-
سروش رسانه یا پارس آنلاین؟
سلام
ما برای یک سایت دولتی باید یک سرور کولو کنیم
طبق بررسی هایی که تا الان داشتم ظاهرا:
سروش رسانه backbone مخابراتی بهتری داره ولی پشتبانی ضعیفی داره
و پارس آنلاین تیم فنی و پشتیبانی قوی تری داره
آیا این اطلاعات درسته؟ و از نظر مخابراتی شرایط سروش رسانه چقدر بهتره؟
ظاهرا در مورد کولو، پشتبیانی اهمیت کمتری داره و بیشتر وضعیت پهنای باند و دسترس پذیری خود دیتاسنتر مهمه
به این ترتیب میشه با اطمینان گفت سروش رسانه انتخاب بهتری هست؟
متشکرم
-
پاسخ : سروش رسانه یا پارس آنلاین؟
سلام
من پارس آنلاين دارم و اصلا راضي نيستم.. طرف اين شركت نياين بهتره..
يه مدت مشكل پهناي باند داشتم كه خودكار حجم كم مي شد و اصلا پيگيري نمي كردن
الان هم مشكل قطعي هاي زياد.. در كل از ديد من پارس انلاين گزينه خوبي نيست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
سلام
من پارس آنلاين دارم و اصلا راضي نيستم.. طرف اين شركت نياين بهتره..
يه مدت مشكل پهناي باند داشتم كه خودكار حجم كم مي شد و اصلا پيگيري نمي كردن
الان هم مشكل قطعي هاي زياد.. در كل از ديد من پارس انلاين گزينه خوبي نيست
شما هاست اشتراکی از پارس گرفتین یا سرور و ...؟
-
بله عزيز
اصلا راضي نيستم
اينم اعتقاد ندارم كه تيم فني پ آ قوي تره
دست كم براي شهر ما اصلا جالب نيست !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed2050
سلام
ما برای یک سایت دولتی باید یک سرور کولو کنیم
طبق بررسی هایی که تا الان داشتم ظاهرا:
سروش رسانه backbone مخابراتی بهتری داره ولی پشتبانی ضعیفی داره
و پارس آنلاین تیم فنی و پشتیبانی قوی تری داره
آیا این اطلاعات درسته؟ و از نظر مخابراتی شرایط سروش رسانه چقدر بهتره؟
ظاهرا در مورد کولو، پشتبیانی اهمیت کمتری داره و بیشتر وضعیت پهنای باند و دسترس پذیری خود دیتاسنتر مهمه
به این ترتیب میشه با اطمینان گفت سروش رسانه انتخاب بهتری هست؟
متشکرم
سرورش رسانه حداقل تو میزبانی اطلاعات خیلی سر تر از پارس آنلاین هستش
دیگه وقتی سایت هایی مثل تابناک با اونها دارند کار میکنند دیگه ببینید چقدر کارشون حرفه ای تر هستش
-
پارس انلاین همیجوریه؛فقط اسم درکرده؛ مال ما هم اینطور الکی کم میشد؛ما که سرویس رو عوض کردیم
-
سروش رسانه از همه نظر بهتره . منتها فکر میکنم قیمتش گرون تر باشه
-
فك كنم ريسس پارس انلاين يزدي باشه..
-
با تشکر از دوستان
در مقایسه بین سروش رسانه و پارس آنلاین، با مشورتهایی که داشتم به این نتیجه رسیدم که افرانت انتخاب بهتری هست!
اینطور که شنیدم از نظر استانداردهای دیتاسنتری وضعیت خوبی داره. در حالیکه سروش رسانه اینطور نیست
و از نظر پاسخگویی تیم فنی ظاهرا مورد منفی نداره
و در مورد پهنای باند و backbone مخابراتی هم شرایط خوبی داره
فقط قیمتش کمی بالاست
کسی در افرانت سرور اختصاصی یا کولو داشته ؟
دسترس پذیری سرور، پشتیبانی تیم فنی، uptime و سایر شرایط رو چطور دیدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed2050
با تشکر از دوستان
در مقایسه بین سروش رسانه و پارس آنلاین، با مشورتهایی که داشتم به این نتیجه رسیدم که افرانت انتخاب بهتری هست!
