-
سرنوشت اینترنت LTE/3G در مقابل adsl
سلام
نظر شما دوستان عزیز در مورد وضعیت فعلی اینترنت همراه lte/3g در مقابل سرویس دهنده های adsl چی هست ؟
به نظرم شرایط قیمتی سرویس های اینترنت همراه به خصوص ایرانسل خیلی بهتر و سرعتشونم بیشتر از سرویس دهنده های adsl هست.
ایا دولت قیمت های اینترنت همراهو جهت حفظ بازار adsl افزایش خواهد داد؟
یا کمتر از این هم خواهند کرد
-
پاسخ : سرنوشت اینترنت LTE/3G در مقابل adsl
افزایش پیدا نمیکنه قیمت و حدس اینه که قیمت ها کاهش و برابر میشود .
درهرصورت سریعترین اینترنت فعلی 4g ایرانسل است .
-
اگر افزایش بده نمیشه - میاره یکسان سازی میکنه.
ولی واقعا سرعت 4g خیلی عالیه - خیلی
-
اینجور که بوش میاد جناب وزیر ارتباطات گفته کف قیمت سرویس دهنده ها سازماندهی میشه وقتی ایرانسل میاد نت همراه اونم به این ارزونی میده معلومه چی میشه بالا دستی ها نمیخوان شرکتا برشکست بشن و.اسه همین یکاری میکنن شرکت ها هم بتوننadsl بفروشن ولی من شخصا الان یک ساله دارم نت ایرانسل استفاده میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
اینجور که بوش میاد جناب وزیر ارتباطات گفته کف قیمت سرویس دهنده ها سازماندهی میشه وقتی ایرانسل میاد نت همراه اونم به این ارزونی میده معلومه چی میشه بالا دستی ها نمیخوان شرکتا برشکست بشن و.اسه همین یکاری میکنن شرکت ها هم بتوننadsl بفروشن ولی من شخصا الان یک ساله دارم نت ایرانسل استفاده میکنم
سلام
دقیقا همین موضوع رو متوجه شده بودم که تاپیک زدم حتی در ادامه ی این حرفشون اعلام کردند نباید مردم با استاندارد سازی قیمت و تعیین کف فکر کنند گرانتر شده است .
فکر میکنم قیمت هارو افزایش بدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
دقیقا همین موضوع رو متوجه شده بودم که تاپیک زدم حتی در ادامه ی این حرفشون اعلام کردند نباید مردم با استاندارد سازی قیمت و تعیین کف فکر کنند گرانتر شده است .
فکر میکنم قیمت هارو افزایش بدن
کشور های دیگه نت حجم بالا یا ارزون دارن اونوقت ما هروز داریم پس رفت میکنیم عوض پیشرفت یک نگاه به کشورای اطراف بکنید مثلا روسیه نت موبایلی نامحدود + ترافیک نامحدود ip tv+ پیامک = 24000 تومان به پول ایران!!!
-
شما خودتون حرفه ای هستید
با خیال راحت اینترنت موبایل و بررسی کنید
چون منطقه + پوشش و دکل شرایط متفاوتی داره
حتی ممکنه 1 مگابایت بیشتر هم دانلود داشته باشید
پایداری خوبی هم داره نسبت به اینترنت ثابت ( متاسفانه فقط ایران اینجوریه)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
کشور های دیگه نت حجم بالا یا ارزون دارن اونوقت ما هروز داریم پس رفت میکنیم عوض پیشرفت یک نگاه به کشورای اطراف بکنید مثلا روسیه نت موبایلی نامحدود + ترافیک نامحدود ip tv+ پیامک = 24000 تومان به پول ایران!!!
