-
احتمال فیل تر تلگرام قوی تر شد !!!
دادستان کل کشور در پاسخ به این سؤال که یکی از اعضای ناظر کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفته است تاکنون شکایتی از یکی از کانال های تلگرامی ضد انقلاب مطرح نشده است، گفت: این کانال برای فعالیت های ضد انقلابی خود از بستر تلگرام استفاده می کند و به زودی تکلیف تلگرام را روشن می کنیم.
منبع: خبرگزاری تسنیم
-
پاسخ : احتمال ***** تلگرام قوی تر شد !!!
یاد ***** شدن گوگل افتادم ! مردم مومن و انقلابی درخواست داده بودن که *****ش کنید.
نقل قول:
این اقدام در پاسخ به درخواست های زیاد مردم بود و امیدواریم شرکت گوگل از این اقدام درس عبرت بگیرد.
الانم فک کنم دوباره مردم درخواست میدن !
http://www.irna.ir/fa/News/386136
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid1346
ولی دلیل ***** شدنش رو خیلی از دوستان اطلاع دارن و احتمالش هم پس از اون ماجرا شدت پیدا کرد
-
درود.
تنها راه برخورد موردی هست. اون هم به شرط اونکه واقعا تخلف گزارش شده باشه.
اگر یک کانال کار خلافی انجام می ده چرا باید ضربه اون رو میلیون ها کاربر تلگرام بخورن؟
سرمایه های بسیاری در تلگرام در جریان هست... این کار ممکن نخواهد بود.
-
نقل قول:
درود.
تنها راه برخورد موردی هست. اون هم به شرط اونکه واقعا تخلف گزارش شده باشه.
اگر یک کانال کار خلافی انجام می ده چرا باید ضربه اون رو میلیون ها کاربر تلگرام بخورن؟
سرمایه گذاری زیادی در تلگرام از طرف مدیران کانال های مختلف انجام گرفته.. این کار ممکن نخواهد بود.
چرا تا میریم سمت ساخت کانال و یه ذره ممبر جمع میکنیم این تاپیک ها زده میشه [-(:))
در خصوص ***** شدنشم دیگه داره مسخره بازی میشه ! امروز میگن میشه فردا میبینی نشد :/
-
سلام
اولا که عمراً
دوما اگر بشه این انجمن یوزراش شدیداً موافق هستن ، بخاطر این همه فروشنده هاست ، سرور ، طراح سایت که این تلگرام نونشونو آجر کرد
سوما مگه میتونن جلوی مردومو بگیرن ؟ برای مردم که فرقی نمیکنه ، این ***** شد میرن سراغ یکی بهترش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin.rf
چرا تا میریم سمت ساخت کانال و یه ذره ممبر جمع میکنیم این تاپیک ها زده میشه [-(:))
در خصوص ***** شدنشم دیگه داره مسخره بازی میشه ! امروز میگن میشه فردا میبینی نشد :/
دوست عزیز
تلگرام تونسته فضای نسبتا فرهنگی مناسبی توی جامعه حاکم کنه...
بخشی مالی که من گفتم مربوط به کانال هایی هست که تا چند ده میلیون و حتی چند میلیون قیمت می خوره و هزینه برای اون انجام شده..
بنده هم گفتم ***** کردن غیرممکن هست...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
سلام
اولا که عمراً
دوما اگر بشه این انجمن یوزراش شدیداً موافق هستن ، بخاطر این همه فروشنده هاست ، سرور ، طراح سایت که این تلگرام نونشونو آجر کرد
سوما مگه میتونن جلوی مردومو بگیرن ؟ برای مردم که فرقی نمیکنه ، این ***** شد میرن سراغ یکی بهترش
+ من شخصا هم سایت دارم هم کانال تلگرام. می دونم که با ورود شبکه های اجتماعی ضرر نسبتا شدیدی به برخی سایت ها وارد شده اما این شبکه ها در سراسر دنیا حضور فعال دارند... این دلیلی بر ***** کردن اونها نیست... بهتره در ارائه نوع خدمات و چگونگی جذب مشتری تجدید نظر کنیم نه اینکه بخوایم صورت مسئله رو پاک کنیم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
سلام
اولا که عمراً
اونایی که با تلگرام نونشون آجر میشه همون بهتر آجر شه برن ...
-
نمیشه و نخواهد شد :x به قول فیل ترینگ شده شوخی ***** شدن تلگرام
انشالله که نشه برای ما برنامه نویسان که سود داشته
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
والا امیدوارم بشه
من نمیدونم دقیقا دلیلتون چیه (یک حدس هایی از یکی از تاپیک های قبلیتون میزنم) ولی با پاک کردن صورت مسئله مشکلی حل نمیشه
همین تفکر سالهاست کشور رو از دنیا عقب انداخته و وجود اینجور تفکر ها بین مردم این اجازه رو به دولت میده تا باز هم از همین مورد برای مسدود و محدود سازی مردم و سرویس ها استفاده کنه و همچنین وظایف خودش رو در سایر بخش های که به صورت مستقیم و غیر مستقیم به این موارد مربوط میشه رو انجام نده چون دیگه نیازی به انجامشون نداره و مسئله به طور کل حذف شده.
