-
netdirect بدترین دیتاسنتر در جهان
من 11 روز پیش ازشون مستقیم سرور سفارش دادم. گفتن 10 روز دیگه هیچی نگفتم. 10 روز گذشت گفتم ببینم اینو امروز تحویل میدن یا نه. ایمیل زدم جای اینکه اونا به من ایمیل بزنن رو به جای معزرت خواهی گفتن تا 1 هفته دیگه هم نمیتونیم سرورتونو تحویل بدیم بجاش یک کانفیگ خیلی ارزون تر و پایین تر پیشنهاد دادن که از روی ناچاری قبول کردم. گفتن امروز اونو تحویل میدن که امروزم گَذشت و خبری نشد و جواب ایمیل هم نمیدن. منم بهشون میل زدم گفتم اگه تحویل ندید شروع میکنم تو webhostingtalk.com و دیگر فروم هاستینگ شکایت کردن. اینگار با زیون خوش نمیشه باهاشون حرف زد. من تا به حال بدترین دیتاسنتری که کار کردم این بوده گول قیمت رو هم نخورید
-
پاسخ : netdirect بدترین دیتاسنتر در جهان
لطفا متن ایمیلهارو بفرستید. بدون سند حرفی نزنید که به خیلیها ضرر بزنه.
ما تا حالا نشده سرور سفارش بدیم و یک روز بیشتر طول بکشه تحویل دادنش.
ضمنا محل تاپیک درست نیست
-
شما برو خوش باش با این دیتاسنتر درپیت.
هر کی باید بفهمه حرفه منو فهمیده. من نه سرور فروش نه تبلیغه نه چیزی.
در یک کلمه .... تو این دیتاسنتر
-
3-4 مورد دیگه هم دیدم که بعد 1-2 هفته هنوز تحویل ندادن :d
خودشون میان میگن ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
3-4 مورد دیگه هم دیدم که بعد 1-2 هفته هنوز تحویل ندادن :d
خودشون میان میگن ;)
لابد عاشق چشم و ابروی بنده و آقا جواد و خیلی کسهای دیگه هستند که زود بهمون سرور تحویل میدن. اونم از روز اول همکاری
از شما توقع ندارم این حرفهارو تأیید کنید.
ولی کلا چه بهتر که چنین کسانی نتونن بیان با این دیتاسنتر کار کنن. خز میشه.
-
هههههههه
نگو دیتا سنتر که خندم میگیره. اینا چیزی بیش از یک کلاه بردار نیستن. تازه زور بزنن تو یک زیرزمین 2 تا pc گذاشتن به اسم دیتاسنتر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghikhani
لابد عاشق چشم و ابروی بنده و آقا جواد و خیلی کسهای دیگه هستند که زود بهمون سرور تحویل میدن. اونم از روز اول همکاری
جان ؟! ؟! ؟! :-&
دارم میگم 3-4 نفر الان 10 روزه سفارش دادن سرویسو تحویل نگرفتن! مرض ندارم حرف مفت بزنم که! آخه برام چه سودی داره ... لا اله اله الله! فکر کنم اینو متوجه شدی که 90% بچه های فروم رو میدونم با کجا کار میکنن، از کی سرویس میگیرن، سایتشو چیه، بچه کجان، ... !!!
-
عزیزم پس معلومه که تو عمرت دیتاسنتر ندیدی که اینو خوب حساب میکنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghikhani
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
جان ؟! ؟! ؟! :-&
فکر کنم اینو متوجه شدی که 90% بچه های فروم رو میدونم با کجا کار میکنن، از کی سرویس میگیرن، سایتشو چیه، بچه کجان، ... !!!
در رابطه با محمد فخرايي در اين مورد هيچ شكي نيست . :->
-
سلام.