اینترنت موبایل در تمام دنیا خیلی گرونه دوست عزیز
کمترین قیمت 2 گیگ به صورت آفر 5 یورو بوده و کمتر اصلا موجود نیست
اینترنت موبایل ایران مخصوصا ایرانسل نرخ بسیار پایینی داره
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
شما خودتون حرفه ای هستید
- - - Updated - - -
موفق باشید
سلام
حرف ایشون تایید میشه
اینترنت موبایل نسبت به باقی کشورها ارزانتر هست در ایران
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
نظر شما دوستان عزیز در مورد وضعیت فعلی اینترنت همراه lte/3g در مقابل سرویس دهنده های adsl چی هست ؟
به نظرم شرایط قیمتی سرویس های اینترنت همراه به خصوص ایرانسل خیلی بهتر و سرعتشونم بیشتر از سرویس دهنده های adsl هست.
اینجا ایرانه دوست عزیز ! یکسان سازی میکنن اما نه با ارزون شدن adsl !
4G رو گرونتر میکنن
دی:
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
شما خودتون حرفه ای هستید
- - - Updated - - -
موفق باشید
شما آنتن دهی اونارو با ما مقایسه میکنین؟؟؟ اون نت 4جی رو تا وسط اقبانوسم میده ک:) مال ما داخل شهر 4 جی... میری ورودی شهر 3جی و تو خارج شهر 2 جی
:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
اینجا ایرانه دوست عزیز ! یکسان سازی میکنن اما نه با ارزون شدن adsl !
4G رو گرونتر میکنن
دی:
- - - Updated - - -
شما آنتن دهی اونارو با ما مقایسه میکنین؟؟؟ اون نت 4جی رو تا وسط اقبانوسم میده ک:) مال ما داخل شهر 4 جی... میری ورودی شهر 3جی و تو خارج شهر 2 جی
:)
عزیزم اصلا اینطور نیست!
اونجا هم به خدا آنتن یک جاهایی داخل خیابان کم میشه یا قطع میشه
اصلا اینجوری نیست تصور می کنید
یکم بزرگنمایی شده
-
در مورد قیمت به نظر من باید 2 قسمت بشه !
اینترانت و اینترنت : مثلا 500 ت - 3900 ت
یعنی مثلا بنده که الان کاربر هستم 5 گیگ اینترنت بخرم + 100 گیگ اینترانت !
-----------------------
در مورد سرویس همراه هم واقعا عالی هست همشون چه رایتل - ایرانسل - همراه ...
بستگی به مکان و انتن دهی داره بیشتر ...
-
بله متوجه هستم که وضعیت اینترنت همراه حداقل در منطقه ی ما خیلی بهتر هست از سرویس های خانگی مثل ADSL-wireless
با این وضعیت این شرکت ها فکر میکنم مشترکینشون از دست بدن...
-
اینترنت 4 جی ایرانسل پیشنهاد میشه .
-
درود
عزیزانی که میگن خارج کشور نت موبایلی ارزون تر است, حالا من بر اساس تجربه میگم جاهای دیگه رو نمیدونم!
ارمنستان ما نت موبایل میگرفتیم سرعت دانلود تا 1 مگ بالا میکشید تو 4g ... (اکثر جای پایتختش یروان, فور جی بود) حجم نامحدود با 4000درام معادل حدود 32-33هزار تومن!! (برای یک ماه)
البته یه جور قانون استفاده منصفانه ای چیزی بود که زیاد دانلود میکردی سرعتتو لیمیت میکردن.
همین پلان روزانه 700تک تومن بود! بعد تو ایران ما ایرانسل میگیریم 70مگ 1000تومن :| (دقیق یادم نیست.)
اوپراتور Vivacell MTS میتونید تست کنید .
الان هم 4جی ایرانسل و رایتل پیشنهاد میشن از نظر بنده.
-
سلام
ما که جنوب شهر تهران هستیم نه 3G آنتن میده نه 4G و نه وایمکس بعد جالبیش اینجاست که ایرانسل sms میده پوشش سراسری 3G در ایران و بعدش میگه درحال 3G کردن روستا های پرت ایران هستن.
من فقط 2G رو می تونم استفاده کنم که اونم از سرعت 128 مخابرات هم پایین تره سرعتش و نمی دونم چرا هم ایرانسل و هم همراه اول دم به ساعت قطعی هم دارن.
