-
سما سی آر ام (نرم افزار مديريت فروش هاست و دامين و ...) + دروازه پرداخت آنلاين زرين پال
نقل قول:
با استفاده از این سیستم شما می توانید یک قسمت مالی برای فروش محصولات خود راه اندازی کنید و یا اینکه با دروازه های پرداخت موجود کاربر را مجاز به پرداخت آنلاین و یا مدیریت حساب خود کنید.و این سیستم قابلیت معلق کردن سفارش را پس از اتمام قرارداد و یا حذف آن پس از زمان مشخص شده توسط مدیریت و .. را دارا می باشد.
1- تعریف سرویس و کالا در بخش مدیریت (نام گذاری ، تعیین نرخ ، انتخاب نحوه پرداخت و...)
2- مشاهده لیست خریدهای انجام شده همراه با جزئیات کامل (نام خریدار، تاریخ خرید ، وضعیت و ...)
3- امکان پرداخت آفلاین و آنلاین برای کاربران ( پرداخت از طریق کارت های طرح شتاب ، سیبا ، سپهر و ...)
4-مشاهده لیست پرداخت ها همراه با جزئیات کامل ( نام کاربر ، تاریخ ، مبلغ پرداخت شده و ...)
5- امکان جستجو دومین ( Whois ویژه سرویس های ثبت دومین)
6- تعریف دومین و یا پک های هاستینگ ( ویژه فروشندگان هاست )
7- امکان تنظيم فروش به صورت ماهيانه
8- عضویت کاربران
9- امکان تنظيم ارسال ايميل در مواقع خاص برای مشتری نظير ثبت ، تاييد سفارش و پرداخت ها
10- پشتیبان گیری قدرتمند (پشتیبان گیری به صورت کاملاً خودکار و ارسال فایل پشتیبان به ایمیل )
11- بازسازی فایل های پشتیبان
12- بخش پشتیبانی کاربران Help Desk
13- امکان ارسال اخبار
14- ایجاد لینک های متعدد با سطوح دسترسی متفاوت
15- امکان ارسال ایمیل به کلیه کاربران از طریق SMTP
16- امکان طراحی قالب های دلخواه ، تغییر رنگ ، اضافه نمودن تصویر، مطالب و ...
17- فرم تماس با ما با امکان ذخيره در پايگاه داده و مشاهده آن توسط تيم پشتيبانی
18- امکان صدور فاکتور چاپی در قطع A5
19- امکان وارد کردن تخفيف برای هر سفارش توسط تيم مديريت
20- ارسال ايميل خودکار در 7 روز مانده به انقضای سفارش و 1 روز مانده به آن در صورت عدم پرداخت با امکان تنظيم اين قابليت در مديريت سيستم
21- امکان ايجاد صفحات برای معرفی محصولات و محدود کردن کل يا قسمتی از آن به کاربران عضو به صورت بسيار ساده
اين محصول در قالب CRM شرکت تحت عنوان Sama Hosting CRM عرضه گرديده است.
نمونه اين نرم افزار:
قيمت:
نسخه عادی 70000 تومان (قابل ارتقا به نسخه بالاتر)
نسخه آنلاين 420000 تومان (با قابليت ثبت دامين آنلاين - تاييد مالی ir آنلاين - ايجاد هاست آنلاين)
مزيت اصلی:
نسخه عادی اين سيستم که نمونه اون در بالا ارائه شده تمام امکانات نرم افزار های مشابه و هم سطح رو به طور عادی داره و علاوه بر اونها از دروازه پرداخت آنلاين زرين پال هم پشتيبانی ميکنه. به کمک دروازه زرين پال شما ميتونيد به طور ساده و بدون نياز به عقد قرار داد با بانکهای در سايت خودتون پرداخت آنلاين رو قرار بديد و از مزيت های اون استفاده کنيد.
برای خريد اين نرم افزار ميتونيد با شرکت سيستمهای یکپارچه سامان با تلفن 88012882 , 88334813 تماس حاصل فرمائيد.
