-
کانفیگ آنی و رایگان سرورهای لینوکس
سلام و عرض ادب.
من چند ماهی میشه که تو اوقات فراغت، یک نرمافزار رو گسترش میدم که وظیفهاش نصب و کانفیگ خودکار کنترل پنلها و نرمافزارهای مختلف رو سرورهای لینوکسیه.عملکرد وبسایت به این صورت هست که شما آیپی و رمز روت رو به وبسایت میدید، پس از بررسی سیستم عامل، میزان حافظه، محدودیت فرکانس و تعداد هستههای پردازنده، سرعت i/o درایو ذخیره سازی و چندین مورد مهم دیگه، به شما صفحهای جهت انتخاب سرویس مورد نظرتون نمایش میده.
سیستم کاملا قابل اعتماد هست و بعد از استفاده، به شمایک پیام مبنی بر ورود به سرورتون داده خواهد شد. هنگام ورود، شما مجبور به تغییر رمز عبور خواهید شد.
سعی کردم تمام موارد مورد نیاز وبسمترها رو توش جابدم. برای مثال شما میتونید موارد زیر رو بدون داشتن هیچگونه دانشِ خاصی نصب بفرمایید:
۱-کنترل پنلهای cpanel ،directadmin ،kloxo ،webmin. همچنین هنگام نصب، امکان سفارشیسازی وجود داره.برای مثال شما میتونید علاوه بر نصب cpanel، گزینههای نصب فایروال، کانفیگ امنیتی( به صورت رایج) ، بهنیهسازی mysql و وب سرور و چندین گزینه که بعدا عرض خواهم کرد رو انتخاب بفرمایید.
۲-نصب نرمافزار xmpp و یک رابط کاربری وب بر پایه nodejs، که با استفاده از این امکان میتونید یک چت روم فوقالعاده حرفهای با مصرف بسیار پایین منابع رو داشته باشد. برای مثال تو شبیهسازیای که بنده انجام دادم، با استفاده از یک ویپیاس با رم۵۱۲ مگابایت، میتونید بیش از ۳۰۰ نفر آنلاین رو بدون ایجاد کمترین latency پشتیبانی کنید.
۳-نصب wordpress و وب سرور و پایگاه داده! شما گزینههای متنوعی برای این مورد خواهید داشت. من روی این مورد چون میدونم استفاده بسیار زیادی خواهد داشت، وقت خیلی زیادی گذاشتم. روی امنیت و دقت و سرعت خیلی کار کردم. گزینههای قابل انتخاب به این شرح هستن:
وب سرورها:apache, nginx وopenlitespeed
پایگاههای داده: mysql،pgsql وmemsql
در صورتی که هیچکدوم از این گزینهها رو انتخاب نکنید، سیستم با توجه به میزان حافظه، سرعت درایو ذخیره سازی و ... تصمیم گیری میکنه.ل ازم به ذکره که مشکل htaccess وnginx به صورت کامل و دائمی برطرف شده. همچنین تنظیمات وب سرور و پایگاه داده به بهترین شکل ممکن انجام خواهد شد. به صورتی که با یک ویپیاس SSD با رم ۴ گیگابایت، شما میتونید یک وبسایت وردپرس با امکان پاسخدهی به بیش از ۵۰۰ درخواست موازی داشته باشید!!
۴-نصب KVM! بله میتونید KVM رو هم جهت مجازی سازی با استفاده از این سیستم نصب کنید. به فکر آماده سازی یک ابزار رایگان برای مدیریت VM ها در آینده نزدیک هستم.
۵-نصب LAMP و LEMP!
۶-نصب drupal و وب سرور و پایگاه داده
۷-نصب RubyOn Rails و nginx و unicorn
۸-نصب DNS! که این مورد کمی پیچیده هست و بعدا با ایجاد قسمت تکمیلی جهت مدیریت دامنهها و ریکوردها در وبسایت انجام خواهد شد.
۹-نصب فایروال! با تمام سرویسهایی که بالاتر عرض شد، میتونید فایروال csf رونصب کنید. تمام تنظیمات به شکل کاملا حرفهای و مطابق با نیاز کاربر اعمال خواهد شد.
این موارد تاحالا به ذهن من رسیده بودن. خواهش میکنم اگر موردی به ذهنتون میرسه حتمااعلام بفرمایید، در صورت امکان اضافه خواهد شد.
ارادتمند.
-
پاسخ : کانفیگ آنی و رایگان سرورهای لینوکس
درود
سیستم راه اندازی شده؟ میتوانیم چک کنیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
درود
سیستم راه اندازی شده؟ میتوانیم چک کنیم؟
سیستم و گزینههایی که عرض کردم، به صورت کامل آماده شدهاند ولی فعلا در مرحله تست و شناسایی باگ هست و امکان عمومی سازی وجود نداره.
این تاپیک رو جهت نیازسنجی زدم. که از نظر و پیشنهادهای شما دوستان استفاده کنم.
-
بسیار عالی هست .
اگر 100 درصد تضمین شده باشد و تست شده باشد و نتیجه آن خوب باشه فکر میکنم استقبال خوبی بشه.
-
سلام
به نظر من کسی اطلاعات سرور را به سایت نمیده.
شما سعی کنید برنامه را به عنوان نرم افزار داخلی برا لینوکسی اماده کنید.
