آپدیت 06-08-2016
تاپیک جدید فروش :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=171503
سرور رم 1 گیگ با هارد 50 گیگ sata = ماهانه 5 هزار تومان
سرور رم 1 گیگ با هارد 20 گیگ ssd = ماهانه 7.5 تومان
برای جزییات بیشتر اینجا کلیک کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
آپدیت 06-08-2016
تاپیک جدید فروش :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=171503
سرور رم 1 گیگ با هارد 50 گیگ sata = ماهانه 5 هزار تومان
سرور رم 1 گیگ با هارد 20 گیگ ssd = ماهانه 7.5 تومان
برای جزییات بیشتر اینجا کلیک کنید
ببخشید دوست عزیز واقعا عذر خواهی میکنم برای دخالت بنده
وقتی ای پی 3 دلار یک بار پرداخت و یا 2 یورو می باشد که هر یورو بخواهیم 4000 تومان و یا دلار را 3600 حساب کنیم
و کل سرور کم کم 70 تا 79 دلار در میاد چجوری شما رم یک رو 6000 تومان میفروشید؟
مگر اینکه ماه اول این قیمت باشد؟
سلام یک سرور رم چهار سفارش بدم
دایرکت ادمین به رایگان کانفیگ میکنید؟
درودنقل قول:
ببخشید دوست عزیز واقعا عذر خواهی میکنم برای دخالت بنده
وقتی ای پی 3 دلار یک بار پرداخت و یا 2 یورو می باشد که هر یورو بخواهیم 4000 تومان و یا دلار را 3600 حساب کنیم
و کل سرور کم کم 70 تا 79 دلار در میاد چجوری شما رم یک رو 6000 تومان میفروشید؟
مگر اینکه ماه اول این قیمت باشد؟
فکر میکنم دائمی باشه چون سه ماه و شش ماه هم ارائه میدید
درود اورسل نیست!؟
نه آقا جان چه اورسلی خداوکیلی اونقد واضح اون بالا نوشته بیشتر از این میزان حرام هست و حق الناس داره . اورسل کجا بوده این موقع سال
تازه منم می خوام سرور اختصاصیمو این ماه تمدید نکنم چند تا سرور مجازی از این آقا بگیرم
هزینه هام تبدیل میشه به 1/15 یعنی شما فکر کن من 15 برابر صرفه جویی میکنم در هزینه ها
از خدا واسه این همه ارزونی ممنونم . خداوکیلی همه الکی از گرونی مینالند هر جا پا میزاری ارزونی بیداد میکنه
Ovh باید بیاد از ایشون سرور تهیه کنه (این پست بزودی حذف خواهد شد)
این نوع سرور تو دیتاسنتر حدودا 40 یورو هست که 10 یورو هم ستاپ بخوره میشه 50 یورو برای فرانسه هم امروز قیمت کردم 4400 دوستان گفتند کارمزد رو هم حساب نکنیم این سرور 220 در میاد ماهانه اگر 30 تا رم 1 که نسبت به منابع از سایر پلان ها گرون تره فروخته بشه (بهترین حالت ) 30 ضرب در 6 هزار تومان 180 تومان = 40 هزار تومان در آخر از جیب میدید؟ اگر ستاپ رو حساب نکنیم و بگیم از سرور های بدون ستاپ خریدید بازم تقریبا سودتون 0 میشه چطور تضمین می کنید مشکلی پیش نیاد و همینطور به این خدمت مردم دوستانه ادامه بدین؟
من به عنوان خریدار سوال کردم اگر جواب قانع کننده ای بدین امشب یکی میخرم!
کارت شارژ هم قبول میکنید؟
(سوال است دیگر! سوال قبل از خرید!)