ضمنا امکان خريد اين نرم افزار از نمايندگی های شرکت نيز وجود دارد:
نقل قول:
# شرکت هاست آينده
آدرس: تبریز - خيابان امام خمینی - بازار کامپیوتر سامان - طبقه اول - پلاک 15
تلفن: 0411.3375545
ايميل:
info@nexttech.ir
وبسايت:
گروه طراحان آينده - nexthost.ir
# شرکت ارتباط گستر تسنیم پردیس نقش جهان
آدرس: اصفهان - میدان امام حسین(ع) - ابتدای خیابان چهارباغ پایین - فروشگاه رایانه تسنیم
تلفن: 0311.2212408
دوستان در صورتی که سوالی داريد من در خدمتتون هستم
با تشکر
علی امیری
-
پاسخ : سما سی آر ام (نرم افزار مديريت فروش هاست و دامين و ...) + دروازه پرداخت آنلاين زرين پال
چیز خوبیه ولی قیمت خیلی بالا نیستش؟؟؟
-
پاسخ : سما سی آر ام (نرم افزار مديريت فروش هاست و دامين و ...) + دروازه پرداخت آنلاين زرين پال
برای کدوم نسخه !؟
برای نسخه عادی که الان قيمت نرم افزار های مشابه هم در همين حدود هستش! يه مقدار بالاتر يا پايين تر
برای نسخه آنلاين هم کارييش رو شما نگاه کنيد. در حد امکاناتی هستش که ما از whmcs استفاده ميکنيم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
برای کدوم نسخه !؟
برای نسخه عادی که الان قيمت نرم افزار های مشابه هم در همين حدود هستش! يه مقدار بالاتر يا پايين تر
برای نسخه آنلاين هم کارييش رو شما نگاه کنيد. در حد امکاناتی هستش که ما از whmcs استفاده ميکنيم!
کار درستی کردید انشاالله نسخه عادیش هم رایگان به بازار بفرستید
سیستم خوبی هست
-
سلام
لطفا اي ديتون در ياهو رو اعلام كنيد يا بنده رو ادد بفرماييد
livehostservice
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pun!sher
کار درستی کردید انشاالله نسخه عادیش هم رایگان به بازار بفرستید
سیستم خوبی هست
چرا مجانی :دی
70000 تومان هم عين مجانی ميمونه!
بلاخره هر پشتيبانی ای يک هزينه ای هم داره ديگه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostservice
سلام
لطفا اي ديتون در ياهو رو اعلام كنيد يا بنده رو ادد بفرماييد
livehostservice
ای دی تون رو اد کردم!
انشالا با هم صحبت ميکنيم!
-
نقل قول:
چرا مجانی :دی
70000 تومان هم عين مجانی ميمونه!
بلاخره هر پشتيبانی ای يک هزينه ای هم داره ديگه!
پول ندادن یه حال دیگه داره ;;)
-
تبریک میگم
قیمت ها نسبت به کارایی که دارند عالی هست
فقط بتونید یک قالب شیک براش طراحی کنید
و نزارید خدایی نکرده نول بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pun!sher
پول ندادن یه حال دیگه داره ;;)
:66: خوب زحمت ما بيچارها و پول کارمندای خوبمون رو چی کار کنيم ؟ =((
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eParsData.Net
تبریک میگم
قیمت ها نسبت به کارایی که دارند عالی هست
فقط بتونید یک قالب شیک براش طراحی کنید
و نزارید خدایی نکرده نول بشه
نال که ميشه :دی حالا يک روز دير و زود!
بزرگتر از ماها شدن! ما هم ميشيم!
اما خوب انشالا پشتيبانی ميديم و با 70000 تومان مزايایی رو در نظر ميگيريم که اون دوستانی که غير قانونی استفاده ميکنن ازش بی بهره باشن!
در مورد قالب هم نسخه عادی دارای يکی دو تا قالب default هستش و برای نسخه آنلاين هم که قالب با سفارش مشتری تهيه ميشه!
