-
كسي از webpouyan.org خدمات داره ؟
سلام.. دوستان كسي تو اين انجمن از webpouyan.org
سرويس داشت ؟ من يه سرويس از اينا دارم از ديروز تا الان اي پي دانه
قول ديروز رو دادن اوكي نشد شب شد اوكي نشد بعد گفتن تا ظهر اوكي نشد الان هم كه بعد از ظهره باز اوكي نشده
دارم هزينه مشتري ها رو بر مي گردونم ؛ اخه چرا بايد به اين صورت باشه ؟
چرا كسي جواب گو نيست از طرف اين دوستان ؟ آقا زور كه نيست ؛ نمي توني سرويس بدي خدمات بدي نرو تو كار هاستينگ و وي پي اس
-
پاسخ : كسي از webpouyan.org خدمات داره ؟
سلام
مدیر هاستینگ علی رضا یکی از دوستان بنده است حتمی مشکلی پیش اومده و رفعش میکنه فقط صبر داشته باش ایشون پول کسی رو نمیخوره 8-|
-
بحث پول نيست عزيز
بحث پشتيباني بسيار ضعيف ايشونه .. بحث اين كه كسي كه كار بلد نيست مجبورش نكردن حتما بياد تو اين كار..
-
سلام بنده 5 روز بود مشتریشون بودم تا دیروز
مثل این که کل سرورشون بسته شده
علت هم به دلیل این هست که از کسی که سرور خریدن پول رو به دیتا سنتر نداده
این هم تاپیک فروشنده سرورشون
http://www.webhostingtalk.ir/f11/41170/index102.html
-
شايد دوستان باور نكنن نشده من دو ماه از يه جا سرور بگيرم.. دليل اين واقعا چي مي تونه باشه ؟
-
بله احتمالا مشکل بلاک شدن سرور هست
-
ما منتظر بازگشت وجه هستیم
گفتن بازگشت میزنیم این بلبشو تموم شه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
شايد دوستان باور نكنن نشده من دو ماه از يه جا سرور بگيرم.. دليل اين واقعا چي مي تونه باشه ؟
تحقیق کافی نکردید !
بد شانس بودید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fathipours1
تحقیق کافی نکردید !
بد شانس بودید !
جو سازی نکنید اعتبار کسی رم زیر سوال نبرید
نقل قول:
قول ديروز رو دادن اوكي نشد شب شد اوكي نشد بعد گفتن تا ظهر اوكي نشد الان هم كه بعد از ظهره باز اوكي نشده
چرا كسي جواب گو نيست از طرف اين دوستان ؟ آقا زور كه نيست ؛ نمي توني سرويس بدي خدمات بدي نرو تو كار هاستينگ و وي پي اس
این مشکلیه که از سمت دیتاسنتر پیش اومده و خیلی از ماها از جمله ایشون درگیر شدیم کمی صبور باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fathipours1
تحقیق کافی نکردید !
بد شانس بودید !
لازم به نظر شما نبود دوست گرامی
اییشون فرد کاملا مورد اعتماد هستند و سایت روی هاست این سرورها بوده
و با توجه به مشکلی به وحود اومده برای بالای 25 نفر و زیرمجموعه های این 25 نفر که این مشکل به زودی رفع خواهد شد
انشاله تا فردا ساعت 4 بعداظهر اوک میش
آرزوی بهترین ها
انشاله بتونیم و بدونیم شخصیت یک نفر زیر سوال نبریم برای زود قضاورت کردن
موفق باشید
-
بنده هم نگفتم که ایشون اعتبارشون بد بوده !
گفتن هر دو ماه یه بار جابجا میشن ، بنده گفتم یا تحقیق نمیکرده یا هم بد شانس بوده ! مشکل حال حاضرشون با وب پویان رو جزو بد شانسی میشه دونست !
نقل قول:
لازم به نظر شما نبود دوست گرامی
صحبت بنده هم با شما نبود !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fathipours1
بنده هم نگفتم که ایشون اعتبارشون بد بوده !
