-
1 فایل پیوست
سرور مجازی + میکروتیک نسخه 5 رایگان!
فروش ویژه سرورهای اختصاصی مجازی امگا هاست
کیفیت بالای قطعات سخت افزاری (مخصوص سرور) با سرعت بالای پورت یک گیگابیت اختصاصی استفاده از این سرورها را برای مقاصد مختلف میسر می سازد.
فایل پیوست 2720
شما میتوانید به صورت مجانی و نامحدود از امکانات میکروتیک ورژن ۵ استفاده نمایید. از مهمترین ویژگیهای این سیستم پشتیبانی از پروتکل SSTP می باشد.
هم اکنون قیمت لایسنس این نسخه از میکروتیک ۲۵۰ دلار می باشد.
حتماً به پیشنهاد ویژه ما در پایین پست توجه بفرمایید!
لطفاً چانه بزنید!!!
مشخصات سرور میزبان:
CPU: Intel® Xeon® E5620 Westmere-EP
RAM: 12 GB DDR3 ECC Registered Memory
Port: 1 Gbps Full-Duplex Uplink
Datacenter: Equinix - Switzerland - Zurich
Virtualization: Vmware EXSI 4.1
مشخصات سرورهای مجازی قابل ارائه
-------------------------------------------
Plan-1
RAM: 128 MB
HDD: 10 GB
BW: 256 GB
Price: 10,000 Toman/Month
http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=30
Plan-2
RAM: 256 MB
HDD: 20 GB
BW: 512 GB
Price: 15,000 Toman/Month
http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=31
Plan-3
RAM: 512 MB
HDD: 40 GB
BW: 1 TB
Price: 25,000 Toman/Month
http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=32
Plan-4
RAM: 1GB
HDD: 80 GB
BW: 2 TB
Price: 40,000 Toman/Month
http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=33
Plan-5
RAM: 2 GB
HDD: 160 GB
BW: 4 TB
Price: 70,000 Toman/Month
http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=34
Special Offer
Plan-Twin
Plan-2 → Mikrotik V5 Level 6
Plan-3 → CentOS 32bit + IBSng
Price: 35,000 Toman/Month
http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=35
با ارائه پنل مدیریت سرور مشتریان محترم میتوانند سرور خود را کنترل نموده و سیستم عاملهای مختلف را روی آن نصب نمایند.
سیستم عامل Mikrotik v5 به صورت رایگان نصب می شود.
تنظیمات زیر به صورت رایگان برای تمامی مشتریان صورت می گیرد!
Mikrotik v5.0 + PPTP + L2TP + SSTP
Linux CentOS + PPTPD + IBSng
Mikrotik v3.3 or v2.9 + PPTP + L2TP
Win 2003 + Nttacplus
Mikrotik + IBSng
هزینه منابع اضافه به شرح زیر می باشد:
+128 MB RAM: 5,000 Toman/Month
+10 GB HDD: 5,000 Toman/Month
+512 GB BW: 7,000 Toman/Month
+1 IP: 5,000 Toman/Month
-
پاسخ : سرور مجازی + میکروتیک نسخه ۵
این پنل دو رو اگه شش ماهه یا یه ساله پرداخت کنیم
هزینه اش چقدر می شه؟
یعنی چقدر تخفیف می خوره :D
و اینکه رویه این پنل دو Plan-2 تقریبا چندتا یوزر می تونه آنلاین باشه با بهترین کیفیت؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
این پنل دو رو اگه شش ماهه یا یه ساله پرداخت کنیم
هزینه اش چقدر می شه؟
یعنی چقدر تخفیف می خوره :D
و اینکه رویه این پنل دو Plan-2 تقریبا چندتا یوزر می تونه آنلاین باشه با بهترین کیفیت؟؟؟
اگه شش ماهه پرداخت کنید ۱۰ تومن و اگه یکساله پرداخت کنید ۲۰ تومن تخفیف می دم
اگه منظورتون از کیفیت میزان سرعت اینترنت سرور هست که خب کاملا بستگی داره به میزان استفاده کاربران اما با میکروتیک فکر می کنم تا ۲۰ تا یوزر می تونند با کیفیت آنلاین باشن
-
توجه
دوستان عزیز وقتی یک آفری می دهند بیش از حد بزرگنمایی می کنند. در درجه اول قیمت لایسنس میکروتیک RouterOS نسخه 5 در حالت پایه یعنی Level 4 برابر 45,000 تومان می باشد و در نهایت به Level 6 با قیمت 250,000 می رسد. ضمن اینکه این لایسنس ها فقط برای یک بار صادر می شوند و الگوریتم آن ها وابسته به سخت افزار سرور می باشد. لذا اگر بر روی یک سرور اختصاصی تعدادی VPS با لایسنس یکسان تعریف شود، به دلیل ضعف در این ناحیه، شرکت مادر متوجه این قضیه نشده و همه این VPS ها به درستی در کنار یکدیگر فعالیت می کنند (این مورد رو اولین بار بنده تست و اجرا کردم و به برخی دوستان برای استفاده تجازی گزارش شد). همچنین نسخه کرک شده این ورژن رو نیز در یک سایت عربی و همچنین یک سایت چینی مشاهده نموده ام ولی متاسفانه به هیچ طریق موفق به ثبت نام و استفاده از امکانات آن وب سایت ها نگشتم.
