پاسخ : گول نخورید ! نتیجه اعتماد به یک پیمانکار طراح وب غیر حرفه ای
آقای سعدونی شما فونت های قالب را اصلاح کنید بنده خدا حق دارد اصلا مناسب نیست و در ضمن
خوب الان با گفتن این حرف بسیاری از علایم سوال و گنگ های بین حرف های شما روشنتر شد همین گفته شما نتیجه این تاپیکو در این خلاصه می کنه
که این قالبو شما براش 200 زدین این یکی را انصافا قبول کنید بالا گفتین چون طرح ها ربطی به هم ندارد ولی خوب در کل قیمت مناسبی برای یک تمپلت آماده نیست مگر اینکه از اول داخلش کدنویسی بهینه شود و 100 تومان برای اختصاصی سازی هم که خوب می تونستید فرم را طراحی کنید و قائله را ختم به خیر کنید .
امنیت سایت بیشترش مربوط به افزونه هایی می شود که روی قالب سواره و بایستی حتما این افزونه ها تست شود تا باگی داخلشون نباشد خوب 100 تومان برای تست این موارد قیمت مناسبی است .
200 هم سئو که وقتش الان نیست باید محتوا گذاری شود و بعد از روی محتوا سئوی کامل انجام شود می تونستید 200 پول سئو را بعدا از ایشون بگیرید تا رضایت کامل داشته باشند .
آقای سعدونی شما هم یک بدی کردین و بنده خدا راست میگه قالبی که http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png نشون دادی اصلا شباهتی به هم نداشت قالب این کجا و طرح پیشنهادی شما کجا اما چون می گید من نشون دادم و توی ایمیل های شما دیدم که ایشون پسندیدن اینجا جای حرفی نمی مونه
آقای سعدونی بهتره همین قالبو http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png براش تموم کنید بدین و اینجا ختم به خیر کنید براتون مشکلی پیش نمیاد . چون ساختار کد نویسی ساده تری دارد .
اما دوست عزیزمون
شما چطور با شخصی که هیچ شناختی از آن ندارید قرداد می بندید یادتون باشد بهترین شاهد هر طراح مشتریان آن می باشد که می تونستید در سایتش به مشتریان ایشون دسترسی داشته و سوال بپرسید کارشون در چه حدی است . اینجوری شما ضرر نمی کردین هر چند اقای سعدونی لینک مشتریانشو در سایتش نگذاشته و ایراد داره که توصیه می کنم لینک سایت های مشتریان خود را قرار داهد تا مشتری با اطمینان به سایت مراجعه کند .
مشتری من اگه اطلاعاتی در زمینه مدیریت و قالب نداشته باشه ابتدا پیشنهاد می کنم از طرح های ساده تر استفاده کنه و سپس بعد از اینکه تسلطش بیشتر شد امکانات سایت را گسترده تر کنم .
مشتری کسی که برای اولین بار وارد دنیای اینترنت و وبمستری می شود بایستی اطلاعات کامل از پیچ و خم این کار داشته باشه و بدونه چطوری داره هزینه می کنه و با چه کسی می خواهد کار کند این حق شماست که این اطلاعات اولیه را رعایت کنید می تونستید از دوستان خود کمک بگیرید و اینقدر الاف نمی شدین .
برای محتوا و مطلب کذاری وظیفه شماست و اگ اینکارو بلد نیستید متن های پیش فرض را می دادین توی قالب قرار می دادن تا قالبو خودشو بالا بکشه اما طراحی فرم نه وظیفه مشتری نیست بلکه طراح باید اینکارو را انجام دهد که مشکل عمده شما روی این فرم است .
شما در ایمیل های خود وقتی از ناچاری گفتید پسندیدم دست خودتون را بستید و الان دیگه کاری نمی توان انجام داد چون با رضایت شما بوده ایمیل هم دال بر این می باشد .
