-
پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakebrahimi
دوستان برا من هنوز احد ارز دلار هست، برای شما تغییر کرده؟
سلام
عکس بدید لطفا ببینم
اگه موقع شارژ دلار بزنه پس مشکلی نیست.
پنل هایی که محدود شدن همگی واحد مالی به یورو تغییر کرده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
عکس بدید لطفا ببینم
اگه موقع شارژ دلار بزنه پس مشکلی نیست.
پنل هایی که محدود شدن همگی واحد مالی به یورو تغییر کرده است.
آره در بخش شارژ حساب هنوز همون دلار هست
-
دوستان محترم، لطفاً اگر رفتهاید سمت جوکر و hexonet لطفاً بهشون پیام بدهید که گزینههای پرداخت WebMoney و PerfectMoney و OkPay و... را اضافه کنند تا ایرانیها بتوانند مشتری آنها شوند.
1- من یک Registrar روسی دیگه به نام webnames.ru پیدا کردم که تعرفههاش خصوصاً برای Resellerهاش بد نیست و وبمانی هم داره و انگلیسی هم میشه سایتش(البتّه سایت انگلیسیاش هنوز کار داره و بخشیاش روسی هست).
2- این nic.ru هم یک برنامه داره به نام club که عضو میشوید و سالانه مبلغی رو میدهید و در ازای اون از تخفیف بهرهمند میشوید. این قسمت رو یک نگاهی بندازید. به خصوص که به اعضای کلاب تخفیفهای خاص هم میده. ضمن اینکه واسه عضویت در کلاب لازم نیست حتماً ریسلرش بشوید. ولی اگر ریسلر شوید، در کلاب هم عضو میشوید.
- - - Updated - - -
دوستان ضمناً این دیتاسنتر فرانسوی OVH ظاهراً یک Registrar هم هست و دامین هم کار میکنه. این چطوریه با ایرانی جماعت؟
پی نوشت: ظاهراً خوب نیست. چون اصلا اسم ایران رو نداره توی قسمت ثبت نام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
دوستان ضمناً این دیتاسنتر فرانسوی
OVH ظاهراً یک Registrar هم هست و دامین هم کار میکنه. این چطوریه با ایرانی جماعت؟
به دلیل سو استفاده بعضی همکاران از دیتاسنتر در گذشته به هیچ عنوان با ایرانی ها کار نمیکند. (سرچ کنید تاپیک هاش موجوده) عملا شما با مشخصات ایران نمیتوانید حساب باز کنید.
-
اقدام غیر حرفه ای ایران سرور:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=188801
متاسفانه این شرکت از اضطراب بوجود آمده در بازار برای جذب مشتری سوء استفاده کرده است.
-
والا ما که تو ریسلو به هیچ مشکلی تا کنون نخوردیم و هنوزم اعلام کردن مشکلی ندارن با ایرانی جماعت !
-
دوستان هر رجیستراری رو میخواهید انتخاب کنید دقت کنید که حتما غیر امریکایی باشه. اینجا میتونید لیست کامل رجیسترارها به همراه نام کشور رو ملاحظه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
والا ما که تو ریسلو به هیچ مشکلی تا کنون نخوردیم و هنوزم اعلام کردن مشکلی ندارن با ایرانی جماعت !
دوست عزیز ما دیروز با پشتیبانی ریسلو صحبت کردیم. این موضوع حقیقت داره. فعلا مشکلی براتون پیش نمیاد ولی فقط تا 18 آگوست میتونید اونها رو تمدید کنید و بعد از اون تنها کاری که بهتون اجازه میدن انجام بدید انتقال دامنه ها به خارج از ریسلو هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouyasazan
بر فرض تحریم شدن دامنه ها، دلیلی بر قطعی و یا حذف شان نیست و همه دامنه ها قابلیت انتقال دارند و خود رسیلو هم گفته که محدود میشوند و فقط امکان تمدید در ریسلو رو نخواهند داشت ولی قابلیت انتقال و تمدید در جای دیگر را براحتی دارند
و اما پروژه ترساندن مردم که توسط مجموعه ایران سرور و یک شرکت دیگر در این چند روزه در این سایت و جاهای دیگر، برای جذب حداکثر مشتری راه اندازی کرده اند، بسیار زشت و نکوهیده می باشد،
از اینکه مجموعه قدیمی و حرفه ای بنام ایران سرور با دامن زدن به شایعات از هر طریقی ! و شانتاژ خبری و پخش شایعات به قصد سودجویی ناصواب دست زده است بسیار متعجب و متاسفم .