** با عرض پوزش بابت جسارت، فقط محض اطلاع رسانی **
-
بله نسخه کرک شده 5.4 L6 رو دارم ولی تست نکردم .فایل ایمیج vmdk هست! ولی خب نمیشه گفت که ایشون حتما از این نسخه استفاده میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
REXNET
توجه
دوستان عزیز وقتی یک آفری می دهند بیش از حد بزرگنمایی می کنند. در درجه اول قیمت لایسنس میکروتیک RouterOS نسخه 5 در حالت پایه یعنی Level 4 برابر 45,000 تومان می باشد و در نهایت به Level 6 با قیمت 250,000 می رسد. ضمن اینکه این لایسنس ها فقط برای یک بار صادر می شوند و الگوریتم آن ها وابسته به سخت افزار سرور می باشد. لذا اگر بر روی یک سرور اختصاصی تعدادی VPS با لایسنس یکسان تعریف شود، به دلیل ضعف در این ناحیه، شرکت مادر متوجه این قضیه نشده و همه این VPS ها به درستی در کنار یکدیگر فعالیت می کنند (این مورد رو اولین بار بنده تست و اجرا کردم و به برخی دوستان برای استفاده تجازی گزارش شد). همچنین نسخه کرک شده این ورژن رو نیز در یک سایت عربی و همچنین یک سایت چینی مشاهده نموده ام ولی متاسفانه به هیچ طریق موفق به ثبت نام و استفاده از امکانات آن وب سایت ها نگشتم.
در تایید حرفای دوست عزیزمون باید عرض کنم که لایسنس فقط هارددیسک سرور را میشناسه و هر تعداد میکروتیک روی اون هارددیسک بسازید لایسنس را میشناسه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
REXNET
توجه
ممنون از اطلاع رسانی شما دوست عزیز
بنده جایی نگفنم لایسنس اصلی می گیرم چون به هیچ وجه به صرفه نیست. اگه تو سایت میکروتیک هم خونده باشید عوض کردن سرور باعث ابطال لایسنس می شه
در ضمن به این نمی گن بزرگنمایی، می گن بازاریابی. دوستانی که میکروتیک ۵ لازم داشته باشند میان تهیه می کنند و استفاده می کنند
-
من از اقاي اسكندري(astro.alireza ) وي پي اس گرفتم كلا نمره 20 ميتونم بهشون بدم و خيلي خيلي عالي هستش در مورد قيمت ها با همه كنار مياد و واسه من كه چانه هم نزدم انصافا خيلي تخفيف گذاشت و همچنين ساپورت 24 ساعته و بدون يك دقيقه تاخير جواب دادن ازشون تشكر ميكنم و همچنين از راهنمايي هاي خوب و به جا ايشان با چنين حوصله جوابگوي و همچنين اموزش و تنظيماتش بازم تشكر كلا نمره بيست بهشون ميدم و سفارش ميكنم هر كي وي پي اس با تخفيف ويژه و ساپورت عالي ميخواد اقاي اسكندري astro.alireza تماس بگيره
-
به درخواست دوستان میکروتیک نسخه ۵ به صورت رایگان نصب می گردد و تمامی تنظیمات به صورت رایگان صورت می پذیرد.
این فرصت را از دست ندهید!
-
سلام
اسم دیتا سنتر رو میگید؟
ممنون
-
دیتا سنتر کجاست؟
بعد چرا لطفاً چانه بزنید!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Web-Lovers
دیتا سنتر کجاست؟
بعد چرا لطفاً چانه بزنید!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی همون پست اول گفته شده از دیتاسنتر equinix سوئیس هست
چانه بزنید چون قیمت رو بازار و مشتری تعیین می کنه نه فروشنده!
