-
کسب درآمد به روش جدید
سلام دوستان
روشی جدید برای کسب درآمد به راحتی
شمامیتوانید با ارسال تاپیک وپست درآپ فروم کسب درآمدکنید.
می توانید درتاپیک های مختلف شرکت کرده وبه ازای هرپست75تومن وبه ازای هرتاپیک زده شده مبلغ110تومن دریافت کنید.
نحوه کار چگونه است؟
ابتدا درآپ فروم عضو شوید.
سپس شروع به ارسال پست وتاپیک کنید.
به ازای هر تاپیک ارسالی مبلغ110 و به ازای هرپست ارسالی مبلغ75تومان به حساب شما اضافه میشه.
برای اطمینان میتوانید همینکه حساب شما به 1000تومن رسید درخواست تسویه بدین تاسریعا وجه به حسابتون واریزبشه...
قوانین:
پست های اسپم موردقبول نمیباشد
شمامیتوانید درتاپیک سرویس های خودرا هم معرفی کنید وموضوع تاپیک هیچ فرقی ندارد
لطفاتوجه فرمائید که قبل از واریزدرآمد پست های شمابررسی میشوند.
upforum.ir
روش تسویه حساب:
شما میتوانید به محض اینکه موجودی حسابتون به1000تومن رسید ازطریق پ.خ درخواست تسویه حساب بدین.
زمان تسویه حساب هرروز بین ساعت5تا7بعدازظهرمیباشد//..
دوستان میتوانند برای اطمینان هر1000تومان تسویه کنندتابه مشکل نخورند//..
اینطوری شما هم سرویس هاتون رو معرفی میکنید درآپ فروم هم کسب درآمدکردید.
-
پاسخ : کسب درآمد به روش جدید
سلام
این قاعده تا کی ادامه داره؟ منظورم زمان و یا رنک محدودی داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2244
سلام
این قاعده تا کی ادامه داره؟ منظورم زمان و یا رنک محدودی داره؟
سلام.
فعلابطور آزمایشی بمدت دوهفته.
اگه استقبال بشه سیستم روپیشرفته میکنیم ومدت رو دائم...
باتشکر
-
سلام
من شروع می کنم ببینم حقیقت داره یا نه :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Riko
سلام
من شروع می کنم ببینم حقیقت داره یا نه :d
امیدوارم شروع وپایان خوبی باشه براتون.
فقط درجریان باشید تسویه حساب فقط بین ساعات5تا7هست ودرسایرساعات میتونید درآمدروبصورت شارژ دریافت کنید.
موفق باشید
-
شما فقط ایده میزنی اما عمل نمیکنید!
تا بحال که اینطور بوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
email1414
امیدوارم شروع وپایان خوبی باشه براتون.
فقط درجریان باشید تسویه حساب فقط بین ساعات5تا7هست ودرسایرساعات میتونید درآمدروبصورت شارژ دریافت کنید.
موفق باشید
انشاالله به امید خدا، من درگاه پرداخت آنلاین هم دارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Riko
انشاالله به امید خدا، من درگاه پرداخت آنلاین هم دارم.
پس توهرساعتی میتونم باهاتون تسویه کنم...
امابهتره که توهمون ساعاتی که گفتم اقدام به تسویه کنید/
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
قزوین هاست
شما فقط ایده میزنی اما عمل نمیکنید!
تا بحال که اینطور بوده
انشاالله این ایده اگه خوب باشه ادامش میدیم.
میتونید هر1000تومان تسویه کنید
-
دوستان وعزیزان گول این فرد رو نخورید حتی یه ریال هم دستتون نمیرسه به قرآن 300 تومن از ایشون طلب دارم همش برامون قصه درآوردن خلاصه بهتره پی کار دیگه ای باشید تا مثل من الاف نشید
-
ضمانت پرداخت ؟ :|
این انجمنت رو چندین بار به بهانه های محتلف اپ کردی :| کجاست اون انجمن که میگفتی یک هفته 2000 تا عضو میگیرد ؟:|
-
دوستان به هیچ یک ازسوالات پاسخ نمیدم چون آخرش اخراجه.
هرکدوم ازدوستان پستاشون به هزارتومن رسید سریع پ.خ بدن تابراشون واریزبشه.
