-
آیا فضاها ورشکست شد؟
سلام
یه ایمیل برام اومده که حاوی متن زیر هست.
================================================== ====
با توجه به مشکلات اخیر و عدم همکاری کاربران و همچنین مشکلات پیش رو که از باب دیتاسنتر پیش امد تصمیم به توقف سرویس دهی گرفتیم.
کلیه سرویس ها وی پی اس و .... از ماه آینده تمدید نخواهند شد..
در باب سرویس های لینوکس ومشکلاتی رخ داد دیتا سنتر کلیه سرویس ها را ساسپند نمود اما با توجه پیگیری تیم پشتیبانی این مشکل به صورت موقت حل شد همچنین :
با تلاش هایی که صورت گرفت دیتاسنتر را قانع به فعال سازی مجدد سرور کردیم
همه کاربران نسبت به تهیه فول بک آپ از سایت خود اقدام کنند
File manager => Backup wizard => backup => generate full backup
توجه داشته باشید کلیه کاربرها تنها تا پنج شنبه 19 آبان نسبت به تهیه بک آپ و انتقال سایت خود به جای دیگر زمان دارند لذا پس از زمان مذکورشرکت فضاها نسبت به بک آپ و اطلاعات کاربران هیچ تعهد و تضمینی نخواهد داشت.
در صورت بروز هر گونه مشکل به پشتیبانی تیکت ارسال کنید.
باتشکر
مهدار نجفی
|
================================================== ====
کسی میدونه که آیا شرکت ایده پرداز عصر پارسه ورشکست شد؟
-
پاسخ : آیا فضاها ورشکست شد؟
بله همینطوره ، این ایمیل برای منم اومد
-
-
سلام.
این افراد مدتی پیش فاض جدید کلاه برداری رو این بار از کاربران خارجی، استارت زدند:
http://ipap.co
به اسم های مختلف در حال فعالیت در اینترنت هستند، یک روز هم از صحنه تجارت اینترنتی حذف میشند، مثل خیلی افراد دیگه که توقع داشتند یک شبه، به هر طریق ممکن، به پول های کلان برسند و در نهایت هم حتی با کلاه برداری های متعدد به هیچ کجا نرسیدند!
با تشکر.
-
200 گیگ فضا باهنای باند نامحدود رو پارسال ازش گرفته بودم ماهی 15 هزار تومان!! روزی صدبار قطع و وصل میشد.چند بار که رفتم از رو سرورش همش ایمیل میداد و حتی بهم گفت دو ماه رایگان میدند بهم برگرد!! واقعا تعجب داشت برام چطوری این همه فضا رو این قیمت میدند..
در نهایت فهمیدم ایشون از دوستان و.. سرور تهیه میکرد و پولش رو نمیداد و تا سررسید میرسید منتقل میکردند یک سرور دیگر و آن بدبخت باید خودش پول سرور رو میداد.. زنگ میزدی شرکت 4 بار تلفن دایورت میشد آخرم کسی بر نمیداشت.
سرویسها واقع بی کیفت بودند و تنها جلب مشتریشون قیمت فوق پایین بود که تو این راه موفق هم بودند..
آریاجان خودش میدونه شگردهای دیگرشون رو.. همون بهتر که رفتند..
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
ورشکست نشدند.. احتمالا در راه فرار هستند.. نمیخوان پشتشون کسی شکایت کنه برای همین لطف کردند بک آپ سایتها رو دارند میدند..
-
CPU : Quad Core RAM : 1GB Dedicated + 1GB Burstable Disk Space : 100GB Monthly Traffic : 4TB IP : 2* Technology : OpenVZ =======4.95$
خیلی عجیبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h4m3d
CPU : Quad Core RAM : 1GB Dedicated + 1GB Burstable Disk Space : 100GB Monthly Traffic : 4TB IP : 2* Technology : OpenVZ =======4.95$
خیلی عجیبه
ما به این می گیم نهایت آورسل
-
اخبار :: ساعات کار شرکت در ایام نوروز ۱۳۹۰
اینم نگاه کنید:
شرکت ایده پرداز عصر پارسه (فضاها ، سایه ، تهران وی پی اس ، ... ) در ایام نوروز طبق جدول زمانی زیر در خدمت شماست
این تو پارانتز نوشته که سایه و تهران وی پی اس و ...