طبق چیزی که در سایت دیتاسنتر نوشته شده:
Shipment:
10 days (buiness day)
در این حالت، شما می بایست روز های شنبه و یکشنبه رو از این 10 روز حذف کنید و فقط از دوشنبه تا جمعه رو حساب کنید که در نهایت میشه 5 روز و برای مثال اگر شما روز 2 شنبه این هفته سرورتون رو سفارش دادید، می بایست منتظر دریافت سرور در روز دوشنبه هفته بعد نه، هفته بعدش باشید که میشه 10 روز بدون احتساب روز های غیر اداری مثل شنبه و یکشنبه که البته باید ببینید که آیا تعطیلات رسمی در کشور دیتاسنتر مورد نظر وجود داشته یا خیر چون تعطیلات رسمی اون کشور هم جزو روزهای غیر کاری حساب میشه و در نتیجه تحویل سرور شما رو عقب میندازه.
پس باز هم مشخص هست که مورد از مطالعه نکردن مواردی هست که در سایت دیتاسنتر نوشته شده و *وضیفه* کاربر هست که اونها رو مطالعه کنه و بهشون عمل کنه.
لطفاً بحث بی جا نکنید، در غیر این صورت منتظر اختار باشید.
با تشکر.
-
اقا من هم اینو خوندم قبلش خر که نیستم. میل زدم 1 ساعت قبل سفارش. گفت نهایتن 2 روز دیگه سرور تحویل میدن. من سفارش دادم رفت تو پاچم:((
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
Shipment:
10 days (buiness day)
در این حالت، شما می بایست روز های شنبه و یکشنبه رو از این 10 روز حذف کنید و فقط از دوشنبه تا جمعه رو حساب کنید که در نهایت میشه 5 روز و برای مثال اگر شما روز 2 شنبه این هفته سرورتون رو سفارش دادید، می بایست منتظر دریافت سرور در روز دوشنبه هفته بعد نه، هفته بعدش باشید که میشه 10 روز بدون احتساب روز های غیر اداری مثل شنبه و یکشنبه که البته باید ببینید که آیا تعطیلات رسمی در کشور دیتاسنتر مورد نظر وجود داشته یا خیر چون تعطیلات رسمی اون کشور هم جزو روزهای غیر کاری حساب میشه و در نتیجه تحویل سرور شما رو عقب میندازه.
پس باز هم مشخص هست که مورد از مطالعه نکردن مواردی هست که در سایت دیتاسنتر نوشته شده و *وضیفه* کاربر هست که اونها رو مطالعه کنه و بهشون عمل کنه.
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
Shipment:
10 days (buiness day)
با تشکر.
میشی 18
وظیفه - اخطار ;)
وقتی میگن 6 روزه تحویل میدیم، باید 6 روزه تحویل بدن! اگه چیزی نمیگفتن مشکلی نبود!
وقتی بعد 10 روز میان میگن سرور سفارشیو شما رو نداریم، بیا فلان سرور بگیر 30 یورو بیشتر بده! آخه اینم شد حرف ؟! ؟! ؟!
-
سلام.
آقای فخرایی، شما هم اگر مثل بنده در حال انجام کارهای 4 سرور بودید و تا این ساعت داشتید با مشتری سر و کله می زدید، فکر نکنم می تونستید کلماتی که می نویسید رو بخونید، ولی در هر حال ممنون از تذکر، انجام میشه.
در مورد صحبت ها، دیتاسنتر های مختلف قوانین مختلف دارند و اگر هر یک از افرادی که در دیتاسنتر کار می کنه حرفی به جز مورد ذکر شده در سایت بزنه، خودش مسول هست و شما هم بهتر هست به این حرف ها گوش نکنید چون ThePlanet هم با اون همه بزرگی، سرور های من رو بعد از 48 - 72 ساعت تحویل می داد بعضی وقت ها.
شما میدونید که دیتاسنتر ما روش کارش استاندارد هست و قانون ساده ای داره، 24 ساعت زمان تحویل سرور های معمولی و 48 ساعت زمان تحویل سرور های مدیریت شده - آماده استفاده!
ولی بعضی وقت ها مشکلاتی پیش میاد که ما هم نمی تونیم این قول رو عملی کنیم ولی از مشتری پوزش می خوایم همیشه و سعی می کنیم هر چه سرع تر کارمون رو انجام بدیم.
اما هیچ وقت این موارد دلیل نمیشه که حرف یکی از پشتیبان ها در یک دیتاسنتر صحیح باشه و بتونه قوانین نوشته شده در سایتشون رو نقض کنه!
