-
دکلی برای پوشش وای فای در سطح یک شهر
سلام میخوام یه پهنای باند اختصاصی بگیرم و یه نمایندگی بزنم و کل شهر رو وای فای بدم. به من گفتن باید 4 طرف شهر رو دکل بزنی تا بتونی با دستگاه پخش کننده وای فای زایه 22.5 درجه رو پخش کنی تا بتونی کل شهر رو پوشش بدی.
من میخوام به جای اینکه 4 تا دکل بزنم.با یه دکل به طور 360 درجه وای فای پخش کنم.تقریبا برد 3کیلومتر مربع رو
اگه اینطور دستگاهی هست که بتونه 90 درجه تا 180 درجه وای فای رو با این برد یا بیشتر پخش کنه بهم معرفی کنید.
مهم نیست که تو ایران نباشه میرم از دبی یا کشورای خارجی میارم.
-
پاسخ : دکلی برای پوشش وای فای در سطح یک شهر
در یک کلام نمیتونید بیشتر از 100 متر پوشش وای فای داشته باشید
شما قویترین رادیو رو هم تهیه کنید بیشتر 100 متر جواب نمیگیرید !
-
دوست عزیز این چه کار غیر تخصصیه اگر متخصص این کار بهتون گفته چهار طرف شهر خوب حتماً باید چهار طرف شهر باشه یه مورد دیگه فکر مجوز رو کردین؟ در ضمن شهر اینقدر کوچکه که با چهار تا دکل پوشش کامل میشه؟!
-
سلام
در صورت امکان یک تصویر هوایی از شهر مورد نظر تون ارسال بفرمایید.
ضمنن میخواین تا فاصله 3 کیلومتر با تلفن همراه متصل بشن؟
موفق باشید
-
عزیز مهم نیست شما بتونید وای فای رو تا چه بردی ارسال کنید . اصلا دکلی بگیرید که 100 کیلومتر وای فای رو منشتر کنه . آیا گوشی ای هست که بتونه اطلاعات رو به همین مسافت ارسال کنه ؟ برای همین هست که مودم های وایرلس ایجاد شده . که بتونن اطلاعات رو به دکل برسونن و از اونها بگیرن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
عزیز مهم نیست شما بتونید وای فای رو تا چه بردی ارسال کنید . اصلا دکلی بگیرید که 100 کیلومتر وای فای رو منشتر کنه . آیا گوشی ای هست که بتونه اطلاعات رو به همین مسافت ارسال کنه ؟ برای همین هست که مودم های وایرلس ایجاد شده . که بتونن اطلاعات رو به دکل برسونن و از اونها بگیرن
درسته معمولا برد وایرلس لب تاب موبایل حدود 50 تا 100 متر است
-
درود
رو چه باندی میخواین اجرا کنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-h
درود
رو چه باندی میخواین اجرا کنید ؟
گفتند وایفای این کلمه فقط برای 2.4 بکار میبرند
-
برای فواصب بالا از دید مستقیم استفاده می شود به صرفه نیست
-
با سلام
دکل چهار طرف شهر بزنید و وای فای بدید ؟
عزیز دل اگر منظورتون از وای فای دادن سرویس وایرلس هست
خب شما دکل میزنید و رادیو میچرخونید دورش با زاویه 15 درجه
24 عدد رادیو دور دکل میچرخونید و تمامی نقاط اطراف دکل رو میتونید کامل سرویس وایرلس بدید
ولی اینکه سرویس وای فای گفتن با چهار تا دکل میتونید بدید اونم در ایران خیلی جالبه
در کشور ایران چند ساله مجوز isp دیگه نمیدن برادر بعد شما میخوای مجوز سرویس پوشش کلی بگیری
موفق باشید
-
سلام
قرار نیست مشترکا همه با موبایل وصل شن یک دکل بزن وسط شهر مشترکها هم با انتن خارجی و کارت بیسیم شبکه
همین با همون یک دکلم تو همین فاصله کارتون کامل راه می افته ولی هرمشترک یک انتن صدتومنی باید بخره و یک کارت بیسیم شبکه.
