-
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anifs
سلام
من از ماژول تک پرداخت سایت
Virtual Freer
استفاده کردم (لینک های ماژول سایت تک پرداخت دانلود نمی شود و پیغام 404 می دهد) که بعد از تکمیل فرم با پیغام:
"در عملیات پرداخت خطایی وجود دارد :"
مواجه شدم.
چندین بار مجدد نصب کردم که باز هم مشکل حل نشد.(دیتابیس رو هم هر بار پاک می کردم)
کد پذیرنده: آدرس ایمیل
و
نام پذیرنده: آدرس سایت
و
لوگو پذیرنده: آدرس سایت
دوستانی که تجربه نصب با تک پرداخت رو دارند لطفا راهنمایی کنند.
دوست عزیزچراازجهان پی استفاده نمیکنیدهخواستیدرایگان نصب میکنم!
بقیه دوستان هم خواستن درخدمتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anifs
سلام
من از ماژول تک پرداخت سایت
Virtual Freer
استفاده کردم (لینک های ماژول سایت تک پرداخت دانلود نمی شود و پیغام 404 می دهد) که بعد از تکمیل فرم با پیغام:
"در عملیات پرداخت خطایی وجود دارد :"
مواجه شدم.
چندین بار مجدد نصب کردم که باز هم مشکل حل نشد.(دیتابیس رو هم هر بار پاک می کردم)
کد پذیرنده: آدرس ایمیل
و
نام پذیرنده: آدرس سایت
و
لوگو پذیرنده: آدرس سایت
دوستانی که تجربه نصب با تک پرداخت رو دارند لطفا راهنمایی کنند.
آخرین افزونه ای که بنده برای تک پرداخت ساختم از این لینک قابل دانلود است ولی اینکه سیستم تک پرداخت هنوز کار میکند یا خیر من اطلاع ندارم .
لینک :
http://www.softiran.net/takpardakht.zip
-
کمک کمک کمک
چرا پس از خرید روی صفحه mysite.com/callback.php?gateway=mellat میمونه و صفحه سفیده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
g0ldk3nt
این اسکریبت رو هر هاستی نصب نمیشه یه سایتی که امکان نصب شدن با آموزش اگه میشه معرفی بفرمایین
بدون هیچ مشکلی رو ی هاست های که این شرکت میده نصب شده و تست شده parspack.com
-
ببخشید من نصب کردم موقع خرید وقتی اکانت رو انتخاب میکنی و ایمیل و شمارتو میزنی ..و خریدو میزنی یه باکش قرمز بالا باز میشه میگه یوزر و پسو وارد کن و نمیدونم یوزرت هست اگه میخای تمدید کنی فلان کارو کن مشکلش از کجاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
بازم نگرفتی چی شد :d
منظور من این بود که سایت سازنده (
http://freer.ir ) معتبره یا نه
در کل ممنون :d :)
دوست عزیز سایت فریر کاملا قابل اعتماد هست و بنده قبلا از این اسکریپت استفاده کرده بودم و امنیت و کیفیت بی نظیری داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HiradHost
دوست عزیز سایت فریر کاملا قابل اعتماد هست و بنده قبلا از این اسکریپت استفاده کرده بودم و امنیت و کیفیت بی نظیری داره.
داداش شرمنده شما که کار کردید مشکل منو نمیدونید چشه ؟
-
سلام دوستان
من این اسکریپت رو نصب کردم و فعلا دارم تست میکنم ببینم تمام شرایط درست هست یا نه
آیا ماژولی هست که درگاه پرداخت آزمایشی باشه و مبلغی جابجا نشه . میخوام ببینم اکانت در ibs ساخته میشه یا خیر که مشکلات رو برطرف کنم
متشکرم
-
کسی ماژول تمدید اکانت یا recharge رو داره؟
-
دوستان من داخل یک کارت فیلد زدم که داخل فیلد یوزر و پسورد هست اما موقع کمیل خرید فیلد هارو نشون نمیده و فقط میزنه پرداخت با موفقیت انجام شد.
میخواستم ببینم راهه دیگه ای داره ؟
-
سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان
من یه مدت هست پنل فریرم رو باز نکردم ، بعد از یکی دو ماه الان که باز کردم و قسمت کارت ها رو چک می کنم به جای تمامی یوزر نیم ها و پسورد ها علامت هایی مثل ��8:�=� و �]w���� میاره .