اینها هم یعنی جز این شرکت بودن و الان تعطیل کردند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atilnic
اینم نگاه کنید:
شرکت ایده پرداز عصر پارسه (فضاها ، سایه ، تهران وی پی اس ، ... ) در ایام نوروز طبق جدول زمانی زیر در خدمت شماست
همه با هم دستشون تو یک کاسه هست.. زنگ میزدی شرکت میگفتی فضاها میگفتند گوشی بعد دایورت میشد رو یک تلفن دیگه.. آنیکی هم جواب میداد دایورت میکرد رو یک موبایلی که جواب نمیداد..
-
از ما که 190 تومن کلا برداری کردن هر چی پیگیر شدیم گفتن همچین پولی به حساب ما نیومده .
مذخرف ترین آدمی بود که باعث شما بقیه فکر کنن ما کلا برداریم چرا ؟ چون فضا ها از دم کلابرداری می کرد .
-
سلام.
در مورد ما که حدود 2.5 میلیون (شایدم بیشتر - درست خاطرم نیست) کلاه برداری کردند، وقتی وکیلمون در ایران باهاشون تماس گرفت اول جواب ندادند و وقتی با شماره غریبه تماس گرفتیم فرزاد شکوهی شروع کرد به داد و بیداد که آره سرویس ها مشکل داشت و ... در صورتی که حتی هم اگر اینطوری بود (که همه میدونن دروغ هست) ایشون نباید تا روز های آخر ایمیل به ما میدادند و میگفتن سرور هارو باز نگه دار و ساسپند نکن من مسافرت هستم و ...
آخر هم گوشی رو خاموش کردند و جواب وکیل ما رو ندادند و بعد هم رفتن توی سایتشون شروع کردند به بنده و شرکت ما فحاشی کردن و دورغ پراکنی کردن که فکر کنم هنوز در سایتشون موجود هست لینک خبر (درباره AriaServers) که خبرشون رو اگر بخونید به خودی خود خنده دار هست!
آدم های کوچیک نمیتونند با کشیدن خودشون بزرگ بشن، بزرگ شدن معرفت و عقل و صداقت لازم داره که فکر کنم این آقا(یان) از نداشتن این 3 مورد رنج می بردند!
با ندادن این مبلغ به قول خودشون میخواستند ما رو از صحنه تجارت محو کنند ... خبر نداشتند که همون ماهی که ایشون 2.5 میلیون هزینه تمدید سرویس هاشون رو پرداخت نکردند، بنده حواله 20+ میلیونی از پرداخت اون ماه مشتری ها از ایران به دبی داشتم!
به هر حال انسان ها همیشه از دریچه کوچیک چشم خودشون دنیا رو می بینند، نمیشه کسی رو سرزنش کرد.
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atilnic
اینم نگاه کنید:
لازم به ذکر است که تهران وی پی اس کاملا مستقل هست و زیر مجموعه هیچ شرکتی نیست، ما بارها باهاشون تماس گرفتیم تا اسم تهران وی پی اس از سایت بردارن ولی هیچ وقت موفق نشدیم باهاشون ارتباط برقرار کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
در مورد ما که حدود 2.5 میلیون (شایدم بیشتر - درست خاطرم نیست) کلاه برداری کردند، وقتی وکیلمون در ایران باهاشون تماس گرفت اول جواب ندادند و وقتی با شماره غریبه تماس گرفتیم فرزاد شکوهی شروع کرد به داد و بیداد که آره سرویس ها مشکل داشت و ... در صورتی که حتی هم اگر اینطوری بود (که همه میدونن دروغ هست) ایشون نباید تا روز های آخر ایمیل به ما میدادند و میگفتن سرور هارو باز نگه دار و ساسپند نکن من مسافرت هستم و ...
