-
درخواست جایگزین برای جهان پی
درود
دوستان بنده سالهاست دارم از سه درگاه پی لاین ، زرین پال و جهان پی استفاده میکنم تا کمترین مشکل را با دارا بودن سه درگاه داشته باشم . سایت فیلم دارم و در نتیجه درگاه مستقیم نمیتونم بگیرم ولی سایت اونچنانی هم نیست و مشکل ساز نیست .
ماهانه نزدیک سه میلیون تومان حداقل تراکنش داریم که بیشترین اون را از پی لابن انجام میدیم ولی مدتهاست دیگه جهان پی حد آخر مسخره بازی را درآورده و میخوام یک درگاه جایگزینش کنم . تو یک سال گذشته حدود 8.5 میلیون هم از جهان پی تراکنش داشتم که از هر دو تا درگاه دیگه کمتر بوده و دلیلش هم اینه که اکثر اوقات غیرفعالش میکنم ولی دیگه میخوام برای همیشه غیر فعال کنم .
مدیر این درگاه هر دو روز یکبار یا سایت را تغییر میده و یا قانون جدید میزاره . تغییرات پی در پی و اعصاب خرد کن که هر روز میزارند دیگه حوصله ام را سر برده . برای ورود به پنل باید چندین بار رمز را وارد کنی و یک روز میای وارد بشی میبینی میگه دو مرحله ای و باید موبایلت تایید بشه ، فردا ایمیلت تایید بشه روز دیگه خودت تایید بشی اون یکی روز عکست تایید بشه و ... هر روز هم یک بازی جدید داریم و اخیرا هم خواستم وارد پنل بشم دیدم تکمیل مدارک خواستن ، تکمیل کردم ، بعد مدارک را مجددا با کیفیت بالا خواستن اون را هم آپلود کردم فرستادم ، حالا هم یک تیکت زدن یک قرار داد تجاری را ببر پر کن و امضا کن و اسکن و ...
هر چند اون را هم پر کردم و امضا ولی دیگه حوصله این مسخره بازی ها را ندارم چون مطمئنا فردا این آدم بیکار یک خواب جدید خواهد دید
کل تغییرات چهار سال گذشته پی لاین اندازه تغییرات یک هفته ای اینها هم نیست
بماند
حالا میخوام یک درگاه را جایگزینش کنم و راحت بشم ، لطفا درگاهی که کم مشکل و قدیمی حداقل اعتبار اون اندازه جهان پی هست را بهم معرفی کنید .
درصد که میگیره مهم هست ولی اونچه مهم تر هست برام ثبات و سابقه و خوشنامی اون هست تا با فکر راحت از اون استفده کنم
سپاسگزارم
-
پاسخ : درخواست جایگزین برای جهان پی
بین درگاه های واسطه از هر نظر پارس پال توصیه میشه...کوچکترین مسکلی را مشاهده نکردیم و چندساله داریم برای برخی سایتامون و حتی چندصد میلیون پول جابهجا شده.
جهان پی رو یه مدت پیش میشد راحت هک کرد برا بعضی سایتا :دی
-
بنده هم دیروز از جهان پی به درگاه دیگری انتقال دادم
دقیقا به خاطر مسخره بازی ایی که جدیدا راه انداختن
من یک دور مراحل ثبت نام رو رفتم حالا میگن دوباره برو انگار مردم وقتشون رو از سر راه آوردن
-
برادر بدبختی اینه شما با چیز مهمی به نام پول سرو کار دارید..هزار تا قوانین امضا کنید خیالتون اما راحت باشه بهتر از اینه یک شب بیایید ببینید طرف دیگه وجود خارجی نداره!!بهتره تو انتخابتون دقت کنید..رو راست منم چند وقتی درگیر درگاه ها شدم و واقعا رو اعصاب ادم هستند و هر روز یک چیزی میگند..نمیشه گفت کدوم خوبه کدوم بهتره
-
بنده دو ساله با سیباپال کار میکنم
تسویه حساب عالی بوده
قانین هم تغییری نکرده هنوز
-
من وقتی وارد سایت جهان پی میشدم همیشه فکر میکردم اینا چی با خودشون فکر میکنن نکنه فکر میکنن دارن شاخ قول هوا میکنن بابا یک درگاه پرداخت که اینقدر مسخره بازی نداره که اینا از سایت بانک مسخره بازیش رو بیشتر کردن
من دارم بازپرداخت و پارس پل رو امتحان میکنم ببینم کدوم یکی مناسب جایگزینی هست
-
بنده هم امروز جدیدا اطلاعیه شماره 10 رو خوندم یه قسمتی جالبی به چشمم خورد یه اشاره ایی بهش بکنم :
از این پس جهان پی متعهد می شود :
1-طی 20 روز کاری نسبت به استقرار تیم پشتیبانی تلفنی در شیفت شب نیز اقدام نماید.
