-
ارائه اينترنت به كاربران خانگي تا دومگابيت بر ثانيه
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، افزايش سرعت اينترنت خانگي را منوط به موافقت نهادهاي فرهنگي تصميمگير در كشور دانست و گفت: در صورت موافقت، سرعت اينترنت كابران عادي به دومگابيت برثانيه نيز قابل افزايش است.
'رضا تقيپور' در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا، با بيان اينكه افزايش سرعت اينترنت خانگي در سال جاري با بهرهبرداري فاز نخست شبكه ملي اطلاعات كشور آغاز خواهد شد، افزود: پيشبيني ما اين است كه در صورت موافقت نهادهاي فرهنگي كشور، اين افزايش سرعت اينترنت تا دومگا بيت بر ثانيه به كاربردان عادي و خانگي ارائه شود.
سياستهاي كلي در خصوص اعمال مسئوليت در زمينه اينترنت، از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و كميته تعيين مصاديق محتواي مجرمانه تعيين و ابلاغ ميشود.
-
پاسخ : ارائه اينترنت به كاربران خانگي تا دومگابيت بر ثانيه
وقتی اینترنت را روی کاربر ببندند 2 مگابایت که هیچ 2 گیگابایت هم 2زار ارزش نداره
-
نقل قول:
وقتی اینترنت را روی کاربر ببندند 2 مگابایت که هیچ 2 گیگابایت هم 2زار ارزش نداره
كجاش بستس ؟! :دي
يه وي پي ان حلال مشكلات هست !
فقط سرعت بره بالا ...
اما خودمونيما ، تا بالا سر بعضيا زور نباشه ، درست كار نميكنن . تقي پور تا ديد ، وضعيتش به استيضاح كشيده ، سرعت رو بالا برد :دي:65:
-
ابیت جان مگر اینترنت ملی رو راه بندازند باز وی پی ان کار می کنه؟فکر نکنم اینگونه باشه.احتمالا کلا هر چی خودشون بخوان بالا میاد!
-
دوست عزیز در اون صورت از open *** یا سرویس های مشابهی که روی پرت 80 ران مشن استفاده میکنیم . من با اون دوستمون که میگن سرعت بره بالا موافقم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
قزوین هاست
ابیت جان مگر اینترنت ملی رو راه بندازند باز وی پی ان کار می کنه؟فکر نکنم اینگونه باشه.احتمالا کلا هر چی خودشون بخوان بالا میاد!
متاسفانه دسترسی به سایت های خارجی و حتی گوگل و یاهو با اینترنت ملی غیر ممکن می شه!!
اما راهکار هایی وجود داره....
-
مگه همین الانش دو مگ به خانگی نمیدن ؟! یه نامه بردارید ببرید حله ! من الان یک مگ دارم هرچقدر بخوام میتونم بگیرم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
مگه همین الانش دو مگ به خانگی نمیدن ؟! یه نامه بردارید ببرید حله ! من الان یک مگ دارم هرچقدر بخوام میتونم بگیرم .
بله الان براحتی 2 مگ رو می دن با محدودیت حجم
اما این دومگی که دوستمون گفتن برای زمانی هست که اینترنت ملی می شه و بدرد نمی خوره باید برید نوحه دانلود کنید بجای موزیک!!d:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
megfa
بله الان براحتی 2 مگ رو می دن با محدودیت حجم
اما این دومگی که دوستمون گفتن برای زمانی هست که اینترنت ملی می شه و بدرد نمی خوره باید برید نوحه دانلود کنید بجای موزیک!!d:
دوست عزیز چند ماه پیش دو مگ نامحدود داشتم که چون سرویس دهنده دیگه نامحدود نمیداد مجبور شدم محدود بگیرم . نوحه هم بد نیستا ! :76:
-
منبع این خبر را لطف میکنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
دوست عزیز چند ماه پیش دو مگ نامحدود داشتم که چون سرویس دهنده دیگه نامحدود نمیداد مجبور شدم محدود بگیرم . نوحه هم بد نیستا ! :76:
نامحدود اسمش نامحدود هست، شما چند تا دانلود حجم بالا داشته باشید بهتون تذکر می دن مثلا پارس آنلان،همین وایمکس ایرانسل،...
ما هم upto 2mb/sec استفاده می کنیم اما....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
megfa
نامحدود اسمش نامحدود هست، شما چند تا دانلود حجم بالا داشته باشید بهتون تذکر می دن مثلا پارس آنلان،همین وایمکس ایرانسل،...