بهتره آقای سعدونی این موردو با شما حل کنه اینجا تموم کنید خوب نیست اینجا چنین مسایلی مطرح شود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
studio
اما دوست عزیزمون
شما چطور با شخصی که هیچ شناختی از آن ندارید قرداد می بندید یادتون باشد بهترین شاهد هر طراح مشتریان آن می باشد که می تونستید در سایتش به مشتریان ایشون دسترسی داشته و سوال بپرسید کارشون در چه حدی است . اینجوری شما ضرر نمی کردین هر چند اقای سعدونی لینک مشتریانشو در سایتش نگذاشته و ایراد داره که توصیه می کنم لینک سایت های مشتریان خود را قرار داهد تا مشتری با اطمینان به سایت مراجعه کند .
مشتری من اگه اطلاعاتی در زمینه مدیریت و قالب نداشته باشه ابتدا پیشنهاد می کنم از طرح های ساده تر استفاده کنه و سپس بعد از اینکه تسلطش بیشتر شد امکانات سایت را گسترده تر کنم .
مشتری کسی که برای اولین بار وارد دنیای اینترنت و وبمستری می شود بایستی اطلاعات کامل از پیچ و خم این کار داشته باشه و بدونه چطوری داره هزینه می کنه و با چه کسی می خواهد کار کند این حق شماست که این اطلاعات اولیه را رعایت کنید می تونستید از دوستان خود کمک بگیرید و اینقدر الاف نمی شدین .
برای محتوا و مطلب کذاری وظیفه شماست و اگ اینکارو بلد نیستید متن های پیش فرض را می دادین توی قالب قرار می دادن تا قالبو خودشو بالا بکشه اما طراحی فرم نه وظیفه مشتری نیست بلکه طراح باید اینکارو را انجام دهد که مشکل عمده شما روی این فرم است .
شما در ایمیل های خود وقتی از ناچاری گفتید پسندیدم دست خودتون را بستید و الان دیگه کاری نمی توان انجام داد چون با رضایت شما بوده ایمیل هم دال بر این می باشد .
بهتره آقای سعدونی این موردو با شما حل کنه اینجا تموم کنید خوب نیست اینجا چنین مسایلی مطرح شود .
دوست عزیز .
کدام 200 تومن را بعد از سئو بگیرند ؟
ایشان 600 پیش گرفته و کم کاری پشت کم کاری
کدام طرح را من پسندیدم ؟ اینو میفرمایید که من هیچوقت قبول نکردم :
http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png
این چیزیه که یکشبه هول شد و گفت : اوه ! ببخشید دیر شد . همین الان برات رونمایی میکنم !
بله
ولی در مورد اینکه تو ایمیل گفتم سپاس طرح زیبایی شده ، در ده پست تا بحال تکرار کردم : چاره ای نداشتم . دیزاینا و سعدونی شخصیتیه که وقتی بگم من این رو نمیپسندم تهدید میکنه اگه ناسپاسی کنید کارای دیگه رو انجام نمیدم (عکس گذاشتم) .
وقتی کل پولو دادم که دیگه نمیتونم بگم طرحت زشته و بی شباهت به :
Live preview for WordPress theme #40257
هر چند هم که شیوا هاست خوب نشان داد که این سایت چه ربطی به این دارد ؟ :
goodnex � Unlimited Skins
!!!!!
فونت و فرم هم بعضیاش توسط شخص دیگری که اتفاقا بسیار خوش اخلاق و باوجدان هم هستند در حال اصلاحه
هزینه ای اندک میکنم و همین رو تا جای ممکن اصلاح میکنم و بعد یکماه این خاطره بد رو کلا از هاست حذف میکنم و قالب جدید سوار میکنم .
در مورد پیشنهادتون :
بنده اجازه نمیدم ایشون دست بزنه سایت ما . وقتی تهدید میکنه که کدهایی قرار داده در قالب که ....
چطور اعتماد کنم ؟ ایشون مشخصه که کارش هک و تهدید و براندازی سایته . که علنا هم گفت نمیزارم روز خوبی در پزشک آشنا ببینید .
بزارید همون روشهای هک و بچه بازیش رو در پیش بگیره . در همین حین ما نیز روند قانونی خودمان را . ایشون اگه شخصیت داشت نمیگفت روز های خوبی تا پایان کار پزشک آشنا نخواهید دید !!!