2-همانند سابق پشتیبانی تیکتی در 24 ساعت شبانه روز انجام می شود !!
3-طی 20 روز کاری نسبت به فعال سازی پشتیبانی (چت) آنلاین اقدام کند.
از همه جالب تر :
4- " از شما دعوت می کنیم کلیه خطاهای احتمالی مشاهده شده را از طریق تیکت به ما گزارش دهید تا در اسرع وقت رفع شود. "
خدا رو شاهد میگیرم که از وقتی که از جهان پی درگاه دارم صد بار تلفنی و به صورت تیکت خدمشون اعلام کردم که واقعا صفحه برگشت بانک به سایت پذیرنده واقعا افتضاحه و در حد جهان پی نیست.
اما هر بار گفتن که انشالله پیگیری میشه، الان که الانه داره پیگیری میشه..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karwan125
بنده هم امروز جدیدا اطلاعیه
شماره 10 رو خوندم یه قسمتی جالبی به چشمم خورد یه اشاره ایی بهش بکنم :
از این پس جهان پی متعهد می شود :
1-طی 20 روز کاری نسبت به استقرار تیم پشتیبانی تلفنی در شیفت شب نیز اقدام نماید.
2-همانند سابق پشتیبانی تیکتی در 24 ساعت شبانه روز انجام می شود !!
3-طی 20 روز کاری نسبت به فعال سازی پشتیبانی (چت) آنلاین اقدام کند.
از همه جالب تر :
4- " از شما دعوت می کنیم کلیه خطاهای احتمالی مشاهده شده را از طریق تیکت به ما گزارش دهید تا در اسرع وقت رفع شود. "
خدا رو شاهد میگیرم که از وقتی که از جهان پی درگاه دارم صد بار تلفنی و به صورت تیکت خدمشون اعلام کردم که واقعا صفحه برگشت بانک به سایت پذیرنده واقعا افتضاحه و در حد جهان پی نیست.
اما هر بار گفتن که انشالله پیگیری میشه، الان که الانه داره پیگیری میشه..
سلام
صفحه رفت و برگشت طراحی شده ولی درحال بررسی هستیم که بتوانیم به صورت کامل صفحات رفت و برگشت را حذف کنیم تا دیگری اثری از جهان پی نباشد دقیقا مانند درگاه اختصاصی.
نمونه طراحی شده :
http://prntscr.com/a6mgwj
-
بله بنده هم دقیقا این مشکل شما رو دارم
تو این دو سال همکاری با جهان پی واقعا لذت بردم و بهترین خدمات رو ارائه میدادند، بنده هم همیشه و هرموقع که کسی تاپیک در اینباره میزد جهان پی رو معرفی میکردم و از استارت تاپیک های جهان پی حمایت میکردم
اما جدیدا مشکلاتی در سیستمشون به وجود اومده اون هم اینه که دارند مشتری شون رو داخل دست انداز می اندازند، مطمئنا چوب این کار داخل چشم خودشون فرو میره و ضررش رو خودشون میبینند
امیدوارم مدیر جهان پی این پست رو ببینند و به این کارهاشون خاتمه بدند
ذکر کنم که بنده فعلا قصد تغییر درگاه رو ندارم و میخوام که این مشکل رو جدی بگیرند، اگر نگرفتند قطعا تغییر درگاه خواهیم داد
با تشکر از استارتر جهت زدن این تاپیک
-
ما هم از جهان پی خسته شدیم!!!!در یک کلام مزخرف شدند دیگر همه این کارها به نظر من به خاطر این هست که افرادی که نماد دارند و شخص حقیقی هستند از طریق جهان پی راحت تر شناسایی شوند که راحت بتونن مالیات اخذ کنن!!!!پیشنهاد من به شما بازپرداخت هست ما هم می خواییم به بازپرداخت برگردیم که قبلا هم پیششون بودیم و هیچ مشکلی نداشتیم فقط درگاه مستقیم نمیدادند که واسه همین کوچ کردیم جای دیگر که الان درگاه مستقیم اشون هم حل شده
-
بابت عزیزانی که در بالا به تغییرات جدید اعتراض داشتن در اطلاعیه هم عرض کردیم ما مجبور به این کار هستیم و برای اینکه در کار پذیرندگان اختلالی ایجاد نشه همه حساب کاربران قدیمی را بدون دریافت مدارک نیز تایید کردیم
لذا ارسال مدارک برای کاربران قدیمی فعلا اجباری نبوده ولی به مرور باید در سیستم ثبت شود .
