اگر اطلاعات پاک شده باشه قابل حل هست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودم برای این سرویسم هاست بک آپ جداگانه داشتم بدبختی هفته پیش خالیش کردم که بک آپ های جدید اتوماتیک بازم داخلش ارسال بشه که اصلا نرسید به موعدش!
هاست بک آپ رو هم از یک شرکت خیلی خیلی معتبر خریداری کردم با اینکه تو توضیحاتش زده بود بک آپ گیری نداره این سرویس ولی وقتی تیکت زدم برای دریافت و باز گردانی بک آپ برایم بک آپ یک ماه پیش رو برگردون با اینکه وظیفه ای هم نداره بک آپ گیری کنه عذرخواهی کرد که چون حجم این سرویس ها حجم شون بالاست هفته گی بک آپ نمیگیرند و البته باز تذکر داد که وظیفه ای ندارند برای بک آپ گیری و صرفاً برای امنیت خودشون این کار رو میکنن
الان فقط من مشکل اطلاعاتی رو دارم که از برج خرداد تا الان رو آپلود کردم:| که همینم زیاده
مثل اینکه زمانی که داشتیم vps رو داشتن میخریدن(همکارانم) خونده بودند که نوشته شده بوده که خودشون بکاپ میگیرن.
به هر حال ما خودمون اطلاعات رو پاک نکردیم که کم کاری از ما باشه، به هیچ دلیلی این دوستان حق نداشتند اطلاعات ما رو پاک کنند. چه سهوی چه عمدی. من نمیدونم متوجه میشید یا خیر، با این اتفاق زندگی من و دو تا از همکارانم نابود میشه و حتی اگه کاربرانمون شکایت کنند ممکنه اتفاق بدتری هم برای ما بیفته.
جا داره موضوعی رو عرض کنم خدمت دوستان.
بهرحال این شرکت برای سایت خودش که بک آپ گیری کرده. چرا سایت خودش آپ نمیشه؟! بهرحال در هیچگونه تاپیکی هم اظهار نظر نکردن. با اینکه وارد انجمن شدن و رفتن!!!
بهرحال مشکل برای همه پیش میاد ولی این جا من حق میدم به مشتری های این شرکت که علت رو جویا باشند. ولی پاسخی نمیگیرند!!!!
فایل پیوست 32484
با سلام خدمت تمام کاربران گرامی
متاسفانه مشکلاتی برای سرویس یوگیگ ایجاد شده که در حال حاضر ، جناب خانی پور در حال پیگیری مراحل قانونی هستند.
از شما عزیزان هم تقاضا میکنم ، لطفا در کانال تلگرام یوگیگ عضو بشید ، امشب جناب خانی پور ، توضیحات لازم رو در کانال ارسال میکنند.
با تشکر
آدرس کانال:
https://telegram.me/ugig24
سلام ، اولا درباره هاست دانلود یا سرور مجازی بکاپ گیری با کاربر هست و شما تنها در شرایطی میتونید در مورد نسخه پشتیبان و پاک شدن اطلاعات صحبت کنید ک بکاپ گیری از این دو سرویس جزو قوانین سرویس دهنده شما باشه ک نبوده :
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=ir
نقل قول:
7. سرویس های هاست دانلود مشمول عملیات بکاپ گیری نمی شوند و در صورت بروز هر گونه مشکلی ، یوگیگ مسئولیتی در قبال فایل ها نخواهد داشت.
5. سرورهای مجازی ، مشمول عملیات بکاپ گیری نمی شوند.
درباره میزبانی وب لینوکس یا ویندوز هم نگران نباشید ، ۱۰۰ درصد شرکتی ک چندین سال سابقه فعالیت داره ، فول بکاپ همه ی سایت هاش رو در جای دیگری داره ،
یکی از خوبی های فضای بکاپ OVH این هست ک دسترسی ب این فضا محدود ب آي پی های خود OVH هست و بنابراین تحت هیچ شرایطی کس دیگری نمیتونه از بیرون فایل های داخل این فضا رو حذف کنه .
بنابراین تا روشن شدن موضوع صبر کنید...
ببینید عزیزان، برای هر شرکتی امکان بروز مشکل وجود دارد.
دوستانی که میفرمایند اطلاعاتی با ارزش میلیونی داشتند، چرا بکاپ در سرور دیگر ذخیره نکردید؟