سلام
دوستان من دارم از javanserver.com هم vps مي گيرم هم ريسلر
كسي تجربه استفاده با اين عزيزان رو داره ؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان من دارم از javanserver.com هم vps مي گيرم هم ريسلر
كسي تجربه استفاده با اين عزيزان رو داره ؟
ممنون
آقای مسعودی کارشون خوب هست...
من هم ازشون سرور مجازی دارم.
کارشون تایید میشه.
متعهد و مشتری مدار هستند.
موفق باشید.
خوب خدا رو شكر.. زود به نتيجه رسيديم.. مرسي از دوستان..
منم تایید می کنم آیپی خاستی برا پینگ گرفتن پ.خ بده
تاااااااااااااااااااااااا اااید میشود
سلام
اگر الان باز هم نیان و من رو به خراب کردن اعتبارشون متهم کنن باید بگم که برخلاف دوستان من از ایشون راضی نیستم
هنوز سوالات من بی پاسخ موندن:
http://www.webhostingtalk.ir/f129/36913/
من نمیگم ایشون کارشون خوب نیست
من بیشتر از دو ساله عضو این انجمن هستم ندیده بودم کسی با این شرکت مشکل داشته باشه ولی برای خودم مشکل پیش اومد منتظر بودم ایشون ثابت کنند که مقصر نبودن ولی قانع نشدم
ن از ایشون سرور دارم و تایید میشن .. هم از نظر پشتیبانی و هم از نظر کیفیت سرویس ... از نظر من تایید هستن...
آقای مسعودی از هر نظر تایید میشن
ببینید این دوستان که وی پی اس میفروشند در بدترین شرایط اقدام به این کار میکنند
تحریم
مشکل دلار
مشکل پرداخت
مشکل اینترنت
بسته شدن پورت ها
و . . .
بزرگترین شرکت ها هم وقتی ازشون جنس میخرید خرابی دارند
جوان سرور با بیش از 100 نفر کار کردند یک نفر مشکل دار شد
درسته باید مشکل حل بشه
اما بخدا یک وی پی اس با این وضعیت و رقابت در بهترین حالت و کیفیت متوسط شاید 10 تومن سود بده
حالا از این 10 تومن ما چقدر توقع پشتیبانی داریم ؟
من هیچ وقت نمیگم نباید کار مشتری رو رو زمین گذاشت مشتری حق داره اما یکم شرایط رو درک کنید
بخدا زحمت داره 24 ساعت بشینی پشت سیستم
ایشون تایید میشن
موفق باشید
تایید می شن 100% انسانی با ادب و خوش بر خورد هستن
بنده که سرور مجازی داشتم از ایشون جز محبت و سرویس خوب چیزی ندیدیم ;;)
ممنون از همه دوستانی که به ما لطف دارند!
بنده فکر کنم تا جای ممکن تونستم توضیح بدم!
با شما تماس گرفته شد بعد یک ساعت صحبت کردن شما سوزنتون روی من قانع نشدم گیر کرده بود در هر حال همکارانی که با این دیتاسنتر کار میکنند بهتر میدونند روال برخورد با ابیوز به چه صورت هست!
قبلا هم گفتم وب هاستینگ تالک دادگاه نیست!در قوانینش هم سلب مسئولیت کرده شما میتونید از طریق دادگاه میتونید شکایت کنید و ما با دلایلی مستند در خدمت هستیم! و به جای قراردادن لینک تاپیک ، لینک عکس حکم دادگاه رو بزارید! طلا که پاک ه چه منتش به خاک ه! اصلا نیاز نمیبینم که پاسخ تاپیک بدم بفرمایید دادگاه در خدمتم اگر حق با شما بود دادگاه به نفع شما رای خواهد داد اگر هم نبود که ما ادعا حیثیت خواهیم کرد! دوست داشتید پیگیر بشید فردا شرکت تماس بگیرید شماره وکیل شرکت به همراه آدرس دفتر رو بدم خدمتتون! این پست شما هم تخریبی هست! یعنی شما منو دوست داشتید لینک تاپیک گذاشتید یا قصدتون چیز دیگه بود ؟ این پست را نقل قول نکنید پاسخی نخواهم داد دیدار به همان جایی که بنده رو تهدید میکنید!
موفق باشید
باز هم از همه دوستانی که خوب و بد نظر دادند تشکر میکنم!
من کلا 3 ساله تو مایه های هاستینگ (درصدی ،ریسلر ،درصدی وی پی اس و....) فعالیت میکردم ...همون اول که این شرکت رو شناختم تا همین الان کارشون هیچ تعییری نکرده و همچنان در بورس رقابت هستند! از این هاستینگ های 2000 تومانی نیس با 200 تومان بیاد هاستیگ بزنه بعد 2ماه خرجش درنیاد و جمع کنه بره
ضمنا شرکت ثبت شده دارن و در گرگان هم دفتر دارن (همشهری عزیزمان اند)
خلاصه اگه نظر من حقیر براتون اهمیت داره بنده نیز تاییدشون میکنم !!!!
