تو cpanel فضای هاستم رو 400 مگ اشغال شده نشون میده ولی وقتی به بخش web disk usage میرم مجموع جزء به جزء حجم بخشها رو 180 مگ نشون میده پس مابقی کجا مصرف شده و برای پاک کردنش چکار باید بکنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
تو cpanel فضای هاستم رو 400 مگ اشغال شده نشون میده ولی وقتی به بخش web disk usage میرم مجموع جزء به جزء حجم بخشها رو 180 مگ نشون میده پس مابقی کجا مصرف شده و برای پاک کردنش چکار باید بکنم؟
هنوز این مشکل رو دارید ؟
جناب طالبی خدمت شما یه دفعه عرض کردم تایپیک فروشتون رو برای من بفرستید تو بخش فروش بزنم براتون
اینقدر پستهای بی معنی و اسپم ندید!!
آخه یعنی چی هنوز مشکل رو دارید؟!
نمون دیگر
99درصد سرویس دهندگان سرویس رو مدیریت نشده تحویل میدن!
انشاا... که میدونید معنی مدیریت نشده چی هستش؟!!
یعنی هیچ گونه ساپورت نرم افزار ندارند و فقط مسئول ساپورت سخت افزار سرویس میباشند.
برای مدیریتش هم باید پول خرج کنن که اکثر ایرانی ها انجام نمیدن
این پُست شما 101 درصد اسپم هستش + پست قبلیتون!!
خواهشا تایپیک رو بفرستید من بزنم دیگر اینقدر پُست مزخرف ندید!!
این مدیریت هم معلوم نیست کجاست به ما میگه الان پیگیری میکنیم رفت حاجی حاجی مکه ...!!!
موفق باشید
خب حالا چزا دعوا می کنید؟جواب طرف رو ندادید!
شما اگه فایلی رو حذف کرده باشید بعد از کمی مقدار درست رو نشون می ده.شما تازه فایل ها تون رو حذف کردید؟نقل قول:
عزیز ممکنه بک اپ باشه .
دیتابس ها و ....
فقط فایلهایی که اپلود میکنید نیست .
باسلام
محلی که تو عکس پیوست هست خالی باشه و go رو بزنید ببیند فایلی هست با حجم بالا؟!
اگر نبود دونه دونه فولدرهای رووت رو نگاه کنید ببیند چیزی هست با حجم بالا یا نه
موفق باشیدفایل پیوست 3161
دوست عزیز نسبتا محترم
اگر کمی توجه کنید قصد دارم کمکی کنم بنده خدا تاپیک زده 8 ساعت پیش
اولین نفری که پاسخ داده خودم بودم 2 ساعت پیش
پیگیری نکردند یعنی مشکل حل شده سوال کردم حل شده یا نه که کمکی کنم.
همیشه مثقال سنجش یکسان نیست همه رو مثل خودتون میسنجید.
من براتون 10 تا مثال میزنم سرور کانفیگ شده تحویل میدن نه خام. ثانیا بحث مربوط به اینجا نیست میتونستی یه مقدار زحمت بدی به خودتون 3 کلیک خرجشه پ خ بدی که متاسفانه ساده ترین راه به نظر شما این بود . خرده نمیگیرم انتظاری ندارم فکر کردن سخت ترین کاره.
101 درصد هم معیار شماست
وقتم ارزش بیشتری داره که ادامه بدم بحث بیخود با شما رو.هر چه دوست دارید بگید
دوستان ،
به خدا من در حدی نیستم که بخوام بهتون حرفی زده باشم .
انجمن علمیه .
روزی خدا تا میمهان میاد و میره .
زشته بیان ببینن ....
لطفاً پستهاتون رو پاک کنید و مسائل رو از طریق پیام خصوصی و یا اگر احساس میکنید کسی داره اسپم میده از طریق گزارش به مدیر اعلام کنید .
صمیمانه از هر دو بزرگوار به خاطر اینکه به بنده حقیر احترام گزاشتند تشکر میکنم .
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
دوست عزیز ،
لازم به هیچ کدوم از کارها نیست !
اگر Cpanel دارید کافیه به Disk Space Usage مراجعه کنید تا امار دقیق مصرف حجمتون رو ببینید .
موفق باشید .
من شروع نکردم خودم درخواست دادم پست ها رو پاک کنند و هرکی با من مشکل مستقیم بیاد.
عزیز جان پست ااول منو به دقت خونده باشید مشکل همینجاست که این قسمت با چیزی که سی پنل نشون میده نمی خونه.
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
این کارو هم کردم چیزی نبود.
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
بذارید خیلی واضح عرض کنم.
این دو تا عکس پایین از سی پنل یه سایت هست. و همونطور که می بینید با هم نمی خونه. اینو چطور توجیه می کنید:
http://up6.iranblog.com/files/61Untitled-2.png
تو عکس بالا می بینید که نشون میده 400 مگ از فضا مصرف شده ولی عکس پایین رو ببینید:
http://up6.iranblog.com/files/61Untitled-1.png
به نظرت بهتر نیست تیکت بزنی از پشتیبانی جایی که ازش هاست گرفتی بپرسی؟
یه باگ توی نسخه های قبل Cpanel بود که فیکسش اومد .
نمیدونم Cpanel شما نسخه چنده .
بهتره به قول Xerox عزیز ، با هاستینگ در ارتباط بگزاری .
Cpanel ورژن چنده ؟
توی ورژن های قبل همین مشکل بود که فیکس اومد و اپدیت دادند ...
اگر بازم حل نشد به Support دیتاسنتر یا Cpanel بگو .
مشکل رو روی سی پنل یا...... نزارید
دوستان 55% راه ها رو گفتن پس راحلی برای گفتن ندارم
فقط توصیه میکنم یک بکاب بگیرید
و این اکانت رو پاک کنید یک اکانت جدید بسازید و بکاب رو روی اکانت جدید رستور کنید. ببینید باز هم این مشکل رو دارید ؟
فقط حجم بکاب رو هم چک کنید ... برای دریافت حجم دقیقتر فایل بکاب رو روی یه وی پی اس ازتExtract کنید.
یک بار همچین مشکلی برای من پیش اومد
دلیل هم
حجم فایل : 150
حجم فایل روی دیسک : 230 بود
موفق باشید
عزیز مشکل گزاشتن که نیست .
همه نرم افزار ها به وسیله انسان نوشته میشن و ضریب خطا دارند .
Cpanel هم از این قاعده مستثنا نیست .کافیه گوگل کنید Cpanel Bug