برای بنده شنیدن این که دوستانی که در زمینه تکنولوژی فعالیت می کنند چنین نظراتی میدن واقعا عجیب و تاسف آور هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
من نمیدونم دقیقا دلیلتون چیه (یک حدس هایی از یکی از تاپیک های قبلیتون میزنم) ولی با پاک کردن صورت مسئله مشکلی حل نمیشه
همین تفکر سالهاست کشور رو از دنیا عقب انداخته و وجود اینجور تفکر ها بین مردم این اجازه رو به دولت میده تا باز هم از همین مورد برای مسدود و محدود سازی مردم و سرویس ها استفاده کنه و همچنین وظایف خودش رو در سایر بخش های که به صورت مستقیم و غیر مستقیم به این موارد مربوط میشه رو انجام نده چون دیگه نیازی به انجامشون نداره و مسئله به طور کل حذف شده.
برای بنده شنیدن این که دوستانی که در زمینه تکنولوژی فعالیت می کنند چنین نظراتی میدن واقعا عجیب و تاسف آور هست.
ظاهراً ایشون تو وین تشریف دارن و درکی از مسائل و بدبختی مردم ندارن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
در کشوری که آموزش استفاده و فرهنگش نیست بله
گانالهای بی محتوی
مطالب زشت
پخش تصاویر نوامیس
دادن اخبار دروغین بدون پیگیری (در خارج از ایران به راحتی امکان گیر انداختن صاحب کانال با دستور پلیس هست
زدن مطالب علمی اشتباه و رواج شایعه و زودباوری در مردم
بله خوبه که یه سریا دستشون روو شد یه سریا نمیتونند ***ی کنند
ولی مطالعه رو صفر کرد طرف میگه میدونی مثلا مورچه قبلا شبیه فیل بوده بعد مورچه شده (مسخره وار مثال زدم) میپرسی کدوم سایتی یا کتابی کفته میگه کانال حیایق در زندگی خخخ
الان بچه های ما از شعور و علم فقط تلگرام بلدند خیلیا و دور از جون شما و خانواده هاتون
مدیر یک سایت حداقل شعور تحقیق و علم کوچکی حتی داره
ولی مدیر یک کانال دیدم زیر 12 ساله و حتی یک سوال جدول ضربی رو بلد نیست
اینا درده عزیز
-
دوستان فکر کنم خبر از ماجرا ندارید
ولی احتمال به خیلی زیاد این اتفاق بی افته
چون ماجرایی که اتفاق افتاده رو کمی تحقیق کنید متوجه میشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
ظاهراً ایشون تو وین تشریف دارن و درکی از مسائل و بدبختی مردم ندارن.
بدبختی مردم من تلگرام نیست
بدبختی مردم من دروغه
بدبختی مردم من دورنگیه
بدبختی مردم من انسان پرستی و تقدس گرایی هست
بدبختی مردم من نبود آموزش دیجیتال در مدارسه
بدبختی مردم من پدر و مادر بی خیال در تربیت فرزنده
بدبختی مردم من نبود هوای سالمه
بدبختی مردم من خیلی چیزهاست
من اگر گفتم بشه کنایه بود نه که خوشحال باشم
راه ارتباطی من و خانوادم همین تلگرام هست
در کل صحبت شما روی چشم ما جا داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
در کشوری که آموزش استفاده و فرهنگش نیست بله
گانالهای بی محتوی
مطالب زشت
پخش تصاویر نوامیس
دادن اخبار دروغین بدون پیگیری (در خارج از ایران به راحتی امکان گیر انداختن صاحب کانال با دستور پلیس هست
زدن مطالب علمی اشتباه و رواج شایعه و زودباوری در مردم
بله خوبه که یه سریا دستشون روو شد یه سریا نمیتونند ***ی کنند
ولی مطالعه رو صفر کرد طرف میگه میدونی مثلا مورچه قبلا شبیه فیل بوده بعد مورچه شده (مسخره وار مثال زدم) میپرسی کدوم سایتی یا کتابی کفته میگه کانال حیایق در زندگی خخخ
الان بچه های ما از شعور و علم فقط تلگرام بلدند خیلیا و دور از جون شما و خانواده هاتون
مدیر یک سایت حداقل شعور تحقیق و علم کوچکی حتی داره
ولی مدیر یک کانال دیدم زیر 12 ساله و حتی یک سوال جدول ضربی رو بلد نیست
اینا درده عزیز
خوب تمام این ها مشکلاتی هست که به هیچ وجه ربطی به تلگرام نداره و خود تلگرام باعث بوجود اومدنشون نشده بلکه فقط داره شرایط مردم کشور رو نشون میده
الان به نظر شما تلگرام ***** بشه مردم خوب میشن؟ با سواد میشن؟ فرق اخبار درست رو از غلط تشخیص میدن؟ آموزش میبینن؟
من واقعا متوجه نمیشم با ***** شدن تلگرام دقیقا کدوم از این مشکلات حتی تا حد کمی حل میشند؟ هیچکدوم
مردم ما هنوز همون مردمی که فرق درست از غلط رو تشخیص نمیدن باقی میمونن
بچه 12 ساله همچنان جدول ضرب رو حفظ نخواهد بود
و ...