گفتن هر دو ماه یه بار جابجا میشن ، بنده گفتم یا تحقیق نمیکرده یا هم بد شانس بوده ! مشکل حال حاضرشون با وب پویان رو جزو بد شانسی میشه دونست !
مثلا تحقیق میکردن میومدن از شما میگرفتن؟؟؟؟؟؟؟ انسان عقل داره میتونه خودش فکر کنه خوب بد تشخیص بده مشکل برای همه پیش میاد
صحبت بنده هم با شما نبود ![/quote]
پس لطفا به چیزی که به شما مربوط نمیشه دخالت نکنید!
موفق باشید
-
نقل قول:
مثلا تحقیق میکردن میومدن از شما میگرفتن؟؟؟؟؟؟؟ انسان عقل داره میتونه خودش فکر کنه خوب بد تشخیص بده مشکل برای همه پیش میاد
من نه سرور دارم نه داداشم سرور داره و نه واسه کسی که سرور داره کار میکنم !
استارتر یه سوال کرده بود منم یه جواب دادم ، نخود داغ تر از اش نشید لطفا
نقل قول:
موفق باشید
من با استارتر تاپیک داشتم صحبت میکردم نه شما !
این شما بودید که یه باره فکر کردید آش نذریه نخود کم !
-
جناب یعقوبی کاملا تایید میشن!
برخلاف خیلی از دوستانی که روی یاهو فقط منتظرن کسی ازشون آفر بخواد تا جواب بدن و اصلا پشتیبانی روی یاهو ندارن.. ایشون خیلی خوب همکاری میکنن... خیلی پیگیرن
مشکل هتزنر هم ایشالله درست میشه!
-
بنده كاملا درك مي كنم و قبول دارم ؛ ايشون مي گفتن يه هفته ديگه مشكلي نبود
انتظار اين كه يه سرور هميشه ران باشه انتظار رويايي ولي ايشون گفتن تا ديروز ؛ ديروز شد امروز حالا شده فردا
من رو حرف ايشون به چندين نفر ديگه قول دادم ؛ و زير مجموعه من الان من رو شخصي بد قول مي دونن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
سلام اول یک نکته رو باید بگم که این خیلی عادت بدی هست که دوستان صبرشون کم هست وتا به نتیجه نمیرسن میان در انجمن تاپیک میزارن بدون اطلاع بنده
الان هم یکی از دوستان به من گفت که اینجا تاپیک زدن و گرنه من اطلاعی نداشتم
دوست گرامی شما هم بهتر بود از طریق تیکت اقدام میکردین
لازم به توضیح است که همینطور که همکاران لطف کردن و گفتن یک سری مشکلات پیش آمد که غیر معمول بود و تنها دامن مارو نگرفت و خیلی از همکاران گریبان گیرش شدن
قضیه رو باز نمیکنم و میتونید جزئیاتش رو از لینکی که جناب Mr.Roham قرار دادن مشاهده کنید
من در راستای حل این مشکل تلاش کردم و حتی تقریبا دو برابر پول سرور رو به آقای موسوی دادم تا مشکل رفع شه و دیگه کاری جز صبر کردن از دستم بر نمیومد
اینکه جواب یوزر هارو نمیدادم به این خاطر بود که جوابی جز شرمندگی پیش غزیزان نداشتم
الان سرورها وصل هست و ما به همه ایمیل زدیم تا اگر مایل به دریافت خسارت هستند تیکتی در بخش فروش ایجاد کنند تا صحبت کنیم و شما هم با این که نسبت به ما کم لطفی کردین از این قاعده مستثنی نیستید
امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
جناب یعقوبی کاملا تایید میشن!
برخلاف خیلی از دوستانی که روی یاهو فقط منتظرن کسی ازشون آفر بخواد تا جواب بدن و اصلا پشتیبانی روی یاهو ندارن.. ایشون خیلی خوب همکاری میکنن... خیلی پیگیرن
مشکل هتزنر هم ایشالله درست میشه!
ممنون از لطفتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosinaa
صحبت بنده هم با شما نبود !