آخر هم گوشی رو خاموش کردند و جواب وکیل ما رو ندادند و بعد هم رفتن توی سایتشون شروع کردند به بنده و شرکت ما فحاشی کردن و دورغ پراکنی کردن که فکر کنم هنوز در سایتشون موجود هست لینک خبر (درباره AriaServers) که خبرشون رو اگر بخونید به خودی خود خنده دار هست!
آدم های کوچیک نمیتونند با کشیدن خودشون بزرگ بشن، بزرگ شدن معرفت و عقل و صداقت لازم داره که فکر کنم این آقا(یان) از نداشتن این 3 مورد رنج می بردند!
با ندادن این مبلغ به قول خودشون میخواستند ما رو از صحنه تجارت محو کنند ... خبر نداشتند که همون ماهی که ایشون 2.5 میلیون هزینه تمدید سرویس هاشون رو پرداخت نکردند، بنده حواله 20+ میلیونی از پرداخت اون ماه مشتری ها از ایران به دبی داشتم!
به هر حال انسان ها همیشه از دریچه کوچیک چشم خودشون دنیا رو می بینند، نمیشه کسی رو سرزنش کرد.
با تشکر.
خون خودتون رو آریا جان کثیف نکن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
این افراد مدتی پیش فاض جدید کلاه برداری رو این بار از کاربران خارجی، استارت زدند:
http://ipap.co
به اسم های مختلف در حال فعالیت در اینترنت هستند، یک روز هم از صحنه تجارت اینترنتی حذف میشند، مثل خیلی افراد دیگه که توقع داشتند یک شبه، به هر طریق ممکن، به پول های کلان برسند و در نهایت هم حتی با کلاه برداری های متعدد به هیچ کجا نرسیدند!
با تشکر.
نظرسنجی که تو سایتشون قرار دادند :
کد:
Nice 3.4% Good 0.9% Not bad 1.2% Bad 94.5%
-
من مسافرت بودم و نتونستم بک آپ بگیرم یعنی هیچ راهی نداره که سایت هام برگرده ؟؟؟
-
دوستان چی شد که این موضوع برای من جالب شد و اینجا تاپیک زدم..
آشنایی من با این شرکت و آقای شکوهی از ۴ سال پیش شروع میشه.
برای شروع من از ایشون یه ریسلر گرفتم. یادم میاد اون زمان هم توی همین تالار از ایشون بابت سرویس و کلاه برداری شکایت شده بود. ولی خوب من به بخاطر مبلغ پایین مجبور بودم از ایشون بگیرم.
تا چند ماه مشکلی نبود ولی به رور مشکلات شروع شد. دو سه ماه یه بار منتقل میکردند از اینجا به اونجا.
ازشون بعد از مدتی ازشون سرور مجازی هم گرفتم. بعد یکی دو سال که قصد خرید سرور اختصاصی داشتیم گفت بیا بهت سرور اختصاصی بدم که از محمد فخرایی مشورت خواستم و گفت اینا کلاه بردارن و نگیر که نگرفتم. و بعد از مدتی کاملا سرویس هامو منتقل کردم و از این شرکت کاملا جدا شدم.
توی این بین چه اتفاقاتی افتاد.
۱) چند بار قصد جدا شدن داشتم که ایشون به هر بهانه ای ما رو برمیگردونند (ارتقا سرویس. هزینه پایین تر و ...)
۲) چند بار حتی به مدت دو سه هفته و شاید بیشتر سرویس ما قطع بود که وقتی به مستر شکوهی میگفتیم میگفت یکی از سایت های ما(itba.ir) دیداس میشه و سرور میخوابه و هر ماه ما رو از اینجا به اونجا میکشوند.
۳) وقتی زنگ میزدیم که یا جواب نمیداد و یا جالبه وقتی جواب میداد میگفتم آقای شکوهی؟ میگفت اشتباه گرفتید.(تلفنش دست یکی دیگه میداد)
وقتی زنگ میزدم شرکت دایورت میکرد یه آهنگ میزاشت جواب نمیداد
۴) یکی دو بار هم میداد یه خانمی جواب بده که یه جوری مارو دک میکرد مثلا میگفت نیستش.