و مهم ترین جیز مجوز هست که الان نمیدم و شما باید از مجوز شرکت دیگه استفاده کنی
ارادت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netmelli
با سلام
دکل چهار طرف شهر بزنید و وای فای بدید ؟
عزیز دل اگر منظورتون از وای فای دادن سرویس وایرلس هست
خب شما دکل میزنید و رادیو میچرخونید دورش با زاویه 15 درجه
24 عدد رادیو دور دکل میچرخونید و تمامی نقاط اطراف دکل رو میتونید کامل سرویس وایرلس بدید
ولی اینکه سرویس وای فای گفتن با چهار تا دکل میتونید بدید اونم در ایران خیلی جالبه
در کشور ایران چند ساله مجوز isp دیگه نمیدن برادر بعد شما میخوای مجوز سرویس پوشش کلی بگیری
موفق باشید
کسی که بخواد با مجوز اینترنت بیسیم بده راهشو پیدامیکنه
فقط روی سایت مجوز رو برداشتند تا هرکی از راه رسید نیاد isp بزنه تا چند هفته دیگه هم تمام مجوز های کوچیک باطل میشه و همه باید همین راه جدید رو دنبال کنند اگر میخوان اینترنت ارائه بدند
اونم اینه نماینده یکی از isp های بزرگ بشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
در یک کلام نمیتونید بیشتر از 100 متر پوشش وای فای داشته باشید
شما قویترین رادیو رو هم تهیه کنید بیشتر 100 متر جواب نمیگیرید !
اما توی شهر کازرون یه دکل هست که واسه آنتن وایرلس گذاشته شده و با خرید اکانت فکر کنم میشه تا حدود 1 کیلومتر با وای فای موبایل بهش وصل شد!
من خودم اکانت وایرلس رو خریدم و با وای فای (در مکان های دورتر هم با مودم نانو استیشن) بهش وصل میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
فقط روی سایت مجوز رو برداشتند تا هرکی از راه رسید نیاد isp بزنه تا چند هفته دیگه هم تمام مجوز های کوچیک باطل میشه و همه باید همین راه جدید رو دنبال کنند اگر میخوان اینترنت ارائه بدند
اونم اینه نماینده یکی از isp های بزرگ بشید
مهندس جان بنده چند سال پیش با اینکه کلی آشنا داشتیم داخل تنظیم مقررات هرکاری کردیم بازم نشد که مجوز رو بگیریم
کلا چند سالی هست که ارائه مجوز isp رو به دلایل مختلف قطع کردند
ما مجوز رو خریداری کردیم از یک استان دیگه و انتقال دادیم تهران
بعدش البته انتقال رو هم بستن و الان حتی انتقال مجوز هم وجود نداره
ولی برام جالب بود حرف شما که میگید
مثلا راهش چی هست ؟
یا باید خودت مجوز داشته باشی
یا بشی نماینده فروش یک شرکت
راه دیگه مگه داره عزیز دلم آخه ؟؟
-
روی باند 2.5 یه سری تجهیزاتی اومده که تا برد 1 کیلومتر میتونه ساپورت کنه
فعلا داریم تست میکنیم این مورد
اگر به نتیجه رسیدیم در یک تاپیکی به دوستان اعلام میکنیم این مورد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-h
روی باند 2.5 یه سری تجهیزاتی اومده که تا برد 1 کیلومتر میتونه ساپورت کنه
فعلا داریم تست میکنیم این مورد
اگر به نتیجه رسیدیم در یک تاپیکی به دوستان اعلام میکنیم این مورد
من تو تهران یک لینک 6 کیلومتری دارم روی باند 2.4
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netmelli
مهندس جان بنده چند سال پیش با اینکه کلی آشنا داشتیم داخل تنظیم مقررات هرکاری کردیم بازم نشد که مجوز رو بگیریم
کلا چند سالی هست که ارائه مجوز isp رو به دلایل مختلف قطع کردند
ما مجوز رو خریداری کردیم از یک استان دیگه و انتقال دادیم تهران
بعدش البته انتقال رو هم بستن و الان حتی انتقال مجوز هم وجود نداره
ولی برام جالب بود حرف شما که میگید
مثلا راهش چی هست ؟
یا باید خودت مجوز داشته باشی
یا بشی نماینده فروش یک شرکت
راه دیگه مگه داره عزیز ؟
بله دوست عزیز
http://pishtazgroup.net/
مجوز این ها تو 94 صادر شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
گفتند وایفای این کلمه فقط برای 2.4 بکار میبرند
سلام و عرض ادب.
خیر وای-فای به این معنی نیست.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi
-Fi (or WiFi) is a local area wireless computer networking technology that allows electronic devices to network, mainly using the 2.4 gigahertz (12 cm) UHF and 5 gigahertz (6 cm) SHF ISM radio bands.