متاسفانه شرایط فعلی و مشکلاتی که قبلا برای ما و سایر همکاران ایجاد شده، منجر به این تغییرات و سخت گیری ها می شود.همکارانی هم بدون مدرک ومستندات درگاه میدن مطمئن باشین دو فردای دیگه یا براشون مشکلی ایجاد میشه یا خودشون جمع میکنن مانند چند نمونه ای که تاپیک هاشون تو انجمن هستن...
ضمن تایید تمامی درخواست های شما عزیزان،سعی می کنیم حساب های کاربری را سریعا بررسی و تایید کنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
بابت عزیزانی که در بالا به تغییرات جدید اعتراض داشتن در اطلاعیه هم عرض کردیم ما مجبور به این کار هستیم و برای اینکه در کار پذیرندگان اختلالی ایجاد نشه همه حساب کاربران قدیمی را بدون دریافت مدارک نیز تایید کردیم
لذا ارسال مدارک برای کاربران قدیمی فعلا اجباری نبوده ولی به مرور باید در سیستم ثبت شود .
متاسفانه شرایط فعلی و مشکلاتی که قبلا برای ما و سایر همکاران ایجاد شده، منجر به این تغییرات و سخت گیری ها می شود.همکارانی هم بدون مدرک ومستندات درگاه میدن مطمئن باشین دو فردای دیگه یا براشون مشکلی ایجاد میشه یا خودشون جمع میکنن مانند چند نمونه ای که تاپیک هاشون تو انجمن هستن...
ضمن تایید تمامی درخواست های شما عزیزان،سعی می کنیم حساب های کاربری را سریعا بررسی و تایید کنیم.
منی که قبلا مدارک ارسال کردم چرا بازم مدارک باید ارسال کنم من تو پنل ام واریز اتوماتیک فعال هست سه روزه منتظر بودم واریز ام انجام شه بعد سه روز اومدیم تو پنل دیدیم نوشته شده عدم نبود مدارک زده شده!!!به نظر من هم همه این کارها که دارید حقیقی و حقوقی رو از هم جدا میکنید فقط هدف برای شناسایی افراد هست که از طریق جهان پی بتونن راحت تر مالیات اشخاص حقیقی دریافت شه
-
اسکن رنگی کارت ملی - شناسنامه + تاییدیه ایمیل و موبایل و ... را در موقع ثبت نام گرفتید ولی باز همون مدارک رو در پنل خواستید که کاربران مجددا آپلود کنند، چرا؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
منی که قبلا مدارک ارسال کردم چرا بازم مدارک باید ارسال کنم من تو پنل ام واریز اتوماتیک فعال هست سه روزه منتظر بودم واریز ام انجام شه بعد سه روز اومدیم تو پنل دیدیم نوشته شده عدم نبود مدارک زده شده!!!به نظر من هم همه این کارها که دارید حقیقی و حقوقی رو از هم جدا میکنید فقط هدف برای شناسایی افراد هست که از طریق جهان پی بتونن راحت تر مالیات اشخاص حقیقی دریافت شه
دوست من
مالیات را شما یا هر شخصی باید براساس فاکتورهای صادر شده یا دریافت شده پرداخت کنه ربطی به گردش شما ندارد بهتره با یه حسابرس مکاتبه کنین :)
در نسخه اولیه امکان ثبت نام حقوقی وجود نداشت که فعلا اضافه شده است .تا شرکت ها نیز بتوانند ثبت نام کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
دوست من
مالیات را شما یا هر شخصی باید براساس فاکتورهای صادر شده یا دریافت شده پرداخت کنه ربطی به گردش شما ندارد بهتره با یه حسابرس مکاتبه کنین :)
در نسخه اولیه امکان ثبت نام حقوقی وجود نداشت که فعلا اضافه شده است .تا شرکت ها نیز بتوانند ثبت نام کنند.
جناب فاکتورهای ما هم از طریق جهان پی پرداخت میشه تو کهکشان راه شیری پرداخت نمیشه!شما هم نمیتوانید از یک فرد دو بار مدارک دریافت کنید با این کارتون یعنی به وقت ما مشتریان ارزش قایل نیستید و هر روز که قانون عوض میکنید قرار نیست که هر روز مدارک بازم ارسال کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
جناب فاکتورهای ما هم از طریق جهان پی پرداخت میشه تو کهکشان راه شیری پرداخت نمیشه!شما هم نمیتوانید از یک فرد دو بار مدارک دریافت کنید با این کارتون یعنی به وقت ما مشتریان ارزش قایل نیستید و هر روز که قانون عوض میکنید قرار نیست که هر روز مدارک بازم ارسال کنیم
ما برای شما فاکتوری صادر نمی کنیم دوست عزیز! منظور از فاکتور فاکتور رسمی است در بالا عرض کردم با یک حسابرس مشورت کنین!