و در مقابل نکات مثبت هم از بین میره
و همین پیشرفت بسیار کمی هم که داره انجام میشه نابود میشه
این که یک بچه 12 ساله میاد کانال میزنه و محتوایی رو که نباید منتشر کنه به تلگرام ربط داره؟ یا خانواده ای که نتونسته بچه رو درست بزرگ کنه؟ یا سیستم آموزشی که بچه رو به این روز انداخته؟
این که افراد بسیاری مخصوصا در سن بالا نمیتونن اخبار درست و غلط رو تشخیص بدن به خاطر تلگرام هست یا عدم اطلاع رسانی درست در کشور و عدم آموزش در مقاطع پایه؟
این که دختران ما نمیدونن باید چطور و به چه کسی اعتماد کنند به دلیل تلگرام هست یا عدم آموزش از طرف خانواده و مدرسه؟
زود باوری مردم مشکل ایجاد شده توسط تلگرام هست یا باز هم سیستم آموزشی کشور؟
خیلی ساده هست. هیچکدوم از این موارد از طرف تلگرام نیستند بلکه تلگرام فقط داره به ما نشون میده که در چه وضعی هستیم.
مثل این میمونه شما برای شرکتتون کارشناس استخدام کنید بعد وقتی نکات ضعف رو بهتون میگه به جای رفع اون نقاط بزنید کارشناس رو اخراج کنید !!!
یا مثلا وارد یک بازار جدید بشید و وقتی میبینید دارید شکست می خورید به جای حل مشکلات خودتون بیاید کل بازار و همکاران رو ببرید زیر سوال !!!
خوب هیچکدوم از این کار ها مشکل رو حل نمی کنه. فقط باعث میشه مشکل دیده نشه و به مرور زمان بدتر و بدتر بشه
یا یک مثال دیگه
شما میری دکتر بهتون میگه فلان بیماری رو دارید خدایی نکرده و باید فلان دارو هارو مصرف کنید وگرنه دردتون بیشتر میشه و در ادامه مشکل جدی بهتون وارد می کنه و شما به جای درخواست دارو از دکتر بخواید براتون دارو هایی تجویز کنه که دردتون رو از بین ببره بدون این که مشکل اصلی رو درمان کنه. مثلا اسپری بی حسی. خوب آخرش چی میشه؟ خوب میشید؟ یا وضعیتتون به یک فاجعه تبدیل میشه؟
خیلی خیلی مسئله ساده ای هست که واقعا من تعجب می کنم چطور متوجه نمیشید
امیدوارم یک مقدار روی این مسئله فکر کنید و با دید باز تر نظر بدید
این نوع نظر دادن ها سالهاست که مارو عقب انداخته. حداقل از گذشته و تاریخ هم کمک بگیرید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
خوب تمام این ها مشکلاتی هست که به هیچ وجه ربطی به تلگرام نداره و خود تلگرام باعث بوجود اومدنشون نشده بلکه فقط داره شرایط مردم کشور رو نشون میده
الان به نظر شما تلگرام ***** بشه مردم خوب میشن؟ با سواد میشن؟ فرق اخبار درست رو از غلط تشخیص میدن؟ آموزش میبینن؟
من واقعا متوجه نمیشم با ***** شدن تلگرام دقیقا کدوم از این مشکلات حتی تا حد کمی حل میشند؟ هیچکدوم
مردم ما هنوز همون مردمی که فرق درست از غلط رو تشخیص نمیدن باقی میمونن
بچه 12 ساله همچنان جدول ضرب رو حفظ نخواهد بود
و ...
