سلام
از آمریکا با رم 256 از شیکاگو موجود دارم دیتا سنتر Singlehop
قیمت ماهیانه 22000 تومان می باشد برای این سرویس
سوالی بود در خدوتم .
نمایش نسخه قابل چاپ
فروش همچنان ار آمریکا و هلند ادامه دارد .. .
سلام
آقا چرا تیکت های تو سایت رو جواب نمیدین؟
چند روز یه بار به سایتتون سر میزنید؟؟
دوست عزیز امکان نداره آقای بهلولی تیکت جواب ندن
همه تیکت ها رو پاسخ میدن
شما هم اگه دیدین تپبعد از نیم ساعت جواب نگرفتین دوباره تیکت بزنید
100 درصد جواب میدن
بله دوست عزیز این اتفاق قبلا برای من هم افتاده
این به این خاطر هست که آقای بهلولی خیلی سرشون شلوغه واسه اینکه واقعا سرویس های ایشون عالیه
شما هم دوباره تیکت بزنید جواب میدن
امروز یک اطلاع رسانی کلی شد راجب این موضوع همه کاربران نیز می توانند ایمیل خودشون را چک کنند
و اما راجب کاربر
iranspeed
کاربر ی که عضو نمی شود یا لاگین نمی کند و تیکت باز می کند باید ایمیل خودش را چک کند تا جواب ما را ببینید چون در این صورت جواب ما به ایمیل شما میرسد.
نام کاربری سایتم این نیست - 18 ساعت هم از باز شدن تیکت میگذره ولی شما جواب ندادین
خیلی ممنون به خودتون زحمت ندید - متاسفانه تاحالی چند باری شرکت هایی مثل شما رو دیدم که قبل از اینکه ازتون خرید بشه تو 5 دقیقه تیکت هارو جواب میدین ولی بعد از اینکه اون بابا خرید کرد نیازینمیبینید که ماهی یک بار هم بهش جواب بدیم
یک نکته:از تمامی دوستان خواهشمندم که روی شماره موبایل نه زنگ بزنید نه پیامک بدید که جوابگو نیستم . این شماره پشتیبانی نیست شماره برای مشاوره خرید بود و نیز در مواقع استراری که کاربر بتونه در تماس باشه که به حمداله تا ساعت 3 شب هم تماس بی پاسخ دارم .
برای پشتیبانی فقط و فقط از طریق تیکت اقدام فرمایید .
با تشکر
زمان تحویل سرویس 2 الی 24 ساعت هست
اینو تو قوانین سایت هم زدم
درضمن اگر در سایت بنده عضو هستید امروز یک ایمیل اطلاع رسانی زدم تو پست قبلی هم گفتم حتما بخونید
چون یوزر تازه وارد هستید این دفعه برخورد نمی کنم دفعه دیگه بلا استثنا طبق قوانین با شما بر خورد خواهد شد
دیگه همین ایمیل رو بخونید کاملا متوجه خواهید شدنقل قول:
سلام
به علت ترافیک کاری بالا برای مشترکینی که سفارش جدید دارند یا درخواست به قسمت پشتیبانی داده اند
باید صبر کنند تا به مشکلات قطعی بعضی از سرویس ها که به دلیل سهل انگاری خود مشتریکن بوده بررسی می شود و از این به بعد برای مشکلاتی تغییر پسورد و تنظیمات مجدد خود مشترک موظف است انجام دهد چون این موضوع باعث شده مشترکینی که واقعا به مشکل برخورده اند زمان زیادی را معطل بمانند تا مشکل آنها حل شود.
در مورد شماره تلفنی که در اختیار کاربران قرار داده ام از تماس زیادی اجتناب فرمایید چون در این صورت پاسخگو نخواهیم شد
از فرستادن پیامک فقط از طریق سامانه پیامک اقدام فرمایید و به هیچ وجه بر روی شماره موبایل پیامک نفرستید
از آنجایی که جواب دادن تلفن از وظیفه ما نیست برای پیگیری فقط و فقط از طریق تیکت اقدام کنید
با تشکر از همکاری شما
سامانه پیام کوتاه: 3000222365
و لازم نیست من دوباره این موضوع را متذکر شوم