افزایش سئو
http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png
کلا تمپلت اماده است و ربطی به طرح شما نداره اما شما تاید کردید که اینو پسندید از روی ناچاری و این خوب دست شما را برای اقدامات بعدی بسته
حالا اینکه روز های خوبی باشه نباشه را ول کنید بهتره اینجا تموم کنید بره من طرفشو نمی گیرم به عنوان ناظر حرف های شما دارم نظر می دم در کل باز به عهده خودتنه من دیگه نظری نمی دم
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
این قضیه کلا ارتباطی با شما نداره شیوا جان !
اتفاقا ما تضمین های امنیتی به وب سایت های مشتریانمان می دهیم و متعهد هستیم .
و اگر شما هم که از ابتدا در جریان وقایع نیستید و بخواهید کاسه داغ تر از آش شوید و همینجوری از روی ناآگاهی از وقایع اظهار نظر ها مسخره کنید ، ممکن هست در مورد وب سایت جوملای 1.5 شما هم به نتایجی ناگوار برسیم .
شما که سواد PHP ندارید لازم نیست در این مورد نظر دهید . آن موقع صحبت contact form نبود و ما برنامه دیگری داشتیم که بعد برای راحتی خود کارفرما بهش گفتیم از contact form7 استفاده کن .
در مورد قالب ، همه ی کدهای قالب ها در بیشتر زمینه ها مشترک هستند و این ظاهر و دیزاین اصلا آماده نیست . دقیقا ( تاکید می کنم دقیقا ) بر طبق نمونه های ارسالی دیزاین شده و خودشون هم چندبار اعلام رضایت کردن و الان هم تغییر داده شده .
نمیدونم بچه کجا هستی اما به زبون فارسی بهت می گم : مشکل بر سر دیزاین نیست ، دقیقا همه ی دیزاین مد نظرشون بوده . جنون این شخص از زمانی شروع شد که ما گفتیم فرم و پیج جداگونه نمیسازیم .
ولی نادانی حقیقتا درد بدی هست . شما هم در چیزی که بهت مربوط نیست و در جریان جزیاتش نیستی دخالت نکن برات بهتره .
نقل قول:
دامنه ی پزشک آشنا می خواهد در اینترنت فعالیت کند ، درسته ؟ حالا میبینید که یک روز خوش در وب سایت می بینند یا خیر . اگر بحث بر کولی بازی هست ، دقیقا به شما نشون میدیم آقای تقی زاده که دامنه ی نفهمی های شما چقدر می تونه وسیع باشه .
تمامی کدهای لازم هم برای این کار تهیه شده و در جای بسیار مناسبی قرار داره . حالا منتظر باشید تا پزشک آشنا فعالیت کنه . ما هم به وقتش ...
تا ساعت 12 امشب وقت دارید اراجیفتون رو پاک کنید . اگر بعد از 12 پاک هم بکنید دیگر بی فایده هست .
دوست عزیز ! تهدید نکنید. شما کار غیر حرفه ای کردید ( از وب سایت مشخص هست ) و آبروی خودتون رو بردید. مهمترین چیز برای یک تجارت موفق این هست که مشتری هاتون قبولتون داشته باشن که ندارن. مشخص هست که کار شما کار ضعیفی هست. با این حال اگر همین رو به دیگران می فروشید باعث تاسف هست برای اون ها.
دوباره تاکید می کنم که تهدید نکنید! درست نیست. ضمنا اینکه «کد ها در جای مناسبی قرار گرفتن» حرف خیلی خطرناکیه و باعث می شه دیگه کسی به شما اعتماد نکنه. نکنه که شما هم چند تا if statement on $_GET و stop trigger و این ها توی پی اچ پی گذاشتید؟ لازمه که md5 ورژن وردپرس شون رو چک کنم دستی براشون؟؟ بعد هم یه diff ساده بزنم و روشن کنم که احتمالا بلوف تو خالی ئه، و اگر پر باشه که دیگه .... با اسم خودتون، و عکس، می ره روی همین فروم. فکر می کنین اون وقت چیزی از شما و بیزینس تون باقی می مونه؟
ضمنا در رابطه با چیزی که به شیواهاست عزیز گفتید:
نقل قول:
شما که سواد PHP ندارید لازم نیست در این مورد نظر دهید .
