اختصاص دادن آی پی اختصاصی به کاربر در میکروتیک
باسلام
دوستان چه جوری میشه در میکروتیک مثلا به یوزر 1 یک آی پی اختصاصی داد؟!
برای ویندوز رو بلدم ولی میکروتیک اونچیزی رو که فکر میکردم درست هست انجام دادم ولی نشد.
دوست اگه بلدن مشتاقیم بشونیم
پاسخ : اختصاص دادن آی پی اختصاصی به کاربر در میکروتیک
یک Nat بسازید و به یوزر ip remote address که در Nat تعریف کردید را بدید . مثلا" 192.168.0.4 را اختصاص بدید به اون یوزر
امیدوارم متوجه شده باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Masoud.B
یک Nat بسازید و به یوزر ip remote address که در Nat تعریف کردید را بدید . مثلا" 192.168.0.4 را اختصاص بدید به اون یوزر
امیدوارم متوجه شده باشید
انجام دادیم نشد یعنی نت نداشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
انجام دادیم نشد یعنی نت نداشت
قبلش باید آی پی را به میکروتیک Add کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Masoud.B
قبلش باید آی پی را به میکروتیک Add کنید
بله اضافه هم کردیم ولی نشد الان با کمک یکی از دوستان انجام شد.
ممنون از همه شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
بله اضافه هم کردیم ولی نشد الان با کمک یکی از دوستان انجام شد.
ممنون از همه شما
سلام
ممنون میشم یه توضیحی بدید که چطوری انجامش دادید
چون من هم در این مورد به مشکل خوردم
برای میکروتیک چند تا کارت شبکه ادد کردید؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadk
برای میکروتیک چند تا کارت شبکه ادد کردید؟؟
یک کارت دارم بنام External
سلام،
تاپیک یک خورده قدیمی هست ولی حل مشکل در اینجا توضیح داده نشده ممنون میشم توضیح بدین من هم همین مشکل رو دارم بعضی اوقات که درست میشه و ای پی میگیره نت نداره ...
شما باید برای یوزر مورد نظر یک آی پی محلی در نظر بگیرید. مثلا در رادیووس یا اکانتینگ میکروتیک ست کنید که کاربر x وقتی کانکت شد آی پی مثلا 5.10.1.15 را بگیرد. این آی پی خارج از رنج ip pool عمومی شما باشد
حالا توی فایروال یک nat بصورت زیر تعیین کنید (فرض میکنیم آی پی ولید که میخواهید یوزر بگیره 15.15.15.15 باشه :
chain=srcnat action=netmap to-addresses=15.15.15.15
src-address=5.10.1.15
همین
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
database
شما باید برای یوزر مورد نظر یک آی پی محلی در نظر بگیرید. مثلا در رادیووس یا اکانتینگ میکروتیک ست کنید که کاربر x وقتی کانکت شد آی پی مثلا 5.10.1.15 را بگیرد. این آی پی خارج از رنج ip pool عمومی شما باشد
حالا توی فایروال یک nat بصورت زیر تعیین کنید (فرض میکنیم آی پی ولید که میخواهید یوزر بگیره 15.15.15.15 باشه :
chain=srcnat action=netmap to-addresses=15.15.15.15
src-address=5.10.1.15
همین
موفق باشید
خواستم بدونم در قسمت ای پی پول عمومی میشه ای پی اختصاصی را نوشت؟ مثلا ما 100 آی پی اختصاصی داریم و در قسمت آی پی پول تعریف کنیم و بعد به هر یوزر یه ای پی اختصاصی را بگیره؟ و یه سوال دیگر اینکه در قسمت نت بصورت دستوری نوشته شده میشه در خود وینباکس وارد کرد؟
بله شما میتوانید این 100 آی پی را در یک یا چند ip pool تعریف کنید. اگر لازم چند تا ip pool تعریف کنید، برای هر pool، باید رنج یا ip pool بعدی رو مشخص کنید
در اینصورت کاربران بصورت رندم، از آی پی های اختصاصی خواهند گرفت اما اگر کل آی پی ها رو بخواهید با هم nat کنین اونوقت همه در عمل یک آی پی خواهند داشت، باید هر آی پی را جداگانه نت کنید دوباره که کار طولانی میشه، یادم نیست که راه ساده تری داره یا نه. نگاه می کنم اگر یادم اومد مینویسم
موفق باشــید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
database
بله شما میتوانید این 100 آی پی را در یک یا چند ip pool تعریف کنید. اگر لازم چند تا ip pool تعریف کنید، برای هر pool، باید رنج یا ip pool بعدی رو مشخص کنید
در اینصورت کاربران بصورت رندم، از آی پی های اختصاصی خواهند گرفت اما اگر کل آی پی ها رو بخواهید با هم nat کنین اونوقت همه در عمل یک آی پی خواهند داشت، باید هر آی پی را جداگانه نت کنید دوباره که کار طولانی میشه، یادم نیست که راه ساده تری داره یا نه. نگاه می کنم اگر یادم اومد مینویسم
موفق باشــید
خوب من این کار را کنم و توی آِی پی پول یا چند تا این 100 آی پی اختصاصی را تعریف کنم . بعد در قسمت ساخت یوزر assign IP.. ای پی اختصاصی بدم مگه به هر یوزر یه آی پی اختصاصی نمیده؟ ( نه بصورت رندوم . ثابت )