با تشکر.
-
منم هم که آخرین بار سفارش دادم گفتن نمیتونن الان این سرور رو تحویل بدن (Xeon L5630) اما یه آفر خیلی بهتر بهم دادن و هنوز هم بقیه پول رو نگرفتن و از وقتی گفتم اون آفر رو میخام کمتر از 24 ساعت بعد تحویل دادن ! (Xeon L5640 که 6 هسته واقعی داره) من این سومین سروری هست که گرفتم و واقعا تاحالا مشکلی نداشتم باهاشون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
آقای فخرایی، شما هم اگر مثل بنده در حال انجام کارهای 4 سرور بودید و تا این ساعت داشتید با مشتری سر و کله می زدید، فکر نکنم می تونستید کلماتی که می نویسید رو بخونید، ولی در هر حال ممنون از تذکر، انجام میشه.
در مورد صحبت ها، دیتاسنتر های مختلف قوانین مختلف دارند و اگر هر یک از افرادی که در دیتاسنتر کار می کنه حرفی به جز مورد ذکر شده در سایت بزنه، خودش مسول هست و شما هم بهتر هست به این حرف ها گوش نکنید چون ThePlanet هم با اون همه بزرگی، سرور های من رو بعد از 48 - 72 ساعت تحویل می داد بعضی وقت ها.
شما میدونید که دیتاسنتر ما روش کارش استاندارد هست و قانون ساده ای داره، 24 ساعت زمان تحویل سرور های معمولی و 48 ساعت زمان تحویل سرور های مدیریت شده - آماده استفاده!
ولی بعضی وقت ها مشکلاتی پیش میاد که ما هم نمی تونیم این قول رو عملی کنیم ولی از مشتری پوزش می خوایم همیشه و سعی می کنیم هر چه سرع تر کارمون رو انجام بدیم.
اما هیچ وقت این موارد دلیل نمیشه که حرف یکی از پشتیبان ها در یک دیتاسنتر صحیح باشه و بتونه قوانین نوشته شده در سایتشون رو نقض کنه!
با تشکر.
همونطور که شما رو سرور اختصاصی مشتریان زیادی دارید که باید ساپورت بدید، ما هم روی مجازی همین وضعیتو داریم! البته با سرعت اینترنت 4 کیلوبیتی !!! ...
اشتباه ساپورترشون به کنار، چرا موقعی که مشکل از طرف خودشونه به ایمیلها درست و حسابی پاسخی نمیدن ؟!
زمان تحویل سرور برای یه دیتاسنتر بیشتر از 5 روز کاری (1 هفته) باشه کلاس کاریشون به جهنم، اعتبارشونم پیش مشتریاشون + بقیه از بین میره!
منم که میخوام سرور مجازی تحویل بدم، به مشتری میگم بین 2 تا 48 ساعت دیگه آمادست! (به خاطر مسائل خودم میگم. کارای دیگه، مشکلات احتمالی اینترنت و ...)
ولی یه دیتاسنتر با اون عظمت (اگه netdirect داشته باشه) نتونه تو 1 هفته سخت افزارشو خریداری کنه جای تعجب داره!
به هر حال قوانین دیتاسنتره نمیشه چیزی گفت! حالا بعد از 10 روز کاری (2 هفته معمولی) نیز منتظر میمانیم (من نه، دوستان) ببینیم چی دارن که بگن ...
