اگه یه وقت خواستید سرور اختصاصی خوب بگیرید از کدام دیتا سنتر میگیرید:auto:
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه یه وقت خواستید سرور اختصاصی خوب بگیرید از کدام دیتا سنتر میگیرید:auto:
Dedicated Server, Dedicated Web Server Hosting, Colocation, Linux Servers, Unix Servers, BSD Servers, Windows Servers, Domain Registration and Connectivity. MULTACOM We Make The Net Work.
دیتاسنتر معروف و بسیار عالی.
دارای پشتیبانی قدرتمند 24/7/365 واقعی!
محل در آمریکا
دارای چند پشتیبان ایرانی
روابط با ایران عالی
میهن بلاگ - هاست ایران و ... . سرویس دهنده های معروف از این دیتاسنتر استفاده می کنند.
کلا اگر مایل هستید یک جای امن و قدرمتند باشید بهترین جا است.
Dedicated Server, Dedicated Web Server Hosting, Colocation, Linux Servers, Unix Servers, BSD Servers, Windows Servers, Domain Registration and Connectivity. MULTACOM We Make The Net Work.
یکی از بهترین دیتاسنتر ها به نظر من لایردتچ است ( www.layeredtech.com ) که هم ساپورتش فوری و عالی است هم مشکلات فنی خاصی برای سرویس ها ندارد تنها مشکلش در مورد ایرانی بودن است که اون را هم میشه مخفی کرد و ازش سرور گرفت من چند سال است ازش سرور دارم و خیلی راضی هستم ازشون
قیمتهاش هم بد نیست البته قبلا ارزونتر هم میداد
با سپاس
مسعود سعیدی - اصفهان هاست
www.esfahanhost.com
با آقا m4$t3r موافقم
به نظر من كسي فعلا از گيگاهاستينگ آلمان نگيره چون واقعا كيفيتشون افت پيدا كرده.( بدونه اطلاع قبلي down ميكنندو...)
only
http://www.vrtservers.net/
کیفیت خوب دیتا
پشتیبانی خوب
قیمت بسیار مناسب
آی وب من فرار کردم خیلی مزخرفه
نمیدونم شاید جدیدا خوب شده ......نقل قول:
من نمیدونم شما چه تجربه ای از این دیتا سنتر داشتی اما بنده چند بار تماس گرفتم سریع جواب دادن
ولی قبلا اصلا قابل وصف نبود ساپورتش
حالا خود دانید
مولتاکام با ایران روابط تجاری نداره ، یکی از 2 نفری که ایرانی هستند و در مولتاکام کار می کنند آقای کیا از دوستان بنده هست
kia@multacom.com
شاید بهتر باشه برای خرید از مولتاکام از اسپانسراش که با ایران روابط داره خرید کنیم مثلا
greensat.net
یا شرکت پویا گستر که در قم هست
سلام
من این موضوع را زیاد شنیدم که چند نفر ایرانی در مولتاکام کار می کنند ولی تجربه ای با آنها نداشتم . نکته عجیب برای من این هستش که چندین سال هست سایتش را عوض نکرده ...
من شنیدم کلا ایرانیندنقل قول:
سلام
من این موضوع را زیاد شنیدم که چند نفر ایرانی در مولتاکام کار می کنند ولی تجربه ای با آنها نداشتم . نکته عجیب برای من این هستش که چندین سال هست سایتش را عوض نکرده ...
سلام
شما اطلاع دارید که چند تا سرور دارن در مجموع ؟؟ آیا دیتا سنتر مال خودشون هست ؟؟
با تشکر
با سلام
ديتا سنتر مولتا كام ايراني نيست.
چند نفر ايراني در اون مشغول هستند كه اونها هم فعلاً بيشتر تو بخش پسيو ديتا سنتر هستند و در بخش پشتيباني و فروش نيستند.
دوستاني كه سئوال كردند در مورد نگرفتن پول setup اونهم بروي چشم.
هر كدوم از دوستان كه سرور نياز دارند با خود من هماهنگ كنند علاوه بر پول setup مي تونم تخفيفي هم بدم.
كليه سرورها داراي پنل مديريت شامل remote reboot و billing هستند كه هر كاربر مي تونه سرور خودش رو از لحاظ پهناي باند و موارد ديگه مديريت كنه.
دوست عزيزي هم كه سئوال كردند در مورد تغيير ندادن سايتشون خوب اين ديگه بر مي گرده به تصميمات مديريتي خود شركت. جالب هست بدونيد اين ديتا سنتر هاست share هم داره!
و نكته آخر اينكه هيچ ديتا سنتري مسلماً تعداد سرورهاشو اعلام نمي كنه!
باز هم اگر موردي بود من در خدمتم.
سلام
خوب من هم مشخص است که دیتا سنتر Caro را پیشنهاد می کنم . برای اطلاعات کامل تر به http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=447 مراجعه کنید .
راستی فراموش نشود که امکان تست سرور اختصاصی برای 48 ساعت وجود دارد.
با تشکر
دلیل شما کاملا منطقی هست و محکمه پسند :D
کی میگه که دیتاسنتر ها تعداد سرورها رو اعلام نمیکنن؟در مورد دیتاسنترهای کوچیک شاید اینجور باشه اما بزرگها اعلام که میکنن هیچی افتخارشون هم اینه که ما فلان تا سرور رو پشتیبانی میکنیم.
من ThePlanet.com Softlayer.com Liquidweb.com رو توصیه میکنم.
سلام
بله من هم با شما کاملا موافق هستم . تا به امروز تمام دیتا سنترهایی که من از آنها سوال پرسیدم به این سوال من جواب داده اند شاید تعداد دقیق مطرح نشده ولی حدودی را می گویند مثلا حدود 10000 یا ... و یا اینکه چند تا سنتر دارند و در کجا هست و یا اینکه چقدر پهنای باند دارند .
با تشکر
فقط caro
همه رو لوله کرده
--
سرعت قابلل قبول
قیمت مناسب !
تا اینجا پشتیبانی خوبی هم داشته
بنده caro رو ترجيه ميدم
از نظر پشتيباني و احترامي كه براي كاربر قائلند
چندين بار شده حتي مشكلاتي كه با تنظيمات cpanel ! هم داشتم را بر طرف كرده اند
هیچی ای وی نمیشه از نظر کیفیت ....
قیمت همیشه همه جار ارزون هسا
ادمین جان فکر می کنم کارو ارزش تست کردن داشته باشد. بعدش نظرت را در همین تاپیک بگو
سلام
شما می توانید برای 48 ساعت از سرور تست استفاده کنید و در مورد شبکه و .... بررسی کنید .
با تشکر
خوب روشی که باید تست رو ازشون گرفت هم ممنون میشم بگید. ایمیل. تیکت. سفارش... چجوری؟
سلام
دوست عزیز برای من پیغام خصوصی ارسال کنید و اطلاعات خودتان را بفرمایید ( شامل آدی یاهو و ... ) من برای شما سرور تست می فرستم
با تشکر