ممنون
علی امیری
-
خسته نباشید
ظاهر و چیدمان منوها کمی گیج کننده هست
قیمتش هم خیلی بالا هستش
-
کاملش کنید یه تست درست ازش بگیریم
مثلا برای سفارش هاست را اینجوری هست قاطی کرده
ثبت دامینشم عجیبه هویز یه جای دیگس تو قسمت دامین هویز نداره
این سیستمم روی سایت دیگه ای نصب شده به صورت کامل؟
-
یک سوال ، فریم ورک استفاده شده چی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gigawarn
کاملش کنید یه تست درست ازش بگیریم
مثلا برای سفارش هاست را اینجوری هست قاطی کرده
ثبت دامینشم عجیبه هویز یه جای دیگس تو قسمت دامین هویز نداره
این سیستمم روی سایت دیگه ای نصب شده به صورت کامل؟
عصرنت | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | سروراختصاصی | سرور مجازی
گستر نت | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | سروراختصاصی | سرور مجازی
آونگ هاست - ارائه دهنده خدمات تخصصی میزبانی و طراحی وب
دليل اينه که هسته سيستم خيلی باز نوشته شده و برای هر فروشی قابل استفاده هستش!
مثلا از هسته همين سيستم برای چند تا سايت ديگه هم استفاده شده و حتی سرويس دهنده های اينترنت هم دنبال اين سيستم اومدن و در حال تکميل ماژول های اتصال به برنامه های اکانتينگ isp ها هم هستيم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoghal
یک سوال ، فریم ورک استفاده شده چی هست؟
=P~ cakephp
-
حدسم درست بود. با کیک پی اچ پی نوشته شده.
سوال بعدی اینکه آیا نسخه کامل اون رو داشته باشیم. ایا سوسس بهمون مدید تا موارد مورد نیاز خودمون رو اضافه کنیم؟
-
قیمت بسیار بالا! من اگه قرار باشه 420 بدم همون whm رو میگیرم نه اینو! پس منصفانه قیمت گذاری کنید
به نظرم نسخه عادی 40.000
نسخه پیشرفته و کامل 70.000 الی 100.000
بهتره ارزون بدی همه بخرن به اینکه گرون بفروشی همه برن دنبال نال شدش! که مطمئنا مدتی بعد نال شدش رو میدن بیرون! منتظر باش
-
راست میگه قیمتش رو کم کنید تا مشتریهاتون بیشتر بشن و جبران میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoghal
حدسم درست بود. با کیک پی اچ پی نوشته شده.
سوال بعدی اینکه آیا نسخه کامل اون رو داشته باشیم. ایا سوسس بهمون مدید تا موارد مورد نیاز خودمون رو اضافه کنیم؟
اگر برای استفاده شخصی خودتون ميخواين استفاده کنيد طی قرار دادی که باهم ميبنديم سورس کامل در اختيار شما داده خواهد شد.
اما اگر برای فروش بخواين اقدام کنيد بايد تو جلسه حضوری راجب اين موضوع صحبت و تصميم گيری کنيم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aghaee
قیمت بسیار بالا! من اگه قرار باشه 420 بدم همون whm رو میگیرم نه اینو! پس منصفانه قیمت گذاری کنید
به نظرم نسخه عادی 40.000
بهتره ارزون بدی همه بخرن به اینکه گرون بفروشی همه برن دنبال نال شدش! که مطمئنا مدتی بعد نال شدش رو میدن بیرون! منتظر باش
:دی
درست کردن نسخه نال اين نرم افزار به همون راحتی هستش که بقيه نرم افزار ها نال ميشن!
اما چيزی که باعث ميشه نسخه های نال مورد استقبال قرار نگيرند يکی پشتيبانی هستش که انجام ميشه و دوم وجدان کاربران!
من خودم به شخصه ناراحت نميشم اگر نسخه نال اين نرم افزار هم پر بشه! چون ميدونم لاقل تو اون دنيا ميتونم به چند نفری گير بدم که آقا چرا استفاده کردی ! :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafaonline
راست میگه قیمتش رو کم کنید تا مشتریهاتون بیشتر بشن و جبران میشه
در مورد نسخه عادی ممکنه قيمت بالا و پايين بشه اما در مورد نسخه آنلاين قطعا قيمت ها کمتر نخواهد شد.