ارادتمند
-
به من که گفتن سرور ها رو توی هفته ی آینده تحویل میدن ! (آفر هایی که توی سایتشون هست)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
به من که گفتن سرور ها رو توی هفته ی آینده تحویل میدن ! (آفر هایی که توی سایتشون هست)
میخوام 100 سال ندن. ;) مگه مسخره بازییه بعد 10 روز دوباره بیان بگن هفته دیگه :62:
-
آخه اصلا چه دیتاسنتری هست که 10 روزه یک سرور رو میبنده؟ من حدث میزنم اینا اصلا هیچی ندارند و فقط ما داریم ازشون خرید میکنیم.وقتی سفارش میدیم پول میگیرند میرند سر کوچشون میخرند و ....... آخه خودتون خندتون نمیگیره یک دیتاسنتر 10 روز طول بده یک سرور بستن رو؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
من حدث میزنم اینا اصلا هیچی ندارند و فقط ما داریم ازشون خرید میکنیم.وقتی سفارش میدیم پول میگیرند میرند سر کوچشون میخرند و ....... آخه خودتون خندتون نمیگیره یک دیتاسنتر 10 روز طول بده یک سرور بستن رو؟
یه دیتاسنتر آمریکایی داشتیم قبلاً میرفت از سر کوچشون هارد و ... رو میخرید! ولی خوشبختانه 2 ساعته خریدشو میکرد و برمیگشت! ولی این آلمانیا ... (خدا میدونه) :دی
-
من خودم با هتزنر کار میکنم. 3 ساعته سرور رو تحویل میدن. اینجا واقعا ابروی دیتا سنتر ها رو برده !!!
از دوستان منم یکی 2 نفر گرفته و وضعیت همینه.8-|
-
برای تست یه سرور گرفتیم ، بعد از 6 روز کاری هنوز که خبری از سرور نشده !
فکر کنم مشکل تهیه سخت افزار دارند . چون قبلا که از سخت افزار دسکتاپ استفاده
میکردند این مشکات رو نداشتند !
-
این جوری که مشخص هستش . کل ایرانی ها ریختن اونجا - خوب بگید چه بلایی سرش اومده 8-}
اون از ovh اینم از اینجا =))
-
تخریبا همین طور هستش :d
فکر کنم نوادگانمون بتونن از این سرور ها استفاده کنند
به هر حال همون جور که آریا جان اشاره کردند این دیتاسنتر 10 روز کاری برای انجام سفارشات زمان داره
امیدوارم بهد از ده روز نیان بگن یه پلن پایین تر داریم و ..
-
من خندم می گیره که اگر معتقدید نت دایرکت یک دیتاسنتر در پیته که بجای سرور pc میده اونم تو زیرزمین خونش، تازه همونم میره میخره از سر کوچشون، چرا میرید سراغش که خرید کنید؟ خوب تشریف ببرید از یک جایی که می دونید خوب هست بخرید.
من هم دیتاسنتر ندیده نیستم. حداقل با 10 تا دیتاسنتر به دلایل مختلف کار کردم. بعد از یک دیتاسنتر انگلیسی که خیلی گرون بود، سرعت و کیفیت و پشتیبانی نت دایرکت از همه بهتر بوده. اسم بقیه دیتاسنترهارم نمیارم که باعث ایجاد مشکل برای همکاران نشه. ولی در مجموع امکان نداره من دیگه پامو از اروپا بیرون بذارم و برم سراغ امریکاییها. چه خود امریکا چه کانادا.
-
کسی که قول قیمت رو بخوره این بلا بایدم سرش بیاد، اینم شد دیتاسنتر آخه! :102:
-
دوستان لطف کنید وقتی یه مشکلی پیش میاد به کل یه شرکت توهین نکنید
هر دیتاسنتری مزایا و معایبی داره ، دلیل نمیشه بر اساس معایبش در موردش حرف بزنیم !
اینکه 10 روز طول میده حتمی دلیلی دارند ، به هر حال من بازم میگم خوب و ارزون متضاد همدیگه هستند و وقتی مبنا رو قیمت در نظر میگیرید باید چنین مواردی رو هم پیش بینی کرده باشید
-
من گلایه ای ندارم زیاد بایت دیر تحویل دادن. گلایه من از اینه که در این وضعیت حساس جواب ایمیل های منو هم نمیدن. جدا از این نباید یعنی جواب ایمیل رو بدن ما بفهمیم شاید اونجا زلزله اومده که اینشالا خراب بشده کسی دیگه رو اذیت نکنن:d
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
تخریبا همین طور هستش :d
فکر کنم نوادگانمون بتونن از این سرور ها استفاده کنند
به هر حال همون جور که آریا جان اشاره کردند این دیتاسنتر 10 روز کاری برای انجام سفارشات زمان داره
امیدوارم بهد از ده روز نیان بگن یه پلن پایین تر داریم و ..