و در مقابل نکات مثبت هم از بین میره
و همین پیشرفت بسیار کمی هم که داره انجام میشه نابود میشه
این که یک بچه 12 ساله میاد کانال میزنه و محتوایی رو که نباید منتشر کنه به تلگرام ربط داره؟ یا خانواده ای که نتونسته بچه رو درست بزرگ کنه؟ یا سیستم آموزشی که بچه رو به این روز انداخته؟
این که افراد بسیاری مخصوصا در سن بالا نمیتونن اخبار درست و غلط رو تشخیص بدن به خاطر تلگرام هست یا عدم اطلاع رسانی درست در کشور و عدم آموزش در مقاطع پایه؟
این که دختران ما نمیدونن باید چطور و به چه کسی اعتماد کنند به دلیل تلگرام هست یا عدم آموزش از طرف خانواده و مدرسه؟
زود باوری مردم مشکل ایجاد شده توسط تلگرام هست یا باز هم سیستم آموزشی کشور؟
خیلی ساده هست. هیچکدوم از این موارد از طرف تلگرام نیستند بلکه تلگرام فقط داره به ما نشون میده که در چه وضعی هستیم.
مثل این میمونه شما برای شرکتتون کارشناس استخدام کنید بعد وقتی نکات ضعف رو بهتون میگه به جای رفع اون نقاط بزنید کارشناس رو اخراج کنید !!!
یا مثلا وارد یک بازار جدید بشید و وقتی میبینید دارید شکست می خورید به جای حل مشکلات خودتون بیاید کل بازار و همکاران رو ببرید زیر سوال !!!
خوب هیچکدوم از این کار ها مشکل رو حل نمی کنه. فقط باعث میشه مشکل دیده نشه و به مرور زمان بدتر و بدتر بشه
یا یک مثال دیگه
شما میری دکتر بهتون میگه فلان بیماری رو دارید خدایی نکرده و باید فلان دارو هارو مصرف کنید وگرنه دردتون بیشتر میشه و در ادامه مشکل جدی بهتون وارد می کنه و شما به جای درخواست دارو از دکتر بخواید براتون دارو هایی تجویز کنه که دردتون رو از بین ببره بدون این که مشکل اصلی رو درمان کنه. مثلا اسپری بی حسی. خوب آخرش چی میشه؟ خوب میشید؟ یا وضعیتتون به یک فاجعه تبدیل میشه؟
خیلی خیلی مسئله ساده ای هست که واقعا من تعجب می کنم چطور متوجه نمیشید
امیدوارم یک مقدار روی این مسئله فکر کنید و با دید باز تر نظر بدید
این نوع نظر دادن ها سالهاست که مارو عقب انداخته. حداقل از گذشته و تاریخ هم کمک بگیرید.
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1709993
-
اگه بحث این چیزاس ، یعنی الان فیس بوک و توییتر هیچ خلافی توش نمیشه ؟ و هیچ فسادی توش انجام نمیشه ؟ پس اونا هم این چیزا رو دیدن پس چرا فیـلتر نکردن واسه خودشون ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
دلیل منطقی برای کسایی که مخالف از دست رفتن تلگرام هستن بخاطر نابودی دنیای پوشالیشونه که کارو کاسبیشون روی هواست
اما این ، مردم ایران غیر منطقی هستن که باعث بیکاری برنامه نویسا شدن و تو دنیای پوشالیشون فکر میکنن پول سایت ندادن و سود بردن ، در حالی که خیلی چیزای دیگه رو از دست دادن مثل اعتبار داشتن یک سایت اونم فقط بخاطر پرداخت نکردن ماهی 2 هزار تومن پول هاست ، واقعا مردم ایران منطقی نیستن و برعکس همه مردم دنیا که منطقی هستن و از شبکه های اجتماعی برای کسبو کار استفاده نمیکنن اما مردم ایران زندگیشونو تو شبکه های اجتماعی خلاصه میشه ، با استناد به تاریخ به جرأت میتونم بگم که مسائل جنسی هیچ ربطی به حکومت فعلی نداره بلکه این انسان جایز الخطا در تمام قاره ها و کشورها درگیر مشکلات جنسی هستن و با ساخت فیلمهای مختلف مردم دنیارو سرگرم کردن
دلیل : فیلمهای هالیوود نظیر 300 منتسب به خشایار شاه ، فرمانروای مقتدر ایرانی و حاکم تمام جهان در زمان خودش مسائل جنسی و ناجوانمردی رو در دوران اقتدار ایران بسیار امری عادی نشون میدن و ایرانیارو وحشی خطاب میکنن و شاه ایران رو ترسو میدونن ، تمام فیلمهایی که برای مردم دنیا میسازن فقط اقتدار خودشونو نشون میدن و سایر مردمو با مسائل جنسی سرگرم میکنن و مغزشونو توسط جنگ نرم بوسیله شبکه های اجتماعی پر میکنن که مردم دنیا با مخالفت سیاستهای کشورشون جونشونو فدای آمریکاییا کنن که این خطرناک تر از هر سلاحی محسوب میشه
-
به نظر من که باید بشه به خاطر استفاده از پروتکل های امنیتی که تلگرام استفاده میکنه امکان دکریپت داده ها نیست و این در کشور هرج و مرج به وجود میاره ما 8 سال خون ندادیم که چند برنامه نویس روسی بخوان اونو به خطر بندازن ما سر امنیت کشور با کسی شوخی نداریم .