بله شايد whmsc رو خيلی ها بيشتر بپسندن ولی خوب ما سعیمون بر این بوده و هستش که امکانات مورد استفاده رو قرار بديم و از پيشنهادات مشتريانمون هم خيلی استقبال کرديم و هر جا نياز به امکاناتی داشتند و ديديم معقول هستش به صورت رايگان به سيستم اضافه کرديم و ميکنيم.
بنابراين شايد امکانات whmcs بيشمار باشن که هستن ولی اين سيستم بر اساس نيازهای کاربران ايرانی طراحی شده و هر چيزی هم که مورد نياز باشه بهش اضافه خواهد شد. (يعنی از whmcs هر چيزی که استفاده بشه در اين سيستم تعبيه ميشه و حتی بيشتر از whmcs)
-
سلام
اقاي اميري ايميلتون اگه وقت داريد چك بفرمايد 48 ساعت گذشت
-
سايت هاست سرويس به مرحله بهره برداری نهايی رسيد.
مهمترين خبر در مورد نرم افزار اينکه ساير صفحات اين نرم افزار از امروز به صورت کد باز ارائه خواهند شد.
- مزيت اين کار، اين هستش که با خريد لايسنس امکان توسعه نرم افزار برای همه وجود داره. (بر خلاف بعضی از نرم افزار های مشابه رقيب که اجازه توسعه رو به هيچکس غير از خودشون نميدن.)
- اگر زمانی شرکت سامان سيستم توسعه ای رو اين نرم افزار نداشت، هر کس ميتونه نسخه خودش رو توسعه بده و هيچ وابستگی به سامان سيستم نداشته باشه!
- اگر کسی بخواد ماژولی رو اضافه و کم کنه و قيمت شرکت سامان سيستم بالا باشه، خودش به شخصه ميتونه با برنامه نويس قرار داد ببنده و نسخه خودش رو توسعه بده.
و ....
البته در عين حال، برای حفظ حقوق مشتريان سما سی آر ام، يک سيستم لايسنس اختصاصی طراحی شده که نسخه های غير مجاز رو شناسايی ميکنه.
همچنين باز هم برای حفظ حقوق با تمام مشتريان قرار دادی امضا ميشه تا حقوق خوشون و ساير مشتريان اين نرم افزار حفظ بشه.
ضمنا نسخه ويندوز اپليکيشن هم که قبلا فقط برای نسخه آنلاين ارائه ميشد از امروز برای هر دو نسخه به صورت رايگان ارائه ميشه.
با تشکر
علی امیری
-
به نظرم ادنیس از این پیشرفته تر باشه! وقیمتشم مناسبه ! می تونی اقسادی هم بخری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aghaee
به نظرم ادنیس از این پیشرفته تر باشه! وقیمتشم مناسبه ! می تونی اقسادی هم بخری
منظورتون اينه که اين کاملتره يا آدونيس !؟
متاسفانه امکان قسطی کردن وجود نداره!
-
دوستان من هر 3 اين سيستم ها رو داشتم!
سيكما ، آدونيس و سما.
الان دارم از پشتيباني عاليييييييييي جناب اميري (سيستم سما) نهايت لذت رو ميبرم. چيزي كه براي سيستم هاي ديگه كه ذكر كردم به هيچ عنوان وجود نداره.
من براي هر 3 اين سيستم ها از نسخه اصلي استفاده كردم نه نول شده ، كه بتونم از پشتيباني استفاده كنم ولي . . . .
امكانات سما هم واقعا عالي هستش. كاربر هم به هيچ عنوان گيج نميشه. بگذريم از اين مورد كه مهم ترين چيز تو سيستم هاي تحت وب پشتيباني هست كه سما در حد عالي اين مورد رو داره!
-
-
420,000 تومان وحشتناکه ! خیلی خیلی گرون هست !
لااقل فیمت را در سطح whmcs می زاشتید !
سیستم خوبی هست اما خیلی گرون هست !
سیستم عادی هم که بدر نمیخوره ! چون ما می خواهیم انلاین کاربر بتوانه همه کارهاش را انجام بده و نسخه عادی فقط یک قالب و سایت هست !
-
نکته ای که هستش اينه که ما اسکريپت رو نصب ميکنيم و اينکه روی نسخه 420 تومانی ما طراحی رو انجام ميديم.