دلت رو خوش نکن من الان از 10 روزم میگذره. الان دیگه جواب ایمیل هم نمیدن. حالا خودم که این بلا سرم اومد دیگه نمیزارم کسی دیگه این بلا سرش بیاد میرم تمام فروم های ایرانی و خارجی پست میدم ابرو نمیزارم براشون
-
به هر حال من منتظز خواهم بود ببینم چی میشه !
-
سلام
من نمیدونم دلیل حمایت مدیران از یک دیتاسنتر ضعیف چیه!
ببخشید من عادت ندارم اینقدر رک و واضح حرف رو بزنم و باعث ناراحتی کسی بشم
فکر نمیکنم حقیقت های یک دیتاسنتر رو گفتن باعث ناراحتی عده ای که منافعی دارند بشه! شما نظرتون اینه خوبه. ما هم استفاده کردیم و کیفیت پایین دیدیم و نظرمون رو میگیم. حالا چرا باید به خاطر شما که منافعی دارین پستهای ما پاک بشه!
من دیروز وقت گذاشتم(حالا 10 دقیقه) اومدم راجع به مشکلات و داون تایم و .... صحبت کردم بعد از 5 دقیقه دیدم تاپیک کلا نیست!
حالا باشه ما ایرانی ها و کلا شرکتهای ایرانی جنبه انتقاد نداریم ولی شرکتهای خارجی که ناموستون نیستند تا یک انتقادی میشه همه میاین ما چند ساله کار کردیم مشکلی نداریم و ....! وقتی کسی سرور گرفته و مشکل داره به قول محمد عزیز مرض نداره که بیاد بدی بگه. اگر خوب باشه 20 تا دیگه هم میگیره. با این قیمت مناسب اگر چیز خوبی باشه و کسی بخواد بیاد از روی غرض یا دروغ حرفی رو بزنه شک نکنید مریض هست!
و اما میگین چرا از این دیتاسنتر میگیرند؟ مسلما به خاطر ارزونی و آمریکایی نبودنه. یک زمانی شنیدین مدیر سایت چی گفتند؟ پرسیدین چرا از burst سرور گرفتین گفتند که چون نمیتونیم هزینه بالا بدیم! حق هم دارند. حالا این مشتری ها هم دل خوش کردند به این دیتاسنتر .
درست توی سایتشون زدن 10 روز! اصلا یک ماه. ولی وقتی جواب درست حسابی نمیدن و کلی داون تایم و مشکل دیگه دارند ما باید چه حقی بهشون بدیم.
دیروز یک سرور از یکی از دیتاسنترهای بزرگ آمریکا برای یکی از دوستانم گرفتیم. توی سایت زده بود: 72 ساعت، در عرض 3 ساعت سرور قوی (تازه با آپگرید رم و پنل انتخابی) سرور آماده شد. تیکت هم زیر 5 دقیقه جواب میدن. قیمت هم باور کنید با توجه به کیفیت شبکه و سخت افزار و ساپورتی که میدن خیلی بالاتر از این دیتاسنترهای درجه چند نیست. ولی گفتم ایرانی ها مجبورند. فکر نکنم بیشتر از تعداد انگشتان دو دست ایرانی از این دیتاسنترهای فوق العاده آمریکایی سرور داشته باشه.
حالا به هر حال ما که راجع به نت دایرکت دروغ میگیم! داون تایم هم نداره. ساپورت هم عالی.
شما یک جستجوی کوچیک در سایت wht اصلی و گوگل انجام بدین. البته شاید از دید بعضی خارجی ها هم دروغ بگن
در ضمن آریا جان از شما توقع نداشتم! شما که ماشالله یکی از بهترین دیتاسنترهای آمریکا در زمینه ویندوز هستید. خودت از کیفیت و پشتیبانی واقعی که یک دیتاسنتر ارایه میده خبر داری. میدونی که دیتاسنترهای درست هیچ موقع با یک نوشته کوچیک در سایت و tos و aup به قول معروف با مشتری بازی نمیکنند! حالا به فرض یک چیزی هم در قوانین داشته باشند حداقل شبکه درست و حسابی دارند و یا به ایمیل مشتری جواب میدن!