وتوی گیت هاب هم بزارید تا بقیه افراد در گشترش دادن به شما کمک کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
به نظر من کسی اطلاعات سرور را به سایت نمیده.
شما سعی کنید برنامه را به عنوان نرم افزار داخلی برا لینوکسی اماده کنید.
وتوی گیت هاب هم بزارید تا بقیه افراد در گشترش دادن به شما کمک کنند.
از اینکه تو تاپیک شرکت کردید متشکرم.
فرمایش شما کاملا صحیحه، اما برای استفاده داخلی، نرمافزارهای خوبی وجود داره مثل ee، اما خب باز هم کسایی هستن که نتونن از این نرمافزارها استفاده کنن.
هدف بنده انجام کار برای کسایی بود که اطلاعات زیادی تو این زمینه ندارن و نمیتونن از پس نصب نرمافزار و .. .بر بیان.
در رابطه با امنیت هم اولا رمزعبور کاربرها هیچجا ذخیره نمیشه.
ثانیا از https و tls استفاده میشه.
ثالثا، بعد از اتمام نصب، کاربر مجبور به تعویض رمز عبور میشه و بعد از تغییر رمز عبور، لیست یوزرهای سرور هم نمایش داده میشه.
فکر میکنم این موارد بتونن برای کاربر اطمینان خاطر ایجاد کنن.
-
باز هم دستاوردي جديد از متخصصين داخلي
سيستم بسيار خوبي هست مخصوصا براي اماتورعا و تازه واردها
اقا اين در مرحله تست رايگانه يا كلا رايگانه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobinhost.in
باز هم دستاوردي جديد از متخصصين داخلي
سيستم بسيار خوبي هست مخصوصا براي اماتورعا و تازه واردها
اقا اين در مرحله تست رايگانه يا كلا رايگانه ؟
نه کلا رایگانه داود خان.
دقیقا، ۹۵٪ استفاده برای کاربرهای آماتور هست که از پس کارهایی مثل نصب cpanel و ... بر نمیان. فکر نمیکنم برای کاربرهای حرفهای استفادهای داشته باشه.
-
سلام
ابتدا نظر شخصی
۱- من کلا با گسترش این موارد مخالفم. زیرا علاوه بر هاستینگ های تابستانی در آینده شاهد خواهیم بود که کانفیگر های تابستانی هم رویت شوند.
۲-
۳-
و حالا نگاتی در مورد این اسکریپت
۱- ممکن است کاربران اعتمادی به سایت و یا شخص نداشته باشند . و لذا رشد این اسکریپت متوقف میشود.هر چندشمااز https استفاده کنید ولی افراد اعتماد نمی کنند.زیرا ارتباط بین سرور ها بعد از ارایه پسورد توسط کاربر انجام می گردد.. کاربر در همان مرحله اول اعتمادی ندارد تا پسورد را در اختیار قرار دهد.
۲- بهتر است open Source باشد و یا بصورت project در git باشد.
باتشکر
۲-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secure_host
سلام
ابتدا نظر شخصی
۱- من کلا با گسترش این موارد مخالفم. زیرا علاوه بر هاستینگ های تابستانی در آینده شاهد خواهیم بود که کانفیگر های تابستانی هم رویت شوند.
۲-
۳-
و حالا نگاتی در مورد این اسکریپت
۱- ممکن است کاربران اعتمادی به سایت و یا شخص نداشته باشند . و لذا رشد این اسکریپت متوقف میشود.هر چندشمااز https استفاده کنید ولی افراد اعتماد نمی کنند.زیرا ارتباط بین سرور ها بعد از ارایه پسورد توسط کاربر انجام می گردد.. کاربر در همان مرحله اول اعتمادی ندارد تا پسورد را در اختیار قرار دهد.
۲- بهتر است open Source باشد و یا بصورت project در git باشد.
باتشکر
۲-
سلام و عرض ادب.
از این که تو تاپیک شرکت کردید متشکرم.
دررابطه با نظر سخصیتون، فکر نمیکنم اینجوری باشه. این سرویس رو تنها کسایی استفاده میکنن که هیچ چیزی از کانفیگ کردن بلد نباشن. این موارد انقدر پیشِپا افتاده هستن که کسی نمیتونه سوء استفاده کنه.
در مورد نکاتی هم که فرمودید، بالاتر عرض کردم، با گذشت زمان اعتماد حاصل میشه و در مورد اوپن سورس بودن هم ۱۰۰٪ تمام اسکریپتها قابل دانلود خواهند بود و برای مثال اسکریپتی که سیپنل رو نصب میکنه، به صورت بشاسکریپت در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت.
بازهم از نظر مفیدتون تشکر میکنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام و عرض ادب.
از این که تو تاپیک شرکت کردید متشکرم.
دررابطه با نظر سخصیتون، فکر نمیکنم اینجوری باشه. این سرویس رو تنها کسایی استفاده میکنن که هیچ چیزی از کانفیگ کردن بلد نباشن. این موارد انقدر پیشِپا افتاده هستن که کسی نمیتونه سوء استفاده کنه.
در مورد نکاتی هم که فرمودید، بالاتر عرض کردم، با گذشت زمان اعتماد حاصل میشه و در مورد اوپن سورس بودن هم ۱۰۰٪ تمام اسکریپتها قابل دانلود خواهند بود و برای مثال اسکریپتی که سیپنل رو نصب میکنه، به صورت بشاسکریپت در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت.
بازهم از نظر مفیدتون تشکر میکنم.
