم فوتر سایت رو یکم کوچیک تر کنید تا خود سایت رو تحت الشعاع قرار نده .البته باز سلیقه خودتون هست
در بالا اشاره کرده بودم ، در این موضوع کار فرما ما هستیم
کسی که قرار هست پول دریافت بکنه شما بودید . شما پول رو که در حسابتون دیدید اعتماد سازی ما به پایان میرسید .
متأسفانه هیچ منطقی نمیاد هم پول بخواهیم پرداخت بکنیم بابت یک کاری ، و پس از اون با اینکه یاهو و شمارهٔ تلفن موجود هست ، مثل یکی از ۱۰۰۰ مشتری هاست ، از وبسیتِ شما به شما تیکت بدیم .
براتون آرزوی موفقیت میکنم
شبتون خوش
كارفرما بودن درست است
ولي كارفرما صاحب نيست شما در مقابل پولي كه پرداخت مي كنيد كار براتون انجام مي شد
اميد وارم يكي از بچه ها اين كار را به خوبي انجام بده
و مشكل شما هم حل بشه
دوستان پیشنهاد دیگه ای نبود ؟
100هزار تومن انجام میشه ، تموم فایلها رو هم باید در اختیار بنده بذارید .
شما با چندین طراح حرف زدید ، همچنین سه صفحه شده تاپیکتون ، توقع دارید قیمت پیشنهادی ما هم اضافه نشه ؟!
الان وضعیت فرق میکنه .:->
با تشکر از همهٔ دوستان که زحمت کشیدند این تاپیک رو خوندند و در اون نوشتند .
متأسفانه با هیچ کدوم از دوستان نتونستیم در اینجا همکاری بکنیم . یا شرایط مارو قبول نداشتند یا پس از قبولی شرایط ما به نحو عجیبی گفتند که متأسفانه نمیتونند کار رو انجام بدهند .
برای یکایکِ شما آرزوی موفقیت میکنم ، تصمیم گرفتیم که کار رو هر چند با هزینهٔ خیلی بیشتر به دوستان "متخصص" خارجی واگذار بکنیم .
روز و شبتون پر سعادت باد
اميد وارم شما كارتون انجام بشه
ولي بزرگوار بگذاريد من مطلبي را بگم كه خالي لز لطف نيست
اول كساني كه به شما پيشنهاد دادند (خودم را نمي گم چون در اين حد نيستم ) بهترين هاي ترجمه قالب وردپرس بودند و هر هفته چند قالب را ترجمه مي زنن
كارشون مثل نداره ولي هيچ كدام نتوانستند مشكل شما را حل كنند و سه حالت داست كه ممكنه ناراحت شويد ولي مي گم تا بدونيد چرا نزديك به 10 نفر اين كار را انجام ندادند
1- كاربر در مقابل هزينه اي كه دريافت مي كند خدمات ارائه مي دهد(نه چيز ديگر)
2- كارر بايد ترجمه فايل را انجام دهد و بعد از قسمت ترجمه فايل خود را تست نمايد (متاسفانه فايل هاي قالب به مترجم داده نمي شد)
3- هر كار نياز به زمان كافي دارد (متاسفانه شما وقت نداشتيد)
از اينها گذريم قول مي دم همين قالب را همين دوستان طراحي كنند كه از استاندارد هاي خودش بهتر باشد
در هر صورت اميد دارم كار شما انجام گيرد چه ايراني و چه خارجي
با تشکر از جناب sazsaz و در تائید حرفهای ایشون باید عرض کنم شما شرایطی گذاشتید که غیرممکن هست .
شما خودتون میگید میتونید اینو فارسی کنید اما وقت ندارید خب این معلومه که شما ...
و مورد بعدی اینکه شما فکر میکنید صرفاً فارسی سازی یک قالب تغییر چند کد استایل هست ؟؟ اگر اینجوری کسی دنبال شخصی برای فارسی سازی نبود ! بلکه دنبال نرم افزار فارسی ساز میگشتن که کارش رپلیس کردن چند دستور بود !!!
برادر من ، شما علناً میخواهید برنامه نویس/طراح براتون چشم بسته کار کنه !