ما هم upto 2mb/sec استفاده می کنیم اما....
سرعت دانلود بین 250 - 300 بود . اخطاری هم بهمون ندادن ! حجم دانلود بالا بود !!!
-
مثل اينكه دوستان اشتباه متوجه شدن
اينترانت ملي نيست
اين خبر مربوط به اينترنت هست
لينك خبر :
پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
قيمت ها را ببينيد . . .
-
اینجا تو منطقه ما 2 مگابیت ماهیانه 800 هزار تومانه . حالا بدن هم کسی نمی خره که !!!
-
براي من كه خيلي بهتر ميشه
من از شاتل 512 نامحدود دارم
ماهيانه 93 تومان دارم ميدم ، سرعت دانلودم به زور به 100 ميرسه
اگه اونطوري بشه خيلي بهتره...
-
سرویس من 2 مگ هستش ولی امروز متوجه شدم چون از این سرعت استفاده می کردم کل اطلاعاتم رو در اکانتیگ حذف کردن !!!!:106:
-
من تا ۵ روز پیش لینکم رو ۱۰۲۴ تنظیم شده بود اما الان چند روزی هست که لینکم شده ۴۰۹۶ یعنی سرعتم شده ۴ برابر. قبلا که دانلود میکردم با 120kb/s دانلود میکرد ولی الان با 420kb/s دانلود میکنه. خیلی توپه دمشون گرم. در ضمن اینترنت ملی هم فعلا خبری ازش نیست اصلا نگران نباشید. تو اخبار گفتن که فعلا از این چیزا خبری نیست.
-
بله به خانگی هم میدن ولی کاغذ بازی داره و دردسر.من الان 1مگ دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Maya
منبع این خبر را لطف میکنید ؟
http://www.tct.ir/home/fa/search.php?idnews=18568&s=
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
httpserver
من تا ۵ روز پیش لینکم رو ۱۰۲۴ تنظیم شده بود اما الان چند روزی هست که لینکم شده ۴۰۹۶ یعنی سرعتم شده ۴ برابر. قبلا که دانلود میکردم با 120kb/s دانلود میکرد ولی الان با 420kb/s دانلود میکنه. خیلی توپه دمشون گرم. در ضمن اینترنت ملی هم فعلا خبری ازش نیست اصلا نگران نباشید. تو اخبار گفتن که فعلا از این چیزا خبری نیست.
سلام دوست عزیز
جسارت نباشه ولی میشه یه عکس از داون استریمتون و یه عکسم هم از سرعت دانلودتون بزارید؟
-
دوستان باور کنین کاربرای ایرانی اصلا جنبه ی اینترنت با سرعت بالا رو ندارن اگر این عملی بشه اونم با قیمت کم روی کل سرعت اینترنت ایران تاثیر میذاره ( با این پورت هایی که میبینیم )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
httpserver
یعنی سرعتم شده ۴ برابر. قبلا که دانلود میکردم با 120kb/s دانلود میکرد ولی الان با 420kb/s دانلود میکنه.
دادا چجوری ؟
من اینجوریشو دیگه ندیده بودم کدوم isp ؟
میشه یه عکس بزاری جدا اگه الکی نباشه منم میام از اونجا نت میگیرم
-
نقل قول:
اينترنت به كاربران خانگي تا دومگابيت بر ثانيه
:-o
فکر کنم امیدم به دیدن نبیره و ندیدم بیشتر باشه تا استفاده از اینترنت2 مگابیت :-<
-
با توجه به اخبار موثقی که من دارم تا چند روز دیگه فاز اول اینترنت ملی استارت خواهد خورد و تا 90 روز آینده پروژه کامل اجرا خواهد شد،بعد از اون یه سری از isp ها فقط اینترنت ملی میدن مثل پارس آنلاین و شاتل،البته شاتل فقط پلن سرویسهای اقتصادی ECO-Office ملی میشه،به مرور هم شرکت های دولتی مجبور به استفاده از اینترنت ملی خواهند شد،کاربران خانگی هم میتونن استفاده کنن با قیمت خیلی پایین تر از اینی که الان داریم میدیم و با سرعت خیلی بالاتر تا کاربرا تشویق بشن برای استفاده از اینترنت ملی،این که دوستان میگن یاهو و گوگل باز نمیشه واقعیت نداره،فرق اصلیش همونیه که بالا گفتم و این که کنترلش خیلی راحت تر میشه،خیلی خیلی راحت تر
-