-
آسیب هایی که این تلگرام به مردم وارد کرده بسیار زیاد است بنده هم امیدوارم فیل.تر شود./
قابله ذکر است، همیشه تر خشک باهم میسوزد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
آسیب هایی که این تلگرام به مردم وارد کرده بسیار زیاد است بنده هم امیدوارم فیل.تر شود./
استفاده های اشتباهی که مردم از تلگرام می کنند بسیار زیاد است بنده هم امیدوارم فیل.تر شود./
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
دلیل منطقی برای کسایی که مخالف از دست رفتن تلگرام هستن بخاطر نابودی دنیای پوشالیشونه که کارو کاسبیشون روی هواست
اما این ، مردم ایران غیر منطقی هستن که باعث بیکاری برنامه نویسا شدن و تو دنیای پوشالیشون فکر میکنن پول سایت ندادن و سود بردن ، در حالی که خیلی چیزای دیگه رو از دست دادن مثل اعتبار داشتن یک سایت اونم فقط بخاطر پرداخت نکردن ماهی 2 هزار تومن پول هاست ، واقعا مردم ایران منطقی نیستن و برعکس همه مردم دنیا که منطقی هستن و از شبکه های اجتماعی برای کسبو کار استفاده نمیکنن اما مردم ایران زندگیشونو تو شبکه های اجتماعی خلاصه میشه ، با استناد به تاریخ به جرأت میتونم بگم که مسائل جنسی هیچ ربطی به حکومت فعلی نداره بلکه این انسان جایز الخطا در تمام قاره ها و کشورها درگیر مشکلات جنسی هستن و با ساخت فیلمهای مختلف مردم دنیارو سرگرم کردن
دلیل : فیلمهای هالیوود نظیر 300 منتسب به خشایار شاه ، فرمانروای مقتدر ایرانی و حاکم تمام جهان در زمان خودش مسائل جنسی و ناجوانمردی رو در دوران اقتدار ایران بسیار امری عادی نشون میدن و ایرانیارو وحشی خطاب میکنن و شاه ایران رو ترسو میدونن ، تمام فیلمهایی که برای مردم دنیا میسازن فقط اقتدار خودشونو نشون میدن و سایر مردمو با مسائل جنسی سرگرم میکنن و مغزشونو توسط جنگ نرم بوسیله شبکه های اجتماعی پر میکنن که مردم دنیا با مخالفت سیاستهای کشورشون جونشونو فدای آمریکاییا کنن که این خطرناک تر از هر سلاحی محسوب میشه
شما می تونید اسم پوشالی یا هر اسم دیگه ای برای کانال های تلگرام انتخاب کنید... این به هیچ عنوان واقعیت رو تغییر نخواهد.
من تا حدودی قسمت آخر حرف شمارو قبول دارم. اما علت ***** کردن تلگرام این چیزهایی نیست که شما می فرمایید . علت ***** کردن تلگرام اینکه تلگرام تونسته به یک رسانه قدرتمند تبدیل بشه.. رسانه ای که در برخی موارد می تونه مفید عمل کنه و صدای مردم باشه.
اینکه در برخی کانال های معدود محتوای پ.ر.ن یا ضد انقلاب گذاشته میشه باید درِ این رسانه تخته بشه؟ یا اگر تخلفی صورت گرفته به صورت موردی رسیدگی بشه؟
+ نقاط قوت و نقاط ضعف تلگرام رو بگذارید کنارهم. حالا بدون پیش داوری سبک سنگین کنید ببینید کدام یک سنگین تر و کدوم یک سبک تر هست. اگر نقاط ضعف سنگین تر بود؛ تلگرام رو ***** کنید. ما هم موافقیم.
-
خدا کنه ***** کنند استفاده نا بجا از تلگرام باعث آسیب های زیادی شده ( باز هم میگم نابه جا ) الان بچه روستایی داره مستقیم با فرهنگ بچه تهرانی و شهری آشنا میشه این آشنایی رو بعضی ها میگن خوبه داریم پیشرفت میکنیم ولی فرهنگ شهری در روستا جایی نداره ولی با استفاده نا به جا این بچه روستایی اومده فرهنگ شهری رو در روستا اجرا میکنه و این موضوع ناهنجاریی هایی به وجود میاره..!