فقط یادمه رفته بودم مسافرت شمال تو شهر انزلی رو نیمکت نشسته بودم و 3G استفاده میکردم و خدایی به نظرم نسبت به 2G سرعتش خیلی بالاتر آمد اما خب بسته هاش از نظر من خیلی خیلی هم گرونن نمی دونم چرا دوستان میگن ارزونن.من هم ایرانسل دارم هم همراه اول همه شون گرونن بعد مثلاً ایرانسل بسته 50 مگابایتی داره که تازه میشه یه هفته ای هم خریدش آدم با 50 مگابایت دقیقاً چی کار می تونه کنه؟ باور کنید من 2 روز اینترنت ADSL در منزل نداشتم بسته 400 مگابایت 2G ایرانسل رو یه هفته ای گرفتم فقط همین وب هاستینگ تاک میامدم و چند تا انجمن دیگه حتی باهاش تلگرام و اینستا و... هم نمی رفتم اما نمی دونم چرا هنوز دو روز هم نشد که ایرانسل sms داد حچم بسته شما تموم شد!!!
کلاً من از نت ایرانسل و همراه اول اصلاً راضی نیستم و به نظرم به جای فکر گرون کردن باید فکر بهتر کردنش باشن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
ما که جنوب شهر تهران هستیم نه 3G آنتن میده نه 4G و نه وایمکس بعد جالبیش اینجاست که ایرانسل sms میده پوشش سراسری 3G در ایران و بعدش میگه درحال 3G کردن روستا های پرت ایران هستن.
من فقط 2G رو می تونم استفاده کنم که اونم از سرعت 128 مخابرات هم پایین تره سرعتش و نمی دونم چرا هم ایرانسل و هم همراه اول دم به ساعت قطعی هم دارن.
فقط یادمه رفته بودم مسافرت شمال تو شهر انزلی رو نیمکت نشسته بودم و 3G استفاده میکردم و خدایی به نظرم نسبت به 2G سرعتش خیلی بالاتر آمد اما خب بسته هاش از نظر من خیلی خیلی هم گرونن نمی دونم چرا دوستان میگن ارزونن.من هم ایرانسل دارم هم همراه اول همه شون گرونن بعد مثلاً ایرانسل بسته 50 مگابایتی داره که تازه میشه یه هفته ای هم خریدش آدم با 50 مگابایت دقیقاً چی کار می تونه کنه؟ باور کنید من 2 روز اینترنت ADSL در منزل نداشتم بسته 400 مگابایت 2G ایرانسل رو یه هفته ای گرفتم فقط همین وب هاستینگ تاک میامدم و چند تا انجمن دیگه حتی باهاش تلگرام و اینستا و... هم نمی رفتم اما نمی دونم چرا هنوز دو روز هم نشد که ایرانسل sms داد حچم بسته شما تموم شد!!!
کلاً من از نت ایرانسل و همراه اول اصلاً راضی نیستم و به نظرم به جای فکر گرون کردن باید فکر بهتر کردنش باشن.
دوست عزیز پیشنهاد میکنم یکبار دیگه پست های همه دوستان رو مطالعه بکنید.
شاید برای شما یک مورد به دلیل عدم انتن دهی نتونستید استفاده کنید ولی نمیشه گفت که خوب نیست.
اگر یکبار با مودم های 4g به اینترنت وصل بشید.(نمیگم مودم 4g باشه و موبایلتون 2g رو هم ساپورت نکنه ها) لپ تاپ و یا سیستمون رو وصل کنید به مودم و فقط یک یا 2 تا سایت رو باهاش مرور کنید.
چنان سرعتی داره که باورتون نمیشه - فقط کافیه دکمه اینتر رو لمس کنید - همون لحظه تمام سایت براتون لود شده - یا اینکه با این مودم اهنگ دانلود کنید اونوقت متوجه میشید که اینترنت یعنی چی.
ولی در اینکه بسته ها بسیار گروه هست با شما و دوستان دیگه بشدت موافقم - وزیر قول داده بود اردیبهشت قیمت ها کاهش پیدا کنه ولی نمیدونم چرا فعلا اقدامی نکردند.