تمامی یوزر ها و پسورد ها که من در فیلد های اول و دوم قرار دادم به این صورت نمایش داده میشوند
می خواستم ببینم دلیلش چی هست و چطوری می تونم رفع کنم این مشکل رو . با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosseingraph
من یه مدت هست پنل فریرم رو باز نکردم ، بعد از یکی دو ماه الان که باز کردم و قسمت کارت ها رو چک می کنم به جای تمامی یوزر نیم ها و پسورد ها علامت هایی مثل ��8:�=� و �]w���� میاره .
تمامی یوزر ها و پسورد ها که من در فیلد های اول و دوم قرار دادم به این صورت نمایش داده میشوند
با سلام و عرض احترام ;
احتمال زیاد شما از cpanel استفاده نموده اید و این مشکل تنها زمان ریستور بکاپ دیتابیس رخ میدهد لطفا از جدیدترین نسخه فریر استفاده نمایید.
-
درود من کارت ها رو. وارد میکنم اما وقتی خریداری میشه هیچی نشون نمیده فقط همون عنوانشو نشون میده :|
باید کاره خاصی کرد یا هر 3 تا فیلد رو پر کرد ؟ واسه ساختن زیر شاخه هم 3 تا فیلد داشت باید اونا رو هم پر کنیم ممنون میشم یکی توضیح بده کامل
اینجوری میل میاد
شناسه پرداخت۱:
شناسه پرداخت۲: {/if}
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soltane7posh
درود من کارت ها رو. وارد میکنم اما وقتی خریداری میشه هیچی نشون نمیده فقط همون عنوانشو نشون میده :|
باید کاره خاصی کرد یا هر 3 تا فیلد رو پر کرد ؟ واسه ساختن زیر شاخه هم 3 تا فیلد داشت باید اونا رو هم پر کنیم ممنون میشم یکی توضیح بده کامل
اینجوری میل میاد
شناسه پرداخت۱:
شناسه پرداخت۲: {/if}
با سلام ;
آیا از هاست رایگان استفاده میکنید ؟ لطفا مشخصات ورود به مدیریت سایت و بخش کارت ها را برای بنده پ خ کنین تا بررسی کنم مشکل شما رو.
با احترام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosseingraph
از فریر خارج بشید دوباره وارد بشید درست میشه برای منم یک بار همین طور شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasniper2012
با سلام ;
آیا از هاست رایگان استفاده میکنید ؟ لطفا مشخصات ورود به مدیریت سایت و بخش کارت ها را برای بنده پ خ کنین تا بررسی کنم مشکل شما رو.
با احترام
درود از هاست وارز استفاده میکنم چون انجمن سازم نال هست :دی در یاهو اددتون کردم
-
سايت فرير من خيلي ساده است . آيا كسي كارهاي گرافيكي انجام ميده با هزينه مناسب ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bia2server
از فریر خارج بشید دوباره وارد بشید درست میشه برای منم یک بار همین طور شد
سلام ; خیر دوست عزیز این راه جواب نخواهد داد !
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soltane7posh
درود از هاست وارز استفاده میکنم چون انجمن سازم نال هست :دی در یاهو اددتون کردم
با سلام ;
بله add شدید , پیام بدین در خدمتتون هستم.
-
لطفا مشکل بنده هم بررسی کنید
بنده یه مشکل چند وقتیه درگیرم .یعنی وقتی خرید انجام می شود محصول به خریدار ایمیل نمیشود . حتی سه یا چهار هاست مختلف تست کردیم ولی باز هم مشکل حل نشد .و بعد از خرید هر کاربر یک ایمیل به قسمت اسپم ایمیل بنده ارسال میشه که براتون قرار می دهم . درضمن حتی فرییر هم حذف کردیم و دوباره نصب کردیم ولی باز هم رفع نشد .حتی ایمیل را هم تغییر دادیم وجی میل استفاده کردیم ولی باز هم حل نشد . یاد اوری میکنم این مشکل خود به خود ایجاد شد و هیج گونه دست کاری و تغییری ندادیم . قبلا به راحتی ایمیل به کاربر ارسال میشد .تنظیمات پلاگین هم روی ایمیل مورد نظر قرار دادیم .ولی باز هم ...
اگر کسی می تونه راهمایی کنه ممنون میشم .
----- Forwarded Message -----
This is the mail system at host relay.----.com.
I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.
For further assistance, please send mail to <postmaster>
If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.
