پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NaSRI
با سلام خدمت دوستان
من علیرضا نصری مدیر این سایت هستم الان نمیدونم چی شده این اقای موسوی میخواد سرور ایران بده یا نده نمیدونم چند روزی هست که نه جواب موبایل میده نه یاهو من این وسط کاریه نبودم که الان داره با ابرو من بازی میشه .
مختصر توضیحی بدم اینکه من با ایشون هم کار بودم که برای مشارکت در فروش سرور مجازی و هاست و کلیه خدمات دیگر . که من چنتا سرور از المان و امریکا از hetzner و ovh دارم و مشکلی با فروش و تحویل سرور های خارج از کشور نداشتم که بعد از چند مدت اعلام کردن که از ایران سرور بگیریم و من گفتم نیاز نداریم فعلا و امکانش نیست بعد ایشون گفتن که خودشون اقدام می کنند ، برای همین کار از garena.iran-data.net استفاده کردن و از طریق درگاه بانکی واسطه پی لاین اقدام به فروش کردن می تونید چک کنید ، من خودم 3 تا درگاه مستقیم بانکی دارم .
خلاصه بعد از ایجاد سایت کلیه کارهای سایت اعم از نماد اعتماد و ... بر عهده من قرار داده شد که من هنوز نمیدونم ایشون چکار میخوان بکنند . این وسط نه پولی گیر من امدم و نه هیچ بلکه فقط ضرر کردم و حالا اینطوری شده
من تا شنبه صبر میکنم اگه باز هم جواب نده دیگه معلوم میشه نمیخواد پول بده
به هر حال مسئولیتش با شماست و تضمینی که برای گرفتن نماد به اینماد دادید.
در اصل شکایت از شما فکر کنم انجام میشه و شما هم باید از همکارتون شکایت کنید. یعنی کاربران که پول دادند با شما طرف هستند.
اگر هم قرار بود واقعا بفروشند وقتی شما به عنوان همکارشون چنین صحبت هایی کردید مطمئن باشید دیگر کسی سمتشون نمیره. (بهتر بود شما که گفتی تا شنبه حداقل تا همان روز صبر میکردید).
یا حق
پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|
والا دوست عزیز شما نباید میزاشتی از آبروی شرکتت سو استفاده کنه ، الان بنده شکایت خودم رو از سایت شما اعلام کردم و تحویل پلیس دادم ، خوب مطمئن باشید چه دیر یا چه زود میان دنبال شما !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
به هر حال مسئولیتش با شماست و تضمینی که برای گرفتن نماد به اینماد دادید.
در اصل شکایت از شما فکر کنم انجام میشه و شما هم باید از همکارتون شکایت کنید. یعنی کاربران که پول دادند با شما طرف هستند.
اگر هم قرار بود واقعا بفروشند وقتی شما به عنوان همکارشون چنین صحبت هایی کردید مطمئن باشید دیگر کسی سمتشون نمیره. (بهتر بود شما که گفتی تا شنبه حداقل تا همان روز صبر میکردید).
یا حق
ایای جایی شما نماد منو دیدی که تو ساب دامنه باشه اعضا - ایران دیتا اینجارو نگاه کن ، هم دامنه ماله خودشه هم سایت ، ایا جای نماد منو اینجا می بینید ؟ ایا به حساب و یا درگاه من پولی واریز کردن ؟ من مشکلی با شکایت ندارم ولی وقتی پولی به حساب من یا درگاه بانکی من نیومده چیرو میخوایند تحویل بدم ؟
منم یه مال باختم که وقت و پولوم رفته .
من که کفه دستمو بو نکرده بودم میخواد همچین کاری کنه ، برای همین رو حساب اینکه سایت دیگم نماد دارم بهم گفت برو برای اینجا هم نماد بگیر .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
namesis R
والا دوست عزیز شما نباید میزاشتی از آبروی شرکتت سو استفاده کنه ، الان بنده شکایت خودم رو از سایت شما اعلام کردم و تحویل پلیس دادم ، خوب مطمئن باشید چه دیر یا چه زود میان دنبال شما !
وبسایت ماله اون بوده و من بخاطر این موضوع گفتم دخالتی نمی کنم برگردید و پست هارو بخونید اسمی از من برای فروش این سرور های ایران نیومده و بنده هم مثل شما الان نمیدونم چیکار کنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NaSRI
وبسایت ماله اون بوده و من بخاطر این موضوع گفتم دخالتی نمی کنم برگردید و پست هارو بخونید اسمی از من برای فروش این سرور های ایران نیموده و بنده هم مثل شما الان نمیدونم چیکار کنم .