موفق باشید[/quote]
حسین جان عیبی نداره عزیزم
اظهار نظر کردن ایشون و قصد تخریب نداشتن خدایی نکرده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reeza
اینکه جواب یوزر هارو نمیدادم به این خاطر بود که جوابی جز شرمندگی پیش غزیزان نداشتم
اینکار فقط باعث سوء تفاهم می شود و اعتبار شما را از بین می برد. جواب دادن و شرمنده بودن خیلی بهتره و حتی می تونه رابطه دوستانه بین شما و مشتریان ایجاد کنه و اعتماد بیشتری ایجاد کنه. این تجربه 35 سال زندگی منه.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
اینکار فقط باعث سوء تفاهم می شود و اعتبار شما را از بین می برد. جواب دادن و شرمنده بودن خیلی بهتره و حتی می تونه رابطه دوستانه بین شما و مشتریان ایجاد کنه و اعتماد بیشتری ایجاد کنه. این تجربه 35 سال زندگی منه.
بله حق با شماست
کاملا صحیح میفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
پیام خصوصی دادم بهتون
جواب دادم بهتون
-
سایت وب پویان که نمیدونم مسوولش کدوم عزیزیه ولی میتونم بگم خدمات و سرویسهاشون حرف نداره و مانند بعضی ها به قیمت گزاف سرویس نمیدن و پشتیبانیشونم حرف نداره کلا تایید هستن
-
تایید میشن شدیدا . من خودم 2 سرور از ایشون دارم بسیار راضی هستم
-
من ازشون 4 تا سرور دارم و کاملا تایید میشا
من تو فروم از 3 تا از فروشنده ها سرور دارم و از هر شرکتی سرور نمیخرم
webpouyan یکی از بهترین ها هست
ایشلا که موفق باشن
-
اقا رضا من چهار تا سرور از شما دارم منم باید جواب مشتری ها رو بدم این که نشد کار که میگی شرمنده مشتری هام هستم اگه واقعا احساس مسئولیت میکنی بیا پول مارو بده بریم جای دیگه نمیگم خسارت بده پول خودمونو که دو روز پیش تمدید زدیم بده تا بتونیم جواب مشتری هامونو بدیم ما نمی تونیم مثل شما خجالت بکشیم و جواب مشتری رو ندیم ! سایت رو واسه چی آوردین پایین ؟ اینم از سر خجالته یا منظور دیگه ای پشتش بوده ؟ من چند وقتی هست اتز شما سرویس میگیرم اما این رفتار از شما واقعا بعید بوده اقا رضا نمیخوای هم پول بدی مرد وار ! بیا اینجا بگو تا بگم نوش جان منم به فکر جای دیگه باشم ، اگه جواب مردم و بدی این همه حرف پشتت نیست برادر اونوقت ما هم میدونیم به مشتری هامون چی باید بگیم ! نه تلفن جواب میدی نه یاهو هستی سرور ها هم که از دسترس خارج شدن سایتت هم که خودت از دسترس خارج کردی ! خب به نظر خودت چه فکری باید بکنیم ما ؟ !!!!
من قنبری هستم و متاسفانه 4 تا سرور از شما دارم ( داشتم ) !
تکلیف ما رو روشن کن برادر !
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
l2ra2
اقا رضا من چهار تا سرور از شما دارم منم باید جواب مشتری ها رو بدم این که نشد کار که میگی شرمنده مشتری هام هستم اگه واقعا احساس مسئولیت میکنی بیا پول مارو بده بریم جای دیگه نمیگم خسارت بده پول خودمونو که دو روز پیش تمدید زدیم بده تا بتونیم جواب مشتری هامونو بدیم ما نمی تونیم مثل شما خجالت بکشیم و جواب مشتری رو ندیم ! سایت رو واسه چی آوردین پایین ؟ اینم از سر خجالته یا منظور دیگه ای پشتش بوده ؟ من چند وقتی هست اتز شما سرویس میگیرم اما این رفتار از شما واقعا بعید بوده اقا رضا نمیخوای هم پول بدی مرد وار ! بیا اینجا بگو تا بگم نوش جان منم به فکر جای دیگه باشم ، اگه جواب مردم و بدی این همه حرف پشتت نیست برادر اونوقت ما هم میدونیم به مشتری هامون چی باید بگیم ! نه تلفن جواب میدی نه یاهو هستی سرور ها هم که از دسترس خارج شدن سایتت هم که خودت از دسترس خارج کردی ! خب به نظر خودت چه فکری باید بکنیم ما ؟ !!!!