من با نظرsecure_host موافق هستم از نظر اینه خود شما هم میگین این سرورا برای کسایی هست که هیچی بلد نیستن ... خوب یه سری ها هم میان کانفینگ ها اولیه رو با این روش انجام میدن جاش پول میگیرن بعد قیب میشن ...
اما از دید دیگه اگه نگاه کنیم یک قدم بزرگ برای پیشرفت هست ...
شاید همه استفاده نکنن اما 5 درصد حداقل استفاده میکنن ...
ممکنه به شخصه برای سرور آیندم از این سیستم استفاده کنم تا کانفینگ های اولیه رو انجام بده بعد بدم دسوتان حرفه ای ترش کنن ... (اینجوری هزنیه ها کم تر میشه ... :D )
-
سلام
منظور کاملاً مشخصه این کار شما کار خوبیه
و برای راه انداختن یه سرور بسیار مفیده
ولی یه صحبت شخصی با اون دوستانی که در آینده از این سیستم ها استفاده خواهند کرد
دوستان عزیز شما که قراره مدیر سرور باشید و پیشرفت کنید باید بتونید یه سیپنل حداقل نصب کنید خودتون
یا اگر سیستم اتوماتیک براتون وبسرور نصب کنه فردا یه کانفیگ سلیقه ای نیاز داشته باشید چه میکنید؟
این سیستم ها خوبند به شرطی که آموزش فراموش نشه
تا مثل همه ی شغل ها نباشه که فقط حفظ کنیم
به جرات میگم تو ایران 80 درصد کاربران اینترنت فکر میکنند اینترنت یعنی گوگل
یعنی آدرس سایتشون رو به جای نوشتن در آدرس بار در سرچ گوگل مینویسند و بعد از جستجو روی لینک اول سایت کلیک میکنند
چرا؟
چون فقط یه چیزو انجام دادند و اصلا کنجکاوی نکردند
متاسفانه همه کامپیوتر و تبلت و لب تاب دارند ولی .....
به هر حال کار شما قشنگه و براتون آرزوی موفقیت دارم اگه بتونید در هر مرحله یه اموزشم بذارید یا توضیح بدید سیستم چیکار کرد و چرا این کارو کرده هم اعتماد بیشتر میشه هم کاربر یاد میگیره
-
بسيار عالي هست دوست عزيز
حدودا كي اين نرم افزار رو انتشار ميديد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
justfilm
بسيار عالي هست دوست عزيز
حدودا كي اين نرم افزار رو انتشار ميديد؟
از نظرتون متشکرم.
اعلام زمان برای انتشار کارِ سختیه. با توجه به اینکه این پروژه برای من اولویت نداره و انجام تستها زمان زیادی نیاز داره، احتمالا حدودای ۲ ماه دیگه.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
سلام
دوستان عزیز شما که قراره مدیر سرور باشید و پیشرفت کنید باید بتونید یه سیپنل حداقل نصب کنید خودتون
یا اگر سیستم اتوماتیک براتون وبسرور نصب کنه فردا یه کانفیگ سلیقه ای نیاز داشته باشید چه میکنید؟
یعنی آدرس سایتشون رو به جای نوشتن در آدرس بار در سرچ گوگل مینویسند و بعد از جستجو روی لینک اول سایت کلیک میکنند
چرا؟
به هر حال کار شما قشنگه و براتون آرزوی موفقیت دارم اگه بتونید در هر مرحله یه اموزشم بذارید یا توضیح بدید سیستم چیکار کرد و چرا این کارو کرده هم اعتماد بیشتر میشه هم کاربر یاد میگیره
از نظرتون متشکرم.
حتما سعی میکنم این مورد رو در نظر بگیرم. پیشنهاد خوبی بود.
متشکرم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
سلام
چرا؟
درسته قطعا کسی که میخواد سایتش رو از هاست به سرور انتقال بده باید حداقل نصب و کانفینگ پایه سی پنل رو بلد باشه اما خوب منم ذکر کردم کانفینگ اولیه رو انجام بده ! مثلا ممکنه من یه سرور بگیرم وقت نداشته باشم تا چند ماه کانفینگش کنم که با این سرویس به راحتی میشه کانفینگ کرد و چند ماه دیگه نشت تنظیمات رو برسی کرد و دونه دونه تغیرات مد نظر رو اعلام کرد ...
در کل سیستم خوب و مفیدی میتونه باشه ..
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
از نظرتون متشکرم.
اعلام زمان برای انتشار کارِ سختیه. با توجه به اینکه این پروژه برای من اولویت نداره و انجام تستها زمان زیادی نیاز داره، احتمالا حدودای ۲ ماه دیگه.
- - - Updated - - -
از نظرتون متشکرم.
حتما سعی میکنم این مورد رو در نظر بگیرم. پیشنهاد خوبی بود.
متشکرم.
عزیز اینم خدمتتون بگیم پیشنهاد میکنم با همکاری دوستان یه آموزش در سایت های دوستان بفرستین و سیستمو معرفی کنید که تا جایی که ممکنه دست دلال هایی که بعد از انتشار پیدا میشه کوتاه بشه ....
-
یه جوز جایگزین برای tasksel هست ولی تحت وب؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SIP
یه جوز جایگزین برای tasksel هست ولی تحت وب؟
دقیقا! تحت وب و به صورت ریموت.