اینطور که شنیدم از نظر استانداردهای دیتاسنتری وضعیت خوبی داره. در حالیکه سروش رسانه اینطور نیست
و از نظر پاسخگویی تیم فنی ظاهرا مورد منفی نداره
و در مورد پهنای باند و backbone مخابراتی هم شرایط خوبی داره
فقط قیمتش کمی بالاست
کسی در افرانت سرور اختصاصی یا کولو داشته ؟
دسترس پذیری سرور، پشتیبانی تیم فنی، uptime و سایر شرایط رو چطور دیدید؟
دوست عزیز سوال بین سروش رسانه و پارس آنلاین بود. و الا کسانی مجری خدمات دیتاسنتر تو ایران باشن همچنین کم هم نیستند
-
پارس آنلاین توصیه میشه باهاشون کار کردم تو این زمینه
-
سروش اصلا پورت اينترنت خوبی نداره.
برای تست ميتونيد سايت alalam.ir يا سايت irib.ir رو خارج از ايران تست کنيد. به زور باز ميشه اين سايت ها.
پي نوشت: اگر از تبيان آفر خوبی خواستيد ميتونيم بهتون ارائه بديم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
سروش اصلا پورت اينترنت خوبی نداره.
برای تست ميتونيد سايت alalam.ir يا سايت irib.ir رو خارج از ايران تست کنيد. به زور باز ميشه اين سايت ها.
پي نوشت: اگر از تبيان آفر خوبی خواستيد ميتونيم بهتون ارائه بديم.
خوب هدف از استفاده ی دیتاسنتر های ایرانی برای سرویس و لود بیشتر برای کاربران داخلی هستش دیگه
-
بايد در کنار دسترسی به اينترانت به اينترنت هم يک دسترسی نسبی داشته باشه.
روی تبيان سرعت پورت شبها به 100 مگابيت بر ثانيه هم ميرسه و روزها حداقل 7 8 هستش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
بايد در کنار دسترسی به اينترانت به اينترنت هم يک دسترسی نسبی داشته باشه.
روی تبيان سرعت پورت شبها به 100 مگابيت بر ثانيه هم ميرسه و روزها حداقل 7 8 هستش.
میتونید یه مقایسه مختصر بین سروش رسانه، افرانت و تبیان داشته باشید؟
مخصوصا از نظر لینکهای مخابراتی و دسترس پذیر بودن
-
ما تا به امروز 3 تا ديتاسنتر مختلف رو تست کرديم.
برای سروش يک سرور ارسال کرديم و از اول با اين توافق که دو روز سرور تست باشه ارسال کرديم، شب اول تست دانلود کرديم با 4 5 کيلوبايت داشت دانلود ميکرد که اصلا قابل قبول نبود.
با ديتاسنتر افرانت يک قرار داد داشتيم که از نظر پورت ارتباطی بد نبود اما يکی از سرور های ما مفقود شده و تا الان هم جواب درستی ارائه ندادند. مدارک اين قضيه موجود هستش و بزودی روی همين سايت منتشر خواهيم کرد.
تيبيان همونطور که بالا گفتم پهنای باند خوبی داره و از نظر ظاهری هم خيلی به ديتاسنتر شبيه تر هستش. (دوستانی که مايل باشند ميتونن هماهنگ کنن برای بازديد از اين ديتاسنتر و مشاهده رک اختصاصی شرکت در اين ديتا سنتر) خدود 450 رک در اين ديتاسنتر وجود داره که همگی از نوع apc و از بهترين رک ها هستند. ژنراتور، سيستم خنک کننده، امنيت ورود و خروج، سيستم اطفای حريق و ساير موراد داره توی اين ديتاسنتر اجرا ميشه. پهنای باندشون هم در حال حاضر از دو جا تامين ميشه. از ipm و lct تامين ميشه و علاوه بر اينها يک بک آپ هم از مرکز تحقيقات مخابرات برای زمانی که اون دو پهنای باند قطع بشه دارند.