جالبه وقتی که میخواستیم سایت ها رو منتقل کنیم به سرور خودمون... گفت باید بابت بک آپ پول بدی.(بک آپ سرور رو بسته بود تا کسی نتونه بک بگیره و منتقل کنه.(بهانه: به سرور فشار میاد)). که من بهش گفتم من پول زور نمیدم و سایت ها مو منتقل میکنم.
تازه منت هم سرم میزاشت :))
من هر جور فکر میکنم که چطور اینا به این راحتی پول مردم رو میخورن متوجه نمیشم... اینا خدا و آخرت رو قبول ندارن؟ و امثالشون... بعضی از تاکسی های درون شهری وقتی نرخ تاکسی ۷۵ تومن باشه و ۱۰۰ تومن بهشون بدی ۲۵ تومن رو بهت میدن که تو گردنشون نباشه ولی اینا ...
-
سلام
دوستان بنده از این شرکت تا الان خرید نداشتم چرا با این همه کلاهبرداری!شکایت نکردید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
با تشکر.
از خیر 2.5 میلیون گزشتید ؟:65:
-
نقل قول:
لایک !
------------------
دوستان اگر قرارداد هاستینگ با مهر و امضای شرکت دارند میتونن شکایت بکنن به دادسرای جرایم رایانهای. (مطهری نبش خ. جم) اگر شرکت واقعا ثبت شده باشه!
-
دوستان نمی خواستم تو این بحث شرکت کنم ولی .... من هم از این شرکت یه سرور مجازی ویندوز 2003 سفارش دادم که حتی یک روز هم کار نکرد . به من وی پی اس ویندوز 2008 داد به این بهانه که سرور وی پی اس های ویندوز 2003 مشکل داره و ... روش پلسک نصب کرد که البته پلسک هم مدام ارور لاینس میداد و ...خلاصه من از این وی پی اس حتی یک روز هم نتونستم استفاده کنم بعدش تو سایت زد که با شرکت AriaServers مشکل پیدا کردن و از این مزخرفات . قضیه پول یه وی پی اس ویندوز نیست قضیه مسئولیتی است که من در قبال مشتری های خودم داشتم و خراب شدن من پیش مشتری های خودم و از بین رفتن اعتبار بنده . در این فروم وب هاست تالک زیاد بودن از این به ظاهر شرکت ها که اومدن و رفتن و فقط یه لکه ننگ ازشون باقی مونده . بعد مشتری فکر می کنه که یدک کشیدن اسم شرکت با شماره ثبت بالای یه سایت نشانه مرغوبیت کالا هست :دی واقعا خندم میگیره وقتی میشنوم : هرجا سخن از اعتماد است نام .... می درخشد:دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrvarzan
دوستان چی شد که این موضوع برای من جالب شد و اینجا تاپیک زدم..آشنایی من با این شرکت و آقای شکوهی از ۴ سال پیش شروع میشه.برای شروع من از ایشون یه ریسلر گرفتم. یادم میاد اون زمان هم توی همین تالار از ایشون بابت سرویس و کلاه برداری شکایت شده بود. ولی خوب من به بخاطر مبلغ پایین مجبور بودم از ایشون بگیرم.تا چند ماه مشکلی نبود ولی به رور مشکلات شروع شد. دو سه ماه یه بار منتقل میکردند از اینجا به اونجا.ازشون بعد از مدتی ازشون سرور مجازی هم گرفتم. بعد یکی دو سال که قصد خرید سرور اختصاصی داشتیم گفت بیا بهت سرور اختصاصی بدم که از محمد فخرایی مشورت خواستم و گفت اینا کلاه بردارن و نگیر که نگرفتم. و بعد از مدتی کاملا سرویس هامو منتقل کردم و از این شرکت کاملا جدا شدم.توی این بین چه اتفاقاتی افتاد.۱) چند بار قصد جدا شدن داشتم که ایشون به هر بهانه ای ما رو برمیگردونند (ارتقا سرویس. هزینه پایین تر و ...)