-
سلام
به نظرم با بش اسکریپت خیلی راحت میشه همه اینکار هارو داخل خود سرور انجام داد ، مثلا من برای دایرکت ادمین خودم یک بش اسکریپت نوشتم برای خودم استفاده میکنم که کارش اینه که اول دایرکت ادمین نصب میشه بعد از اتمام نصب دیتابیس رو اوپتیمایز میکنه و بعد از کاستم بیلد با توجه به نیاز های من پروفایل رو ادیت میکنه و اقدام به بیلد میکنه و بعدش هم نصب فایروال ، شل اسکنر و کانفیگ هاشون رو انجام میده و پورت دایرکت ادمین و اس اس اچ ر وتغییر میده و در نهایت یه پیغام اتمام نصب رو نمایش میده تمام این موارد رو داخل یک بش اسکریپت قرار دادم و تنها لازمش اینه که اسکریپت رو داخل سرور دانلود کنم و بعد اجراش کنم یعنی
sh install.sh و خودش تمام مواررد رو انجام میده
کار وب سایت شما هم تقریبا مشابه همینه منکر نمیشم زحمت کشیدید و کار آسانی هم نیست من رو همین اسکریپت برای خودم 2 روز زمانم رو کامل گرفت اما فکر نکنم سایتی که با برنامه شما راه اندازی بشه اونقدر استقبال بشه انجام مواردی که شما گفتید خیلی ساده تر از یزیه که نیاز به اتماسیون داشته باشه
-
کارتون خوبه ولی امیدوارم در راه خلاف استفاده نکنند.
مثلا ممکنه فردا همین هاستینگ های تابستانی یک امکانی مجدد اضافه کنند و بگن با اینقدر هزینه کانفیگ خود را از ما بخواهید و از این جور حرف ها.
و از افراد هزینه بگیرند ولی در عوض سایت شما کانفیگ رو انجام بده. (یه جور دلالی)، در اصل اومدید ثواب کنید بدتر راه کلاه برداری باز میشه.
فکری هم برای این مورد بکنید خوب هست.
اسکریپت شما برای کسایی که هیچ کانفیگی انجام نمیدهند مناسب هست و بهتر از هیچی برای این افراد هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
سلام
به نظرم با بش اسکریپت خیلی راحت میشه همه اینکار هارو داخل خود سرور انجام داد ، مثلا من برای دایرکت ادمین خودم یک بش اسکریپت نوشتم برای خودم استفاده میکنم که کارش اینه که اول دایرکت ادمین نصب میشه بعد از اتمام نصب دیتابیس رو اوپتیمایز میکنه و بعد از کاستم بیلد با توجه به نیاز های من پروفایل رو ادیت میکنه و اقدام به بیلد میکنه و بعدش هم نصب فایروال ، شل اسکنر و کانفیگ هاشون رو انجام میده و پورت دایرکت ادمین و اس اس اچ ر وتغییر میده و در نهایت یه پیغام اتمام نصب رو نمایش میده تمام این موارد رو داخل یک بش اسکریپت قرار دادم و تنها لازمش اینه که اسکریپت رو داخل سرور دانلود کنم و بعد اجراش کنم یعنی
sh install.sh و خودش تمام مواررد رو انجام میده
کار وب سایت شما هم تقریبا مشابه همینه منکر نمیشم زحمت کشیدید و کار آسانی هم نیست من رو همین اسکریپت برای خودم 2 روز زمانم رو کامل گرفت اما فکر نکنم سایتی که با برنامه شما راه اندازی بشه اونقدر استقبال بشه انجام مواردی که شما گفتید خیلی ساده تر از یزیه که نیاز به اتماسیون داشته باشه
از اینکه تو تاپیک شرکت کردید متشکرم.
بنده هم عرض کردم، این سیستم برای کاربرهای حرفهای هیچ استفادهای نداره و مواردی که انجام میشه خیلی پیشِپا افتاده هستن.
با این وجود، هر ۸-۷ روز یکبار بنده پیام دریافت میکنم، برای نصب سیپنل یا دایرکتادمین و موارد ساده اینچنینی.
برای همین این تصمیم رو گرفتم. علاوه بر این، به جهت اینکه تخصص بنده در PHP هست، مورد اصلیی مانور وبسایت بر روی بخش وردپرس خواهد بود.
هنگام راهاندازی مشاهده خواهید کرد که نصب و optimize به چه صورت و چه مقدار تاثیرگذار خواهد بود.
ارادتمند.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
کارتون خوبه ولی امیدوارم در راه خلاف استفاده نکنند.
مثلا ممکنه فردا همین هاستینگ های تابستانی یک امکانی مجدد اضافه کنند و بگن با اینقدر هزینه کانفیگ خود را از ما بخواهید و از این جور حرف ها.
و از افراد هزینه بگیرند ولی در عوض سایت شما کانفیگ رو انجام بده. (یه جور دلالی)، در اصل اومدید ثواب کنید بدتر راه کلاه برداری باز میشه.
فکری هم برای این مورد بکنید خوب هست.
اسکریپت شما برای کسایی که هیچ کانفیگی انجام نمیدهند مناسب هست و بهتر از هیچی برای این افراد هست.
از اینکه نظرتون رو فرمودید متشکرم.
راهی به ذهن شما میرسه برای جلوگیری از این مورد؟
من هر راهی رو که بررسی میکنم، از اون سادگیای که برای سایت در نظر گرفتم کم میکنه.