پينگ تايمشون هم عالی هستش و ما 2 3 مشتری داريم که فقط گيم سرور دارند روی اين رک.
برای تست پينگ تايم ميتونيد سايت zarinpal.com رو تست کنيد که در حال حاضر در اين ديتا سنتر هستش.
قيمتی هم که ميتونيم ارائه بديم مناسب تر از مناسب هستش و هزينه هر u فضا با 100 گيگابايت پهنای باند ماهانه 100 هزار تومان هستش. و هزينه هر 100 گيگ پهنای باند اضافه ماهانه 40 هزار تومان هستش.
-
برای کلو دیتاسنتر بهتری هم وجود دارد
در صورتی که مایل هستید به شما "معرفی کنم با بنده تماس بگیرید
leader at webvillage at ir
-
بنده هم در تبیان سرور دارم هم سروش .
این که میفرمایند تبیان چند لینک پشتیبان داره واقعیت نداره . حداقل برای ما که نداشت . تبیان به طور کل یک لینک e1 روی فیبر داره که پهنای باندش رو هیچکس نمیدونه چه قدر هست ! ما که بیش از ۱۲ مگ نتونستیم بکشیم و اون هم ساعت ۲/۵ نصفه شب !
ترافیک در تبیان به دلیل جذب بیش از حد مشتری throttle میشه . یعنی میزان پورت دریافتی و ارسالی شمال نامتقارن و در اکثر مواقع پورت ارسال شما محدودیت داره . پشتیبانی خوبی نداره و رسیدگی به مشکلات شبیه پیگیری پرونده تو اداره دولتیه . این به اون میگه اون به این میگه آخرش هم میگن این درخواست باید بره پشتیبانی لایه ۲ که الان نیستند !
ولی سروش بک بون سایت های معروف زیادی هست . به علاوه این که node اولشون میزبان پورت و ارتباطات دانشگاهی هست . پشتیبانی برخط ندارند ولی معمولا برخورد و پیگیری شون براساس تماس تلفنی خیلی خیلی بهتر از تبیان هست .
پورت های ارتباطی در سروش بدون محدودیت استفاده از پهنای باند ارایه میشن و فقط پول پورت رو میگیرن . در حالی که سرویس دهنده های دیگه محدودیت مصرف با پورت های اشتراکی میدن .
response time در سرورهای سروش نسبت به تبیان در شهرهای مختلف اعم اصفهان / مشهد / شیراز / بندرعباس / همدان / یزد که بنده از افرادی در این شهرها پرسیدم بسیار بهتر از تبیان هست و در بعضی شهرها حتی وب سایت ها روی سرور های تبیان اصلا باز نمیشن .
در هر حال توصیه اکید میکنم حتی اگر قصد به کولوی شخصی گرفتید از میزبانی سرور در تبیان پرهیز کنید .
-
دیتاسنتر تبیان با توجه به حرف دوستان تایید می شود. سرورهای ما نیز در تبیان قرار دارند که از کیفیت خوبی برخوردارند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
این که میفرمایند تبیان چند لینک پشتیبان داره واقعیت نداره . حداقل برای ما که نداشت . تبیان به طور کل یک لینک e1 روی فیبر داره که پهنای باندش رو هیچکس نمیدونه چه قدر هست ! ما که بیش از ۱۲ مگ نتونستیم بکشیم و اون هم ساعت ۲/۵ نصفه شب !
ترافیک در تبیان به دلیل جذب بیش از حد مشتری throttle میشه . یعنی میزان پورت دریافتی و ارسالی شمال نامتقارن و در اکثر مواقع پورت ارسال شما محدودیت داره . پشتیبانی خوبی نداره و رسیدگی به مشکلات شبیه پیگیری پرونده تو اداره دولتیه . این به اون میگه اون به این میگه آخرش هم میگن این درخواست باید بره پشتیبانی لایه ۲ که الان نیستند !