سلام و درود خدمت استارتر محترم
واقعا متاسفم برای افرادی که تاپیک فروش دیگران رو به بحث های نامربوط میکشن
انشالله که به راه مستقیم هدایت بشن
پ.ن : تا حالا کسی تاپیک های فروش شما (افرادی که اسپم میدید) رو اینطوری خراب کنن ؟خب ایشون تاپیک فروش زدن هر کس خواست تهیه میکنه هر کس نخواست تهیه نمیکنه حالا شماها شدین آش دهن سوز؟واقعا یکم به این کارتون فکر کنید انسانیت به خرج بدید
موفق و پیروز باشید
خیر بنده همون آش دهن سوز بود منظورم
سکوت شما ؟خیلی عذر میخوام مگه شما کی هستی ؟
تا حالا شما مشاهده کردی کسی بیاد داخل پست فروش شما اینجوری بنویسه ؟
اگر پست بنده بی ربط بوده مدیران صلاح میدونن حذف کنن این اخرین پست بنده در این تاپیک میباشد دیگران هم مشکلی دارن راه ارتباطی در امضا موجود هست
تابستان گرمههههه
با این قیمت ها گرم تر شدم :) @-)
- - - Updated - - -
بهتر استفاده نکنی !!!!نقل قول:
امکان ارسال Team viewer برای مشاهده سرور اختصاصی و تعداد VPS های موجود برای کاربرانی که نیاز به اعتماد قبل از سفارش دارند وجود دارد.
با سلام
اشکال نداره دوست عزیز
بزارید هر چی میخوان بگن
خدا از نیت من با خبره
بنده درامد از جاهای دیگه دارم و نیازی به درامد از این سرویس ها ندارم فقط بنا به علاقه و تخصصی که در این زمینه دارم دارم سرویس میدم دست ملتی که از همین فروشندگان دارن زیان های زیادی میبینن.
- - - Updated - - -
1 - ای پی ها از قبل موجود بوده اند و پرداخت در ovh به صورت یک بار میباشد که ما پرداخت کردیم و ای پی ها رو آزاد داریم هر ماه که نمیخواد 2 یورو پرداخت بشه. یک بار پرداخت شده برای همیشه
2 - سرور 40 یورو در اومده دوست عزیز که بدون هزینه ستاپ هست .
3 - قیمت ها به صورت دائمی هستن.
با استناد به تاپیک درخواست سرور مجازی ایشون از فرانسه:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=145510
کاملا قابل درک هست که همچون شما از تجربه بسیاری برخوردار نیستند که البته مشکلی نیست هر کسی باید از یک جایی شروع کنه
ولی اگر بنده تاپیکی داشته باشم که به ضرر خودم - مصرف کننده و دیگر سرویس دهندگان باشه جدا از بحث اسپم ترجیح میدم اصلا فروشی صورت نگیره
دقت بفرمایید در بازار جهانی در هر رشته و شغلی در تمام سطوح یه شرایط خاص و مشخصی وجود داره
همینطور که شما محصولی و گران عرضه کنید تخلف کرده اید , فروش یک محصول به نرخ بی نهایت پایین هم تخلف محسوب میشه
حمایت از تولید کننده و ارائه دهنده محصول هم باید هم راستای حمایت از مصرف کننده باشه
البته با توجه به تجربه شما بنده مطمئنم هستم در آینده به این موضوع پی خواهید بود
ابعاد رقابتی بودن یک فضای کاری فقط با محاسبه قیمت بررسی نمیشه
موفق باشید
ارائه خدمات کانفیگ برای کسانی که سرور مجازی از ما تهیه میکنن کاملا رایگان میباشد.
اما در نظر داشته باشید لایسنس Direct Admin بر روی سرورهای ما نال نیست و دارای ID از خود دایرکت ادمین میباشد و هزینه لایسنس باید پرداخت شود.
اما نصب و کانفیگ کنترل پنل و فایروال CSF و تنظیماتش رایگان انجام خواهد شد.
- - - Updated - - -
بله به صورت دائمی میباشد.
خیر به همان میزان که در لینک http://mizbannic.com/vps-fr/ مشاهده میکنید به صورت اختصاصی قابل ارائه میباشد.