میشه هدر ssh گذاشت و از این قبیل کارها کرد، اما خب بازهم قابل دور زدن هست.
برای سیستمهای وردپرس میشه کاری کرد که کسی نتونه دورش بزنه، اما خب در مورد بقیه سیستمها بعید میدونم این مورد عملی باشه.
در رابطه با فرمایشتون هم، فکر نمیکنم کلاهبرداریای صورت بگیره. به هر حال برای مثال مشتری میخواد رو سرورش سیپنل نصب بشه، که میشه.
ارادتمند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
از اینکه نظرتون رو فرمودید متشکرم.
راهی به ذهن شما میرسه برای جلوگیری از این مورد؟
من هر راهی رو که بررسی میکنم، از اون سادگیای که برای سایت در نظر گرفتم کم میکنه.
میشه هدر ssh گذاشت و از این قبیل کارها کرد، اما خب بازهم قابل دور زدن هست.
برای سیستمهای وردپرس میشه کاری کرد که کسی نتونه دورش بزنه، اما خب در مورد بقیه سیستمها بعید میدونم این مورد عملی باشه.
در رابطه با فرمایشتون هم، فکر نمیکنم کلاهبرداریای صورت بگیره. به هر حال برای مثال مشتری میخواد رو سرورش سیپنل نصب بشه، که میشه.
ارادتمند.
بله درسته حرفتون نمیشه کامل اسمش را کلاه برداری گذاشت اما کاربرانی سمت شما میان که کاملا اماتور هستند و این کاربران هم وقتی بفهمن یک جا رایگان بوده و از آنها پول گرفته شده اسم آن را کلاه برداری میگذارند.
وگرنه بالاخره یکی وقت گذاشته و مثلا سایت شما را پیدا کرده و به کسی که وقت نگذاشته با هزینه خدمات رایگان شما را میده ولی خب در همین انجمن بارها دیدید که طرف 20 تومان بابت راست چین کردن یه قالب گرفته فرداش یکی اومده گفته کلاه برداره توی اون سایت نسخه انگلیسیش رایگان بوده و کار خاصی نکرده :)
اول و آخر به شما ضرری نمیرسه ولی خب دید مثبتی که برای این کار دارید یک سری مشکلات منفی هم به وجود میاره و باعث تشنج بیشتر بازار فعلی میشه و بی اعتمادی را بیشتر رواج میده و ممکنه کار به جایی برسه که هرکسی بخواد به کسی پول کانفیگ بده بترسه و بگه مدرک بده و ثابت کن خودت کانفیگ میکنی نه اون سایت.
فکری به ذهن بنده فعلا که نرسید اگر رسید میگم خدمتتون ولی در کل این موارد را در نظر بگیرید اگر منفعت ها خیلی خیلی بیشتر از این مشکلات بود ادامه دهید، چون طبیعتا شما دوست ندارید منفعت یک کارتون به جامعه کمتر از ضرر کارتون باشه.
یک فکری هم هست که مثلا آیپی سرورهایی که توسط شما کانفیگ میشه را در سایت ثبت کنید و تاریخ کانفیگ شدن آن و ... که همه مشاهده کنند اما فکر کنم فکر خوبی نباشه چون اگر یک باگی باشه توی کانفیگ و یک هکر راهی پیدا کرده باشه شما عملا لیست کامل را در اختیارش گذاشتید و به همه سرور ها وارد میشه و خراب کاری میکنه.
با تشکر
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
بله درسته حرفتون نمیشه کامل اسمش را کلاه برداری گذاشت اما کاربرانی سمت شما میان که کاملا اماتور هستند و این کاربران هم وقتی بفهمن یک جا رایگان بوده و از آنها پول گرفته شده اسم آن را کلاه برداری میگذارند.
۱- وگرنه بالاخره یکی وقت گذاشته و مثلا سایت شما را پیدا کرده و به کسی که وقت نگذاشته با هزینه خدمات رایگان شما را میده ولی خب در همین انجمن بارها دیدید که طرف 20 تومان بابت راست چین کردن یه قالب گرفته فرداش یکی اومده گفته کلاه برداره توی اون سایت نسخه انگلیسیش رایگان بوده و کار خاصی نکرده :)
۲- اول و آخر به شما ضرری نمیرسه ولی خب دید مثبتی که برای این کار دارید یک سری مشکلات منفی هم به وجود میاره و باعث تشنج بیشتر بازار فعلی میشه و بی اعتمادی را بیشتر رواج میده و ممکنه کار به جایی برسه که هرکسی بخواد به کسی پول کانفیگ بده بترسه و بگه مدرک بده و ثابت کن خودت کانفیگ میکنی نه اون سایت.
۳- فکری به ذهن بنده فعلا که نرسید اگر رسید میگم خدمتتون ولی در کل این موارد را در نظر بگیرید اگر منفعت ها خیلی خیلی بیشتر از این مشکلات بود ادامه دهید، چون طبیعتا شما دوست ندارید منفعت یک کارتون به جامعه کمتر از ضرر کارتون باشه.
۴- یک فکری هم هست که مثلا آیپی سرورهایی که توسط شما کانفیگ میشه را در سایت ثبت کنید و تاریخ کانفیگ شدن آن و ... که همه مشاهده کنند اما فکر کنم فکر خوبی نباشه چون اگر یک باگی باشه توی کانفیگ و یک هکر راهی پیدا کرده باشه شما عملا لیست کامل را در اختیارش گذاشتید و به همه سرور ها وارد میشه و خراب کاری میکنه.
