-
درخواست کمک.حساب شخصیمو امروز خالی کردن.
سلام دوستان
امروز حساب شخصیمو چک می کردم.
در عین ناباوری دیدم که کلش که مبلغ بالایی بود خالی شده و فقط 6000 تهش مونده
سریع به یک شعبه بانک ملی تماس گرفتم.گفتند از یکی شعبات کم شده
رفتم اونجا
اول گفتن مطمئنی خودت برنداشتی؟
گفتم اینقدرا دیگه ذهنم یاری میکنه
بعد معاون شعبه گفتش امروز از تنکابن هم زنگ زده بودند که یه حسابی از شعبه ما خالی شده.
ظاهرا یکی اینترنتی انتقال داده
ولی من پسوردمو فقط و فقط خودم میدونستم .هیچ جا هم ذخیره نکرده بودم.پسورد کاملی بود
حالا بانک گفته فردا بیا تا بفهمیم به حساب چه کسی منتقل شده تا بری ازش شکایت کنی
ایا تا حالا برا کسی این اتفاق افتاده؟اگه اره به پولش رسیده؟اگه باز اره چقد حدودا طول میکشه؟
-
پاسخ : درخواست کمک.حساب شخصیمو امروز خالی کردن.
فکر کنم اگه آشنایی چیزی هم داشته باشی بهش بگی خوبه
البته اگه اینترنتی باشه شاید بهتر باشه به فتا اینا شکایت کنید(حضوری)
-
بعد میگن : هرجا سخن از اعتماد هست نام بانک ملی ایران می درخشد ! هی وقت این رو یادم میاد خندم می گیره:دی فکر نکنم دیگه بتونی کاری کنی ولی باز پیگیر باش و همین جا خبر بده چون جدا خود من الان ترسیدم و فردا در اولین فرصت حساب بانک ملی خودم رو خالی می کنم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
فکر کنم اگه آشنایی چیزی هم داشته باشی بهش بگی خوبه
البته اگه اینترنتی باشه شاید بهتر باشه به فتا اینا شکایت کنید(حضوری)
یکی دوستان عموش رئیس بانک ملی هست به اونم گفتیم
گفتن باید تا فردا صبرکنی
می ترسم تا فردا یارو بزاره بره اونطرف
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
بعد میگن : هرجا سخن از اعتماد هست نام بانک ملی ایران می درخشد ! هی وقت این رو یادم میاد خندم می گیره:دی فکر نکنم دیگه بتونی کاری کنی ولی باز پیگیر باش و همین جا خبر بده چون جدا خود من الان ترسیدم و فردا در اولین فرصت حساب بانک ملی خودم رو خالی می کنم .
همین الان چک کنید
-
همش به خاطره خرید های اینترنتیه مدیرا از این اسکریپت های نال استفاده میکنند امینت که ندارند هکر راحت آدرس ارجاع دهنده به پرداخت آنلاین بانک رو جلع میکنه رمزه دومو cvv2 وبقبه اطلاعات و بدست میاره اینترنتی وجه رو انتقال میده تو حساب خودش به همین راحتی . واسه همینه که بانک ها میگن ادرسی که تا ادرس باره مرورگر زده مثلا با فلان ادرس چک کنید تا یکی باشه .
-
اگر شاکی بشید . حسابی که واریز شده مسدود میشه مدتی !
در ضمن مگه چقدر بوده 3 ملیون تومان در روز که نمیشه کارت به کارت کرد که طرف کارت نداشته این کار رو انجام بده . پس حتما خرید اینترنتی بوده که اونم معلوم هست همون لحظه تو سیستم میزنن و میگن خرید بوده شماره پیگیری داره که مثلا به حساب بانک ...... واریز شده . میری یکی از شعبات بانکی که واریز شده مشخصات اون رو میگیری . خیلی راحت . به همین راحتی که گفتم . در ضمن خرید اینترنتی بوده باشه اونم یه حدی داره که یک ملیون تومان بوده نه بیشتر .
با این پول فرار کنه طرف ؟! این پول اجاره یه محل کار هم در تهزان دیگه نیست .