۲) چند بار حتی به مدت دو سه هفته و شاید بیشتر سرویس ما قطع بود که وقتی به مستر شکوهی میگفتیم میگفت یکی از سایت های ما(itba.ir) دیداس میشه و سرور میخوابه و هر ماه ما رو از اینجا به اونجا میکشوند.۳) وقتی زنگ میزدیم که یا جواب نمیداد و یا جالبه وقتی جواب میداد میگفتم آقای شکوهی؟ میگفت اشتباه گرفتید.(تلفنش دست یکی دیگه میداد)وقتی زنگ میزدم شرکت دایورت میکرد یه آهنگ میزاشت جواب نمیداد۴) یکی دو بار هم میداد یه خانمی جواب بده که یه جوری مارو دک میکرد مثلا میگفت نیستش.جالبه وقتی که میخواستیم سایت ها رو منتقل کنیم به سرور خودمون... گفت باید بابت بک آپ پول بدی.(بک آپ سرور رو بسته بود تا کسی نتونه بک بگیره و منتقل کنه.(بهانه: به سرور فشار میاد)). که من بهش گفتم من پول زور نمیدم و سایت ها مو منتقل میکنم.تازه منت هم سرم میزاشت :)) من هر جور فکر میکنم که چطور اینا به این راحتی پول مردم رو میخورن متوجه نمیشم... اینا خدا و آخرت رو قبول ندارن؟ و امثالشون... بعضی از تاکسی های درون شهری وقتی نرخ تاکسی ۷۵ تومن باشه و ۱۰۰ تومن بهشون بدی ۲۵ تومن رو بهت میدن که تو گردنشون نباشه ولی اینا ...
اقای شکوهی با ehost.ir هم دوست هستند ! ehost.ir هم به همین بهانه یه بار سر ما کلاه گذاشت و نزاشت بک آپ بگیریم و همونم طلب پول میکرد !سیاست این دوتا یکی هست ! بعد رفتیم از شکوهی سرویس گرفتیم چه بده بسونی بیان شکوهی و ehost بود نمیدونم ! بعد شکوهی باهاشون صحبت کردن کل بک آپ ما رو دادن و بعد شکوهی انتقال داد رو سرور خودش :)) که رسما به چیز خوردن افتادیم با این سرویس دهیش منم بک آپ گرفتم و قرار کردم :)))
-
سلام.
شرکت ثبت شده -نیست- و شرکت درواقع محل کار برادرشون هست که ایشون رفتن یه خط تلفن گزاشتن و اسمش رو گزاشتن شرکت!
بحث خدا و پیغمبر نیست، افرادی هستند که به این چیزا اعتقاد ندارند ولی از نظر من اگر افرادی همچون این آقایان بیشتر فکر کنند، می فهمند که حتی اگر 100 میلیون هم کلاه برداری کنند، در نهایت این پول تموم میشه و از اونجایی که دیگه اعتباری هم ندارند، نمی تونند پولی در بیارند و در نتیجه از بین میرن!
بعضی ها فکر می کنند باید هر جور که شده پولدار شد، بقیش مهم نیست ...
با تشکر.
-
هر جا سخن از اختلاص است نام بانک ملی و سایت فضاها می درخشد :دی
-
پیشنهادی دارم بهتر نیست این تاپیک به بخش شکایت و انتقاد منتقل بشه ؟ چون من هم در این تاپیک مطلب انتقادی نوشتم البته مدرک هم دارم بر اثبات .
-
اینجا بحث انتقاد نیست.
این چنین تاپیک ها برای افراد تازه کار هست که فریب نخورن و تجربه بشه.. .
اینجا انگار هر کسی از این آقا زهرچشمی دیده.. خیلی دوست دارم خودش پیدا بشه و یه چیزی حداقل بگه که حداقل بدونیم این تاپیک رو میخونه :->
در مملکت بوووووووووووووووووووووق که شرکت ها مثل بوووووووووووق ثبت میشن باید انتظار افراد بوووووق هم بود :)
-
سلام.
همیشه آخر قصه مشخص هست، کسی که از ریشه مشکل داره، هر کاری بکنه آخر مشکل خواهد داشت:
Google
جالبه ...