يعنی اول ايده مشتری رو ميگيريم چند تا طرح اوليه ميديم و بعد از تاييد پياده سازی ميکنيم. واقعا برای زمانی که گذاشته ميشه معمولا 420 هزار تومان بصرفه درنمياد.
برای مثال مشتری مياد و ميگه من دروازه پرداخت بانک x رو دارم براش رايگان نصب ميشه و تست ميشه و تا تست نشه هم تحويل مشتری داده نميشه.
اينها کارهایی هستش که زمان بر هستش و اگر دقت کنيد ميبينيد که زمان نسبتا زيادی روش گذاشته ميشه.
ممنون
علی امیری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aghaee
به نظرم نسخه عادی 40.000
مگه مي خواي بستني يخي بخري؟ ادونيس كه نصف اين هم امكانات نداره 3 برابر اين قيمتي كه شما گفتيد قيمت داره
-
به نظر من هم سما برای کاربرهای ایرانی بهترینــه :)
خیلی نمیخواید هزینه کنید نسخه ساده این سیستم رو بگیرید ، امکاناتش خوبه ، ارزون هم هست!
درضمن ساپورت خوبی هم داره ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidj
مگه مي خواي بستني يخي بخري؟ ادونيس كه نصف اين هم امكانات نداره 3 برابر اين قيمتي كه شما گفتيد قيمت داره
کی حالا خواست ادونیس بخره !
یعدم شما خیلی خر پولی که 420 تومان پول بستنی یخیت هست !
این سیستم ما با whmcs مقایسه می کنیم ! اخه سیستیمی که همه چیز داره قیمتش از این پایین تر هست !
مشکل سر اینه ... اگر همه بخواهند سما بگیرند باید لااقل زیر قیمت whmcs باشه که همه بگویند هم ایرانی هست هم امکاناتش خوبه پس همین را میگیرم !
وقتی قیمتش بالا تر از whmcs هست چه توقعی هست کاربر سیستم کامل whmcs ول کنه این را بخره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NovinServer
کی حالا خواست ادونیس بخره !
یعدم شما خیلی خر پولی که 420 تومان پول بستنی یخیت هست !
این سیستم ما با whmcs مقایسه می کنیم ! اخه سیستیمی که همه چیز داره قیمتش از این پایین تر هست !
مشکل سر اینه ... اگر همه بخواهند سما بگیرند باید لااقل زیر قیمت whmcs باشه که همه بگویند هم ایرانی هست هم امکاناتش خوبه پس همین را میگیرم !
وقتی قیمتش بالا تر از whmcs هست چه توقعی هست کاربر سیستم کامل whmcs ول کنه این را بخره ؟
سما مطابق با سلیقه کاربران ایرانی طراحی شده ( یوزر ایرانی فرندلی هست :d )
ساپورت مستقیم فارسی داره
-
نقل قول:
1 - سیستم فارسی هست
سیستم سما چیزی از whmcs کم نداره و سیستم سما فقط کاربران ایرانی خرید میکنند
چون سیستم فارسی هست ولی سیستم whmcs همه ی دنیا میخرن چون خارجی هست
پس فروش سیستم whmcs شاید 50 برابر سما باشه
پس باید یک تفاوت قیمت داشته باشه
از همه مهمتر یک پشتیبان خوب داره که تقریبا همیشه آنلاین هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-soltani.ir
سما مطابق با سلیقه کاربران ایرانی طراحی شده ( یوزر ایرانی فرندلی هست :d )
ساپورت مستقیم فارسی داره
همه این را هم می دانم هم قبول دارم !
اما مشکل را نخوندی ! بحث سر قیمت هست !
مثلا : اگر whmcs که الان نسخه بدون کپی رایت میدهد 320000 تومان کامل کامل هم تا الان بوده و هست به جاش سما 220000 تومان بود هر چند ناقص اما به قول شما فرندلی و ایرانی پسند هست همه می گفتند خوب بهتر همین را برداریم سراغ خارجی هم نریم و امکاناتش هم مناسبه ...