با تشکر
به ترتیب پاسخ میدم:
۱- کاملا درسته. متاسفانه اینگونه مشکلات به جای اینکه روز به روز کمتر بشن، روز به روز بیشتر میشن!
۲- قبول دارم. اتفاقا من بیش از ۳ ماه پیش این سیستم رو طراحی و اجرا کردم، اما خب چندتا از دوستان و بچههای همین انجمن فرمودن که نونِ مارو آجر میکنی و ...! به احترام اون دوستان سیستم رو با تغییرات زیاد انتشار میدم. برای مثال سیستم قبلی، نصب دایرکتادمین و nginx و ... رو بدون نیاز به پلاگین و پرداخت هزینه، با بهترین performance انجام میداد، که خب بعضیاز دوستان شاکی شدن. من خدایی نکرده قصد کساد کردن بازار کسی رو ندارم. تنها هدفم کمک به آماتورها و افرادی که تازه شروع کردن هست.
۳- متشکرم، لطف میکنید.
۴- همونطور که بالاتر عرض کردم، سیاست وبسایت به این صورت هست که هیچ اطلاعاتی از هیچ کاربری ذخیره نشه. به همین دلیل حتی سیستم کاربری و عضویت هم درنظر نگرفتم. خودتون هم فرمودید، در صورت وجود باگ و ...، راهِ سوء استفاده برای بعضیها باز میشه.
باز هم از نظرات خوبتون متشکرم.
ارادمتند.
-
اگر مقداری سرعت انشتار بهتره بشه خیلی عااالی میشه.استقبال زیادی از این نرم افزار میشه.واقعا ایده عالی بوود
-
RoobinaServer
دوست عزیز، من حرف شما رو قبول دارم! اما شما دارید راه رو به دیگران نشان میدید! درست میگم؟! اینکه هاستینگ های تابستان چه کار میخواهند بکنند...
این سیستم میتونه خیلی به کار دوستان آماتور و عزیزانی که حتی، حال کانفینگ کردن را ندارن ب کار بیاد!
و نظر بنده! این سیستم رو طوری طراحی کنید که افرادی که کانفینگ های حرفه ای می خواهند با پرداخت هزینه اندک ب صورت انی براشون انجام بشه!
و کانفینگ های معمولی مثل سی پنل و نصب اسکریپت ... رایگان باشه!
حال این نظر بنده میباشد :)
با تشکر از کار مفیدی که انجام میدید حمید جان :x
-
مشکل اینجاست تو ایران نصب 4 تا پکیج اسمشو میزارن کانفیگ!
نمیدونم والا ... استفاده درست که نمیکنیم ...
تابستونم که میشه ماشالله فروش هاست با کانفیگ حرفه ای ...
-
سلام برادرگرامی
لطف می کنین بنچمارک ارزیایی هاتون
در دوحالت عادی و کانفیگ شده توسط سیستم شما
رو قراربدین تا خصوصیات سیستم شما دقیق تر مشخص شه
و افراد راحت تر و بهتر میتونن به سیستم شما اعتماد کنن چون تفاوت ها رو به عینه می بینن و درک میکنن.
ارادت
-
عالیه
آقای سلطانی ما نیز در حال نوشتن یک برنامه ای هستیم که 20 درصد پیش رفته اما نیاز هر وب مستریه باز باهاتون در ارتباط باهاشون حتما مشورت میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrangta
مشکل اینجاست تو ایران نصب 4 تا پکیج اسمشو میزارن کانفیگ!
نمیدونم والا ... استفاده درست که نمیکنیم ...
تابستونم که میشه ماشالله فروش هاست با کانفیگ حرفه ای ...
بد بین بودن چیز خوبی نیست. ما امیدوار میشیم که استفاده خوب بشه ازش. هرچند من یک راه پیدا کردم که تا حد خیلی زیادی جلوی سوء استفاده رو بگیره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
007
سلام برادرگرامی
لطف می کنین بنچمارک ارزیایی هاتون
در دوحالت عادی و کانفیگ شده توسط سیستم شما
رو قراربدین تا خصوصیات سیستم شما دقیق تر مشخص شه
و افراد راحت تر و بهتر میتونن به سیستم شما اعتماد کنن چون تفاوت ها رو به عینه می بینن و درک میکنن.
ارادت
سلام و عرض ادب.
اتفاقا این مورد به فکر خودم هم رسید. حتما در اسرع وقت یک فیلم تهیه میکنم از بنچمارکینگ و نتیجه رو به صورت تصویری و متنی ارائه میکنم خدمتتون.
از پیشنهادتون متشکرم. حتما تو این چند روز عملی میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
عالیه
آقای سلطانی ما نیز در حال نوشتن یک برنامه ای هستیم که 20 درصد پیش رفته اما نیاز هر وب مستریه باز باهاتون در ارتباط باهاشون حتما مشورت میکنم
لطف دارید جناب عیسیلو.
هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم.
-
به شخصه صد در صد موافق هستم با راه اندازی چنین سرویسی .
چون واقعا مناسب و خوب است .
اگر بتونی پارتشین بندی ها رو هم کاستوم کاربر انجام بده عالی میشه.
-
سلام.
ممکن هست وبسایت شما از طریق مشکل امنیتی سرور ، اسکریپت ویا بقیه ی مشکلات امنیتی مورد نفوذ قرار بگیرد !