اینم بگم ها اینترنت ایرانسل هر گیگش 4000 تومان هست و اینترنت adsl هم هر گیگش 4000 تومان (تنها تفاوتی که داره تو adsl بسته های مدت دار با تخفیف ارائه میشن و ایرانسل اینارو نداره.)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
دوست عزیز پیشنهاد میکنم یکبار دیگه پست های همه دوستان رو مطالعه بکنید.
شاید برای شما یک مورد به دلیل عدم انتن دهی نتونستید استفاده کنید ولی نمیشه گفت که خوب نیست.
اگر یکبار با مودم های 4g به اینترنت وصل بشید.(نمیگم مودم 4g باشه و موبایلتون 2g رو هم ساپورت نکنه ها) لپ تاپ و یا سیستمون رو وصل کنید به مودم و فقط یک یا 2 تا سایت رو باهاش مرور کنید.
چنان سرعتی داره که باورتون نمیشه - فقط کافیه دکمه اینتر رو لمس کنید - همون لحظه تمام سایت براتون لود شده - یا اینکه با این مودم اهنگ دانلود کنید اونوقت متوجه میشید که اینترنت یعنی چی.
ولی در اینکه بسته ها بسیار گروه هست با شما و دوستان دیگه بشدت موافقم - وزیر قول داده بود اردیبهشت قیمت ها کاهش پیدا کنه ولی نمیدونم چرا فعلا اقدامی نکردند.
اینم بگم ها اینترنت ایرانسل هر گیگش 4000 تومان هست و اینترنت adsl هم هر گیگش 4000 تومان (تنها تفاوتی که داره تو adsl بسته های مدت دار با تخفیف ارائه میشن و ایرانسل اینارو نداره.)
دوست عزیز اصلاً 3G و 4G در منزل و محله بنده آنتن نمیده بعد میگید با مودم 4G استفاده کنم؟
من اصلاً نیازی به مودم 4G ندارم همین اینترنت 2G موبایلم رو با ویژگی Wi-Fi Hotspot گوشیم که از اندروید 4 به بالا همه گوشی های اندروید دارن میارم روی لپ تاپم و استفاده میکنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
دوست عزیز اصلاً 3G و 4G در منزل و محله بنده آنتن نمیده بعد میگید با مودم 4G استفاده کنم؟
من اصلاً نیازی به مودم 4G ندارم همین اینترنت 2G موبایلم رو با ویژگی Wi-Fi Hotspot گوشیم که از اندروید 4 به بالا همه گوشی های اندروید دارن میارم روی لپ تاپم و استفاده میکنم.
دوست عزیز شاید تو منزل شما انتن نمیده ولی میتونید که از منزلتون برای تست سرعت این سرویس برای چند ساعت خارج بشید؟یا اون رو هم نمیتونید؟؟
ببینید شما که میگید باید بهتر بشه و از این حرفا بنده برای این عرض کردم که سرویس از اونی که شما تا الان دیدید و فکر میکنید هم بهتر هست ولی باید از منزلتون کمی دور بشید تا با چشم خودتون ببینید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
دوست عزیز شاید تو منزل شما انتن نمیده ولی میتونید که از منزلتون برای تست سرعت این سرویس برای چند ساعت خارج بشید؟یا اون رو هم نمیتونید؟؟
ببینید شما که میگید باید بهتر بشه و از این حرفا بنده برای این عرض کردم که سرویس از اونی که شما تا الان دیدید و فکر میکنید هم بهتر هست ولی باید از منزلتون کمی دور بشید تا با چشم خودتون ببینید.
پست اول منو کامل نخوندید گفتم در انزلی که بودم تست کردم و خدایی سرعت بالایی داشت منظور من از کیفیت افزایش این حجم های پایین و پوشش دهی کل ایران مثل 2g است نه سرعتش.
بعدش گوشی من فقط 3g است نتونستم 4g رو تست کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
پست اول منو کامل نخوندید گفتم در انزلی که بودم تست کردم و خدایی سرعت بالایی داشت منظور من از کیفیت افزایش این حجم های پایین و پوشش دهی کل ایران مثل 2g است نه سرعتش.