لطفا قصد جسارت نیست . این میتونه یه key loger باشه که رو سیستم بوده و شما هم از صفحه کلید مجازی استفاده نکردید و ماجرا پیش اومده .....................
اما ااگه این نبوده و شما هم پسورد رو نزدید جایی و کسی هم پسورد رو نداشته ( پس چه جوری کم شده )
اینجاست که باید زمان و برگردونید به عقب و فکر کنید .
فقط فکر .
قصه نخور دوست عزیز . فکر کن که کجا و چه جوری پسورد لو رفته همین . اصل سر نخ اینجاست .
شایدم مشکل بانکی بوده و فردا های دگر درست میشه !
@-)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
همش به خاطره خرید های اینترنتیه مدیرا از این اسکریپت های نال استفاده میکنند امینت که ندارند هکر راحت آدرس ارجاع دهنده به پرداخت آنلاین بانک رو جلع میکنه رمزه دومو cvv2 وبقبه اطلاعات و بدست میاره اینترنتی وجه رو انتقال میده تو حساب خودش به همین راحتی . واسه همینه که بانک ها میگن ادرسی که تا ادرس باره مرورگر زده مثلا با فلان ادرس چک کنید تا یکی باشه .
تو 6 سالی که تو محیط اینترنت کار میکنم.به همه این امور واقفم
واقعا در عجبم چطور ممکنه
-
مبلغتون چه قدر بوده ؟
چرا امروز حساب رو چک نکردند گذاشتن واسه فردا ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdisr
اگر شاکی بشید . حسابی که واریز شده مسدود میشه مدتی !
در ضمن مگه چقدر بوده 3 ملیون تومان در روز که نمیشه کارت به کارت کرد که طرف کارت نداشته این کار رو انجام بده . پس حتما خرید اینترنتی بوده که اونم معلوم هست همون لحظه تو سیستم میزنن و میگن خرید بوده شماره پیگیری داره که مثلا به حساب بانک ...... واریز شده . میری یکی از شعبات بانکی که واریز شده مشخصات اون رو میگیری . خیلی راحت . به همین راحتی که گفتم . در ضمن خرید اینترنتی بوده باشه اونم یه حدی داره که یک ملیون تومان بوده نه بیشتر .
با این پول فرار کنه طرف ؟! این پول اجاره یه محل کار هم در تهزان دیگه نیست .
لطفا قصد جسارت نیست . این میتونه یه key loger باشه که رو سیستم بوده و شما هم از صفحه کلید مجازی استفاده نکردید و ماجرا پیش اومده .....................
اما ااگه این نبوده و شما هم پسورد رو نزدید جایی و کسی هم پسورد رو نداشته ( پس چه جوری کم شده )
اینجاست که باید زمان و برگردونید به عقب و فکر کنید .
فقط فکر .
قصه نخور دوست عزیز . فکر کن که کجا و چه جوری پسورد لو رفته همین . اصل سر نخ اینجاست .
شایدم مشکل بانکی بوده و فردا های دگر درست میشه !
@-)
من نمیدونم چطور تونستن این پولو منتقل کنن
برا خودم عجیبه
بانک هم جوابی نداشت بده
گفتم که برا 2نفر دیگه هم تو همون شعبه این اتفاق افتاده بود
بعدش هم صد در صد یارو چند جا دیگرم زده
هرچی به عقب برمیگردم باز هم چیزی یادم نمیاد.من واقعا به پسوردو حساس بودم
در عین حال از کمکتون ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
تو 6 سالی که تو محیط اینترنت کار میکنم.به همه این امور واقفم
واقعا در عجبم چطور ممکنه
عزیز کاری ندارن شما چند ساله تو این امور هستی
. بی پدر مادرا خیلی واردند :مخه ایرانی اند دیگه :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen12
مبلغتون چه قدر بوده ؟
چرا امروز حساب رو چک نکردند گذاشتن واسه فردا ؟
گفتن باید صورتحساب ویژه بگیریم
-
دوستانی که از پرداخت های اینترنتی زیاد استفاده میکنند سعی کنند هر هفته رمزه دومتونو عوض کنید
-
دوستان برام دعا کنید
ولی به قول شهاب واقعا اوناییکه خرید زیاد انجام میدن واجبه که پسورداشونو دائم عوض کنند.اتفاق یکبار میفته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
دوستان برام دعا کنید
ولی به قول شهاب واقعا اوناییکه خرید زیاد انجام میدن واجبه که پسورداشونو دائم عوض کنند.اتفاق یکبار میفته
و اینکه این سایت های خرید شارژ همشون مطمئن نیستند ...
