وظیفه است...
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
تشکر.
حتما ... منتظر پیشنهادات وِیِژه باشید..
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز هم سرور مجازی دارید یه پخ بدید
هنوز هم سرور مجازی دارید یه پخ بدید به منم
سلام
میخواستم اشکال سرویس شهرسرور را به اطلاع همه برسونم.
ما ازشون یه vps گرفتیم تا دیروز هیچ مشکلی نداشت.مشکل از دیروز شروع شد.سر شب که خود به خود vps خاموش شده بود که با کنسول روشن کردم.اما حوالی ساعت 10 شب بود که به کل قطع شد تا الان که هنوز خبری نیست .
تیکت کردم / با تلفن هاشون تماس گرفتم.اما هیچ کدوم را جواب نمیدن.
ما چیکار کنیم که باید جواب مشتری بدیم:-s ??
ممنون از اطلاع رسانی شما.
اما باید خدمت شما عرض کنم که دیروز کلا هر کس از این دیتاسنتر سرور داشته Downtime واسش پیش اومده اونم به دلیل مشکل در شبکه دیتاسنتر بوده ! و تا الان ما در حال پیگیری با دیتاسنتر بودیم که ابتدا قبول نمی کردند مشکل از شبکه خودشون هست و میگفتند مشکل از نرم افزار است و ما نرم افزار پشتیبانی نمی کنیم اما وقتی خودشان با DVD یک لینوکس بوت کردن و اوردن بالا دیدن با اون هم نتونستن سرور بیارن تو شبکه تازه متوجه شدن که مشکل از شبکه شون هست نه از سرور ما
" info@netdirekt.de to me
show details 4:36 AM (0 minutes ago)
Hello Masoud,
I will start now Server into Rescue Mode to look if Server is reachable over Rescue Mode.
Mit freundlichen Grüssen / Best regards
Marco Gianni
"
که این هم اضافه کردم که فکر نکنید ما در خواب بودیم ما بیشتر از شما پیگیر این موضوع بودیم. و اگر کاری از دست ما بر می امد سریعتر انجام میدادیم. اما دست دیتاسنتر هست . و دیتاسنتر سوار و ما پیاده ! ما چیکار میتونیم انجام بدیم ؟
اما میتونید شماره تیکت بدید که جواب نداده باشیم ؟!؟! فکر کنم شما ما رو با شرکت دیگری اشتباه گرفتید امکان ندارد دوست عزیز
username شما در سایت ما چیه ؟ به کدوم شماره زنگ زدید ؟ حتما به شماره ثابت ! اره ؟ اگر به موبایل زنگ زده باشید امکان ندارد امکان ندارد *** جواب نداده باشیم.
من متاسفم برای این مشکل پیش امده و از تمام مشتریان که مشکل downtime واسشون پیش اومد پوزش میطلبیم که انشاالله بزودی سرور از دیتاسنتر SingleHop بالا خواهد امد و با دیتاسنتری که قوی تر است کار خواهیم کرد
از زحمات شهر سرور تشکر می کنم و می دونم که واقعا پیگیر هستند فقط یه گله ای دارم و اونم اینه که وقتی سرور آپ می شود لطفا همه وی پی اس ها رو روشن کنید !
حتما, اما ما باید تک تک روشن کنیم اگر همه با هم روشن کنیم به سرور فشار مییاد واسه همین ممکن از 10-15 دقیقه بعد از بالا امدن سرور اصلی طول میکشد.
پ.ن
اما baghebahar عزیز من منتظر پاسخ شما هستم چون اینقدری که من احساس میکنم قصد تخریب داشتید قصد اطلاع رسانی نداشتید
میخواستم اشکال سرویس شهرسرور را به اطلاع همه برسونم.
من منتظر شما هستم که به کدام شماره تماس گرفتید و شماره تیکت که پاسخ ندادیم هم بدید.
سلام
شما اسمش را هرچه میخواین بزارید.
من ساعت 27/08/2010 -20:53 به تایم سرور خودتون تیکت کردم یک ساعتی چرخ زدم دیدم کسی جواب نداد.خوابیدم و سحر مجدد چک کردم اما جوابی نداده بودین و با شماره تلفن 07112342244 حوالی ساعت 5 صبح الی 5:10 دقیقه بود که تماس گرفتم بازم جوابی نگرفتم.مجدد تیکتم را رپلای کردم به تایم 28/08/2010 00:35 که این پاسخ با تایم جواب شما دور و بر هم است.
بعد شما در تایم 28/08/2010 00:40 جواب دادین - میتونستید همون سر شب جواب بدین که ما هم بفهمیم ما مشتری شما هستیم سرور نیستم که بدونیم مشکل داره-شما باید اطلاع رسانی کنید نه ما اطلاع بدیم که مشکل وجود داره و رسیدگی کنید.
امیدوارم مشکل سرور حل شده باشه:)
ای بابا netdirect هم تو زرد در آمد؟ آخر موندیم بریم کجا..همه دارند کوچ میکنند singlehop ... :D