فعالاً از volumedrive ارزونتر پیدا کردن، مشخصاً لازم به تحقیق نیست که پول VD رو هم خوردن و حالا رفتن سراغ Hetzner ... ایرانی هایی که از Hetzner سرویس دارن مواظب باشن ... بلایی که سر ما سرویس دهنده های سرور اختصاصی اومد توسط این شخص، سر Hetzner هم خواهد اومد و نتیجه خوبی برای کاربران ایرانی این دیتاسنتر نخواهد داشت ... بی اعتمادی ....
فکر می کنم موقعش هست که افرادی که ایران هستند 1 کاری بکنند که این شخص زودتر به مراجع قانونی معرفی بشه تا آبروی همه سرویس دهندگان داخلی و خارجی و اسم ایرانی رو نبرده !
حیف که من ایران نیستم .... :)
با تشکر.
-
مگه هتزنر همینجوری به این آقا سرور هم میده؟
خوب باید اول پول بده یا نه؟ نه تنها هتزنر کلا هر دیتاسنتر که باشه :|.. تازه آلمانی ها خودشون بلدن چه بلایی سرش بیارن.. نفوضی توی ایران زیاد دارن از اون هیتلریاش :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
همیشه آخر قصه مشخص هست، کسی که از ریشه مشکل داره، هر کاری بکنه آخر مشکل خواهد داشت:
Google
جالبه ...
فعالاً از volumedrive ارزونتر پیدا کردن، مشخصاً لازم به تحقیق نیست که پول VD رو هم خوردن و حالا رفتن سراغ Hetzner ... ایرانی هایی که از Hetzner سرویس دارن مواظب باشن ... بلایی که سر ما سرویس دهنده های سرور اختصاصی اومد توسط این شخص، سر Hetzner هم خواهد اومد و نتیجه خوبی برای کاربران ایرانی این دیتاسنتر نخواهد داشت ... بی اعتمادی ....
فکر می کنم موقعش هست که افرادی که ایران هستند 1 کاری بکنند که این شخص زودتر به مراجع قانونی معرفی بشه تا آبروی همه سرویس دهندگان داخلی و خارجی و اسم ایرانی رو نبرده !
حیف که من ایران نیستم .... :)
با تشکر.
جناب آریا،
با سلام،
چطور میشه پیگیر شد؟
آیا امکان داره به دیتا سنتر گزارش بشه این فرد؟
چون اونطور که شما فرمودید ممکنه برای دوستان از جمله بنده مشکلاتی در دیتاسنتر ها پیش بیاد، درسته که در هتزنر کارت اطلاعاتش میمونه و دیتاسنتر شخصا کار برداشت را به موعد مقرر در فاکتور انجام میده اما خوب باز هم ممکنه با توجه به روش کاری ایشون مشکل آفرین بشه.
-
سلام.
کارت ؟ شما که کارتون پرداخت و موارد مالی هست، بهتر میدونید که میشه از gift card یا debit card هایی که خیلی ارزون هم هستند استفاده کرد و هر موقع که نخواید پول رو بدید هم کافی هست پول توی کارت شارج نشه!
این شخص رو بنده میشناسم، روش های مختلفی برای د ز د ی کردن دارند و کاملاً در این کار حرفه ای هستند، احساسی نیست اگر بگم شاید تخصص اصلیشون این کار باشه !
بنده به دوستان دیگر هم توضیح دادم، این شخص جوری عمل می کنه که آخر سر سرویس دهنده کلاه میره، تنها جایی که سرش کلاه نرفت altushost بود که اون هم بنده مدارک لازم از کلاه برداریشون از ما رو به مدیر دیتاسنتر به صورت تلفنی ارائه کردم و اینشان هم گفتند که به دقت این کاربر رو کنترل می کنند و اگر خاطر مشتریانشون باشه، موقعی که از هلند به دیتاسنتر VD منتقل شدند، خیلی از اطلاعات سرور های مجازی و هاست های اشتراکی کاربران از بین رفت و دلیلش دقیقاً این بود که می خواستند از روش مشابهی که سر بنده کلاه گزاشته بودند، برای altushost استفاده کنند که چون پیشتر با مدیر شرکت هماهنگ کرده بودیم، موفق نشدند و altushost سرور هاشون رو پس از آخرین اخطار به کلی terminate کرد و دیگه جواب این شخص رو نداد به کل که منجر به از دست رفتن اطلاعات کاربران شد ;)
بعد هم که کارشون رو در سایت انگلیسی زبان ipap شروع کردند، به دلیل اینکه از مشخصات شخصی و شرکت ما به عنوان اسم و مشخصات و آدرس در کشور امارات استفاده کرده بودند، بنده مورد رو به پلیس اینترنت گزارش کردم و در کمتر یک هفته ایشان مجبور شدند که اطلاعات رو عوض کنند تا دامنه هاشون توسط حکم قانونی پلیس اینترنتی به عنوان fraud ازشون گرفته نشه.
