نقل قول نوشته اصلی توسط tizparvaz نمایش پست ها
سلام
به نظرم با بش اسکریپت خیلی راحت میشه همه اینکار هارو داخل خود سرور انجام داد ، مثلا من برای دایرکت ادمین خودم یک بش اسکریپت نوشتم برای خودم استفاده میکنم که کارش اینه که اول دایرکت ادمین نصب میشه بعد از اتمام نصب دیتابیس رو اوپتیمایز میکنه و بعد از کاستم بیلد با توجه به نیاز های من پروفایل رو ادیت میکنه و اقدام به بیلد میکنه و بعدش هم نصب فایروال ، شل اسکنر و کانفیگ هاشون رو انجام میده و پورت دایرکت ادمین و اس اس اچ ر وتغییر میده و در نهایت یه پیغام اتمام نصب رو نمایش میده تمام این موارد رو داخل یک بش اسکریپت قرار دادم و تنها لازمش اینه که اسکریپت رو داخل سرور دانلود کنم و بعد اجراش کنم یعنی
sh install.sh و خودش تمام مواررد رو انجام میده
کار وب سایت شما هم تقریبا مشابه همینه منکر نمیشم زحمت کشیدید و کار آسانی هم نیست من رو همین اسکریپت برای خودم 2 روز زمانم رو کامل گرفت اما فکر نکنم سایتی که با برنامه شما راه اندازی بشه اونقدر استقبال بشه انجام مواردی که شما گفتید خیلی ساده تر از یزیه که نیاز به اتماسیون داشته باشه
از اینکه تو تاپیک شرکت کردید متشکرم.
بنده هم عرض کردم، این سیستم برای کاربرهای حرفه‌ای هیچ استفاده‌ای نداره و مواردی که انجام میشه خیلی پیشِ‌پا افتاده هستن.
با این وجود، هر ۸-۷ روز یکبار بنده پیام دریافت می‌کنم، برای نصب سی‌پنل یا دایرکت‌ادمین و موارد ساده اینچنینی.
برای همین این تصمیم رو گرفتم. علاوه بر این، به جهت اینکه تخصص بنده در PHP هست، مورد اصلی‌ی مانور وبسایت بر روی بخش وردپرس خواهد بود.
هنگام راه‌اندازی مشاهده خواهید کرد که نصب و optimize به چه صورت و چه مقدار تاثیرگذار خواهد بود.
ارادتمند.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
کارتون خوبه ولی امیدوارم در راه خلاف استفاده نکنند.

مثلا ممکنه فردا همین هاستینگ های تابستانی یک امکانی مجدد اضافه کنند و بگن با اینقدر هزینه کانفیگ خود را از ما بخواهید و از این جور حرف ها.

و از افراد هزینه بگیرند ولی در عوض سایت شما کانفیگ رو انجام بده. (یه جور دلالی)، در اصل اومدید ثواب کنید بدتر راه کلاه برداری باز میشه.

فکری هم برای این مورد بکنید خوب هست.

اسکریپت شما برای کسایی که هیچ کانفیگی انجام نمیدهند مناسب هست و بهتر از هیچی برای این افراد هست.
از اینکه نظرتون رو فرمودید متشکرم.
راهی به ذهن شما میرسه برای جلوگیری از این مورد؟
من هر راهی رو که بررسی می‌کنم، از اون سادگی‌ای که برای سایت در نظر گرفتم کم می‌کنه.
میشه هدر ssh گذاشت و از این قبیل کارها کرد، اما خب بازهم قابل دور زدن هست.
برای سیستم‌های وردپرس میشه کاری کرد که کسی نتونه دورش بزنه، اما خب در مورد بقیه سیستم‌ها بعید میدونم این مورد عملی باشه.
در رابطه با فرمایشتون هم، فکر نمیکنم کلاه‌برداری‌ای صورت بگیره. به هر حال برای مثال مشتری میخواد رو سرورش سی‌پنل نصب بشه، که میشه.
ارادتمند.