یک زمانی به اصرار یکی قصد داشتم براش سرور بگیرم از همین دیتاسنتر(به خاطر ارزونی) باور کنید به اندازه 7 ایمیل با دو آدرس مختلف فرستادم اما بعد از 8 روز فقط یک جواب یک جمله ای دادن!
به هر حال گیگا هم همه یک روزی تعریف میکردن و راضی بودن اما دیدیم که بعدها بزرگترین خریدارهاش هم به اشتباهشون اعتراف کردند!
دیتاسنتری که سرور با سی پی یو 6 هسته که فقط بالای 1000 دلار پول سی پی یوش هست رو با چند کیلوگرم! رم و هارد زیر 200 دلار میده انتظار زیادی نباید داشت.
+ دوست داشتم یک روزی اینجا مثل نمونه خارجیش میشد که ما میتونستیم واقعیت های شرکت ها رو بگیم ولی فهمیدم که حتی در مورد شرکت های خارجی هم بحث کنیم پاک میشه!
++اگر قراره به خاطر این پست اخطاری دریافت کنم یا پست پاک بشه موردی نداره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldstar
سلام
من نمیدونم دلیل حمایت مدیران از یک دیتاسنتر ضعیف چیه!
ببخشید من عادت ندارم اینقدر رک و واضح حرف رو بزنم و باعث ناراحتی کسی بشم
فکر نمیکنم حقیقت های یک دیتاسنتر رو گفتن باعث ناراحتی عده ای که منافعی دارند بشه! شما نظرتون اینه خوبه. ما هم استفاده کردیم و کیفیت پایین دیدیم و نظرمون رو میگیم. حالا چرا باید به خاطر شما که منافعی دارین پستهای ما پاک بشه!
من دیروز وقت گذاشتم(حالا 10 دقیقه) اومدم راجع به مشکلات و داون تایم و .... صحبت کردم بعد از 5 دقیقه دیدم تاپیک کلا نیست!
حالا باشه ما ایرانی ها و کلا شرکتهای ایرانی جنبه انتقاد نداریم ولی شرکتهای خارجی که ناموستون نیستند تا یک انتقادی میشه همه میاین ما چند ساله کار کردیم مشکلی نداریم و ....! وقتی کسی سرور گرفته و مشکل داره به قول محمد عزیز مرض نداره که بیاد بدی بگه. اگر خوب باشه 20 تا دیگه هم میگیره. با این قیمت مناسب اگر چیز خوبی باشه و کسی بخواد بیاد از روی غرض یا دروغ حرفی رو بزنه شک نکنید مریض هست!
و اما میگین چرا از این دیتاسنتر میگیرند؟ مسلما به خاطر ارزونی و آمریکایی نبودنه. یک زمانی شنیدین مدیر سایت چی گفتند؟ پرسیدین چرا از burst سرور گرفتین گفتند که چون نمیتونیم هزینه بالا بدیم! حق هم دارند. حالا این مشتری ها هم دل خوش کردند به این دیتاسنتر .
درست توی سایتشون زدن 10 روز! اصلا یک ماه. ولی وقتی جواب درست حسابی نمیدن و کلی داون تایم و مشکل دیگه دارند ما باید چه حقی بهشون بدیم.
دیروز یک سرور از یکی از دیتاسنترهای بزرگ آمریکا برای یکی از دوستانم گرفتیم. توی سایت زده بود: 72 ساعت، در عرض 3 ساعت سرور قوی (تازه با آپگرید رم و پنل انتخابی) سرور آماده شد. تیکت هم زیر 5 دقیقه جواب میدن. قیمت هم باور کنید با توجه به کیفیت شبکه و سخت افزار و ساپورتی که میدن خیلی بالاتر از این دیتاسنترهای درجه چند نیست. ولی گفتم ایرانی ها مجبورند. فکر نکنم بیشتر از تعداد انگشتان دو دست ایرانی از این دیتاسنترهای فوق العاده آمریکایی سرور داشته باشه.