امیدوارم این رویه نادرست را اصلاح نمایند.
-
متاسفانه کثیف ترین نوع سوء استفاده از بی اطلاعاتی کاربران و ایجاد رعب و وحشت در میان آنها توسط ایران سرور در پیش گرفته شده است.
اگر کمی تکه های پازل را با دقت کنار هم قرار دهید، متوجه خواهید شد که بررسی حساب های مالی ریسلو و اخطار ofac و به دنبال آن تبلیغات مخرب و گسترده ایران سرور در کمتر از چند ساعت از وقوع این موضوع نمی تواند اتفاقی بوده باشد.
کافیست پاسخ این سوال را بیابید:
آیا آلمان جزو اتحادیه ی اروپا نیست؟ و رجیسترار جوکر هم نمی تواند به سرنوشت مشابه ریسلو دچار شود؟
کاسبان تحریم، لطفا کمی خجالت!
-
بنده به شرکتی که دامنه ثبت کردیم تیکت دادم گفتن باید به پنل جدید ما در OpenSRS انتقال بدید !
حالا سوالم اینه OpenSRS معتبره ؟ دامنه از 2006 در اختیارم هست نره رو هوا !
-
بله یه شرکت کانادایی معتبر هست، به شرط اینکه با هویت خارجی پنل نمایندگی گرفته باشند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
بنده به شرکتی که دامنه ثبت کردیم تیکت دادم گفتن باید به پنل جدید ما در OpenSRS انتقال بدید !
دوست عزیز در طول تاریخ اینترنت فقط یکبار سابقه روی هوا رفتن دامنه وجود داره اونم زمانی بود که godaddy دامنه های ایرانی ها رو حذف کرد، که بعدش چنان جریمه ای شد که دیگه هیچ شرکتی جرئت روی هوا فرستادن دامنه کسی رو نداره، الان مشکل سر تمدید و انتقال اجباری برای تمدید با نرخ مناسب دامنه ها هست، هیچ مورد ترسناکی وجود نداره، تنها بحث سر نرخ و پولش هست که در بدترین شرایط به بیشتر از 60 تومن برای اند یوزر نخواهد رسید مگر اینکه نرخ دلار جا به جا بشه
اگر مشتری هر جا هستین نگران نباشین سر جاتون بمونید مشکلی پیش نمیاد، تمام این تاپیک فقط در مورد این هست که کسایی مثل ما برای مشتریان نهاییشون بتونن با کمترین هزینه این موضوع رو حل کنن نه اینکه چیزی بخواد بره روی هوا و برای کسایی مثل شما مشکلی پیش بیاد.
تنها بحث من و دوستان هم بخونید این وسط سر ده سنت بیست سنت بالا پایین شرکت ها هست که مشتری هامون هزینه اضافه متحمل نشن، وگرنه خود ما ها که هزینه هرچی باشه با سودش از مشتری میگیریم و آخر ماجرا ضرری بهمون نمیرسه، پس با آرامش و مطمئن از نبود هیچ نگرانی برای مشتریان نهایی با وفاداری کنار سرویس دهنده فعلیتون بمونین و نگران نباشین و به راهکارهاشون گوش بدین.
-
بله واقعا درسته. قشنگ می خوان از آب گل آلود ماهی میگیرن!
من دامنه رو از یه شرکت دیگه خریده بودم، زنگ زدم به ایران سرور که چطور آدرس ایمیل من رو ذخیره کردین و برا من ایمیل فرستادین که دامنه مو به شما منتقل بدم؟
بعد از اینکه اعتراض کردم که این کارشون اخلاقی نیست،کارشناسشون اعلام کرد که برید شکایت کنید از ما!!!
شما که می فرمایید رجیسترار ما آلمانیه و خیلی معتبره، ممکن نیست چند روز دیگه شما هم همین مشکل رو پیدا کنید؟!!!
