با سلام و احترام
لطفا ديتا سنتر هاي ايراني را معرفي كنيد تا تمام دوستاني كه نياز به سرور هاي داخلي دارند بتوانند استفاده كنند.
با تشكر فراوان
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و احترام
لطفا ديتا سنتر هاي ايراني را معرفي كنيد تا تمام دوستاني كه نياز به سرور هاي داخلي دارند بتوانند استفاده كنند.
با تشكر فراوان
اوليشو خودم معرفي ميكنم:
گروه شركتهاي پارسآنلاين ،اين مركز در فاز اول در ساختمان مركزي گروه شركتهاي پارسآنلاين تاسيس شده است و پس از آن، پارسآنلاين با سرمايهگذاري بسيار قابل توجه در اين حوزه، تصميم به ساخت مركز دادهي جديدي در فضايي به مساحت 6500 متر مربع در پارك فناوري پرديس با بهرهگيري از پيشرفتهترين امكانات، تجهيزات و فناوريهاي روز دنيا گرفته است.
سلام
شما تا به امروز در دیتا سنتر پارس آنلاین سرور داشته اید ؟؟
با تشکر
نه من با پارس انلاين كار نكردم ولي به دنبال ديتا سنتر ايراني ميگردم كه سرويس و قيمت خوبي داشته باشه.
تو ایران پهنای باند گرونه در نتیجه قیمت سرور هم گرونه
اما فکر کنم لحظه سرور ایرانی داره. قیمت هاشم نسبتا خوب بود تا اونجا که من یادمه...
شرکت لحظه را من باهاشون کار کردم...
کادرش مجرب هست.
نیازی نیست حتما دیتا سنتر باشه چون این مدل دیتا سنتر کم پیدا میشه و به 10 تا نمیرسه و هیچ کدوم هم استاندارد نیست و نمیتونند استاندارد باشند
ولی اگه آشنایی توی شهر خودتون دارید که سرویس اینترنتی داره میتونید باهاشون صحبت کنید و سرور خودتون رو توی سرور روم اونا بزارید
آخه گویا باید مجوز داشته باشد
مجوز رو بیخیال شید !!!!!!
شما دیتاشو جور کنید من راش میندازم :D
ولی این رو بهتون بگم مخابرات هیچ گارانتی آپتایمی نمیکنه بابت دیتایی که میده
بنا بر این زیاد نمیشه روش مانور داد
شاید با همکاری یکی از سرویس های اینترنتی اصفهان یه کارایی کردیم
ولی قراره یه دیتا سنتر ملی توی اصفهان راه بیفته (کنار دانشگاه صنعتی) من ساختار فیزیکیشو از نزدیک دیدم و خودم هم اونجا یه کارایی میکنم :-p هدف هم سرویس دادن به مراکز دولتی این جور جاها هست که حالا دارند روش کار میکنند و مثل لاک پشت داره راه میره ساختارش
بی خبر نمیزارم بچه های نزدیک رو ولی اگه کسی سرویس توی ایران خواست میتونم کمکش کنم
با من یه تماس بگیره مدل سرور اینا رو خواست به من بگه تا ببینم میشه چی کار کرد
البته داتك امكان برپايي سرور رو ميده ولي خيلي هزينه بر است. (شايد 10 برابر يك سرور مشابه خارجي.)
پارس انلاين سريع داره ديتا سنترش رو تكميل ميكنه و الان هم خدمات ميده ولي چون پروژه كامل نيست پشتيباني خوبي نداره.
خوب اگه ديتا سنتر ديگه اي وجود نداره شركتي رو كه سرور داخلي ميده رو معرفي كنيد تا همه استفاده كنند.
در کشور ما چیزی به نام دیتاسنتر واقعی تمام عیار وجود نداره !!!
تنهایی جایی که یه مقدار شبیه دیتاسنتر های واقعی هست همون پارس آنلاین هست البته نه کامل !
بقیه جاها فقط اتاق سرور دارند که اسمش رو گذاشتند دیتاسنتر ... !
هر چند حالم از این شرکت بهم میخوره اما بگم.