فوق العاده کنجکاوم که بدون این دوستان خارجیتان دقیقاً با همین شرایط کار میکنن یا خیر .
آرزوی موفقیت
متاسفانه نمیشه مطابق خواسته ایشون کار کرد و به همین دلیل ما انصراف دادیم. ایشان می گویند یکی بیاد فارسی کنه بدون هیچ دسترسی به قالب. آن هم یک قالب شلوغ مثل این. قیمت هم می دهند 40 هزار تومان! انتظار دارند با این مبلغ براشون فونت هم پیوست کنیم و قالب را بدون دسترسی فارسی کنیم.
دوست عزیز، اگر نمی دانی بدان فارسی کردن قالب به همان سادگی ساختن یک فایل po و rtl.css نیست، شاید اگر قالب ساده ای بود همین بود اما قالب مورد نظر شما به این سادگی نیست. البته همان هم بطور کلی ساده نیست مخصصا rtl.css برای همچین قالبی.
برای مثال می گم مثلا در این قالب ممکنه برای یک المان مثلا form که چند جای صفحه وجود دارد یک استایل تعریف شده باشه که در حالت انگلیسی و ltr با همان استایل خوب نمایش داده بشه، اما اگر فقط یک rtl برای آن نوشته بشه ممکنه صفحه دچار اختلال بشه و ما نیاز داریم به فایل های قالب دسترسی داشته باشیم که بتوانیم برای هر کدام استایل های form1 - form2 یا .... تعریف کنیم.
در هر حال رئیس من دستور داد از این کار پر دردسر انصراف دهم.
كاملا موافقم
با شما
من اين كار را قبول كرده بودم
ولي خوشبختانه حتي زحمت يك تيكت را به خودشون ندادند
حتي يه تماس نگرفتند
حتي هزينه اوليه را واريز نكردند
چه اعتباري هست كه اين كار را كنم
فقط به خاطر اين اين كار را نكردم چون خودشون هم مردد بودند
از همه عزيزان خواهش مي كنم حرمت و احترام كار خود را خراب نكنند
من این قالب دارم ترجمه نشدش.اگه کسی خواست پ خ بفرسته
برای من بفرستید .>:):71::112:
با سلام خدمت دوستان ورد پرس کار که زحمت کشیدند و اینجا نظراتشون رو اعلام کردند .
پوزش میطلبم بابت پاسخگوییِ دیر به دلیل اینکه میخواستم قالب ما به نتیجه برسه تا اینجا جواب دوستان رو بدم که بیخود بحث به حاشیه کشیده نشه و سایر دوستان هم حوصلشون سر نره.
خالی از لطف نیست که بنده هم به نکاتی اشاره بکنم :
بنده در دوران تحصیلم به عنوانه مهندس برق ، در دانشگاه به ما یه چیزی رو یاد دادند . به ما آموختند که کار یک مهندس درست کردن چیزهایی که از قبل درست شده نیست . کار یک مهندس فایق آمدن با مشکلات ، و انجام چیزی که خواسته شده به بهترین شکل هست . برای مثال هم میگفتند ، در یک جلسه یک رئیس از یک فیزیکدان ، از یک ریاضیدان و از یک مهندس میپرسه که ۲+۲ چند میشه ؟ ریاضیدان میگه صد در صد ۴ میشه . فیزیکدان میگه بسته به شرایط ممکنه تغییر بکنه . و مهندس میگه "دوست دارید چند بشه؟"
با توجه به اینکه کاری که شما باهاش دستو پنجه نرم میکنید مستقیماً مربوط به رشتههای مهندسی و فنی میشه ، با توجه که گفتید جزو بهترینها هستید(یکی از دوستان برای دیگران گفته بود،مطمئنم که دیگران هم همان چیز رو برای اون دوستمون خواهند گفت) از دوستان انتظار میرفت که به اون شکل بتونید خلاقیت از خودتون نشون بدید .
میدونم چیزی که ما خستیم طبق روال معمول نبوده و این رو هم صراحتاً در شرایطمون ذکر کرده بودیم . و کسی هم شما رو مجبور نکرده بود که اینجا برای انجام کار داوطلب بشید . این شما بودید که قبول کردید و این شما بودید که به بهانههای مختلف سر باز زدید .