- - - Updated - - -
اولین تسویه حساب با کاربر riko انجام شد:
مبلغ: 1000تومان
ممنون ازاعتمادتون وامیدوارم همکاری ادامه داشته باشه.سایردوستان هم میتونن هزار تومن هزارتومن درخواست تسویه بدن تادرکمتراز5دقیقه تسویه بشه.
http://upforum.ir
-
سلام دوستان
داشتم دنبال تاپیک میگشتم خخخ
دوستان من دست مزدم گرفتم و کارت شارژم گرفتم :d
مرسی از صاحبش
-
پرداخت بعدی به مبلغ 1000 تومان انجام شد.
-
سلام
ایشون تست شدند
اولین پرداخت به مبلغ 1000 تومان رو واریز کردند.واریزی های بعدی ایشون در همینجا اطلاع رسانی میشه تا بنوعی هم تشکر باشه از ایشون و هم اطلاع رسانی جهت روشن شدن سایر دوستان نسبت به ادعای این عزیز
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima-s
سلام
ایشون تست شدند
اولین پرداخت به مبلغ 1000 تومان رو واریز کردند.واریزی های بعدی ایشون در همینجا اطلاع رسانی میشه تا بنوعی هم تشکر باشه از ایشون و هم اطلاع رسانی جهت روشن شدن سایر دوستان نسبت به ادعای این عزیز
با تشکر
خیلی ممنون ازشما.
دوستان دیگه هم هکاری کنندلطفا تاهم ماانجمنمون بیادبالاهم شماکسب درآمدی کرده باشید.
منتظرشما هستیم
-
من حوصله ندارم پست بزنم نمیشه همینطوری به من شارز بدی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
داداش ببخشید شماانقدر شیرینی احتمالاشبا تو جعبه شیرینی نمیخوابی؟
بانمک بودنت هم واسه اینه که بعضی شبا تو دبه خیارشور میخوابی//
شرمنده عزیز.این امکان نیست.10پست که دیگه چیزی نیست.
درباره شوخی هاهم ببخشید
-
ما که رفتیم تو کارش اگه خوب به قولتون عمل کنید شگفت زدتون میکنم:d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
به به چشممون به جمال شما منور شد مدتی نبودی دلتنگت بودیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
ما که رفتیم تو کارش اگه خوب به قولتون عمل کنید شگفت زدتون میکنم:d
امیدوارم شگفت زدمون کنید حتما...
منتظردیگردوستان هم هستیم همچنان
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
به به چشممون به جمال شما منور شد مدتی نبودی دلتنگت بودیم
بهترنیست عشق وعشق بازی رو توتاپیک من راه نندازید تاباز تاپیک پاک نشه؟
- - - Updated - - -
ازدوستانی که شروع کردن ممنونم.
دوستان درجریان باشن فقط بعضی موقع ها درسایرساعات پرداخت میشه ودر80درصداوقات فقط بین ساعات5تا7پرداخت ها انجام میشه.
باتشکر
-
منتظر واریز هستیم فعلا عزیز
نام کاربری bogati تعداد ارسال 211
-
سلام
متاسفانه ایشون حقه باز از اب درامدند!
درخواست برداشت دوم رو بعد از 2 بار درخواست و بهانه های الکی آوردن ، باز هم پرداخت نکرد!
هزار تومان اول(که واقعا رقم زیادی نیست) را برای همه واریز میکنند تا اعتماد کاربران را جلب کنند وبعد که اعتماد کاربر جلب شد، شخص کاربر با قدرت مشغول به پست گذاری در تعداد زیاد میشه و به این ترتیب با هزینه ای اندک ، مطالب انجمن خود را زیاد کرده و از گوگل ورودی جذب میکنند.بنده برای دور دوم 87 تاپیک زدم اما واریز نشد که نشد!
101 nima-s
ایشون علاوه بر این انجمن سایتهای زیر را هم دارند.در این موقعیت عقل حکم میکند که از سایتهای زیر که متعلق به ایشون هست درخواست خدماتی نداشته باشیم.بخصوص از هاست ایشان!!(همان سایت اول که الان ظاهرا ساسپند هم شده!)
Account Suspended
تبلیغات هدفمند - خانه
عصربازی
آپ اسکریپت|دانلوداسکریپت | آپ اسکریپت|بزرگترین سایت دانلوداسکریپت
در همینجا از مدیر ویا ناظم انجمن درخواست مسدود سازی ایشون رو از ip دارم تا حداقل نتونند کارشون رو تا مدتی تکرار کنند
-
کلاه بردار تر از این کاربر گیر نمیاد و نخواهد اومد
مدیران چرا مسدود نمیکنند خدا میدونه :|
-
2 فایل پیوست
مدیران عزیز لطفا با این کاربر که در سدد سواستفاده از محیط و کاربران وب هاستینگ تالک هست برخورد کنند که بقیه دوستان گول این فرد رو نخورن بنده با نام کاربری bogati تعداد 211 پست در یک روز براشون ارسال کردم قرار بود واریز کنند در پ.خ به من گفتن تا دوساعت دیگه(ظهر دو روز پیش) از اون موقع 2 روز میگذره ولی خبری نشد خلاصه در جریان باشید.