وایفای میتونه تو هر فرکانسی باشه. فرکانسهای عمومی و بیشتر مورد استفاده ۲/۴ و ۵ گیگاهرتر هستند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
من تو تهران یک لینک 6 کیلومتری دارم روی باند 2.4
- - - Updated - - -
بله دوست عزیز
http://pishtazgroup.net/
مجوز این ها تو 94 صادر شده
میشه یک عکس یا چیزی از مجوزشون بدید ببینم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netmelli
میشه یک عکس یا چیزی از مجوزشون بدید ببینم ؟
11-37-149 این شماره مجوز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
11-37-149 این شماره مجوز
جالبه
الان آمارشون میگیرم ببینم چطوریه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takbarg76
سلام میخوام یه پهنای باند اختصاصی بگیرم و یه نمایندگی بزنم و کل شهر رو وای فای بدم. به من گفتن باید 4 طرف شهر رو دکل بزنی تا بتونی با دستگاه پخش کننده وای فای زایه 22.5 درجه رو پخش کنی تا بتونی کل شهر رو پوشش بدی.
من میخوام به جای اینکه 4 تا دکل بزنم.با یه دکل به طور 360 درجه وای فای پخش کنم.تقریبا برد 3کیلومتر مربع رو
اگه اینطور دستگاهی هست که بتونه 90 درجه تا 180 درجه وای فای رو با این برد یا بیشتر پخش کنه بهم معرفی کنید.
مهم نیست که تو ایران نباشه میرم از دبی یا کشورای خارجی میارم.
میتونید با استفاده از آنتنهای omni-directional این کار رو انجام بدید. مهم اینه که دستگاه گیرنده قرار هست چی باشه. البته این رو هم مد نظر داشته باشید که هر نود شبکه پهنای باند و تعداد یوزر محدودی رو میتونه پشتیبانی کنه. پیشنهاد میکنم از تکنولوژی open-mesh استفاده بفرمایید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netmelli
جالبه
الان آمارشون میگیرم ببینم چطوریه
جالبتر از این مجوز های ایرانسل یا مثلا اسیاتک هست جالبه اینا فقط واسه 5-4 تا شهر مجوز گرفتند ولی کل ایران پوشش میدند !
نکته خیلی جالبتر هم اینه که یک دوستی به من تعداد ثبت شده دکل های یکی از اینارو گفت حدود 200 رادیو در کل ایران ولی امار واقعی فکر کنم 2 میلیون رادیو باشه :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
جالبتر از این مجوز های ایرانسل یا مثلا اسیاتک هست جالبه اینا فقط واسه 5-4 تا شهر مجوز گرفتند ولی کل ایران پوشش میدند !
نکته خیلی جالبتر هم اینه که یک دوستی به من تعداد ثبت شده دکل های یکی از اینارو گفت حدود 200 رادیو در کل ایران ولی امار واقعی فکر کنم 2 میلیون رادیو باشه :d
اینو جدی میگید یا شوخی میکنید؟؟؟ :-o
مگه ممکنه؟ یعنی کسی نظارت نمیکنه؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
اینو جدی میگید یا شوخی میکنید؟؟؟ :-o
مگه ممکنه؟ یعنی کسی نظارت نمیکنه؟؟؟
بله یکی از این همین isp های کوچیک نزدیک ما که خیلی هم تو مجله اینا تبلیغ میکنه من پرسیدم فقط یک رادیو تو یکی از مناطق تهران ثبت کرده ولی تو سایتش کل تهران پوشش داده
تازه اینا که چیزی نیست استفاده از رادیو های غیرمجاز یک طرف ! از اپراتور های موبایل گرفته تا رادیو های اینترنت طرف رادیو که برای لینک 100 کیلومتری هست رو برای 5 کیلومتر استفاده کرده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
درسته این موضوع
موارد طبق مجوزها جلو نمیره
خب درستش رو هم بخواید اصلا وجود مجوز کلا یک چیز مزخرف هست
چون وقتی شما میخواهید مجوز بگیرید به هرچیزی نگاه میکنند الا اینکه اصلا شما چیزی از ای اس پی بلدی یا نه
فقط یک مدرک در زمینه کامپیوتر و شبکه
حالا به هر حال قوانین اشتباه در ایران هست
و دولت متولی همه کارا شده
که همین موضوع گند زده به کل موارد کشور
از اینترنت گرفته تا خودرو و خونه و هر چیزی که فکرش رو بکنید دلیل مشکل دار بودنش دولت هست
ولی در مجموع بدون مجوز کار کردن یک مقدار ریسک بزرگی هست
شما یک مجوز بگیر بعد با استفاده از اون مجوز هزار جور استفاده دیگه هم بکن از که اصلا در اساس کار اون مجوز نیست کسی کاریت نداره
ولی اگه کلا بی مجوز بخوای کار کنی خب گیر میدن یکم
البته گیر از سمت دولت نیستا
همکاران و رقبا امار میدن
اونا هم پلمپ میکنند
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
منظور شما از ایرانسل وایمکس ایرانسل هست؟ خوب ایرانسل که در خصوص وایمکس فقط چند شهر رو پوشش میده و اون چند شهر هم در سایت تنظیم مقررات زده شده (البته سایتشون خیلی دیر آپدیت میشه)
-
دوستان خواهش تاپیک منحرف نکنید :)
بنده خدا الان بیاد واقعا تعجب میکنه که 3 صفحه تاپیکش الکی...