کاربران قدیمی بدون مدرک فعلا تایید میشن
-
هر جای دنیا وقتی تغییراتی صورت میگیره توی یه اطلاعیه نوع تغییرات و هدف از تغییرات به سمغ و نظر کاربران اون سایت میرسه اما تو کشور ما .... !!! هیچی دیگه همه میدونیم لزومی به دوباره تکرار کردن نیست !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
ما برای شما فاکتوری صادر نمی کنیم دوست عزیز! منظور از فاکتور فاکتور رسمی است در بالا عرض کردم با یک حسابرس مشورت کنین!
به هر حال اداره مالیات از اشخاص حقیقی باید به نحوی گردش مالی شون رو پیدا کنن دیگه و بهترین راه هم همکاری با درگاه های واسط هست قبلا هم از مدیران سیباپال به ما گفته بودند گردش مالی اشخاص حقیقی رو بزودی درخواست خواهیم داد ارسال کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
به هر حال اداره مالیات از اشخاص حقیقی باید به نحوی گردش مالی شون رو پیدا کنن دیگه و بهترین راه هم همکاری با درگاه های واسط هست قبلا هم از مدیران سیباپال به ما گفته بودند گردش مالی اشخاص حقیقی رو بزودی درخواست خواهیم داد ارسال کنید
گردش مالی اشخاص دارای درگاه برای ادارات مالیاتی مهم است ولی ملاک اصلی مالیات نمی باشد
ابلاغیه ای به طور رسمی برای شرکت های واسط اعلام نشده است اما احتمال دارد طی ما های آتی به تمامی شرکت های پرداخت اعلام گردد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
بعد میشه لطف کنید بگید که چه زمانی تایید میشن ؟
چون ما از تاریخ 1393/04/20 ازسایت شما تا به امروز درگاه داریم ، ایا جز کاربران قدیمی محسوب میشیم ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karwan125
بعد میشه لطف کنید بگید که چه
زمانی تایید میشن ؟
چون ما از تاریخ
1393/04/20 از
سایت شما تا به امروز درگاه داریم ، ایا جز کاربران
قدیمی محسوب میشیم ؟؟
بله در صورتی که بخش تسویه حساب برای شما فعال باشد یعنی حساب شما تایید شده است.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsmad
هر جای دنیا وقتی تغییراتی صورت میگیره توی یه اطلاعیه نوع تغییرات و هدف از تغییرات به سمغ و نظر کاربران اون سایت میرسه اما تو کشور ما .... !!! هیچی دیگه همه میدونیم لزومی به دوباره تکرار کردن نیست !
خدمت شما
https://www.jahanpay.com/main/news?id=138
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
اسکن رنگی کارت ملی - شناسنامه + تاییدیه ایمیل و موبایل و ... را در موقع ثبت نام گرفتید ولی باز همون مدارک رو در پنل خواستید که کاربران مجددا آپلود کنند، چرا؟
مساله اصلا این نیست یکجورایی من حس میکنم اینها از اذیت و آزار مشتری دارند لذت میبرند
دم به ساعت تغییر قانون دیگه اعصاب برای آدم نمیزاره
مگر پی لاین از اینها بزرگتر و معتبرتر نیست ؟ چطور یک فرم یک ماه قبل موقع ورود بود که پر کردیم که نوشته بود اطلاعات را دقیقا وارد کنید و آدرس و ... تمام شد رفت
تو پست اول بخشی از این تغییرات اعصاب خردکن را گفتم و خواهش میکنم دوستان ضمن انتقاداتی که خودم شاهد هستم چه اندازه به حق هست یک درگاه معتبر را معرفی کنند جایگزین کنم
درگاهی معتبر که مدیر اون مشکل روحی و روانی نداشته باشه و با اعصاب مشتری بازی نکنه
در ضمن چند تا از دوستان پیام دادن موضوع این فرم و .. چیه که در ادامه فرم را قرار میدم ولی میگم اصلا ارسال این مدارک اگه میدانستم پایان کار هست مهم نبود ولی تو 365 روز سال اینها 365 بار تغییرات و قوانین را تغییر میدن
چند پشتیبان گذاشتن که خدایی از زمین می پرسی از هوا جواب میده و اون متن مودبانه مشتری مدارانه که الکی و مصنوعی میگن با اون پاسخ های پرت انگار دارند به آدم ناسزا میگن
خلاصه من که حوصله ندارم به جای تمرکز روی کارم با اینها ور برم
فردا پس فردا قول میدم ازتون بخوان برید انگشت نگاری و اثر انگشت تمامی انگشت ها را با تایید وزارت اطلاعات و خارجه و کشور و ... را هم براشون بیارید
این هم متن قرارداد ، احتمالا اسکنر شما دچار مشکل شده باشه حساب هم بسته خواهد شد !
http://worldup.ir/images/9wyrzkmdgb4q91ricft.pdf
http://worldup.ir/images/htyvv7zctabue0edi407.png
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
بله در صورتی که بخش تسویه حساب برای شما فعال باشد یعنی حساب شما تایید شده است.