The mail system
<test@yahoo.com>: host mta5.am0.yahoodns.net[66.196.118.34] said: 554
5.7.9 Message not accepted for policy reasons. See
http://postmaster.yahoo.com/errors/postmaster-28.html(in reply to end of
DATA command)
در اخر هم یه فایل که حاوی اطلات خرید مشتری هست در ایمیل ضمینه می شود .با پسوند .eml
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosseingraph
این مشکل یکی از هاست میتونه باشه
ولی دلیلی اصلی تغییر کلید رمزنگاری هست/اگر در هاست کلید رمزنگاری رو تغییر بدین کارت ها به این صورت نمایش داده میشن
-
سلام یه مشکلی پیدا کردم دوستان کسی میتونم کمک کنه ممنون میشم چند ساعت قسمت مدیریت میاد بالا ولی سایت بالا نمیاد البته بالا میومد من میخواستم توی index.tpl نوشته اضاف کنم بعد که اضاف کردم دیگه سایتم بالا نمیاد نوشته پاک کردم نشد کل تمپلیت پاک کردم دوبار از نو از سایت فریر گرفتم رو هاست باز نشد البته توی همه مواردی که گفتم ادمین سایت راحت بدون هیچ مشکل لود میشه و من همه کار هم میتونم انجام بدم فقط سایت اصلی اصلا بالا نمیاد و صفحه سفید نشون میده لطفا دوستان راهنمایی کنند ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ndanda
سلام یه مشکلی پیدا کردم دوستان کسی میتونم کمک کنه ممنون میشم چند ساعت قسمت مدیریت میاد بالا ولی سایت بالا نمیاد البته بالا میومد من میخواستم توی index.tpl نوشته اضاف کنم بعد که اضاف کردم دیگه سایتم بالا نمیاد نوشته پاک کردم نشد کل تمپلیت پاک کردم دوبار از نو از سایت فریر گرفتم رو هاست باز نشد البته توی همه مواردی که گفتم ادمین سایت راحت بدون هیچ مشکل لود میشه و من همه کار هم میتونم انجام بدم فقط سایت اصلی اصلا بالا نمیاد و صفحه سفید نشون میده لطفا دوستان راهنمایی کنند ممنون
سلام لطفا آدرس سایت و در صورت تمایل مشحصات ورود به هاستتون رو لطف کنین تا این مورد رو بررسی کنیم.
با احترام
-
دوستان اين اسكريپت به نظر شما ظاهر ساده اي نداره؟ يه كم در مورد گرافيكش صحبت كنيد
-
اگه ممکنه خب افزونه کد تخفیفم براش بنویسید لطفا خیلی واجبه
-
سلام خستنه نباشید ممکنه دوستان بنده و راهنمایی کنید؟من چطوری میتونم توی این اسکریپت لینک دانلود فعال قرار بدم؟چون وقتی لینک دانلود قرار میدم لینک فعال نیست و باید حتما آنرا کپی پیست کرده و داخل idm قرار داد واسه دانلود خواستم ببینم راهی هست که لینک دانلود را فعال گذاشت در سایت؟ممنون
-
سلام دوستان
مشکل جدید من اینکه که اخیرا وقتی میخام تنظیمات و یا حتی محصولات رو اسم یا قیمتشون رو ویرایش کنم این کار انجام نمیشه با وجود اینکه میزنه ویرایش موفقیت آمیز !
-
هر کسی افزونه کد تخفیف نیاز داره بهم اطلاع بده 20 تومان قیمتشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirslove
سلام خستنه نباشید ممکنه دوستان بنده و راهنمایی کنید؟من چطوری میتونم توی این اسکریپت لینک دانلود فعال قرار بدم؟چون وقتی لینک دانلود قرار میدم لینک فعال نیست و باید حتما آنرا کپی پیست کرده و داخل idm قرار داد واسه دانلود خواستم ببینم راهی هست که لینک دانلود را فعال گذاشت در سایت؟ممنون
با سلام ;
از کد زیر استفاده نمایید مشکلتان برطرف خواهد شد :
کد HTML:
<a href="link">matn</a>
به جای "link" آدرس فایلی که میخواهید کاربر دانلود نماید و به جای "matn" متنی رو که تمایل دارین لینک مورد نظر بر روی آن پیوست شود را قرار دهید.