با سلام ممنون از نظر لطفتون!
ما تا جای ممکن سعی در پشتیبانی خوب و سریع داریم ! شاید تیکتی بالا پایین بشه ولی خوب کوتاهی تابحال شکر خدا سر نزده نهایت سعیمونو جهت برطرف سازی مشکل خواهیم کرد!
تنکس :ایکس
ممنون :دی نمردیم یک همشهری دیدیم :دی آقا دم عید طوفان ای دی اس ال داریم از بهشهر تا علی آباد ! انشالله تا اول اسفند اگر مسئولین مخابرات کوتاهی نکنند تمامی تجهیزاتمون رو در تمامی مراکز راه اندازی میکنیم! دم عید بیا بهت adsl بدم سرعت نورانی 4 مگ :دی (نهایت سوء استفاده از فضای تبلیغاتی)
خوب شد ما اين تاپيك رو زديم !
دوستان به هم رسيدن :69:
بد نیست ...مشکلات در تمام کار ها پیش میاد اما مشتری مداری مهمه فروش مهم نیست..........
تا حدودی تایید میشن
سلام
مرسي از دوستان بخدا من به نتيجه رسيدم..
ايشون اين موقع شب هستن و دارن جواب ميدن..
سلام
ایشون من رو درک کردند که توقع دارید من درکشون کنم؟ 5 سایت رو از دست دادم
هر کسی جای من بود درک نمیکرد چون برعکس ادعاهای ایشون اصلا نتونستن جواب خوبی بدن
از تناقض در تاریخ تا تناقض های موجود در صحبت های خودشون و پشتیبان سایتشون
من هم میگم شرکت ایشون خدمات خوبی داشتن و دارن اما بهتر بود به جای اینطور جواب دادن، با حوصله جواب من رو میدادن و مشکل رو پیگیری میکردن توی پستهاشون فقط از 45 دقیقه ای که با من تماس گرفتن صحبت میکنن
به قول ایشون سوزن من روی ((قانع نشدم)) گیر کرده اما هر کس دیگری جای من بود سوزنش رو همین عبارت گیر میکرد.
خدا جای حق نشسته[COLOR="Silver"]
آقای مسعودی تایید میشه
یکی از بهترین ها تو ایران
با سلام. متاسفانه اینجا هم باند بازی رسوخ پیدا کرده! متاسفانه بنده به خاطر همین چه چه و به به های آقایون از جوان سرور یک وی پی اس یکساله خریدم ولی تا الان مشکل داون بودن سرور رو دارم. متاسفانه پاسخگویی شون هم اصلا مناسب یک کار حرفه ای نیست. اصلا توصیه نمی کنم.
آقای محترم کل تیکت های بنده شاید به 5 تا هم نرسه کجا هزار تا ؟ اوضاع اینترنت چه ربطی به سرویس vps داره؟ خیلی از رقبای شما در همین اوضاع اینترنت کارشون رو مثل قدیم انجام می دن. شما اگر تیکت های بنده رو زیر 30 دقیقه پاسخ می دادید بنده دیروز 500 هزار تومان متضرر نمی شدم.
تیکت ساعت 12 شب ارسال شده آقا مغلطه نکن عزیزم!بنده سر دسته باند مافیای فروش سرور هستم به همه بچه هایی هم که بنده رو مورد لطفشون قراردادند دارم حقوق میدم!خوشبحال شما که متوجه داستان شدید!بقیه دوستانی هم که مسلما این تاپیک و تاپیک های قدیم بنده رو میخونن هم خودشون تصمیم میگیرند! استارتر هم شکرخدا خریدشون رو انجام دادند! اگر مشکلی فکرکنم بود حتما خودشون اینجا مطرح میکردند!از نظر شما خیلی ممنون هستم به هر حال هیچ جایی نیست که 100% راضی داشته باشه و هیچ کس هم 100% کارش درست نیست همه ما یه سری جاها مشکلاتی داریم!از نظر شما نیز ممنون هستم!
مژده به افرادی که به دنبال پشتیبانی 24 ساعته کاملا واقعی هستند بدم که بزودی این بخش راه اندازی میگردد (توضیح اندکی پیرامون این مسئله: این بخش یک آپشنی ماهیانه میباشد که هر فردی که این آپشن را فعال نماید بستگی به نوع پلن انتخابی یک عدد موبایل اختصاصی پشتیبانی در اختیار وی قرارخواهد گرفت که در هر ساعت شبانه روز به صورت گارانتی شده میتوانید تماس داشته و درخواست حل مشکل خویش را بدهد!)
itjavani محمد جان زیاد سخت نگیر همیشه زیادن کسایی که میخواین یک نفر رو تخریب کنن...ولی این ها همه برای شما تبلیغ هست!!!