در جواب دوستمون که پرسیده بود آیا دوست خارجیتون شرایط رو قبول کردند باید بگم که بله .
در حال حاضر یک نفر از هندوستان با دریافت مبلغ ۷۰ دلار فقط با فایلهایی که در شرایط ذکر شده + تعدادی عکس که خودشون مشخص کردند و در اختیارشون قرار دادیم ، ۲ روز هست که مشغول کار هستند و تقریبا به پایان کار رسیدند .
این ۲۵ سال عمری که خدا به بنده لطف کرده ،یک چیزیرو بهم یاد داد : کار نشد نداره!
لطفا دوستان در پاسخ بحث مادّی نکنند ، که ما متأسفانه حتا نتونستیم بدرستی با عزیزان صحبت بکنیم در مورد این پروژه . در صورتی که پروژه به صورت دلخواه ما مورد انجام قرار میگرفت مشکلی از بابت پرداخت زحمات شما به هیچ عنوان نبود .
ما حتا از دوستان درخواست کردیم که کار رو با ورژن ۱.۳ این قالب که در اینترنت موجود هست انجام بدهند . باز جواب منفی دریافت شد . رضا آنلاین عزیز که خواستار این قالب بود ، بفرمایید :
دانلود قالب زیبای Made - Responsive Review/Magazine Theme v1.3
در پایان امیدوار هستم متخصصین این بخش بتونند توان خودشون رو به حدی برسونند که پاسخگوی مشتریانی همچون ما هم باشند .
این نوشته به صورت کلی بود و فکر میکنم هر یک از عزیزان بدونند کدوم قسمت مربوط به خودشون هست .
با تشکر و احترام . به زودی لینک وب سایت رو با قالب جدید قرار خواهیم داد .
با 50تومن براتون به صورت کامل فارسی میکنم با توجه به تمام نیاز های شما.
دوستان کار انجام شده . نیازی به پیشنهاد بیشتر نیست با تشکر
خدا را شكر كارت انجام شده است
اين حساب را كن
۷۰ دلار ضرب در 2190 مساوي است با 153300
اين تا اينجا يعني براي يك قالب
تاريخ شروع كار را هم ببينيد كه از كي در خواست داديد اين روزها براي شما معادل 100 تومن هزينه بوده اگر به جنبه دقيق آن نگاه كنيد
سوم هميشه بين ورزن هاي وردپرس فاصله كمي وجود داره
شما اگر روز اول به يكي از بچه ها اعتماد مي كرديد نزديك به 253300 ضرر نمي كرديد
در صورتي من گفتم همين قالب را با امكانات بهتر براتون همين بچه هايي كه بهشون اعتماد نكردي مي تونستند از صفر طراحي كنند
متاسفانه شما همه را از ديد و دايره چشم خود نگاه مي كنيد و به كسي اعتماد نمي كنيد
انشالله كه كارهاي بعد را آقاي هندي ارزونتر براتون انجام بدهند
با تشکر فراوان از شما .
همونطور که میدونید برای من پول مهم نیست ، مهم زمان بود . اگر ۲ هفتهٔ پیش این کار رو انجام میدادیم ، ۱۰ روز پیش سایت ما مشغول به کار میبود . دوست هندی که پروژه رو قبول کرده ، در ۳ روز گفت انجام میده و امروز روز دوم هست و تقریبا کار به انتها رسیده . طبقه برنامه و در زمان تحویل دادن پروژه بی عیب و نقص برای من بیشتر از ۷۰ دلار ارزشمند هست .
با آرزوی پیروزی روز افزون برای شما ، متشکرم که وقت گذاشتید
این جمله دوستتونه viator.life که در پیام خصوصی به من گفتند:
در حالی که قیمت اعلامی ما 50 بود و باز هم داشتید گدا بازی در می آوردید و دلیل اصلی کنار کشیدن ما اصولا لارج نبودن شما بود. حالا خوشحالم که از این به بعد سر 10 تومان چانه نخواهید زد چون براتون 100 تومان آب خورده!نقل قول:
هزینه روی من نباید تایید کنم دست مدیریت هست ولی گفتند 40 هزار تومان .