به هر حال ایشون به قول و قرارشون پایبند نبودن من هر جا که تایپیک بخوان بزنن اینجا اگه باشم حتما میام و چهره واقعی این فرد رو ونجا توصیف میکنم خلاصه نامردی کنی در حق کسی نامردی میبینی
تصاویر پیوست شد
-
سلام
تعدادی مدارک و مستندات به صورت خصوصی دریافت شد
اما
ایشان در تاپیک دیگری اعلام نموده اند که مشکل قطعی نت داشته اند و به زودی به درخواست ها رسیدگی خواهند نمود ( صحت و سقم این مساله بر عهده ایشان است ! )
به همین دلیل اگر مقدور است لطفا چند روزی صبر داشته باشید
به ایشان نیز در خصوص این تاپیک پیغام ارسال شد
-
به دوستان چندین بار در پ.خ پاسخ داده شد اماباز هم...
درخودانجمن هم پاسخشون رو دادم ولی مثل اینکه صبرشون خیلی کمه.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
مدیران عزیز لطفا با این کاربر که در سدد سواستفاده از محیط و کاربران وب هاستینگ تالک هست برخورد کنند که بقیه دوستان گول این فرد رو نخورن بنده با نام کاربری bogati تعداد 211 پست در یک روز براشون ارسال کردم قرار بود واریز کنند در پ.خ به من گفتن تا دوساعت دیگه(ظهر دو روز پیش) از اون موقع 2 روز میگذره ولی خبری نشد خلاصه در جریان باشید.
به هر حال ایشون به قول و قرارشون پایبند نبودن من هر جا که تایپیک بخوان بزنن اینجا اگه باشم حتما میام و چهره واقعی این فرد رو ونجا توصیف میکنم خلاصه نامردی کنی در حق کسی نامردی میبینی
تصاویر پیوست شد
یعنی خداییش زبون انسان حالیتون نمیشه؟چندبار بگم چندروزی(شنبه بعدازظهر)صبرکنید تاپرداخت بشه.
در پ.خ اعلام شد.
درخودانجمن اعلام شد.
دیگه کجااعلام کنم؟
میخواین همه پست هاتون روپاک کنم بعدش هرموقع پرداخت کردم برشون گردونم تااطمینان داشته باشید قصدرداخت دارم؟
درخصوص اون فردی که گفته سیصدتومن طلب دارم:
آقاچندجاماروخراب کردی لطفا احترام خودت روحفظ کن.شماکلاهبرداری یامن؟؟یعنی خداییش واسه 6روز وروزی3ساعت آنلاین بودن 300000 تومن طلب کاری؟
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
email1414
- - - Updated - - -
یعنی خداییش زبون انسان حالیتون نمیشه؟چندبار بگم چندروزی(شنبه بعدازظهر)صبرکنید تاپرداخت بشه.
در پ.خ اعلام شد.
درخودانجمن اعلام شد.
دیگه کجااعلام کنم؟
میخواین همه پست هاتون روپاک کنم بعدش هرموقع پرداخت کردم برشون گردونم تااطمینان داشته باشید قصدرداخت دارم؟
آقاچندجاماروخراب کردی لطفا احترام خودت روحفظ کن.شماکلاهبرداری یامن؟؟یعنی خداییش واسه 6روز وروزی3ساعت آنلاین بودن 300000 تومن طلب کاری؟
اولا احترام خودتونو نگه دارید ما زبون آدم حالیمون میشه خوبم میشه شما در کجا گفتید که چند روز صبر کنید آخرین پ.خ که واسه بنده اومده 3روز پیش ظهر بود که نوشته بودید تا دوساعت دیگه واریز می کنید پیامی که فرستادین برای بنده و تایپیکی که در اون گفتین تا جند روز صبر کنید(بعد از ظهر شنبه) لینکش وعکساشو اینجا بزارید عکس آخرین پ.خ شما پیوست شما لطفا با مدرک حرف بزن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
email1414
- - - Updated - - -
در پ.خ اعلام شد.