چرا تو ایران ما یاد گرفتیم از شرایط دیگران به نفع خودمون سوء استفاده کنیم؟
#کاسبان_تحریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa7
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa7
آیا آلمان جزو اتحادیه ی اروپا نیست؟ و رجیسترار جوکر هم نمی تواند به سرنوشت مشابه ریسلو دچار شود؟
دوست عزيز با اينكه اين حركت ايران سرور درست نبود موافقم ولي باتوجه به پاسخي كه از ريسلو گرفتم دليل اينكارشون همكاري با يك شركت امريكايي ميباشد (Microsoft) كه ظاهراً سره اين ماجرا از OFAC اخطاريه گرفتن واينكه بگيم اينا باهمن يكم غير منطقيه و جواب سوالتون هم همينه جوكر تنها در صورتي به سرنوشت ريسلو دچار ميشه كه طمع كنه و بخواد با امريكايي ها همكاري كنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
همانطور كه دوستمون گفتن اين ماجراي رفتن رو هوا فقط واسه Godaddy بود البته واسه Enom هم شد كه همرو فريز كرد تا اكسپاير شدن و اجازه انتقال نداد ولي OpenSRS از وقتي بوده با ايران مشكلي نداشته چون كانادايي هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa7
متاسفانه کثیف ترین نوع سوء استفاده از بی اطلاعاتی کاربران و ایجاد رعب و وحشت در میان آنها توسط ایران سرور در پیش گرفته شده است.
اگر کمی تکه های پازل را با دقت کنار هم قرار دهید، متوجه خواهید شد که بررسی حساب های مالی ریسلو و اخطار ofac و به دنبال آن تبلیغات مخرب و گسترده ایران سرور در کمتر از چند ساعت از وقوع این موضوع نمی تواند اتفاقی بوده باشد.
متن ایمیلی که ایران سرور برای سوء استفاده از ین موقعیت به مالکان دامنه ارسال می کنند :
کاربر گرامی xxxxxxxxxxxxxxxx مالک دامنه xxxxxxxxxxxxxx اگر دامنه شما توسط شرکت ریسلو با نام رسمی Realtime Register BV. هلند به ثبت رسیده باشد، با توجه به تحریم کاربران ایرانی توسط این شرکت دامنه شما درلیست تحریم ها قرار گرفته و ممکن است در صورت عدم اقدام به موقع در خصوص انتقال به یک شرکت و ریجسترار دیگر، مالکیت آن را از دست بدهید
چکونه بفهمیم که دامنه ما در لیست تحریم ها قرار گرفته یا خیر؟
ابتدا اینجا کلیک کنید و در صفحه جدید باز شده به دنبال Registrar بگردید و در صورتی که عبارت Realtime Register به عنوان ثبت کننده دامنه شما درج شده باشد، دامنه شما بزودی تحریم خواهد شد. بنابراین هرچه سریع تر نسبت به انتقال آن به یک شرکت دیگر مانند ایران سرور که نماینده رسمی رجیسترار معروف جوکر آلمان است و یا هر شرکت دیگری که با رجیستراری کار می کند که مشکل تحریم ندارد، اقدام کنید.
رجیسترار معروف جوکر آلمان!!!!
#کاسبی_کثیف
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed.m123
متن ایمیلی که ایران سرور برای سوء استفاده از ین موقعیت به مالکان دامنه ارسال می کنند :
کاربر گرامی xxxxxxxxxxxxxxxx مالک دامنه xxxxxxxxxxxxxx اگر دامنه شما توسط شرکت ریسلو با نام رسمی Realtime Register BV. هلند به ثبت رسیده باشد، با توجه به تحریم کاربران ایرانی توسط این شرکت دامنه شما درلیست تحریم ها قرار گرفته و ممکن است در صورت عدم اقدام به موقع در خصوص انتقال به یک شرکت و ریجسترار دیگر، مالکیت آن را از دست بدهید
چکونه بفهمیم که دامنه ما در لیست تحریم ها قرار گرفته یا خیر؟
ابتدا اینجا کلیک کنید و در صفحه جدید باز شده به دنبال Registrar بگردید و در صورتی که عبارت Realtime Register به عنوان ثبت کننده دامنه شما درج شده باشد، دامنه شما بزودی تحریم خواهد شد. بنابراین هرچه سریع تر نسبت به انتقال آن به یک شرکت دیگر مانند ایران سرور که نماینده رسمی رجیسترار معروف جوکر آلمان است و یا هر شرکت دیگری که با رجیستراری کار می کند که مشکل تحریم ندارد، اقدام کنید.
رجیسترار معروف جوکر آلمان!!!!