بزارید ایشون پاسخ سوالات در صفحه اول بدن...
موفق باشید
-
بعضی از عزیزان یه جوری صحبت میکنن که انگار هر کی اومده و بدون مجوز داره فعالیت میکنه نخیر این طوریام نیست درسته isp زیاد شده ولی این طور نیست که آسیاتک که رتبه یک رو میگیره هم داره بدون مجوز در چند شهر فعالیت میکنه و هم رتبه یک؟!!!!! باهم جور در نمیاد یا ایرانسل لطفاً تاپیک رو منحرف نکنید.
-
با سلام شما می بایست تجهیزاتی رو خریداری کنید که در سمت سرویس دهنده قابلیت مسافت و سرعت و ساپورت همزمان چندین نود رو به طور همزمان دارا باشه و سمت مشتری هم مشتریاتون با گوشی نمیتونن وصل شن چون شما آنتن Uni-Directional نیاز دارین برای مشتزیاتون که به آنتنهای نقطه به نقطه معروف هستن و برد بسیار بالایی دارن در حد چندین کیلومتر. سیستم Omni-Directional سیگنال به صورت دوار پخش می کنه و طبیعتا برد بسیار کمی داره و به درد کار شما نمیخوره و برای محیطهای با مسافات چند صد متر استفاده میشه. تمام موارد گفته شده برای شبکه های Wifi هست و نیاز به دیش پارابولیک و grid نیست و Uni Directional Range Extender این کارو انجام میده که Solution کم هزینه ای هست نسبت به تجهیزات دیگه.
-
دوست عزیز
اگر محیط کوچک هست به همچین دکلی نیاز دارید
http://community.ubnt.com/ubnt/attac...24/1/array.jpg
دوست عزیز اگر منطقه کوچک است در مرکز یک انتن مثل شکل بالا قرار بدید این انتن برای ارائه سرویس ممنوع است ولی میشه استفاده کرد
اگر عرض منطقه کم است و طول منطقه زیاد شما با 2 دکل در یک طرف طول منطقه میتونید سرویس ارائه بدید هر مشترک هم نیاز به یک دستگاه 100 تومنی داره که میتونید دسته دوم تهیه کنید و به مشترکان با قیمت کمتر بدید
بهتر است روی نقشه منطقه را نشان بدهید
-
در کل ؛ الان راهی داره یه وای فای رو من بتونم با آنتنی در شعاع سه کیلو متر پوشش بدم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
در کل ؛ الان راهی داره یه وای فای رو من بتونم با آنتنی در شعاع سه کیلو متر پوشش بدم ؟
روی چه باند و چه فرکانسی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
روی چه باند و چه فرکانسی ؟
در این زمینه تخصص ندارم ؛
باند فرنکانسش چطور باید باشه ؟ نهایت بردی که میشه با موبایل از اون دکل استفاده کرد چقدر هست؟ یعنی خوده موبایل چقدر میکشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
در این زمینه تخصص ندارم ؛
باند فرنکانسش چطور باید باشه ؟ نهایت بردی که میشه با موبایل از اون دکل استفاده کرد چقدر هست؟ یعنی خوده موبایل چقدر میکشه؟
چون ارتباط به صورت سند و رسیو است موبایل باید قابلیت ارسال همون فاصله رو داشته باشه که نداره حداکثر 100 متر که استاندارد 50 متر است
-
سلام
عزیز شما برای دکل بیشتر از 150متر باید جواز داشته باشین
توی کشورهایی مثل عربستان اپراتور ها این کارو انجام داده بودن
شنیدم واسه جواز هم.خیلی میدوونن
فکر این قسمت ها رو کردیم?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammadali3517
سلام
عزیز شما برای دکل بیشتر از 150متر باید جواز داشته باشین
توی کشورهایی مثل عربستان اپراتور ها این کارو انجام داده بودن
شنیدم واسه جواز هم.خیلی میدوونن
فکر این قسمت ها رو کردیم?