-
دوست عزیز من واقعا متاسفم واستون
برای من یک اتفاق عین همین افتاد. توی حسابم یک مبلغی بود. زیاد بهش سر نمیزدم ! بعد از مدتی اومدم دیدم اون مبلغ ته حسابم نیست . گفتم شاید حالا یادم نبوده برداشتم
چند ماه بعد بانک تماس گرفت گفتش آقای فلانی حدود 30 نفر شاکی دارید. گفتم چی شده . گفتش که از حساب های مردم پول منتقل کردید به حسابتون !!!
رفتیم بانگ پرینت گرفتیم. دیدیم که بله 1 تومان 1 تومان منتقل میشده یک جا میرفته توی حساب های دیگه ای یا خرید میشده ازشون
طرف های که شکایت کرده بودند به هیچ جایی نرسیدند .چونکه رمز دوم رو مسئولیت نگهداریش پای خودشون بود. علیه طرف هم من شکایت کردم که پول به حسابش رفت ولی عین همونا چون مدرکی نداشتم ....
یک مورد دیگه هم برای حساب بانکی یکی از آشناهامون پیش اومد که مبلغ از حسابش کم شد. بعد از کلی دوندگی فهمیدیم کار کارمند شعبه بود !
-
ای بابا...
به فتا حتما شکایت کنید... از طریق بانک هم پیگیری کنید...مطمئن باشید اگر انتقال داده باشند حتما حتما شناسایی میشه.
اگه یک موقع گفتند قابل شناسایی نیست از خود بانک هم شکایت کنید.
انشالله هر چه زودتر پولتون رو برگردونند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
دوست عزیز من واقعا متاسفم واستون
برای من یک اتفاق عین همین افتاد. توی حسابم یک مبلغی بود. زیاد بهش سر نمیزدم ! بعد از مدتی اومدم دیدم اون مبلغ ته حسابم نیست . گفتم شاید حالا یادم نبوده برداشتم
چند ماه بعد بانک تماس گرفت گفتش آقای فلانی حدود 30 نفر شاکی دارید. گفتم چی شده . گفتش که از حساب های مردم پول منتقل کردید به حسابتون !!!
رفتیم بانگ پرینت گرفتیم. دیدیم که بله 1 تومان 1 تومان منتقل میشده یک جا میرفته توی حساب های دیگه ای یا خرید میشده ازشون
طرف های که شکایت کرده بودند به هیچ جایی نرسیدند .چونکه رمز دوم رو مسئولیت نگهداریش پای خودشون بود. علیه طرف هم من شکایت کردم که پول به حسابش رفت ولی عین همونا چون مدرکی نداشتم ....
یک مورد دیگه هم برای حساب بانکی یکی از آشناهامون پیش اومد که مبلغ از حسابش کم شد. بعد از کلی دوندگی فهمیدیم کار کارمند شعبه بود !
ته دلمو خالی کردین
بعد شما با اون همه شاکی چه کردین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
یکی دوستان عموش رئیس بانک ملی هست به اونم گفتیم
گفتن باید تا فردا صبرکنی
می ترسم تا فردا یارو بزاره بره اونطرف
مگر چقدر بوده نباید به روز به بعد موکلش می کردند همان روز باید پیگریش می شدند
-
عزیزم اگر روی حساب بانک ملی صورتحساب اینترنتی دارید دیگه لازم نیست منتظر بانک بشید حدود ساعت 9 صبح توی صورتحساب می نویسه که پول به چه حسابی منتقل شده ...