#کاسبی_کثیف
من چند روز هست منتظر لیست پیشنهاد قیمت هستم ازشون برای انتقال دامنه ها انقدر شرکت منسجم و خوبی هست این رجیسترر معروف هنوز پاسخ ندادن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bozurg
دوست عزیز در طول تاریخ اینترنت فقط یکبار سابقه روی هوا رفتن دامنه وجود داره اونم زمانی بود که godaddy دامنه های ایرانی ها رو حذف کرد، که بعدش چنان جریمه ای شد که دیگه هیچ شرکتی جرئت روی هوا فرستادن دامنه کسی رو نداره، الان مشکل سر تمدید و انتقال اجباری برای تمدید با نرخ مناسب دامنه ها هست، هیچ مورد ترسناکی وجود نداره، تنها بحث سر نرخ و پولش هست که در بدترین شرایط به بیشتر از 60 تومن برای اند یوزر نخواهد رسید مگر اینکه نرخ دلار جا به جا بشه
اگر مشتری هر جا هستین نگران نباشین سر جاتون بمونید مشکلی پیش نمیاد، تمام این تاپیک فقط در مورد این هست که کسایی مثل ما برای مشتریان نهاییشون بتونن با کمترین هزینه این موضوع رو حل کنن نه اینکه چیزی بخواد بره روی هوا و برای کسایی مثل شما مشکلی پیش بیاد.
تنها بحث من و دوستان هم بخونید این وسط سر ده سنت بیست سنت بالا پایین شرکت ها هست که مشتری هامون هزینه اضافه متحمل نشن، وگرنه خود ما ها که هزینه هرچی باشه با سودش از مشتری میگیریم و آخر ماجرا ضرری بهمون نمیرسه، پس با آرامش و مطمئن از نبود هیچ نگرانی برای مشتریان نهایی با وفاداری کنار سرویس دهنده فعلیتون بمونین و نگران نباشین و به راهکارهاشون گوش بدین.
تشکر از توضیحات شما
مشکلی پیش نمیاد تا پایان اعتبار دامنه برای انتقال اقدام نکنم و در پنل فعلیمون بمونم ؟ راستش خیلی نگران هستم که مالکیت دامنه هام رو از دست بدم از طرفی هم الان وضعیت مالیم خوب نیست که بتونم تمام دامنه هام رو که به بیش از 15 دامنه میرسن بصورت یکجا و با هم به پنل جدید منتقل کنم
نکته دیگه اینه من برای انتقال تیکت دادم و سوال پرسیدم هزینه انتقال برای هر دامنه .co به پنل OpenSRS رو 125.000 تومان اعلام کردن ! این هزینه برای انتقال معقول هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
تشکر از توضیحات شما
مشکلی پیش نمیاد تا پایان اعتبار دامنه برای انتقال اقدام نکنم و در پنل فعلیمون بمونم ؟ راستش خیلی نگران هستم که مالکیت دامنه هام رو از دست بدم از طرفی هم الان وضعیت مالیم خوب نیست که بتونم تمام دامنه هام رو که به بیش از 15 دامنه میرسن بصورت یکجا و با هم به پنل جدید منتقل کنم
نکته دیگه اینه من برای انتقال تیکت دادم و سوال پرسیدم هزینه انتقال برای هر دامنه .co به پنل OpenSRS رو 125.000 تومان اعلام کردن ! این هزینه برای انتقال معقول هست ؟
چه پسوندی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
ترنسفر co. رو زدن ۲۵ دلار
این قیمت برای End User هست، برای نماینده باید پایینتر از این باشه :)
https://opensrs.com/services/domains/domain-pricing/
-
وقت بخیر
الان دامنه .co داخل hexonet هم تقریبا 99تومن هست برای تمدید، ترنسفر و ثبت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
تشکر از توضیحات شما
-
Name.com هم برای ترنسفر ۲۳ دلار میگیره
اکثر رجیسترارها همینه قیمتشون
-
به به resello زحمت کشیده تازه Account statistics زیبا گذاشته برای پنلش تازه داشت خوب میشد ، :-):))
-
یک سوال. الان این OpenSRS توی لیست کشورهایش ایران هم هست. آیا کسی با مشخّصات ایران از این شرکت پنل ریسلری داره؟ هرچند که به نظر من ریسک هست که با مشخّصات ایران توی TuCows کانادایی ثبت نام کرد واسه ریسلری. چون اگر تعداد ریسلرهای با مشخّصات ایرانی TuCows زیاد بشوند، TuCows مجبور به تحریم ایران خواهد شد. چون سهام TuCows در بورس نیویورک(شاخص نزدک) معامله میشود. در گزارش مالی سه ماهه اوّل سال 2017 که شرکت TuCows Inc منتشر کرده، این موضوع مشخّص است. الان بعد از Resello این TuCows است که داره بار دامینهای ایرانی رو به دوش میکشه ولی اگر TuCows هم ایرانیها رو تحریم کنه، چی میشه؟