ولی سروش بک بون سایت های معروف زیادی هست . به علاوه این که node اولشون میزبان پورت و ارتباطات دانشگاهی هست . پشتیبانی برخط ندارند ولی معمولا برخورد و پیگیری شون براساس تماس تلفنی خیلی خیلی بهتر از تبیان هست .
پورت های ارتباطی در سروش بدون محدودیت استفاده از پهنای باند ارایه میشن و فقط پول پورت رو میگیرن . در حالی که سرویس دهنده های دیگه محدودیت مصرف با پورت های اشتراکی میدن .
response time در سرورهای سروش نسبت به تبیان در شهرهای مختلف اعم اصفهان / مشهد / شیراز / بندرعباس / همدان / یزد که بنده از افرادی در این شهرها پرسیدم بسیار بهتر از تبیان هست و در بعضی شهرها حتی وب سایت ها روی سرور های تبیان اصلا باز نمیشن .
در هر حال توصیه اکید میکنم حتی اگر قصد به کولوی شخصی گرفتید از میزبانی سرور در تبیان پرهیز کنید .
از توضیحات شما خیلی ممنونم
از نظر بک بون مخابراتی و سایر شرایط بین سروش و افرانت هم مقایسه ای دارید؟ آیا سروش چون دولتی هست شرایط بهتری داره؟
از دوستان دیگه کسی در مورد افرانت اطلاعات داره؟
-
در مورد افرانت اطلاعاتی ندارم . اما میدونم که انعطاف خیلی زیادی در مورد قیمت یا دیگر موارد اضافه که بخواین , دارند . البته سروش یک مرکز دولتی هست و محدودیتهایی برای قیمت داره .
تا جایی که مسئول فروششون گفته بود حدس میزنم 2 لینک داشته باشند که مسلما اولی از فیبر و دومی ستلایت هست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
به نظر مياد شما اطلاعاتتون خلاف واقعيت هستش.
تبيان همونطور که عرض کردم خدمتتون دو پهنای باند اصلی و يک پهنای باند پشتيبان داره.
کافی هستش يکبار به اين ديتاسنتر سر بزنيد (در صورت تمايل ميتونيم هماهنگی لازم برای بازديد از اين ديتاسنتر رو برای ساير دوستانی که مايل باشند فراهم کنيم) توی سيستم مانيتورينگ اتاق پشتيبانی خواهيد ديد که 3 تا پينگ داره انجام ميشه که يکی از اونها (همونطور که گفتم پشتيبان هستش و قطع) و دوتای ديگه متصل هستش.
سرعت هم همونطور که عرض شد هستش و شبها به 100 مگابيت هم ميرسه. سايت نمونه ای که الان روی رک اختصاصی شرکت قرار داره zarinpal.com هستش که ميتونيد تست کنيد.
در کل به نسبت ديتاسنتر های ايرانی يکی از بهترين ديتاسنتر ها هستش.
-
تو دیتا سنتری که تو بلوار کشاورز هست 450 رک جا دادن؟
مطمئنین؟ اونجا 45 رک به زور جا میشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishrohost
تو دیتا سنتری که تو بلوار کشاورز هست 450 رک جا دادن؟
مطمئنین؟ اونجا 45 رک به زور جا میشه!
رفتين شما اونجا :"> ؟؟؟
اگر نرفتيد يک قرار هماهنگ کنم تشريف ببريد اونجا تعداد رک ها رو با هم ميشمريم :دی
-
هر کسی از یه دیتاسنتر تعریف کرد ، دو نفر دیگه اومدند رد کنردند ! اخه ادم چه طوری تصمیم بگیره با این وحدت کلمه همکاران !
-
دوستانی که قصد بازديد از ديتاسنتر تبيان رو دارند ميتونيم اين موضوع رو هماهنگ کنيم.
هر کسی مايل هستش يک پيام خصوصی ارسال کنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
دوستانی که قصد بازديد از ديتاسنتر تبيان رو دارند ميتونيم اين موضوع رو هماهنگ کنيم.
هر کسی مايل هستش يک پيام خصوصی ارسال کنه.
بازدید ربطی به کیفیت نداره. از سازمان فضایی ناسا که قرار نیست بازدید کنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
بازدید ربطی به کیفیت نداره. از سازمان فضایی ناسا که قرار نیست بازدید کنیم.