مثلا چندتا از دوستان خواستند هزینه کانفیگ حذف بشهِ، ما هم عمل کردیم
-
به جز سوئیس جای دیگری ندارید؟
مثلا انگلیس یا آمریکا و کانادا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Web-Lovers
به جز سوئیس جای دیگری ندارید؟
مثلا انگلیس یا آمریکا و کانادا
متاسفانه نداریم دوست عزیز. انشالا در آینده اضافه می شه
-
کی اضافه می کنید
من می خواهم بدونم این سرور سوئیس شما سرعتش چطوره و ping چطوره اگر ممکنه IP تست بدهید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Web-Lovers
کی اضافه می کنید
من می خواهم بدونم این سرور سوئیس شما سرعتش چطوره و ping چطوره اگر ممکنه IP تست بدهید
انشالا نیمه دوم تابستون
اکانت تست هم براتون پ خ شد
با تشکر
-
آفرهای خوبی گذاشتی .... امیدوارم موفق باشی
-
Plan-1
اگر امکان داره این پلان با
ram:128
hdd:1gb
bw :512 gb
با
ارائه میشود؟
در صورت امکان اعلام کنید تا مبلغ واریز شود
-
اگر کشورش یه جایی مثل انگلیس یا کانادا و آمریکا بود که زبان انگلیسی بود عالی بود
من تست کردم تستش خیلی خوب بود میکروتیک نسخه 5 بود بدون مشکل کار می کرد و همچنین userman هم داشت که اونم نسخه جدید و بدون ایرادی بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SazgarWeb
آفرهای خوبی گذاشتی .... امیدوارم موفق باشی
تشکر دوست عزیز
من هم برای شما آرزوی موفقیت دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
makan
Plan-1
اگر امکان داره این پلان با
ram:128
hdd:1gb
bw :512 gb
با
ارائه میشود؟
در صورت امکان اعلام کنید تا مبلغ واریز شود
می تونم درخواست شما رو با مبلغ ماهانه 12 هزار تومان قبول کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Web-Lovers
اگر کشورش یه جایی مثل انگلیس یا کانادا و آمریکا بود که زبان انگلیسی بود عالی بود
من تست کردم تستش خیلی خوب بود میکروتیک نسخه 5 بود بدون مشکل کار می کرد و همچنین userman هم داشت که اونم نسخه جدید و بدون ایرادی بود.
انشالا از آمریکا هم سرور گرفته خواهد شد. نظر لطفتونه.
-
بنده از ایشون حدود 4-5 روزه وی پی اس رو گرفتم.هرچی از کیفیتشون بگم کم گفتم.خواستم بقیه دوستان هم بدونن که سرویس های ایشون, کیفیت و پشتیبانی 24 ساعته و با اخلاق رو با خودش داره! پیشنهاد میکنم خرید کنید
-
سلام
دقیقا بفرمایید برای منابع پلان یک
و همچنین دوم Mikrotik با هزینه ای که برای SSTP و IBSng باید بکنم
جمعا با نصب و راه اندازی و تحویل چقدر به پام در میاد
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
صاحب تاپیک نیستش جواب بده؟
-
sttp مگه لایسنس نمیخواد؟ لایسنس رایگان هم فکر کنم داره؟
کانفیگ و متصل کردن به ibs و راه اندازی sstp رایگان روی سرور رو هم بصورت رایگان انجام میدین؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiansoftware
بنده از ایشون حدود 4-5 روزه وی پی اس رو گرفتم.هرچی از کیفیتشون بگم کم گفتم.خواستم بقیه دوستان هم بدونن که سرویس های ایشون, کیفیت و پشتیبانی 24 ساعته و با اخلاق رو با خودش داره! پیشنهاد میکنم خرید کنید
خوشحالم که خدمات راضی کننده بوده. تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARYACLUB
سلام
دقیقا بفرمایید برای منابع پلان یک
و همچنین دوم Mikrotik با هزینه ای که برای SSTP و IBSng باید بکنم
جمعا با نصب و راه اندازی و تحویل چقدر به پام در میاد
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
تنظیمات فعلا رایگان انجام می شه و فقط هزینه سرور که تو تاپیک ذکر شده اخذ می شه. برای sstp هم وجود دامنه و ssl لازمه که رنج قیمتش مختلفه. از دوستان تو همین فروم هم می تونید تهیه کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin885
sttp مگه لایسنس نمیخواد؟ لایسنس رایگان هم فکر کنم داره؟
کانفیگ و متصل کردن به ibs و راه اندازی sstp رایگان روی سرور رو هم بصورت رایگان انجام میدین؟
تمام تنظیمات رایگان هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARYACLUB
صاحابش اومد!!!
