-
به نظر شما OVH بهتره یا Kimsufi
سلام دوستان از نظر شما کدوم یکی از دیتاسنتزرهای ovh یا Kimsufi بهتر هستند و دلیلش رو بگید ؟؟؟؟
من یه افر داشتم با 16 گیگ رم و cpu cor i7 اما مطمئن نیستم از کدوم یکی بوده به اسم فرانسه گرفته بودمش ولی هر یکی 2 روز در میون تصادفی یکی از آی پی ها تایم اوت میشدن خلاصه اذیت میکرد
مشکل مدیریتی نبوده آی پی ها میرفتند واسه خودشون :))
-
پاسخ : به نظر شما OVH بهتره یا Kimsufi
سلام
کیم سوفی زیر مجموعه ovh هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
سلام دوستان از نظر شما کدوم یکی از دیتاسنتزرهای ovh یا kimsufi بهتر هستند و دلیلش رو بگید ؟؟؟؟
من یه افر داشتم با 16 گیگ رم و cpu cor i7 اما مطمئن نیستم از کدوم یکی بوده به اسم فرانسه گرفته بودمش ولی هر یکی 2 روز در میون تصادفی یکی از آی پی ها تایم اوت میشدن خلاصه اذیت میکرد
مشکل مدیریتی نبوده آی پی ها میرفتند واسه خودشون :))
سلام
کیم سوفی سهام داره ovh ـــــه
-
خلاصه کدوم بهتره این آفر مال کدوم هستش ؟؟؟
رم 16
سی پی یو cor i5
-
برای افراد تازه کار : کیم سوفی خوبه ولی پس از مدتی که کارتون گرفت برین ovh
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
خلاصه کدوم بهتره این آفر مال کدوم هستش ؟؟؟
رم 16
سی پی یو cor i5
کیم سوفی
در ضمن
Corei 5
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
برای افراد تازه کار : کیم سوفی خوبه ولی پس از مدتی که کارتون گرفت برین ovh
دوست من ما تازه کار وآماتور نیستیم این نظر سنجیه
-
خوب ovh بهتره ! ولی برای مشتری های کمتر هیچ فرقی ندارن ! کیمسوفی بهتره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
خوب ovh بهتره ! ولی برای مشتری های کمتر هیچ فرقی ندارن ! کیمسوفی بهتره
من هم فکر میکنم ovh کم دردسرتر هستش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
من هم فکر میکنم ovh کم دردسرتر هستش
فرقی نداره
هر دو یک شبکس !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
فرقی نداره
هر دو یک شبکس !
یعنی OVH مثل kimsufi ساپورت نداره ؟؟؟
-
کی گفته کیم سوفی ساپورت نداره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
یعنی OVH مثل kimsufi ساپورت نداره ؟؟؟
دوست عزیز میشه یک مدرک معتبری ارائه کنید
که ساپورت نداره ؟
-
ای خدا بیشتر از 10 بار در این مورد بحث شده کمی جست و جون کنین تاپیک مشابه هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
کی گفته کیم سوفی ساپورت نداره ؟
رو کیم سوفی vmware 4 بیشتر نصب نمیشه
رو ovh ورژن 5 نصب میشه ؟
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
ای خدا بیشتر از 10 بار در این مورد بحث شده کمی جست و جون کنین تاپیک مشابه هست
سرچ کردم شما گفتی kimsufi اگه گرفتین چیزی به اسم ساپورت معنی نداره!
-
کی گفته فرق نداره؟
من ۲ بار از کیمسوفی گرفتم یعنی بزرگترین اشتباهم بود!
تو سایت خودش نوشته کیمسوفی چیه:
نقل قول:
Le concept Kimsufi
Kimsufi est un serveur tout simplement suffisant pour la plupart de vos besoins sur le net.
Pour vous garantir le meilleur prix sans compromis sur la qualité, nous avons retiré tout ce qui coûte cher et ne sert à rien, et nous avons retenu tout ce qui est nécessaire, de la meilleure qualité, et le plus à la pointe de la technologie.
Idéal pour vous lancer dans le web, la gamme kimsufi ne néglige pas pour autant vos envies et vous permet de profiter de nombreux services grâce au large choix de systèmes d'exploitations proposés.
سرورهای کیمسوفی حداقل امکانات رو دارند. حتی kvm هم ندارند و ساپورتش هم حداقل هست. اگر سرور مشکلی براش پیش اومد باید خداحافظی کنید باهاش!
سرورهای کیمسوفی از سخت افزارهای دست دوم و مستحلک ovh استفاده می کنه. مخصوصا هارد! من یه بار از کیمسوفی گرفتم که هاردش کلا بد سکتور داشت. بعد سرور عوض کردم یکی دیگه گرفتم که هاردش شدیدا کند بود و پدر وی پی اس ها در اومد. آخرش اومدم از ovh گرفتم و به خوبی داره کار می کنه. همه این اتفاق ها تو یه ماه افتاد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
رو کیم سوفی vmware 4 بیشتر نصب نمیشه
رو ovh ورژن 5 نصب میشه ؟
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
سرچ کردم شما گفتی kimsufi اگه گرفتین چیزی به اسم ساپورت معنی نداره!