این یک مشکلی بود که من به شخصه کاملا دارم میبینم و در محیط های کوچیک قابل لمسه
تلگرام خوبه ولی نه برای فرهنگ ایرانی تلگرام برای فرهنگ اروپا خوبه که سرانه مطالعه مفید رو 34 درصد افزایش میده در ایران 90 درصد مطالب بیهوده مثل جوک تنظ عکس نوشته این جور چیزاست
آغا یک کلام ***** بشه خوبه:-|
-
این که با فییلتر شدنش همه چی حل بشه واقعا مسخرست با فییلترینگ صورت مسئله پاک میشه و بزودی همون فضا برمیگرده
داشتم امیدوار میشدم به فییلترینگ که دیگه کار بیهوده نمیکنه
ولی جذابه که مردم بعدش سراغ چی میرن و این تغییرات میتونه واسه بعضیا سود داشته باشه واسه بعضیا ضرر
واسه همین دوس دارم فییلتر بشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تازه کار
خدا کنه ***** کنند استفاده نا بجا از تلگرام باعث آسیب های زیادی شده ( باز هم میگم نابه جا ) الان بچه روستایی داره مستقیم با فرهنگ بچه تهرانی و شهری آشنا میشه این آشنایی رو بعضی ها میگن خوبه داریم پیشرفت میکنیم ولی فرهنگ شهری در روستا جایی نداره ولی با استفاده نا به جا این بچه روستایی اومده فرهنگ شهری رو در روستا اجرا میکنه و این موضوع ناهنجاریی هایی به وجود میاره..!
این یک مشکلی بود که من به شخصه کاملا دارم میبینم و در محیط های کوچیک قابل لمسه
تلگرام خوبه ولی نه برای فرهنگ ایرانی تلگرام برای فرهنگ اروپا خوبه که سرانه مطالعه مفید رو 34 درصد افزایش میده در ایران 90 درصد مطالب بیهوده مثل جوک تنظ عکس نوشته این جور چیزاست
آغا یک کلام ***** بشه خوبه:-|
این تلگرام نیست که برای فرهنگ ایرانی بده
این علمه ک برای فرهنگ ما بده
علم باعث میشه ارتباطات میون افراد راحت بشه پس ما با علم مشکل داریم نه با تلگرام
-
پاسخ : احتمال فیل تر تلگرام قوی تر شد !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
دادستان کل کشور در پاسخ به این سؤال که یکی از اعضای ناظر کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفته است تاکنون شکایتی از یکی از کانال های تلگرامی ضد انقلاب مطرح نشده است، گفت: این کانال برای فعالیت های ضد انقلابی خود از بستر تلگرام استفاده می کند و به زودی تکلیف تلگرام را روشن می کنیم.
منبع: خبرگزاری تسنیم
تلگرام مال ایران هست
چر انقدر ساده اید؟
-
پاسخ : احتمال فیل تر تلگرام قوی تر شد !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alt+F4
تلگرام مال ایران هست
چر انقدر ساده اید؟
جدی میگی
-
-
اصولا فرهنگ غنی نبایستی اجازه میداد که مردم [به قول بعضی دوستان] به انحطاط کشیده بشن پس چطور شد!؟
تلگرام نباشه یه برنامه دیگه؛ همونطور که بعضی دوستان اشاره کردن کار ما اینه که صورت مسئله ها رو پاک میکنیم و خیالمون راحت که مشکلو حل کردیم!
به نظرم افرادی که فکر میکنن صاحب نظرن و نظر میدن باید راه کار هم ارائه بدن! اگه نمیتونیم پس نسخه نپیچیم (لطفا)
-
***** کردن تلگرام برای کسانی که خواهان ***** هستند خیلی گرون تموم میشه اگر ***** کنن. چون حتی در بین تندروها داخل کشور کسان زیادی هستن که مخالف ف ی ل ت ر تلگرام هستن و نمی تونند این مورد رو برتابن. بنابراین این پروسه سخت و پر از چالش هست و چیزی نیست که بتوان با یک کاغذ دستور و امضای اخر کاغذ استفاده رو بلاک کرد.
همچنین اگر هم ببندن این سرویس رو. قطعا سرویس های دیگه خواهد اومد مثلا وایبر بسته شد ولی باز هم اپلیکیشن های دیگه ای اومد.
-
برای جلوگیری از بی فرهنگی و فساد در این کشور طبق رویه فعلی بهترین کار فقط قطع کامل اینترنت هستش :d
تازه اینترنتم نباشه بازم راه های فساد دیگه ای هستش اما خوشبختانه مامورین ما همیشه با راه های دیگه مثل ماهواره ها و فروش فیلم های غیرمجاز و... هم برخورد جدی میکنن :)
فکر کنم آخر سر اگه همت کنیم و با اتحاد و همدلی مردم بتونیم برگردیم به دوران انسان های اولیه شاید دیگه فساد نباشه نه؟ :71:
-
قطعا اگر این ***** بشه
تا بخواد یه آپ جدید کمی رشد کنه سریع *****ش میکنند نمیزارن کار به اینجا بکشه!