سپس در WHT.com شروع به تلیغات با چند اسم مختلف کردند که باز هم این مورد مشاهده شد (چون مشخصات شرکت ما رو ذکر کردن بودند به عنوان مشخصات خودشون) و مورد به مدیران WHT به همراه مدارک لازم ارائه شد و در نتیجه تمام حساب های کاربری ایشان در WHT.com مسدود و تاپیک های فروششون حذف شد.
بنده اگر ایران بودم، تا به حال این شخص رو به پلیس و زندان کشیده بودم و مدارک کافی برای این کار داشتم، متاسفانه فعلاً ایران نیستم ولی به محض اومدن به ایران هر چقدر هزینش باشه پرداخت می کنم که این شخص یک مدت رو پیش همکارانش بخوابه ;)
با تشکر.
-
یک نکته اینکه چطور دیتا سنترها را دور میزنه شما موقع خرید سرو که ابتدا پول میدن و سرو تحویل میگیریداز دیتا سنتر وقتی هم سررسید بشه حداکثر 2 یا 3 روز بعد دیتا سنتر چنانچه پول شارج دستش نرسه سررو خاموش میکنه نحایتا بتونه 3 یا 4 روز پول نده که این 3 یا 4 روزهم که اصلا فایده نداره و کاری از پیش نمیتونه ببره
-
البته بستگی به دیتاسنتر داره مثلا ما که از server4you زیاد سرور داریم اگه هزینه 1 سرور رو حتی تا 1 ماه بعد هم ندیم سرور رو خاموش نمیکنه
-
آریای عزیز ممنون از توضیح دادن شما. با توجه به دردسرهایی که سرور گرفتن از دیتا سنتر خارجی فعلا برای ما ایرانی ها داره آيا ممکن هست لطف کنید و این مورد رو به Hetzner هم گزارش کنید تا بعدا برای بقیه مشکلی پیش نیاد؟
نقل قول:
. ایرانی هایی که از Hetzner سرویس دارن مواظب باشن ... بلایی که سر ما سرویس دهنده های سرور اختصاصی اومد توسط این شخص، سر Hetzner هم خواهد اومد و نتیجه خوبی برای کاربران ایرانی این دیتاسنتر نخواهد داشت ... بی اعتمادی ....
فقط چیزی که میدونم اینه که تا همین اینجاش هم Hetzner در مورد ایرانیها تمام measure های امنیتی - اعتمادی رو رعایت میکنه.... نباید از این بدتر بشه!!
اگر امکانش رو دارید بیشتر اطلاع رسانی کنید. چون تا جایی که من میدونم اتهام زدن به کسی در قوانین اروپایی تاوان سنگینی داره اگر نشه اثباتش کرد.
پی نوشت به مدیران تالار: کم کم باید یه بخش حقوقی هم راه بندازید :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrvarzan
اینجا بحث انتقاد نیست.
این چنین تاپیک ها برای افراد تازه کار هست که فریب نخورن و تجربه بشه.. .