قبلا که تایید شده بود ، مدارک هم سال 93 هم ارسال کردیم.. تا چند روز پیش هم تراکنش داشتیم..
اما با این تغییراتی که انجام دادید تمامی صفحات درگاه پرداخت و تسویه حساب رو انتخاب میکنیم با صفحه " تایید اطلاعات شخصی " مواجه میشیم :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karwan125
قبلا که تایید شده بود ، مدارک هم سال 93 هم ارسال کردیم.. تا چند روز پیش هم تراکنش داشتیم..
اما با این تغییراتی که انجام دادید تمامی صفحات درگاه پرداخت و تسویه حساب رو انتخاب میکنیم با صفحه " تایید اطلاعات شخصی " مواجه میشیم :)
پروفایل خود را تکمیل نمایید تا سریعا تایید شود .
- - - Updated - - -
جناب irangroup110
اگر فعالیت شما مشکلی ندارد میتوانید اطلاعات را تکمیل نمایید.
-
خوب دوست عزیز الان شما با این کارتون دارید به مشتری توهین میکنید مگر بنده یه بار تایید هویت نشدم چه معنی داره دوباره مدارک ارسال کنم خوب اگر هویت کاربران براتون معلوم نبوده چطور 2 ساله اجازه دادید بنده از درگاه استفاده کنم ؟!اگر هویت براتون معلوم بوده چرا بایست دوباره مدارک بفرستم ؟! بهتر نبود قبل تغییرات شما از طریق اس ام اس کاربران سایت رو مطلع میکردید شاید یکی برای مثال 500 تومان تسویه نشده تو حساب داشته باشه و نتونه حساب تایید کنه یا مثل بنده که ایمیل یاهو دی اکتیو شده و قادر به تایید دوباره نیست چه گلی سرش بگیره ؟! من الان موندم چیکار کنم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
جناب irangroup110
فکر کنم طبق تصویری که قرار دادن مدارک ایشان تایید شده ولی اینطور که معلوم هست از دست تغییرات زیاد شاکی هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
درود
دوستان بنده سالهاست دارم از سه درگاه پی لاین ، زرین پال و جهان پی استفاده میکنم تا کمترین مشکل را با دارا بودن سه درگاه داشته باشم . سایت فیلم دارم و در نتیجه درگاه مستقیم نمیتونم بگیرم ولی سایت اونچنانی هم نیست و مشکل ساز نیست .
ماهانه نزدیک سه میلیون تومان حداقل تراکنش داریم که بیشترین اون را از پی لابن انجام میدیم ولی مدتهاست دیگه جهان پی حد آخر مسخره بازی را درآورده و میخوام یک درگاه جایگزینش کنم . تو یک سال گذشته حدود 8.5 میلیون هم از جهان پی تراکنش داشتم که از هر دو تا درگاه دیگه کمتر بوده و دلیلش هم اینه که اکثر اوقات غیرفعالش میکنم ولی دیگه میخوام برای همیشه غیر فعال کنم .
مدیر این درگاه هر دو روز یکبار یا سایت را تغییر میده و یا قانون جدید میزاره . تغییرات پی در پی و اعصاب خرد کن که هر روز میزارند دیگه حوصله ام را سر برده . برای ورود به پنل باید چندین بار رمز را وارد کنی و یک روز میای وارد بشی میبینی میگه دو مرحله ای و باید موبایلت تایید بشه ، فردا ایمیلت تایید بشه روز دیگه خودت تایید بشی اون یکی روز عکست تایید بشه و ... هر روز هم یک بازی جدید داریم و اخیرا هم خواستم وارد پنل بشم دیدم تکمیل مدارک خواستن ، تکمیل کردم ، بعد مدارک را مجددا با کیفیت بالا خواستن اون را هم آپلود کردم فرستادم ، حالا هم یک تیکت زدن یک قرار داد تجاری را ببر پر کن و امضا کن و اسکن و ...
هر چند اون را هم پر کردم و امضا ولی دیگه حوصله این مسخره بازی ها را ندارم چون مطمئنا فردا این آدم بیکار یک خواب جدید خواهد دید
کل تغییرات چهار سال گذشته پی لاین اندازه تغییرات یک هفته ای اینها هم نیست
بماند
حالا میخوام یک درگاه را جایگزینش کنم و راحت بشم ، لطفا درگاهی که کم مشکل و قدیمی حداقل اعتبار اون اندازه جهان پی هست را بهم معرفی کنید .