من فکر میکنم با توجّه به شرایط موجود(دولت ترامپ و نحریمهای جدید کنگره آمریکا) اصلاً نباید دامنهای با آدرس ایرانی ثبت بشه یا بدتر از اون پنل ریسلری با آدرس ایرانی باز بشه در هیچ جا. به اطّلاعات شرکت TuCows دقّت کنید:
Corporate Data
- Founded 1993
- Ticker symbol: (NASDAQ:TCX, TSX:TC)
- Fiscal year end: December 31
- Number of employees: ~400
- Headquartered in Toronto, Canada
- Merged with Infonautics, Inc. (Nasdaq: INFO), in August 2001
- Acquired Boardtown Corporation in April 2004
- Acquired hosted messaging business of Critical Path Inc. in 2006
- Acquired majority stake in Charlottesville ISP Blue Ridge InternetWorks in 2014
- Acquired the international wholesale domain reseller channel of Melbourne IT Limited in 2016
- Acquired Enom in 2017
-
درود بر همکاران گرامی
ما هم تو ریلسو چند تا دامین داشتیم الان می خواهیم به یک شرکت دیگه انتقال بدیم
البته می خوام با هر شرکتی که کار میکنم خودم مستقیم اکانت داشته باشم تو اون شرکت
شما کدام یکی از شرکت های خارجی که مطمئن تر باشند رو پیشنهاد می کنید؟
-
سلام,
دوستان به نظرم بعد این همه مدت یک سری مسائل باید دیگه برای ما روشن شده باشه, جایی که بخواهیم بریم نباید در اروپا یا آمریکا باشه, چون بالاخره با ایران به مشکل می خورند و دوباره باید جابجا بشیم.
پس باید کشور هایی مثل هند,روسیه,ترکیه و ... رو انتخاب کنیم.
در لیست زیر تمامی نمایندگان رسمی ICANN لیست شده که کلی شرکت هندی و روسی هم هست, به نظرم باید بگردیم چنتا از این شرکت ها رو پیدا کنیم که شرایط زیر رو هم داشته باشند:
https://www.icann.org/registrar-repo...ited-list.html
1. امکان ثبت نام با نام و آدرس ایرانی وجود داشته باشه
2. قابلیت پرداخت با درگاه هایی مثل Webmoney هم داشته باشند
3. پنل زبان انگلیسی داشته باشند
-
امروز میخواستم یکی از دامین هامو انتقال بدم ولی ارورر میداد برای برداشتن TransferLock بعد اطلاعات کاستومر رو تغییر دادم به یک کشور خارجی و دامنه درست شد, انگار سیستم Flag هنوز درست کار نمیکنه در ضمن من سه روز پیش اطلاعات اکانتمو به امریکا تغییر دادم و این کار رو بعد از تغییر واحد پولی به یورو انجام دادم و امروز که 20 July هست و دو روز از شروع محدودیت ها میگذره تونستم دامین ثبت کنم و مشتری جدید بسازم.
اگر تونستید, با این روش محدودیت هارو کم کنید تا زمانی که یک رجیسترار جدید پیدا کنید ولی احتمالش هست که این روش واسه همه کار نکنه و یا مشکل ایجاد کنه تا چند روز اینده.
دامینی که ثبت کردم: DomainforTestingSanction.xyz
اطلاعات هویز:
کد:
Domain Name: DOMAINFORTESTINGSANCTION.XYZRegistry Domain ID: D49595728-CNIC
Registrar WHOIS Server: whois.yoursrs.com
Registrar URL:
Updated Date: 2017-07-20T10:21:43.0Z
Creation Date: 2017-07-20T10:21:05.0Z
Registry Expiry Date: 2018-07-20T23:59:59.0Z
Registrar: Realtime Register B.V.
Registrar IANA ID: 839
Domain Status: serverTransferProhibited https://icann.org/epp#serverTransferProhibited
Domain Status: clientTransferProhibited https://icann.org/epp#clientTransferProhibited Domain Status: addPeriod https://icann.org/epp#addPeriod
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bozurg
چه پسوندی ؟
پسوند دامنه های بنده co و asia و in هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladk
سلام,
دوستان به نظرم بعد این همه مدت یک سری مسائل باید دیگه برای ما روشن شده باشه, جایی که بخواهیم بریم نباید در اروپا یا آمریکا باشه, چون بالاخره با ایران به مشکل می خورند و دوباره باید جابجا بشیم.
پس باید کشور هایی مثل هند,روسیه,ترکیه و ... رو انتخاب کنیم.