:دی نه، قطعا هم ناسا نيست. ولی اين رو در نظر بگيريد که رعايت استاندارد ها در ديتاسنتر بسيار مهم هستش و در تبيان اين موازين (در سطح ايران و نه در سطح آمريکا :دی) رعايت شده. خيلی اختلاف وجود داره برای مثال بين ديتا سنتر تبيان با ديتاسنتر افرانت يا مثلا ديتاسنتر مبنا. در مورد کيفيت پهنای باند هم عرض کردم برای مثال سايت زرين پال هستش که روی رک اختصاصی شرکت سامان سيستم در ديتاسنتر تبيان قرار داره.
-
نقل قول:
به نظر مياد شما اطلاعاتتون خلاف واقعيت هستش.
تبيان همونطور که عرض کردم خدمتتون دو پهنای باند اصلی و يک پهنای باند پشتيبان داره.
کافی هستش يکبار به اين ديتاسنتر سر بزنيد (در صورت تمايل ميتونيم هماهنگی لازم برای بازديد از اين ديتاسنتر رو برای ساير دوستانی که مايل باشند فراهم کنيم) توی سيستم مانيتورينگ اتاق پشتيبانی خواهيد ديد که 3 تا پينگ داره انجام ميشه که يکی از اونها (همونطور که گفتم پشتيبان هستش و قطع) و دوتای ديگه متصل هستش.
سرعت هم همونطور که عرض شد هستش و شبها به 100 مگابيت هم ميرسه. سايت نمونه ای که الان روی رک اختصاصی شرکت قرار داره zarinpal.com هستش که ميتونيد تست کنيد.
در کل به نسبت ديتاسنتر های ايرانی يکی از بهترين ديتاسنتر ها هستش.
والا بنده فقط تجربه ای که با تبیان داشتم و دارم رو بیان کردم .
برای من تفاوتی نداره که ایشون از تبیان سرویس بگیرند یا افرانت یا سروش یا هر جای دیگه ...
به هر حال بنده اگر نیاز به کولو در ایران داشته باشم به طور قطعی و به هیچ عنوان انتخابم تبیان نخواهد بود .
-
اون جوری که من به نتیجه رسیدم :
همه اینها در مجموع در یک سطح هستند ، خیلی با هم فرقی ندارند. برای همین میزان رضایت و نارضایتی کاربران توش مساویه.
دقیقا مثل بقیه چیزهایی که تو ایران هست.
همین شرکت های اینترنت دهنده ، و ... فرقی نمی کنه از کجا باشه.
-
بله . سطح فنی و تجهیزات در مراکز یکی هست و البته به همین خاطر باید مرکزی رو انتخاب کرد که پشتیبان فنی قویتری داشته باشه .
فاعدتا سرویس دهنده هایی در سروش ( سایت تابناک ) یا افرانت ( عصر ایران - الف ) مسلما تسلط بالاتر و سرعت عکس العمل سریعتری دارند . چون معمولا با اینجور فشارها روبرو میشن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
بله . سطح فنی و تجهیزات در مراکز یکی هست و البته به همین خاطر باید مرکزی رو انتخاب کرد که پشتیبان فنی قویتری داشته باشه .
فاعدتا سرویس دهنده هایی در سروش ( سایت تابناک ) یا افرانت ( عصر ایران - الف ) مسلما تسلط بالاتر و سرعت عکس العمل سریعتری دارند . چون معمولا با اینجور فشارها روبرو میشن .
با قسمت دوم صحبتتون که سایت های بزرگ رو ملاک قرار دادید موافق نیستم.
-
منظورم این نبود که چون این سایت ها رو میزبانی میکنن پشتیبانی بهتری دارند . منظورم اینه که چون معمولا حملات خاص و دردسر ساز روی این سایت ها زیاد هست . قاعدتا پشتیبانی فنی این سایت ها با روش های جلوگیری و شناسایی بیشتری در زمینه حملات سایبری آشنایی دارند .