فردا اول وقت به بانک مراجعه کنید و مشخصات کامل حساب برداشت کنند رو بگیرید و با مدارک شناسایی خودتان به همراه پرینت تائید شده صورتحساب برید دادسرای جرایم اینترنتی شکایت کنید معمولا حسابی که بهش واریز شده هم سرقتی هست و شما فردا با یکنفر که اونم خبر نداره پول چرا امده به حسابش و کجا رفته روبرو میشید ولی اگر زود اقدام کنید ممکنه دستتون به پول برسه و قبل از گم و گور شدن پول بدون هیچ سرنخی بتونید پولتون رو بدست بیارید.
-
سلام. نترس . میگیرنش :105:. من 2 سال پیش یکی از دوستام مبلغ 4.5 میلیون بلند کرد با کی لاگر البته از شرکت دولتی بود :)) گرفتن چوب تو استینش کردن
-
-
دوستان امروز رفتم
اونیکه پول به حسابش رفته ظاهرا خانمی بوده که چند ماهه عابر بانک ملیشو گم کرده
همون دیروز 75 میلیون به حساب این خانم منتقل کرده از حساب های مختلف
و طی چند خرید از طلافروشی ها کارت کشیده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
دوستان امروز رفتم
اصلا مهم نیست، شما از خانم صاحب کارت شکایت کنید. می خواست بره کارتش رو باطل کنه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
دوستان امروز رفتم
نگران نباشید ، دوندگی داره اما به پولتون میرسید
سقف خرید روزانه داریم ... این طور نیست که هر کسی هر جوری بتونه ***ی کنه اونم در خصوص تبادلات مالی ، بالاخره این پولها به یک جایی ختم شده
پیگیری سفت و سخت داشته باشید ، حتی برای 50 هزار تومان
-
اصلا امکان نداره روزانه بیشتر از 1 میلیون از دستگاه ها بتونه خرید کنه یا بیشتر از 1 میلیون انتقال بده !
از خانمه هم شکایت کنید هیچی نمیشه ! چون خانمه بی خبر بوده و اطلاع داده که کارتش مفقودی هستش ! هیچ مشکلی هم واسه خانمه پیش نمیاد
-
چرا عزیز، اگر خانمه اطلاع داده باشه کارت مفقود شده کارت باید از کار می افتاد مخصوصا که که چند ماهه، در هر حال شما می تونید پول رو از خانومه بگیرید. شکایت کنید ازش!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
چرا عزیز، اگر خانمه اطلاع داده باشه کارت مفقود شده کارت باید از کار می افتاد مخصوصا که که چند ماهه، در هر حال شما می تونید پول رو از خانومه بگیرید. شکایت کنید ازش!
خیر ! دوست عزیز میشه بدونم خانمه ساکن کجا هستند ؟
ضمنا. اگر از خانمه شکایت کنند خانمه هم میره از طرفی که پول رفته حسابش شکایت می کنه ! بعد شما باید منتظر این باشید که جواب اونا بیاد . کار یک روز دوروزو چند ماه نیست که !
پدر من قاضی هست و از این موارد زیاد دیدیم. دوست عزیز ؟ خانمه ساکن کجا هستند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
ضمنا. اگر از خانمه شکایت کنند خانمه هم میره از طرفی که پول رفته حسابش شکایت می کنه ! بعد شما باید منتظر این باشید که جواب اونا بیاد . کار یک روز دوروزو چند ماه نیست که !
اول اینکه بحث 50 هزار تومان نیست و هفتاد میلیونه! یک روزه هم می تونید خانم را جلب کنید و پولش کنید. بعد که آزاد شد میره از هر کی می خواد شکایت می کنه! این خانم باید توجیه کنه که چرا کارت مفقود شده اش هنوز داره استفاده میشه و باطل نشده!