اینجاست که با تغییر ویا اضافه کردن چند خط به برنامه ، هکر میتواند به سرور ها دسترسی داشته باشد
این مورد رو هم در نظر داشته باشید.
موفق بشید.
-
سلام
طرح خوبیه اتفاقاً خیلی از افراد در این انجمن گفتن که تبدیل به استفاده تا صحیح و ایجاد هاستینگ های تابستونی میشه در جواب باید بگم که همین افراد در آینده مورد استفادشون قرار میگیره چرا که کاملاً به درد vps فروش ها میخوره (شرکت های ارائه دهنده vps) چرا که میتونن با وقت کمتری در خصوص کانفیگ vps، vps مورد نظر رو تحویل مشتری بدن البته منظورم کانفیگ های رایگان هستش و این کانفیگ ها به درد فروش نمیخورن و همین طور از طرفی برای اشخاص مبتدی خوبه اما از یه طرف هم کار رو براشون آسون میکنه و شاید دنبال کانفیگ و این جور قضایا نرن و یاد نگیرن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
به شخصه صد در صد موافق هستم با راه اندازی چنین سرویسی .
چون واقعا مناسب و خوب است .
اگر بتونی پارتشین بندی ها رو هم کاستوم کاربر انجام بده عالی میشه.
حسین از اینکه نظرتو اعلام کردی ممنونم، اما پارتیشن بندی اونقدر ساده نیست که کاربر عادی بتونه از پسش بر بیاد. قبلا هم گفتم، این پروژه صرفا برای تازهکار هاست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secureconfig
سلام.
ممکن هست وبسایت شما از طریق مشکل امنیتی سرور ، اسکریپت ویا بقیه ی مشکلات امنیتی مورد نفوذ قرار بگیرد !
اینجاست که با تغییر ویا اضافه کردن چند خط به برنامه ، هکر میتواند به سرور ها دسترسی داشته باشد
این مورد رو هم در نظر داشته باشید.
موفق بشید.
سلام و عرض ادب. اول اینکه نظرتون فوقالعاده خوب و به جا بود. دقیقا ابتدای مرداد ماه امسال بود که به این فکر افتادم. کاملا یادمه که کجا بودم و چکار میکردم. اولین بخشی که بهش فکر کردم همین بود!
چیزی که فرمودید رو کاملا قبول دارم. به همین دلیل یک شبکه متشکل از ۴ سرور ( و بیشتر) - برای بعضی ار موارد، میشه به جای سرور از هاست اشتراکی هم استفاده کرد- برای برطرف سازی این مورد طراحی کردم. به صورتی که وبسایت، تنها یک اینترفیس و نگهدارنده موقت اطلاعات خواهد بود. بقیه امر از طریق یک شبکه خصوصی، که ارتباطاتش محدود به آیپیهای خاص هست صورت میگیره.
فرض کنید کاربر تو وبسایت اطلاعاتش رو ثبت میکنه. اول اینکه به جز فیلد پسورد و آیپی، سایر فیلدها تنها به صورت عددی خواهند بود و امکان نفوذ از طریق اسکریپت، با توجه به زیرساخت تهیه شده نزدیک به صفر خواهد بود. بعد از ثبت اطلاعات، که به توسط یک کلید اختصاصی فراخوانی شده از سرور دوم کدگذاری میشن، سرور دیگهای از طریق یک سیستم mirroring وارد میشه و اطلاعات ثبت شده رو از سرور دوم به صورت کد شده، با کلید اختصاصی دیگری تحویل میگیره. سیستم mirroing به صورتی خواهد بود که آیپی سرور سوم هرگز قابل شناسایی نباشه. بعد از دریافت اطلاعات، با توجه به وضعیت نودها، وظیفه کانفیگ به اولین نود آزاد داده خواهد شد.
در رابطه با امنیت نودها هم فکرهایی کردم. از قبیل محدود سازی پورتها و ...
من قبلا یک فایروال برای درخواستهای http نوشتم و تجربه کار با این مورد رو به میزان لازم دارم. به همین دلیل هیچ مشکلی بابت این مسئله نخواهیم داشت.
تنها موردی که باقی میمونه، احتمال وجود حفره امنیتی تو خودِ سیستمهای عامل هست که واقعا سعی میکنم تا حد زیادی جلوی این اتفاق رو بگیرم، اما خب اگر اتفاق بیافته، واقعا از عهده من خارج خواهد بود.
ضمنا، هنگام ورود اطلاعات به کاربر اطلاع داده میشه که این یک سیستم کامپیوتریِ ساخته شده توسط انسان هست و وجود اشتباه، محتمل هست و تمام مسئولیت استفاده از سیستم، بر عهده کاربر خواهد بود. همونطور که هنگام استفاده از سیستمعاملهایی که روی کامپیوترهامون داریم، این قرارداد رو میپذیریم.
ارادتمند.
-
مواردی که برای امنیت لحاظ کرده اید بسیار عالی هست.
اما یه مورد نمیدونم بنده متوجه نشدم یا ...
اگر هکر به سایت اصلی نفوذ کند ، و فایل های اسکریپت را حذف کند و یه fake page مانند اسکریپت تهیه کند ، ایا باز هم تدابیری که اعمال کرده اید کار میکند ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secureconfig
مواردی که برای امنیت لحاظ کرده اید بسیار عالی هست.