بعدش گوشی من فقط 3g است نتونستم 4g رو تست کنم.
اهان بله - از نظر پوشش دهی ممکن هست که مشکلاتی داشته باشه - کاملا صحیح هست.
-
بعضیا هستن مشکل انتن دهی دارن با مودم های 3g/4g. پیشنهاد من خرید انتن هست که 40 دسیبل قدرت دریافت داره و 50 درصد. تاثیر داره تو افزایش دریافت امواج. و تو ایران هم ندارن باید از خارج خرید کنید قیمتش 79 دلار هست خاستین لینک میدم سایت خارجیه من تجربه خرید نداشتم ازش گفتم شاید به دردتون بخوره......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
بعضیا هستن مشکل انتن دهی دارن با مودم های 3g/4g. پیشنهاد من خرید انتن هست که 40 دسیبل قدرت دریافت داره و 50 درصد. تاثیر داره تو افزایش دریافت امواج. و تو ایران هم ندارن باید از خارج خرید کنید قیمتش 79 دلار هست خاستین لینک میدم سایت خارجیه من تجربه خرید نداشتم ازش گفتم شاید به دردتون بخوره......
سلام
یکی از دوستان تعدادی از خارج وارد کرده است .
اگر خواستید ادرسشونو پیغام خصوصی ارسال میکنم جهت سفارش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
یکی از دوستان تعدادی از خارج وارد کرده است .
اگر خواستید ادرسشونو پیغام خصوصی ارسال میکنم جهت سفارش
ارسال کنید.اگر ممکنه ممنون
-
حالا کی گفته اینترنت همراه ارزون تر هست ؟
بنده الان از مخابرات سرویس دارم.سرعت 2 مگابایت معادل 16 مگابیت(اینو گفتم چون بعضی از دوستان میگن ما با سرعت 20 مگابایت با 4g ایرانسل دانلود میکنیم).
یک ساله گرفتم. هر گیگ 1000 تومان برام تموم شده.اسیا تک هم دارم ماهی 75 میدم 20 گیگ شبانه سرعتم روی 1.5 مگابایت معادل 12 مگابیت هست.پینگ تایم ای دی اس ال هم از اینترنت همراه خیلی بهتره.
4g ایرانسل هم توی منطقه ما از 2.5 مگابایت بیشتر نمیشه سرعتش.واقعا اون 500 کیلوبایت سرعت بیشتر هیچ توجیه اقتصادی نداره که من بیام 5 گیگ رو 20 هزار تومان پول بدم.
من الان با نت مخابرات میشینم youtube لایو فیلم 480 لود میکنم میبینم بدون کوچکترین قطعی.
کلا هم همه چیز بستگی به منطقه داره.چه ای دی اس ال چه اینترنت همراه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
حالا کی گفته اینترنت همراه ارزون تر هست ؟
بنده الان از مخابرات سرویس دارم.سرعت 2 مگابایت معادل 16 مگابیت(اینو گفتم چون بعضی از دوستان میگن ما با سرعت 20 مگابایت با 4g ایرانسل دانلود میکنیم).
یک ساله گرفتم. هر گیگ 1000 تومان برام تموم شده.اسیا تک هم دارم ماهی 75 میدم 20 گیگ شبانه سرعتم روی 1.5 مگابایت معادل 12 مگابیت هست.پینگ تایم ای دی اس ال هم از اینترنت همراه خیلی بهتره.
4g ایرانسل هم توی منطقه ما از 2.5 مگابایت بیشتر نمیشه سرعتش.واقعا اون 500 کیلوبایت سرعت بیشتر هیچ توجیه اقتصادی نداره که من بیام 5 گیگ رو 20 هزار تومان پول بدم.
من الان با نت مخابرات میشینم youtube لایو فیلم 480 لود میکنم میبینم بدون کوچکترین قطعی.
کلا هم همه چیز بستگی به منطقه داره.چه ای دی اس ال چه اینترنت همراه.