-
در مورد پشتيبانی فنی بهتر هستش به جزء موضوع رو مشخص کنيم.
منظور از پشتيبانی فنی پشتيبانی از سرور هستش ؟ اگر اينطور هستش بحث منيج سرور ها هستش که اصلا فکر نميکنم هيچکدوم از اين ديتاسنتر ها از پس درست منيج کردن سرور ها بر بيان.
مخصوصا تو ايران که اکثرا کار با سرور های ويندوز رو آشنائی دارند و در مورد لينوکس واقعا متخصص ناياب هستش.
تو اينطور مواقع ديگه بحث فنی مربوط به ديتاسنتر نيست. مربوط به شرکتی هستش که قرار هستش سرور ها رو پشتيبانی کنه که البته ميتونه ديتاسنتر باشه يا يک شرکت سوم ديگه.
---------- Post added at 02:17 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------
جالبه بدونيد شرکت های تجارت الکترونيک بانک ها هم در ديتاسنتر تبيان سرور دارند. برای نمونه شرکت تجارت الکترونيک نوين وابسته به بانک اقتصاد نوين
يا سايت khamenei.ir و ....
-
افرانت خوب هست و پشتیبانی خوش برخورد و متخصص
-
نمیدونم کسی چرا از تبیان تعریف نمیکنه :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
افرانت خوب هست و پشتیبانی خوش برخورد و متخصص
افرانت سرورتون رو برميداره ميده يکی ديگه :دی
خواستيد مدارک و مستنداتش رو بزارم روی اين تاپيک همه بدونيد چه خبره :دی از فاکتور خريد سرور گرفته تا صورت جلسه ای که پليس درست کرد که اين سرور مفقود شده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
در مورد پشتيبانی فنی بهتر هستش به جزء موضوع رو مشخص کنيم.
منظور از پشتيبانی فنی پشتيبانی از سرور هستش ؟ اگر اينطور هستش بحث منيج سرور ها هستش که اصلا فکر نميکنم هيچکدوم از اين ديتاسنتر ها از پس درست منيج کردن سرور ها بر بيان.
مخصوصا تو ايران که اکثرا کار با سرور های ويندوز رو آشنائی دارند و در مورد لينوکس واقعا متخصص ناياب هستش.
تو اينطور مواقع ديگه بحث فنی مربوط به ديتاسنتر نيست. مربوط به شرکتی هستش که قرار هستش سرور ها رو پشتيبانی کنه که البته ميتونه ديتاسنتر باشه يا يک شرکت سوم ديگه.
---------- Post added at 02:17 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------
جالبه بدونيد شرکت های تجارت الکترونيک بانک ها هم در ديتاسنتر تبيان سرور دارند. برای نمونه شرکت تجارت الکترونيک نوين وابسته به بانک اقتصاد نوين
يا سايت khamenei.ir و ....
به نظر شما زمانی که یک دیتاسنتر نتونه متوجه بشه که پینگ بالای گیت وی که به کاربر ارایه کرده چی هست , این به مشکلات کاربر/شرکت/سرور میهمان برمیگرده یا دیتاسنتر ؟
البته این یک نمونه از فرآیندهای زمان بر و طولانی در تبیان هست .
خدا نکنه شما به صورت فورس یا براساس درخواست مشتری نیازمند ip اضافه بشید . خدا نکنه برای تست نیازمند برقراری موقت ارتباط برروی اینترانت بشید .
در این صورت باید از هفت خان رستم ( هفت لایه پشتیبانی تبیان )بگذرید تا درخواست شما رسیدگی بشه .
اینها مواردی هست که در سروش به سهولت و سرعت برطرف میشه . ( طبق تجربه من )
بله . من هم قبول دارم سایت های بزرگی در تبیان میزبانی میشن . اما مشکل اصلی اینجاست که ارتباطات این سایت ها بر دیگر مشتریان ارجحیت داره .
-
يکی سايت alalam.ir رو با وی پی ان باز کنه ببينه سرعت پورت سروش چطوره :دی ؟
-
الان نرخ کولو در سروش رسانه نصف قیمت تبیان هست.