درصد که میگیره مهم هست ولی اونچه مهم تر هست برام ثبات و سابقه و خوشنامی اون هست تا با فکر راحت از اون استفده کنم
سپاسگزارم
برادر روز اول که اگه درست یادم باشه سال قبل همین موقع سال بود و پلاگین برای این درگاه خواستی بهت گفتم که برای کار با اینها باید اعصابت از پولاد اون هم از بهترین نوع اون باید باشه
به نظر من پارس پال و سیبا پال معتبر و خوب هستن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsmad
خوب دوست عزیز الان شما با این کارتون دارید به مشتری توهین میکنید مگر بنده یه بار تایید هویت نشدم چه معنی داره دوباره مدارک ارسال کنم خوب اگر هویت کاربران براتون معلوم نبوده چطور 2 ساله اجازه دادید بنده از درگاه استفاده کنم ؟!اگر هویت براتون معلوم بوده چرا بایست دوباره مدارک بفرستم ؟! بهتر نبود قبل تغییرات شما از طریق اس ام اس کاربران سایت رو مطلع میکردید شاید یکی برای مثال 500 تومان تسویه نشده تو حساب داشته باشه و نتونه حساب تایید کنه یا مثل بنده که ایمیل یاهو دی اکتیو شده و قادر به تایید دوباره نیست چه گلی سرش بگیره ؟! من الان موندم چیکار کنم !
قبلا از طریق پیغام خصوصی اطلاع داده شده است همان طور که میدانید آدرس و اطلاعات تماس برخی کاربران قدیمی و صحیح نمی باشد و نمونه آن خودتون اشاره کردین
اگر ایمیل شما مشکل دارد بفرمایید تا ایمیل جدید جایگزین شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
جناب irangroup110
درست مثل پشتیبان هات فقط بلدی یک چیزی بگی بدون فکر و نگاه کردن و دقت کردن
من هم مدارکم را تکمیل کردم و هم فرم را پر کردم و صبح هم میفرستم که بدانی نه مشکل دارم و نه ترس ولی تاپیک زدم یک جایگزین برای درگاه پیدا کنم که برای مشتری ارزش قائل هست
صبح و شب خواب نما نشه قانون عوض کنه
دم به ساعت تغییرات نده
روزی هزار تا قانون وضع نکنه
صدبار مدارک نخواد
هر چهار ساعت یکبار تو صفحه سایت تغییرات نده
کلا این سایت شده برای شما بازیچه و خودتان با وجودی که میبینید همه شاکی هستند به جای پی بردن به اشتباه خودتان و پوزش و قول به تغییر رویه باز دارید کار خودتان را میکنید و معلوم هست که عاقبت کار چی هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
قبلا از طریق پیغام خصوصی اطلاع داده شده است همان طور که میدانید آدرس و اطلاعات تماس برخی کاربران قدیمی و صحیح نمی باشد و نمونه آن خودتون اشاره کردین
اگر ایمیل شما مشکل دارد بفرمایید تا ایمیل جدید جایگزین شود
بله آدرس ایمیل بنده متاسفانه پارسال دی اکتیو شده الان نمیتونم ایمیل رو دوباره تایید کنم بایست چیکار کنم ؟
-
سلام ما میخوام سایت فیلم و سریال راه بندازیم بالاخره از کدوم درگاه استفاده کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
درست مثل پشتیبان هات فقط بلدی یک چیزی بگی بدون فکر و نگاه کردن و دقت کردن
من هم مدارکم را تکمیل کردم و هم فرم را پر کردم و صبح هم میفرستم که بدانی نه مشکل دارم و نه ترس ولی تاپیک زدم یک جایگزین برای درگاه پیدا کنم که برای مشتری ارزش قائل هست
صبح و شب خواب نما نشه قانون عوض کنه
دم به ساعت تغییرات نده
روزی هزار تا قانون وضع نکنه
صدبار مدارک نخواد
هر چهار ساعت یکبار تو صفحه سایت تغییرات نده
کلا این سایت شده برای شما بازیچه و خودتان با وجودی که میبینید همه شاکی هستند به جای پی بردن به اشتباه خودتان و پوزش و قول به تغییر رویه باز دارید کار خودتان را میکنید و معلوم هست که عاقبت کار چی هست
دوست عزیز
منظور شما ارائه درگاه بدون مستندات و بدون بررسی هویت شخص است ؟ یا اطلاعاتی که هیچ کدام صحیح نیست ؟
من قصد جسارت به شما ندارم ولی فکر کنید از بین 45000 کاربر یکی کلاهبرداری کنه آیا شما پاسخگو هستید ؟
آیا واقعا از مشکلاتی که برای ما و همکاران طی این 3 ماه ایجاد شده با خبر هستید ؟