در لیست زیر تمامی نمایندگان رسمی ICANN لیست شده که کلی شرکت هندی و روسی هم هست, به نظرم باید بگردیم چنتا از این شرکت ها رو پیدا کنیم که شرایط زیر رو هم داشته باشند:
https://www.icann.org/registrar-repo...ited-list.html
1. امکان ثبت نام با نام و آدرس ایرانی وجود داشته باشه
2. قابلیت پرداخت با درگاه هایی مثل Webmoney هم داشته باشند
3. پنل زبان انگلیسی داشته باشند
موافقم
joker.com که چنگی به دل نمیزنه وضعیت پاسخ دهیش، نمیدونم دوستان به چیش دل خوش کردن، برای تغییرات دامنه به صورت دستی هم حتی پول میگیره
Privacy basic |
1.03 |
Privacy pro |
1.73 |
Owner change (manual)4) |
6.94 |
به یورو اونم
دروازه پرداخت هم حتی پی پال نداره
hexonet.net هم بدتر از اون برای کوچیکترین تغییرات پول خورد جمع میکنه که خودش آخر ماجرا میشه کلی
یکی از مزیت های ریسلو مدیریت مدیریت رکورد های دامنه در خودش بود که میشد هر قسمت کار رو بین سرور ها تقسیم کرد و اگر یکی دخلش میومد مطمئن باشی مشکلی برای عدم پاسخگویی نیم سرورهات نداری چون روی آی پی های ریسلو هست
و البته حتی برای دامنه هایی که خودش ثبت نکرده بود (مثل .ir .xyz .ایران) هم میشد از این قابلیت استفاده کرد
برای مورد آخر البته میشه از یک وی پی اس یا هاست جانبی یا سرویس های رایگان مدیریت رکورد های DNS استفاده کرد اما تمیز نیست خوب
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
پسوند دامنه های بنده co و asia و in هست
خوب بله اینها پسوند متفرقه هستن هزینه هاشون بالاتر هست، البته .in مال هند هست باید جایی ارزون پیدا بشه، .asia هم رو به ارزونی هست مرتبط، اما .co وقتی ثبت میکنین باید هزینه های بالاش هم قبول کنین، بهتر هست فعلا سر جاشون باشه به مرور یک ماه قبل اتمام تاریخش جا به جا کنین، فقط الان ایمیل اطلاعات ثبت دامنه رو حتما به روز کنین
-
خودتونو اذیت نکنید
یا منتظر باشید و هر وقت اوضاع داغون شد منتقل کنید چون حق انتقال همیشه هست
یا برید سایت یوکر یوزر بسازید بدون مدارک دامنه ر ومنتقل کنید
برای گرفتن ریسلری هم با چند ایمیل و ارسال یه سری مدارک به راحتی میشه ریسلری گرفت
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bozurg
موافقم
joker.com که چنگی به دل نمیزنه وضعیت پاسخ دهیش، نمیدونم دوستان به چیش دل خوش کردن، برای تغییرات دامنه به صورت دستی هم حتی پول میگیره
Privacy basic |
1.03 |
Privacy pro |
1.73 |
Owner change (manual)4) |
6.94 |
به یورو اونم
دروازه پرداخت هم حتی پی پال نداره
hexonet.net هم بدتر از اون برای کوچیکترین تغییرات پول خورد جمع میکنه که خودش آخر ماجرا میشه کلی
یکی از مزیت های ریسلو مدیریت مدیریت رکورد های دامنه در خودش بود که میشد هر قسمت کار رو بین سرور ها تقسیم کرد و اگر یکی دخلش میومد مطمئن باشی مشکلی برای عدم پاسخگویی نیم سرورهات نداری چون روی آی پی های ریسلو هست
و البته حتی برای دامنه هایی که خودش ثبت نکرده بود (مثل .ir .xyz .ایران) هم میشد از این قابلیت استفاده کرد
برای مورد آخر البته میشه از یک وی پی اس یا هاست جانبی یا سرویس های رایگان مدیریت رکورد های DNS استفاده کرد اما تمیز نیست خوب
- - - Updated - - -
خوب بله اینها پسوند متفرقه هستن هزینه هاشون بالاتر هست، البته .in مال هند هست باید جایی ارزون پیدا بشه، .asia هم رو به ارزونی هست مرتبط، اما .co وقتی ثبت میکنین باید هزینه های بالاش هم قبول کنین، بهتر هست فعلا سر جاشون باشه به مرور یک ماه قبل اتمام تاریخش جا به جا کنین، فقط الان ایمیل اطلاعات ثبت دامنه رو حتما به روز کنین
با هویت ایرانی ثبت نام کردید پیپال نداره
-
این جریان دامین و تحریم هم جالب شدهها. هر از چند مدتی یک بار یک شرکت ایرانیها رو تحریم میکنه. ایرانیها همه با هم میروند یک شرکت بی در و پیکر که مشتریاش کم هست. اون هم از خدا خواسته میگه آره بیایید ما تحریم نداریم. بعد از یک مدّت این شرکت از انبوه مشتریانی که یک جا گیرش اومده به سود سرشار میرسه و وضعش خوب میشه. بعد با این پول باد آورده فیلش یاد هندوستان میکنه و میره در قوهیترین بازار جهان یعنی آمریکا مشتری و شریک تجاری پیدا میکنه و به این ترتیب با مشتریانی که بزرگش کردهاند و از فلاکت نجاتش دادند، خدا حافظی میکنه و این شمتریان همگی میروند تا شرکتی بی در و پیکر دیگر را از نبود مشتری نجارت دهند و داستان موفّقیت دیگری بسازند. داستان ادامه دارد...\
مطمئناً همین جوکر و هگزونت هم دقیقاً راه ریسلو را با مشتریان ایرانی خودشون طی خواهند کرد. شرکتهای بعدی کدامها خواهند بود.