-
سلام
در فایل کانفیگ فرر
در هاست قبلی مسیر پچ بصورت ( به کلمه home دقت کنید ):
'path' => '/home/user/public_html/' , //-- با اسلش آخر
حالا هاست رو تغییر دادم. همه چیز یکسان هست اما در توضیحات هاست مسیر رو زده home1
حالا من هم باید این مسیر پچ رو به صورت زیر تغییر بدم ؟
'path' => '/home1/user/public_html/' , //-- با اسلش آخر
سوال . اگر home را به home1 تغیرر ندم چه اتفاقی میوفته ؟چون من تغییر ندادم اما تفاوتی ندیدم.
لطفا این بخش رو توضیح دهید
-
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید نوشته صفحه اصلی یهو اینطوری شده مشکل از چیه؟
http://s5.picofile.com/file/8127539392/77.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ndanda
سلام
مشکل از اسکریپتتون نیست الکی بهش دست نزنید
مشکل از هاستتونه. مشکلی داره که فونتها رو درست نشون نمیده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ndanda
برای رفع این مشکل باید فایل هایی که مشکل ایجاد کرده اند رو (مثل index.tpl) با نرم افزار ویرایشگری مثل notepad++ باز کنید و UTF-8 without BOM ذخیره کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arminak
سلام
مشکل از اسکریپتتون نیست الکی بهش دست نزنید
مشکل از هاستتونه. مشکلی داره که فونتها رو درست نشون نمیده
ممنون دوست عزیز هاست من سی پنل است باید به سرویس دهنده چی بگم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
برای رفع این مشکل باید فایل هایی که مشکل ایجاد کرده اند رو (مثل index.tpl) با نرم افزار ویرایشگری مثل notepad++ باز کنید و UTF-8 without BOM ذخیره کنید .
ممنون
notepad++ نرم افزار دارم با همین هم سیو کردم بازم ریختم توی هاست بازم همینطوری هست
-
قبلا برای یکی از دوستان همین مشکل بود و با کلی پیگیری هاست مربوطه کاری انجام نداد. در آخر هاستینگ رو عوض کردیم و مشکل برطرف شد
بهشون بگید که چه تغییراتی اخیرا انجام دادن که این مشکل براتون به وجود اومده حتما اونا بیشتر اطلاع وضع تغییرات هاستینگشون دارن
موفق باشید دوست عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arminak
قبلا برای یکی از دوستان همین مشکل بود و با کلی پیگیری هاست مربوطه کاری انجام نداد. در آخر هاستینگ رو عوض کردیم و مشکل برطرف شد
بهشون بگید که چه تغییراتی اخیرا انجام دادن که این مشکل براتون به وجود اومده حتما اونا بیشتر اطلاع وضع تغییرات هاستینگشون دارن
موفق باشید دوست عزیز
واسه منم مشکلی نداشت تا همین یک ساعت پیش هم درست بود فقط من امدم یه کد توی indx.tpl اضاف کردم سیو زدم دیدم اینطوری شد الان چند بار پاکش کردم دوباره جدید ریختم روش نمیشه با همنطوریه
-
:39:
شما روی همین هاست رو یه دایرکتوری دیگه یه اسکریپت فریر خام نصب کنید ببینید با اون هم مشکل هست یا نه. که اگر مطمئن شدید مشکل از اسکریپته یه فکری براش بکنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arminak
:39:
شما روی همین هاست رو یه دایرکتوری دیگه یه اسکریپت فریر خام نصب کنید ببینید با اون هم مشکل هست یا نه. که اگر مطمئن شدید مشکل از اسکریپته یه فکری براش بکنیم
ممنون از پاسختون مشکل حل شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Daniel4u
سلام
در فایل کانفیگ فرر
حالا هاست رو تغییر دادم. همه چیز یکسان هست اما در توضیحات هاست مسیر رو زده home1
سوال . اگر home را به home1 تغیرر ندم چه اتفاقی میوفته ؟چون من تغییر ندادم اما تفاوتی ندیدم.
کسی بلد نیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Daniel4u
سلام
در فایل کانفیگ فرر
با سلام ;
در بعظی اسکریپت ها بعد از تغییر هاست باید مسیر هاست جدید با قبلی یکسان باشد همانند WHMCs , ولی در فریر نیازی به اینکار نیست.
با احترام
-
دوستان کسی میدونه ماژول لینک مستقیم خرید رو چطور باید نصب کرد؟ من نصب می کنم اما به درگاه وصل نمیشه.