اینجا انگار هر کسی از این آقا زهرچشمی دیده.. خیلی دوست دارم خودش پیدا بشه و یه چیزی حداقل بگه که حداقل بدونیم این تاپیک رو میخونه :->
در مملکت بوووووووووووووووووووووق که شرکت ها مثل بوووووووووووق ثبت میشن باید انتظار افراد بوووووق هم بود :)
بله شرکت ثبت کردن در ایران خیلی ساده هست و متاسفانه کاربران در ایران فکر می کنن داشتن یه شماره ثبت دلیل بر با کیفیت بودن هست . البته خود من زمانی که از آقای فرزاد شکوهی وی پی اس ویندوز گرفتم به دلیل ثبتی بودن شرکتش نبوده من قبلش از شرکت پرناک درخواست دادم چون شرکت پرناک در همین فروم وب هاست تالک معتمد همه کاربران بود ولی متاسفانه شرکت پرناک اون زمان لاینس پلسک قانونی نداشت و مجبور شدم از فضاها خرید کنم چون هیچ شرکت دیگه ای نتونست به درخواست خرید من پاسخ بده ( به دلیل نداشتن لاینس پلسک و ... ) یادمه اون زمان پلسک هم اوضاع ساپورتش افتضاح بود و لاینس کمیاب . و من هم خیلی فوری به یه وی پی اس ویندوز 2003 نیاز داشتم پس می بینید که در بسیاری مواقع کاربر ناچار میشه از یه به ظاهر شرکت خرید کنه
-
من یه سرور مجازی ازشون خریدم سالیانه 125000 تومان بعد از شش ماه قطعش کردن هیچ کی هم جوابگو نبود
اشتباه من اونجا بود که پولش رو سالیانه پرداخت کردم
حتی یه نفر رو فرستادم دم شرکتشون گفته بودن ایجا همچین شرکتی وجود نداره
-
سلام
بنده علیپور هستم
مدر هاستکده
من از فضا ها شکایت دارم
یک ریسلر لینوکس داشتیم
که یه هو قطع کردن و تمام کاربران ما پریده
آیا راهی برای پیدا کردن این افراد و بدست آوردن بک آپ هست؟
آیا کسی این افراد را میشناسه
آیا تلفنی یا ایمیلی دارند؟
-
سلام
جناب آریا و دیگر کاربران عزیز اگر قبل از این که حادثه رخ بده این موارد رو گوشزد کرده بودید الان افرادی مثل من کل اعتبارشون رو از دست نمیدادند سر 4 تا سایت بدون بکاپ !
به قول خودتون altushost اون بلا رو سرش آورد ، من شخصا اگه میدونستم همون موقع خطم رو جدا میکردم ازشون.
-
عزیزان
سایت فضاها از یک شرکت رمانی سرویس واسه هاست نامحدود داشت ایا نام این سایت رمانی را میدانید
من باید یه بک آپ از تعدادی از کاربران بگیرم
آیا راهی هست؟
شما را به خدا قسم کمکم کنید
کسی ارتباطی با فضا ها داره
بهشو بگید یه راهی واسه ارتباط فراهم کنند یک ایمیلی چیزی
من ریسلر فضا ها بودم
اما فضا ها یهو جمع کرده رفته
چی کار کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alipour66m
عزیزان
سایت فضاها از یک شرکت رمانی سرویس واسه هاست نامحدود داشت ایا نام این سایت رمانی را میدانید
من باید یه بک آپ از تعدادی از کاربران بگیرم
آیا راهی هست؟
شما را به خدا قسم کمکم کنید
کسی ارتباطی با فضا ها داره
بهشو بگید یه راهی واسه ارتباط فراهم کنند یک ایمیلی چیزی
من ریسلر فضا ها بودم
اما فضا ها یهو جمع کرده رفته
چی کار کنم؟
حدود 10 نفر بشین ازش یه شکایت کنید دمش رو بگیرین دندازیدش زندان .
-
سلام
دوستانی که از این شرکت شکایت دارند
و ریسلر بودند
اعلام کنند تا ببنیم چند نفر میشیم پیگیری کنیم.
1) alipour66m از hostkade.com alipour66m@gmail.com
2)
اسمتون را زیر شماره 1 بنویسید
اگر شد ایمیل هم بزارید
-
1) alipour66m از hostkade.com alipour66m@gmail.com
2) Iran Web Host از esfahanweb.com info[At]esfahanweb[Dot]com