لز ریسلر کلاب تا ریسلو و جوکر و هگزونت و....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
این جریان دامین و تحریم هم جالب شدهها. هر از چند مدتی یک بار یک شرکت ایرانیها رو تحریم میکنه. ایرانیها همه با هم میروند یک شرکت بی در و پیکر که مشتریاش کم هست. اون هم از خدا خواسته میگه آره بیایید ما تحریم نداریم. بعد از یک مدّت این شرکت از انبوه مشتریانی که یک جا گیرش اومده به سود سرشار میرسه و وضعش خوب میشه. بعد با این پول باد آورده فیلش یاد هندوستان میکنه و میره در قوهیترین بازار جهان یعنی آمریکا مشتری و شریک تجاری پیدا میکنه و به این ترتیب با مشتریانی که بزرگش کردهاند و از فلاکت نجاتش دادند، خدا حافظی میکنه و این شمتریان همگی میروند تا شرکتی بی در و پیکر دیگر را از نبود مشتری نجارت دهند و داستان موفّقیت دیگری بسازند. داستان ادامه دارد...\
مطمئناً همین جوکر و هگزونت هم دقیقاً راه ریسلو را با مشتریان ایرانی خودشون طی خواهند کرد. شرکتهای بعدی کدامها خواهند بود.
لز ریسلر کلاب تا ریسلو و جوکر و هگزونت و....
ریسلرکلاب از اول معروف بود و برای گرفتن ریسلری باید 99 دلار پنلو شارژ میکردیم
بعد تحریم ریسلرکلاب به اجبار منتقل کرد مارو به شرکت داغون ریسلو
الانم ریسلو به قول شما به جایی رسیده الان ما باید جایی پیدا کنیم کمترین سخت گیری رو بکنه الان مهمه این نیست کی ارزونه کی پر مشتریه که کم مشتری
الان فقط مهم دامنه ی مشتری هت
الان مهم اعتبار هست
-
1 فایل پیوست
تبلیغ جالب ریسلو، وقتی که با آی پی آمریکا وارد یک سایت تشخیص آی پی شدم :)
داداشمون ریسلو وضعش با پول ایرانی ها خوب شده ، داره با آمریکایی ها میگرده :55:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
ریسلرکلاب از اول معروف بود و برای گرفتن ریسلری باید 99 دلار پنلو شارژ میکردیم
بعد تحریم ریسلرکلاب به اجبار منتقل کرد مارو به شرکت داغون ریسلو
الانم ریسلو به قول شما به جایی رسیده الان ما باید جایی پیدا کنیم کمترین سخت گیری رو بکنه الان مهمه این نیست کی ارزونه کی پر مشتریه که کم مشتری
الان فقط مهم دامنه ی مشتری هت
الان مهم اعتبار هست
وقتی برخی هموطنانمون خودشون با همه دشمنی دارند شاید انتظار اینکه بقیه باهامون خوب باشند زیاد به جا نباشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
خودتونو اذیت نکنید
یا منتظر باشید و هر وقت اوضاع داغون شد منتقل کنید چون حق انتقال همیشه هست
یا برید سایت یوکر یوزر بسازید بدون مدارک دامنه ر ومنتقل کنید
برای گرفتن ریسلری هم با چند ایمیل و ارسال یه سری مدارک به راحتی میشه ریسلری گرفت
- - - Updated - - -
با هویت ایرانی ثبت نام کردید پیپال نداره
اینا کلا تخفیف زیر 40% از تعرفه خودشون ندارن درسته ؟ یعنی نهایتا 8.45 در میاد .com پایین تر نمیره
-
سلام
کاربران گرامی ، دلیل فعال بودن چنین تاپیکی ارائه راهکار و بحث در خصوص مشکل ایجاد شده می باشد . متاسفانه برخی افراد از چنین شرایطی در جهت ایجاد بی نظمی سوءاستفاده می فرمایند.