سلام
شما نباید قیاستون سالیانه ی مخابرات با ماهیانه ی اسیاتک باشه سیکل زمانی برابر مقایسه کنید
در اینجا و خیلی جاهایی که رفتم و ۴ سالی که خودم داشتم حداکثر سرعت ۲ مگابیت مخابرات ۲۶۰ کیلو بر ثانیه بود در عالی ترین حالت مممکن.
برای اکثر دوستان برعکس شرایط شما که در اینترنت هم میتونید جستجو کنید هست به خصوص ما که 4g ایرانسل دست کم ۴۰ مگابیت الی ۳۵ مگابیت در سطح منطقه سرعت میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
سلام
سریعترین و به صرفه ترین اینترنت فعلا 4g ایرانسل هست .
adsl توانایی رقابت با LTE رو نداره دلیلش هم اینه که توانایی انتقال پهنای باند در خطوط ADSl در مقایسه با LTE خیلی ضعیفه .
اگر اپراتور های دیگه هم وارد حوزه 4G بشن و رقابتی بشه قیمت ها کاهش پیدا میکنه هرچند در حال حاضر هم به صرفه هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirjalili72
سلام
سریعترین و به صرفه ترین اینترنت فعلا 4g ایرانسل هست .
Adsl توانایی رقابت با lte رو نداره دلیلش هم اینه که توانایی انتقال پهنای باند در خطوط adsl در مقایسه با lte خیلی ضعیفه .
اگر اپراتور های دیگه هم وارد حوزه 4g بشن و رقابتی بشه قیمت ها کاهش پیدا میکنه هرچند در حال حاضر هم به صرفه هست.
سلام مجدد
من طرفدار این هستم هرچی به نفع مردم هست برام هیچ فرقی نمیکنه کدوم شرکت .
ولی احساس میکنم به خاطر مواردی که فرمودید یه فکری به حال شرکت های adsl دولت حتما خواهد کرد که تفاوتی بینشون باشه من نظرم این هست از لحاظ قیمت هزینه ی اینترنت موبایل رو افزایش میدن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
شما نباید قیاستون سالیانه ی مخابرات با ماهیانه ی اسیاتک باشه سیکل زمانی برابر مقایسه کنید
در اینجا و خیلی جاهایی که رفتم و ۴ سالی که خودم داشتم حداکثر سرعت ۲ مگابیت مخابرات ۲۶۰ کیلو بر ثانیه بود در عالی ترین حالت مممکن.
برای اکثر دوستان برعکس شرایط شما که در اینترنت هم میتونید جستجو کنید هست به خصوص ما که 4g ایرانسل دست کم ۴۰ مگابیت الی ۳۵ مگابیت در سطح منطقه سرعت میده
وقتی میگید 40 مگابیت سرعت دارید یعنی شما سرعت دانلود 5 مگابایت در ثانیه توسط دانلود منیجر هایی مثل idm دارید؟ و یعنی مثلاً 1 گیگ رو در عرض 5 دقیقه دانلود میکنید درسته؟
به نظر من یکم دارید اغراق میکنید درسته اینترنت ایرانسل سرعت بالایی داره اما دیگه در این حد نمی تونه باشه که!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام مجدد
من طرفدار این هستم هرچی به نفع مردم هست برام هیچ فرقی نمیکنه کدوم شرکت .
ولی احساس میکنم به خاطر مواردی که فرمودید یه فکری به حال شرکت های adsl دولت حتما خواهد کرد که تفاوتی بینشون باشه من نظرم این هست از لحاظ قیمت هزینه ی اینترنت موبایل رو افزایش میدن.
بعید میدونم دولت بتونه کاری براشون کنه :d
چون ایرانسل وعده داده 4.5g رو هم وارد بازار کنه که الان کشور ترکیه این تکنولوژی رو داره و سریعترین اینترنت همراه هست .
اینترنت adsl اصلا کیفیت خوبی نداره با توجه به اینکه سرویس نامتقارن هست و آپلود مناسبی به کاربر نمیده اصلا مناسب کار حرفه ای نیست .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
وقتی میگید 40 مگابیت سرعت دارید یعنی شما سرعت دانلود 5 مگابایت در ثانیه توسط دانلود منیجر هایی مثل idm دارید؟ و یعنی مثلاً 1 گیگ رو در عرض 5 دقیقه دانلود میکنید درسته؟
به نظر من یکم دارید اغراق میکنید درسته اینترنت ایرانسل سرعت بالایی داره اما دیگه در این حد نمی تونه باشه که!!!