درخودانجمن اعلام شد.
دیگه کجااعلام کنم؟
دوست عزیز قصد فضولی ندارم اما این تاپیک رو که دیدم اومدم و کمی از پست ها را خوندم
این بنده خدایی که بهشون گفتید زبون آدم حالیشون نمیشه !! یه مدرک ارائه کردند و نشون میده که گفتید تا دو ساعت دیگه پرداخت میشه! اما من از روی تاریخ که نگاه میکنم 3 روز گذشته !!!
بعدش باز هم به من ربطی نداره اما این طرز برخورد خیلی جالب نیست و به نظر من کمی در رفتارتون تجدید نظر کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sht-design
دوست عزیز قصد فضولی ندارم اما این تاپیک رو که دیدم اومدم و کمی از پست ها را خوندم
این بنده خدایی که بهشون گفتید زبون آدم حالیشون نمیشه !! یه مدرک ارائه کردند و نشون میده که گفتید تا دو ساعت دیگه پرداخت میشه! اما من از روی تاریخ که نگاه میکنم 3 روز گذشته !!!
بعدش باز هم به من ربطی نداره اما این طرز برخورد خیلی جالب نیست و به نظر من کمی در رفتارتون تجدید نظر کنید
ممنون از شما عزیز خدا شاهده اگه پ.خ با این عنوان که مثلا صبر کنید شنبه واریز میکنم برام اومده بود چرا من بیام اینجا اینجور بگم دشمنی که ندارم باهاشون من کل حرفم اینه که شما با مدرک حرف بزن من مدرک گذاشتم شما اگه راست میگی مدرک بزار من برا 20 تومن که نمیمیرم برادر من من از دروغ متنفرم
-
آقامن بامدیریت صحبت کردم.
لطف کنند تاپیک روهم ببندند.
حالااینجا بگم تاشنبه صبرکنید خوب میشه؟صبرمیکنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
email1414
آقامن بامدیریت صحبت کردم.
لطف کنند تاپیک روهم ببندند.
حالااینجا بگم تاشنبه صبرکنید خوب میشه؟صبرمیکنید؟
اولا شما اول عذر خواهی کن بایت توهینی که کردید دوما بله من شماره کارت دادم شنبه واریز کن سوما اونوقت میشه درخواست قفل بدید تمام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima-s
سلام
متاسفانه ایشون حقه باز از اب درامدند!
درخواست برداشت دوم رو بعد از 2 بار درخواست و بهانه های الکی آوردن ، باز هم پرداخت نکرد!
هزار تومان اول(که واقعا رقم زیادی نیست) را برای همه واریز میکنند تا اعتماد کاربران را جلب کنند وبعد که اعتماد کاربر جلب شد، شخص کاربر با قدرت مشغول به پست گذاری در تعداد زیاد میشه و به این ترتیب با هزینه ای اندک ، مطالب انجمن خود را زیاد کرده و از گوگل ورودی جذب میکنند.بنده برای دور دوم 87 تاپیک زدم اما واریز نشد که نشد!
101 nima-s
ایشون علاوه بر این انجمن سایتهای زیر را هم دارند.در این موقعیت عقل حکم میکند که از سایتهای زیر که متعلق به ایشون هست درخواست خدماتی نداشته باشیم.بخصوص از هاست ایشان!!(همان سایت اول که الان ظاهرا ساسپند هم شده!)
Account Suspended
تبلیغات هدفمند - خانه
عصربازی
آپ اسکریپت|دانلوداسکریپت | آپ اسکریپت|بزرگترین سایت دانلوداسکریپت
در همینجا از مدیر ویا ناظم انجمن درخواست مسدود سازی ایشون رو از ip دارم تا حداقل نتونند کارشون رو تا مدتی تکرار کنند
عزیزسایت های زیاددیگه ای هم دارم.خوشحال میشم معرفی کنید.
آقاشماکه سه روز صبرنداری چرا اقدام به کارکردن میکنید؟
شماروبخدا بس کنید دیگه.اینکارا آخرعاقبت نداره. یعنی من به شماپ.خ ندادم؟
-
سلام
فقط به حرمت محرم عکسهای پیغام خصوصی که به من دادید رو اینجا نمیذارم تا ابروریزی نشه
تا شنبه هم صبر میکنم
در پیغامهاتون نه تنها حرفی از شنبه نزدید حتی ساعت مشخصی هم اسم اوردید که از اون ساعت گذشت اما خبری نشد!