- - - Updated - - -
با سلام خدمت همکار گرامی
بنده نیازی به درامد و سود از فروش سرورهای مجازی و اختصاصی ندارم
نیتم فقط ارائه خدماتی بدون 1 ریال سود و ارائه رایگان به مشتری میباشد.
چرا شما باید اینگونه رفتار کنید!
نمیدونم دنبال چی هستید .
- - - Updated - - -
به چه جرمی باید حذف بشه
دوست گرامی و عزیز چرا چشم دیدن کسی رو ندارید که میاد و به دیگران ارائه خدمات بدون سود میده
مگه چی میشه کاربران ما بدون هزینه اضافی سرور مجازی بگیرند !
- - - Updated - - -
با سلام خدمت شما دوست گرامی
سرور بدون ستاپ خرید شده است.
سرور حدود 40 یورو شده که چیزی برابر با ماهانه 181.000 تومان با ما در میاد
ما اومدیم خدماتی دادم مثلا 30 سرور روی این سرور ایجاد بشه میشه 30*6 تومان 180 تومان
یعنی بدون یک ریال سود.
گفتم که نیاز به سود نیست
فقط هدف ارائه سرویس خوب و با کیفیت بدون سود به کاربر اصلی هست .
موفق باشید
- - - Updated - - -
مدیران وب هاستینگ تالک چرا بررسی نمیکنن
تو قوانین سایت زده شده در تاپیک دیگر فروشندگان چرا باید بیان و کار رو خراب کنن
دوست گرامی قابل توجه شما که سرورهای ما بود سود میباشد و همان قیمتی که در میاد به کاربر ارائه میشه
کار بدی هست که ما داریم بدون دریافت سود به کاربران سرور ارزان ارائه میکنیم ؟
- - - Updated - - -
کلیه سرورهای ovh را با قیمت اصلی در سایت خود دیتاسنتر ارائه میکنیم . بدون یک ریال سود
- - - Updated - - -
داداش اشکال نداره بزار اینا اینجوری کنن
اینا چشم دیدن حتی مشتری های خودشون هم ندارن
تا پول نگرفتن میگن سرور ما عالی هست ولی همین که پول رو از مشتری گرفتن میگن پشتیبانی از طریق تیکت
اما ما نیتمون ارائه سرور مجازی بدون سود هست.
و هدف هم ارائه سرور مجازی ارزان و با کیفیت به کاربران میباشد.
- - - Updated - - -
خدا خودش شاهد هست که خدماتی که ما میدیم هر سرور اختصاصی در میاد 181 تا 200 تومان
اصلا سود نمیخواید.
این هم برای این هست که کیفیت کاری خودمون رو برسونیم و پشتیبانی که در خصوص ارائه خدمات داریم به کاربران نشون بدیم
بهتر استفاده نکنی !!!![/QUOTE]
- - - Updated - - -
دوست عزیز چزا شما میگید ضرر ؟
سروری که برای ما در امده 181 تا 200 تومان
همین مبلغ هم ارائه میشه
در ضمن درامد جای دیگه داریم که ماهانه به 10 میلیون میرسه
و به سود این خدمات فکر نمیکنیم و فقط داریم خدمات خوبی و ارزانی برای کاربر میاریم .
عزر میخوام جناب
طبق فرموده شما 20 عدد سرور مجازی رم 1 گیگ بر روی سرور ارائه خواهد شد جمعا 120 هزار تومان، با وجود 40 یورو هزینه سرور بصورت ماهیانه، شما 60 هزار تومان ماهیانه از خود برای تمدید سرور هر ماه هزینه میکنید؟ اگر به این صورت میباشد بنده جمعا کل 20 عدد را خریداری نمایم مشخصات سرور اختصاصی را در اختیار بنده قرار میدید؟
البته اگر قیمت ذکر شده بصورت ماه اول قرار داده میشد کمی به جذابیت فروش افزوده میشد، چرا که حداقل برای دو ماه نهایتا هزینه تمدید سرور با شما باشد، در غیر اینصورت ظاهرا در حساب خود اشتباه نموده اید
و در آخرنقل قول:
سرور با رم 32 گیگ در میزبان نیک دارای یکی از لیست سرورهای زیر میباشد
بیشتر از این تعداد برای میزبان نیک حرام است و حق الناس دارد.