ایرانـی هرگــــــز زانو نخواهـد زد حتـی اگـر آسمان کـوتــــاه تر از قامتـش باشـد. (کوروش بزرگ)
ولی ما زانو زدیم :-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tehvps
با توجه به اخبار موثقی که من دارم تا چند روز دیگه فاز اول اینترنت ملی استارت خواهد خورد و تا 90 روز آینده پروژه کامل اجرا خواهد شد،بعد از اون یه سری از isp ها فقط اینترنت ملی میدن مثل پارس آنلاین و شاتل،البته شاتل فقط پلن سرویسهای اقتصادی ECO-Office ملی میشه،به مرور هم شرکت های دولتی مجبور به استفاده از اینترنت ملی خواهند شد،کاربران خانگی هم میتونن استفاده کنن با قیمت خیلی پایین تر از اینی که الان داریم میدیم و با سرعت خیلی بالاتر تا کاربرا تشویق بشن برای استفاده از اینترنت ملی،این که دوستان میگن یاهو و گوگل باز نمیشه واقعیت نداره،فرق اصلیش همونیه که بالا گفتم و این که کنترلش خیلی راحت تر میشه،خیلی خیلی راحت تر
میشه بیشتر توضیح بدید, یعنی با اینترانت ملی هم به سایت های خارج از کشور دسترسی خواهیم داشت, یکم بعید نیست؟
ایا در اینترانت ملی با چیز بی آن میشه سایت های خارجی رو باز کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
میشه بیشتر توضیح بدید, یعنی با اینترانت ملی هم به سایت های خارج از کشور دسترسی خواهیم داشت, یکم بعید نیست؟
ایا در اینترانت ملی با چیز بی آن میشه سایت های خارجی رو باز کرد؟
خود دولت نمیفهمه داره چیکار میکنه ... پس توضیحاتی که بقیه بدند بی اساس هست دوست من
در صورتی که امکان برقراری کوچکترین Connectivity با یک سرور خارج از ایران وجود داشته باشد , امکان حذف محدودیت ها نیز وجود خواهد داشت !!!
خود شما هم میدونید که مردم رو باید کنترل کرد...
سیاست کشور های متمدن مثل آمریکا برای این کار مانیتورینگ هست, یعنی بدون گذاشتن محدودیت , مانیتور کنند ببینن کی داره چیکار میکنه
-
سلام به خدا هر روز میاییم هی میگن اینترنت ملی بیاد دیگه دسترسی بسته میشه دیگه نت نداریم یک سوال پس تکلیف این همه ای اس پی چی میشه همه میان اینترانت ارائه بدن ؟دوستانی که میگنم بسته میشه از کجا میدونین ؟خبری تائید شده ای چیزی هست؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
info_dlsong
خود دولت نمیفهمه داره چیکار میکنه ... پس توضیحاتی که بقیه بدند بی اساس هست دوست من
در صورتی که امکان برقراری کوچکترین Connectivity با یک سرور خارج از ایران وجود داشته باشد , امکان حذف محدودیت ها نیز وجود خواهد داشت !!!
خود شما هم میدونید که مردم رو باید کنترل کرد...
سیاست کشور های متمدن مثل آمریکا برای این کار مانیتورینگ هست, یعنی بدون گذاشتن محدودیت , مانیتور کنند ببینن کی داره چیکار میکنه
با دروود و احترام
اما اگر دیدبانی(monitoring) هم در کشوری مانند آمریکا انجام می شود،بیشتر برای امنیت جانی مردم کشور است و نه برای از رده بیرون مردن مخالفان!!!
اما اگر در کشور ما اینکار انجام شود،بی تردید باید زندایان س ی ا س ی ر ا به کشورهای دیگر صادر کنند تا آنجا زندانی شوند!!!
-
الان با این قیمت که تو سایت ارتتباطاات رادیویی دادن
باید 1 مگابیت رو با 30 ترا پهنای باند بگیریم 38 تومن
کجا میده من با کله برم بگیرم
یه دونه هم نه 10 تا میگیرم ....
-
البته نباید فراموش کرد،بک خط 1مگابیت به اشتراک گزاری شده بین 10 نفر!
-
سرعت 1 به ده هست
بالایی یکساله یرای خانگی تا 1024 فروخته میشود
الان یک رنج هم بهش اضافه کردند