یه نگاه به عدد ۲۸۰۰ زیر اسم شون بکنید و بعد در مورد سطح دانش نظر بدید. ضمنا بنده (البته با متانت و فروتنی و خضوع :دی) عرض می کنم که احتمال قریب به یقین سطح دانش من در php programming از شما بالاتر هست. دوست دارید کد ها رو بگذاریم وسط و یه مباحثهی کوچولو سرش بکنیم؟ تا شما دیگه به کسی که (مشتری سابق تون) از کد نویسی چیزی نمی دونه نپرید و یه مقدار فروتنی داشته باشید برای قطرهای از دانش و تکنیک که بلدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
این شخص فرق بین دیزاین و محتوا رو نمی فهمه . ما براش طراحی رو انجام دادیم و طی چند ایمیل به طور رسمی از طرف حودش و چند نفر دیگه از ما تشکر کرده !
اصلا مشکل بر سر فرم ها و صفحات جداگانه هست که توهم دارن وظیفه ماست .
از شکایت هم استقبال می کنیم .
دامنه ی پزشک آشنا می خواهد در اینترنت فعالیت کند ، درسته ؟ حالا میبینید که یک روز خوش در وب سایت می بینند یا خیر . اگر بحث بر کولی بازی هست ، دقیقا به شما نشون میدیم آقای تقی زاده که دامنه ی نفهمی های شما چقدر می تونه وسیع باشه .
تمامی کدهای لازم هم برای این کار تهیه شده و در جای بسیار مناسبی قرار داره . حالا منتظر باشید تا پزشک آشنا فعالیت کنه . ما هم به وقتش ...
تا ساعت 12 امشب وقت دارید اراجیفتون رو پاک کنید . اگر بعد از 12 پاک هم بکنید دیگر بی فایده هست .
شما که میفهمید بفرمایید تا ایشون بفهمه!
زبان دارید! میگفتید محتوا با ما نیست هرچن که پولش گرفتین
بنده تازه قالب دیدم این قالب اصلا ارزش 600 تومان نداره این به من رایگان بدن حتی حاظر نیستم روی سایتم قرار بدم!
پیشنهاد می کنم قوانین جرائم رایانه ای رو بخونید یا پرس و جو کنید برای شکایت چه بلایی سرتون میارن
یعنی شما هکر هستید!
شما با کد هک میکنید!!!!!!! شاگرد قبول میکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
این قضیه کلا ارتباطی با شما نداره شیوا جان !
اتفاقا ما تضمین های امنیتی به وب سایت های مشتریانمان می دهیم و متعهد هستیم .
و اگر شما هم که از ابتدا در جریان وقایع نیستید و بخواهید کاسه داغ تر از آش شوید و همینجوری از روی ناآگاهی از وقایع اظهار نظر ها مسخره کنید ، ممکن هست در مورد وب سایت جوملای 1.5 شما هم به نتایجی ناگوار برسیم .
شما که سواد PHP ندارید لازم نیست در این مورد نظر دهید . آن موقع صحبت contact form نبود و ما برنامه دیگری داشتیم که بعد برای راحتی خود کارفرما بهش گفتیم از contact form7 استفاده کن .
در مورد قالب ، همه ی کدهای قالب ها در بیشتر زمینه ها مشترک هستند و این ظاهر و دیزاین اصلا آماده نیست . دقیقا ( تاکید می کنم دقیقا ) بر طبق نمونه های ارسالی دیزاین شده و خودشون هم چندبار اعلام رضایت کردن و الان هم تغییر داده شده .
نمیدونم بچه کجا هستی اما به زبون فارسی بهت می گم : مشکل بر سر دیزاین نیست ، دقیقا همه ی دیزاین مد نظرشون بوده . جنون این شخص از زمانی شروع شد که ما گفتیم فرم و پیج جداگونه نمیسازیم .