پیشگامان کویر یزد
اینم سرور دارن. اینکه سرور بدن یا نه رو نمیدونم (احتمالا بدن ولی با قیمت فضایی) اما میتونید پهنای باند رو ازش بخرید و خودتون تو محل کارتون سرور راه بندازید. اما خوب حواستون باشه ها پهنای باند 2mb را میدن ماهانه حدود 2 میلیون تومان ناقابل! یه 4-5 میلیونی هم باید برای سرورتون خرج کنید اگه اشتباه نکنم و یه هزینه هم برای ایجاد شرایط محیطی...
البته فکر کنم هاست هم میدن از رو سرور خودشون....
حالا واقعا کسی اطلاع دارد که به چه مجوزی نیاز است ؟؟
با تشکر
لطفا شركتهايي رو كه حتي اتاق سرور دارند هم معرفي كنيد.
ممنون
اکثر سرویس دهندگان اینترنتی اتاق سرور دارند !
منتها مونده به آشنایی و رابطه شما با اونها و همکاری کردنشون در هزینه ها و .... !
Navid7904
دوست عزیز لطفا پست تکراری ندید. لطفا حذف کنید
نوید جان نمیدونم شما دنبال چی هستی
اگه دنبال شرکتی هستی که قیمت مثلا ای وب بهت بده تو ایران نگرد همچین شرکتی نیست
اگه دنبال آپتایم بالا 80 درصد هستی اصلا دنبال سرور ایران نیا
توی رنج ایپی های ایرانی کم میتونی ایپی هاستینگ پیدا کنی که مشکل دی ان اس نداشته باشه
بهتون هم بگم ایران اگه از هر شرکتی سرور بگیرید ساپورت 4 5 روز 1 ساعت داره
در کل سروری ایده آل نمیتونی ایران داشته باشی مگه اینکه ماهی یه 2 میلیون خرج کنی خودت راه بندازه برا خودت
منم به شما گفتم کسایی که خدمات اینترنتی میدند میتونند به شما سرور هم بدند
حالا شما مشکل دیگه ایی دارید بگید
آقا ما دنبال مجوز در تهران هستیم
بدون شک هیچ کسی نمیتونه تو ایران با این قیمت دیتا, دیتا سنتر راه بنداره
بله باید مجوز isdp داشته باشید ولی خوب بستگی به دیتایی که دارید مربوط میشه که چقدر هست
مگه اینکه یه سرور رو با قیمت ماورایی بگید که اونم کسی زیر باز نمیره
یه موقعی میخواستم نماینده فروش سرور پیشگامان بشم :tooth:
10 سال کارشون بود تا یکی سرور بیارن بالا.بعد که اوردن بالا با بچه ها رفتیم تست کنیم به قدر امکانات و سرویسشون پوکیده بود که ما به کل بیخیال شدیم و الانه هم هاست میدن شرکت ها مثلا طرف با ساب دومین میخره سابشو بهش نمیدن بعد طرف زنگ زده که چرا ساب نداره مدیر گفته که ببخشید ما فراموش کردیم که فعال کنیم :smartass:
با توجه به اینکه قیمت اجاره سرور در ایران چند برابر آمریکا و کانادا هست شاید بشود راه اندازی کرد. انشالله بعد از اینکه تعداد سرور در Caro بیشتر از 100 تا شد به دنبال راه اندازی سنتر در ایران خواهم رفت :)
آیا شما از قیمت های دیتا در ایران خبر دارید؟
آیا شما کسی رو میشناسید که در ایران امنیت شبکه رو تضمین کنه؟
آیا شما قیمت و هزینه برق و امنیت فیزیکی دیتا سنتر ....... میدونید؟
بدون شک وقتی شما با این موضوع ها روبرو میشید مثل خیلی از شرکت های بزرگ ایرانی بیخیال میشید
در واقع میشه گفت تو ایران با این وضعیت اصلا نمیشه از این کارا کرد
جناب نيكان عزيز آيا شما مطالعاتي انجام داديد؟
ايا فكر ميكنيد با مواردي كه m4$t3r عزيز فرمودند اين كار صرفه اقتصادي دارد؟
باتشكر
حالا که تاپیک تا اینجا کشیده شد بزارید یه کتاب بزارم برای بچه هایی که میل یا تمایل دارند اطلاعاتی در مورد ساختار دیتا سنتر پیدا کنند
دانلود
من یه چیزایی از این کتاب رو خوندم ولی هنوز تمومش نکردم
اگه شما بتونید 50% این استاندارد ها رو تو ایران رعایت کنید میتونید بگید یه دیتا سنتر تاپی تو ایران راه انداختید که میدونم نمیشه حالا از ساده ترین موضوع ها گرفته تا برو تو پیچیده ترینش
البته من اعتقاد دارم هر كاري با داشتن 1-دانش 2-اراده 3-سرمايه قابل انجام است. و با يك كاره گروهي ميشه انجامش داد.