-
ببخشید من plan1 را سفارش دادم آن لاین هم پرداخت کردم لطفا پیگیری نمایید
-
سلام و خسته نباشید
این آفر و با تغییر پهنای باند چند میتونید بدید؟
Plan-1
HDD: 1 GB
BW: 512 GB
لطفا تخفیف هم شامل شود.
در ضمن اکانت تست هم لطف شود.
ممنون.
-
من نمی خوام از کسی طرف داری کنم فقط چون خودم هم دارم میکروتیک ورژن 5 میدم میگم راست می گه که راست خواستی خودم هم به شما میکروتیک ورژن 5 میدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
REXNET
توجه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WorldData.IR
من نمی خوام از کسی طرف داری کنم فقط چون خودم هم دارم میکروتیک ورژن 5 میدم میگم راست می گه که راست خواستی خودم هم به شما میکروتیک ورژن 5 میدم
دوست عزیز متوجه منظور شما نشدم دقیق اما اینم بدونید که دادن آفر فروش در تاپیک فروش دیگران خلاف قوانین هست
با تشکر
-
دوستان عزیز، درسته که با ین روش فروش می تونین بازاریابی خوبی داشته باشین ولی به چند تا نکته توجه داشته باشین:
1- واسه کار خودتون ارزش قایل بشین
2- دو سه ماه جلوتون رو نبینید
3- این آفری که شما دادین جناب اسکندری یه پرس و جو از سرویس دهنده های خارجی بکنین ببینین واسه تنظیماتی که شما علاوه بر خود سرور می دین چقدر میگیرن
4- متاسفانه خودمون واسه دانش و توانایی خودمون ارزش قایل نیستیم
5- ببینید جامعه ی پزشکی چه جوری افه میذارن، واسه یه کار 2-3 دقیقه ای چند ده یا گاهی چند صد تومن میگیرن ولی ما چی دنبال یه چندرغاز
موفق باشین آفر بسیار عالیه
-
از ایشون 2 عدد سرور مجازی با نصب و کانفیگ تهیه شد
سرعت و کیفیت عالی دارد
با تشکر
-
نقل قول:
دوستان عزیز، درسته که با ین روش فروش می تونین بازاریابی خوبی داشته باشین ولی به چند تا نکته توجه داشته باشین:
3- این آفری که شما دادین جناب اسکندری یه پرس و جو از سرویس دهنده های خارجی بکنین ببینین واسه تنظیماتی که شما علاوه بر خود سرور می دین چقدر میگیرن
5- ببینید جامعه ی پزشکی چه جوری افه میذارن، واسه یه کار 2-3 دقیقه ای چند ده یا گاهی چند صد تومن میگیرن ولی ما چی دنبال یه چندرغاز
نظرت چیه به جای چندین سال مطالعه تخصصی و درس یک پزشک و کار حساس .
خودمون را با پروفسور و یا مهندس سازه مقایسه کنیم؟
هر شخصی بازار یابی خودش را داره
شما مثلا در نظر بگیر این داستان تفاوت بالایی قیمت بین خرید مستقیم و با واسطه ....
رقابت همینه
مشتری دنباله منابع بهتر
خدمات و قیمته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wepnstar
از اینکه آفر ما رو قابل دونستید و نظر دادید ممنونم
من هم با نظر شما کاملا موافقم اما تصمیم من برای "فروش ویژه" بدون احتساب هزینه کانفیگ به نفع من مشتری و همکارانه. من می تونستم مثل خیلی ها قیمت سرور رو کاهش بدم و هزینه کانفیگ بگیرم. اینجوری در بلند مدت ضرر می کردم و بازار سرور هم خراب می شد.