-
سلام فکر نمیکنم این اتفاق بیوفته جز چند نفر همه مخالفند با *****ینگ تلگرام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tar.gz
اصولا فرهنگ غنی نبایستی اجازه میداد که مردم [به قول بعضی دوستان] به انحطاط کشیده بشن پس چطور شد!؟
تلگرام نباشه یه برنامه دیگه؛ همونطور که بعضی دوستان اشاره کردن کار ما اینه که صورت مسئله ها رو پاک میکنیم و خیالمون راحت که مشکلو حل کردیم!
به نظرم افرادی که فکر میکنن صاحب نظرن و نظر میدن باید راه کار هم ارائه بدن! اگه نمیتونیم پس نسخه نپیچیم (لطفا)
من به عنوان یک شخص عادی بهترین راهکار رو در فرهنگ سازی، اون در هم در سطح پایین کلاس های درسی می دونم. علاوه برآنکه در همین شبکه های اجتماعی هم میشه در سطح وسیع به فرهنگ سازی و الگوسازی صحیح پرداخت. اینها فقط حرف نیست. خود من به شخصه برای این مهم دست به کار شدم.
البته من منظور شمارو از انحطاط فرهنگی نفهمیدم اما کلا فرهنگ چیز ثابتی نیست. در طول زمان براثر عوامل مختلف تغییر می کنه. اگر جایی به اشتباه رفتیم خب می تونم برگردیم و خودمون رو اصلاح کنیم.
به طور مثال اگر امروزه میزان مصرف مواد مخدر زیاد شده خب باید ریشه یابی بشه. علت اون می تونه مشکلات اقتصادی و خانوادگی باشه. خب پس باید روی این مشکلات کار کنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hmydcm
شما می تونید اسم پوشالی یا هر اسم دیگه ای برای کانال های تلگرام انتخاب کنید... این به هیچ عنوان واقعیت رو تغییر نخواهد.
من تا حدودی قسمت آخر حرف شمارو قبول دارم. اما علت ***** کردن تلگرام این چیزهایی نیست که شما می فرمایید . علت ***** کردن تلگرام اینکه تلگرام تونسته به یک رسانه قدرتمند تبدیل بشه.. رسانه ای که در برخی موارد می تونه مفید عمل کنه و صدای مردم باشه.
اینکه در برخی کانال های معدود محتوای پ.ر.ن یا ضد انقلاب گذاشته میشه باید درِ این رسانه تخته بشه؟ یا اگر تخلفی صورت گرفته به صورت موردی رسیدگی بشه؟
+ نقاط قوت و نقاط ضعف تلگرام رو بگذارید کنارهم. حالا بدون پیش داوری سبک سنگین کنید ببینید کدام یک سنگین تر و کدوم یک سبک تر هست. اگر نقاط ضعف سنگین تر بود؛ تلگرام رو ***** کنید. ما هم موافقیم.
این مورد رو هم اضافه کنید
بنده که تو کار پوشاک هستم روی سایت خیلی باید احتیاط کنم که مبادا فی لتر نشم
ولی فروشنده های توی تلگرام حتی لوازم ج ن س ی هم می فروشن
خوب شما حالا بگید؟
منی که کاملا تحت کنترل شدید فی لتر شدن هستم ولی یه کانال تلگرامی به راحتی تصاویری میزاره که اگر من بخوام اون عکس رو روی سایتم استفاده کنم به ساعت نمی کشه سایت رو درش رو تخته می کنن
-
تلگرام که فییلتر نمیشه پس همه یه کانال بزنن کارشونو ادامه بدن
اپارات هم همین کاروکنه چه عیبی داره
این بدبختی مسئولینه که این طرز فکرو دارن رواج میدن
- - - Updated - - -
و اصلا هم نگران نباشید اگر کیفیت خدمات پایین میاد تلگرام اپدیت های خوبی میده تا چند اپدیت بعدی همه چی فراهم میشه اگر نشد ما رباط های قوی میسازیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AtrafNet
برای جلوگیری از بی فرهنگی و فساد در این کشور طبق رویه فعلی بهترین کار فقط قطع کامل اینترنت هستش :d
تازه اینترنتم نباشه بازم راه های فساد دیگه ای هستش اما خوشبختانه مامورین ما همیشه با راه های دیگه مثل ماهواره ها و فروش فیلم های غیرمجاز و... هم برخورد جدی میکنن :)
فکر کنم آخر سر اگه همت کنیم و با اتحاد و همدلی مردم بتونیم برگردیم به دوران انسان های اولیه شاید دیگه فساد نباشه نه؟ :71:
با خوندن نظرات برخی از کاربران که موافق ***** بودند میشه گفت چیزی از اون زمان همچین کم نداریم
کشوری که هنوز مردمی داره که اعتقاد به *****ینگ در قرن ۲۱ دارن
الحق که لقب جهان سومی به لطف این افراد مناسب کشور ماست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
با خوندن نظرات برخی از کاربران که موافق ***** بودند میشه گفت چیزی از اون زمان همچین کم نداریم
کشوری که هنوز مردمی داره که اعتقاد به *****ینگ در قرن ۲۱ دارن
الحق که لقب جهان سومی به لطف این افراد مناسب کشور ماست
جهان سوم جایی است که مردم آنجا به جای استفاده از برنامه های تولید شده توسط برنامه نویسان ایرانی ، از برنامه های روسی و آمریکایی استفاده میکنند.