بیا من خودم برات رو کیمسوفی وی ام ویر 5 نصب میکنم
-
علیرضا جان اصلا حرفت تایید نمیشه ! من از کیمسوفی خرید کردم ! و بسیار راضی بودم و از نظر تجهیزات هیچ فرقی باهم ندارند ! خصوصا هارد :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
کی گفته فرق نداره؟
سرورهای کیمسوفی حداقل امکانات رو دارند. حتی kvm هم ندارند و ساپورتش هم حداقل هست. اگر سرور مشکلی براش پیش اومد باید خداحافظی کنید باهاش!
سرورهای کیمسوفی از سخت افزارهای دست دوم و مستحلک ovh استفاده می کنه. مخصوصا هارد! من یه بار از کیمسوفی گرفتم که هاردش کلا بد سکتور داشت. بعد سرور عوض کردم یکی دیگه گرفتم که هاردش شدیدا کند بود و پدر وی پی اس ها در اومد. آخرش اومدم از ovh گرفتم و به خوبی داره کار می کنه. همه این اتفاق ها تو یه ماه افتاد!
اون که ما هم کیمسوفی داریم مشکلی نداریم باهاش تقریبا 4 ماهه رو کیم سوفی وی پی اس میدیم مشتریا هم راضی هستن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
کی گفته فرق نداره؟
کیم سوفی الان چند ما هست که از سرورهای دسته اول استفاده میکنه و دیگه دست دوم نداره! و همه سرورهای 24 گیگ که جدید میده supermicro هست با پورت 1!!!! در صورتی که قبلا دستکاپ بود
-
آقا کدوم بهتره ؟؟؟ بی دردسر تره !!! Ovh
-
بعضیا شایعه کردن ! مثلا سرویس پ.ر.اک......سی نمیشه داد ! و میکروتیک هم نمیشه نصب کرد ! یک تاپیک زدم این موضوع رو از کاربران پرسیدم اون هایی که کار کرده بودن همه راضی بودن ! احتمالا قدیم که ضعیف بوده این جوری بوده محصولاتش ! خودم هم یه سرور اختصاصی از کیم سوفی خریدم و کاملا راضی هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
بعضیا شایعه کردن ! مثلا سرویس پ.ر.اک......سی نمیشه داد ! و میکروتیک هم نمیشه نصب کرد ! یک تاپیک زدم این موضوع رو از کاربران پرسیدم اون هایی که کار کرده بودن همه راضی بودن ! احتمالا قدیم که ضعیف بوده این جوری بوده محصولاتش ! خودم هم یه سرور اختصاصی از کیم سوفی خریدم و کاملا راضی هستم
با این سرور شما چیکار میکنی ؟
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
بیا من خودم برات رو کیمسوفی وی ام ویر 5 نصب میکنم
شما سرور رو kimsufi با vmwar.5 ارائه میدی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
دیشب تحویل دادیم یک عدد الان از پنل عکس میدم بهتون ثابت بشه !
-
میکروتیک و پ..را..ک....س.ی باش ارائه دادم ! که کاملا جواب داد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
kimsufi نسخه vmware5 هم نصب می کنه ... سرور ما در این دیتاسنتر قرار داره و نسخه 5 هم روش نصبه ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
darya
kimsufi نسخه vmware5 هم نصب می کنه ... سرور ما در این دیتاسنتر قرار داره و نسخه 5 هم روش نصبه ...
شما باهاش مشکل تایم اوت شدن آی پی یا چیز دیگه نداری ؟ خارج ازدردسر مدریت و ابیوز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
شما باهاش مشکل تایم اوت شدن آی پی یا چیز دیگه نداری ؟ خارج ازدردسر مدریت و ابیوز
ایشون دیشب از ما سرورشونو خریداری کردن هنوز مشکل مدیریت و ابیوز ندارن دارن تمرین میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
ایشون دیشب از ما سرورشونو خریداری کردن هنوز مشکل مدیریت و ابیوز ندارن دارن تمرین میکنن
پس نمیتونن قضاوت کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
خیر..2 سال هم با این دیتاسنتر کار میکنیم چیزی که شما میگین دفعه اول هست میشنویم...روی 150 تا سرور این مشکل رو نداشتیم
-
من هم فکر میکنم ovh بهتر است
-
ovh بهتره ولی کیم سوفی هم بد نیست!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
علیرضا جان اصلا حرفت تایید نمیشه ! من از کیمسوفی خرید کردم ! و بسیار راضی بودم و از نظر تجهیزات هیچ فرقی باهم ندارند ! خصوصا هارد :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
اون که ما هم کیمسوفی داریم مشکلی نداریم باهاش تقریبا 4 ماهه رو کیم سوفی وی پی اس میدیم مشتریا هم راضی هستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
کیم سوفی الان چند ما هست که از سرورهای دسته اول استفاده میکنه و دیگه دست دوم نداره! و همه سرورهای 24 گیگ که جدید میده supermicro هست با پورت 1!!!! در صورتی که قبلا دستکاپ بود
حالا شاید شانس من بد بوده! اسکرین شات های اسکن هارد موجوده. سرور اولی به حدی بد سکتور داشت که اصلا روش لینوکس بالا نمی یومد!!!