ولی نادانی حقیقتا درد بدی هست . شما هم در چیزی که بهت مربوط نیست و در جریان جزیاتش نیستی دخالت نکن برات بهتره .
تهدید به هک !
شما همان شخصی هستید که با چرب زبانی تایپ می کردین!
فکر کنم والده باید وقت بیشتری صرف تربیت شما می کردن
آدرس میل نکردی آقای سعدونی یا همان دیزاینا کلاهبردار
ولی با همین میام جلو .
این آدرسی هست که روی whois هست ازشون و تعدادی از دوستان همینحا زحمتشو کشیدن . سپاس
No. 76, Eghbal lahoori ave.,, Shahin shahr, Isfahan, IR
منبع: http://who.is/whois/designa.ir
افزایش سئو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobomas
از شکایت استقبال میکنی آقای سعدونی ؟
پس چرا آدرست رو برام میل نکردی ؟
خوب مگه نگفتی استقبال میکنی ؟ آدرست رو بده روند شکایت نیاز داره که اظهاریه بیاد برات . آدرست رو میل کن برام و از اظهاریه استقبال کن . تشریف میاورید مشهد هم زیارته هم استقبال !
شما آدرس این تاپیک را ذکر کنید با آی پی که لاگین کردن میشه آدرس ایشون پیدا کنید البته حکم قضایی میخواد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
و همچنین در مورد پاک کردن تاپیک هم تا ساعت 12 بر حرف خودذ ایستاده ایم .
تا ساعاتی دیگر کل این تاپیک را پاکسازی نکنید و مظالب اتهام برانگیزتون رو پاک نکنید ، ما تا ابد در خدمت شما و پزشک آشنا هستیم .
با شما می بایست مثل خودتان رفتار کرد . تا ساعاتی دیگر مطالب افترا و تهمت پراکن شما پاک نشده باشند ، ما ممکن هست به نتایجی برسیم که شما به چشم خود روزهای زیبای پزشک آشنا را خواهید دید .
رمز گذاشتن توسط سی پنل بر روی پوشه پابلیک و اینها هم کارهای بچه گانه ای هست که برخی از هاست چی ها توصیه می کنند .
اعتراضی دارید برید قانونی عمل کنید . اینجا اینطور نیست که هرکی هرچی دلش خواست بگه و سر هم کنه .
در هر صورت ما حرف آخر خود را زدیم . دیگر خود دانید و آینده ی کاری وب سایتتون .
والسلام
یعنی توانایی هک این انجمن دارید!
فکر نمیکنم به سن بلوغ فکری رسیده باشید تو این انجمن که خوب خودتون نشون دادید
هکر تهدید نمیکنه عمل می کنه
در ضمن از مدیران عزیز خواهش می کنم این تاپیک پاک نشه مدرکی برای mobomas باشه و سوابقی برای designA
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
و همچنین در مورد پاک کردن تاپیک هم تا ساعت 12 بر حرف خودذ ایستاده ایم .
تا ساعاتی دیگر کل این تاپیک را پاکسازی نکنید و مظالب اتهام برانگیزتون رو پاک نکنید ، ما تا ابد در خدمت شما و پزشک آشنا هستیم .
با شما می بایست مثل خودتان رفتار کرد . تا ساعاتی دیگر مطالب افترا و تهمت پراکن شما پاک نشده باشند ، ما ممکن هست به نتایجی برسیم که شما به چشم خود روزهای زیبای پزشک آشنا را خواهید دید .
رمز گذاشتن توسط سی پنل بر روی پوشه پابلیک و اینها هم کارهای بچه گانه ای هست که برخی از هاست چی ها توصیه می کنند .
اعتراضی دارید برید قانونی عمل کنید . اینجا اینطور نیست که هرکی هرچی دلش خواست بگه و سر هم کنه .
در هر صورت ما حرف آخر خود را زدیم . دیگر خود دانید و آینده ی کاری وب سایتتون .
والسلام
درود
به بنده واقعا مربوط نیست اما با این تاپیک در صورتی که باقی بمونه سابقتون خراب شده چون کسی حوصله خوندن تمام پست ها و تضخیص دروغ و حقیقت رو نداره
موفق باشید!