اما یه مورد نمیدونم بنده متوجه نشدم یا ...
اگر هکر به سایت اصلی نفوذ کند ، و فایل های اسکریپت را حذف کند و یه fake page مانند اسکریپت تهیه کند ، ایا باز هم تدابیری که اعمال کرده اید کار میکند ؟!
نه توضیح من ناقص بود. عذر خواهی میکنم.
راستش رو بخواید، برای اینترفیس اسکریپتی درکار نیست. کل قضیه یک نسخه ویرایش شده از یکی از وبسرورهای نه چندان شناخته شده هست، که یک سری فایل کامپایل شده به زبان C رو میزبانی میکنه. به همین جهت عرض کردم که امکان نفوذ به سروری که کاربر با اون در ارتباطه، بسیار کمه. یک سیستم کنترلی ( مثل lfd) خیلی ساده تهیه شده، که هش md5 فایلهای مورد میزبانی رو بررسی میکنه و در صورت وجود مشکل، بنده رو خبردار میکنه. علاوه بر این، یک daemon کنترلی هم نوشتم، که یک سری کد برای سرور اینترفیس ارسال میکنه و تحت شرایط زمانی، یک سری جواب مشخص میگیره. به این ترتیب حداکثر یک دقیقه بعد از نفوذ، بنده خبردار خواهم شد.
-
خواهش میکنم.
اگر به این صورت باشد خوب هست و حتما استقبال زیادی میشود.
البته اینطور که توضیح دادید احتمالا هزینه و زمان زیادی باید صرف کرد.
موفق باشید/.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secureconfig
خواهش میکنم.
اگر به این صورت باشد خوب هست و حتما استقبال زیادی میشود.
البته اینطور که توضیح دادید احتمالا هزینه و زمان زیادی باید صرف کرد.
موفق باشید/.
خب ۱۰۰٪ هرچیزی بهایی داره.
از نظر زمانی، من به صورت متمرکز کار نکردم، اما حداقل ۳۰۰ ساعت تاحالا وقت گذاشتم روی این سرویس.
از نظر هزینه هم، مشکلی نداره. و اینکه امیدوارم بتونم اسپانسر جذب کنم.
ارادتمند.
-
یه پیشنهادی دارم
میتونید کانفیگ ها رو مرحله بندی کنید برای مثال: کانفیگ رایگان - کانفیگ نقره ای - کانفیگ طلایی
که در کانفیگ رایگان تا حدی سرور رو هم از لحاظ امنیتی و هم کلی کانفیگ میکنه و به مراتب بالا میره به طوری که در سطح آخر بالاترین درجه کانفیگ از لحاظ امنیتی و غیره انجام بشه البته میدونم که این قضیه زمانبره و باید هم هزینه و هم حوصله به خرج بدین ولی ایده ی خوبیه اگر عملی بشه اصلاً میتونید مدیریت سرور رو هم اضافه کنید که سیستم باگ های سرور رو بگیره و سرور رو مانیتور کنه که البته این رو هم میتونید سطح بندی کند
اگر چیز خوبی میخواین عذاب در بیاد باید وقت بذارین و یک نفری هم نمیشه باید گروهی کار کنید و در کل خیلی کارا میشه کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
یه پیشنهادی دارم
میتونید کانفیگ ها رو مرحله بندی کنید برای مثال: کانفیگ رایگان - کانفیگ نقره ای - کانفیگ طلایی
که در کانفیگ رایگان تا حدی سرور رو هم از لحاظ امنیتی و هم کلی کانفیگ میکنه و به مراتب بالا میره به طوری که در سطح آخر بالاترین درجه کانفیگ از لحاظ امنیتی و غیره انجام بشه البته میدونم که این قضیه زمانبره و باید هم هزینه و هم حوصله به خرج بدین ولی ایده ی خوبیه اگر عملی بشه اصلاً میتونید مدیریت سرور رو هم اضافه کنید که سیستم باگ های سرور رو بگیره و سرور رو مانیتور کنه که البته این رو هم میتونید سطح بندی کند
اگر چیز خوبی میخواین عذاب در بیاد باید وقت بذارین و یک نفری هم نمیشه باید گروهی کار کنید و در کل خیلی کارا میشه کرد.
از پیشنهادتون متشکرم، اما هدف من کسب درآمد نبود و نیست، فقط قصد دارم به کسانی که در ابتدای راه هستن، یه کمک خیلی کوچیک کنم. همین!
اما در رابطه با مانیتورینگ، پیشنهاد فوقالعادهای بود. حتما بهش فکر میکنم.
متشکرم.
-
پیشنهاد بنده هم صرفاً جهت کسب درآمد نبود اگر این کار رو انجام بدید و کانفیگ حرفه ای در سیستمتون اضافه کنید بسیار چیز عالی ای میشه فرض کنید کسی که سرور داره با زدن چند کلیک و چند دقیقه کل کانفیگ هاش انجام بشه حالا با هر هزینه ای مهم اون وقته که با این سیستم میشه تحقق پیدا کرد میدونید اگه این سیستم رو به صورت حرفه ای گسترش بدین میتونه یک سایت عظیمی بشه
حالا منظور بنده این نیست که فقط خودتون چند نفری بشینید و این سیستم رو راه بندازید میتونین با شرکت های بزرگی صحبت کنید و اون ها رو در بحث کانفیگ مخصوصاً امنیتی سهیم کنید.