شما درسته که پدرتون قاضی هستند اما صبر کنید بیاد خانه و ازش سوال کنید! ارث قضاوت که نبردید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
اول اینکه بحث 50 هزار تومان نیست و هفتاد میلیونه! یک روزه هم می تونید خانم را جلب کنید و پولش کنید. بعد که آزاد شد میره از هر کی می خواد شکایت می کنه! این خانم باید توجیه کنه که چرا کارت مفقود شده اش هنوز داره استفاده میشه و باطل نشده!
شما درسته که پدرتون قاضی هستند اما صبر کنید بیاد خانه و ازش سوال کنید! ارث قضاوت که نبردید!
برادر من ! بانک اول تحقیق میکنه . به این سادگی ها نیست . ضمنا. تحت هیچ شرایطی از یک حساب نمیشه که نمیشه بیشتر از 1 میلیون تومان در طول روز از اینترنت که تنها راه هست حواله بزنید ! متوجه این امر هستید ؟ و این هم توی کتم نمیره ! اخه از کجا ایشون متوجه شدند که این خانم کارتشون مفقود شده ؟ در جا اعلام مفقودی میزنند کارت رو باطل می کنند. و با کارت از دست گاه های کارت خوان طلا فروشی ها هم بیشتر یک مبلغ خاص نمیشه برداشت کرد ! گیریم که کارت طرف هم گم شده باشه طرف رمزش رو از کجا داشته که خرید رو انجام بده اخه !
در پایان این ماجرا دو قضیه داره
خانمه هم دستش هستش.
طرف یک کارمند بانک هستش که از طریق حاب های شخضی پول جابجه کرده !
احتمال اول رو بیشتر میدم !
احتمال اینکه این ماجرا اصلا به این صورت نباشه رو هم 50 درصد میدم ! چون هیچیش منطقی نیست
-
یکی از آَشناهای ما 2 سال پیش یک نفر از یه شهری 6 ملیون از حساب ملتش خالی کرد. طرف رو هم پیدا کرد خودش. اما نتونست کاری بکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
php.online
یکی از آَشناهای ما 2 سال پیش یک نفر از یه شهری 6 ملیون از حساب ملتش خالی کرد. طرف رو هم پیدا کرد خودش. اما نتونست کاری بکنه
عذر می خوام اما بی عرضه بوده!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
برادر من ! بانک اول تحقیق میکنه . به این سادگی ها نیست . ضمنا. تحت هیچ شرایطی از یک حساب نمیشه که نمیشه بیشتر از 1 میلیون تومان در طول روز از اینترنت که تنها راه هست حواله بزنید ! متوجه این امر هستید ؟ و این هم توی کتم نمیره ! اخه از کجا ایشون متوجه شدند که این خانم کارتشون مفقود شده ؟ در جا اعلام مفقودی میزنند کارت رو باطل می کنند. و با کارت از دست گاه های کارت خوان طلا فروشی ها هم بیشتر یک مبلغ خاص نمیشه برداشت کرد ! گیریم که کارت طرف هم گم شده باشه طرف رمزش رو از کجا داشته که خرید رو انجام بده اخه !
در پایان این ماجرا دو قضیه داره
خانمه هم دستش هستش.
طرف یک کارمند بانک هستش که از طریق حاب های شخضی پول جابجه کرده !
احتمال اول رو بیشتر میدم !
احتمال اینکه این ماجرا اصلا به این صورت نباشه رو هم 50 درصد میدم ! چون هیچیش منطقی نیست
این محدودیت های ریالی که میگید منو کشته!!!!! بیا ببرمت منوچهری بازار دلار فورش ها ببین که با همین دستگاه های pos چند میلیون چند میلیون کارت می کشند! همچنین اینترنت بانک ملت البته با شرایطی تا 500 میلیون در روز اجازه میده بقیه بانک ها را در جریان نیستم.
من هم برای همین میگم شما از خانم شکایت مناسب بکنید بقیه اش با مسئولین.
-
من الان کارت بانک ملی دارم ! یک کاغذ رسید هم دارم. بالاش زده سقف مجاز خرید روزانه 10 میلیون تومان ! اون هم با دست گاه های کارت خوان ! اون هم بانک ملی. چون اینطوری طرف رو راحت تر میشه گیر آورد. بالاخره کسی که همچین چیزی میخره یک سریدی چیزی میگیره !