حالا به هر حال ما که راجع به نت دایرکت دروغ میگیم! داون تایم هم نداره. ساپورت هم عالی.
شما یک جستجوی کوچیک در سایت wht اصلی و گوگل انجام بدین. البته شاید از دید بعضی خارجی ها هم دروغ بگن
در ضمن آریا جان از شما توقع نداشتم! شما که ماشالله یکی از بهترین دیتاسنترهای آمریکا در زمینه ویندوز هستید. خودت از کیفیت و پشتیبانی واقعی که یک دیتاسنتر ارایه میده خبر داری. میدونی که دیتاسنترهای درست هیچ موقع با یک نوشته کوچیک در سایت و tos و aup به قول معروف با مشتری بازی نمیکنند! حالا به فرض یک چیزی هم در قوانین داشته باشند حداقل شبکه درست و حسابی دارند و یا به ایمیل مشتری جواب میدن!
یک زمانی به اصرار یکی قصد داشتم براش سرور بگیرم از همین دیتاسنتر(به خاطر ارزونی) باور کنید به اندازه 7 ایمیل با دو آدرس مختلف فرستادم اما بعد از 8 روز فقط یک جواب یک جمله ای دادن!
به هر حال گیگا هم همه یک روزی تعریف میکردن و راضی بودن اما دیدیم که بعدها بزرگترین خریدارهاش هم به اشتباهشون اعتراف کردند!
دیتاسنتری که سرور با سی پی یو 6 هسته که فقط بالای 1000 دلار پول سی پی یوش هست رو با چند کیلوگرم! رم و هارد زیر 200 دلار میده انتظار زیادی نباید داشت.
+ دوست داشتم یک روزی اینجا مثل نمونه خارجیش میشد که ما میتونستیم واقعیت های شرکت ها رو بگیم ولی فهمیدم که حتی در مورد شرکت های خارجی هم بحث کنیم پاک میشه!
++اگر قراره به خاطر این پست اخطاری دریافت کنم یا پست پاک بشه موردی نداره.
متاسفانه سواستفاده از مديريت اينجا باب شده منم هم اينجا يك پاسخ ارسال كه با دليل واهي اسپم حذف شد
-
بحث رو منحرف نکنید شضکایت اسپم جایی دیگر برید.. بابا همه ازا ین دیتاسنتر ضربه خوردند.. چون یکی دو نفر به خاطر منافع دوست دارند باهاش کار کنند دلیل بر اطلاع رسانی درست نمیشه که..
-
Shahserver عزیز فقط داره با زمان تحویل سرور، ارزش یک دیتاسنتر رو می سنجه که کار درستی نیست.
بهتر بود تیتر رو می زدید : *netdirect بدترین دیتاسنتر در جهان در تحویل سرور*
Uptime و سرعت Port و کیفیت عالی و نیز قیمت ارزان از ملاک های مهم دیگری هستند که خوشبختانه همه رو NetDirekt داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mostafa
Shahserver عزیز فقط داره با زمان تحویل سرور، ارزش یک دیتاسنتر رو می سنجه که کار درستی نیست.
Uptime و سرعت Port و کیفیت عالی و نیز قیمت ارزان از ملاک های مهم دیگری هستند که خوشبختانه همه رو NetDirekt داره.
خوب پس حله دیگه.. بخرید لذتش رو ببرید.. انشالا یک ماه نشده شما رو میینیم در یکی از همین تاپیکها
-
سلام.
چندین بار اشاره کردم که بحث بی جا نکنید!
بنده از قدرت مدیریت سو استفاده نکردم، در این دیتاسنتر هم زی نفع نیستم، مشتری این دیتاسنتر یا *هیچ دیتاسنتر* دیگه ای هم که ایرانی ها اسمش رو می دونند نیستم و *فقط* با دیتاسنتر خودمون و چند دیتاسنتر ناشناس دیگر در اروپا و در کشور های مثل Spain و ... کار می کنم که اون هم برای یک سری مشتری های خیلی قدیمیم هست که احترامشون بسیار واجب هست برام.