من قنبری هستم و متاسفانه 4 تا سرور از شما دارم ( داشتم ) !
تکلیف ما رو روشن کن برادر !
سلام
بنده در جواب شما سکوت می کنم و چیزی نمیگم
فقط این پست رو گذاشتم تا متوجه بشید پستتون رو خوندم
سرور از ساعت تقریبا 9 قطع شد تا 3 بعد از ظهر و علتش هم سوختن پاور سرور بود
یکی از مشتریان من 13 وی پی اس از همین سرور داره به ایشون هم جواب ندادم چون در گیر حل مشکل بودم ولی ایشون یک بار بیشتر به من زنگ نزدن
شما 12 ساعت پیش اینجا پست دادین و من ساعت 11:30 صبح به شما جواب پیامک دادم
اما درر مورد سایت : ببنده 5 تا سرور دارم و هیچ وقت به خاطر یک سرور که هیچ اگر همه ی سرور هام هم داون بشه این کار رو نمیکنم
بهتر بود قبل از این که قضاوت کنید کمی فکر میکردید
داون شدن سایت برای مشکل سرور های آلمان بود که صبح ساعت 10 درست شد
شما چند ماه هست سرور دارید و هیچ قطعی روی این سرور نداشتیم و فکر نمیکنم این برخورد برخورد شایسته ای بوده باشه
مشکل برای همه پیش میاد دوست من
یا علی
-
من خودم ازشون سرویس گرفتم خدماتشون حرف نداره از خیلی ها شرکت های ارائه وی پی اس بهتر عمل میکنن / دمش گرم
-
سلام
منم ازشون سرور دارم.اگه مشكلي هم پيش مياد زود پيگيري ميكنن.متشكرم
-
ایشون انسان بسیار شریفی هستند
پشتیبانیشونم من اون زمانی که سرویس داشتم خوب بوده
-
دوستان عزیز یه یکم صبور باشید سرویس دهنده هم از خداشه مشکل حل بشه اقای پویان هم از همکاران خوب بنده هستند تایید میشن.
-
من هم از ایشون سرور داشتم که رازی بودم مشکلی نداشتم
-
ایشون فوقالعاده انسان شریفی هستند و از لحاظ شخصیت خیلی قبولشون دارم
و مطمئنن سرویسهاشونم مثل خودشون هست
ارزوی موفقیت برا همه :53:
-
پشتیبانی بسیار ضعیف در حد مرگ
سایت که باز نمیشه اطلاعاتم و دامین که روی هاست این اقا هست از دست رفته جواب هم نمیده من با یان چیکار کنم کسی تلفنی چیزی داره؟
-
اقا واقعا که حالا دفعه قبلی میگیم مشکل از طرف جایی بود که سرویس گرفته بودن و... الان چی که دو روزه سرور داون هست هی ما به ما وعده چند ساعت دیگه می دن اقا این دفعه دوم سوم نمیتونی سرویس ندی نده دیگه خوب چرا ادم را الاف میکنی سرور را تا خرخره اور سل میکنن هر از چند ماه اوضاع همینه و یکی دو روز الاف سرور عوض کردن باید بشیم
-
ایشون از لحاظ اخلاق و پشتیبانی بسیار تایید میشن و من خودم سرویس ازشون داشتم و کیفیت ان مناسب بود و احتمالا مشکلی پیش اومده و سایت اصلیشون مشکل نداره و بالای صفحه اصلی سایتشون شماره تماس وجود دارد
-
باسلام
ایشون کلا تایید می شن قبلا مشتری شرکت ما نیز بودن
سپاس
-
سلام
ایشان ۱۰۰٪ تایید میشن
-
L-) ایشون 100% تایید میشن.بنده 6 ماهه که از ایشون سرور مجازی دارم ، خیلی هم راضی هستم .پشتیبانی هم 24 ساعته ، تلفنی ، یاهو چت .