ایشون تو استارته تاپیک اسم شمارو اوردن
دقیق ببینین لطفا
سایت ایران دیتا از اوایل تابستان 92 کاره خودشو در ضمینه فروش وی پی اس با مدیرت اینجانب علیرضا نصری آغاز کرد ، و طی این مدت با تلاش دوستان و لطفا خدا توانست در عرصه رقابت از دیگران پیشی بگیرد ، لذا اکنون امده ایم تا با تعرفه های و امکانت و پشتیبانی هرچه بهتر و قوی تر رضایت دوستان رو جلب نماییم
omain Name:iran-data.net
Name Server:ns1.iran-data.net
Name Server:ns2.iran-data.net
Created On:2013-09-29 15:05:29.0
Last Updated On:2013-12-05 21:03:49.0
Expiration Date:2014-09-29 15:05:29.0
Sponsoring Registrar:REALTIME REGISTER B.V.
Reseller:Realtime Register B.V.
Status:OK
Status:CLIENT_TRANSFER_PROHIBITED
Registrant ID:RP01bsHACQRSDkQ5Y5nHFXnd
Registrant Name:Alireza Nasri
Registrant Organization:Iran-data
Registrant Street1:Mashhad
Registrant Street2:Mashhad
Registrant City:Mashhad
Registrant State:Esfahan
Registrant Postal Code:1000000000
Registrant Country:IR
Registrant Phone:+98.9157338782
Registrant Fax:
Registrant Email:http://source.domaintools.com/email....;]=transparent
دامنه هم به اسم شما ثبت شده
من نمیدونم چطور میگین وبسایت برای ایشون بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
code_2219
omain Name:iran-data.net
Name Server:ns1.iran-data.net
Name Server:ns2.iran-data.net
Created On:2013-09-29 15:05:29.0
Last Updated On:2013-12-05 21:03:49.0
Expiration Date:2014-09-29 15:05:29.0
Sponsoring Registrar:REALTIME REGISTER B.V.
Reseller:Realtime Register B.V.
Status:OK
Status:CLIENT_TRANSFER_PROHIBITED
Registrant ID:RP01bsHACQRSDkQ5Y5nHFXnd
Registrant Name:Alireza Nasri
Registrant Organization:Iran-data
Registrant Street1:Mashhad
Registrant Street2:Mashhad
Registrant City:Mashhad
Registrant State:Esfahan
Registrant Postal Code:1000000000
Registrant Country:IR
Registrant Phone:+98.9157338782
Registrant Fax:
Registrant Email:http://source.domaintools.com/email....;]=transparent
دامنه هم به اسم شما ثبت شده
من نمیدونم چطور میگین وبسایت برای ایشون بوده
عزیز من دامنه از سایت اعضا - dataecom به نام alireza mosavi ثبت شده و برای اینکه نماد اعتماد بدن باید دامنه به اسم متقاضی ثبت شده باشه و اون هم این کارو از whois دامنه ggshop.ir تغیر داده شده که نماد بدن
این مورد به سایت dataecome اعلام شده که تغیرات به زودی به نام همون کسی که دامنه و پنل رو داره ثبت میشه
http://up.iran-data.net/uploads/1387395285691.jpg
گرامی
شما الان از هرجا هویز بگیرین مشخصات و اسمه شمارو میده که صاحبه این دامنه هستین
همه شواهد نشون میده که اینجا شما توی دردسر میوفتین
بهترین راه اینه که خودتون هر چه سریعتر پیگیره این موضوع باشین و این اقا رو پیدا کنین تا هزینه هارو برگشت بزنن
وگرنه بیشترین ضرر و زیان رو شما میبینین باز هم
عجب حرکت حرفه ای زدین خدایی
همین آقای Nasri با اکانت استارتر میاد بالا مطمنم از مدیریت بخواین آی پی هارو چک کنه .
نقل قول:
عزیز من دامنه از سایت اعضا - dataecom به نام alireza mosavi ثبت شده و برای اینکه نماد اعتماد بدن باید دامنه به اسم متقاضی ثبت شده باشه و اون هم این کارو از whois دامنه ggshop.ir تغیر داده شده که نماد بدن
این مورد به سایتdataecome اعلام شده که تغیرات به زودی به نام همون کسی که دامنه و پنل رو داره ثبت میشه
نتیجه گیری => تا فردا هویز تغیر میدیم :D
من نمیدونم سایت ماله کیه و کی پول منو خورد ه
اگه این سایت نماد نداشت خرید نمیکردم کلا
اگه تا فردا پول حسام برگشت داده نشه از طریق نماد و پلیس فتا 100% پیگیری میکنم اینو مطمعن باشید
فکر نکنم شخص دویمی هم در کار باشه
موفق باشید