توی این فروم هم افراد زیادی سرورهای ارزونتر ارائه می کنند اما من رنج قیمت متوسط رو انتخاب کردم تا مشتری بتونه بر مبنای ساپورت سرور رو انتخاب کنه و نه بر مبنای هزینه ماهانه پایین
یعنی عرصه رقابت رو برای همکاران فراهم کردم که برای فروش بیشتر به جای کمتر کردن سود خدمات پس از فروش رو توسعه بدن. به نظرم اگه همه همکاران با این روال کار کنند می تونند به بازار آشفته فعلی که رنج قیمتی بسیار متفاوتی داره سرو سامان بدن
در ضمن این رو هم ذکر کنم که کانفیگ رایگان برای مدت محدود ارائه می شه و بعد از اتمام این مدت با دریافت هزینه انجام می شه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toojih
از ایشون 2 عدد سرور مجازی با نصب و کانفیگ تهیه شد
سرعت و کیفیت عالی دارد
با تشکر
خوشحالیم که خدماتمون راضی کننده بوده
-
من یک سرور مجازی یکماهه برای تست خریدم واقعا سرعتش عالیه و بسیار عالی کانفیک شده
-
این قیمت و ساپورت برای ما اوله ؟
یا ماه های اینده هم به همین صورته؟
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
اقا بستن اسپم و تورنت هم کانفیکاعمال میشه؟
قیمت برای پلان یک و دو با sstp چقدره تموم میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jamejahan
من یک سرور مجازی یکماهه برای تست خریدم واقعا سرعتش عالیه و بسیار عالی کانفیک شده
ممنون از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARYACLUB
این قیمت و ساپورت برای ما اوله ؟
یا ماه های اینده هم به همین صورته؟
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
اقا بستن اسپم و تورنت هم کانفیکاعمال میشه؟
قیمت برای پلان یک و دو با sstp چقدره تموم میشه؟
قیمت ماه های بعد هم همینه
اسپم و تورنت هم بسته می شه
چون ssl و دامین قیمت مختلفی داره نمی تونم چیزی بگم
-
- برای مشتریان سیستم عامل Mikrotik version 5.5 level 6 با قابلیت آپدیت نصب می شود.
- sstp بدون نیاز به دامنه و ssl فقط با 10 هزار تومان راه اندازی می گردد
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
- برای مشتریان سیستم عامل Mikrotik version 5.5 level 6 با قابلیت آپدیت نصب می شود.
- sstp بدون نیاز به دامنه و ssl فقط با 10 هزار تومان راه اندازی می گردد
با تشکر
چند نکته :
اول اینکه در ویندوز ویستا و یا ۷ بعد از ساختن کانکشن وی پی ان از آدرس DNS میکروتیک خود استفاده کنید نه از IP چون امکان گرفتن Certificate error دارید.
دوم اینکه اگر بخواهید بدون گرفتن گواهی دیجیتال معتبر مثلا با ایجاد یک گواهی در یک سرور لینوکس آنرا اجرا کنید به احتمال بسیار زیاد در قسمت client با مشکل Certificate مواجه خواهید شد.
آموزش کانفیگ اس اس تی پی بر روی میکروتیک | یاداشت های مهدی
-
البته جناب آریا شما اگه نخواستین خودتونو با دکتر یا مهندس سازه مقایسه کنید می تونید با یه راننده یا شوفر مقایسه کنید
اول اینکه من کاملا و از نزدیک با این جامعه ی پزشکی آشنا هستم و می دونم که چقدر کار بعضی هاشون حساسه ، حتی اونقد حساس که تمام نسخه های عمرشون از نظر تفاوت به 10 نمی رسه و اینکه کمتر از 5 درصدشون تعهد اخلاقی به مشتری یا همون مریض بدبخت دارن، امثال من و شما رو اگه باباتون میلیارد نباشه البته میخرن و میفروشن، جناب آریا همین جامعه ی حساسی که میفرمایید واسه جون مریضشون گاهی اونقد که من واسه قطعی مشترک های اینترنتم نگرانم ، نگران نیستن، لطفا دقت کنید که اصلا کاری که بعضی دوستان میکنن کمتر از تخصص بسیاری از پزشکان نیست. و بهر حال همه مختارن که تا خرخره به مشتری حال بدن و 5 تومان 10 تومان از دست مشتری بگیرن موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARYACLUB
نظرت چیه به جای چندین سال مطالعه تخصصی و درس یک پزشک و کار حساس .
خودمون را با پروفسور و یا مهندس سازه مقایسه کنیم؟
هر شخصی بازار یابی خودش را داره
شما مثلا در نظر بگیر این داستان تفاوت بالایی قیمت بین خرید مستقیم و با واسطه ....
رقابت همینه
مشتری دنباله منابع بهتر
خدمات و قیمته
-
نقل قول:
- ببینید جامعه ی پزشکی چه جوری افه میذارن، واسه یه کار 2-3 دقیقه ای چند ده یا گاهی چند صد تومن میگیرن ولی ما چی دنبال یه چندرغاز
اون حرفم در جواب این حرف شما بود
ضمنا چرا اینقدر جوش میخوردید و تاپیک این بنده خدا رو به حاشیه میکشید
الان تو همین نت و انجمن بگردیدی قیمت ها به این صورته
شما فکر کنم با محیط رقابت اشنا نیستید
همین بازار هم بری از پاساژ کامپیوتر ایران کرفته تا اون خیابون گمرک و موتور فروشی محیط وقتی رقابتی باشه همینه
با عرض پوشش از صاحب تاپیک