ضمنا
دوستان . ایهالناس ! هیچ کاری نمیشه کرد. برید حالا شکایت کنید ! خود آقا اول از همه مقصره که پسووردش رو جایی جا گذاشته ! گیریم کی لاگر طرف داشته و زده پسوورد رو برداشته . چطوری میخواد ثابت کنه این موضوع رو !
من دیگه حرفی ندارم. برید دوندگی کنید و به مسئولین بسپارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
من الان کارت بانک ملی دارم ! یک کاغذ رسید هم دارم. بالاش زده سقف مجاز خرید روزانه 10 میلیون تومان ! اون هم با دست گاه های کارت خوان ! اون هم بانک ملی. چون اینطوری طرف رو راحت تر میشه گیر آورد. بالاخره کسی که همچین چیزی میخره یک سریدی چیزی میگیره !
ضمنا
دوستان . ایهالناس ! هیچ کاری نمیشه کرد. برید حالا شکایت کنید ! خود آقا اول از همه مقصره که پسووردش رو جایی جا گذاشته ! گیریم کی لاگر طرف داشته و زده پسوورد رو برداشته . چطوری میخواد ثابت کنه این موضوع رو !
پ ن پ ! بشینه تیله بازی کنه!
خوش به حال کشی که از شما ***ی کنه!
اون کارت شما هم که محدودیت داره برای اینجور مواقع خوبه، اما فقط با یک درخواست به بانک می شه این محدودیت را افزایش داد و معمولا خیلی ها همان زمان درخواست کارت این محدودیت را افزایش می دهند.
-
هر جا سخن از اعتماد است من تر تر میخندم!
من که دو تا حساب تو بانک ملی دارم و یکیش رمز دوم داره و یکی دیگه اش نداره، اونی که رمز دوم داره را هیچوقت نمیذارم مبلغش از 100 هزار تومان بیشتر بشه و همیشه انتقال میدم به اونی که رمز دوم نداره و اینجوری خیالم راحته که اگه روزی روزگاری رمز دومم لو رفت و حسابم خالی شد بیشتر از 100 تومن نیست !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
خانمه اهل مشهده
مسئول بانک میگفت ازش پرسیدیم چرا اعلام مفقودی نکردی
گفته چون داخلش پول کم بود در حد ۵۰۰۰تومن
اینکارو نکردم
-
چقدر جالب ! این دوست منم پارسال که بیچاره شد پولا رفته بود به حساب قرض الحسنه ای به نام یک خانم توی مشهد ! پیگیر که شدن خانمه گفته بود که من اصلا کارت ندارم و حسابم قرض الحسنه هست و .... مبلغی هم که توی حساب این خانم بود 150 میلیون تومان بوده اون موقع ! هیچ کاریشم نکردن !
البته . به نظر من به کمک کی لاگر تونستن این کارو بکنن.
-
نقل قول:
ضمنا
واقعا چرا اینجوری شده ؟هر کی میاد کلاه برداری میکنه طرف میاد راهنمایی بگیره بجای اینکه بیاد کمک کنید امید بدید راهنمایی کنید طرف بره مشکلش رو حل بکنه هی میگید نمیشه نرو رفت پولت .درسته ربطی نداره ولی میگم. 3 ما ه پیش گوشی بنده رو زدن دقیفا دوستان من میگفتن گوشیت رفت دیگه پیدا نیمشه نرو شکایت کن همش باید بدویی ولی من رفتم بعد از یک ماه هم زنگ زدن و گوشی رو پیدا کرده بودن و من رفتم کلانتری گرفتم و حتی از طرف برای خرید مال ***ی هم شکایت کردم .حالا اینکه پول هست و کاملا مشخص هست که کجا رفته .پ.ن دوست من برور دنبالش از اون خانم هم شکایت کن
نقل قول:
دوستان . ایهالناس ! هیچ کاری نمیشه کرد.
کلا تبریک میگم به شما !!!