بارها اشاره کردم که هر دیتاسنتر بدی و خوبی خودش رو داره، این دیتاسنتر هم *برای بعضی افراد* جوابگوی نیازشون هست و در نتیجه اسم *خوب* روش میزارند و برای بعضی های جوابگوی نیازشون نیست و در نتیجه اسم *بد* روش میزارند که در هر دو حالت بحثی وجود نداره!!
Goldstar عزیز، من با شما در یاهو کار دارم، لطفاً چند دقیقه آنلاین شو (اگر آزاد هستی) باید باهات خصوصی صحبت کنم.
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mostafa
بله عزیزم ارزش یک دیتاسنتر به برنامه ریزی و پشتیبانی هست. اگه اینها برنامه داشتن میرفتم از قبل سخت افزار تهیه میکردن که اصلا دلیل منطقی نیست. پشتیبانی ایمیل هم که جواب نمیدن. پس اگه اینا از نظر شما عادی هست پس برو باهاش حال کن
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
تاپیک زدم تو wht.com خوبه بازتابشو اینجا هم دنبال کنیم
netdirect.de is the worst datacenter in the world - Web Hosting Talk
-
من هنوز هم میگم سه تا سرور دارم ازشون یکی رو 3 روزه دادن یکی یک روزه و آخری کمتر از 24 ساعت (دو روز پیش) !
حالا نمیدونم چرا بقیه باهاشون مشکل دارن :-??
ایمیل هایی هم که مهم بود زیر 3 دقیقه جواب میدن
البته قبول دارم درست و حسابی سرور تحویل نمیدن ! (یه بار اشتباه دادن :d این آخری هم به جای پورت 1000 پورت 100 دادن که ایمیل زدم و مشکل حل شد)
در ضمن توی wht . com هم که کسی تحویل نگرفته :d
-
سلام.
متاسفم که در WHT.com تاپیک زدید، لطفاً به هیچ عنوان ذکر نکنید که ایرانی هستید تا بیشتر از این بهمون نگن جهان سومی!!
درضمن، جواب ها رو مطالعه کنید، هیچ کس با Title انتخابی موافق نیست و با لحن تمسخر آمیز دارن جواب شما رو میدن که برای من هم به عنوان یک ایرانی ناراحت کننده هست چون حرکت شما بسیار احساسی بود و الان مسولان دیتاسنتر دارن تاپیک رو می خونند و به شما می خندند!
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
من هنوز هم میگم سه تا سرور دارم ازشون یکی رو 3 روزه دادن یکی یک روزه و آخری کمتر از 24 ساعت (دو روز پیش) !
حالا نمیدونم چرا بقیه باهاشون مشکل دارن :-??
ایمیل هایی هم که مهم بود زیر 3 دقیقه جواب میدن
البته قبول دارم درست و حسابی سرور تحویل نمیدن ! (یه بار اشتباه دادن :d این آخری هم به جای پورت 1000 پورت 100 دادن که ایمیل زدم و مشکل حل شد)
در ضمن توی wht . com هم که کسی تحویل نگرفته :d
والا حرف منم همینه. ما هنوز پرداخت نکرده سرور رو نحویل می گیریم. چرا فقط ایشون مشکل داره؟
البته اگر ایشون با همین لحن و کلمات به دیتاسنتر ایمیل داده باشه منم جاشون بودم جدی نمی گرفتم.
-
نمیدونم هنوز احسان (چاوشی - پرشین دات) میاد این فروم یا نه اما احسان شاهد هست یه بار آی وب به من 21 روزه سرور داد ! این چیزی ازش کم میکنه ؟ هنوز هم یکی از بهترین ها هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
نمیدونم هنوز احسان (چاوشی - پرشین دات) میاد این فروم یا نه اما احسان شاهد هست یه بار آی وب به من 21 روزه سرور داد ! این چیزی ازش کم میکنه ؟ هنوز هم یکی از بهترین ها هست
من از آی وب سرور داشتم هاردم سوخت. ده روز طول کشید هارد رو ریکاوری کنن و یک هفته هم طول کشید پستش کنن انگلیس به دیتاسنتر جدید.