امایکی مثل من می گوییم خوب whmcs به این کاملی قیمتش 320 تومان هست با نام خودم و طراحی ویژه حالا یک سیستم فارسی مانند سما شاید سرجمع 10 امکان اتصال به سرورهم نداشته باشه 420 تومان باید هزینه کنم ! خوب 00% نمی کنم این کارو خیلی هم همفکر من هستند !
شک داری تاپیک نظری سنجی بزن تا مطمئن شی !
با این قیمت به هیچ عنوان نمی توانید روی دست whmcs بلند بشوید !
منم سیستم سما را دوست دارم و حمایتش می کنم اما اصلا با صرفه نیست !
من هم دوست دارم از سیستم ایرانی فارسی استفاده کنم اما وقتی قیمت انقدر بالاست نسبت به چیز کاملتر هیچ گاه سراغ سما نمیام !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NovinServer
مثلا : اگر whmcs که الان نسخه بدون کپی رایت میدهد 320000 تومان کامل کامل هم تا الان بوده و هست به جاش سما 220000 تومان بود هر چند ناقص اما به قول شما فرندلی و ایرانی پسند هست همه می گفتند خوب بهتر همین را برداریم سراغ خارجی هم نریم و امکاناتش هم مناسبه ...
امایکی مثل من می گوییم خوب whmcs به این کاملی قیمتش 320 تومان هست با نام خودم و طراحی ویژه حالا یک سیستم فارسی مانند سما شاید سرجمع 10 امکان اتصال به سرورهم نداشته باشه 420 تومان باید هزینه کنم ! خوب 00% نمی کنم این کارو خیلی هم همفکر من هستند !
من هم دوست دارم از سیستم ایرانی فارسی استفاده کنم اما وقتی قیمت انقدر بالاست نسبت به چیز کاملتر هیچ گاه سراغ سما نمیام !
شما whmcs خریدی فقط میتونی داخل قالب تغییر بدی امکان به سیستم نیمیتونی اضافه کنی اما در سما میونی هر جاش که دوست داشتی تغییرات بدی چون برات open source نصب میکنند اما whmcs کد شدس
مدیر: ویرایش شد، در لحن خود دقت کنید، در صورت تکرار از استفاده از انجمن محروم میشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NovinServer
جناب نوین سرور چرا فقط از این راویه نگاه میکنی؟
از این زاویه نگاه کن که این سیستم چه هزینههایی برای تولید کننده داره، چقدر پول دستمزد برنامه نویس و پشتیبان داره میده، هزنیه اجاره دفتر و تلفن و مالیات و ... . کمتر از این قیمت براشون صرفه نداره، با ضرر که نمیتونند بفروشند! البته منم مثل شما موافقام که اگه تو بازه 200 تومن بود خیلی بیشتر فروش داشت تا حالا که 400 تومن هست.
اما در مورد مقایسه با whmcs این نکته رو ببینید که اون خیلی چیزا میخواد تا مثل این بشه! درسته که امکانات خیلی بیشتری داره، اما مثلا شما چند تا ماژول پرداخت آنلاین میخواین باید پول بدین بگیرین(مگه اینکه خودتون بلد باشین راه بندازین، که در مورد اکثریت صدق نمیکنه)، قالب اختصاصی میخواین باید پول بدین (مثلا تو یه تاپیک یکی از بچه ها گفته بود 250 داده برای قالب whmcs) و ... . که اگه همه اینا رو حساب کنید با پشتیبانی فارسی میبینید اینم همون 400 یا بیشتر میشه!
البته آقای امیری هم اگه یه جورایی بتونند قیمت رو کاهش بدند من با نوین سرور موافقم که فروششون بالاتر میره و جبران کاهش قیمت میشه و .... .
-
بله . سما جزء بهترین ها هست
کاش امیر یه تخفیف 50% برا بچه ها می داد خودم اولی بودم می خریدم .
با تشکر
-
ببينيد من هم قبول دارم whmcs برنامه کاملی هستش ولی نه برای ما ايرانی ها!
whmcs خيلی امکانات مختلفی داره که تو کمتر سايت ايرانی ازش استفاده ميشه.
مزيت های سما نسبت به whmcs در پشتيبانی سما، نصب سما، ارائه طراحی اختصاصی (برای نسخه آنلاين)، راه اندازی سرويس های آنلاين (در نسخه آنلاين) هستش.