دومی هم سرعت هاردش از بس پایین بود که مجبور شدیم هزینه تمام مشتریان رو برگشت بزنیم. شاید واسه خیلی ها اون هارد خوب باشه ولی داشت با اعتبار ما بازی می کرد. خلاصه اینکه ۳۰ تا مشتری رو از دست دادیم
شاید الان بهتر شده باشه، خبر ندارم اما اگر چیزی می خواید که پشتش مسئولیت پذیری باشه از ovh بگیرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
حالا شاید شانس من بد بوده! اسکرین شات های اسکن هارد موجوده. سرور اولی به حدی بد سکتور داشت که اصلا روش لینوکس بالا نمی یومد!!!
دومی هم سرعت هاردش از بس پایین بود که مجبور شدیم هزینه تمام مشتریان رو برگشت بزنیم. شاید واسه خیلی ها اون هارد خوب باشه ولی داشت با اعتبار ما بازی می کرد. خلاصه اینکه ۳۰ تا مشتری رو از دست دادیم
شاید الان بهتر شده باشه، خبر ندارم اما اگر چیزی می خواید که پشتش مسئولیت پذیری باشه از ovh بگیرید
بستگی داره به تعداد سرورهاتون شما هم برو سرور زیاد بگیر بعد kimsufi هم 10 دقیقه ای جواب میدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
بستگی داره به تعداد سرورهاتون شما هم برو سرور زیاد بگیر بعد kimsufi هم 10 دقیقه ای جواب میدن
ببخشید، به نظر خودتون این فرمایشتون منطقی هست؟!
این تاپیک برای این ایجاد شده که استارتر بدونه کدوم بهتره !
با شرایط مساوی ( تعداد سرور کم ) این آقا دارن می گن که سرور ovh کیفیت و ساپورت بهتری داره ، شما می گید برو بیشتر بگیر، ساپورت بدن!؟؟
واقعا درک بعضی صحبت ها خیلی برام سخته، بخصوص اگه صاحب سخن ، صاحب منصب باشه ... !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
ببخشید، به نظر خودتون این فرمایشتون منطقی هست؟!
این تاپیک برای این ایجاد شده که استارتر بدونه کدوم بهتره !
با شرایط مساوی ( تعداد سرور کم ) این آقا دارن می گن که سرور ovh کیفیت و ساپورت بهتری داره ، شما می گید برو بیشتر بگیر، ساپورت بدن!؟؟
واقعا درک بعضی صحبت ها خیلی برام سخته، بخصوص اگه صاحب سخن ، صاحب منصب باشه ... !
گل پسر OVH و Kimsufi ساپورتش یکی هست فرقی نداره...همش رو OVH ساپورت میکنه...OVH هم سرورت کم باشه دیر جواب میدن
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
گل پسر OVH و Kimsufi ساپورتش یکی هست فرقی نداره...همش رو OVH ساپورت میکنه...OVH هم سرورت کم باشه دیر جواب میدن
طبق SLA باید به شما جواب بدن! این دلیل نمیشه که شمایی که به قول خودتون 150تا سرور دارید 10 دقیقه ایی جواب بدن به منی که 1 یه سرور دارم یک ساعته! فکر میکنم از روش First in, First Out استفاده میکنن یعنی هر تیکتی که اول بیاد، اول جواب داده میشه!
و اگر حرف faranetwork درست باشه و طبق SLA به شما جواب ندهند پیشنهاد میشود که سَمت این دیتاسنتر نروید.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
طبق SLA باید به شما جواب بدن! این دلیل نمیشه که شمایی که به قول خودتون 150تا سرور دارید 10 دقیقه ایی جواب بدن به منی که 1 یه سرور دارم یک ساعته! فکر میکنم از روش First in, First Out استفاده میکنن یعنی هر تیکتی که اول بیاد، اول جواب داده میشه!
و اگر حرف faranetwork درست باشه و طبق SLA به شما جواب ندهند پیشنهاد میشود که سَمت این دیتاسنتر نروید.
موفق باشید
OVH وقتی خوب ساپورت میده که VIP داشته باشین!!!!
https://www.ovh.com/fr/support/infor...upport_vip.xml
بعد اون وقت زیر 10 دقیقه هم بهت سرور میدن!..اون موقع میره ساپورت میشینه پای سرور میگه command بگو بزنم
-
دوستان ... کیفیت OVH چقدر تایید میشه ... ؟
اگر قرار باشه نمره بدیم
OVH چند میدید ؟
به دیتا سنتر هایی مثل Iweb چند میدید ؟
از 100 نمره بدید ممنون