پس خیالتان راحت باشد از کیفیت سرورها :
سرور با رم 1 = 20 سرور
سرور با رم 2 = 13 سرور
سرور با رم 3 = 9 سرور
سرور با رم 4 = 7 سرور
سرور با رم 6 = 4 سرور
سرور با رم 8 = 3 سرور
سرور با رم 10 = 2 سرور
لطفا لفظ تحویل آنی را در کاربران این سرویس لطمه دار نفرمایید
تحویل آنی به معنای تحویل خودکار پس از سفارش کاربر توسط سیستم میباشد نه تحویل توسط شما قربان!
موفق باشید
بله تحویل به صورت آنی میباشد
هر سرویس پس از پرداخت برای ستاپ اماده میشه و به صورت خودکار ارائه میشه
زمان نصب فقط هست که به صورت خودکار در همه جا بین 5 تا 30 مین طول میکشه
- - - Updated - - -
دوباره میگم خدمت دوستان تا بدونن
من این خدمات برای کاربران دادم و دلیلش هم اینه
1 - نیازی به سود از این سرور مجازی نداریم
2 - میخوام پشتیبانی حرفه ای خودمون رو نشون بدیم
3 - سرورها بدون یک ریال هزینه اضافه و حتی سود به کاربر تحویل داده بشه
4 - در کنار خرید سرور مجازی کاربران با دیگر محصولات ما اشنا بشن
شما 100 میلیون هم ماهیانه درآمد داشته باشید نباید با این روش بازار و خراب کنید
بنده هم خودم فعالیت زیادی در مارکت ایرانی ندارم و حتی وب سایت ما ایرانی نیست
ولی دقت بفرمایید شما می فرمایید نیت شما خیر است ولی باید عرض کنم گناه این کار از خیر اون بیشتر است
بنده برای شما احترام زیادی قائل هستم
ولی شما دارید کاری و می کنید که چین با اقتصاد ایران کرده
اگر واقعا نیاز مالی ندارید
اجازه بدید کسی که داره از این راه پول در میاره و خدا می دونه چقدر به اون پول نیاز داره بتونه کاربرخودش و جذب کنه
نه این که با این کار شما به هیچی نرسید و اون بنده خدا هم از نون خوردن بی افته
این کار از دو جهت خیانت میشه هم به مشتری که داره با یک فضای غیر واقعی رو به رو میشه و انتظاراتش تغییر میکنه همچنین دید اون نسبت به کار
هم به دیگر همکاران که در یک رقابت ناسالم شما پیشی گرفتید
البته من امیدوارم این موارد و درک کنید
موفق باشید
گرامی، کسب و کار شما، نظرات و قیمت گذاری شما، کوچک ترین آسیبی به ما نمیزند.
صرفا دوستانه خدمتتان عرض میکنم. در نهایت شما و کاربرانتان ضرر خواهید کرد.
کار VPS Hosting نیاز به پشتیبانی و مانیتور کردن سرویس ها و صرف کردن تایم دارد. به مرور زمان قادر نخواهید بود بدون ۱ ریال سود این موارد را انجام دهید.
در ضمن رویهای که در پیش گرفتید روی سرور های OVH جواب نمیدهد، در نهایت با افت کیفیت تدریجی و مشکلات زیادی مواجه خواهید شد.
در این چند سال دوستان زیادی مثل شما آمدند رو رفتند که بعد از چند ماه دیگر قادر به ادامه نبودند. دقیقا در ابتدا همین طرز فکر شما را داشتند.
موفق باشید.