برای whmcs شما بايد حداقل 70 تا 80 تومان هزينه طراحی قالب بديد در حالی که در نسخه آنلاين سما شما اين هزينه رو با خريد لايسنس آنلاين پرداخت کرديد.
برای راه اندازی هر دروازه پرداخت آنلاين (به جز زرين پال :دی) شما بايد حداقل 50 هزار تومان هزينه کنيد در حالی که در سما شما ميتونيد دروازه هر تعداد بانکی رو که بخواين به صورت رايگان راه اندازی کنيد.
و مهمتر از همه اينکه شما whmcs رو به صورت کد شده تحويل ميگيريد در حالی که در سما شما نرم افزار رو 100 درصد کد باز تحويل ميگيريد و ميتونيد در آينده اگر از همکاری با سامان سيستم راضی نبوديد خودتون نرم افزار رو توسعه بديد.
در هر حال باز هم ميگم whmcs امکانات زيادی داره اما چيزی که بدرد کاربر ايرانی ميخوره رو نداره که نمونه اون دروازه های پرداخت آنلاين يا تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی هستش که در whmcs هزينه جداگونه رو ميطلبه اما در سما اينطور نيست.
با تشکر
علی امیری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.he3am
شما whmcs خریدی فقط میتونی داخل قالب تغییر بدی امکان به سیستم نیمیتونی اضافه کنی اما در سما میونی هر جاش که دوست داشتی تغییرات بدی چون برات open source نصب میکنند اما whmcs کد شدس
مدیر: ویرایش شد، در لحن خود دقت کنید، در صورت تکرار از استفاده از انجمن محروم میشید.
نمی دانم چی نوشتید که مدیر انجمن اینطوری رفتار کردم !
اما شما هیچ اطلاعی از whmcs نداری ! شما یک جستجو کن می بینی قشنگ میشه هر چند تا صحفه که بخواهی به این سیستم اضاف و کم کنی ! یا درگاه انلاین را شما در نظر بگیر ! فایل های مربوطه را گذاشته گفته ویرایش کنید و اطلاعات بانک مربوطه را بگذارید داخل و راه اندازی کنید ...
یکم بیشتر تحقیق کنید میبینید همه چیز داره !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen
جناب نوین سرور چرا فقط از این راویه نگاه میکنی؟
از این زاویه نگاه کن که این سیستم چه هزینههایی برای تولید کننده داره، چقدر پول دستمزد برنامه نویس و پشتیبان داره میده، هزنیه اجاره دفتر و تلفن و مالیات و ... . کمتر از این قیمت براشون صرفه نداره، با ضرر که نمیتونند بفروشند! البته منم مثل شما موافقام که اگه تو بازه 200 تومن بود خیلی بیشتر فروش داشت تا حالا که 400 تومن هست.
اما در مورد مقایسه با whmcs این نکته رو ببینید که اون خیلی چیزا میخواد تا مثل این بشه! درسته که امکانات خیلی بیشتری داره، اما مثلا شما چند تا ماژول پرداخت آنلاین میخواین باید پول بدین بگیرین(مگه اینکه خودتون بلد باشین راه بندازین، که در مورد اکثریت صدق نمیکنه)، قالب اختصاصی میخواین باید پول بدین (مثلا تو یه تاپیک یکی از بچه ها گفته بود 250 داده برای قالب whmcs) و ... . که اگه همه اینا رو حساب کنید با پشتیبانی فارسی میبینید اینم همون 400 یا بیشتر میشه!
البته آقای امیری هم اگه یه جورایی بتونند قیمت رو کاهش بدند من با نوین سرور موافقم که فروششون بالاتر میره و جبران کاهش قیمت میشه و .... .
محسن جان حرفت درسته اما یکم ارزون بده فروش خودش هم بالاتر میره !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahallat
قیمت نسخه آنلاین واقعا بالا هست
نسخه عادی چه بدرد می خوره ؟
ثبت نام تیکت را میشه با هر چیزی راه اندازی کرد !