پشتیبانی 24ساعته جدید شامل سرویس های قدیم هم میشه؟
دوم این که حقوق این ماه بنده رو بابت باند بازی ندادن من ای دی اس ال شارژ نکردم (شما که سردسته مافیا شدی ما لاگ اوت نشده پول تعریف رو واریز بفرمایید دیگه)
یک مورد دیگه هم که در مورد ایشون نظر من رو جلب کرده اطلاع رسانی پیامکی شون هست
پشتیبانی در حد 0 کیلومتر
الان تیکت بزنی پس فردا جواب میدن
میکروتیک سفارش بدی برات وی پی اس ویندوزی میدن ، بعد که میگی این نبوده 3 روز طول میکشه که سرویسی که سفارش داده بودی را بهت بدن
اصلا قانونی برای تحویل سرور ندارد ، کاش این هاستینگ و .... حقوق مشتری هم رعایت می کردند و .... ، وقتی هم بهشون میگی فاکتورور درست کنید دیگه جواب نمیدن
انشاالله این دوستان هم خوب بشن
موضوع پست : تجربه كار با javanserver
منم تجربم را گفتم ، مدارک زیاده ، سروری که 3 روز بعد تحویل میدید ، یه تغییر os سه روز کار میبره ، که باید مدام تیکت بزنیم و .... تغییری در صورت حساب ها انجام نمیدید اینها همش مدرک هست .
منم تجربم را گفتم ، نیازی هم به بحث نیست
هیچ پیشنهادیم ندارم
انشاالله شما هم خوب میشید !
;)
جواب جناب محمد مسعودی به بنده
درود بر شما
با توجه به اظهارات شما در تاپیک در مورد پشتیبانی 0 کیلومتر ما متاسفانه ما طبق اظهارات شما فقط سرویس مدیریت نشده تحویل به کاربر میدیم و باقی امور با خود کاربر هست و ما 0 کیلومتر هستیم و چیزی نمیدونیم
بخش انتقادات و پیشنهادات رو واسه شما گذاشتن تا تمامی دلایلمون رو با دلیل و مدرک خدمت شما ارائه کنیم .
نیازی نیست
آقایون ، این آقا خوب ، همه از ایشون بخرید :))
موفق باشید
سلام به همه دوستان من نزدیک 1 سال با ایشون کار کردم اول خیلی خوب بود اما بعدش یهنی بعد عید 91 نمیدونم چس شد سیلستشون رو عوض کردن یا چی کلا خراب شد نسبت به قبل من 5 تا vps داشتم ازشون اونقدر مشکل پیش اومد که کلا بیخیال شدم حتی 80 تومن هم بدهکار بودم من اضافه ریخته بودم 2 ماه هرچقد گفتیم پول ما رو برگردونین گفتن اینجا چاله میدون نیست اون شاره ها هم که تو سایت گذاشتن به هیچ کدون جواب نمیدن البته اون زمون شاید الان درست شده ما هم کلا بیخیال پولمون شدیم جونمونو برداشتیم فرار کردیم فقط
به به جمع کاربران خوبمون جمعه!
جناب سالمی میتونید بفرمایید کجا هزینه اضافی پرداخت کردید؟! به چه دلیل به شما گفته شد اینجا چاله میدون نیست؟! خوشبختانه گوشی بنده و همینطور تلفن های شرکت همه مکالمات را ضبط میکنند و حجم ذخیره سازی بالا دارند که همچنان فکر کنم مکالمات پر گوهر شما ذخیره باشه! شما حتما تاپیک رو در اون بخش ایجاد کنید تا مکالمه مودبانه تون رو بزارم.در ضمن میگم شما چجوری فرار کردید که 9 سرویس فعال پیش ما دارید و آخرین خریدتون هم برای دو سه روز پیشه؟!
تیکت عذرخواهیتون بابت صحبت هایی که کردید همچنان هست و بسته نشده! میزاشتید لااقل خشک بشه بعد پست بزنید.
خوشم میاد اینقدر اینجا اینقدر بی صاحاب شده که هر کسی هر چی دوست داره بدون دلیل مدرک میگه! جناب سالمی من سخت منتظر تاپیک شما هستم ببینم چندتا از این ادعا هایی که کردید رو میتونید اثبات کنید؟
در مورد تلفن کجای وب سایتمون نوشتیم 2 صبح باید به فردی که هیچ هزینه ای بابت پیشتبانی تلفنی نداده پاسخ بدیم؟!
همیشه هم طوری حرف میزنن انقار 1000 میلیون بهش بدهکار هستیم از دوستان عزیزی هم که این تاپیک رو ایجاد کردن ممنون . البته اگه پاک نشه چون آقای مسعودی با بکی از مدیران این سایت شدید دوست هستن مطالب در مورد ایشون زود پاک میشه . یه زمونی vps ما 5 روز قطع شده بود موردیم از بس زنگ و تیکت زدیم بعدش امدیم سایت دیدیم وارد ناحیه کاربری نمیشه بعد دیدیم زده به دلیل اسپم زیاد در حال پاک کردن هستیم . بعد 6 روز خلاصه به تیکت جواب دادن و گفتن به ما تیکت نزدین هر چقدر گفتیم گردن نگرفتن گفتن نه که نه مرغ یه پا داره