برنامه هایی تولید شده مشابه تلگرام توسط برنامه نویسان ایرانی زیاد است .
وقتی مردم از برنامه نویس داخلی حمایت نمیکنند بهتر است ***** شود .
-
سلام
ببینید محصولات ایراین بد نیست و اپلیکیشن های ایرانی هم بدنیستند ولی خوب ما باید بپذیریم که تلگرام یک سیستم قدرتمند هست . و ما توی ایران با این طرز تفکری که مسئولین ما دارند من بعید میدونم تا سال ها اینقدر پیشرفت کنیم که بتوانیم چیزی مثل تلگرام رو بسازیم .
از یک ایده خوب توی ایران حمایت که نمیشه هیچ ، اینقدر سنگ هم میندازن که طرف جمع کنه بره ، الان این سیستم نماد اعتماد الکترونیک رو راه انداختن برای حمایت از کسب و کار ها ، اقا کدوم حمایت فقط ما توی این سیستم داریم پول میدیریم که بیان ما رو بیچاره کنن .
خدایی تو کدوم سایت خارجی دیدید که مجبورش کنند یه خر وار لوگو پایین سایتش بزاره ؟
شما یک ایده خوب رو میای توی ایران راه بندازی ، توی خیلی از کشور ها بهش کمک میکنن ، وام میدهن و... یا حداقل بهش کار ندارند ، توی ایران شما یه چیزی مثل تلگرام رو هم بخواهید راه بندازید ، نه تنها بهتون کمک نمیکنن بلکه میگن بیا اقا اول بسم الله مجوز بگیر ، یه چند میلیونی اول به ما بده تا حالا شاید *****ت نکردیم .
حالا با همه این بدبختی ها یک ایده موفق میشه ، مثل تاینی موویز ، خوب مسئولین می بینن عجب ایده پول سازی ، ایول چرا شما پولش رو ببری ، ما خودمون میبریم ، میگرنت به جرم واهی یه پرونده هم برات میسازن که کلا بدبخت تر شی . خوب توی این وضعیت کدوم اپلیکیشنی پیشرفت میکنه ؟؟
به قول یکی از دوستان توی همین تاپیک : باید کلا اینترنت ایران رو جمع کنیم ، این جوری تمامی مسائل رفع میشه ، مردم بردن همون سنگ کاغذ قیچی خودشون رو بازی کنن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cheapmizban
جهان سوم جایی است که مردم آنجا به جای استفاده از برنامه های تولید شده توسط برنامه نویسان ایرانی ، از برنامه های روسی و آمریکایی استفاده میکنند.
برنامه هایی تولید شده مشابه تلگرام توسط برنامه نویسان ایرانی زیاد است .
وقتی مردم از برنامه نویس داخلی حمایت نمیکنند بهتر است ***** شود .
دقیقا یک نمونه از طرز فکر جهان سومی
جهان سوم به کشور هایی گفته میشه که تفکراتی همچون شما دارند و جهان اول به کشور هایی گفته میشه تا برای جذب کاربران داخلی یا خارجی با علم روز دنیا پیش میرن و بهترین سرویس رو به کاربران ارائه می کنند و در زمان شکست هم از دولت تقاضای حذف رقبا رو نمی کنند
شما اگر توانایی پیاده سازی سیستمی رو ندارید که مورد توجه کاربران قرار بگیره و خود مردم سرویس شما رو انتخاب کنند و مقصر رو هم هر کسی جز خودتون می دونید با عرض تاسف باید بگم شما به هیچ وجه مناسب این کار نیستید و احتمالا هر زمینه فعالیتی که خود شما مسائل مدیریتی رو در اختیار دارید، نیستید.
توصیه بنده کارمند شدن در یک شرکت با یک رهبر کارکشته با تفکر درست و مناسب هست
هم برای خودتون خوب هست هم کشورتون