بله این سرعت که ایشون فرمودند واقعی هست
من 4.5 مگابایت speed download با نرم افزار IDM رو تجربه کردم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ihsg
سلام
شرکت ایرانسل مال ما نیست بخوایم اغراق تبلیغ آمیز کنیم .
سیم کارت خود شخص بنده دائمی رایتل هست و از ایرانسل استفاده نمیکنم
چیزی که تا به حال مشاهده شده رو خدمتتون عرض کردم و باهاش دوستان بازی های ps4 دانلود کردند.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirjalili72
بعید میدونم دولت بتونه کاری براشون کنه :d
چون ایرانسل وعده داده 4.5g رو هم وارد بازار کنه که الان کشور ترکیه این تکنولوژی رو داره و سریعترین اینترنت همراه هست .
اینترنت adsl اصلا کیفیت خوبی نداره با توجه به اینکه سرویس نامتقارن هست و آپلود مناسبی به کاربر نمیده اصلا مناسب کار حرفه ای نیست .
- - - Updated - - -
بله این سرعت که ایشون فرمودند واقعی هست
من 4.5 مگابایت speed download با نرم افزار IDM رو تجربه کردم .
سرعت رو محدود نمیکنه به نظرم
فکر میکنم قیمت اینترنت موبایل رو افزایش میدن
در واقع یک کف تعیین میکنند
چون یک حرف کلیدی زد وزیر که :با تعیین کف قیمت مردم فکر نکنند که قیمت ها گرون شده ...
-
سلام بنده هم خودم 2 مگابایت رو با idm دیدم . البته H+ ولی تو نقطه کم ترافیک شهر. از لحاظ نت.
ولی ایرانسل از نسل 2G تا 4G قیمتا رو خیلی کم افزایش داده در برخی موارد کمترم کرده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
درسته تا پارسال این طور بود که شما می فرمایید.ای دی اس ال خیلی مزخرف بود ولی از وقتی که اینترنت همراه وارد میدان شده شرکت های ای دی اس ال هم خودشون رو یکم جمع و جور کردن.
اینترنت ایرانسل هم منطقه به منطقه خیلی فرق میکنه الان منطقه ی ما سرعت 2.5 مگ میده منطقه ی رفیقم 4 مگ قشنگ دانلود میکنه.
بعد یه نکته ای هم که هست و واقعا خودم با چشم خودم دیدم وگرنه باور نمی کردم اینه که اینترنت همراه واقعا اینترنته.من شخصا با اینترنت ایرانسل از سرور مجازی خودم بهتر دانلود میکنم تا مثلا سرور پی سی دانلود.
اگر کسی فقط کارش دانلود هست ایرانسل خیلی خوبه ولی مثلا الان پارس انلاین پروفایل گیم میبنده شما تو سرور های داخلی اصلا پینگ نداری.زیر 5 میلیه.واسه وبگردی هم بهتر از مخابرات تا حالا ندیدم(مشهد).
ولی باز هم منطقه به منطقه متغییر هست تمام این پارامتر ها.
-
حرف دوستان رو تایید می کنم. برای وبگردی هیچی بهتر از مخابرات نیست ولی lte ایرانسل با آنتن فول به من 4 مگ فول سرعت دانلود با idm می ده. (تهران، محدوده ستارخان)
از جایی هم شنیدم که قراره اینترنت ارزون بشه. معلوم نیست فقط adsl هست یا شامل بسته های اینترنت همراه هم میشه.
کلاً اپراتور های موبایل دارن خوب عمل می کنن منتها قیمت هاشون جوریه که فقط به درد وبگردی می خوره مگر اینکه میلیونر باشی :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ciph3r
حرف دوستان رو تایید می کنم. برای وبگردی هیچی بهتر از مخابرات نیست ولی lte ایرانسل با آنتن فول به من 4 مگ فول سرعت دانلود با idm می ده. (تهران، محدوده ستارخان)
از جایی هم شنیدم که قراره اینترنت ارزون بشه. معلوم نیست فقط adsl هست یا شامل بسته های اینترنت همراه هم میشه.
