پاسخ : فروش سرورمجازی از کشور های (انگلیس-المان-امریکا)نارس ســــــــرور
با سلام
اگر شما تقاضای دریافت وجه از سایت پارس پال انجام داده اید ، و حق با شما باشد حتما" به پولتان خواهید رسید.
پول من را برگشت دادند ولی هنوز سرور من در حال فعالیت است.
من خودم با ایشان برخوردی داشته ام ولی کلاه بردار خطاب کردن دیگران در شان انسان فهمیده ی همچون شما نیست.
حق گرفتنی است ولی کاری نکنید که حق کس دیگری گردن شما بیافتد.
اگر گفته های من در این انجمن باعث شده تا فعالیت این دوستانمان دچار اشکال شده و بابی برای سواستفاده دیگران باز شده باشد از مسئولان سایت نارس سرور عذرخواهی میکنم.
با سلام
آقا رضا 100% تایید میشن
من خودم یه سرور از uk گرفتم و یه سرور هم از us
خدمت اون دسته از دوستانی که برای اطمینان از دریافت سرویس مشغول جستجو لابلای کامنت ها هستند باید عرض کنم که هم سرویسشون تایید میشه و هم پشتیبانی .
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meisamjasem
با سلام
آقا رضا 100% تایید میشن
من خودم یه سرور از uk گرفتم و یه سرور هم از us
خدمت اون دسته از دوستانی که برای اطمینان از دریافت سرویس مشغول جستجو لابلای کامنت ها هستند باید عرض کنم که هم سرویسشون تایید میشه و هم پشتیبانی .
موفق باشید
با تشکر از شما.لطف دارید
افر ها به روز شدند
درود به دوستان عزيز من نمي خواستم اصلا عضو بشم ولي ديدم بايد چيزي كه ديدم را بگم
من مشتري آقاي نارس بودم ولي اين دوست عزيز سرورش مرتب قطع مي شد بهش زنگ ميزدم جواب نميداد و وقتي جواب ميداد ميگفت فردا فردا درست ميشه بعد هرچي صبر ميكردم درست نميشد زنگ زدم بهش گفت من ميرم حمام بعد درستش ميكنم بعد اون زنگ دو روز طول كشيد و من بازم قطع بودم
زنگ زدم بهش ميگم داداش پس چي شد ديدم با عصبانيت گفت آقا يعني چي هي زنگ ميزني مي خواي پولتا پس ميدم گفتم بهش داداش من هزينه دادم شما بايد درست جواب بدي بعد تلفنا قطع ميكنه و ديگه تمام
ولي بازم ميگم آقاي نارس وقتي هزينه ميگيري بايد پشتيباني و سرويس خوب هم بدي نه اينجوري برخورد كني الانم اين آقا مياد با چنتا يوزر ساخته شده از خودش اينجا تعريف ميكنه ولي بدون اين جور كار كردن فايده نداره
و درستش نيست
موفق باشي
آقاي نارس سرور اين طرز جواب دادن به مشتري نيست. مرتب از زير پشتيباني فرار ميكني. با واژه پشتيباني به طور كلي غريب هستي . كسي كه سرور ميگيره و شروع ميكنه به فروش مدير سرور نيست. اين رو متوجه باش لطفا .
دوستان من از نارس سرور چند ماهی سرور گرفتم ماهه اول خوب بود ولی به بعدش پدر من رو در اورد در ضمن سرورهای ایشون اصلا اختصاصی نیست پول رو هدر ندید
و اگر با منابع اختصاصی میخواین . تو این انجمن هم راهنمایی نشدید به من بگید تا بهترین رو به شما معرفی کنم
چند ماه زحمت يه تيم شده حدود 200 گيگ فايل كه شب و روز از دل اينترنت كشيدن بيرون . اونم لينك هاي غيرمستقيم و با سختي .
اونوقت فايل هاي ما روي لبه پرتگاهه بخاطر عدم پشتيباني .
دو روز اصلا از خواب و خوراك افتادم . پدرم در اومده . فقط اميدوارم 200 گيگ سالم باشه ...