دوست عزیز ببینید من دلم به حال مشتری میسوزه که با هزینه های زیادی که میکنه خدمات خوب و با کیفیتی نمیگیره
بنده میخوام نشون بدم که پشتیبانی هم باید اینطوری باشه
- - - Updated - - -
شما خدا هستید ؟
که دارید به کاربران و مشتریان میگید ضرر میکنید ؟
ببینید دوست عزیز در حال خاضر 3 سرور اختصاصی از اوکسین سرور تهیه شده است که هر سه سرور پر هست .
سه سرور دیگه هم مسقیم خرید شده که 2 سرور ان پر هست و یک سرور خالی هست .
تا حالا کوچکترین کیفیتی هم پایین نیومده
یعنی میگید کسانی که گران میفروشن کیفیت بیشتری دارن
من میخوام ثابت کنم با ارزان فروشی هم میشه
نه ارزان فروشی
بلکه به نیت کمک به استفاده کننده و بدون دریافت سود از مشتری
- - - Updated - - -
تاپیک فروش من رو خراب کردید
اشکال نداره
ما هم خدایی داریم
بحق همین نمازهای که میخونم خدا یکی یکی شما را در صورتی که به بنده حقیر افترا بدون دلیل زدید رو حق من رو ازتون بگیره
اخه این چه کاری هست دارید در تاپیک دیگران دخالت میکنید .
تا حالا کی از من سرور مجازی گرفته که ناراضی باشه .
اگه کسی ناراضی هست اعلام کنه تا دیگران خرید نکنن
اخه این کارا چیه ؟
بخدا همین کارا رو میکنیم که به هیچ جا نمیرسیم
دوست عزیز بنده دوست داره سرور رایگان بدم خوبه ؟
کیفیت که شما دارید به بنده افترا و تهمت میزنید باید عرض کنم کاربران که خرید میکنن باید نظر بدن
خدایا میبینی چکار میکنن!
دوست عزيز اين بازار بزرگ داره يه سر به بازار قديمي شهرتون بزنيد در كدام بازار ديدين كه خاك نخورده حقوق خاك خورده ها رو ضايع كنه ؟ خودبنده كهوارد اين حرفه شدم به قديمى تر ازخودم هزاران احترام گذاشتم و هنوزم استاد من و بزرگ من هستن مگه مى تونم با ارزون فروشى و خير رسوندن به كاربر حقوق اينافرادو ضايع كنم
شغل و حرفه ما يكي از اولين دروازه هاى تكنولوژى هست كه قطعا به حرفه سرور وابستست ظهور اين همه تكنولوژى
بازارچه خيريه مكانش كاملا مشخصه روزش هم مشخصه . شما نمي تونيد اينجا رو خيريه كنيد و سود نكنيد چون ميخوايد پشتيباني نشون بدين و بدون سود بدين دست مشتري هر چند كه سما تقريبا به ضرر ميدين سود پيشكش
اين حرفه صاحب داره كسايي كه دارن نون زن و بچه رو از اين كار در ميارن نفرين خانواده هر فرد پشت شماست وقتيي به بازار خيانت كنيد
اينكهشما دوست داريد سرور رايگان بدين مختاريد اما اينجا جاش نيست بفرماييد حداقل كنار خيابون بساط كنيد يا اگرم قراره سرور بازي كنيد بفرماييد در خونه خودتون بازي كنيد
حرف هاي شما رو ميخونم خندم ميگيره بخدا اگر شما دنبال هدف خير باشي . خودترو خوب جلوه ميدي پست همم مينويسي بدون سود ميخوام كار كنم اونوقت ovh اسمتو توي گينس به عنوان ركورد دار ساخت بيشترين سرور مجازي روي يك سرور بايد ثبت كنه
98mizban.com
کاری به کیفیت و نوع سرویس دهی شما ندارم اما لطفا چند باری این متنی که دوستمون نوشتن رو مطالعه کنید و سعی کنید این رو درک کنید که با اینکارتون دارید به کسایی که به سود همین کار نیاز دارن آسیب میزنین
شاید شما درامد از جای دیگه داشته باشید اما خیلی از افراد این انجمن و بیشتر همکاران ما تنها منبع درآمدشون همین هاستینگ هست و شما با سود 0 درصد خودتون فقط و فقط دارید به این افراد آسیب میزنید
درک این موضوع بسیار ساده هست
ببینید دوستان من به زودی کلیه خدمات سایت رو آنلاین میکنم
KVM + Solusvm
تا کاربران خودشون بتونن آنلاین همه کارا رو انجام بدهند.