لطفاً دقت داشته باشید ارسال پستهای نامرتبط به موضوع تاپیک و یا بحث و جدل سبب مسدود شدن دائم اکانت کاربری خواهد شد.
1 فایل پیوست
با سلام به دوستان طبق تیکتی که زدم هیچ پیامی به طلاهاست نیومده مبنی بر تحریم و این هم جواب طلاهاست
نظر شما چیه ایا قابل اعتماد هست به همین تیکت؛؟
-
عزیزان دل صفحه رسید 32 ..کسی نتیجه گیری نکرد چه کنیم؟ من انصافا تو onlinnic یکی دو تا دامین داشتم 8 ساله خدایی مشخصاتمم ایرانیه تو هویز اما تا الان کسی حرف نزده بود و تمدیدم میکردم..تا اینکه چند ماه پیش منتقل کردم ریسلو که اشتباه بزرگی کردم..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
عزیزان دل صفحه رسید 32 ..کسی نتیجه گیری نکرد چه کنیم؟ من انصافا تو onlinnic یکی دو تا دامین داشتم 8 ساله خدایی مشخصاتمم ایرانیه تو هویز اما تا الان کسی حرف نزده بود و تمدیدم میکردم..تا اینکه چند ماه پیش منتقل کردم ریسلو که اشتباه بزرگی کردم..
سلام
من از یوکا راضی هستم
میتونید هم به صورت شخصی ثبت نام کنید
هم میتونید ریسلری بگیرید برای ریسلری با هویت ایرانی هم میشه باید اسکن پاسپورتتون رو بدید
-
سلام
دوستان عزیز من خودم بیش از چند روز هست در حال مطالعه تاپیک ها هستم و در حال حاضر بجز اون شرکت روسی reg.ru و جوکر joker.com به نتیجه خاص دیگری نرسیدم ولی چیزی که مشخص هست این هست که اگر قرار شد دامنه ها به شرکت جدیدی منتقل شود باید حتما قرارداد رسمی نوشته بشه و تعهدی فی مابین شرکت ها بسته بشه تا مثل ریسلو دچار داستان نشویم. هر چند این قرارداد ها هم معلوم نیست تا چه حد اون شرکت متعهد بشه. در کل به نظر من ما ایرانی ها نباید روی یه شرکت تمرکز کنیم تا مثل ریسلو پولدار بشه و ما رو فراموش کنه. دوستان اگر بجز این دو شرکت راهکار بهتری سراغ دارید لطفا به اشتراک بذارید....
در مورد پاسخ شرکت های مختلف به تیکت انتقال مشتریان: دوستان عزیز لطفا عجله نکنید و سرویس خودتون رو در همان شرکت نگه دارید و گول تبلیغات شرکت های سودجو را نخورید. قطعا اگر هنوز به صورت رسمی اطلاعیه ای از سمت شرکتتون صادر نشده در حال مکاتبه برای یافتن بهترین راهکار هستند و هنوز به اندازه کافی فرصت هست و مشکل خاصی وجود نداره. در رابطه با تمدید دامنه هم تا پایان مهلت شهریور ماه برای whois های ایرانی در ریسلو هیچ مشکل تمدیدی وجود نداره و فقط مشکل ثبت دامنه در این شرکت طی اعلام قبلی خودشان شروع شده و امکان ثبت با whois ایرانی نیست. قطعا این مشکل باعث میشه تا هر چه سریع تر شرکت های بزرگ در پی یافتن یک شرکت ثبت دامنه مطمئن و جایگزین باشند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid17
با سلام به دوستان طبق تیکتی که زدم هیچ پیامی به طلاهاست نیومده مبنی بر تحریم و این هم جواب طلاهاست
نظر شما چیه ایا قابل اعتماد هست به همین تیکت؛؟
سلام
متنی که فرستادید مربوط به ۵ روز قبل است.
اینجا را ببینید : تحریم ریسلو