در جواب مدیریت باید بگم که ایشون مشکل قطعی نت نداشتند.بعد از درخواست واریز فقط 2 بار به پیغامهای من پاسخ دادند و این طور نبوده که چون به نت دسترسی ندارند واریز نکرده باشند! این ادعای ایشون از بیخ رد میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
email1414
آقاشماکه سه روز صبرنداری چرا اقدام به کارکردن میکنید؟
شما اگر از همون اول مقرر میکردید که بعد از چند روز واریز میکنید من که مشکلی نداشتم.کیه که مشکل داشته باشه؟3 روز که چیزی نیست.
شما برای واریز روزی و ساعتی رو تعیین کردید، اما به وعدتون با وجود اینکه چند روز هم گذشته عمل نکردید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima-s
سلام
فقط به حرمت محرم عکسهای پیغام خصوصی که به من دادید رو اینجا نمیذارم تا ابروریزی نشه
تا شنبه هم صبر میکنم
در پیغامهاتون نه تنها حرفی از شنبه نزدید حتی ساعت مشخصی هم اسم اوردید که از اون ساعت گذشت اما خبری نشد!
در جواب مدیریت باید بگم که ایشون مشکل قطعی نت نداشتند.بعد از درخواست واریز فقط 2 بار به پیغامهای من پاسخ دادند و این طور نبوده که چون به نت دسترسی ندارند واریز نکرده باشند! این ادعای ایشون از بیخ رد میشه
- - - Updated - - -
شما اگر از همون اول مقرر میکردید که بعد از چند روز واریز میکنید من که مشکلی نداشتم.کیه که مشکل داشته باشه؟3 روز که چیزی نیست.
شما برای واریز روزی و ساعتی رو تعیین کردید، اما به وعدتون با وجود اینکه چند روز هم گذشته عمل نکردید
دیگه تاپیک ادامه داده نشه.شنبه وایرمیشه انشاالله(ساعت5به بعد)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
email1414
دیگه تاپیک ادامه داده نشه.شنبه وایرمیشه انشاالله(ساعت5به بعد)
ان شاالله
وقتی واریز کردید،بنده پستهایی قبلا زدم رو برای حفظ اعتبار کاری و ابروی شخصی شما پاک میکنم
خدانگهدار
-
همانطور که در پست های قبلی اعلام نمودند لطفا تا فردا عصر صبر داشته باشید . در صورتی که به تعهدات عمل داده نشد اقدامات بعدی انجام خواهد شد
موفق باشید
-
سلام.وقت واسه هیچکاری ندارم.
دوستان فقط شکاره حساب بفرستند: 09010322534
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
email1414
سلام.وقت واسه هیچکاری ندارم.
دوستان فقط شکاره حساب بفرستند: 09010322534
داستانی داریم ما با شما خداوکیلی میگی فردا بعد 5 واریز میکنم میای اینجا تازه ساعت 7 غروب میگی شماره حساب بفرستید بنده 3بار شماره کارت دادم به شما در پ.خ خداوکیلی شورشو در آوردی
خستمون کردی بگو نمیریزم تکلیفمون روشن شه عجبااااا اس ام اس هم که میدیم معلوم نیست چیه این خط شما اس نمیره زنگ میخوره تا آخر امشب صبر میکنم در غیر اینصورت دیگه با مدیر طرفی
-
یوزر banner11 رو یادتونه ؟
تاپیک زیر رو یادتونه ؟
یک پیشنهادویژه برای فروشندگان+افزایش فروش
دیگه هیچی نمیگم!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
داستانی داریم ما با شما خداوکیلی میگی فردا بعد 5 واریز میکنم میای اینجا تازه ساعت 7 غروب میگی شماره حساب بفرستید بنده 3بار شماره کارت دادم به شما در پ.خ خداوکیلی شورشو در آوردی
خستمون کردی بگو نمیریزم تکلیفمون روشن شه عجبااااا اس ام اس هم که میدیم معلوم نیست چیه این خط شما اس نمیره زنگ میخوره تا آخر امشب صبر میکنم در غیر اینصورت دیگه با مدیر طرفی
واسه سه تاازدوستانی که شماره حساب دادن واریزشد.یعنی یه شماره حساب دادن این همه سخته.
مدیر هر کاردوست داره بکنه .ازاخراج گرفته تاسایر کارها.
مدیریت اگه مدرک واریزمیخوادتاارسال کنم.