با همین قیمت و یا شاید ارزانتر
بنده میخوام فقط ثابت کنم میشه با این قیمت کیفیت رو تضمین کرد
درود
دوست گرامی
شما میگید بنده نیاز به این سود ندارم
خب باشه بزرگوار
مگر هدفتون خیر نیست؟
به خیریه ها کمک کنید بهتر از این کار هست مگه نه؟
شما الان دارید به نون خوردن بغضیا لطمه میزنید.
هدف اگر خیر باشد در هر کاری خیر هست پس سایت محک رو بهتون پیشنهاد میدم
یا با کمی جستجو میتونید افراد نیازمند در محله خودتون پیدا کنید
موفق باشید
شب دوستان بخیر
چرا همیشه از دید منفی به موضوع نگاه میکنیم که هر ارزانی ی بدی هایی داره
شاید شبیه چینیا سیاستشونه و حتی هزینه سرور از جیب بدن که در اینده بازار تو دستشون بگیرن
+ کار خوبی نیست درج موضوع های غیر مربوط با موضوع استارتر اگه خریداری بسم الله اگرم نیستی فقط شبیه من بخون صفحه جدید باز کن به همین سادگی
با اجازه دوستان میخوام ی سرور مجازی ازش بخرم وتست کنم
بنده هم مستقیماً به شما عرض میکنم که نمی توانید با این اوضاع فعالیت کنید..!
خیلی شرکت ها و اشخاص هستند که خرج و مخارج زندگیشان را از این راه می دهند و مطمئن باشید، با این کارتان؛ آنچه که ناشی از ضرر به این عزیزان و پیشکسوتان کار باشد، گریبان گیرتان خواهد شد و حقالناس فقط مال مردم خوردن و ***ی نیست.
در همین حد بدانید و متوجه باشید کافیست! دم از نماز و دین زدن کافی نیست، حکایت همان است که گفتند "ایمان آوردیم" نگویید "ایمان آوردیم" بلکه بگویید "اسلام آوردیم".
موفق باشید.
دوستان بنده برای پایان دادن به بحث ها یک سرور سفارش دادم
ایشون از درگاه شتاب ها استفاده میکنه
ایشالا که همه چیز اوکی باشه و واقعا آنطور که گفتن خدمات رو ارائه بدن
مگر نه یکی مثل من سرم درد میکنه برای شکایت :)
نتیجه رو فردا اعلام میکنم که سرور تحویل داده شده یا خیر
سلام.
اول اینکه اون پستتون که نوشتید بحق نمازهایی ....، شما اینجا دارید میگید که نماز خون هستید یا همکاران مارو نفرین میکنید؟
اگر مورد اول هستش که وظیفتونه، با اینکارتون میخواید خودنمایی کنید؟ من از اول تاپیک رو خوندم دیدم فقط شما دارید میگید بخاطر رضای خدا و .... خب اگر دوست دارید ثواب کنید چرا جار میزنید؟
------ و اما از بحث بالا بگذریم ( خیلی از همکاران اینجا نمازخون هستن ولی قرار نیست این نماز رو واسطه کنیم تا سوءاستفاده کنیم) --------
در مورد ارزون بودن هم که میگید میخواید ثابت کنید با این قیمت میشه کیفیت رو تضمین کرد، بله بنده هم از جیبم پول بزارم میتونم به همه ثابت کنم که وی پی اس مجانی با کیفیت عالی ارائه میدم.