کلاً اپراتور های موبایل دارن خوب عمل می کنن منتها قیمت هاشون جوریه که فقط به درد وبگردی می خوره مگر اینکه میلیونر باشی :|
در همه جای جهان اینترنت موبایل گرونه
ولی در ایران به نظر من قیمت اینترنت موبایل معقولانه و ارزان است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmoodsoft
وقتی صحبت از گرانی یا ارزانی میشه باید چیزهای دیگه هم در نظر گرفته بشه
مثلا شخصی که حقوق اداره کار ماهیانه 800 میگیره و کسی که حقوق دو میلیون میگیره خب قاعدتا قیمت اینترنت موبایل برای هر دو شون ارزان نیست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behravesh
وقتی صحبت از گرانی یا ارزانی میشه باید چیزهای دیگه هم در نظر گرفته بشه
مثلا شخصی که حقوق اداره کار ماهیانه 800 میگیره و کسی که حقوق دو میلیون میگیره خب قاعدتا قیمت اینترنت موبایل برای هر دو شون ارزان نیست!
نه این دیگه بحث حقوقه که کم و زیاد داره
قیمت اینترنت اپراتورها ارزونه و کاش ارزونترم بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmoodsoft
نه این دیگه بحث حقوقه که کم و زیاد داره
قیمت اینترنت اپراتورها ارزونه و کاش ارزونترم بشه
متاسفانه منظور بنده را متوجه نمیشید
شما می فرمایید در همه دنیا گران هست بنده عرض کردم در بعضی کشورها دستمزد چون بالاتره اونها هم مثل شما فکر میکنند ارزان هست
اینکه می فرمایید برای شما ارزان هست برای بنده ارزان نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmoodsoft
خیر. اینجا الکی گرونه متاسفانه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behravesh
متاسفانه منظور بنده را متوجه نمیشید
شما می فرمایید در همه دنیا گران هست بنده عرض کردم در بعضی کشورها دستمزد چون بالاتره اونها هم مثل شما فکر میکنند ارزان هست
اینکه می فرمایید برای شما ارزان هست برای بنده ارزان نیست
سلام
حرفشون تایید میشه
مثلا در کشور امارات متحده عربی ۲ گیگ بسته به پول ایران از اپراتور du ۱۰۰ هزار تومان بود تقریبا برای چند سال پیش.
وقتی حقوقشون در یک شغل سازمانی ساده مثلا کارمند نگاه میکردم
زن و شوهر روی هم رفته به پول ایران: ۱۴۰ -۱۵۰ میلیون تومان درامد داشتند در ماه از سمت دولت.
تازگی ها هم قیمت بنزینشو از آب معدنی کمتر کرده !
http://www.isna.ir/fa/news/941111071...دنی-است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
دوست عزیز با توجه به اینکه تجربه استفاده تقریبا معمول با سرعت دو جی را داشتید و درسته در بیرون سرعت تری جی تجربه کردین ولی وقتی بصورت 24 ساعته فور جی تجربه کنی و سرعتش ببنی دیگه حاضر به استفاده هیچی نتی بجز فور جی نمیشی البته نکته بسیار بسیار مهم اینکه با توجه به شهر و منطقه و محل فرق میکنه سرعت مثلا من توی محل کار سرعتم بیشتر هست ولی در منزل سرعت کمتر توی همون منزل توی 70 درصد منزل پوشش دوجی یا حداککثر 3 جی میشه ولی توی 30 درصد دیگه از منزل فور جی هست
نمونه عکس سرعت دانلود ببین
http://s6.picofile.com/file/8253259042/TT1.jpg
سرعت دیگه حرفی برای گفتن نزاشته و میبیند که اغراقی نیست
من از یوتیوپ کنسرت اچ دی با حجم حدود 1.5 گیگ بسرعت برق و باد دانلود کردم