کدام کشور بهترین پینگ رو به ایران دارد؟
سلام دوستان. من یک هاست اشتراکی از یک هاست خارجی می خواستم تهیه کنم. در ۳ نقطه مختلف جهان قرار داره.
۱- آمریکا
۲- هلند
۳- سنگاپور
حالا می خوام ببینم برای من که اکثر بازدید کنندگان از ایران هستند کدوم یکی از این کشورها بهتره؟
ممنون از همتون :)
پاسخ : کدام کشور بهترین پینگ رو به ایران دارد؟
سلام و عرض ارادت
فرانسه از همه این ها بهتر هست
اما اگر فقط از بین این ها میخواهید هلند بهترین هست و آمریکا هم بدترین پینگ رو به سمت ایران داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
repenter
سلام دوستان. من یک هاست اشتراکی از یک هاست خارجی می خواستم تهیه کنم. در ۳ نقطه مختلف جهان قرار داره.
۱- آمریکا
۲- هلند
۳- سنگاپور
حالا می خوام ببینم برای من که اکثر بازدید کنندگان از ایران هستند کدوم یکی از این کشورها بهتره؟
1. هلند
2. سنگاپور
3. آمریکا
را پیشنهاد می نمایم. ( به ترتیب )
در بین موارد پیشنهای خودتان هلند بهتر است
هلند رو با سنگاپور مقایسه میکنید؟؟؟؟
من اصلا سوادی در این زمینه ندارم :) برای همین پرسیدم. یک جای دیگه هم یک نفر از پاکستان همین سوالو پرسیده بود، اکثرا بهش سنگاپور رو پیشنهاد داده بودن، چون می گفتن اینترنت پاکستان ظاهرا از سنگاپور می گذره خطوطش یا یک همچین چیزایی. منم گفتم بپرسم مطمئن شم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
repenter
من اصلا سوادی در این زمینه ندارم :) برای همین پرسیدم. یک جای دیگه هم یک نفر از پاکستان همین سوالو پرسیده بود، اکثرا بهش سنگاپور رو پیشنهاد داده بودن، چون می گفتن اینترنت پاکستان ظاهرا از سنگاپور می گذره خطوطش یا یک همچین چیزایی. منم گفتم بپرسم مطمئن شم.
در انتخاب هلند شک نکنید نه تنها به خاطر کیفیت ، پینگ مناسب به ایران و ... بلکه وارز نیز هست و بدون نگرانی از قوانین کپی رایت میتوانید هر اسکریپتی در آن نصب کنید و یا اگر ارسال ایمیل تبلیغاتی کنید و ... هیچ مشکلی پیش نمیاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
repenter
۱- آمریکا
۲- هلند
۳- سنگاپور
اگر حتماْ باید از کشور های ذکر شده باشد هلند رو پیشنهاد می کنم مخصوصاْ لیزوب هلند
فرانسه و هلند عالین
آلمان هم خوبه
فرانسه / هلند / المان / انگلستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
repenter
۱- آمریکا
۲- هلند
۳- سنگاپور
فرانسه / هلند / المان / انگلستان / روسیه / ترکیه
- - - Updated - - -
الان آمریکا و انگلیس و سایت هم داریم اگه خواستید pm بدید تا سایت بهتون بدم چک کنید سرعت لودشم ببینید
اکثر کشورهای اروپایی پینگ به ایران پایین دارند همانطور که خیلی ها اشاره کردن اما یک مورد اضافه کنم سوئیس هم پینگ فوق پایینی به ایران داره با تشکر.
پینگ به مسائل مختلفی مرتبط هست. شما میتونید از سرویس دهنده ها نمونه آی پی و نمونه وب سایت روی سرورشون رو بخواید که بتونید تست واقعی بگیرید. مسیر اینترنت به سمت دیتاسنتر نقش مهمی در پینگ شما دارد. همینطور هر isp در ایران میتونه نتیجه متفاوتی بهتون بده. ولی در مجموع به ترتیب پینگ هلند سپس سنگاپور و بعد از آن امریکا با توجه به مسافت ایران به سمت این کشورها توصیه میگردد.
سعی کنید اگه پینگ تایم براتون مهمه سرور داخلی بگیرین، در غیر این صورت پینگ کشورهای اروپایی خصوصاً هلند به ایران از همه جا بهتره.
1 فایل پیوست
سلام
بستکی به isp کاربران هم داره من بهترین پینگی که به خارج داشتم لهستان بوده (صبانت)
لیستی از پینگ ها به کشور های مختلف
فایل پیوست 28671
من مخابرات دارم فرانسه آلمان و هلند خیلی خوبن
در انتخاب هلند شک نکنید نه تنها به خاطر کیفیت ، پینگ مناسب به ایران و ... بلکه وارز نیز هست و بدون نگرانی از قوانین کپی رایت میتوانید هر اسکریپتی در آن نصب کنید و یا اگر ارسال ایمیل تبلیغاتی کنید و ... هیچ مشکلی پیش نمیاد.
این جور که معلومه به غیر از سرور های داخلی اگر بخایم سرور خارجی بگیریم، طبق نظر دوستان هلند از همه بهتره...
خیلی ممنون