اصل اینه که کاربر بتوانه همه کارهای خودش را انلاین انجام بده !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takhoster
بله . سما جزء بهترین ها هست
کاش امیر یه تخفیف 50% برا بچه ها می داد خودم اولی بودم می خریدم .
با تشکر
اگر اینکار بکنه که کلا بعید می دونم بکنه من هم خریداری می کنم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
ببينيد من هم قبول دارم whmcs برنامه کاملی هستش ولی نه برای ما ايرانی ها!
Whmcs خيلی امکانات مختلفی داره که تو کمتر سايت ايرانی ازش استفاده ميشه.
مزيت های سما نسبت به whmcs در پشتيبانی سما، نصب سما، ارائه طراحی اختصاصی (برای نسخه آنلاين)، راه اندازی سرويس های آنلاين (در نسخه آنلاين) هستش.
برای whmcs شما بايد حداقل 70 تا 80 تومان هزينه طراحی قالب بديد در حالی که در نسخه آنلاين سما شما اين هزينه رو با خريد لايسنس آنلاين پرداخت کرديد.
برای راه اندازی هر دروازه پرداخت آنلاين (به جز زرين پال :دی) شما بايد حداقل 50 هزار تومان هزينه کنيد در حالی که در سما شما ميتونيد دروازه هر تعداد بانکی رو که بخواين به صورت رايگان راه اندازی کنيد.
و مهمتر از همه اينکه شما whmcs رو به صورت کد شده تحويل ميگيريد در حالی که در سما شما نرم افزار رو 100 درصد کد باز تحويل ميگيريد و ميتونيد در آينده اگر از همکاری با سامان سيستم راضی نبوديد خودتون نرم افزار رو توسعه بديد.
در هر حال باز هم ميگم whmcs امکانات زيادی داره اما چيزی که بدرد کاربر ايرانی ميخوره رو نداره که نمونه اون دروازه های پرداخت آنلاين يا تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی هستش که در whmcs هزينه جداگونه رو ميطلبه اما در سما اينطور نيست.
با تشکر
علی امیری
حرف شما درست اما قیمت خیلی بالاست جناب امیری ...
واقعا شما حساب کن 420000 تومان هر کسی نداره بده اون هم برای سیستم هاستینگش ...
شما یک کپن تخفیف بزن یا اینکه اقساط کن یا ماهیانه یا .... باور کن فروشت میره بالا همه چیز را فراموش می کنی عزیز ! :)):53:
به هر حال پیشنهاد بود !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NovinServer
حرف شما درست اما قیمت خیلی بالاست جناب امیری ...
واقعا شما حساب کن 420000 تومان هر کسی نداره بده اون هم برای سیستم هاستینگش ...
شما یک کپن تخفیف بزن یا اینکه اقساط کن یا ماهیانه یا .... باور کن فروشت میره بالا همه چیز را فراموش می کنی عزیز ! :)):53:
به هر حال پیشنهاد بود !
مسئله اين هستش که بعد از فروش تازه کار شروع ميشه.
آموزش ها و کانفيگ ها و طراحی ها رو در نظر بگيريد ميبينيد واقعا سود زيادی نيست.
بيشتر درد سر هستش و مديريت ترجيح داده فعلا قيمت رو ثابت نگه داره و کيفيت کار رو پايين نياره.
والا ميشه يک فايل داد دست مشتری گفت شما برو خودت نصب کن، همون کاری که الان در مورد "سامانه ساده پرداز" شرکت داره انجام ميده و هيچ راهنمايي خاصی نميکنه برای کاربر.
اما فعلا ترجيح دادن فروش رو در حد متوسط نگه دارن و کيفت کار رو بالا.
با تشکر
عی امیری
-
با سلام
این مورد که برای ثبت آنلاین هاست هست چه جوریاست ؟ یکم در موردش توضیح میدید ؟ یعنی برای هاست ویندوز هم میشه استفاده کرد یا فقط واسه لینوکسه ؟
-
بستگی به کنترل پنل شما داره.
بگيد چه کنترل پنلی داريد تا بهتون در مورد ماژولش بگم!
با تشکر
علی امیری
-
خوب مثلا دایرکت ادمین واسه لینوکس و پلسک واسه ویندوز