یکم خودتون را جای ما بذارین. ما طبق اطلاعیه قبلا عذرخواهی کردیم و همه موارد را نیز توضیح دادیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsmad
بله آدرس ایمیل بنده متاسفانه پارسال دی اکتیو شده الان نمیتونم ایمیل رو دوباره تایید کنم بایست چیکار کنم ؟
بله اگر لطف کنین بفرمایید یا همین الان تیکت بزنین تا براتون تغییر بدم
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
دوست عزیز
منظور شما ارائه درگاه بدون مستندات و بدون بررسی هویت شخص است ؟ یا اطلاعاتی که هیچ کدام صحیح نیست ؟
من قصد جسارت به شما ندارم ولی فکر کنید از بین 45000 کاربر یکی کلاهبرداری کنه آیا شما پاسخگو هستید ؟
یکم خودتون را جای ما بذارین. ما طبق اطلاعیه قبلا عذرخواهی کردیم و همه موارد را نیز توضیح دادیم
-
والله من از دو درگاه دیگه استفاده میکنم و کاش یک دقیقه حرف من را متوجه میشدید
بالاتر هم گفتم پی لاین تو چند سال اندازه 24 ساعت شما تغییرات نداشته و جالبه که هم از شما قدیمی تر هست و هم مشتری بیشتری داره ، رتبه سایتش هم از شما بالاتر هست
ولی با وجودی که درصد بالاتری میگیره مردم بیشتر به سمتش گرایش دارند
سایت خودتان هست میتونید هر کاری دوست دارید بکنید
اصلا هر نیم ساعت به نیم ساعت تغییرات بدید و هر 24 ساعت یکبار دوباره مدارک الکی بخواید
دودش آخر کار تو چشم خودتان میره
من هم میرم سراغ درگاهی که بتونم ضمن همکاری با اون به کار و بیزینس خودم برسم
تو این چند ماه فقط برای صفحه ورد 50 تا تغییر داشتید احتمالا وارد کردن چندین باره رمز و تاییدیه ورود هر روز به شکلی هم مشکلات شماست
انگار تو این مملکت فقط شما مشکل داشتیدچون بقیه راحت دارند کار میکنند
ببینید اگر یک لحظه برای مشری ها ارزش قائل بودید همین الان با در نظر گرفتن نظرات توی همین تاپیک تغییر رویه میدادید ولی با اونچه تو این یکسال دیدم امکانش صفر درصد هست
اگر شما روال کاری درستی داشتید از 38 میلیون تومان تراکنش یکسال گذشته بنده فقط هشت میلیون و ششصد هزار تومان نصیب شما نمیشد چون درصد کمتری میگیرید ولی ترجیح میدم اون درصد مازاد را بدم ولی با فکر راحت و اعصاب راحت به کارم برسم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
دوست عزیز
- - - Updated - - -
بله اگر لطف کنین بفرمایید یا همین الان تیکت بزنین تا براتون تغییر بدم
سپاس
بازم تکرار میکنم: اسکن کارت ملی + شناسنامه و تاییدیه شماره موبایل و ایمیل رو قبلا گرفتید حتی یکی از پشتیبان هاتون زنگ زدند و خیالشون از وجودما راحت شد، پس چرا مجددا درخواست ارسال مدارک می کنید ؟ مگه چندمرتبه باید مدارک ارسال کنیم؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza-R2
سلام ما میخوام سایت فیلم و سریال راه بندازیم بالاخره از کدوم درگاه استفاده کنیم
:106:یعنی الان جهان پی بدرد نمیخوره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza-R2
:106:یعنی الان جهان پی بدرد نمیخوره
جوابی که یکسال قبل به این دوستمان دادم را به شما هم میدم پس پست قبلی بنده را بخونید
بد نیست و خوب هم هست ولی کار باهاشون اعصاب از جنس فولاد میخواد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima73
برادر روز اول که اگه درست یادم باشه سال قبل همین موقع سال بود و پلاگین برای این درگاه خواستی بهت گفتم که برای کار با اینها باید اعصابت از پولاد اون هم از بهترین نوع اون باید باشه
به نظر من پارس پال و سیبا پال معتبر و خوب هستن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
والله من از دو درگاه دیگه استفاده میکنم و کاش یک دقیقه حرف من را متوجه میشدید
بالاتر هم گفتم پی لاین تو چند سال اندازه 24 ساعت شما تغییرات نداشته و جالبه که هم از شما قدیمی تر هست و هم مشتری بیشتری داره ، رتبه سایتش هم از شما بالاتر هست
ولی با وجودی که درصد بالاتری میگیره مردم بیشتر به سمتش گرایش دارند
سایت خودتان هست میتونید هر کاری دوست دارید بکنید