* شما میگید درآمدتون از جای دیگست، ولی میخواید کیفیت رو با پول کم تضمین کنید، خب پس از جیب خودتون دارید خرج میکنید! چون به هر حال این وسط پول خرج میشه، حالا از جیب مشتری باشه یا مدیر سرور.
عزيز من كل سرور اختصاصي شما رو ميخرم به قيمتي كه درتاپيك مشخصه و بعد از خريد دسترسي به wmware دارم كه خداروشكر ؟
شماكه داري مار خير ميكني خدا خيرت بده
آخه شما يورو رو از بانك مركزي هم ارزونتر ميدي
خيلي خوبي شما
98mizban.com
من کاری به سایر دوستان ندارم و قصد تخریب یا گله کردن ندارم برای من فرقی نمی کنه رایگان بدید یا .... روزی من دست خداستنقل قول:
با سلام خدمت شما دوست گرامی
سرور بدون ستاپ خرید شده است.
سرور حدود 40 یورو شده که چیزی برابر با ماهانه 181.000 تومان با ما در میاد
ما اومدیم خدماتی دادم مثلا 30 سرور روی این سرور ایجاد بشه میشه 30*6 تومان 180 تومان
یعنی بدون یک ریال سود.
گفتم که نیاز به سود نیست
فقط هدف ارائه سرویس خوب و با کیفیت بدون سود به کاربر اصلی هست .
موفق باشید
ولی به عنوان کسی که قصد خرید دارم ( برای مصارف خاص ) سوال می کنم این شرایط که گفتم تو بهترین حالت اگر 30 تا رم 1 فروش بره 180 هزار تومان درآمدتون میشه و اگر همه سرور ها رم 1 نبود و با رم بالاتر بود (که خواهد بود ) باید از جیب برای سرور هزینه کنید تا چند ماه این ضرر رو تحمل می کنید؟ می خواین ادامه بدید یا قصد انتقام گیری از سرویس دههنده های دیگه رو دارید و بعد از چند ماه که انگیزه ای ندارید تکلیف سرور ها چه خواهد شد؟
دوست عزیز؛
شما بر چه مبنایی سرویس می فروشید؟!
کاربر چه گناهی کرده است که اطلاعاتش پس از مدتی نابود گردد؟!
مطابق سخنان حضرتعالی عرض میکنم؛ "هوسانه" شما، زندگی بسیاری از وبمستران و مردم است، شما که درآمد دارید؛ آمدهاید تا نان دیگران را آجر کنید؟!
خرج زندگیتان از این راه تامین میشود؟
آنگاه فکر کرده اید که اعتبار جامعه هاستینگ را در صورت بروز هر اتفاقی خدشه کرده اید؟ نه فقط شخص خودتان؟؟
باز هم برگردم به اصل مطلب، بر مبنایی اقدام به فروش سرویس با این قیمت میکنید؟! هزینه اینترنت و صرف وقت شما چه میشود؟ شما گاهی برای اینکار باید از خوابتان بزنید! ارزش دارد بدون سود؟! نکند بنگاهی اقتصادی هم داشته باشیم که عمر را بدون "یک ریال سود" به فروش میرساند؟!
با کدام توجیه اقتصادی؟ شما از اقتصاد سررشتهای دارید؟! یک بنگاه اقتصادی برای بنده مثال بزنید که به شیوه شما اقدام به فروش و نابودی بازار میکند، اگر مثال زدید؛ بنده از تاپیک شما کنار خواهم کشید. (البته بنگاه اقتصادی مورد مثال، از حوزه هاستینگ نباشد؛ که امثال شما با این قیمتها بسیار هستند که در طول مدت، خودشان را به اثبات رسانده اند)
خدايا خودت ظهور كن
98mizban.com
همکار گرامی
شما که بدون سود میخواهید به کاربران سرویس بدید
مگه نه؟
خوب چرا هاست 1 گیگ رو 12 تومن میدید؟
http://cp.mizbannic.com/cart.php?gid=1
این همه سود میکشید روش؟
خوب اینم بدید 2 تومن ب قیمت خودش چرا این گرون تره؟