خیر تنها دلیل برای گرفتن مجوز فروش اینترنت است . و همین اگر قصد فروش اینترنت دارید باید مجوز بگیرید
من خودم در تهران چندین دکل دارم از ویپ گرفته تا دوربین تا حتی اینترانت و اینترنت هیچ مشکلی وجود نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
خیر تنها دلیل برای گرفتن مجوز فروش اینترنت است . و همین اگر قصد فروش اینترنت دارید باید مجوز بگیرید
من خودم در تهران چندین دکل دارم از ویپ گرفته تا دوربین تا حتی اینترانت و اینترنت هیچ مشکلی وجود نداره
والله ما سال 89 با دانشگاه برای اینترنتش قرار داد داشتیم و قرار بر این شد پورت بالاتری به صورت فیبر بگیریم و ما به صورت دکل اینترتت برای فروش به صورت وای فای بزاریم از هرجایی بگین رفتیم سوال کردیم همه گفتن ممنوعه!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammadali3517
والله ما سال 89 با دانشگاه برای اینترنتش قرار داد داشتیم و قرار بر این شد پورت بالاتری به صورت فیبر بگیریم و ما به صورت دکل اینترتت برای فروش به صورت وای فای بزاریم از هرجایی بگین رفتیم سوال کردیم همه گفتن ممنوعه!!!!
منظورتون رو دقیق متجوبه نشدم منظورتون از wifi یعنی هرکسی با موبایل و تبلت وصل بشه ؟ اینکار هزینه بالایی داره و در شهر نیاز به مجوز داره ! یعنی شما اگه بخوای به عموم مردم سرویس بدید باید ساماندهی بشید
ولی نه اگه فقط محیط دانشگاه رو بخواید پوشش بدید موردی نداره میتونید انجام بدید
اتفاقا یکی از دوستان من چندین برج مسکونی بزرگ تهران اینترنت میده درامد خیلی خوبی هم داره خودش پهنای باند گرفته برای شرکتشون که یک شرکت بازارگانی هستند و از اونجا دکل زدند و به برج های اطراف سرویس میدند
هزینه ماهیانه 50 تومن هزینه هرگیگ 5 تومن سرعت 10 مگ ارائه کرده تعداد مشترکان هم 4 رقمی هست یعنی از هزار بالاتر مجوز هم ندارند چون اصلا نیازی نیست
-
من مشکلی برای مجوز و ... ندارم.
اگر بخوام یه شهر رو کاملا پوشش بدم دقیقا چه دستگاه هایی باید بخرم. دکل و دستگاه های وایرلس دارم
خودم 1500 تا یوزر ایرلس دارم میخوام تو این شهر کوچک وای فای راه اندازی کنم که کاربران تو کل شهر نت داشته باشند.
و یه هزینه ی سر دستی چقدر میشود؟؟
- - - Updated - - -
عزیزم میشه شمارتون رو بفرستید تا من تماس بگیرم؟؟؟
- - - Updated - - -
منطقه زرقان از توابع شیراز
اگر روی نقشه سرچ کنید پیدا میکنید
میخوام اینترنت وای فای بدم که همه بتونن با گوشی و تبلت و لپ تاب به اینترنت وصل بشن و با اکانت خود وارد بشن و نت مصرف کنن
مشکلی از مجوز و اینترنت نیست.
فقط میخوام این شهر رو کاملا پوشش بدم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takbarg76
من مشکلی برای مجوز و ... ندارم.
اگر بخوام یه شهر رو کاملا پوشش بدم دقیقا چه دستگاه هایی باید بخرم. دکل و دستگاه های وایرلس دارم
خودم 1500 تا یوزر ایرلس دارم میخوام تو این شهر کوچک وای فای راه اندازی کنم که کاربران تو کل شهر نت داشته باشند.
و یه هزینه ی سر دستی چقدر میشود؟؟
- - - Updated - - -
عزیزم میشه شمارتون رو بفرستید تا من تماس بگیرم؟؟؟
- - - Updated - - -
منطقه زرقان از توابع شیراز
اگر روی نقشه سرچ کنید پیدا میکنید
میخوام اینترنت وای فای بدم که همه بتونن با گوشی و تبلت و لپ تاب به اینترنت وصل بشن و با اکانت خود وارد بشن و نت مصرف کنن
مشکلی از مجوز و اینترنت نیست.
فقط میخوام این شهر رو کاملا پوشش بدم.
درود منطقه کوچکی هست راحت با حدود 20 تا 30 رادیو میشه منطقه تحت پوشش وایرلس قرار داد
انتن مینی سکتور هم گزینه خوبی است و ممنوع هم نیست
هزینه هر انتن 300 تا 500 هزار تومن