يك سوال از جناب نيكان دارم( اگر امكان داره عرض كنيد)،شما تا الان چندتا سرور داريد؟
بطور مثال یک سرور معمولی hp در حد 2 میلیون هست شرکت های دیگه هم که قربونش برم تحریم هستیم (شرکتی مثل dell) بعد از سرور باید به UPS فکر کنیم با این شرایط بی برقی تابستون! که خیلی بیشتر از 2و3 ساعت هست
حالا به دیتا می رسیم! من جایی ندیدم تو ایران که بتونه برای هر سرور بیشتر از 400gb پهنای باند بده!
اگه بتونیم برای هر سرور 2 مگابایت uplink بگیریم خیلی خوبه!
خوب حالا با یک حساب کوچیک میشه کلا بی خیال سرور ایران شد!
سرورهای ایران load خوبی دارن ولی نمی تونیم بخاطر یک فاکتور از فاکتورهای دیگه صرف نظر کنیم! فاکتورهای مثل سرعت، پهنای باند، قیمت، برق و...
نظرتون در مورد دیتاسنتر اختصاصی مثل تبیان چیه که همیشه در حدود چهار هزار نفر یا بیشتر در یک سرورش آنلاین هستند و سرعتش از هم جهت لود صفحات و هم دانلود فایلها کمتر از آمریکا و اروپا نیست که بیشتر هم هست ؟! :flowers:
cloob.com هم تو ایرانه سرورش....
یکی دیگه هم یافت شد :d افرانت هم هست. دمو تور هم داره
دو تا دیگه هم پیدا کردم!
رادکام و میهن نیک
اینجوری که پیش میره، فکر کنم همه سرور هامون رو بیاریم داخل ایران !
ماشالله این همه دیتاسنتر داشتیم و خودمون خبر نداشتیم ، حیف .... :eek:
علی جان شما وقتی میخواید برید مجوز بگیرید بر اساس دیتایی که دارید بهتون میدند شما دیتا باید اول بگیرید بعد برید دنبال این موضوع هاشنقل قول:
ادمین جان من کاملا به شما حق می دهم تمام مواردی که شما ذکر کردید درست است ولی من فکر می کنم این موضوع یک کار طولانی است یعنی زمان زیادی نیاز دارد و من با مجوز شروع می کنم ....
اقای طاهر نژاد چرا تاپیم رو خراب میکنید؟
کجا تبیان دیتا سنتر هست؟ کجا cloob دیتا سنتر هست؟
ما که نمیخوایم یه سایت رو ایران میزبانی کنیم؟
بحث سایت با دیتا سنتر فرق میکنه
تنها دیتا سنتری که العان ایران داره روش کار میکنه همون پار آنلاین هست
در ضمن افرنت هم سرور روم هست نه دیتا سنتر
کاملا درسته تنها جایی که در ایران بصورت حرفه ای به عنوان دیتاسنتر دارن کار می کنند همون پارس آنلاین هست !
منظور من از آوردن اسم تبیان این بود که : با سرعت اینترنت 2 الی 3 مگابایت ایران چطوری سرور تبیان میتونه حدود چهار هزار نفر و یا بیشتر کاربر آنلاین همزمان داشته باشه اونهم با سرعت و کیفیت خوب ؟!