اگر جای اطمینان دار میخوای و سرور درست من takcloud.com رو معرفی میکنم ولی یکمی خشکن ولی کارشون عالی و پول حلال میگیرن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezasheyton1
درود به دوستان عزيز من نمي خواستم اصلا عضو بشم ولي ديدم بايد چيزي كه ديدم را بگم
من مشتري آقاي نارس بودم ولي اين دوست عزيز سرورش مرتب قطع مي شد بهش زنگ ميزدم جواب نميداد و وقتي جواب ميداد ميگفت فردا فردا درست ميشه بعد هرچي صبر ميكردم درست نميشد زنگ زدم بهش گفت من ميرم حمام بعد درستش ميكنم بعد اون زنگ دو روز طول كشيد و من بازم قطع بودم
زنگ زدم بهش ميگم داداش پس چي شد ديدم با عصبانيت گفت آقا يعني چي هي زنگ ميزني مي خواي پولتا پس ميدم گفتم بهش داداش من هزينه دادم شما بايد درست جواب بدي بعد تلفنا قطع ميكنه و ديگه تمام
ولي بازم ميگم آقاي نارس وقتي هزينه ميگيري بايد پشتيباني و سرويس خوب هم بدي نه اينجوري برخورد كني الانم اين آقا مياد با چنتا يوزر ساخته شده از خودش اينجا تعريف ميكنه ولي بدون اين جور كار كردن فايده نداره
و درستش نيست
موفق باشي
لطفا هرکسی بدون مدرک نیاد این جا الکی بنویسه !خودتون رو معرفی کنید و مدرک
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
آقاي نارس سرور اين طرز جواب دادن به مشتري نيست. مرتب از زير پشتيباني فرار ميكني. با واژه پشتيباني به طور كلي غريب هستي . كسي كه سرور ميگيره و شروع ميكنه به فروش مدير سرور نيست. اين رو متوجه باش لطفا .
مشکل شما چی بوده 2 ماه هست یه مین قعط نبودید یه نظر اینجا دادید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
world
دوستان من از نارس سرور چند ماهی سرور گرفتم ماهه اول خوب بود ولی به بعدش پدر من رو در اورد در ضمن سرورهای ایشون اصلا اختصاصی نیست پول رو هدر ندید
و اگر با منابع اختصاصی میخواین . تو این انجمن هم راهنمایی نشدید به من بگید تا بهترین رو به شما معرفی کنم
شما فرق سرور اختصاصی با مجازی رو نمیدونی عزیز چند بار بهتون گفتم وی پی اس هست شما گفتید اختصاصی هست گفتم بله
از لحاپ منابع نه سرور اخصاصی به شما میدیم :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
چند ماه زحمت يه تيم شده حدود 200 گيگ فايل كه شب و روز از دل اينترنت كشيدن بيرون . اونم لينك هاي غيرمستقيم و با سختي .
اونوقت فايل هاي ما روي لبه پرتگاهه بخاطر عدم پشتيباني .
دو روز اصلا از خواب و خوراك افتادم . پدرم در اومده . فقط اميدوارم 200 گيگ سالم باشه ...
هزینه شما امروز برگشت داده میشه همون اولش هم تیکت کرده بودید برگشت داده میشه لازم به نظر نبود .
فقط چند نکته
1- اینکه فقط هارد سرور شما مشکل داشت نه بقیه سرور های ما !!!!!
اینم 2 روز وقتم رو گذاشتم نشد کاری کنه.
که پولتون هم بدون هیچ کم و کسری بک میشه امروز لازم به نظر لطفتون نبود عزیز :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
world
اگر جای اطمینان دار میخوای و سرور درست من takcloud.com رو معرفی میکنم ولی یکمی خشکن ولی کارشون عالی و پول حلال میگیرن
واقعا حیف ادم که به مشتری جماعت رو بده البته جسارت به کسی نباشه
میگن دستت را تا اخر بکنی تو عسل بکنی دهن مردم اخر دستت را گاز میگیرن
خب عزیزه من شما 6 ماه مشتری ما بودی ما شما تازه وارد هم بودی نخواستیم 1 بار هم تیکت کنی تو یاهو پیام میدادی ج میدادیم تل میزدی کامل راهنماییتون میکردیم
1 ترابایت سرور شما رو انتقال دادیم خودم شخصا که شما اذیت نشید حالا پول پهنای باند و.. به کنار 1 مین هم اف نبودی مثل بقیه شرکت ها هم که سرتون کلاه گذاشتن نبودیم اطلاعاتتون رو کامل دادیم باید مثل بقیه باشیم حتما اره ؟؟؟
موفق باشید
[QUOTE=nars_Vps;624160]لطفا هرکسی بدون مدرک نیاد این جا الکی بنویسه !خودتون رو معرفی کنید و مدرک
با تشکر
و اين بلا را سر خيلي ها اوردي براي همينم سايتت هك شد
ولي اينا بدون تو كار فقط شعار دادن فايده نداره كارت كه درست باشه همه ميان تعريف ميكنن نه اينكه بگي به مشتريات بيان اينجا تعريف كنن ازت الكي