اصلا هر نیم ساعت به نیم ساعت تغییرات بدید و هر 24 ساعت یکبار دوباره مدارک الکی بخواید
دودش آخر کار تو چشم خودتان میره
من هم میرم سراغ درگاهی که بتونم ضمن همکاری با اون به کار و بیزینس خودم برسم
تو این چند ماه فقط برای صفحه ورد 50 تا تغییر داشتید احتمالا وارد کردن چندین باره رمز و تاییدیه ورود هر روز به شکلی هم مشکلات شماست
انگار تو این مملکت فقط شما مشکل داشتیدچون بقیه راحت دارند کار میکنند
ببینید اگر یک لحظه برای مشری ها ارزش قائل بودید همین الان با در نظر گرفتن نظرات توی همین تاپیک تغییر رویه میدادید ولی با اونچه تو این یکسال دیدم امکانش صفر درصد هست
اگر شما روال کاری درستی داشتید از 38 میلیون تومان تراکنش یکسال گذشته بنده فقط هشت میلیون و ششصد هزار تومان نصیب شما نمیشد چون درصد کمتری میگیرید ولی ترجیح میدم اون درصد مازاد را بدم ولی با فکر راحت و اعصاب راحت به کارم برسم
من فقط یه یک مورد از حرف شما که بولد کردم اشاره می کنم و اینکه اگر ما تغییرات دادیم علت داشته در یک فروم امکان بازگو کردن آن وجود ندارد ولی میتونم به جرات به شما بگم که شخصی 13 ساله به 3000 حساب کاربری یکی از شرکت های همکار نیز دسترسی داشته و از طریق همین ورود دو مرحله ما شناشایی شده است که شرکت مذکور حتی خودش خبر هم نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima73
جوابی که یکسال قبل به این دوستمان دادم را به شما هم میدم پس پست قبلی بنده را بخونید
بد نیست و خوب هم هست ولی کار باهاشون اعصاب از جنس فولاد میخواد
یه جا باشه راحت باشه گیر ندن
من میخوام سایت فیلم و سریال راه اندازی کنم پی لاین خوبه به نظرتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
من فقط یه یک مورد از حرف شما که بولد کردم اشاره می کنم و اینکه اگر ما تغییرات دادیم علت داشته در یک فروم امکان بازگو کردن آن وجود ندارد ولی میتونم به جرات به شما بگم که شخصی 13 ساله به 3000 حساب کاربری یکی از شرکت های همکار نیز دسترسی داشته و از طریق همین ورود دو مرحله ما شناشایی شده است که شرکت مذکور حتی خودش خبر هم نداره
سلام
در صورت امکان نام شرکت همکار را ارسال نمایید تا شک و شبهه ای در میان کاربران ایجاد نشود
به عنوان مثال سیستم ما از اولین روز فعالیت رمز دوم جهت تسویه حساب در اختیار کاربران قرار داده است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
سلام
در صورت امکان نام شرکت همکار را ارسال نمایید تا شک و شبهه ای در میان کاربران ایجاد نشود
به عنوان مثال سیستم ما از اولین روز فعالیت رمز دوم جهت تسویه حساب در اختیار کاربران قرار داده است
متاسفانه امکان درج نام شرکت وجود ندارد ولی شرکت شما نمی باشد :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
دو مرحله ای نه بفرمایید صد مرحله ای ، بفرمایید تغییرات همه روزه بفرمایید شما تنها درگاه واسط هستید که این همه مشتری را آزار میدید تا اونجا که دیگه اعصاب آدمی مثل من که به خونسردی معروف هستم بین دوستهام هم دیگه تحمل نکرده
گفتم سایت خودت هست و قوانینش را میتونی وضع کنی ولی با این اوضاع به درد من یکی نمیخوره و فکر کنم به درد آدم های بیکار بیشتر بخوره
من جایی مثل پی لاین میخوام دوستان ، درصد مازاد بگیره ولی با اعصابم بازی نکنه و به نوعی حرفه ای باشه
درسته تو یک سال گذشته 450 هزار اضافه هزینه گرفتن ولی با اعصابم بازی نکردن و راحت به کارم رسیدم
ایکاش شما که درصد کمتری میگیری هم مثل اونها به فکر توسعه بودید نه به فکر اینکه سایت دارم پس به مشتری زور بگم و اعصابش را داغون کنم
حتی یک مشتری راضی برای خودتان نگه نداشتید ، حتی برای حرف تمام معترضان ارزشی هم قائل نمیشید
آقا ما چشم داریم و میبینیم اگر قانونی بیاد برای همه میاد ، بقیه هم دستورالعمل را وارد کردن ولی هیچ جا به اندازه شما دیگه آش را شور نکرده